6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨ بسم الله الرحمن الرحیم ✨
🔅 إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ فَأَصْلِحُوا بَيْنَ أَخَوَيْكُمْ ۚ وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ ﴿۱۰﴾
🔸 به حقیقت مؤمنان همه برادر یکدیگرند پس همیشه بین برادران ایمانی خود صلح دهید و خداترس و پرهیزکار باشید، باشد که مورد لطف و رحمت الهی گردید.
🔅 يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ ﴿۱۱﴾
🔸 ای اهل ایمان، مؤمنان هرگز نباید قومی قوم دیگر را مسخره و استهزا کنند، شاید آن قوم که مسخره میکنند از خود آنان بهتر باشند. و نیز بین زنان با ایمان قومی دیگری را سخریّه نکنند که بسا آن قوم از خود آن زنان بهتر باشند، و هرگز عیبجویی (از همدینان) خود مکنید و به نام و لقبهای زشت یکدیگر را مخوانید که پس از ایمان به خدا نام فسق (بر مؤمن نهادن) بسیار زشت است و هر که توبه نکند چنین کسان بسیار ظالم و ستمکارند.
💭 سوره: حجرات
🔻
✅ قرآن کریم معجزه ماندگار 🌹
╚═══💫💎═╝
💠 اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ 💠
سلام بر تو
و بر روزی که آفتابِ وجودت،
هستی را غـرقِ نـور خواهد کرد ✨
#السلام_علیک_یا_صاحب_الزمان💚
#اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّکَالفَرَجَوَالْعافِیَةوَالنَّصْرَ🥀
🌹 🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📨 :قیمت وجود شما خیلی بالا است...آن را نفروشید مگر به بهشت...
⛔ چگونه طرح اسرائیل برای تجزیه سوریه با سقوط اسد خنثی شد؟
🔹منابع امنیتی به میدل ایستآی گفتند اسرائیل قصد داشت اسد را تحت قیمومیت امارات نگه دارد و همزمان روابط نظامی و راهبردی با کردها در شمال شرق و دروزیها در جنوب برقرار کند. هدف از این طرح، تقسیم سوریه به سه بلوک برای قطع ارتباط با ایران و حزبالله بود.
🔹این استراتژی همچنین به کاهش نفوذ ترکیه در سوریه کمک میکرد. گیدئون سار، وزیر خارجه اسرائیل، پیشتر تأکید کرده بود که اسرائیل باید با اقلیتها، از جمله کردها و دروزیها، ائتلافهایی استراتژیک ایجاد کند.
🔹با این حال، شکست نیروهای وفادار به اسد و تصرف بخشهای کلیدی سوریه توسط شورشیان، طرح اسرائیل را مختل کرد. زمانی که نیروهای HTS به دمشق نزدیک شدند، تلاشهای امارات و اردن برای جلوگیری از سقوط پایتخت شدت گرفت.
🔹منابع امنیتی فاش کردند که امارات و اردن، ارتش آزاد سوریه را تشویق کردند تا پیش از HTS به دمشق برسد. در نهایت، شورشیان قدرت را در اختیار گرفتند و داراییهای نظامی سوریه ناامن شدند، امری که اسرائیل را وادار به نابودی برخی از این داراییها کرد.
🔹ابراهیم الامین، سردبیر روزنامه الاکبر، تأیید کرد که اسد تا آخرین لحظات انتظار داشت امارات به کمک او بشتابد، اما پس از اعلام عدم حمایت روسیه و ایران، شکست را پذیرفت.
🔹از زمان انقلابهای بهار عربی، امارات در تلاشهای ضدانقلابی در منطقه پیشتاز بوده و در تحولات سوریه نقش کلیدی داشته است.
✅
🔴پیام رهبر انقلاب به سیویکمین اجلاس سراسری نماز
متن پیام رهبر انقلاب:
🔹خدا را شکر که سلسلهی مبارک اجلاسهای نماز در طول سالیان ادامه یافت و این اقدام مخلصانهی جناب آقای قرائتی (دامت افاضاته) برکت کرد و چنان که انتظار می رفت، ادامه یافت و امید است برکات آن همچنان ادامه داشته باشد.
