هدایت شده از تحلیل راهبردی
⁉️ از هزار اشرف منافقین چه می دانیم؟ / چهره های سفید با بک گراند سیاه
📝 یعقوب ربیعی
🔹 یکی از شعارهای قدیمی منافقین "هزار اشرف می سازیم" هست که از شیوه شبکه سازی انقلابیون آمریکای جنوبی مانند چگوارا کپی شده است. برای تحقق این شعار در سال های گذشته، سازمان منافقین اقدام به ساخت گروه های کوچک سمپاتی موسوم به "کانون های شورشی" زد. اما به علت بدنامی منافقین، این گروه ها هیچ وقت نتوانستند موفق عمل کنند. رویکرد جدید منافقین در اغتشاشات اخیر استفاده از چهره ها و گروه های سفید بود.
🔹 شکل گیری گروه های موسوم به " جوانان محلات " و استفاده از چهره های سفیدی مانند حامد اسماعیلیون را باید یک بازسازی از چهره کریه سازمان منافقین دانست. به عبارتی این کار را باید ریبرند کردن (rebrand) منافقین دانست. این باعث می شود که کسانی که در این گروه ها عضو شده اند ندانند بازیچه گروهک تروریستی ای مانند منافقین شده اند.
🔹 البته این رویکرد در سلطنت طلبان هم با استفاده از گروه هایی مانند فَرَشگرد پیاده سازی شد که در آینده به آن خواهیم پرداخت. آنچه اهمیت دارد معرفی این گروهها و روشن کردن ماهیت آنها برای جامعه است تا با اسم های فریبنده بازیچه دست های خون آلود امثال رجوی نشوند.
🆔 @thlilrahbordi
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻امام خمینی و حجاب (۱):
دورۀ پیش از انقلاب
🖊 مهدی جمشیدی
۱. «در اسلام، زن باید حجاب داشته باشد، ولی لازم نیست که چادر باشد؛ بلکه زن میتواند هر لباسی را که حجابش را به وجود آورد اختیار کند. ... اسلام نمیخواهد که زن به عنوان یک شیء و یک عروسک در دست ما باشد. اسلام میخواهد شخصیّت زن را حفظ کند و از او انسانی جدّی و کارآمد بسازد. ما هرگز اجازه نمیدهیم تا زنان، فقط شیئی برای مردان و آلت هوسرانی باشند. ... احترام و آزادیای که اسلام به زن داده است، هیچ قانونی و مکتبی نداده است.»(صحیفۀ امام، ج۵، ص۲۹۴، ۷ دی ۱۳۵۷). مسألۀ حجاب زن، گرهخورده با «شخصیّت اجتماعیِ» اوست؛ چنانکه معنی و دلالت مستقیمِ بیحجابی، «شئوارگی» و «عروسکشدگیِ» زن خواهد بود. در این صورت، زن به «ابزار هوسرانیِ مرد» تبدیل خواهد شد و شأنی جز این نخواهد داشت. «شئوارگی» و «عروسکشدگیِ» زن یعنی فروکاهیدهشدن زن به «بدن» و اینکه وجود زن، فلسفه و غایتی جز بدن او ندارد و تمام ارزش و جذابیّتش، برخاسته از بدنش است. بیحجابی نیز، «آشکارسازیِ بدن» است؛ زنِ بیحجاب، بدن خویش را به دیدگانِ دیگران عرضه میکند تا از طریق بدنش، «اعتبار اجتماعی» به دست آورد و دیده شود. زنِ بیحجاب، شئ و عروسک است و همچون وسیله و ابزار، و ازاینرو، بیشخصیّت.
۲. «ما همهگونه آزادی را به زن خواهیم داد؛ البتّه جلوی فساد را میگیریم ... . ترقی به کمالات انسانی و نفسانی است، و با اثر بودن افراد در ملّت و مملکت است ... اگر بخواهند کاری خلاف عفت بکنند و یا مضر به حال ملّت ... جلوگیری میشود؛ و این، دلیل بر مترقیبودن است.»(صحیفۀ امام، ج۵، صص۵۲۰-۵۲۱، ۳ بهمن ۱۳۵۷). آزادی در منطق اسلام، چهارچوبمند است و مشروط به صلاح و سعادت است؛ یعنی انسان، دارای مصالح واقعی است و اگر در راه آنها گام بردارد، پیشرفت حقیقی کرده است و حرکت در جهت دیگر، فساد است. پس آزادی، در نسبت با «صلاح» و «فساد» تعریف میشود. دربارۀ زن نیز از صلاح و فساد، به «عفت» و «بیعفتی» تعبیر میشود؛ یعنی شکلی از آزادیِ زن، میتواند مولّدِ بیعفتیِ زن باشد. در این منطق، حدود آزادی را باید با ارجاع به «مصالح و مفاسد»، مشخص کرد، نه «نفسانیّتِ فردی یا جمعی».
