🔴 اگر روسیه عملیات نظامی خود را شروع نمیکرد آنها حمله میکردند/ نمیخواهیم اوکراین را به تصرف خود درآوریم
👤 #لوان_جاگاریان، سفیر روسیه در تهران
🔹 علت اصلی بحران کنونی عدم تمایل کییف به تبعیت از توافقات مینسک است که در سال 2015 با میانجیگری رهبران فرانسه و آلمان منعقد شد. یکی دیگر از دلایل اصلی این اتفاق، توطئه امریکا و خود کشورهای غربی بود که تلاش میکنند روسیه را تضعیف کنند
🔸️ در ماه اوت سال گذشته میلادی تلاش کردند با توسل به زور آقای لوکاشنکو، رییسجمهور بلاروس را برکنار کنند، اما نتوانستند. بعدا در قزاقستان، در اوایل سال جاری تلاش کردند شورشی به پا کنند و کودتای غیرقانونی انجام دهند، باز هم نشد. غربیها بر این عقیده بودند که حوادث سال 2014 اوکراین بار دیگر تکرار میشود.
✅ آنها تلاش کردند که اوکراین را به یک پروژه ضد روسیه تبدیل کنند. در پی این اتفاقات نازیها در اوکراین ظهور کردند
🔹 هشت سال مردم روستباری که در اوکراین زندگی میکنند تحت فشار بودند. زبان روسی در اوکراین ممنوع شد. الان فرض کنید که طالبان در افغانستان زبان فارسی را ممنوع کند. عکسالعمل تهران به این اقدام چه میبود؟
🔸️ اگر روسیه عملیات نظامی خود را شروع نمیکرد آنها حمله میکردند. حتی آمادگی داشتند به بلاروس هم حمله کنند.
✅ ما 5 خواسته اصلی از اوکراین داریم: اول خلع سلاح کردن اوکراین، به رسمیت شناختن کریمه به عنوان بخشی از روسیه، به رسمیت شناختن دونتسک و لوهانسک به عنوان دو جمهوری مستقل در چارچوب مرزهایی که این جمهوریها داشتند، اعلام وضعیت منطقه عاری از سلاح هستهای در اوکراین و بیطرفی اوکراین.
🔹 این آقای لنین بود که اوکراین را درست کرد. دونباس قبلا مال روسیه بود و با زور به اوکراین ملحق شد. آنجا روسها زندگی میکنند/ اوکراین اصلا وجود نداشت و یک کشور ساختگی است.
🔸️ ما طرفدار جنگ نبودیم، ما مجبور بودیم و این توطئه امریکا بود. آنهایی که روسیه را تحریم کردند، دنبال بهانه بودند. اگر اوکراین نبود بهانهای دیگر پیدا میکردند چرا که روسیه کشوری بزرگ و مستقل است و باید روسیه را تضعیف کنند. آنها نمیتوانند کشورهایی را که زیر سلطهشان نیستند، تحمل کنند؛ مثل جمهوری اسلامی ایران، مثل چین و روسیه.
✅ چارهای ندارند جز اینکه خواستههای ما را بپذیرند. این جنگ بر ضد مردم اوکراین نیست و ما نمیخواهیم اوکراین را به تصرف خود درآوریم.
💢 اگر روسیه موشکهای خود را در کانادا یا کوبا مستقر کند امریکا چه کار خواهد کرد. ما در 1962 این کار را در کوبا کردیم و خیلی نزدیک به جنگ جهانی سوم بودیم. امریکا حضور نظامی روسیه را در نزدیکی مرزهایش تحمل نمیکند اما فکر میکند حضور نظامی آنها در نزدیکی مرز روسیه خطری ندارد.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانالهای مطالبه گری آرمانها و جهاد تبیین بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 چرا روسها در اوکراین ضعیف تر از حد انتظار ظاهر شده اند؟
👤#علیرضا_تقوینیا
🔹️ روسها در اوکراین تلفات بسیار سنگینی داده اند . خصوصا در حوزه زرهی که ادوات آنها شکار هر روزه نیروهای مدافع اوکراینی است .
🔸️ در ابتدای جنگ بسیاری معتقد بودند روسیه می تواند ظرف چند روز به کی یف برسد، لکن پیشروی ارتش مهاجم بسیار کندتر از حد انتظار بوده است.
