هدایت شده از دهه هشتاد نودی ها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 دکتر فریدون عباسی : امروز ما حواسمان باشد، با حربه وحدت آقای جلیلی را حذف نکنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 ببینید
⭕️ پیام بسیار مهم حجتالاسلام نبویان برای افرادی که منتظر اجماع هستند
⛔️توقف ممنوع‼️
⭕رئیس ستاد انتخاباتی دکتر جلیلی: پیشتاز هستیم، تا انتها پیش خواهیم رفت
#جلیلی
#سعید_جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ لحظه ورود دکتر جلیلی به ورزشگاه تختی و استقبال پرشور مردم مشهد
#جلیلی
#سعید_جلیلی
♦️قاضی زاده هاشمی از نامزدی انتخابات انصراف داد
🔸️مسابقه و پویشهای رادیو پیام و آوا
https://zil.ink/rpa
🔹با رادیو پیام به روز باشید
@radiopayam
هدایت شده از مدافع آنلاین
🔻تقدیر شورایعالی اجماع نیروهای انقلاب از قاضیزاده هاشمی
🔹برادر ارجمند جناب آقای دکتر سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی؛ اقدام فداکارانۀ شما درخصوص انصراف از ادامۀ رقابتهای ریاستجمهوری و اجابت درخواست شورایعالی اجماع نیروهای انقلاب قطعا در درگاه الهی ثبت و ماجور خواهد بود.
🔹حضور، ارائه برنامه متقن و خروج عزتمندانۀ شما از عرصه انتخابات و کمکی که به برگزاری پرشور انتخابات نمودید قابل تقدیر و تشکر است و نشان داد راه شهید رئیسی پر رهرو است.
#انتخابات
#جامعه_مجاهد
#انتخابات_ریاست_جمهوری
🇮🇷 @modafeonline 👈
هدایت شده از مدافع آنلاین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 پزشکیان توییت خود را همگردن نگرفت!
🔹 مسعود پزشکیان در پاسخ به سوال خبرنگار درباره توییت منتشر شده امشب خودش گفت: حتما بچه هایی که توییت میزنند منتشر کردند، خودم خبر ندارم!
#انتخابات
#سرطان_اصلاحات
#انتخابات_ریاست_جمهوری
🇮🇷 @modafeonline 👈
هدایت شده از کانال حسین دارابی
مهمتر از کار اجرایی داشتن منظومه فکریه
مهمتر از کار اجرایی شناخت ملاکهای انقلابه
مهمتر از اجرا، شناخت مناسبات فرهنگی اجتماعیه
مهمتر از اجرا....
اگر اینها نباشه اتفاقا هرچی اجراییتر باشی خرابکاری بیشتر انجام میدی. یه روایتی رو از دوران نوجوانی از کلاسهای استاد شجاعی یادگرفتم خیلی زیباست و اینجا کاربرد داره.
امام صادق میفرماید: اَلعامِلُ عَلى غَيرِ بَصيرَةٍ كَالسائِرِ عَلى غَيرِ طَريقٍ فَلا تَزيدُهُ سُرعَةُ السَّيرِ إلاّبُعدا؛
کسی که بدون «بصیرت» عمل میکند، همچون دوندهایست که در بیراهه میرود؛ پس هرچه سریعتر رود، از مقصد دورتر می شود.
تحف العقول، ص362
دقت کنید به حدیث. میفرماید بصیرت خیلی مهمتر از عمل زیاد انجام دادنه. اگه بصیرت نباشه هرچی عمل بیشتر انجام بدی بیشتر دور میشی از اهداف. در حدیث دیگه داریم هرکی بدون علم، عمل انجام بده خرابکاریش بیشتره
در کارهای اجرایی همینطوره. وقتی ملاکهای انقلاب رو نشناسیم، منظومه فکری نداشته باشیم. فرهنگ رو نشناسیم و همهجانبه عمل نکنیم، میشه دوره آقای هاشمی رفسنجانی. انقدر اون زمان کار اجرایی انجام شد که اسمش رو گذاشتن دوره سازندگی و به خود آقای هاشمی گفتن سردار سازندگی.