🔹توصیهی موکّد اینجانب، اوّلاً اقامهی نماز در اوّل وقت است، و ثانیاً سعی در حفظ توجّه و حضور قلب؛ نمازگزار بداند با مخاطبی سخن میگوید که مالک همهی عالم وجود و ملِک روز رستاخیز است. نماز با این دو خصوصیّت در دل و جان نمازگزار و آنگاه در عمل فردی و اجتماعی او اثر میگذارد. جوانان بیش از دیگران مخاطب این توصیهاند.
✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 رسانه میتونه باعث بشه مردم علت بسیاری از مشکلات کشور، که بانکداری غیر صحیح [شما بخوانید ویژهخواری از ارزش پول ملی و معیشت مردم] هست رو فراموش کنند.
🔴 اهرمهای نفوذ ایران در سوریه جدید / دست تهران خالی نیست
🔹نشریه «فارن افرز»، به بررسی شرایط جدید سوریه و نقش و موقعیت ایران بعد از سقوط اسد پرداخته و تاکید دارد که ایالات متحده لازم است بهمنظور کمک به ثبات سوریه و پرهیز از تنشهای منطقهای با ایران، بر سر میز مذاکره بنشیند.
🔸ایران تمایل خود را برای تعامل با گروههای کرد نشان داده است که بهرغم اینکه مستقیما حکومت اسد را به چالش نکشیدند، از بازیگران کلیدی در طول جنگ، بهویژه در میدان مبارزه با گروههای افراطی بودند و بخشهای زیادی از شمال شرق سوریه را در اختیار دارند.
✅در روزهای منتهی به سرنگونی حکومت اسد، نیروهای مورد حمایت ایران از مواضع کلیدی خود در شرق سوریه، بهویژه در استان دیرالزور در نزدیکی مرز عراق، عقبنشینی کردند و کنترل این مناطق را به نیروهای دموکراتیک سوریه که پرسنل و ساختار فرماندهی آن عمدتا کرد هستند، واگذار کردند.
🔹این اقدام نشاندهنده تلاش ایران برای شناساندن خود بهعنوان شریک بالقوه کردهای سوریه بود، بهویژه با توجه به نگرانی کردها مبنی بر اینکه حمایت ایالات متحده از نیروهای دموکراتیک سوریه پس از بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید، ممکن است کاهش یابد.
🔸ایران همچنین ممکن است امکان تعامل با گروه تحریرالشام را بررسی کند و از احساسات ضداسرائیلی و مدافع فلسطینیان در صفوف شورشیان، بهرهبرداری کند.
✅ایران میتواند روابط جدیدی با اقلیتهای شیعه و علوی در غرب سوریه که از تبعیض و سرکوب در سایه حکومت افراطگرایان بیم دارند، ایجاد کند.
💢با همسویی با این گروهها، ایران میتواند شبکهای از نیروهای وفادار و نیروهای نیابتی برای حفظ نفوذ خود در سوریه، حتی در غیاب یک رژیم حاکم منعطف، تشکیل دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اراده مردم یمن را هیچ کشوری ندارد
👤 حسن رویوران، کارشناس مسائل منطقه:
🔹 مردم یمنی بسیار اهل حکمت و فهیم هستند و سواد سیاسی بالایی دارند، علی رغم مشکلات اقتصادی بسیار با هم متحد هستند.
🔴روی دیگر تصمیم رفع فیلترینگ
👤 #محسن_مهدیان
🔹دو اپلیکیشن رفع فیلتر شدند. تصمیم اجماعی شورای عالی فضای مجازی به جهاتی قابل دفاع است. یکی از اپ ها صرفا خدماتی است و دیگری فاقد ظرفیت لازم برای شبکه سازی گسترده و آثار مخرب الگوریتم های فنی و حقوقی دیگر پلتفرم ها است.
🔸اما روی دیگر این تصمیم عدم رفع فیلتر در دیگر پلتفرم هاست. توقف تصمیم گیری در این شورا، حکایت از خردمندی و پرهیز از شتابزدگی دارد.
✅درباره پلتفرم چند نکته حائز اهمیت است که در این متن صرفا به سه ملاحظه اساسی آن می پردازم.
