خاتمی بدون رقیب در انتخابات اما بدون زمزمههای انتصابات/بغض و اشک میراث اصلاحطلبان برای کسب آرای مردم
▪️هشتمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران، در ۱۸ خرداد ۱۳۸۰، انتخاباتی بود که پس از یک دوره ریاست جمهوری سید محمد خاتمی برای تعیین رئیس جمهور بعدی در ۱۸ خرداد ۱۳۸۰ با حضور ۱۰ نامزد نهایی برگزار شد. در این انتخابات ۸۱۴ نفر ثبت نام کردند و ۱۰ نامزد تأیید صلاحیت شدند.
🔺محمد خاتمی، احمد توکلی، علی شمخانی، عبدالله جاسبی، حسن غفوریفرد، منصور رضوی، شهابالدین صدر، علی فلاحیان، مصطفی هاشمیطبا و محمود کاشانی از دیگر نامزدهای این دوره از انتخابات بودند.
▪️واجدین شرایط بیش از ۴۲ میلیون نفر بودند که حدود ۲۸ میلیون نفر آنها در انتخابات شرکت کردند. خاتمی با ۲۱ میلیون رأی، حدود ۷۶ درصد آرای شرکتکنندگان را به خود اختصاص داد.
🔺 احمد توکلی با کسب حدود ۴.۵ میلیون رای نفر دوم شد. علی شمخانی با کسب حدود ۷۰۰ هزار رای نفر سوم شد. هفت نفر دیگر آرایی کمتر از تعداد آرای باطله داشتند.
▪️رقیب اصلی خاتمی، احمد توکلی بود. وی به نقدهای تند و تیز به دولت خاتمی میپرداخت. توکلی با ارائه نظریهای با عنوان "جمهوری دوم" و با شعار "دولت پاک برای ملت پاک" وارد رقابت انتخاباتی شد. شعارهای توکلی بیشتر بر محورهای اقتصادی استوار بود. وی در مصاحبه با روزنامه سیاست روز در بیان علت کاندیداتوری خود گفت: «چون اصلاح اقتصاد همت و جرأت لازم دارد.» برنامههای وی "برونرفت از معضلات اقتصادی"، "راهاندازی تولید"، "کاهش نابرابری"، "کاهش و منطقیسازی نقش.های دولت" و "مقابله با فساد و تبعیض" عنوان شد. او ارکان جمهوری دوم خود را "عقلانیت و عدالت" معرفی میکرد.
▪️نامزد دیگر این دوره که توانست پس از توکلی بیشترین آرا را کسب کند، علی شمخانی بود که از درون کابینه خاتمی به رقابت وارد شده بود. شعار وی "دولت اقدام ملی" بود.
▪️از نکات جالب این انتخابات، گریه خاتمی در حین ثبت نام در برابر خبرنگاران بود، وی با "چشمانی گریان" ظاهر شد و اطمینان داد که بر عهد پیشین خود با مردم پابرجاست. وی در حین صحبتهایش چندین بار به خاطر بغض در گلویش و اشک در چشمانش سخنانش قطع شد. برخی معتقدند نحوهٔ حضور وی در روز ثبتنام تاثیر زیادی بر جلب رای مردم به وی داشت.
🔺اغلب تشکلهای حزباللهی، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، جامعه روحانیت مبارز و سایر مجموعههای همسو با آنها در این انتخابات نامزدی نداشته و لذا سکوت اختیار کردند. اغلب به دعوت مردم به شرکت در انتخابات اکتفا کردند و اینگونه خاتمی بدون رقیب مجدداً رئیس جمهور شد ولی کسی نگفت انتخابات زیر سوال است! انتخابات نیست و انتصابات است و ...!