۳. خبرنگار فرانسوی در نوفل لوشاتو از امام خمینی میپرسد برخی از رسوم اسلامی مانند حجاب اجباری رها شده است. آیا در جمهوری اسلامی از نو اجباری خواهد شد؟ و امام پاسخ میدهد: «حجاب به معنای متداول میان ما، که اسمش حجاب اسلامی است، با آزادی مخالفتی ندارد؛ اسلام با آنچه خلاف عفت است مخالفت دارد. و ما آنان را دعوت میکنیم که به حجاب اسلامی روآورند. و زنان شجاع ما، دیگر از بلاهایی که غرب به عنوان تمدّن به سرشان آورده است به ستوه آمدهاند و به اسلام پناهنده شدهاند.»(صحیفه امام، ج۵، ص۵۴۱، ۷ بهمن ۱۳۵۷). ازاینرو، «حجاب» در مقابل «بیعفتی» است نه در مقابل «آزادی». حجاب، «دیگریِ بیعفتی» است و چنانچه «حجاب» در میان نباشد، «بیعفتی» واقع خواهد شد. آنچه که «حریمدارِ عفت» است، حجاب است. پس «بیحجابی»، بهطور ذاتی با «بیعفتی» تلازم دارد و زنِ بیحجاب، چه بخواهد و چه نخواهد، خدشه به «عفت» خویش وارد کرده است. این سخن به آن معنی است که بیعفتی، منحصر به «ارتباطاتِ لمسیِ نامشروع» نیست، بلکه «التذاذاتِ بصریِ نامشروعِ» نیز خلاف عفت است و چون بیحجابی، چنین زمینهای را فراهم میکند، سازگار با «عفت» نیست. زنی که با برهنگیِ بدنش، بستر را برای «تمتّعاتِ دیداریِ مردان» فراهم میکند، برخلافِ «عفت» رفتار کرده است. زنی که «حجاب» را کنار مینهد، از «عفت» یا دستکم بخشی از عفتِ خویش عبور کرده است؛ چون این پوسته است که آن گوهر را حفظ میکند.
نکتۀ دیگر اینکه امام خمینی در این مرحله، هر چند «حجاب اجباری» را نفی نمیکند، اما با ملایمت، زنان را به حجاب اسلامی، «دعوت» میکند. این مرحله، مرحلۀ «دعوت فرهنگی» است، اما مسأله این است که ایشان، اصل امکان «رسمیسازی» و «قانونیکردنِ» حجاب را انکار نمیکند و در عین حال میگوید خودِ زنانِ ایرانی در واکنش به آنچه از سوی تمدّن غربی بر آنها رفته است، حجاب اسلامی را برگزیدهاند.