🔹یکم. شناخت خطا از ماهیت پلتفرم
برخی در یک تصور ساده اندیشانه تصور می کنند پلتفرم امتداد فنی رسانه های سنتی است. به همین دلیل وقتی سخن از پلتفرم می شود، نگران آزادی بیان می شوند. فارغ از اینکه همین گزاره نیز قابل بحث است و اساسا نام دیگر آزادی، رهایی نیست اما نکته کلیدی اینست که پلتفرم توسعه رسانه های سنتی نیست. پتلفرم مثل بخشی از جغرافیا و زندگی حقیقی مردم است. یعنی مردم از پلتفرم صرفا خبر دریافت نمی کنند، بلکه در آنجا زندگی می کنند. لذا احکام رسانه بر پلتفرم حاکم نیست.
🔸با این مقدمه کوتاه باید گفت که ما در ایندست پلتفرم ها دچار بی حاکمیتی هستیم. مثل اینکه در بخش هائی از کشور قانون حاکم نباشد یا قانون کشورهای دیگر حاکم باشد یا حاکمش جمهوری اسلامی نباشد. عوارض این خلاء حاکمیتی تکان دهنده است.
✅پلتفرم از دو طریق شبکه سازی و الگوریتم های فنی و حقوقی، ارزش ها و هنجارهایی می سازد که غیر از فرهنگ و هویت و حاکمیت مردم ایران است. این باگ پلتفرمی نه در ایران، بلکه همه دنیا را نگران کرده است و به همین دلیل است که بسیاری از کشورها از جمله آمریکا و اروپا نسبت به این بی حاکمیتی نگران و دست به کار محدودیت شده اند.
🔹دوم. برداشت غلط از امنیت
یک تلقی رایج که بارها گفته شده اینست که فیلترینگ برای ایام آشوب است و وقتی آشوب نیست دلیلی برای محدودیت نیست. این خطا ناشی از این تصور است که اثر امنیتی پلتفرم را صرفا در ایام فتنه دیده اند. حال آنکه آشوب، نتیجه پلتفرم است و این ثمره پلتفرم و خروجی میدانی آنست که آشوب می شود. پلتفرم رسانه آشوب نیست و بلکه خالق آشوب است.
🔸آشوب ماهها در ذهن ساخته می شود و تنها طی چند روز به کف میدان می رسد. ما تلقی نادرستی و ناکافی از امنیت داریم. وقتی آشوب در ذهن شکل گرفت تنها یکی از آثارش ناامنی در خاک است. نامنی را دقیق ببینیم و از کف میدان رها و به ذهن ها رویم.
✅سوم. بی اعتنایی به پلتفرم داخلی
توجه شود که پلتفرم با اپلیکیشن فرق می کند و از جایی که مخاطب سراغ اپ می رود، پلتفرم شکل می گیرد. برخی اثر محدودیت در شکل گیری پلتفرم های داخلی را توجه نمی کنند. بالاخره عده ای به هر دلیل ترجیح می دهند از پلتفرم های داخلی استفاده کنند. همین میزان اقبال ضروری است.
🔹در هر صنعتی و در همه جای دنیا اگر قرار باشد تولید بومی ایجاد شود باید مرزها کنترل شود. از این جهت محدودیت موجب شکل گیری پلتفرم بومی و توسعه دانش داخلی می شود.
💢هرچند این دست تصمیمات نباید یکطرفه باشد. نباید به نحوی از پلتفرم های داخلی حمایت شود که سرنوشت صنعت خودرو را پیدا کنند. حمایت از پلتفرم باید مشروط و محدود باشد.
خلاصه تصمیم شورای عالی فضای مجازی از این سه منظر هوشمندانه و قابل تقدیر است.
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴فرشاد مومنی: ملیسازی بانکهای خصوصی؛ اقدامی فوری برای خروج از بحران فعلی
🔹تجربه مناطق مختلف جهان از جمله اروپا در عبور از بحرانهای اقتصادی نشان داده است که ملیسازی بانکها به عنوان یک راهکار برای برون رفت از رکود و تامین نقدینگی مورد نیاز بخش مولد، جدی گرفته شده است.
🔸 در ایران هم در دوران ۸ ساله جنگ با عراق با راهحل ملیسازی بانکها، اقتصاد توانست به سلامت از این بحران بزرگ گذر کند.