🔻 ولی بعدش چیشد؟ کلی مشکلات فرهنگی اجتماعی و حتی مشکلات اقتصادی بوجود اومد. سرمایهداری رشد پیدا کرد. شکاف طبقاتی زیادی بوجود اومد. طبقه ضعیف، ضعیفتر شدن و طبقه قوی قویتر. کلی مشکلات زیست محیطی بوجود اومد، کلی مشکل در منابع آبی بوجود اومد بخاطر زدن سدهای زیاد و هزاران مشکل دیگه. منکر کارهای خوبی که انجام شد اونم بعد جنگ نیستیم ولی اگه اون نکاتی که اول متن گفتیم که از اجرا مهمتره، در آقای هاشمی بود، این مشکلات رو بعدش نداشتیم. خیلی از این مشکلات سالها بعد خودشو نشون میده.
✅ آقای جلیلی این منظومه فکری رو داره. آقای جلیلی ملاکهای انقلاب رو مسلطه. آقای جلیلی مناسبات فرهنگی رو میشناسه. میدونیم که اگه تصمیم گرفته بشه به بلندمرتبه سازی، فقط بلندی اون برج رو نمیبینه، اثرات فرهنگی اقتصادی بعدشم میبینه. اگه تصمیم گرفته بشه به پاساژ و مالسازی، اثرات ضدفرهنگی و تورمی بعدش رو هم میبینه. و مثالهای مختلف دیگه
وقتی حرف از کارنامه زده میشه فقط نباید نمرههای خوب کارنامه رو دید، اون نمرههای ضعیفم باید نگاه کرد. بسیاری از کارهایی که قبلا انجام شده و تو کارنامه افراد هستش و تو سر دیگران میزنن، کلی آسیبهای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و... داشته. اینارو کسی نمیاد بگه
✍مقام معظم رهبری دیروز فرمودن اصلح کسی هستش که اعتقاد قلبی به مبانی انقلاب داشته باشه و کارآمد باشه. سعید جلیلی هردورو داشته. برید سوال کنید از متخصصین که آیا در پستهایی که داشته کارآمد بوده یانه . ولی متاسفانه معنی کارآمدی رو بردن فقط تو کارهای اجرایی و ساختمونسازی. حرف ما اینه تو ساخت و ساز هم باید راهبرد داشت. آقا در سخنرانی سالگرد امام هم گفتن، اصلح کسیه که ملاکهای انقلاب رو بشناسه و در راستای ملاکهای انقلاب کار کنه. این یعنی مهمتر از فقط کار کردن، شناختن ملاکهای انقلابه.
#چرا_به_جلیلی_رای_میدم (2)
ادامه دارد....
نشر حداکثری
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
🚨جلسه مهم امشب در مشهد
📸 توییت عضو ارشد ستاد جلیلی از روند وحدت جبهه انقلاب
🇵🇸 @Roshangari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴نظر مردم آمریکا درباره دکتر #جلیلی😎
✅ کانال بدون سانسور | عضو شوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
هدایت شده از مدافعان حرم 🇮🇷
آزمون سخت بچه انقلابی ها🚨🚨🚨
طبق نظر سنجی های اخیر یک اتفاق خیلی ترسناک افتاده که نیاز به بصیرت بچه های انقلابی داره.
با توجه به نظرسنجی های صورت گرفته آراء آقای جلیلی بالاتر از آراء آقای قالیباف است.
از یکطرف هم انصراف دکتر قالیباف به صلاح نیست چون در صورت انصراف یک سوم از اراء قالیباف در سبد پزشکیان قرار می گیرد.
💫اینجاست که طرفداران انقلابی و ولایی دکتر قالیباف باید برای مصلحت نظام تصمیم بگیرند بدون انصراف دکتر قالیباف به آقای جلیلی رای بدهند.
