🔸هدف؛ عزّت حضرت امام
🔹پهلوی دوّم خیال داشت با انتشار این مقاله حضرت امام را در میان مردم بدنام و تحقیر کند و به خیال خود، انتقام ضربهی سالها پیش را اینگونه بگیرد؛ امّا «از قضا سرکنگبین صفرا فزود» و بومرنگی که از دربار پرتاب شده بود، بهسرعت بازگشت و پرتابکننده را هدف قرار داد و نهتنها گردی بر دامن حضرت امام ننشست، بلکه برعکس، محبوبیّت و عزّت این رهبر مردمی و در تبعید را دوچندان کرد و عمق و گسترهی آن را نیز به دوستان و دشمنانش نشان داد: «این عزّت را خدا میدهد؛ وقتی بااخلاص کار کردیم، خدا هم اینجور جواب میدهد. بعضیها برای عزّت دنبال ابزار و وسیلههای غلط حرکت میکنند. در قرآن میفرماید: اَ یَبتَغونَ عِندَهُمُ العِزَّة؛ میروند سراغ کفّار، میروند سراغ افراد منافق برای اینکه عزّت به دست بیاورند؟ فَاِنَّ العِزَّةَ لِلّهِ جَمیعاً؛ عزّت دست خدا است، مال خدا است، در اختیار خدا است. این آیه از سورهی نساء بود. آیهی دیگر در سورهی فاطر: مَن کانَ یُریدُ العِزَّةَ فَلِلّهِ العِزَّةُ جَمیعاً؛ عزّت دست خدا است. اینها را باید فهمید ... بدانیم اگر دنبال عزّت هستیم، عزّت کجا است، معدن عزّت کجا است.» ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
🔹ترکیب حماقت و وقاحت رژیم پهلوی که سرمست از حمایت بیدریغ آمریکا بود، برای این رژیم بسیار گران تمام شد و بیراه نیست اگر بگوییم انتشار همین مقالهی موهن، سرآغاز سلسلهرخدادهایی بود که در کمتر از چهارصد روز، دودمان این خاندانِ خانهزادِ انگلیس و دستآموزِ آمریکا را بر باد داد. پس از آن، به چند نمایندگی روزنامهی اطّلاعات در برخی شهرها حمله شد و مردم انقلابی قم، در واکنش به این حرکت زننده، دست به اعتراض و تجمّع زدند؛ حرکت اعتراضی مردم قم نیز با پاسخ سخت و سرکوبگرانهی رژیم مواجه شد و تعدادی شهید و مجروح شدند.
🔸دستبوسی برای کارتر و سیلی برای ملّت!
🔹حضرت امام که آن روزها رهبری در تبعید بود و در عراق به سر میبرد، چند روز بعد، در یک سخنرانی علنی، نسبت به سفر کارتر به تهران و سرکوب قیام مردم قم اینگونه واکنش نشان میدهند: «این بیعرضهها که در مقابل سلاطین یا در مقابل رئیسجمهورها، خصوصاً رئیس جمهور آمریکایی، بالفعل اینقدر خاضعند و اینقدر چاپلوسند و خودشان را وابسته و پیوسته به اینها میدانند، همین بیعرضهها، از بیعرضگیشان وقتی که وارد میشوند در جمعیّت خودشان، چون مسلّط هستند، اینها را اذیّت میکنند. آنجا دستبوسی میکنند و چاپلوسی، وقتی که میرسند به مملکت خودشان، شروع میکنند به کارهای هرزگی. من قبلاً که میگفتند آزادیهایی دادهاند، همین جا این مطلب را به آقایان عرض کردم که اگر این آدمْ نوکریِ خودش را تحکیم کند با این کارتر خبیث، این دفعه یک سیلی به صورت مردم بزند که بالاتر از همه. لکن ما نمیدانستیم به این زودی، همچو دنبال اینکه، دنبال این معنا که با کارتر حسابش را تمام کرد و نوکریاش را تثبیت کرد، بهانه درست کند که ضرب شست نشان بدهد.» (صحیفهی امام، جلد سوّم، صفحهی ۳۰۱)
🔹یکی از نکات جالب توجّه و برجسته در این ماجرا آن است که حضرت امام در سخنرانی خود، هیچ اشارهای به آن مقالهی موهن نمیکنند و در واقع، از خود در برابر آن هتّاکی دفاع شخصی نمیکنند؛ حال آنکه ایشان سالها پیش، در هجدهم فروردین سال ۱۳۴۳، نسبت به سرمقالهی روزنامهی اطّلاعات با عنوان «اتّحاد مقدّس برای اهداف مقدّس» واکنشی تند و قابل تأمّل از خود نشان دادند. در این مطلبِ دیکتهشده، پس از یک سلسله دروغپردازیها و قلب حقایق در مورد انقلاب سفید شاه و آمریکا، چنین نگاشته شده بود: «و چه جای خوشوقتی است که جامعهی روحانیّت نیز اکنون با همهی مردم، همگام در اجرای برنامههای انقلاب شاه و مردم شده است.»
