15.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•
دفاع مقدس با طعمی متفاوت!!
در جبههی جنگ با عراق بساط سرور و
شادی هم بود. رزمندگان دفاع مقدس در
زندگی سخت هشت ساله در کنار همرزمان
خود لحظات شادی هم داشتند که شاید
برای خیلیها کمی دور از انتظار باشد.
فیلم تدارکات جشن میلاد حضرت زهرا (س)
در مقر تاکتیکی لشکر۱۷ علی بن ابیطالب(ع)،
گردان سیدالشهدا(ع)
قبل از عملیات #کربلای_چهار
زمستان ۱۳۶۵_دوران دفاع مقدس
[#لشکر۱۷_علیبنابیطالب(ع)
#گردانسیدالشهدا(ع)
#ولادتحضرتزهرا(س)
------✾•┈┈••✦❀✦••┈┈•✾----
🌼🌹🌷🌴🌷🌹🌼
برای عضویت روی لینک زیر بزنید👇
✅ کانال پیام شهدا👇
بافشردن انگشت وارد کانال شهدا خواهید شد وپیوستن را کلیک کنید.
╭═━⊰🍂🌺🌺🍂⊱━═╮
https://eitaa.com/joinchat/782041560Cfac174aa59
╰═━⊰🍂🌺🌺🍂⊱━═╯
ما را همراهی کنید.
دعای شهدا همراهتان
#پیامشهدا
🔰 زن با کدام الگو؟! (۲)
👤 #حسن_رشوند
🔸اعترافات «سوفی بورک» در مصاحبه با «اسکای نیوز» که از سن ۲۱ سالگی در نیروی دریایی ملکه انگلیس شاغل بود درباره آزارهای جنسی و رفتارهای غیر اخلاقی که همکارانش با او داشتهاند آنقدر تکان دهنده است که هیچ انسانی در هیچ سطحی نمیتواند این رفتارهای شنیع را بپذیرد. کرامت زن کجا و این جمله فرمانده نیروی دریایی انگلیس که در اعتراض به سوفی گفته بود:
«باید انتظار داشته باشی که این اتفاقات بیفتد»کجا! تجاوز و خشونت گسترده به زنان در جوامع غربی در شرایطی در چنین سطح وسیعی انجام میشود که دولتهای غربی ادعا میکنند مدافع حقوق زنان هستند و کشورشان را به عنوان الگویی از یک جامعه آرمانی معرفی میکنند.
🔸آمارها نشان میدهد که بخش اعظم جامعه زنان غرب قربانی بیبند و باری اخلاقی و سقوط ارزشهای اخلاقی در جوامع غربی هستند. این در حالی است که همین کشورها با شنیدن یک خبر در ایران از جنس همان اتفاقی که در سال ۱۴۰۱ با سناریوی «زن، زندگی، آزادی» افتاد، به دنبال برجستهسازی آن هستند تا بتوانند در بستر این فضاسازیهای کاذب، پروژه ضد حقوق بشری خود را در ایران برای رسیدن به مطامع سیاسی دنبال کنند که رهبر انقلاب در همین سخنرانی اخیری که داشتند به آن نیز اشاره داشتند.اینکه؛ «دشمن بیکار نیست و مشغول طراحی است چرا که آنها خیلی زود متوجه شدند شکست دادن و به زانو درآوردن انقلاب با شیوههای سختافزاری همچون جنگ، بمباران، قومیتگرایی و نیروهای فتنهگر ممکن نیست، بنابراین سراغ شیوههای نرمافزاری یعنی تبلیغات، وسوسهها و شعارهای بهدور از صداقت رفتهاند.»
🔸با همین رویکرد و شیوههای نرمافزاری است که میبینیم پس از پروژه «زن، زندگی، آزادی» میشل هوئلیک نویسنده اسلامستیز فرانسوی میگوید: «جنگ بر ضد اسلامگرایان با کشتن مسلمانان فایدهای ندارد. فقط با فاسد کردن آنها میتوان به پیروزی رسید. پس باید به جای بمب بر سر مسلمانان دامنهای کوتاه بریزیم» و نشریه «فیگارو» فرانسه در بازنمایی سیاسی حجاب زن مسلمان مینویسد: «روسری زنان مسلمان، سمبل جنگ علیه ارزشهای غربی است.» این همان اتفاقی است که غرب یک بار در «اندولس» آن را آزمود و موفق شد با راهبرد برهنگی، مسلمانان را به حضیض ذلت بکشاند.