🆔 @Masaf
@dyarsabzvaran
هدایت شده از جوانان عاشورایی ایران
🇮🇷🌸
🍀
✅ #صرفا_جهت_اطلاع
🌀 راههای تقویت مشارکت حداکثری:
1⃣ بحث و گفتگوی منطقی با مردم، بهتر است ما در تعیین سرنوشت خودمان دخیل باشیم. انتخابات حق ملت است
2⃣ پاسخگویی به شبهات اساسی مردم
3⃣ استفاده از باورهای دینی مردم جهت امیدبخشی (دین اسلام دین امید است)
4⃣ فضاسازی تبلیغاتی در سطح محلات و شهر با استفاده از تکنیکهای جذاب تبلیغاتی
5⃣ ماشیننویسی با مفهوم امیدبخشی و مشارکت در انتخابات و انتخاب اصلح
6⃣ بازخوانی و نشر وصیتنامه حاجقاسم سلیمانی بهویژه فرازهایی از وصیتنامه که خطاب به ملت ایران است
7⃣ تشکیل گروههای کوچک خویشاوندی و آشنایان در فضای مجازی و برگزاری جلسات روشنگری آنلاین
8⃣ برگزاری ایستگاههای صلواتی در ایام انتخابات که مصادف با ایام دهه کرامت است
9⃣ تولید محتوا در فضای مجازی مانند عکس نوشت، کلیپ، موشن گرافیک و پادکست و یادداشت کوتاه.
✍ کارگروه بصیرت سیاسی "جوانان عاشورایی هیات رزمندگان اسلام جیرفت"
#روشنگری
#انتخابات
🍀
🇮🇷🌸
فزونی قدرت و استقلال کشور با عملکرد مجلس یازدهم
این مجلس قانون اقدام راهبردی را برای رفع تحریم ها و صیانت از حقوق ملت ایران تصویب کرد و می توان گفت که بیشترین دستاورد را برای استقلال و تولید قدرت برای کشور داشته است.
پایگاه بصیرت / گروه سیاسی/ گفتگو با حاجی دلیگانی
زهرا ظهروند-خبرنگار/حسینعلی حاجی دلیگانی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی پایگاه خبری تحلیلی بصیرت در خصوص عملکرد یک ساله مجلس یازدهم گفت: در مجموع عملکرد مجلس یازدهم قابل قبول است، اما به این معنا نیست که به همین اندازه می توانسته کار کند؛ لذا بنده معتقد هستم که ظرفیت این دوره از مجلس بیشتر از این می باشد و ظرفیت های آن در سال دوم خود می تواند هر چه بیشتر شکوفا شود.
وی با اشاره به مهم ترین مصوبات سال اول مجلس یازدهم تصریح کرد: مجلس یازدهم کار خود را در چند بعد پیش برده است که مهم ترین آن به نظر بنده، ایجاد و تولید قدرتی بود که مجلس در مقابل آنچه دشمن می خواست با بحث تحریم ها علیه انقلاب اسلامی ایجاد کند، انجام داد و قانون اقدام راهبردی را برای رفع تحریم ها و صیانت از حقوق ملت ایران تصویب کرد و می توان گفت که بیشترین دستاورد را برای استقلال و تولید قدرت برای کشور داشته است.
حاجی دلیگانی افزود: اما به معنای این نیست که در بخش های دیگر کاری صورت نگرفته است؛ در بعد مسکن، تصویب قانون جهش تولید و تامین مسکن بود که البته هنوز به مرحله اجرا نرسیده است؛ بحث دیگر طرح مالیات بر عایدی سرمایه بود که جدا از بخش تولید بایستی حمایت شود،اما از بخش واسطه گری هم بتوانیم مالیات دریافت کنیم؛ با توجه به اهمیت تولید نباید بخش غیر تولید را بدون اینکه سهم بیت المال را بخواهند پرداخت کنند، آزاد بگذاریم.
وی به مصوبه های مهم دیگر این مجلس اشاره کرد و گفت: در زمینه امنیت غذایی و یارانه کالاهای اساسی مصوبه خوبی داشتیم و بحث دیگ دقت در تصویب بودجه سال 1400 بود. بحث های دیگر در خصوص متناسب سازی حقوق کارگران بازنشسته تامین اجتماعی، حقوق سربازهای نظام وظیفه و طرح تعالی جوانی جمعیت و خانواده بود که از آنها می توان به عنوان مهم ترین اقدامات سال اول مجلس یازدهم نام برد. ضمن اینکه در بعد نظارتی هم اقدامات خوبی صورت گرفته است که اگر اتفاق نمی افتاد، مسائل خیلی مسائل بیشتری اتفاق می افتاد.
وی با اشاره به هجمه هایی که طی یک سال گذشته به این دوره از مجلس شد، اظهار کرد: به دلیل اینکه اکثریت بچه های انقلابی این مجلس را تشکیل داده اند، آن را زمینه ساز ایجاد دولت حزب اللهی جوان می دانستند و از این باب، همه دشمنی ها را علیه آن انجام دادند که این نکته را به جامعه القاء کنند که مجلس انقلابی هم کارایی ندارد و نمی تواند موفق باشد، لذا به یک فرد از جریان انقلابی به عنوان رئیس جمهور رای ندهید.
حاجی دلیگانی افزود: فقط به تنهایی از مجلس ناراحت نیستند، بلکه از این ناراحت هستند که بعد از مجلس، دولت را که عمده امکان های کشور، بودجه و نیروی انسانی کشور و بالای 90 درصد ظرفیت های کشور که در قوه مجریه قرار دارد را از دست بدهند؛ چراکه می توان گفت بعد از انقلاب اسلامی تا کنون، به جز یک مدت کوتاه، همیشه دولت در اختیار یا جریان لیبرال یا اصلاح طلب یا افرادی بوده که مربوط به جریان انقلابی نبودند.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: در طی این 4 دهه توانستند نیروهای انسانی خود را عمدتا در بدنه دولت رشد داده و تزریق کنند و یکی از ناکارآمدی های بدنه دولت نیز به همین موضوع تزریق نیروهای این چنینی بی انگیزه برمی گردد
💥کل برجام از ابتدا یک پروژه انتخاباتی بود:
👈فواد ایزدی، استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران در گفتگو با مهر:
طرف آمریکایی لغو تحریم را نپذیرفته و بحث آنها تعلیق تحریمها است. البته با لغو بعضی از تحریمها موافقت کردهاند. از طرفی راستی آزمایی را هم در عمل نپذیرفتند. لذا اگر سیاست ایران لغو تحریمها و راستیآزمایی باشد هیچ قدم مثبتی به این سمت برداشته نشده است.
من به این اعتقاد رسیدم که کل برجام یک پروژه انتخاباتی داخلی بود. وقتی طرف مقابل، لغو تحریمها و راستیآزمایی را نپذیرفته است و ما این قدر مثبت صحبت میکنیم، توجیهی ندارد مگر برای #انتخابات!
به نظر من مجلس میتوانست بیشتر و بهتر عمل کند. اگرچه نمایندگانی وجود داشتند که دغدغه این موضوع را داشتند اما این قانون تا زمان شهادت دکتر فخریزاده به تصویب نرسید و اگر ما ماجرای ترور و شهادت دکتر فخریزاده را نداشتیم شاید قانون تا به امروز نیز به تصویب نمیرسید. اعتماد به نفس مجلس به حدی که باید باشد، نیست.
@dyarsabzvaran
❇️آیت الله مشکینی:
💢كسي كه پاي صندوق هاي راي🗳 نيايد مثل كسي است كه براي ياري امام حسين(ع) به كربلا نرفت و كسي كه راي سفيد در صندوق راي🗳 انداخت مثل كسي است كه تيرهوايي و بي فايده انداخته است، كسي كه راي صحيح به صندوق🗳 انداخت مثل كسي است كه امام حسين(ع) را در كربلا ياري نمود.
♨️ كسي كه در انتخابات راي نادرستي به صندوق راي🗳 بيندازد، مثل كسي است كه به سوي امام حسين(ع) تيراندازي مي كند.
۱۳۸۴/۲/۱۶
سروش
https://sapp.ir/basir_v
ایتا
eitaa.com/basir_v
✅@dyarsabzvaran
🇮🇷🌸
🍀
💢 #یادداشت_کوتاه
✅ تکرار یا تغییر؟ (۳۱)
🍃🌻🍃
🌀 موضوع: دهه پنجم انقلاب با تشکیل دولت اسلامی
1⃣ دهه اول انقلاب، جریان انقلابی با وحدت نسبی تثبیت نظام و مقابله با تجاوز نظامی را در اولویت قرار داده بود.
2⃣ دهه دوم انقلاب بحث سازندگی پیشآمد و مدیران دهه اول سکانداران اصلی در دهه دوم بودند با این تفاوت که بهتدریج از شعارهای عدالتخواهانه دهه اول فاصله گرفتهاند و در سالهای ۷۶ تا ۸۴ با تغییر نگرشهای سیاسی جریان چپ اسلامی در حوزههای سیاسی و فرهنگی شاکله ی مدیران دهه اول تا سال ۱۳۸۴حفظ شد.
3⃣ دهه سوم میرفت که با دولت احمدینژاد حلقه بسته مدیریتی کشور باز و متنوع شود اما آنهم به یک حلقه سهنفره ختم شد‼️
4⃣ دهه چهارم یعنی از سال ۹۲ تا ۱۴۰۰ دوباره حلقه دهه اول بازگشت و وزرایی بکار گمارده شدهاند که بیشاز سی سال در پست وزارتی مشغول به کارند.
5⃣ برای دههی پنجم این مردم هستند که تصمیمگیری خواهند کرد که آیا همچنان بر همان حلقه بسته مدیریتی رای دهند یا به نوسازی جدی قوه مجریه.
#روشنگری
#ایران_قوی
#مشارکت_حداکثری
@dyarsabzvaran
#توییت | هر رأی به یک نامزد ریاستجمهوری یعنی رأی بیش از ۳۱۱هزار مدیر میانی.
یک رئیسجمهور یا همه آنها را تعیین میکند و تغییر میدهد، یا آنها را به نحو احسن به کار و خدمت وادار میکند.
انتخاب رئیسجمهور، انتخاب یک شخص نیست؛ انتخاب یک دولت بزرگ است.
#انتخابات
@Panahian_ir
✅@dyarsabzvaran
اتحاد انتخاباتی سعید محمد و رئیسی
🔹سعید محمد در نشست مسئولان ستادهای خود از پیوستن رسمی و همهجانبه به مجموعه آیتالله رئیسی خبرداد و تاکیدکرد که ستادهای او با تمام قوا ظرفیتهای خود را در خدمت ستاد رئیسی قرار دهند.
@Farsna
✅@dyarsabzvaran
ستاد اصلاحطلبان حامی رئیسی آغاز به کار کرد
🔹جمعی از اصلاحطلبان، ستاد و پویشی برای حمایت از آیتالله رییسی در انتخابات پیشرو راهاندازی کردند. خضر خلیلی، سخنگوی این کمپین میگوید: علیرغم انتقادات به به فرآیند بررسی صلاحیتها، با حفظ چارچوبهای نگرش اصلاحطلبانه تصمیم به مشارکت در انتخابات گرفتهایم.
🔹خلیلی افزود: آقای رئیسی اعلام کرده که نامزدی مستقل است و برنامههایی مدرن و اصلاحطلبانه در زمینه مبارزه با فساد و رفع فوری تحریمها و رفع تبعیضهای ناروا ارائه کردهاست. از همه اصلاحطلبان دلسوز تقاضا داریم ضمن حفظ مرزبندیهای خود، برای آغاز یک گفتگوی سازنده با آقای رئیسی پیشقدم شوند.
ﺻﺮﻓﺎ ﺟﻬﺖ اﻃﻼﻉ.....
@Farsna
سنندج بودیم؛ سد قشلاق. محل مأموریتمان درگیری شدید بود؛ گروهکهای ضدانقلاب بچههای سپاه را ذله کرده بودند. من و آقا یوسف مسئول صندوق رأیگیری بودیم. رزمندهها یکییکی میآمدند رأیشان را میانداختند داخل صندوق و میرفتند پی کارشان. دم غروب، آقا یوسف گیرمان انداخت. گفت: «برید سر کوه یکی از بچهها اونجاست، رأی اون رو هم بگیرید.» از سینهکش کوه بالا رفتیم و رأی را گرفتیم. هنوز نفسمان درنیامده، گفت: «نگهبان سد هم مونده باید برید رأی اون رو هم بگیرید.» بهانه آوردیم که دیگر شب شده و احتمال درگیری بالاست. کوتاه نیامد. گفت: «حیفه یک رأی هم مهمه.» رفتیم. نگهبان توی تاریکی شناسنامه به دست منتظر ایستاده بود. تا دیدمان، خنده دوید روی صورتش. آخرین رأی صندوق هم قسمت نگهبان شد. (حمیدرضا بیتقصیر دوست شهید یوسف براهنی فر)
منبع: کتاب «اثر انگشت» (خاطرات و وصایای شهدا در موضوع انتخابات)
استاد رقص روی ویرانه ها و پیروزی جا زدن ناکامی ها اردکانیان موفق ترین وزیر !!!
ظریف امیر کبیر زمان !!!
#بی سابقه ترین خاموشی ها
# دولت سوم روحانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ مقر BBC صحنه تظاهرات گسترده شد
🔻شهروندان انگلیسی در اعتراض به نحوه پوشش اخبار BBC از حملات وحشیانه و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه تجمع اعتراضی گسترده ای را مقابل دفتر این شبکه خبری در منچستر برگزار کردند.
@dyarsabzvaran
❇️ جاسوسی واشنگتن از متحدان اروپایی کاخ سفید
✨ جاسوسی مقامات آمریکایی از کشورهای اروپالیی وارد فاز تازه ای شده است. اگرچه آژانس امنیت ملی آمریکا و سازمان سیا به صورت مستمر، مشغول جاسوسی از شهروندان اروپایی هستند، اما افشای جاسوسی آنها از افرادی مانند آنگلا مرکل صدراعظم» سرزمین ژرمنها به وضوح نشان می دهد که مقامات آمریکایی حتی به متحدان اروپایی خود نیز در این خصوص رحم نمی کنند!
🔗ادامه مطلب در لینک زیر👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/331050
❇️ نشریه اخبار و تحلیلهای سه شنبه، ۱۱ خردادماه
✨حمله به شورای نگهبان با مظلوم نمایی جریان خاص!
✨دوقطبی مشارکت-عدم مشارکت!
✨ادامه یک ماهه تفاهم، بدون تمدید آن!
✨بازی یک جریان سیاسی با منافع ملی!
✨علت توقیف سریال «می خواهم زنده بمانم»
✨افزایش اقبال اصلاحطلبان به همتی
🔗ادامه مطلب در لینک زیر👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/331058
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
⭕️ رئیسجمهور از قبل انتخاب شده است!
🔹 تاملی بر برخی سوالات رایج در جامعه
@dyarsabzvaran
🔴 ابراز نگرانی وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از جنگ با لبنان:
🔶 «بنی گانتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در اظهاراتی مطبوعاتی با هشدار درباره اینکه جنگ با لبنان خطرناکتر از جنگ با مقاومت فلسطین در نوار غزه است اعتراف کرد آنچه که در غزه دیدیم ده برابر آن در لبنان خواهد بود.
🔶 وی گفت تلاش خواهیم کرد روابط رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان فلسطین را تقویت کنیم.
🔶 وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اذعان کرد اسرائیل از درون ضعیف و چند پاره شده است و همان طور که باید اسرائیل را در برابر خطرات خارجی قوی نگه داریم محافظت از درون اسرائیل نیز ضروری است.
🔶 این اظهارات در حالی است که صهیونیستها یک بحران سیاسی گسترده را تجربه میکنند و مخالفان بنیامین نتانیاهو قصد کنار زدن او از قدرت را دارند.
🔶 در همین راستا روز گذشته «نفتالی بنت» رئیس حزب «یمینا» که پیشنهاد تشکیل یک کابینه ائتلافی را مطرح کرده است، گفت بحران سیاسی در اسرائیل بیسابقه است و باید جلوی این جنون گرفته شود.
@dyarsabzvaran
خبرآنلاين/ پايگاه فقه و احکام رهبر انقلاب در راستاي انتشار احکام و استفتائات، پاسخ سه استفتاء از ايشان را مبني بر «معيارهاي نامزدهاي اصلح» منتشر کرد.
معيارهاي نامزد اصلح
سؤال: به نظر رهبر انقلاب معيارهاي نامزد اصلح چه مواردي است؟
پاسخ: با وجود شرايط قانوني، اهم معيارهاي نامزد اصلح به شرح زير است:
تدين
تعهد و خوشنامي
وفاداري به انقلاب و ايستادگي در راه آن
عزم، اراده و نفوذناپذيري در مقابل دشمن و افراد ناصالح
داراي برنامه و کفايت لازم
مرعوب نشدن در مقابل دشمنان
سادهزيستي و دوري خود و بستگان از اشرافيگري
مردمي و آشنا به درد مردم؛ خدمتگزاري؛
اعتقاد واقعي به راه امام راحل رحمه الله عليه؛
تقيد به مسائل اخلاقي نظير پرهيز از معاملهگري، رشوه و توصيهپذيري و توجه به منافع طبقات محروم جامعه؛
تثبيت مواضع عزتآفرين، صحيح، عاقلانه و حکيمانه انقلاب و نظام؛
پرهيز از اصراف يا هزينه از بيتالمال يا اموال شبههناک در تبليغات و غير آن؛
پرهيز از طرح اموري که در اختيار آنها نيست؛
شناخت اولويتها و فوريتهاي نظام و مردم و پرداختن به آنها
🇮🇷🌸
🍀
💢 #یادداشت_کوتاه
✅ تکرار یا تغییر؟ (۳۲)
🍃🌻🍃
🌀 رقابت جدی است‼️
🔻 علیرغم اظهارات و مواضع برخی از سیاسیون و جریانهای سیاسی مبنیبر غیررقابتی بودن انتخابات ریاستجمهوری و تلاشهای پیدا و پنهانی که برای کاهش مشارکت مردم صورت میدهند.
🔹 برنامههای تبلیغاتی نامزدهای حاضر و شعارها و برنامههای آنها و توجهی که مردم به این برنامهها نشان دادهاند، گویای یک رقابت جدی میان آنهاست.
🔺 نکته مهم در این دو یا سه روزیکه نامزدها از برنامههای خود پردهبرداری کردند، نشان از وجود دو ابر ایده "تداوم وضع موجود" ( خصوصا نظر یکی از نامزدهای محترم مبنی براینکه بیشاز ۵۰ درصد علت گرانی ما ناشی از تحریمهاست! که طبعا راهحل آن را هم تداوم مذاکرات میداند.!) یا "تحول در وضع موجود" دارد که باید دید کدام یک از مبلغان این دو ابر ایده میتواند اقبال مردمی را جلب کنند.
#روشنگری
#ایران_قوی
#مشارکت_حداکثری
@dyarsabzvaran
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت_کوتاه
✍ عباس بیگدلی
🍃🌻🍃
🔻در شرایط کنونی به نظر می رسد یکی از راهبردهای مهم جریان انقلابی و ارزشی توجه جدی به ۳ مساله زیر می باشد:
1⃣ دفاع قاطع از تصمیم شورای نگهبان، شورای نگهبان یکی از ساخت های حقوقی و مشروعیت ساز نظام مقدس ج.ا.ا ، گرچه ممکن است انتقادهایی بر آن وارد شود.
2⃣ انتخاب یکی از ۲ هزینههای پیش رو که حادث شده است:
🔸الف) هزینه کوتاه مدت کاهش مشارکت که با عدم احراز صلاحیت افرادی مانند آقای لاریجانی ممکن است متوجه نظام شود، اما تصور پیروزی برخی افراد، آثار و پیامدهای منفی و هزینه ای بار شده بر نظام خیلی بیشتر و فراتر از هزینه های مقطعی و زود گذر ناشی از کاهش مشارکت باشد.
🔹ب) روی کارآمدن دولت انقلابی عدالت محور و فساد ستیز که آورده های آن دولت نه تنها باعث جبران هزینه های مقطعی شده، پیامدهای مثبت آن نیز باعث امیدآفرینی و عمق بخشی بیش از پیش نسبت آرمانهای انقلاب و نظام می گردد.
3⃣ عدم همراهی منتقدین و عبور از این مساله، چرا که همراهی غیر هوشمندانه با منتقدین در شرایط کنونی می تواند باعث دمیدن بر آتش خشم منتقدین گردد که علاوه بر سرخوردگی و کاهش میزان مشارکت حتی ممکن است باعث سو استفاد افراد و جریان های سیاسی نیز به صورت خشن و رادیکالی قرار گیرد.
#روشنگری
#مشارکت_حداکثری
#انتخابات
@dyarsabzvaran