✅ این در حالی است که ذهنیت مردم و تحلیلگران از توانایی رزمی روسیه به عنوان یک ابرقدرت نظامی کاملا متفاوت از واقعیات کنونی بود .
🔹️ حال سوال اینست که چرا نیروهای پوتین دیگر جلوه ای از ارتش اتحاد جماهیر شوروی نیستند ؟
🔸️ در پاسخ به پرسش فوق، نگارنده به چند دلیل برای ناکامی نسبی روسها رسیده است که در ذیل بدان اشاره می گردد.
1️⃣ اتکای شدید به راهبرد زرهی محور کلاسیک مربوط به دوران شوروی
روسها گمان می کردند با بمباران شدید و سرکوب پدافند زمین پایه اوکراین و پس از آن به راه افتادن ستونهای طویل زرهی در روز روشن می توانند در مدت زمان اندکی به پایتخت حریف برسند . اما نکته مهم اینجاست که تسلیحات نوین مانند پهپادهای مسلح و موشک های دوش پرتاب ضد زره همچون جاولین و NLAW که مجهز به سامانه شلیک کن -فراموش کن هستند می توانند به راحتی قاتل تانکهای روسی باشند . از ویژگی مهم موشک های نوین ضدزره غربی، عدم آتش عقبه شدید است که به کاربر این قابلیت را می دهد که در هر حفره یا گودالی پنهان شود ، بدون آمدن روی زمین موشک را شلیک کند و بلافاصله بگریزد.
2️⃣ عدم بهره گیری از پهپاد
پرنده های بدون سرنشین سلاح های پرکاربرد نبردهای جدید هستند که نمیشود آنها را درنظر نگرفت . در حالی که اوکراینی ها با پهپادهای ترکی و غربی ضربات شدیدی را به ادوات پیشرفته روسی روی زمین وارد آورده اند ، اما ارتش روسیه شرایط متفاوتی در این زمینه دارد و به طور عمده از اینگونه هواگردها استفاده نمی کند و بیشتر به پرنده های سرنشین دار مربوط به دوران جنگ سرد متکی است .
3️⃣ نقص در جنگ الکترونیک
روسها در زمینه تکنولوژی جنگ الکترونیک اصلا در حد و اندازه آمریکا نیستند و نتوانسته اند به خوبی ارتباطات شبکه فرماندهی و کنترل ارتش اوکراین و نیروهای میدانی را مختل نمایند . یعنی مغز ارتش زلنسکی به راحتی دستورات را به واحدهای درگیر صادر کرده و آنها نیز با دقت آن را اجرا می کنند و بالعکس وضعیت میدانی را به سرفرماندهی خود اطلاع می دهند و همین عاملی مهم در پایداری سازمان رزم آنها در جنگ ارزیابی می شود .
4️⃣ پشتیبانی گسترده بلوک غرب
اوکراینی ها به تنهایی درگیر جنگ فعلی نیستند؛ بلکه تمام دنیای غرب بسیج شده اند تا روسها را در نبرد زمین گیر کرده و به هزیمت بکشانند . سیل تجهیزات ضدزره و ضدهوایی پیشرفته ، ارسال پهپادها ، کمک های اطلاعاتی و جنگ رسانه ای غربی ها علیه ارتش پوتین یک فاکتور بسیار تاثیرگذار برای حمایت از اوکراین در برابر حمله پوتین تحلیل می شود.
✅ پرواضح است که نیروهای مدافع ، وقتی می بینند که محدودیتی در بهره گیری از تجهیزاتشان ندارند ، با خیال راحت و بدون دغدغه از بابت اتمام آنها ، تسلیحات گرانقیمت و مدرن خود را مصرف می کنند .
5️⃣ ضعف اطلاعاتی روسیه
ایالات متحده و برخی کشورهای غربی داده های دقیقی از حمله روسها داشتند . به عبارت دیگر دست پوتین را خوانده بودند اما کرملین تا روز قبل از وقوع جنگ نیز ادعای آنها را انکار می کرد . شرایط میدانی نیز نشان میدهد ارتش روسیه برآورد واضحی از آنچه امروز پیش روی خود می بیند نداشته است.
💢 نباید فراموش کرد هر کشوری بخواهد در نبرد علیه دشمنانش پیروز شود، ابتدا باید در جنگ اطلاعاتی بر آنها غلبه کند . مثال واضح این ادعا جنگ ۳۳ روزه سال ۲۰۰۶ است که حزب الله ابتدا در نبرد اطلاعاتی بر اسرائیل فائق گشت و سپس میدان را از آن خود کرد.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانالهای مطالبه گری آرمانها و جهاد تبیین بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 فرانسیس فوکویا: خود را برای شکست روسیه در جنگ اوکراین و پایان کار پوتین آماده کنید.
💬 #امریکن_پرپس
🔹️ روسیه به سمت شکست آشکار در اوکراین پیش میرود. ممکن است پایان کار سریع باشد، هم برای ارتش روسیه و هم برای حاکمیت پوتین بر این کشور که بیش از دو دهه شده است. فروپاشی موقعیت آنها میتواند ناگهانی و فاجعهبار باشد، نه اینکه به آرامی از طریق یک جنگ فرسایشی اتفاق بیفتد. ارتش مستقر در میدان به جایی خواهد رسید که نه میتوان آن را تامین کرد و نه میتوان آن را خارج کرد و روحیه سربازان دود میشود. این حداقل در شمال اوکراین صادق است. روسها در جنوب بهتر عمل میکنند، اما در صورت فروپاشی شمال، حفظ این موقعیتها دشوار خواهد بود.
🔸️ برنامهریزی «ناکارآمد» مسکو پیشبینی میکرد که از نیروهایش در اوکراین استقبال شود. ظاهراً سربازان روسی به جای مهمات و جیره اضافی، برای رژه پیروزی خود در کییف لباسهای فرم به همراه داشتند! اکنون، آن سربازان در خارج از شهرها گیر افتادهاند و هم با مشکلات تدارکاتی و هم با حملات مداوم نیروهای اوکراینی مواجه هستند. چنانچه آنها شکست بخورند، این پایان کار پوتین هم خواهد بود.
✅ پوتین از شکست ارتش خود جان سالم به در نخواهد برد. او حمایت میشود زیرا او را مردی قدرتمند میدانند. وقتی او ناتوانی خود را نشان دهد و از قدرت قهری و اجباری خودش سلب شود، چه چیزی برای ارائه خواهد داشت؟
🔹️ هیچ راهحل دیپلماتیکی برای جنگ پیش از اتفاق وجود ندارد. هیچ سازش قابل تصوری برای روسیه و برای اوکراین وجود ندارد که قابل قبول باشد، آن هم با توجه به ضررهایی که در این مرحله دو طرف متحمل شدهاند. شورای امنیت سازمان ملل بار دیگر بیفایده بودن خود را ثابت کرد. تنها چیزی که مفید بود رای مجمع عمومی بود که به شناسایی بازیگران بد یا منفور جهان کمک میکند.
🔸️ تصمیم دولت بایدن برای عدم ایجاد منطقه پرواز ممنوع یا کمک به انتقال میگهای لهستان هر دو «خوب» هستند. بسیار بهتر است که اوکراینیها به تنهایی روسها را شکست دهند و این بهانه را به دست مسکو ندهند که ناتو به آنها حمله کرده و همچنین از همه احتمالات آشکار تشدیدکننده پرهیز کنند. میگهای لهستان چندان به قابلیتهای اوکراین اضافه نمیکنند. آنچه اهمیت بیشتری دارد، ادامه تامین جاولینها (موشک ضد تانک)، استینگرها (دوشپرتابهای ضد هوایی)، پهپادهای بیرقدار، کمکهای پزشکی، تجهیزات ارتباطی و اشتراک اطلاعاتی است. تصور میکنم نیروهای اوکراینی هماکنون با عملیات اطلاعاتی ناتو از خارج از اوکراین هدایت میشوند.
✅ البته هزینهای که اوکراین میپردازد، بسیار زیاد است. اما بیشترین آسیب را موشکها و توپخانهها وارد میکنند که نه میگها و نه منطقه پرواز ممنوع نمیتوانند کاری در مورد آن انجام دهند. تنها چیزی که جلوی کشتار را میگیرد، شکست ارتش روسیه بر روی زمین است. این تهاجم به پوپولیستهای سراسر جهان که قبل از حمله با پوتین ابراز همدردی میکردند، آسیب زیادی وارد کرده است. از جمله به ماتئو سالیونی، ژائیر بولسونارو، اریک زمور، مارین لوپن، ویکتور اوربان و البته دونالد ترامپ. سیاست جنگ، تمایلات علناً اقتدارگرایانه آنها را آشکار کرده است.
💢 جنگ تا این مرحله درس خوبی برای چین بوده است. چین هم مانند روسیه در دهه گذشته، ظاهرا نیروهای نظامی با فناوری پیشرفته ایجاد کرده است، اما آنها تجربه رزمی ندارند. عملکرد بد نیروی هوایی روسیه احتمالا توسط نیروی هوایی ارتش آزادیبخش خلق چین که به طور مشابه هیچ تجربهای در مدیریت عملیات هوایی پیچیده ندارد، تکرار خواهد شد. باید امیدوار باشیم که رهبری چین هنگام فکر کردن به یک حرکت در آینده علیه تایوان، خود را در مورد تواناییهای خودش فریب ندهد، همان کاری که روسها انجام دادند. شکست روسیه یک «تولد آزادی جدید» را ممکن میسازد و ما را از وحشت درباره زوال دموکراسی جهانی خارج میکند.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانال جهاد تبیین بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 هجوم کارگران به بازار؟
👤 #نازنین_فرامرزی
🔹️ پیرو افزایش ۵۷ درصدی حداقل دستمزد کارگران در سال آینده، لازم است با ادعای پوچ منجر شدن آن به تورم مقابله کنیم؛ وگرنه همچنان با تحلیلهای گمراهکننده، تمام فشار اقتصادی بر دوش کارگران بار خواهد شد.
🔸 ادعا این است که افزایش حداقل دستمزد منجر به افزایش پول در دست کارگران و هجوم آنها به بازار میشود و با افزایش تقاضا، سطح عمومی قیمتها نیز بالا میرود. این ادعا در صورتی میتواند درست باشد که افزایش حداقل دستمزد، موجب افزایش قدرت خرید کارگران شود؛ درحالی که واقعیت خلاف این را اثبات میکند. چرا که شاخص قیمتها و هزینههای زندگی ماه به ماه افزایش پیدا میکند، اما دستمزد کارگر در طول یکسال همانی است که در ابتدای سال تعیین شدهاست. یعنی کارگر در انتهای هرسال با تورمی که هرماه افزایش یافته مواجه است درحالی که حقوقش همان است که ابتدای سال تعیین شده، پس با افزایش دستمزد در ابتدای سال بعد، دستمزد او تازه دارد به سطح تورم سال پیش میرسد؛ و این یعنی تورم علت بالا بردن دستمزد است نه بالعکس.
✅ بطور مثال در سال ۱۴۰۰، قدرت خرید کارگران حداقل ۲۰ درصد از سال پیش کمتر بودهاست، با اینکه در ابتدای سال حداقلِ دستمزد اسما افرایش یافته بود. فلذا وقتی قدرت خرید افزایش نیافته (چه بسا کاهش هم یافته) پس خبری از افزایش تقاضا از جانب کارگران نیست و اینگونه است که بازار هیچگونه توجیهی برای افزایش قیمتها مبنی بر اینکه پول در دست کارگران زیاد شده است ندارد.
💢 لذا مدافعان کارفرما که مدعی هستند افزایش حقوق به ضرر خود کارگر است باید توجه داشتهباشند که دستمزد "پس" از تورم و باتوجه به آن تعیین میشود نه "پیش" از آن. علت تورم را باید در جای دیگر جستجو کرد. این تحلیلگران اگر مدعی حمایت از تولیدکننده هستند، بهتر است قدری بر موانع جدی و واقعی تولید که بر اساس گزارش مجمع جهانی اقتصاد اعم از بروکراسی ناکارآمد دولتی، وجود فساد، بیثباتی سیاست، نبود زیرساخت، قیمت بالای مواد اولیه و... هستند نیز تمرکز کنند. اما فشار آوردن به کارگرِ تشکلنیافته و فاقد قدرت چانهزنی راحتتر از فشار آوردن به دولت است.
#اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانال جهاد تبیین بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 #عبرتی_دیگر
امارات ۲۰۱۲: اسد باید برود
امارات ۲۰۲۲: اسد خوش آمد!
🔹 این یعنی #مقاومت و ایران و همپیمانانش زندهاند و سعودیها و اماراتیها در ششمین سال حمله به #یمن همچنان در باتلاق آن گیر کردهاند. منتظر باشیم چنین تصویری را برای مسئولین یمنی و انصارالله هم خواهیم دید. انشاءالله
پ ن:
دنیا گفت اسد باید برود اما #رهبر_عزیز_و_حکیم ما در ایران گفت اسد باید بماند؛ اسد ماند و دیگران یکی یکی تسلیم ماندن اسد شدند
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
جهاد تبیین
🔴 #عبرتی_دیگر امارات ۲۰۱۲: اسد باید برود امارات ۲۰۲۲: اسد خوش آمد! 🔹 این یعنی #مقاومت و ایران و هم
بشار اسد ثمره مقاومتش را می چیند
🔸️بشار اسد که روزگاری تا ۳ کیلومتری کاخش در تصرف مخالفان بود و قاطبه تحلیلگران از سرنگونی او سخن می راندند، امروز با خیال راحت به امارات رفت و استقبال گرمی از او شد .
🔸️نگارنده نیک به خاطر دارد که در سال ۹۱ همین اعراب حاشیه خلیج فارس چگونه به اصرار ایران برای ابقای کرسی سوریه در اتحادیه عرب متبخترانه نه گفتند؛ زیرا به گمان آنها ۳ ماه بیشتر تا تصرف کاخ مردم در جبل قاسیون زمان نمانده بود .
🔸️اما بشار ایستاد ، ارتشش نیز به دلگرمی او مقاومت کرد و کم کم راه برای ورود متحدان ایرانی ، لبنانی ، عراقی و افغانستانی به عرصه نبرد باز شد و ورق درگیری ها کاملا برگشت .
🔸️حال که شرایط سوریه کاملا به ثبات رسیده، با خیال راحت جناب پرزیدنت با پرواز رسمی و علنی به امارات می رود و شیوخی که روزگاری توصیه جمهوری اسلامی ایران را نپذیرفتند، امروز با اذغان عملی به شکست خود اینگونه از بشار اسد استقبال کردند.
بشار اسد ثمره مقاومتش را می چیند
🔸️بشار اسد که روزگاری تا ۳ کیلومتری کاخش در تصرف مخالفان بود و قاطبه تحلیلگران از سرنگونی او سخن می راندند، امروز با خیال راحت به امارات رفت و استقبال گرمی از او شد .
🔸️نگارنده نیک به خاطر دارد که در سال ۹۱ همین اعراب حاشیه خلیج فارس چگونه به اصرار ایران برای ابقای کرسی سوریه در اتحادیه عرب متبخترانه نه گفتند؛ زیرا به گمان آنها ۳ ماه بیشتر تا تصرف کاخ مردم در جبل قاسیون زمان نمانده بود .
🔸️اما بشار ایستاد ، ارتشش نیز به دلگرمی او مقاومت کرد و کم کم راه برای ورود متحدان ایرانی ، لبنانی ، عراقی و افغانستانی به عرصه نبرد باز شد و ورق درگیری ها کاملا برگشت .
🔸️حال که شرایط سوریه کاملا به ثبات رسیده، با خیال راحت جناب پرزیدنت با پرواز رسمی و علنی به امارات می رود و شیوخی که روزگاری توصیه جمهوری اسلامی ایران را نپذیرفتند، امروز با اذغان عملی به شکست خود اینگونه از بشار اسد استقبال کردند.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 احیای قریبالوقوع برجام؟
💬 #ئنیای_اقتصاد
🔹 آخرین گمانهزنیها؛ آمریکا آخرین شرط مهم ایران را هم میپذیرد؛
🔸 پس از حدود یکسال مذاکرات سنگین و فشرده، اخبار و شواهد حکایت از قریبالوقوع بودن «احیای برجام» دارند و به نظر میرسد واشنگتن نیز در حال پذیرش «آخرین شرط مهم تهران» است. موج جدید خوشبینیها پس از اظهارنظر روز چهارشنبه رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی آغاز شد.
✅ پس از او دیپلماتهای ارشد نزدیک به مذاکرات، از جمله دیپلماتهای ایرانی، آمریکایی، فرانسوی و آلمانی در اظهارنظرهایی جداگانه از نزدیک بودن توافق خبر دادند. گروسی روز چهارشنبه به صراحت تاکید کرد که «طرفهای مذاکرات در آستانه دستیابی به توافق هستهای» هستند.
💢 این اظهارنظر از آنجا اهمیت داشت که ساعاتی پس از سفر مهم و کلیدی وزیر امور خارجه ایران به مسکو ابراز میشد. روسیه در میانه جنگ اوکراین و پس از وضع تحریمهای بیسابقه علیه این کشور، خواستار معافیت تحریمی از دادوستد و همکاریهای نظامی با ایران شده بود. پس از سفر امیرعبداللهیان به روسیه اما، مسکو درخواست خود را به همکاریها با ایران در «چارچوب برجام» تقلیل داد. اکنون به نظر میرسد توافق بیش از هر زمان دیگری در دسترس باشد.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانالهای مطالبه گری آرمانها و جهاد تبیین بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 چرا برجام بدون روسیه به مصلحت نیست؟
👤 #امیرعلی_ابوالفتح، کارشناس مسائل آمریکا
🔹 وال استریت ژورنال در گزارشی نوشت، اگر کرملین از خواسته های لحظه آخری خود در قبال مذاکرات وین عقب نشینی نکند، واشنگتن تلاش میکند به توافقی جایگزین دست یابد که روسیه را مستثنی کند.
🔸 اما برجام بدون روسیه برای ایران منافعی ندارد، همان طور که برجام بدون آمریکا برای ایران منفعتی نداشت.
✅ چرا؟
1️⃣ به لحاظ قانونی، امکان اخراج هیچ عضو برجام وجود ندارد و برجام بدون روسیه یعنی نوشتن متن جدید.
2️⃣ نوشتن متن جدید به جای متن برجام چند مخاطره دارد:
🔹 زمان بر است.
🔸 زمینه را برای تغییر در جداول زمانی محدودیت های ایران موسوم به «غروب برجام» فراهم می کند.
✅ تضمینی نیست که مزایای ایران از توافق جدید، بیش از برجام کنونی باشد.
🔹 امکان پیوند خوردن توافق جدید به یک قطعنامه شورای امنیت با توجه به حق وتوی روسیه، تقریبا غیرممکن است.
3️⃣ توافق احتمالی غرب با ایران برای کنارگذاشتن روسیه از برجام، دیگر بخش های برنامه هسته ای ایران ، نظیر نیروگاه اتمی بوشهر و سوخت مورد نیاز آن را در معرض خطر قرار می دهد.
4️⃣ روسیه در برجام به عنوان مبادله کننده اورانیوم غنی شده مازاد ایران با کیک زرد تعیین شده است. بدون حضور روسیه در برجام، این مبادله در ابهام قرار می گیرد.
5️⃣ هر توافقی میان ایران و غرب بر سر برجام، با توجه به مخالفت جمهوریخواهان آمریکا، عمری کوتاه خواهد داشت .
6️⃣ مشکل ایجاد شده بر سر روند مذاکرات وین، تماما به موضع جدید روسیه مربوط نیست و حتی با کنارگذاشتن روسیه از مذاکرات، آمریکایی ها همچنان اصرار خواهند داشت که تمامی تحریم های اعمال شده بعد از 8 مه 2018 را تعلیق نکنند.
7️⃣ ایران بارها اعلام کرده است که «برجام نه یک کلمه بیشتر و نه یک کلمه کمتر»؛ از این رو، کنارگذاشتن هر عضوی از برجام – حتی آمریکا – به منزله تغییر در محتوای برجام است؛ رخدادی که ایران طی چند سال اخیر همواره با آن مخالفت کرده است.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانالهای مطالبه گری آرمانها و جهاد تبیین بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3