بپذیریم که جنگ امروز ما جنگ بین دو الگو است. الگوی ارائه شخصیتی از زن که در عین توجه به محدودیتهای حاکم بر ارتباطات و معاشرتهای سالم بین زن و مرد، از هرگونه بیبند و باریهای اجتماعی دور و با خیل عظیمی از بانوان عفیف و دانشمند ما در مسیر رشد و پیشرفت مادی و اخلاقی کشور تلاش میکند و در نقطه مقابل، الگویی که مروّج بیبند و باری و سقوط ارزشهای اخلاقی است که امروز جوامع غربی را پر کرده و تهدیدی جدی برای کشورمان محسوب میشود.امروز اگر نگران پدیده زشت بیحجابی در کشور هستیم، بیش از نمایش چند تار موی برخی زنان که در دام وسوسهها و شیوههای موذیانه بدخواهان این ملت قرار گرفتهاند، نگران آن هستیم که این انحرافات اخلاقی، مبنا و الگویی برای زن مسلمان کشورمان شود که در این صورت، هم ظلم به زن مسلمان ایرانی است و هم ظلم به شخصیت بزرگی همچون صدیقه طاهره حضرت زهرا(سلام الله علیها) که تنها او شایسته الگو شدن است و لا غیر.
#یادداشت_روز
@Kayhan_online
🔰 زن با کدام الگو؟! (۱)
👤 #حسن_رشوند
🔸دیروز سالروز ولادت بانویی بود که نظیر آن را تاریخ به خود ندیده است. شخصیت بیبدیلی که نه تنها اسوه یک زن مسلمان، بلکه الگوی تمامی مسلمانان اعم از زن و مرد برای دستیابی به سعادت حقیقی بشر است. هفته گذشته رهبر فرزانه انقلاب در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران کشورمان، حضرت فاطمه زهرا سلامالله علیها را از شگفتیهای آفرینش خواندند و با بیان اصول مهم منشور اسلام درباره زن، تأکید کردند: «در اسلام، زن و مرد مکمل یکدیگرند و در تلاش برای رسیدن به حیات طیبه و تواناییهای فکری و روحی در عرصههای علمی، فرهنگی، هنری، اثرگذاری اجتماعی- سیاسی، فعالیت اقتصادی و مسائل بینالمللی هیچ تفاوتی با هم ندارند.» معظمله، «غمگساری با پیامبر در سختیها»، «همراهی با امیرمؤمنان در جهاد»، «خیرهکننده چشم فرشتگان در عبادت»، «بیان خطبههای فصیح، بلیغ و آتشین»، «پرورش امام حسن و امام حسین علیهماالسلام و حضرت زینب سلامالله علیها» را از ویژگیهای بینظیر حضرت فاطمه سلامالله علیها معرفی کردند و با اشاره به دیدگاههای مختلف درباره مسئله زن در جهان، فرمودند: «سرمایهداری و سیاستمدارانِ تابع آنها با در دست داشتن رسانههای مؤثر در جهان، با بیصداقتی و دروغگویی و در پوشش ظاهری یک نظریه فلسفی و انسان دوستانه، انگیزههای جنایتکارانه و فسادانگیز خود را برای دخالت و جهتدهی در امور جامعه جهانی زنان و کسب منافع نامشروع، پنهان میکنند.»
🔸آن چیزی که امروز در نظامهای سرمایهداری در نسبت بین زن با دولتهای مدعی آزادی زن وجود دارد دروغهایی است که درباره حقوق و آزادی زن و نگاه ابزاری به زن از گذشته تاکنون در جوامع به ظاهر متمدن غرب بوده است.
🔸رهبر معظم انقلاب پیشتر نیز در دیدار با بانوان فرهیخته و فعال در عرصههای فرهنگی، اجتماعی و علمی درباره عملکرد غرب نسبت به زن فرمودهاند:«تجارت و بردهداری جنسی، شکسته شدن همه حد و مرزهای اخلاقی و عرفی و قانونی کردن مسائلی مانند همجنسبازی که در همه ادیان الهی حرام است و افتضاحات دیگر، نتایج نگاه و فرهنگ غرب به زن است. بنابراین اجتناب شدید از نگاه غربی در مقوله زن، از واجبات عملی است.» به نظر میرسد امروز که حقوق بشر به عنوان یك رهیافت آرمانی، به ابزار سیاسی کشورها تبدیل شده است و غرب از این حربه بیشترین بهرهبرداری سیاسی را برده و آمریکا و دیگر کشورهای مدعی با همین ابزار، ایران اسلامی را به نقض حقوق بشر متهم كرده و تحریمهایی را علیه کشورمان اعمال میکنند، لازم است برای برداشتن پرده از چهره کریه غرب مستند به برخی آمارها رفتار آنها را به نقد بکشیم. رفتارهای دوگانه غرب در رابطه با موضوع حقوق بشر و دلسوزی برای حقوق زن آنچنان آشکار است که حتی نگاههای بیمار و غش کرده در فرهنگ لاابالی غرب هم این رفتارهای دوگانه را به راحتی تشخیص میدهند. بنابراین به خوبی میتوان ابزاری بودن موضوع حقوق بشر در سیاست خارجی آمریکا و کشورهای غربی مدعی حقوق بشر را شناخت.
🔸در میان همه مصادیق نقض حقوق بشر در غرب، نقض حقوق زنان و خشونت علیه آنها در همه طبقات اجتماعی، اقتصادی، نژادی، سنی و جغرافیایی زبانزد است.
🔸اگر نگاهی به آمار نقض حقوق زنان در غرب بیندازیم، در خواهیم یافت که کشورهای غربی در حالی ادعای حمایت از زنان را سر میدهند و محافل رسانهای آنها وانمود میکنند که ناجی زنان جهان هستند که مطالعه در باب وضعیت زنان در اروپا و آمریکا حقایق ورای این ژستهای بشردوستانه را آشکارتر میسازد. براساس گزارش مرکز جرایم آمریکا، روزانه در این کشور به طور میانگین ۱۸۷۱ زن مورد تجاوز جنسی قرار میگیرند. در ارتش آمریکا از هر سه زن دستکم یک نفر مورد تجاوز قرار میگیرد. به گفته نشریه «فوربس» که یک نشریه معتبر جهانی است، حدود یکسوم از زنان زندانی در جهان در آمریکا بازداشت هستند. یعنی بیش از ۲۰۱ هزار زن زندانی در آمریکا وجود دارد که ۱۰ درصد از جمعیت زندانیان این کشور را تشکیل میدهند. تحقیقات سازمانهای رسمی در آمریکا نشان میدهد که هر سال بیش از ۱۰۰ هزار دختر زیر سن قانونی برای بردگی جنسی در آمریکا تجارت میشوند. حتی در واشنگتن پایتخت آمریکا، دختران نوجوان که سن برخی از آنها حدود ۱۳ سال است، برای بردگی جنسی خرید و فروش میشوند.
🔻ادامه دارد...
@Kayhan_online
📌چگونگی پیروزی ترکیه در جنگ داخلی سوریه
#تحلیل_فرنگی
🗞۱.سقوط بشار اسد و فرصتهای اردوغان: اردوغان به عنوان یک بازیگر اصلی در تحولات سوریه، این سقوط را فرصتی برای گسترش نفوذ ترکیه در سوریه میبیند. او به دنبال بازگشت پناهندگان سوری به کشورشان است و تلاش دارد از سقوط اسد بهرهبرداری کند.
۲.روابط ترکیه با هیئت تحریر الشام (HTS): ترکیه به طور غیرمستقیم به HTS کمک کرده و حضور نظامی خود در استان ادلب سوریه موجب محافظت این گروه از حملات رژیم اسد شده است.
۳.نفوذ ترکیه: ترکیه در مدیریت کمکهای بینالمللی به مناطق تحت کنترل HTS و تجارت مرزی با این گروه نقشی مهم ایفا کرده است. اردوغان از این روابط برای به دست آوردن نفوذ در آینده سوریه استفاده خواهد کرد.
۴.چالشهای پیشروی اردوغان: سقوط اسد به نفع ترکیه خواهد بود چرا که به آنکارا اجازه میدهد تا در سوریه به شکل آزادانهتری عمل کند و در مناطق دیگر مانند آفریقا به رقابت با روسیه بپردازد.
۵.چالشهای روابط با ایالات متحده: روابط ترکیه با ایالات متحده به دلیل حمایت آمریکا از گروههای کرد سوریه (YPG) پیچیده شده است. اردوغان امیدوار است که سقوط اسد، فرصتی برای بهبود روابط با واشنگتن و خروج نیروهای آمریکایی از سوریه باشد.
۶.مخاطرات ناشی از بیثباتی: پس از سقوط اسد، سوریه با چالشهای گستردهای در زمینه بیثباتی داخلی، تروریسم، و افراطگرایی روبهرو خواهد بود. ترکیه باید مراقب باشد که این بیثباتی به سرزمین آنکارا سرایت نکند.
۷.بازگشت داعش: احتمال بازگشت داعش و تلاش این گروه برای تجدید سازماندهی در پی سقوط اسد وجود دارد، که این مسئله میتواند تهدید بزرگی برای ترکیه باشد.
۸.بازسازی سوریه: سوریه به سرمایهگذاری و کمکهای بینالمللی برای بازسازی نیاز دارد. ترکیه میتواند در این روند نقش مهمی ایفا کند.ترکیه به دنبال مشارکت در بازسازی سوریه است. این میتواند فرصتهای اقتصادی و سیاسی جدیدی برای آنکارا ایجاد کند.
۹.حکمرانی گروههای شورشی: گروههای شورشی که جایگزین اسد شدهاند هنوز نتوانستهاند حکومتی پایدار و دموکراتیک در سوریه تشکیل دهند. این امر میتواند مشکلاتی برای ترکیه و کل منطقه ایجاد کند.
۱۰.ایجاد بیثباتی در سوریه: اگر دولت جدید نتواند به وعدههای خود عمل کند و یک دولت فراگیر و دموکراتیک تشکیل دهد، سوریه ممکن است دوباره به آشوب و خشونت کشیده شود.در صورت وقوع بیثباتی، ترکیه ممکن است با مشکلاتی از جمله افزایش تعداد پناهندگان و تهدیدات امنیتی روبهرو شود.
🗂منبع:دنیای تحلیل
@donyaye_tahlil
📌خاورمیانه پس از اسد؛ ضرر ایران، سود ترکیه!
#تحلیل_فرنگی
🗞۱.فارن پالیسی این تحلیل را به خاورمیانه پس از سقوط اسد و وضعیت ایران و ترکیه در این شرایط اختصاص دادهاست و ضمن توضیحی کوتاه از چگونگی اثرگذاری ترکیه بر سقوط دولت اسد، ترکیه را پیروز این میدان دانسته و ایران را طرف متضرر معرفی کردهاست. در ادامه به نکات مهم این گزارش اشاره کردهایم.
۲.افول ایران و فرصتهای ترکیه: سقوط بشار اسد و ضعف حزبالله توسط اسرائیل به وضوح نشاندهنده شکست استراتژیک ایران در منطقه است. این موضوع برای ایران که از اسد به عنوان یک متحد استراتژیک و پل ارتباطی با لبنان و حزبالله استفاده میکرد، ضربهای جدی است.
۳.رقابت ترکیه: ترکیه که مدتها به عنوان رقیب ایران در زمینه نفوذ منطقهای شناخته میشود، اکنون در سوریه به موفقیتهایی دست یافته است. این موفقیتها باعث شده است که آنکارا جایگزین ایران و روسیه به عنوان قدرت برتر در سوریه شود.
۴.نفوذ ترکیه در لبنان و عراق: با شکست ایران در سوریه، ترکیه فرصتهای جدیدی برای گسترش نفوذ خود به لبنان و عراق پیدا کرده است. این امر میتواند توازن قدرت را در این دو کشور تغییر دهد و به نفع ترکیه باشد.
۵.رقابت در قفقاز: ایران با از دست دادن سوریه و حمایت ترکیه از آذربایجان، بهویژه در بحران ناگورنو-قرهباغ، عملاً از قفقاز خارج شده است. اگر ترکیه بتواند بر کریدور زنگزور که آذربایجان و ارمنستان را به ترکیه متصل میکند، تسلط یابد، ایران به طور کامل نفوذ خود در قفقاز را از دست خواهد داد.
۶.تاریخ رقابتهای امپراتوری عثمانی و ایران: از دید ایران، این تغییرات میتواند به معنای بازگشت امپراتوری عثمانی به قفقاز و شام باشد، که در دورانهای گذشته با ایران رقابت میکرد.
۷.نگرانی اسرائیل: با کاهش حضور ایران در سوریه، اسرائیل نگرانیهایی از ورود ترکیه به معادلات منطقهای دارد. ترکیه ممکن است در آینده حامی دولت سوریه باشد و این موضوع به تهدیدی برای مرزهای اسرائیل تبدیل شود.