🔹حضرت امام در واکنش به ادّعای سازش روحانیّت مبارز و انقلابی با طاغوت، برافروخته شده و شخصاً دستبهکار میشوند و ضمن تکذیب این ادّعا، با ارسال نامه و تلگراف به سایر علما از آنان نیز میخواهند که چنین ادّعایی را تکذیب کنند و حتّی نمایندهای را از سوی خود به روزنامهی مذکور فرستاده و خواستار توضیح و تکذیب این ادّعا میشوند. این دو نوع برخورد با این دو مقالهی کذب و موهن، نشان از اخلاص و البتّه تیزبینی حضرت امام دارد. آنجا که پای شخص خودشان در میان باشد، عبور کرده و اشاره نیز نمیکنند امّا وقتی پای نهضت و مبارزه و انقلاب در میان باشد، نهتنها کوتاه نمیآیند، بلکه سعی در آگاهیبخشی به دیگران و بسیج عمومی نیز دارند.
🔸جدال دو ترکیب
🔹در مقابل ترکیب وقاحت و حماقت حکومت پهلوی، ترکیب اخلاص و درایت امام و بصیرت و شجاعت مردم، طاغوت را ریشهکن کرد و فصل جدیدی را در ایران رقم زد؛ فصلی پُربار و ادامهدار از مقاومت و حرکت روبهجلو، علیرغم همهی دشمنیها و سنگاندازیها و توطئههای دشمنان این انقلاب و مردم.
✏️ ادامه👇
🔹اینک و در آستانهی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، باید به چند نکتهی اساسی توجّه و دقّت کرد. نخست آنکه این انقلاب و نظام که میراث بزرگمردی به نام حضرت امام خمینی است، اگر از مسیر و آرمانهای خود منحرف شده بود، لزومی نداشت که استکبار چنین در برابرش قد عَلَم کند و تیغ تیز دشمنی بکشد. راه، همان راه روحالله است، گرچه باید اذعان کرد بر پیچیدگیها و مخاطرات مسیر افزوده شده که البتّه جای تعجّب نیست؛ چنانکه در کوهنوردی هرچه به قلّه نزدیکتر میشوید، به طور طبیعی مخاطرات و چالشها نیز بیشتر میشود.
🔸دو استاد و یک درس
🔹دشمنان ایران و انقلاب، بهخصوص در سالهای اخیر، تمام توان و تلاش خود را به کار بستهاند تا با قلب واقعیّتها و تحمیل یک جنگ روانی و رسانهای تمامعیار، آنچه در جنگ و توطئههای سخت به دست نیاوردند در جنگ نرم به دست آورده و انقلاب اسلامی ایران را به زانو درآورند. لذا اگر یک روزی دفاع از انقلاب و کشور در رفتن به جبهه و به دست گرفتن اسلحه و سینه سپر کردن مقابل دشمن متجاوز متبلور میشد، امروز این دفاع در حفظ و افزایش انسجام و اتّحاد ملّی و همچنین حفاظت و صیانت از فکر و ایمان و ارزشهای مردم و بهخصوص نسل نوجوان و جوان جامعه است که در این مسیر، امّت حزبالله مأموریّتی تاریخی بر دوش دارد. ما این را از حضرت امام و خلف صالح او یاد گرفتهایم که اگر ملّت در مسیر حق و صراط مستقیم ثابتقدم و استوار باشد، هیچ تهدید و فشاری از سوی دشمن قادر به شکست آنان نخواهد بود: «ملّت ایران، در طول این چهل و چند سال، صبر کرده، تلاش کرده، همهی قدرتهای مستکبر دنیا در مقابلش صف کشیدند، علیه او تلاش کردند، کار کردند امّا ملّت ایران نهفقط ضربه ندیده، [بلکه] پیش رفته، ترقّی کرده، رشد کرده؛ ایرانِ امروز، ایرانِ چهل سال قبل نیست؛ ما در همهجهت رشد کردهایم. ... امروز معنویّتمان [هم] پیش رفته، قرآن ما هم بحمدالله پیش رفته؛ از جهات مادّی هم پیشرفت کردهایم؛ جوانهای ما کارهای گوناگونی انجام دادهاند، و این پیشرفت ادامه پیدا خواهد کرد و ملّت ایران انشاءالله به برکت توکّل بر خدای متعال، به اوج مطلوب خود خواهد رسید.» ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
🔹انشاءالله دور نیست زمانی که انقلاب اسلامی ایران با انقلاب جهانی حضرت مهدی (عجّل الله تعالیٰ فرجه الشّریف) پیوند بخورد و همانطور که مردم ایران، نیم قرن قبل، از زیر یوغ طاغوت آزاد شدند، جهانیان نیز از شرّ مستکبران خونریز و سیریناپذیر رهایی یابند.