همچنین امام خمینی، مسألۀ حجاب را به قلمرو «مناسباتِ تمدّن» نیز وارد میکند و میگوید «برهنگیِ زن»، برآمده از «تمدّن غربی» است و در اینجا، نزاع میان ما و تمدّن غربی درگرفته است. پس حجاب، مقولهای است که «رگۀ تمدّنی» دارد و نباید آن را بیاهمّیّت و سطحی انگاشت.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻امام خمینی و حجاب (۲):
دورۀ پس از انقلاب
🖊مهدی جمشیدی
۴. «وزارتخانهها ... باز همان صورت زمان طاغوت را دارد؛ وزارتخانۀ اسلامی نباید در آن معصیّت بشود. در وزارتخانههای اسلامی نباید زنهای لخت بیایند. زنها بروند ... لکن با حجاب شرعی باشند.»(صحیفۀ امام، ج۶، ص۳۲۹، ۱۵ اسفند ۱۳۵۷). هنوز «یک ماه» از پیروزی انقلاب نگذشته است که امام خمینی، چنین توقعی را به صورت عمومی مطرح میکند. ایشان «معصیّت» را ملاک قرار میدهد و «اسلامیبودن» را با آن میسنجد و تصریح میکند که «حضور زنها» در مراکز دولتی، برخلاف شرع نیست و نباید زنها را در خانهها «حبس» کرد، اما حضورشان مشروط به رعایت «حجاب شرعی» است. این سخن به آن معنی است که در نظر امام خمینی، باید «به محض پیروزی انقلاب»، دستکم «ظواهر شرعی» مراعات شود و اینگونه نباشد که با وجود پیروزی انقلاب، همچنان همان «قالبها» و «شکلها»ی طاغوتی برقرار باشد. بهاینترتیب، ایشان در این عرصه، «تقدّم کار فرهنگی و فکری» را بیان نکرده و فقط «اجرای حکم شرع» را طلبیده است؛ چراکه گویا بر این باور بوده که جامعه، دستکم این اندازه با شرع آشناست و میداند که نباید در سایۀ حکومت دینی، احکام شرع زیر پا گذاشته شوند و حجاب در عرصۀ عمومی نیز یکی از همین احکام است. امام خمینی نمیگوید اکنون در «روزهای آغازین انقلاب» قرار داریم و نباید برای اجرا کردن این احکام، «عجله» کرد و باید در ابتدا، «زمینههای فرهنگی» را به وجود آورد و «مقدّمهها» را تدارک دید و آنگاه رعایت حجاب را «الزامی» کرد، بلکه بیپروا و آشکارا، تصریح میکند که یکی از شروط اسلامیبودن مراکز دولتی، ملاحظۀ همین ظواهر شرعی است و «اعتراض» میکند که چرا این وضع، تاکنون اصلاح نشده است. فهم اجتماعیِ ایشان این بوده که جامعه، نهفقط «کشش» و «ظرفیّتِ» اجرای حکم حجاب شرعی را دارد، بلکه این امر، «مطالبه» و «خواسته»اش است و انتظار دارد که پس از وقوع انقلاب، دگرگونی فرهنگی پدید آید و «معصیّتهای اجتماعی»، ممنوع شوند. درعینحال، روشن است که پارهای زنان، همچنان به همان ارزشهای نظام طاغوتی معتقدند و با وجود تحقّق انقلاب، حاضر نیستند حجاب اسلامی را برگزینند. هماینان نیز پدیدآورندگان وضع بیحجابی در جامعه بودند و بهگونهای در جامعه ظاهر میشدند که اعتراض امام خمینی را برانگیخته بودند. سخن امام خمینی دربارۀ «الزام به حجاب»، معطوف به این بخش اندک از زنان است.