۸.تغییر در سیاستهای عربی: کشورهای عربی نیز که از سقوط رژیم اسد و شکست ایران در سوریه خوشحال هستند، با توجه به تغییرات جدید، ممکن است سیاستهای خود را در قبال ترکیه و دیگر بازیگران تنظیم کنند. این تغییرات، بهویژه در زمینه روابط با ترکیه و بازسازی روابط با سوریه، بهطور مستقیم بر آینده منطقه تاثیر خواهد گذاشت.
۹.تغییرات گسترده در توازن قدرت منطقهای: سقوط اسد و تضعیف محور مقاومت ایران در شام، توازن قدرت در خاورمیانه را به شدت تغییر داده است. در حالی که ایران با از دست دادن سوریه و کاهش نفوذ خود در لبنان و عراق روبرو است، ترکیه بهویژه با حمایت از نیروهای مخالف اسد، در موقعیتی قرار گرفته است که میتواند این خلأ قدرت را پر کند.
۱۰.رقابتها و چالشهای آینده: به نظر میرسد که ترکیه و ایران در آینده رقابتهای شدیدی برای نفوذ در منطقه و بهویژه در سوریه و قفقاز خواهند داشت. این رقابتها میتواند منجر به تحولات جدیدی در روابط منطقهای و تغییرات عمدهای در سیاستهای کشورهای عربی، اسرائیل، و دیگر قدرتهای جهانی شود.
🗂منبع:دنیای تحلیل
@donyayetahlil
✍ #تحلیل | جنگ قدرت در سوریه: نقش ترکیه و بازیگران منطقهای و جهانی
🔘نمای کلی وضعیت سوریه
سوریه در حال حاضر به سه بخش تقسیم میشود:
🔸ترکیه و تروریستهای تحت حمایت آن در شمال غربی، و اسرائیل در جنوب غربی، هر دو به دنبال تصرف زمین در این کشور هستند.
🔸آمریکا نیز از نیروهای دمکراتیک کرد حمایت میکند تا جایگاه خودش در شمال شرقی سوریه تثبیت شود [اینها موضوعی بود که رهبری اجمالا به آن در سخنرانیاش راجع به تحولات سوریه اشاره کرد].
➖علاوه بر این، گروهها و جریانهای دیگری نیز در سوریه وجود دارند که هرکدام برای دستیابی به قدرت رقابت میکنند.
🔘عاقبت ترکیه در این بازی چیست؟
🔸ترکیه که بازیگری کلیدی طرح غربی- عبری علیه سوریه بوده است، اکنون با چالشهای پیچیدهای روبهرو است.
🔸این کشور، کردها را تهدیدی جدی برای امنیت ملی خود میداند و تجزیهطلبی آنها را خطری حیاتی تلقی میکند.
🔸ترکیه خود نیز میداند اگر جایگاه کرد ها تثبیت بشود به طور جدی متضرر خواهد شد، که البته اسرائیل و آمریکا اکنون به دنبال ایجاد تجزیه و کردستان تحت نفوذ خود هستند.
➖ترکیه با اعتماد و تکیه بر کشوری که در سال ۲۰۱۶ به دنبال سرنگونی آن بود، وارد قماری خطرناک شد، که وضعیت فعلی سوریه گویای آن است.
ـــ ـ ـ ـــ ـ ــ ـ
☫ مقاومت اسلامی قفقاز | تحلیل - خبر
✖️@moqavemat_qafqaz
17.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴راز سرنگونی اف-۱۸ آمریکایی فاش شد...
🔻سخنگوی نیروهای مسلح یمن با صدور بیانیه اعلام کرده که نیروهای مسلح این کشور یک عملیات گسترده پهبادی و موشکی را علیه ناوگان دریایی متجاوز آمریکا در دریای سرخ همزمان با طرح تجاوز هوایی تروریستهای آمریکایی انجام دادند که منجر به ناکامی حمله گسترده هوایی صلیبیها به یمن شد. به گفته سرتیپ یحیی سریع، این عملیات با استفاده از ۱۷ فروند پهپاد و تعدادی موشک کروز علیه ناو هواپیمابر اتمی هنری ترومن انجام شد که در پی تلاش ناوهای آمریکایی برای مقابله با پهپادها و موشکهای یمنی، یک فروند جنگنده اف-۱۸ سوپر هورنت که قصد مشارکت در حمله هوایی به یمن را داشت با آتش پدافند خودی سرنگون شد.
🔻در واقع باید عامل سرنگونی جنگنده متجاوز آمریکایی را حمله حساب شده و دقیق ارتش یمن دانست که با پیشبینی زمان حمله هوایی تروریستهای امریکایی، به ناو هواپیمابر ترومن چنین حمله سنگینی را تدارک دیدند که این خروجی را داشت. با توجه به دستپاچگی امریکاییها برای مقابله با موشکها و پهپادهای یمنی و لاپوشانی همیشگی آنها در مورد حملاتشان، باید گفت که مانند ناو هواپیمابر آبراهم لینکلن که آن هم در چنین موقعیتی مورد حمله قرار گرفت و پس از وارد شدن آسیب، ناچار به ترک منطقه شد، باید گفت که ناو اتمی هنری ترومن و ناوهای همراهش نیز بناچار باید منطقه را ترک گفته باشند؛ موضوعی که سخنگوی نیروهای مسلح یمن بر آن صحه گذاشت.
------✾•┈┈••✦❀✦••┈┈•✾----
🌼🌹🌷🌴🌷🌹🌼
✅ کانال پیام شهدا
╭═━⊰🍂🌺🌺🍂⊱━═╮
https://eitaa.com/joinchat/782041560Cfac174aa59
╰═━⊰🍂🌺🌺🍂⊱━═╯
ما را همراهی کنید.
دعای شهدا همراهتان
#پیامشهدا
عملیات کربلای 4
1365/10/03
براساس راهبرد نظامی ارائه شده از سوی سپاه پاسداران به مسئولین کشور، برای نیل به پیروزی در جنگ می بایست در جبهه جنوب، جاده های شمالی و جنوبی بصره و نیز در جبهه شمالی، جاده های مواصلاتی کرکوک به بغداد قطع و یا تهدید شوند و در نتیجه... صدور نفت عراق به خارج کاملا قطع گردد و سپس حرکت اصلی به سمت بغداد آغاز شود. بر اساس، محاصره و سپس تصرف شهر بصره به عنوان هدف عملیات اصلی سپاه پاسداران در سال 1365 مورد توجه قرار گرفت که برای تحقق آن به کارگیری حدود 500 گردان و آن هم از سه محور ضرورت یافت لیکن به دلیل مشکلاتی همچون ضعف امکانات نظامی تنها یک محور درمنطقه شلمچه و ابوالخصیب به منظور انجام عملیاتی بزرگ وتصرف شهر بصره و تهدید جاده صفران – بصره انتخاب شد. نیروهای دشمن شمال منطقه عملیاتی در حوزه استحفاظی سپاه سوم و جنوب آن در حوزه استحفاظی سپاه هفتم عراق قرار داشت. نیروهای خودی فرماندهی عملیات بر عهده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) سپاه پاسداران بود و چهار قرارگاه عملیاتی با250 گردان، اجرای آن را بر عهده داشتند. طرح عملیات چهار منطقه شلمچه، ابوالخصیب، مقابل ام الرصاص و جزیره مینو به این دلیل که به لحاظ مانور، آتش، عقبه و پشتیبانی به هم وابسته اند برای انجام این عملیات بزرگ انتخاب گردید. بر همین اساس، هر یک از چهار منطقه فوق به عنوان خط حد یک قرارگاه عملیاتی تعیین شد. شرح عملیات عملیات می بایست در ساعت 22:30 مورخ 3/10/1365 آغاز شود. به همین خاطر غواص ها، ساعاتی قبل به درون آب رفته و به سمت خط دشمن حرکت کردند. نیروهای دشمن که کاملا آماده و هوشیار بودند ضمن پرتاب منور، با تیربار و خمپاره به طرف نیروهای خودی شلیک می کردند. در مجموع، عملیات خارج از کنترل و هدایت فرماندهی قرار گرفته بود و قبل از هر دستوری یگان ها با توجه به نوع وضعیت و هوشیاری و عکس العمل دشمن به محض رسیدن به ساحل، درگیری را آغاز می کردند.با این حال، رمز عملیات یا محمد(ص) ساعت 22:45 اعلام شد و نیروهای عمل کننده فقط توانستند در جزایر سهیل، قطعه، ام الرصاص، ام البابی و بلجانیه نفوذ کنند و در بعضی مناطق نیز به صورت موضعی رخنه نمایند. نیروهای دشمن با پرتاب پی در پی منور و اجرای چند مورد بمباران کنار نهر عرایض (عقبه برخی از یگان ها) و هم چنین اجرای آتش موثر روی رودخانه اروند، عملا سازمان غواص ها و نیز نیروهای موج دوم و سوم را به هم زد. به طوری که اغلب یگان ها نتوانستند روی هدف ها عمل نمایند. نتایج عملیات با توجه به هوشیاری دشمن، امکان ادامه عملیات میسر نبود، لذا به منظور حفظ قوا و طراحی مجدد عملیات آتی، از ادامه نبرد اجتناب شد. میزان تلفات و ضایعات وارده بر دشمن 8000 کشته و زخمی 60 اسیر، انهدام 70 دستگاه زرهی و خودرو ،انهدام تعداد زیادی سلاح سبک و نیمه سنگین بود.
------✾•┈┈••✦❀✦••┈┈•✾----
🌼🌹🌷🌴🌷🌹🌼
برای عضویت روی لینک زیر بزنید👇
✅ کانال پیام شهدا👇
بافشردن انگشت وارد کانال شهدا خواهید شد وپیوستن را کلیک کنید.
╭═━⊰🍂🌺🌺🍂⊱━═╮
https://eitaa.com/joinchat/782041560Cfac174aa59
╰═━⊰🍂🌺🌺🍂⊱━═╯
ما را همراهی کنید.
دعای شهدا همراهتان
#پیامشهدا
شکست پوسایدون
🔹درحالیکه گمانهزنیهای مختلفی درباره هدف بعدی اسرائیل و آمریکا (بعد از سوریه) وجود دارد، برخی مقامات اسرائیلی اعلام کردهاند که در حال تدارک یک حمله نظامی مهم علیه حوثیها در یمن هستند. اما یمن، سوریه نیست. آمریکا و کشورهای غربی در این یکسال اخیر سه عملیات نظامی علیه یمن انجام دادند که هر سه عملیات نافرجام بود: عملیات «پاسبانان رفاه» در دسامبر 2023 توسط آمریکا و متحدانش؛ عملیات «پوسایدون کماندار» از 12 ژانویه 2024 توسط ایالاتمتحده و انگلیس؛ و عملیات «آسپیدس» توسط اتحادیه اروپا که مأموریت خود را در فوریه 2024 آغاز کرد.
🔹پوسایدون یا پوسئیدون (به یونانی: Ποσειδων ,Poseidôn)، یکی از دوازده اسطوره یونان باستان است که خدای دریاها بهشمار میرود. وی برادر زئوس است. در اساطیر یونان آمده که پوسایدون در ساخت حصار تروا نیز نقش داشته و با آپولون به انجام این کار پرداختهاست؛ ولی چون لائومدون مزد آنها را نپرداخت، پوزئیدون در طول جنگ ترواییها را آزرد و طرفدار یونانیان بود. یکی از سه عملیات غرب علیه یمن به نام این اسطوره یونانی نامگذاری شده است.
🔹هرچه از سال گذشته به این سو پیش میآییم، شکست الهه یونانی دریاها درمقابل ناخدایان دریای سرخ که با اتکال به خداوند یکتا، بابالمندب را تحت کنترل خود درآوردند و غیورمردانه از اسلام و از مردم مظلوم غزه دفاع کردند، آشکارتر میشود. حوثیها ناخدای دریاها و قدرت نوظهور اسلام هستند و ویژگی مهم آنها شجاعت در اقامه حق است.
🔹راهبرد غرب در دریای سرخ که بر «بازدارندگی»، «تخریب» و «تضعیف تواناییهای حوثیها» تکیه داشت، شکست خورده است. اشکالات این استراتژی، عدم مشارکت ذینفعان کلیدی (هم محلی و هم بینالمللی)، تفرقه و ضعف ائتلاف غربی، دستکم گرفتن تهدید حوثیها، و فقدان یک رویکرد منسجم سیاسی و استراتژیک، بود. جنگ اسرائیل با غزه فرصتی را برای حوثیها فراهم کرد تا با هدف قرار دادن کشتیها در دریای سرخ و حملات علیه اسرائیل، خود را بهعنوان یک قدرت منطقهای معرفی کنند. این امر، حضور آنها را در «محور مقاومت» منحصربهفرد کرد و آنها را بعنوان یک عضو مهم از محور ایمان و ایران مطرح نمود.
🔹سعودیها و شرکای آنها در خلیجفارس در به چالش کشیدن حوثیها با احتیاط عمل کردهاند. احتیاط آنها ناشی از این نگرانی است که موضع قوی در مورد حملات دریایی این گروه در داخل کشور بسیار نامحبوب خواهد بود زیرا شاید بهعنوان حمایت از اسرائیل تلقی شود و باعث تجدید حملات حوثیها علیه سعودیها و کشورهای شورای همکاری خلیجفارس گردد.
سه سناریو وجود دارد:
🔹سناریوی اول: نقش بزرگتر حوثیها در منطقه: عوامل متعددی از این سناریو حمایت میکنند، ازجمله افزایش توان نظامی حوثیها. جغرافیای یمن این امکان را برای آنها فراهم میکند تا مبارزان و گروههای جدید را جذب کنند، آموزش دهند و با آنها هماهنگ باشند و روابط باز با نهادهای منطقهای را تقویت کنند. حوثیها بدون در نظر گرفتن عواقب تصمیماتشان بر زندگی یمنیها و امنیت ملی یمن و منطقه، تصمیمگیریهای جسورانهای از خود نشان میدهند.
🔹سناریوی دوم: تشدید تنش غربی با مشارکت منطقهای: ائتلاف بینالمللی، به یک عملیات زمینی به رهبری و پیشگامی گروههای محلی نیاز دارد. این امر مستلزم اتحاد آنهاست. بااینحال، مانع اصلی این است که دولتهای منطقه آماده وارد شدن به جنگ جدید با حوثیها بدون استراتژی مشخص برای پایان دادن به حکومت آنها نیستند. حملات هوایی مداوم بدون استراتژی مشخص تنها منجر به آسیبهای انسانی میشود، زیرساختها را تحت تأثیر قرار میدهد و باعث همدردی اجتماعی برای حوثیها میشود.
🔹سوم: راهحلهای دیپلماتیک: اگر ایالاتمتحده و غرب با هدف قرار دادن رهبران حوثیها و همسویی با دولت یمن برای تضعیف ایران و تقویت استراتژی خود در برابر حوثیها اقدام کنند، این امر میتواند حوثیها را به سمت مذاکره برای راهحلهایی سوق دهد که موجودیت این گروه را حفظ کند. راهحلهای دیپلماتیک بدون فشار بر حوثیها به آنها اهرم بیشتری برای دستیابی به شرایط قدیمی و جدید خود میدهد تا حضور خود را بهعنوان نمایندگان «مشروع» یمن تثبیت کنند، جایگزین دولت شناختهشده بینالمللی شوند، و به اهداف خود در جنگ دریای سرخ دست یابند.
✅درمجموع پیروز نهایی نبرد یمن و غرب، دیر یا زود، یمن خواهد بود و تنها عامل پیروزی آنها ابتناء عملشان بر قواعد ایمانی و غیرت قرآنی است. والسلام.
✍️ اندیشکده تثبیت| سید امیر حسینی
@tasbit1444
احمق ها ... /
🔻نتانیاهو برای آنکه خودش را پیروز نشان بدهد، در روز ورود تروریستها به دمشق آنچه به عنوان سرمایههای ملت سوریه بود را نابود کرد تا به این ترتیب اشغالگران دمشق که نه نظر جنگ با صهیونیستها داشتند و نه دنبال بازپسگیری جولان بودند. خوش آمد گفته و به شدت آنها را تحقیر کند.
🔻آنچه صهیونیستها در سوریه انجام دادند غیر قابل انتظار بود. تمام پیامهایی که ترکها و قطریها به تل آویو فرستادند که خطری متوجه آنها نیست و بهتر است تا دست از بمباران برداشته و حاکمان جدید را تا این سطح و اندازه تحقیر نکنند نه تنها گوش نکرد، بلکه با ورود به خاک سوریه به اشغال صدها کیلومتر مربع از خاک این کشور به اعلام اینکه قصد دارد در این منطقه بماند، اردوغان و شیخ قطری را هم تحقیر کرد تا به تروریستهای حاکم بر دمشق یادآور شود که این دو مهرههای سوختهای بیش نیستند و ماموریت را که انجام دادند حالا دیگر در سیاست کلان یهودیها جایگاهید ندارند و بهتر است زیاد به آنها امید نبندند ...
#احمق_ها #ترکیه #قطر