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
19 بهمن؛ روز نیروی هوایی گرامی باد
با ما همراه باشید
https://eitaa.com/defamoghaddas_ir
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
🔷 ترامپ؛ یک سگ وحشی یا موش آب کشیده!!
🔹 ترامپ در ظاهر گارد تهاجمی داره اما به شدت دستاشو بالا آورده و گارد دفاعی گرفته!! ترامپ ظهر امروز پیامی جدید ارسال کرد که نشون میده به شدت دنبال توافق هستهای جدید با جمهوری اسلامی ایرانه و تمایلی به اقدام نظامی نداره ...
🔹او در پستی که در شبکه اجتماعی خود، Truth Social منتشر کردو نوشت: گزارشها مبنی بر این که آمریکا، به همراه اسراییل، میخواهد ایران را به تکههای ریز بکند، بسیار اغراقآمیز است.
🔹من ترجیح میدهم یک توافق صلح هستهای جامع داشته باشیم که به ایران این امکان را بدهد تا در صلح رشد کند.باید بلافاصله شروع به کار کنیم و وقتی آن را امضا کردیم، یک جشن بزرگ در خاورمیانه خواهیم داشت...
🔹باید ببینیم دولت مردان کشورمون
دقیقاً چه تصمیمی خواهند گرفت ...
https://eitaa.com/joinchat/980942865C7d841faf97
🇮🇷🇵🇸
#یادداشت
🔰حرفهای تکراری
🍃🌹🍃
🔹رئیسجمهور آمریکا یادداشتی را با هدف بازگرداندن سیاست موسوم به «فشار حداکثری» علیه جمهوری اسلامی ایران امضا کرد. یادداشت اجرایی برخلاف فرمان اجرایی از لحاظ حقوقی رسمیت کمتری دارد و از نظر وزن قانونی ضعیفتر از فرمان اجرایی هستند. ترجمه این سندِ موسوم به «یادداشت امنیت ملی ریاست جمهوری» (NSPM) بدین شرح است:
🔹ایران نباید به سلاح هستهای و موشک بالستیک قارهپیما دست یابد. شبکه تروریستی ایران باید خنثی شود. باید با توسعه موشکی و همچنین سایر تسلیحات و توانمندیهای نامتعارف و متعارف مقابله کرد. وزیر خزانهداری را نسبت به اعمال فشار اقتصادی حداکثری بر دولت ایران، شامل تحریم و اعمال مکانیسمهای اجرایی علیه افرادی که ناقض تحریمهای جاری هستند، موظف میکند. همچنین برای تمام بخشهای تجاری مرتبط شامل کشتیرانی، بیمه و بندرگاهی توصیهنامهای با مضمون خطرات نقض تحریمها علیه ایران یا نیروهای متحد ایران صادر خواهد کرد.
🔹وزیر خارجه نیز معافیتهای تحریمی موجود را اصلاح کرده یا باز میگرداند و به منظور پیادهسازی کارزاری برای به صفر رساندن صادرات نفتی ایران، با وزیر خزانهداری همکاری خواهد کرد. نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل متحد نیز با متحدان اصلی واشنگتن جهت تکمیل روند بازگرداندن تحریمها و محدودیتهای بینالمللی (مکانیسم ماشه) علیه ایران همکاری خواهد کرد.