این امتحان سختی است که اینبار بچه های انقلابی باید تصمیم بگیرند و منتظر اجماع کاندیداها نباشن.اینبار اجماع بچه انقلابیها راه نجات کشور است.
این یک تقوای سیاسی لازم دارد که بدون انصراف کاندیدا ، طرفداران انقلابی برای مصلحت نظام اجماع کنن.
ضمن اینکه ریاست مجلس را جناب قالیباف برعهده دارند و ریاست جمهوری را دکتر جلیلی و کشور ان شالله جریان رشدش سرعت می یابد.
ارسال حداکثری📢📢📢
@Modafeaneharaam
هدایت شده از کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
⭕️ابوالقاسم طالبی کارگردان انقلابی سینما و تلویزیون با گلایه از برخی نامزدها به خاطر عدم وفاق با نامزد اصلح اعلام کرد اینجانب به شهید زنده، اندیشمند فرزانه، جناب دکتر #سعيد_جلیلی رای میدهم و شک ندارم او مرد مبارزه با فساد و رانتخواری و #رئیسی دیگر است.
#کانال_رسمی_پاسخ_به_شبهات_و_شایعات👇
┏⊰✾🌹✾⊱━━━─━━┓
http://eitaa.com/joinchat/1402208256Cb57404510b
┗━━─━━━⊰✾🌹✾⊱┛
حرف آخر خطاب به همه فرد فرد مردم با هر تیپ ظاهری و فکری؛
پیش فرض هایتان درباره جلیلی که ساخته ی رسانه هاست را کنار بگذارید؛ اگر او را آنطور که واقعا هست بشناسید دل تان نمی آید به او رای ندهید!
رای به جلیلی انتخاب بین بد و بدتر نیست؛ انتخاب بهترین گزینه است.
هیچ وقت از رای به جلیلی شرمنده نخواهید شد، بلکه در آینده به این انتخاب افتخار خواهید کرد...
#ارسال_دوستان_وآشنایان
✍ امیر حسین ثابتی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی
_
🇮🇷 بزرگترین کانال هواداران دکتر سعید جلیلی
@drjalilinews
@drjalilinews
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از انتخابات سال ۸۸ تا امروز هیچ میتینگ سیاسی را به یاد ندارم که چنین جمعیتی به استقبال یک کاندیدا رفته باشد.
حماسه مردم مشهد در استقبال از سعید جلیلی
@Sabeti ✅
از 8 صبح تبلیغات نامزدها ممنوعه
اجماع اگه قرار بود بشه باید تاالان میشد تا موثر واقع بشه. چون شخصی که میخواد بره کنار باید طرفدارانش رو دعوت کنه برای رای دادن به نامزد هم جبهه خودش. نه اینکه فقط بره کنار. تبلیغ نامزد تلاش نامزد در اقناع طرفدارانش خیلی مهمه چون اگه تلاش نکنه، آراءش میره تو سبد یکی دیگه
نظرسنجی ایسپا و شناخت اومد بیرون
ایسپا معتبرتره
شناخت رو من خیلی قبول ندارم. تو نظرسنجیهای قبلیش با اختلاف قالیباف رو بالاتر نشون میداد. الانم با اختلاف یک درصد جلیلی رو بالاتر نشون میده
تو نظرسنجی صداوسیما که جلیلی اوله و بالاتر از پزشکیان و اختلاف با قالیباف خیلی بالاتره
چرا باید جلیلی کنار بره؟
نه واقعا چرا؟
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
37.mp3
5.76M
🍁🌾📖📢📖🌾🍁
فایل صوتی تفسیر آیه ۳۷ سوره روم توسط استاد قرائتی:
أَوَلَمْ يَرَوْا أَنَّ اللَّهَ يَبْسُطُ الرِّزْقَ لِمَن يَشَاءُ وَيَقْدِرُ إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ لِّقَوْمٍ يُؤْمِنُونَ
ﺁﻳﺎ ﻧﺪﺍﻧﺴﺘﻪ ﺍﻧﺪ ﻛﻪ ﺧﺪﺍ ﺭﺯﻕ ﻭ ﺭﻭﺯﻱ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﻱ ﻫﺮﻛﻪ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﻓﺮﺍﺥ ﻭ ﮔﺸﺎﺩﻩ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﻰ ﺩﻫﺪ ﻭ [ ﺑﺮﺍﻱ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ] ﺗﻨﮓ ﻣﻰ ﮔﻴﺮﺩ ؟ ﻳﻘﻴﻨﺎً ﺩﺭ ﺍﻳﻦ [ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ] ﻧﺸﺎﻧﻪ ﻫﺎﻳﻲ ﺍﺳﺖ ﺑﺮﺍﻱ ﻣﺮﺩﻣﻰ ﻛﻪ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﻧﺪ .(٣٧)
هدایت شده از تبلیغات گسترده جارچی🇮🇷
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1719376609673129547
🗒 سعید جلیلی، یک «سیاستمدار سفید» است؛ در میدان و معرکه بوده، اما هیچ لغزش و حاشیهای نداشته. رئیسجمهور باید اینچنین باشد؛ لکههای سیاه و خاکستری، صلاحیتش را ساقط میکند. این یعنی «تقوای سیاسی» در متن قدرت. پس میتوان به جلیلی، اعتماد دینی و انقلابی داشت و از قدرتگرفتن خودش و اطرافیانش هراس نداشت.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻پزشکیان بهمثابه مترسکِ بیتحرّک:
فضیلتِ فقدان!
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. نگاشتن دربارۀ پزشکیان، دشوار است؛ چون مانند این است که آدمی بخواهد اوصاف «هیچ» را بگوید و به شرح «عدم» بپردازد. هرچه در گفتههای وی در دورۀ تبلیغات انتخاباتی تأمّل کردم، بیشتروبیشتر مأیوس و سرخورده شدم و دریافتم که گویا وی درکی از مسائل کلان و ملّی ندارد و در «قوارۀ ریاستجمهوری» نیست. همۀ گفتههای وی در این دوره، این قبیل گزارهها بود: «سیاستهای کلّی وجود دارد»، «برنامۀ هفتم نوشته شده»، «نباید با یکدیگر دعوا کنیم»، «برجام، خوب است»، «باید با دنیا رابطه داشته باشیم» و «من نمیفهمم و کارشناسان میفهمند» ... . بهواقع، کسیکه میخواهد جامۀ ریاستجمهوری به تن کند، میتواند اینقدر دچار فقر ایده و فکر و راهکار باشد؟! این کلّیّات تکراری و بیخاصیّت، حتی ارزش یک گفتگوی رسانهای نیز ندارند؛ چه رسد به نشستن بر کرسی ریاستجمهوری. و تأسفبرانگیزتر اینکه با وجود آشکارشدن این ضعف، تلاش نمیکند که آن را برطرف نماید، بلکه با «ارجاعدهی به کارشناسان»، میگریزد و به مسألهها پاسخ نمیدهد. مخاطب از خود میپرسد که پس او به چه سبب خود را نامزد ریاستجمهوری کرده است؟! او در خود چه دیده است؟! چه فضیلتی در وی وجود دارد که باید بر اساس آن به وی رأی داد؟! مگر با این گزارههای کلّی و خطابی و تکراری میتوان ایران را مدیریت کرد؟!