۵. «اسلام نمیگذارد که لخت بروند توی این دریاها شنا کنند؛ ... با زنها لخت بروند آنجا، و بعد زنها لخت بیایند توی شهرها. مثل کارهایی که در زمان طاغوت میشد. ... اینها از آزادی، این را میخواهند؛ آزادیِ غربی میخواهند. ... اسلام از فسادها جلو گرفته. و همۀ آزادیها را که مادون فساد باشد داده. ... و ما تا زنده هستیم نمیگذاریم این آزادیهایی که آنها میخواهند ... تحقّق پیدا کند.»(صحیفۀ امام، ج۸، صص۳۳۸-۳۳۹، ۷ تیر ۱۳۵۸). از این گفته روشن میشود که با وجود «گذشت چند ماه از پیروزی انقلاب»، همچنان فشار بخش اندکی از جامعه از برای رهاسازی حجاب در میان است و اینگونه نیست که به صرفِ همان گفتههای آغازین امام خمینی، بیحجابها تسلیم شدند باشند و حجاب در جامعه برقرار شده باشد، بلکه حتّی رفتارهایی در سطوح بالاتر از معصیّت نیز انجام میشده است و این امر، امام خمینی را واداشته است که واکنش نشان بدهد. در اینجا نیز منطق فرهنگیِ امام خمینی، همان است که بند قبلی مطرح کرده است؛ یعنی هم به حجاب، «اهمّیّت فراوان» میدهد و معتقد است که باید در همین گامهای ابتدایی انقلاب، بر آن اصرار ورزید و آن را طلبید، و هم توقع دارد که نامتعتقدانِ بیحجاب، به صرف «پیروزی انقلاب» و عبور از نظام طاغوتی، به آن گردن بنهند و در عرصۀ عمومی، به مخالفت با احکام اسلام نپردازند. ایشان، «اسلام» را در برابر این رفتارها مینشاند و با استناد به اسلام، آنها را «باطل» میشمارد. در نظر ایشان، مسأله این نیست که آنها به اسلام، «اعتقاد» دارند یا ندارند، بلکه مسأله این است که از نظر اسلام، «فساد» چیست و نباید در جامعه، «تجاهر به فساد» صورت بگیرد. معیار مطلق و قطعیِ امام خمینی برای موضعگیری و تدبیر جامعه، «ارزشهای اسلامی» است و ایشان به طور قاطع، غیر از این آن را فساد و تباهی میشمارد. از آنجا که این بخش از زنان و حامیان فکریِ آنها که جزو جریان روشنفکری هستند، از ادبیّات «آزادی» برای ملامت و نفیِ موضع امام خمینی استفاده میکردند، ایشان نیز سخن از آزادی به میان میآورد، اما این نوع از آزادی را «آزادیِ غربی» میانگارد. بهاینترتیب، دامنۀ مناقشه به «تضادهای تمدّنی» کشیده میشد.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از بیداری ملت
♦️ چی بودیم ،چی شدیم
🔹 قیاس دوسپهبد نظامی در دو برهه از تاریخ
سپهبد شهید صیاد شیرازی
سپهبد نادر جهانبانی
🔹 فرزند نادرجهانبانی در مصاحبه با دویچوله تمامی شایعات در مورد پدرش را تکذیب کرده است
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
🔴چندی پیش مطالبی از اوضاع نامناسب حجاب در مجتمع تجاری دیپلمات سنتر بروجرد در فضای مجازی منتشر شد
امروز خبر رسید که امام جمعه محترم بروجرد بازدیدی از این مجتمع تجاری داشته و با کاسبان آنجا در این زمینه صحبت کرده اند
🔹امام جمعه بروجرد در این دیدار گفت:
نباید مدیریت این مجتمع اجازه دهد افراد هنجارشکن و بی حیا دراینجا احساس امنیت کنند.
🔹وی ادامه داد: انتظاری که از مدیریت و کسبه این مجتمع داریم این است که قبل از آنکه اماکن و نیروی انتظامی وارد بشوند،
خودشان این مشکل را حل بکنند، مدیریت این مجتمع توجه داشته باشد کار به جایی نرسد که شورای تأمین تصمیم بگیرد که کسب و کار این مجتمع تعطیل بشود.!
🔴 این حرکت امام جمعه بروجرد باید الگوی تمامی ائمه جمعه باشد که خیلی هایشان یا ساکتند یا نهایتا در خطبه های نماز جمله چند کلمه راجع به لزوم مبارزه با کاشفان حجاب می گویند
#بروجرد
#امام_جمعه_بروجرد
#حجاب
🔴 #بیداری_ملت 👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از بیداری ملت
شنیدی خدا چی گفته؟!.mp3
5M
هدایت شده از کانال مسجد حضرت نورالاصفیا(عج)
ســــــلام 🕊🍊
صبح زیبـاتون بخیر
روز پاییزیی شما سرشار
از مـهربانی و اتفاقـات🕊🍊
خـوب و دلنشین
الهـی در پنـاه پـروردگـار و عنایات امام زمان 🕊🍊
امـروزتـــون بـخیـر ونیـکی 🕊🍊
حال دلتون خوب
وجودتون سلامت
روزتون پراز حس خوب زندگی🕊🍊
✨ و آدینه تون شاد 😍
هدایت شده از کانال مسجد حضرت نورالاصفیا(عج)
12-14.mp3
4.78M
🌸تفسیر صوتی قرآن کریم توسط استاد قرائتی آیات ۱۲تا۱۴ سوره سجده:🌸
وَلَوْ تَرَىٰ إِذِ الْمُجْرِمُونَ نَاكِسُو رُءُوسِهِمْ عِندَ رَبِّهِمْ رَبَّنَا أَبْصَرْنَا وَسَمِعْنَا فَارْجِعْنَا نَعْمَلْ صَالِحًا إِنَّا مُوقِنُونَ
ﻛﺎﺵ ﺍﻳﻦ ﮔﻨﺎﻫﻜﺎﺭﻫﺎ ﺭﺍ ﺁﻥﻭﻗﺘﻲ ﻣﻲﺩﻳﺪی ﻛﻪ ﺩﺭ ﻣﺤﻀﺮ ﺧﺪﺍ ﺳﺮﺍﻓﻜﻨﺪﻩﺍﻧﺪ ﻭ ﺍﻟﺘﻤﺎﺱ ﻣﻲﻛﻨﻨﺪ: «ﺧﺪﺍﻳﺎ، ﺣﻘﺎﻳﻖ ﺭﺍ ﺩﻳﺪﻳﻢ ﻭ ﺷﻨﻴﺪﻳﻢ. ﺑﻪ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﺮِﻣﺎﻥ ﮔﺮﺩﺍﻥ ﺗﺎ ﻛﺎﺭﻫﺎی ﺧﻮﺏ ﺑﻜﻨﻴﻢ. ﻣﺎ ﺩﻳﮕﺮ ﺑﻪ ﻗﻴﺎﻣﺖ ﻳﻘﻴﻦ ﭘﻴﺪﺍ ﻛﺮﺩﻩﺍﻳﻢ.»(١٢)
وَلَوْ شِئْنَا لَآتَيْنَا كُلَّ نَفْسٍ هُدَاهَا وَلَٰكِنْ حَقَّ الْقَوْلُ مِنِّي لَأَمْلَأَنَّ جَهَنَّمَ مِنَ الْجِنَّةِ وَالنَّاسِ أَجْمَعِينَ
ﺍﮔﺮ ﻣﻲﺧﻮﺍﺳﺘﻴﻢ، ﺑﻪ ﻫﺮﻛﺴﻲ ﺣﺘﻲ ﺑﻪ ﺷﺨﺺ ﺑﻲﺩﻳﻦ ﺗﻮﻓﻴﻖ ﻣﻲﺩﺍﺩﻳﻢ ﺗﺎ ﺭﺍﻩ ﺩﺭﺳﺖ ﺭﺍ ﺑﺮﻭﺩ؛ ﻭﻟﻲ ﺑﺮﻧﺎﻣﮥ ﺣﺘﻤﻲﺍم ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺟﻬﻨﻢ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻫﻤﮥ ﺟﻨّﻴﺎﻥ ﻭ ﺁﺩﻣﻴﺎﻥِ ﺑﻲﺍﻳﻤﺎﻥ ﭘﺮ ﻛﻨﻢ. (١٣)
فَذُوقُوا بِمَا نَسِيتُمْ لِقَاءَ يَوْمِكُمْ هَٰذَا إِنَّا نَسِينَاكُمْ وَذُوقُوا عَذَابَ الْخُلْدِ بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ
ﭘﺲ ﻋﺬﺍﺏ ﺟﻬﻨﻢ ﺭﺍ ﺑﭽﺸﻴﺪ! ﭼﻮﻥ ﺑﺎ ﺑﻲﺍﻋﺘﻨﺎﻳﻲ، ﺩﻳﺪﺍﺭ ﺍﻣﺮﻭﺯﺗﺎﻥ ﺭﺍ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻛﺮﺩﻳﺪ. ﻣﺎ ﻫﻢ ﻓﺮﺍﻣﻮﺷﺘﺎﻥ ﻛﺮﺩﻩﺍﻳﻢ! ﺑﻠﻪ، ﻋﺬﺍﺏ ﻫﻤﻴﺸﮕﻲ ﺭﺍ ﺑﭽﺸﻴﺪ، ﺑﻪﺳﺰﺍی ﻛﺎﺭﻫﺎی ﺯﺷﺘﻲ ﻛﻪ ﻣﻲﻛﺮﺩﻳﺪ. (١٤)
14.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ بسیار زیبا
⭕️ از خدا طلب فرزند کنید! فرزند را نذر امام زمان کنید!
🔰 #استاد_پناهیان
🌎@Shakhes3🔜#شاخص
🆔@Shakhes_2
🆘 @sakhes_enghelab
هدایت شده از کانال مسجد حضرت نورالاصفیا(عج)
سلام
یه کانال درست کردیم برای نوجوانان و جوانان به نام دهه هشتاد نودی ها
🖌🖌🖌🖌🖌🖌🖍🖌🖌🖌🖌🖌🖌
✅🖌✅🖌✅🖌✅🖌✅🖌✅
کانال دهه هشتاد نودی ها
با پیامهای مناسب جوانان ونوجوانان ؛ جهت دعوت از دیگران و عضویت آنان لینک کانال را ارسال فرمایید:
👇👇👇👇
@daheyhashtadnavadiha