🔹دادستانی کل به منظور تحقیقات، اختلال و پیگرد قانونی شبکههای مالی و لجستیکی، عوامل یا سازمانهای صوری مستقر در آمریکا که تحت حمایت ایران یا نیروهای مورد حمایت ایران هستند، تمام اقدامات حقوقی مقدور را پیگیری خواهد کرد. دادستانی کل، رهبران و اعضای گروههای تروریستی تحت حمایت ایران که شهروندان آمریکایی را بازداشت و زخمی کرده یا کشتهاند را مورد پیگرد قرار داده و برای بازداشت و استرداد آنها به آمریکا تلاش خواهد کرد.
🔹رئیس جمهور ترامپ دستیابی ایران به سلاح هستهای را تحمل نخواهد کرد و همچنین حمایت دائمی آنها از «تروریسم» به ویژه علیه منافع آمریکا را تاب نخواهد آورد. یادداشت امروز تعهد سال ۲۰۲۰ رئیس جمهور آمریکا را برای مقابله با نفوذ خطرناک ایران در سراسر جهان محقق میکند: کشورها از سال ۱۹۷۹، رفتار مخرب و بیثباتکننده ایران در خاورمیانه و ورای آن را تاب آوردهاند. ایران همواره حامی اصلی تروریسم بوده و پیگیری دستیابی به سلاح هستهای از سوی آنها، جهان متمدن را تهدید میکند. ما اجازه چنین اتفاقی را نخواهیم داد.
🔸این یادداشت، تکرار اتهامات بیاساس و پایه آمریکاست که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی سیطره و نفوذ خود در ایران و منطقه را از دست داده است. این ادبیات توهین آمیز و لحن تهدیدآمیز در کنار سابقه بدعهدی و دشمنی آمریکا علیه ملت ایران کاملاً تکراری و آشناست. قطعا مردم و مسئولان ما نه ترسی از تهدیدات دارند و نه خام وعدههای بیاعتبار آمریکا میشوند.
✍🏼مصطفی علیجانزاده
🆔 @Samen_Razavi
💢 شواهد غلبه رویشها بر ریزشها در نسل نو انقلاب اسلامی 💢
✍ محمد ملکزاده
💠 انقلاب یک پدیده زنده و پویاست بنابراین وجود ریزشها و رویشها در آن مانند یک موجود زنده امری کاملاً طبیعی است. در تاریخ اسلام هم بعد از رحلت رسول خدا بسیاری ریزش کردند، برخی منحرف و یا حتی مرتد شدند؛ اما همواره رویشها بر ریزشها غلبه داشتند.
🔰 مروری اجمالی بر انقلابهای بزرگ معاصر در جهان نشانمیدهد انقلاب اسلامی برخلاف انقلابهای دیگر جهان که بهسرعت استحاله شدند و گاه حتی به نسل دوم هم نرسیدند، با وجود دشمنیها و مخالفتهای دشمنان گوناگون روز بهروز بالندهتر و به نسلهای بعد منتقل شد. برخلاف برخی القائات دشمنان، در خصوص ادعای ضعف ویژگیهای انقلابی در نسل جوان امروزی و فاصله گرفتن جوانان از اصول و آرمانهای اولیه انقلاب، شواهد متعدد خلاف این ادعا را ثابت میکند.
✅ آرمانگرایی نسل سوم و چهارم برخلاف دهه اول انقلاب که گاه با هیجانات اول انقلاب همراه بود کاملاً عقلانی و مبتنی بر منطق است. طبعاً این آرمانخواهی بهمراتب واقعیتر و قویتر از دوره پیشین است.
از این رو حضرت آیت الله خامنهای ضمن مقایسه نسل نو انقلاب با نسل اول میفرماید: «من معتقدم که این نسل نسبت به آن نسل، در محیط بهتری پرورشیافته و آمادگیها و آگاهیهای بهمراتب بهتر و بالاتری دارد… امروز جوان ایرانی، آگاه و با معرفت و بصیر و سیاسی و اهل تحلیل است و از همه بالاتر، باایمان است».
📆 (بیانات در دیدار جوانان و فرهنگیان در مصلّای رشت، ۱۳۸۰/۰۲/۱۲)
📂 دریافت متن کامل از سایت رحا مدیا
#انقلاب_اسلامی #بیانات_رهبری (حفظه الله)
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحا مدیا)
🆔 @rahamedia
🔰 خلاصه دهها واحد سیاست، عقلانیت و شرافت در سه دقیقه
🔥 رهبر حکیم انقلاب: #مذاکره با آمریکا نه عاقلانه است، نه هوشمندانه و نه شرافتمندانه. دلیل: تجربه!
⚠️ از امروز دیگر تشخیص میزان عقل، هوش، شرف، بینایی، شنوایی و حافظه سیاستمداران دشوار نیست.
📣 قابلتوجه آنهایی که از تجربه تلخ #برجام عبرت نگرفتهاند، همچنان از میدانداری بانیان آن دفاع میکنند و تازگیها عادت کردهاند که پشت سر رهبر انقلاب نیز پنهان شوند.
🤲 امیدواریم که دولتمردان محترم قدر هدایتها و حمایتهای پدرانه رهبر انقلاب را بدانند و با تلاش برای تحقق امیدهای ایشان، اسباب حل مشکلات، سربلندی نظام اسلامی و عاقبتبهخیری خود را فراهم آورند، انشاءالله.
✍🏻 سیدمحمدحسین دعائی
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحا مدیا)
🆔 @rahamedia
دل آدم میسوزد حقیقتا. نتانیاهو گفت ایران ضعیف شده، سطح فشار را بیشتر کنیم، ترامپ گفت ایران قوی است باید احتیاط کرد. شما باشید پیام ضعف میفرستید یا پیام قدرت؟
احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی توضیح میدهد که مذاکره با مقاومت میسازد؟ جمله درستی است یا نه؟ مگر کلاس درس است؟ این آقا مسوول مهمترین رکن تصمیم گیری کشور است. برداشت دشمن از این جمله چیست؟
لاریجانی میگوید عجله نکنید ، هنوز طرف، مذاکره را مطرح نکرده. معنای این جمله مهم نیست، پیام و دلالت کنشی آن مهم است. ظریف میرود در داووس آن "نمایشگاه انفعال" را بر پا میکند، اینجا جانشین معاون سیاسی سپاه میگوید حرفهایش خیلی هم ناجور نبود؟ رییس جمهور هم که هر از چندگاهی یک پالس مذاکره میکنیم میفرستد بعد میگوید من حرف زدن بلد نیستم. مجیدانصاری میآید تلویزیون محتوای سخنش این است که مجسمه طلا از هیکل ظریف و خاتمی و لابد روحانی و عبدالعلی زاده و زنگنه باید بسازیم. اینها قهرمانان انفعال مقابل دشمنند. باید الگو باشند.
برای من آدمها مهم نیستند، جمله ها حتی مهم نیست. راهبرد کشور مهم است؟ دلم میسوزد، بخش موثری از بدنه مدیریتی کشور به دنیا و آمریکا، پیام گفتگو و مذاکره و انفعال میفرستد. با چه منطقی؟ چرا؟ چون میترسیم حمله کند؟ نمیفهمیم وقتی حمله میکند که پیام ضعف بدهیم؟ نمیفهمیم فشار را وقتی بیشتر میکند که پیام تاثیر فشار بفرستیم؟ تجربه نکردید و نکردیم دهه نود را؟ آخرش چوب را نخوردیم و هم پیاز؟ تا کی این بازی را ادامه میدهید؟ آخه ترامپ؟ بعد از جنایات غزه؟ حالا باید رهبر صریح میگفت تا بشنوید؟ پشت بلندگو میگفت تا بفهمید؟ او باید از خودش خرج کند که سکوت کنید؟ این رفتارتان منطقی نیست. شرافتمندانه نیست. بزرگواران بازی در نیاورید. مردم فرق وفاق از جنس گاوبندی را با وحدت ایمانی ولایی میفهمند؟ اگر حتی فقط فکر خودتان هم هستید، منفور شدن روحانی مفلوک را ببینید در کشور، لااقل نگران خودتان باشید. درد انفعال هم اقتصاد را خراب میکند، هم سیاست را، هم فرهنگ. آن از فضای مجازی ، آن از قصه حجاب، این از رشد هشت درصدی و نسخه های تخیلی فانتزی آقایان به بهانه اش. خدا میداند اما درد اصلی هیچ یک از اینها نیست، درد اصلی، درد ترس و انفعال من و شما است. به چه زبانی بگوید رهبری که روی "باذن الله" قرآن تمرکز کنید، فکر کنید، مومن شوید. کلید مشکلات کشورتان در دست آمریکا نیست. هم دینتان میگوید، هم امامتان میگوید، هم تجربه تان، هم همه وقایع و اتفاقات پیرامونتان، خوب بشنوید دیگر.