[دوّم]. بهنظرم پزشکیان، شخصیت درهمریخته و شلختهای دارد و بهطور طبیعی، نمیتواند با مسألهها، مواجهۀ منضبط و منطقی داشته باشد. ذهن او، مسأله را ساده میکند و یک روایت علیل و مخدوش از آن ارائه میکند که گویا در این میان، خودِ مسأله دچار انهدام و فروپاشی میشود. گفتارهایش، هیچ هندسۀ مشخصی ندارند و سخت، گرفتار آشفتگی هستند؛ تکهتکه و نچسب و گسسته. نقطۀ مرکزی ندارد و از یک خاستگاه برنمیخیزد. نمیتواند به ذهنیّت خویش، نظم و سامان بدهد و برای خود، چهارچوبهای منطقی تعریف کند. این امر بدان دلیل است که هم اشراف و احاطه ندارد و هم حس مسئولیّت. کسی که مسأله را نمیشناسد و درک بهشدّت سطحی و بیمایه از آن دارد، به بدیهیات میرسد و یا به بیراههها. همیشه سرگردان و پریشان است و یا به اصول کلّی و واضح دعوت میکند. وقتی خودکار به با دقتی به دست میگیرد و پس از نوشتن، آن را با بیاعتنایی روی کاغذ میاندازد و یا پوشهای که در دست دارد را به روی زمین پرتاب میکند، میتوان فهمید که این رفتارهای شلخته و بینظم و درهمریخته، حاکی از یک ذهنیّت مشوّش و متلاطم است.
[سوّم]. پزشکیان نمیتواند سخنش را بسط بدهد و توضیحهای جدیدی از آنچه که در ذهن دارد ارائه نماید. پس از «یک ساعت»، همۀ داشتهها و اندوختههایش به «پایان» میرسد و به «تکرار» میرسد. بیش از این نباید از او انتظار داشت. ذخایر فکری او، بهشدّت اندک و ناچیز هستند و گفتگوی با او به سرعت به مرحلۀ خستهکننده و ملالتبار میرسد. او فقط یکبار به مسأله فکر میکند و سپس همان را برای بارها، تکرار میکند و از تکرار نیز، حس شرمندگی و خجلت ندارد. برای خودِ او، چنین منطقِ رسوایی، عادی شده است. تصوّر وی از سیاستمداری این است که کار به عهدۀ دیگران است و او تنها باید در صدر بنشیند و اجماع ایجاد کند؛ همین و بس. او درکی از پیچیدگیهای عالَم سیاست ندارد و نمیداند که نقش رئیسجمهور، بسیار بیشتر و بزرگتر از تصوّرات خام اوست. چگونه نخبگان میتوانند کسی را که فهمی از مسألهها ندارد، بهعنوان مدار اجماع و کانون توافق بپذیرند و به حکمیّت و ریاست او گردن بنهند؟! در ذهن هر یک از آنها، این پرسش چالشبرانگیز و آزاردهنده، بازیگری میکند که کسی همچون پزشکیان، چه فضیلتی نسبت به ما دارد، جز آنکه به پشتوانۀ نیروها و جریانهای سیاسی، آرائی را به دست آورده است؟! دراینحال، رئیسجمهور به یک «مترسکِ بیتحرّک» تبدیل خواهد شد که اقتدار پوشالی و ظاهری دارد، اما مسأله این است که اطرافیان او، «گنجشک» نیستند که از وی بهراسند؛ بلکه در لحظههای بحرانی، تصمیم مستقلِ خود را میگیرند و بازی سیاسی را خراب میکنند؛ همان کاری که محمد فاضلی در میزگرد فرهنگی انجام داد و بیاعتنا به نظر پزشکیان، صحنه را ترک کرد. وی بیاقتدار است و تمثیل مترسکِ بیتحرّک، میتواند واقعیّت ریاستجمهوری او را نشان بدهد. در این میان، پزشکیان باید به یک «نظارهگر» تقلیل یابد که ارادۀ مؤثّر و بازدارندهای ندارد و دولتش، بیصاحب و در نوسان و پُرتنش است. آنچه که این روزها در ستادِ بیدروپیکر او میگذرد، نمایی است از آنچه که فردا در دولتِ سیّال و ژلهای او شکل خواهد گرفت.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi