🔰 ولایت مطلقه فقیه
🔹 من تصورم اين است که بُعد مهمي از قيد اطلاق که امام منضم کردند به ولايت فقيه ... ناظر به همين است؛ يعني انعطافپذيري.
🔹 دستگاه ولايت ... بايد بتواند به طور دائم خودش را پيش ببرد، متحول کند؛ چون تحول جزو سنتهاي زندگي انسان و تاريخ بشري است.
🔹 ما اگر چنانچه خودمان تحول ايجاد نکنيم و پيش نرويم، تحول بر ما تحميل خواهد شد.
🔹 تحول يعني تکميل، پيش رفتن به سمت آنچه که درستتر است، آنچه که کاملتر است. يعني آنچه را که ساختيم، ببينيم نقصهايش کجاست، آن را برطرف کنيم؛ ببينيم کجا کم داريم، آن را اضافه کنيم. اين جريان بايستي ادامه پيدا کند.
#حکیم_انقلاب 17/6/90.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 زبان هنر از تاريخ
هيچ بياني نميتواند تاريخ را مثل داستان و قصه بيان کند.
وقتي دربارهي تاريخ به زبان غير هنري حرف ميزنيم، مثل اين است که از فاصلهي ده-هزار پايي زمين، از شهري عکس برميداريم.
طبيعتاً ابعاد شهر و خيابانهاي اصلي شهر هم پيداست، اما در آنجا آدمها چه کار ميکنند؟ خوبند؟ بدند؟ فقيرند؟ غنياند؟ راحتاند؟ خوابند؟ دعوا ميکنند؟ ميرقصند؟ اصلاً هيچ چيزي معلوم نيست.
تاريخ از آن بالا، از ده هزار پايي، شهري را عکسبرداري ميکند و به ما نشان ميدهد.
يک وقت هست شما وارد شهري مي شويد، البته همهي کوچههاي شهر را نميتوانيد ببينيد، اما دو سه کوچهي شهر يا خيابان شهر را ميرويد. با افرادش حرف ميزنيد و از خانهها عکس برميداريد؛ از اتاقها، از اسباببازي بچهها، از بوسيدن يک فرزند توسط مادرش ... همهي اينها را ترسم ميکنيد و در يک عکس جلوي ما ميگذاريد.
البته يک کوچه است، يک خيابان است، همهي شهر نيست، اما ميشود آن را تعميم داد ...
اين زبان هنر از تاريخ است؛ قصه اين است.
#حکیم_انقلاب 21/2/89.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
.
سناریو های احتمالی پاسخِ ایران
✍یداله یاسینی
قطعاً سناریو های طراحی شده، چند وجهی و متشکل از پاسخ های دیپلماتیک، سیاسی، امنیتی، نظامی و حتی اقتصادی از طرف ایران، عراق، لبنان، سوریه و یمن با همکاری و حمایت روسیه و چین اجرایی میشوند!
در بُعد نظامی پاسخ می تواند در سه سطح تعریف و اجرا شود:
۱) حداقلی ترین پاسخ، حتماً باید به گونه ای طراحی و اجرا شود که سطح تعادلِ نظامی_امنیتی را میان تهران به عنوان رأس محور مقاومت و اشرار صهیونسیم به عنوان یک سر مهم اژدها و شجره خبیثه، برقرار نماید! این بدان معنی است که آنها باید چنان پاسخ گیج کننده و قاطعی دریافت کنند که، قدرت مانور و سناریو های پاسخ آینده آنها را بسوزاند!
در این سناریو، چون تهران هدف قرار گرفته شده، بنابراین رژیم صهیونسیتی پاسخ را باید در تل آویو و در خصوص یک فرد هم طراز شهید هنیه دریافت نماید!
میزان تقابل در این سطح از پاسخ،با آغاز جنگ الکترونیک و شلیک انواع موشک ها و پهپادهای سپاه و ارتش ایران شروع خواهد شد و احتمالاً، کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس (عربستان، امارات، اردن، بحرین و مصر) بعلاوه کشور های غربی مثل انگلیس، آمریکا و فرانسه نسبت به رهگیری حمله های ایران به کمک رژیم صهیونسیتی خواهند آمد!
البته نوع این تقابل، محدود خواهد بود به گونه ای که سطح تنش کنترل شده و از گسترش جنگ جلوگیری خواهد کرد!
۲) در سناریوی دوم، علی الاقاعده می بایست به جای یک فرد، چند نفر و از افراد موثر و بالای این رژیم، بعلاوه زیرساخت های چند شهر مهم مثل «تل آویو، حیفا»، توسط ایران و تمامی محور مقاومت مورد هدف قرار گیرند! تا هم جبران خونِ میهمان شهید شود و هم موازنه سطح تقابل، چند گام به نفع تهران و محور مقاومت تغییر کند! به همین دلیل احتمالاً از تجهیزات جدید و بروزتری هم از طرف ایران و هم جبهه مقاومت به خصوص حزب الله لبنان و انصار الله یمن نسبت به وعده صادق استفاده خواهد شد!
نگارنده بر این باور است که احتمالاً در این سطح از درگیری و تنش، به علت حمایت همه جانبه حامیان اسرائیل از این غده سرطانی، تهران از دستگاه های خریداری شده جدید از روسیه، جهت جنگ الکترونیک استفاده خواهد کرد!
هر چند، احتمالاً این سناریو در این سطح، تنش را افزایش و موجب رد و بدل شدن پاسخ پینگ پنگی در چند و یا چندین نوبت و هزینه بیشتری را بر هر دو جبهه، متحمل خواهد کرد! ولی با استفاده از ابزار و آداب مخصوص به خود، قابل مهار و کنترل خواهد بود!
۳) سناریوی سطح سوم، حمله همه جانبه به تمامی زیر ساخت های رژیم، از تل_آویو تا حیفا تا شرکت ها و کارخانجات مهمی مثل تولیدِ اوره، آمونیاک؛ انهدام تاسیسات صنعتی، برق، آب، گاز و ... را شامل میشود! به یقین حمله در این سطح، بمنزله جنگ تمام عیار و پایان رژیم منحوس صهیونیستی بوده که البته بنظر می رسد، حداقل در حال حاضر، شرایطِ منطقه، این حد از تقابل را نمی پذیرد!
باید دید، کدام یک از سناریو های فوق مد نظر تهران است! اولی، دومی، ترکیبی از هر دو، یا سومی! شاید هم هر سه! منتها به تناوب و تناسب و مرحله به مرحله!
🚨نکته: نگارنده معتقد است در خصوص سناریو و پاسخ های احتمالی، در بُعد سیاسی، دیپلماسی و اقتصادی موارد و ملاحظاتی وجود دارد که برخی از آنها، چون از سطح امنیتی بالایی برخوردار هستند، بهتر است فعلاً تشریح نشوند!
فَقَاتِلُوا أَئِمَّةَ الْكُفْرِ ۙ إِنَّهُمْ لَا أَيْمَانَ لَهُمْ لَعَلَّهُمْ يَنْتَهُونَ
پس با پيشوايانِ كفر قتال کنید، چرا كه آنان را هيچ پيمانى نيست، باشد كه باز ايستند.
«توبه /۱۲»
#تقابل
#ترور
#اسماعیل_هنیه
#محور_مقاومت
#تهران
#خونخواهی
#پاسخ_مناسب
#تل_آویو
#همراه_با_تحلیل // یداله یاسینی 👇
@hamraah_batahlil
جنجالی ترین ترور در دوران انقلاب اسلامی ایران را میتوان ترور جناب هنیه دانست. تروری که شاید چندان دور از ذهن نمینمود خصوصا پس از شهادت حاج قاسم سلیمانی که کلیه خطوط قرمز در ترور توسط نظام سلطه کنار نهاده شد. اما در این ترور 6 نکته حائز اهمیت است:
1. رژیم صهیونیستی طی 9ماه گذشته از شروع طوفان الاقصی 4 نفر از سران مقاومت فلسطینی را ترور کرده که دونفر از ایشان به شهادت رسیدند؛ شهید عاروری و شهید هنیه (محبوب ترین شخصیت فلسطینی و تنها نخست وزیر قانونی غزه) و وضعیت دو نفر دیگر نیز در هاله ای از ابهام است؛ محمد ضیف و مروان عیسی. در تمام این ترورها، مزیت نسبی رژیم که جنگ سایههاست، توانسته در میان گروههای مقاومت تکانههای جدی ایجاد نماید که این تلاطم بعضا به برخی فشارها نیز منتهی گشته اما در اراده مقاومت خللی وارد ننموده است.
2. ترور شهید هنیه در نزدیکی منطقه امن نیروی قدس و همزمانی آن با بمباران منزل حاج محسن (فؤاد شکر) در منطقه امن حزبالله پس از 18 سال (از 2006 تاکنون) گویای آن است که این رژیم از سویی مترصد ضربه شناختی به باور امنیتآوری جریان مقاومت است که تاحدودی نیز در این هدف موفق بوده و از سوی دیگر تلاش بر تغییر زمین بازی نبرد و دگرش میدان نظامی به میدان امنیتی است که برخی با تحلیلهای خام در این زمین بازی کرده و در تلاش برای وادار کردن نظام به پاسخی در این ماتریس نظامی هستند.
3. سازمانهای پیچیده جاسوسان امنیتی اسرائیل که بعضا حتی در پنتاگون و سیا و میت و ... بازداشت می شوند، مزیت نسبی این رژیم است که از این مزیت در راستای ترور بهره میبرد. نکته ای کمتر بدان پرداخته شده این است که ترور شهید هنیه وقتی که اسرائیل از ظرفیت آمریکاییها و اروپاییها و کشورهای عرب منطقه و ... استفاده می کند کار دشواری نیست. علاوه بر اینکه تمام تکنولوژیهای پیشرفته از اینترنت جهانی که تمام فعالیتها و ارتباطات در آن رصد میشود؛ ماهوارهها، موبایلها، دوربینهای آنلاین و بعضا آفلاین و... وقتی در اختیار یک پروژه قرار گیرد، پیدا کردن سوزن در انبار کاه هم چندان دشوار نخواهد بود. اینکه برخی انگشت اتهام را از دستگاههای امنیتی تا کارگران شهرداریها مدام میچرخاندند، چندان رایحهی نگرانی امنیتی نداشت. این مطلب امری بدیهی است که ما در 100 سال پیش زندگی نمیکنیم و کشف افراد با این امکانات کار پیچیده ای نیست. از طرفی نیز تحرکات افراد خصوصا در سطح فرماندهی امری ضروری است اما از شهادت حاج محسن در ضاحیه تا شهادت هنیه در تهران گویای آن است که لازم است در روتینهای امنیتی خصوصا مسئله پدافند غیرعامل بازنگری صورت پذیرد.
4. مقاومت، پروژهی اکثریت در ساختار قدرت جهانی نیست و این امر خود موجب آن است که کار دشواری به دوش داشته باشیم. این ترورها را نباید صرفا اقدام علیه هنیه یا حاج محسن یا... دید و از سویی نیز اعلام بی اطلاعی امریکا از آن را نیز نباید پذیرفت خصوصا پس از 2020 وعضویت اسرائیل در سنتکام، حتما امریکایی ها از این اقدام اطلاع دارند. وقتی مشاهده می شود که الگوی امنیتی که آمریکا برای تامین امنیتی اسرائیل دنبالش بودند شکست خورد (صلح ابراهیم)، قطعا امریکاییها به دنبال بازسازی الگوی امنیتی برای اسرائیل هستند خصوصا با ضربه جبران ناپذیر طوفان الاقصی. این امر نیازمند آن است که پس از شکستهای متعدد رژیم صهیونیستی و ناکامی در دستیابی به اهداف خود از جمله شکست در از بین بردن حماس و مقاومت غزه، شکست در آزادسازي اسرا، شکست در وادار کردن حماس به عقب نشینی و مذاکره، شکست در از بین بردن تجهیزات و تونلهای حماس و... به سمت تغییر زمین بازی برود. رژیم صهیونیستی که اکنون در حلقه آتش گرفتار است و در بیش از 7 جبهه درگیر جنگی فرسایشی شده و تا سطحی کار پیش رفته که تلاش دارد سربازی را از 2 به 3 سال و حتی برای حریدیها اجباری نماید، ناچار به تغییر زمین بازی از حوزه درگیری نظامی به درگیری امنیتی است تا با استفاده از مزیت نسبی خود فرسایش را به جریان مقابل منتقل نماید که با هوشمندی جریان مقاومت این امر محقق نخواهد شد.
🆔 @roqe313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ کسانی که با ساختار حماس آشنا هستند و تفکیک دفتر سیاسی و شاخه نظامی را میفهمند، کاملا برایشان قابل درک است که انتخاب یحیی سنوار بعنوان جانشین شهید هنیه چه معنایی دارد...
❇️ یحیی سنوار خصوصا پس از بحران سوریه که دفتر سیاسی حماس از دمشق خارج شد و با فاصله گرفتن از بشار اسد، خالد مشعل به حمایت علنی از جیشالحر پرداخت و... او و محمد ضیف و صالح عاروری و... در نامهای که سال 2013 یعنی اوایل بحران سوریه به اعضای دفتر سیاسی نوشتند، این عمل را تقبیح و حمایت از خط فرمان ایران را تصدیق نمودند؛ از آنجا زاویه اختلاف به اوج رسید...
❇️ اکنون اما در دوران پسا طوفان، سنوار جای هنیه را گرفت و برخی افراد چون اسامه حمدان و زاهر جبارین و... از این امر حمایت کردند و این یعنی بازگشت توازن به حماس و هماهنگی بین دفتر سیاسی و شاخه نظامی پس از 11 سال؛ نتیجه این انتخاب قدرتگیری پربسامد حماس خصوصا در غزه خواهد بود که به تحرکات مثبت در کرانه نیز خواهد انجامید انشاءالله...
#ضربهسخت
🆔 @roqe313
زخارف قول و فرمولهای فیزیک
🔹 امروز سالگرد حمله اتمی آمریکا به هیروشیما و ناکازاکی است. فیلم سینمایی اوپنهایمر که نمایانگر شیوه ساخت این بمب اتمی است، حائز اهمیت است. در این فیلم مشاهده میشود که جناب اوپنهایمر و انیشتین و برخی دیگر از فیزیکدانان یهودی مصرانه تلاش کردند تا پدیده جنایتکارانه بمب اتمی را رقم بزنند و اختراع کنند.
🔹 بمب اتمی، یکی از وحیهای شیاطین جنی و انسی به یکدیگر بود تا از طریق «زخرف القول» و مظاهر فرمولی دانش فیزیک، «غرور» و فریبی برای دانشمندان رقم بزنند و امری را که اساساً مسأله جهان نبود، به دغدغه مهم قرن ۲۱ بدل کنند.
🔹 بمب اتمی آمریکا پایانگر جنگ جهانی دوم و آغازگر جنگ سرد (جنگ جهانی سوم) و همچنین یکی از عوامل کمککننده برای تشکیل دولت یهود در فلسطین مقدس بود. این بمب ماحصل علم پرومتئوسی یهود بود و آتش عظیم آن، جلوهای از علوم «نار» در ذهن بشر است. چنانکه بمب اتمی، عالم خلقت را میسوزاند، علوم یهودی «نار»، عالم جعل را در قلب و ذهن مردم میسوزاند.
🔹 آنچه ضمن مقابله موشکی و نظامی با صهیونیسم لازم است، مقابله علمی و جهاد فکری در جبهه «نور» و اشاعه ایمان، درمقابل جبهه «نار» و قرارگاه کفر است. بمب اتمی صرفاً نمادی از جبهه نار است. فیزیک مدرن با قواعد تثلیثی پاگانیسم و با مبانی حیوانانگارانه فلاسفه غرب، در تقابل با ایمان مردم است و سرآمد این علم یعنی استفان هاوکینگ، غیب را منکر شد و گفت که پشت عالم طرحی نیست.
🔹 آیات ۱۱۲ و ۱۱۳ انعام به بخشی از فرایند تولید علم توسط جبهه کفر اشاره میکند: وَكَذَٰلِكَ جَعَلْنَا لِكُلِّ نَبِيٍّ عَدُوًّا شَيَاطِينَ الْإِنسِ وَالْجِنِّ يُوحِي بَعْضُهُمْ إِلَىٰ بَعْضٍ زُخْرُفَ الْقَوْلِ غُرُورًا ...َ وَلِتَصْغَىٰ إِلَيْهِ أَفْئِدَةُ الَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ بِالْآخِرَةِ وَلِيَرْضَوْهُ وَلِيَقْتَرِفُوا مَا هُم مُّقْتَرِفُونَ. این فرایند بدین ترتیب است:
وحی شیاطین ⬅️ زخرف قول ⬅️ اصغاء فؤادها ⬅️ اقتراف.
🔹 وحی شیاطین همان مبانی درخت فلسفه غرب است که به تعبیر قرآن کریم، إِنَّهَا شَجَرَةٌ تَخْرُجُ فِي أَصْلِ الْجَحِيمِ طَلْعُهَا كَأَنَّهُ رُءُوسُ الشَّيَاطِينِ (۶۴ و ۶۵ صافات). زخرف قول، فرمولهای ریاضیای است که صرفاً یک زیبایی ظاهری به علوم مدرن میدهد و مایه جذابیت و اتقان آن میشود و دیگران را مسحور میکند. اصغاء فؤادها یعنی همان گرایش اذهان و قلوب اندیشمندان و دانشجویان و مسحور شدن آنها نسبت به این فرمولهاست. اقتراف هم یعنی همان کنش بیرونی و اختراعی که جنبه تکنولوژیک قضیه را رقم میزند.
🔹 آنچه آیتالله جوادی آملی درباره جایگزین کردن کلمه طبیعت با خلقت بیان فرمود، یکی از انقلابهای علمی این حوزه است. همه تلاشهای دانشمندان فیزیک (که قابل تقدیر است) صرفاً آیتهایی از عالم جعل هستند که باید در علم آیتمداری مورد مطالعه واقع شوند. ما باید ضمن مطالعه و تقدیر این زحمات، افقهای بسیار بالاتر توحیدی و معرفتی را ببینیم و علومی توحیدی درباره عالم خلق و جعل تولید کنیم که نجاتبخش بشر گمراه امروز باشد. جهان تشنه این معارف است و ما در کنار دریای علم قرآن. بشتابیم.
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
🔴 به مناسبت سالروز شهادت حجت السلام مصطفی ردانی پور؛
✅ انجام کار و وظیفه فقط برای رضای خدا
◀ سردار شهید مصطفی ردانی پور گفت: اگر من در کارم سستی کردم و وظیفهام را انجام ندادم، ممکن است که مسئول من توجه نکند و از من نخواهد، ولی خدا میداند. آنکه به من قدرت داده و تکلیف را به من داده، کار را هم از من میخواهد و از کوچکترین مسئله نخواهد گذشت.
ادامه مطلب👇
https://defamoghaddas.ir/3087
با ما همراه باشید
https://eitaa.com/defamoghaddas_ir
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
✴️بیش از 1500 پرتابه همزمان شلیک خواهد شد
🔸همه وقتی ایران اقدام به شلیک همزمان بیش از 300 موشک بالستیک، کروز و پهپاد به سمت سرزمینهای اشغالی کرد از این حجم آتش حیرتزده شدند. اما آن شب نیروی هوافضای سپاه فقط 20 درصد از توان خود را شلیک کرد و 80 درصد دیگر ماند برای لحظهای که دشمن بخواهد احتمالا پاسخ بدهد. در یک حساب و کتاب ساده، آن شب نیروی هوافضا بیش از 1500 پرتابه را برای شلیک به سرزمینهای اشغالی آماده کرده بود که میتوانستند همه در یک لحظه شلیک شوند. بعدها که پرسیدم دقیقا تایید کردند که در برد بالای 1200 کیلومتر، فقط نیروی هوافضا میتواند بیش از 1500 پرتابه را همزمان شلیک کند.
🔸نیروی هوایی، زمینی، دریایی و حتی نیروی پدافند هوایی ارتش هم دارای پهپادهایی است که بردهای بسیار بلندی دارند و تا جایی که شنیدهام، ارتش میتواند همزمان بیش از یک هزار پهپاد را به سمت اهدافی در برد بالای 1500 کیلومتر شلیک کند. در کنار این، ارتش همچنین توانایی شلیک بیش از 200 موشک کروز هواپایه را به صورت همزمان از جنگندههایش دارد که یک عدد دیوانهکننده، یک حجم آتش ویرانگر را در بر میگیرد. این آمار را اینجا نوشتم تا بدانید که قرار است دقیقاً چه بلایی بر سر صهیونیستها بیاید. دست از پا خطا کنند، این میزان شلیک برای 30 روز قابل تداوم است. سلاح بازدارنده هم موجود است. در این میان نیروی هوایی میتواند با استفاده از بمبافکنهای ضربتی سوخو 24 دست به بمباران شدید سرزمینهای اشغالی بزند.
🔸این را در کنار قدرت موشکی و پهپادی ارتش یمن، حشدالشعبی، ارتش سوریه و حزبالله و حتی مقاومت غزه در نظر بگیرید که اگر دشمن بخواهد به اقدام ایران پاسخ بدهد، روز بعد هیچ جای سالم در سرزمینهای اشغالی وجود ندارد. محور مقاومت میتواند در کمتر از یک ساعت بیش از 10 هزار پرتابه را به داخل سرزمینهای اشغالی شلیک کند که از 6 دقیقه تا 10 ساعت بعد به اهداف خود اصابت میکنند. کل دارایی موشکهای پدافندی ناتو، یک دهم این هم نیست. رژیم اشغالگر و کودککش که جای خود دارد.
🔸در ضمن، ایران هزاران موشک با برد 300 تا یک هزار کیلومتر را به همراه هزاران پهپاد انتحاری جهت کوبیدن پایگاههای امریکا و برخی از کشورهای مزدور منطقه هم آماده نگه داشته است که اگر بخواهند خیالاتی کنند، از خواب و خیال خارج شوند. هیچ چیزی جلودار حمله ایران نیست. حتی اگر ساعت این حمله هم اعلام شود، باز هم صهیونیستها با کمک تمام طرفهایی که در وعده صادق به کمکش شتافتند نمیتواند از پس مقابله با آنها بر بیاید. آنها یک سری توانمندی دارند اما همه چیز را در اختیار ندارند. این متن را ترجمه کنید و به دست صهیونسیتها برسانید تا بدانند که این بار قرار است درهای جهنم از هفت جهت به روی آنها باز شود.
https://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d
لوموند: ایران در مجازات اسرائیل
هیچ خط قرمزی نمیشناسد
رسانههای غربی میگویند ایران در تصمیم برای مجازات پشیمانکننده اسرائیل جدی است و هیچ ابایی از جنگ با این رژیم ندارد.
نشریه فرانسوی لوموند تحلیلی منتشر کرده با این عنوان که ایران به این ارزیابی رسیده که جنگ با اسرائیل اجتنابناپذیر است.
گزارشگران روزنامۀ لوموند در بیت المقدس و بیروت ابراز تردید کردهاند که با ترور هنیه در تهران و نزدیک شدن خطر حملۀ گستردۀ ایران به اسرائیل، نیرویی در خاورمیانه باشد تا بتواند مانع از رویارویی نظامی دو طرف با نتایج غیرقابل محاسبۀ آن شود.
لوموند سفر غیرمنتظره ایمن صفدی، وزیر امور خارجۀ اردن، به تهران را که یکشنبه چهارم اوت صورت گرفت بیان نگرانی برخی کشورهای منطقه از وقوع جنگ دانسته و افزوده است: پاسخ نظامی ایران به اسرائیل پس از به قتل رسیدن اسماعیل هنیه در تهران ممکن است بار دیگر باعث شود که برخی کشورهای عرب منطقه از موضع بیطرفانه خود پس از آغاز جنگ غزه در اکتبر گذشته خارج شوند.
یک پژوهشگر مقیم برلین به لوموند گفته است ایران ظاهراً مصمم است بهرغم خطر گسترش جنگ به اسرائیل حمله کند و در قیاس با هدف حملۀ قبلی به اسرائیل در سیزدهم آوریل گذشته، یعنی ارسال پیام هشدار، اینبار هدف ایران از حمله به اسرائیل احیای قدرت بازدارندگی است.از نظر ایران حذف اسماعیل هنیه اقدام عمدی و تحریکآمیز اسرائیل بوده و با این عمل دولت نتانیاهو قصد داشته با گسترش جنگ در منطقه نبردهای غزه را پس از انتخابات آمریکا ادامه بدهد. در این افق، تهران میخواهد شدیدترین حملۀ خود را به اسرائیل انجام بدهد تا توپ را از نو در زمین اسرائیل پرتاب کرده و اسرائیل را ناگزیر از پذیرش نتایج ادامۀ جنگ یا چشمپوشی از آن بسازد. ایران این بار باید پا فراتر گذاشته و تأسیسات راهبردی اسرائیل را هدف حمله قرار دهد بی آنکه نگران کشته شدن غیرنظامیان یا وقوع جنگ شود، زیرا به این ارزیابی رسیده که جنگ از این پس اجتنابناپذیر است.
🔴به شناخت رهبری بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d
🔴 ایران، روسیه و آمریکا
✍️ محمد کهندل
🖋️ سوال؛
آیا تقابل جمهوری اسلامی با اسرائیل و آمریکا فشار روسیه بر ایران است؟ و یا مسایل منطقه با طراحی و توان روسیه انجام می شود و ایران از آن پیروی می کند؟
🖌 جواب در یک کلام خیر است.
در این ارتباط می توان موارد زیر را برشمرد؛
۱. در غرب آسیا یعنی منطقه ما آنکه جیهه ای به نام مقاومت ایجاد کرده ایران اسلامی است.
2. این جبهه از روی ترس یا کسب اجازه از کشوری ایجاد نشده بلکه برای محو اسرائیل و اخراج آمریکا و مقابله با برنامه های آنها در منطقه با اراده و تلاش ایران عزیز ایجاد شده است.
3. آمریکا را از عراق، افغانستان، لبنان اخراج و به جنگ متحدان آمریکا در بمن پایان دادیم. اینها چه ربطی به روسیه داشته؟ البته این دستاوردها به نفع روسیه و کشورهایی که یک قطبی جهان را نفی می کنند، می باشد.
4. ایران که توسط آمریکا از طریق عراق، ترکیه، آذربایجان شوروی، افغانستان و خلیج فارس محاصره بود این محاصره از بین رفت و اکنون اسرائیل محاصره شده است. اینها همه با توان ایران اسلامی و درایت حکیمانه مقام عظمای ولایت بوده است.
5. ایران در زمان دولت آقای روحانی با قبول و امضای برجام همچنان تحریمها، نقل و انتقال پول بسیار سخت و حجم تجارت خارجی به حداقل رسیده بود اما در دولت شهید رئیسی حجم تجارت خارجی ۳ برابر شد. این به دلیل توسعه ارتباط تجاری و دیپلماسی با شرکای تجاری و همسایگان از جمله روسیه بوده که روسیه هم منافع شایانی در این ارتباط داشته است. ولی ایران در این ارتباط به روسیه وابسته نبوده است.
6. روسیه به دنبال جلوگیری از گسترش ناتو به شرق اروپا و ناتوی عربی است که ما هم دقیقا این اهداف را داریم. لذا برای این اهداف استراتزیک با هم همکاری استراتژیک داریم و کاملا منطقی است.
7. روسیه تحریم اقتصادی شده و ایران هم تحربم شده است در این ارتباط با حل مشکل تحریم همکاری می کنیم کاملا عقلایی است.
8. با قدرت یک جانبه گرایی غرب ما مخالفیم و روسیه هم مخالف است لذا در اتحادیه های بین المللی بریکس و شانگهای حضور داریم و کاملا منطقی است.
9. روسیه بمب اتم دارد ولی هژومون خاصی ندارد لذا برای ما ترسناک نیست. پاکستان هم بمب اتم دارد.
10. ایران امروز اگر مشکلاتی دارد به این علت است که خیلی بزرگ شده است. ملاحظه می کنید تهدید ایران خودش چه لرزه ای بر اندام اسرائیل و کدخدای او انداخته است. انشا الله این مشکلات حل می شود البته مشکلات دیگر فراخور بزرگتر شدن خودمان پیش رو داریم. اینها به معنی وجود اقتدار و توان جمهوری اسلامی ایران است.
11. روسیه بخشی از شوروی سابق است و حالا یک تیغه قیچی برای انقلاب اسلامی نیست. اصولا جهان دو قطبی نیست. اگر هم باشد روسیه یک قطب آن نیست. او به ما همراه شده چون از این همراهی سود می برد. ولی برای ما خطرآفرین نیست.
12. این درست است که روسیه نمی خواهد ایران به آمریکا نزدیک شود ولی علت خصومت ما با آمریکا و آمریکا با ما نزدیکی ما با روسیه نیست.
والسلام
🆔 eitaa.com/eisavim
💠ترور اسماعیل هنیه در تهران، بمبی است که اسرائیلیها در مسیر سیاست خارجی ایران کار گذاشتند
⭕️در ماجرای ترور هنیه امنیت و حیثیت ایران ضربه دید
⭕️ایران باید واکنش قطعی و جدی از خود نشان دهد
⭕️نباید پای کشورهای همسایه را به این مسئله باز کنیم
🔹مسیری که مسعود پزشکیان، رئیس جمهور منتخب برای سیاست خارجی جدید ایران مبنی بر تقویت روابط با همسایگان، تلاش برای گفتوگو و تفاهم با غرب و توسعه روابط با جهان ترسیمکرده، برای اسرائیل نگرانکننده است.
🔹بهترین حالت برای اسرائیل این است که ایران کشوری منزوی و روابط متشنج با کشورهای جهان داشته باشد. در چنین شرایطی، رژیم صهیونیستی به راحتی میتواند ایران را از لحاظ مختلف و به وسیله کشورهای مختلف تحت فشار قرار بدهد و کشورمان را منزوی و ضعیف نگه دارد.
🔹در چنین شرایطی اسرائیل سیاستهای خود علیه ایران را پیادهسازی میکند. واقعیت امر این است که نمیتوان زمانبندی این ترور را نادیده گرفت. ترور اسماعیل هنیه در تهران ساعاتی پس از تحلیف رئیسجمهور جدید، بمبی است که اسرائیلیها در مسیر سیاست خارجی ایران کار گذاشتند که منفجر شود و این ریلگذاری سیاست خارجی را از بین ببرد.
🔹واکنش اگر شتابزده و محاسبهنشده باشد و اهدافی که اسرائیل از این حمله داشته را در نظر نگیریم، قطعاً وضعیت برای ایران خطرناک خواهد شد. از سوی دیگر معتقدم که ایران باید در برابر آنچه رخ داد واکنش قطعی و جدی از خود نشان دهد. اگر تصمیم درستی بگیریم که بر اسرائیل متمرکز باشد، به نظر من گام مهمی در دفاع از ایران و امنیت آن برداشتهایم و در دام آنها که واکنش شتابزده و احساسی میخواهند، نیفتادهایم.
🔹مسئله این است که در حال حاضر مطرح میشود باید پایگاههای آمریکا را در کشورهای همسایه هدف قرار بدهیم. این همان چیزی است که اسرائیل میخواهد. اسرائیل از ته دل آرزو میکند که ایران چنین واکنشی نشان دهد. هم رئیسجمهور و هم مقام رهبری بر بحث اولویت داشتن همسایگان در سیاست خارجی ایران تاکید دارند. اگر ایران بر بهبود روابط خود با کشورهای همسایه ثابتقدم باشد، اسرائیل در منطقه برای عادیسازی روابط خود دچار محدودیت و مشکل خواهد شد.
🔹متاسفانه الان حرفهای بدون پشتوانه و خطرناکی زده میشود که تلاش میکند پای کشورهای همسایه را به این مسئله باز کند. میگویند موشک از فلان کشور شلیک شده، یا بهمان کشور همسایه با اسرائیل همکاری داشته است. این اظهارنظرهای بدون سند و مدرک نباید محل تصمیمگیری و اعتنا باشد چون سیاست همسایگی ایران را با مشکل مواجه میکند. بنابراین، تمرکز را باید فقط روی اسرائیل گذاشت.
🔹در ماجرای ترور هنیه امنیت و حیثیت ایران ضربه دید. تمام هزینه این ترور را اسرائیل باید بپردازد. انحراف از این مسئله که اسرائیل مسئول اول و آخر این ترور است، به نفع تلآویو تمام میشود. ایران باید واکنش درست نشان بدهد و من معتقدم اسرائیل وارد جنگ با ما نمیشود چون به تنهایی توانایی مقابله با ایران را ندارد. مگر به گونهای واکنش نشان دهیم که آمریکا یا دیگر کشورها که خود را ملزم به دفاع از اسرائیل میدانند، کنار آنها قرار بگیرند.
🔹اگر مثل وعده صادق به آنها اعلام کنیم که هدف ما اسرائیل است و قصد داریم از خود و امنیتمان دفاع و ایجاد بازدارندگی کنیم، و یک واکنش حسابشده داشته باشیم، میتوانیم در عین دفاع از خود جلوی وقوع جنگ را نیز بگیریم. اگر هوشمندانه واکنش نشان دهیم، نه تاثیر منفی اقتصادی خواهد داشت نه جنگ خواهد شد.
#سیدهادیبرهانی
استاد دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران
💠 #نگاه تحلیلی به رخدادهای ایران و جهان
میزبان #نگاه جستجوگرتان هستیم.
https://eitaa.com/negahh
💠 ترور؛ تلاش نافرجام اسرائیل برای نجات از سه کنج استراتژیک
🎤 گفتوگوی تفصیلی KHAMENEI.IR با دکتر حسین جابری انصاری درباره ترورهای اخیر رژیم صهیونیستی، شناخت شخصی او از مجاهد بزرگ شهید اسماعیل هنیه و چرایی لزوم خونخواهی جمهوری اسلامی ایران
🔹معنای عملیّات ترور در تهران این است که دایرهی عملیّات را اسرائیل دارد گسترده میکند. بنابراین، شما به عنوان طرف مقابل نمیتوانی شاهد و تماشاگر باشی.
🔹 در این لحظهی جاری، قطعاً ایران به دنبال جنگ نیست، همانگونه که خطّ استراتژیک چند دههی ایران بوده. این سیاست ثابت ایران و رهبری انقلاب اسلامی است و همیشه این سیاست باقی بوده. امّا معنایش این نیست که در برابر یک دشمن افزونخواه، توسعهطلب، جنگطلب و اشغالگری مثل رژیم صهیونیستی، وا داده بشود و کارهایی انجام بشود که به معنای پیشروی او باشد.
🔹 در پاسخی که ایران میدهد، اضافه بر همهی منطقهای استراتژیک، منطق درونی هم باید مورد توجّه قرار بگیرد و سیاست داخلی ما با حفظ وحدت ملّی و حرکت وفاقی که آغاز شده و تقسیم کار ملّی و صدای واحد شنیدن ــ یک صدای واحد متّفق از سوی نهادهای حاکمیّتی و اجزای سیاسی مختلف ــ پیش برود.
🔹 اسرائیلیها میخواهند بنبست در جنگ را از طریق رجوع به مزیّت نسبی خودشان در حوزهی عملیّاتهای ویژهی امنیّتی و ترور جبران کنند. در حقیقت، اسرائیل به دندهی کمکی رجوع کرده و خودروی جنگیاش در گِلزار نوار غزّه گیر کرده.
🔹 یک جمع کوچکی از فلسطینیها در شهر زیرزمینی غزّه، در زیر زمین، مدّتها برنامهریزی کردند، یک عملیّات بزرگی در اندازهی هفتم اکتبر را طرّاحی کردند و در یک پیشروی سریع، آمدند دو برابر نوار غزّه را گرفتند! این یعنی فروپاشی منظومهی بازدارندگی اسرائیل به تمام معنی کلمه.
🔹 ایستادگی اسطورهای و تقریباً بینظیر تاریخی مقاومت فلسطین در غزّه، نه قرینه، بلکه یک امر قطعی و یک امر واقعی است که بیش از دو میلیون و دویست هزار فلسطینی در غزّه ایستادهاند و اکثریّت قاطع و غالبشان پشتوانهی مقاومت هستند.
🔹 وعدهی صادق یک عملیّات حسابشده بود؛ بنا نبود تلفات داشته باشد، بلکه بنا بود نشان داده بشود که ایران اراده دارد، منظومهی قدرت دارد، از خودش دفاع میکند، اجازه نمیدهد بازدارندگیاش خدشهدار بشود و همچنین به رژیم صهیونیستی اجازه نمیدهد که مفهوم خودش از موازنهی قدرت و بازدارندگی را به ایران تحمیل بکند.
🔹 عملیّاتهای جدید، از جمله زنجیره ترور و ترور خاص در تهران، یک هدفگیریاش این است که در نتایج استراتژیک عملیّات وعدهی صادق خدشه ایجاد بشود و موازنهی جدیدی به نفع اسرائیل شکل بگیرد.
🔹به نظر میرسد که شخص نتانیاهو نیمنگاهی به انتخابات آمریکا هم دارد و بر روی کار آمدن جمهوریخواهان شرطبندی دارد و میخواهد یار کمکی آنها باشد و کمک بکند برای اینکه جمهوریخواهان و شخص ترامپ به عنوان نامزد جمهوریخواهان، در آمریکا روی کار بیایند.
🔹 وقتی ما این حرف را میزنیم که «اسرائیل دچار بنبست است»، با کمال تأسّف، برخی لبخند میزنند و میگویند چهجور اینهمه تخریب کرده و کشتار کرده و شما میگویید در بنبست است. بالاترین نشانه این است که اسرائیل توافق آتشبس را نمیپذیرد. اگر اهدافش در غزّه محقّق شده، چرا به جنگ خاتمه نمیدهد؟
🔍 ادامه را بخوانید👇
khl.ink/f/57330
💠 #نگاه تحلیلی به رخدادهای ایران و جهان
میزبان #نگاه جستجوگرتان هستیم.
https://eitaa.com/negahh