والله درد فقر و غصه های پابرهنگانمان کمتر از درد ذلتی است که از حنجره این مسوول و آن مدیر مخابره میشود.
@ali_mahdiyan
مذاکره با آمریکا - حمیدرضا معشوقی.mp3
25.22M
🎙 مذاکره مجدد ایران با آمریکا
🔻 مذاکره مجدد ایران با آمریکا؛ وظیفه جریان انقلابی و مجلس چیست ؟!
🔻 حاکمیت در برابر این تصمیم دولت چه خواهد کرد ؟!
🔻این ۱۰ دقیقه تحلیلی رو گوش کنید و در گروههای ایتا منتشر کنید
#پادکست_تحلیلی
#حمیدرضامعشوقی | عضوشوید
✌ رهبر انقلاب: مذاکره با آمریکا هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست و هیچ تأثیری در رفع مشکلات کشور ندارد؛ دلیل؟ تجربه! / ما در دهه ۹۰ حدود دو سال با آمریکا و چندکشور مذاکره کردیم، معاهدهای تشکیل شد، اما آمریکاییها به همان معاهده عمل نکردند و هم شخصی که سر کار است آن را پاره کرد و عمل نکرد
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش:
✏️اولاً مذاکره با آمریکا هیچ تاثیری در رفع مشکلات کشور ندارد. این را باید ما درست بفهمیم؛ اینجور به ما وانمود نکنند که اگر نشستیم پشت میز مذاکره با آن دولت، فلان مشکل یا فلان مشکل حل میشود. نخیر؛ از مذاکره با آمریکا هیچ مشکلی حل نمیشود.
دلیل؟ تجربه!
✏️ما در دهه ۹۰ نشستیم با آمریکا مذاکره کردیم حدود دو سال یک معاهدهای هم تشکیل شد. البته آمریکا تنها نبود، چند تا کشور دیگر هم بودند، لکن محور آمریکا بود، عمدتاً آمریکا بود. دولت ما نشست مذاکره کرد -دولت آن روز – رفتند، آمدند، نشستند، برخاستند، مذاکره کردند، گفتگو کردند، خندیدند، دست دادند، رفاقت کردند، همه کار کردند، یک معاهدهای تشکیل شد. در این معاهده طرف ایرانی خیلی هم سخاوت به خرج داد، خیلی امتیاز داد به طرف مقابل. اما همان معاهده را آمریکاییها عمل نکردند. همین شخصی که الان سر کار است، معاهده را پاره کرد. گفت پاره میکند و کرد؛ عمل نکردند. قبل از این که او بیاید هم همانهایی که این معاهده با آنها انجام گرفته بود، به معاهده عمل نکردند. معاهده برای این بود که تحریمهای آمریکا برداشته بشود، برداشته نشد تحریمهای آمریکا؛ تحریمهای آمریکا برداشته نشد! در مورد سازمان ملل هم یک استخوانی لای زخم گذاشتند که مثل تهدیدی همیشه بالا سر ایران وجود داشته باشد. این معاهده محصول مذاکرهای بود که دو سال - بیشتر یا کمتر - طول کشید.
✏️خب این تجربه است دیگر؛ از این تجربه استفاده کنیم. امتیاز دادیم، مذاکره کردیم، امتیاز دادیم، کوتاه آمدیم، اما نتیجهای که مقصودمان بود به دست نیاوردیم. همین معاهده را هم با همه این نقصهایی که داشت طرف مقابل خراب کرد، نقض کرد، پاره کرد.
✏️با یک چنین دولتی مذاکره نباید کرد، مذاکره کردن عاقلانه نیست، هوشمندانه نیست، شرافتمندانه نیست. ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.khamenei.ir