لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
مسئله کشمیر
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا
1.pdf
512.4K
✍️« گزارش تحلیلی: تقابل راست با راست؛ جریان تندرو در حزب محافظهکار مخالف برگزیت هستند؛ مرتضی مکی» #گزارش_تحلیلی @kooyesimorgh
1.pdf
745.5K
👥««آمریکا داعش را جایگزین طالبان میکند؛ بررسی توافق طالبان و آمریکا در گفتگو با سیدعیسی حسینی مزاری، مدیرمسئول خبرگزاری صدای افغان» #گفتگو @kooyesimorgh
چرا ایران اندیشکده آمریکایی را تحریم کرد؟.pdf
312.6K
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا
رئیس مجلس هم از حضور و غیاب نمایندگان بی خبر است
طالب پور حضور و غیاب نمایندگان در مجلس موضوع دیگری دانست که باید برای مردم روشن شود و عنوان کرد: در همین هفته های گذشته، مجلس به دلیل عدم حضور نمایندگان به حدّ نصاب نرسید و خود رئیس مجلس هم از غیبت آن ها بی خبر است؛ مردم باید بدانند نمایندگان آن ها چه زمانی در مجلس حضور دارند.
این کارشناس مسائل داخلی در ادامه گفت: بر اساس نظر مقام معظم رهبری آن زمانی که نمایندگان مجلس از وقت مجلس می زنند و برای پیگیری وعده های انتخاباتی در وزارتخانه ها وقت می گذارند، از نظر شرعی، حقوقی که دریافت می کنند، دارای مشکل است.
وی با بیان اینکه نمایندگان مجلس در کم ترین حدّ ممکن به این طرح رأی دادند، اذعان کرد: این اقدام به صلاح مجلس نبود و ابهامات مردم نسبت به برخی از مسائل در مجلس را چندین برابر کرد.
تحلیلگر مسائل سیاسی ادامه داد: نمایندگان مجلس خود را در محل اتهام قرار دادند که در پشت پرده مسائلی وجود دارد که خود نمایندگان از بر مَلا شدن آن ترس دارند.
طرح شفافیت آراء چندین بار در مجلس مطرح شده و رأی نیاورد
طالب پور در پاسخ به سؤال خبرنگار ما که آیا امکان طرح مجدد و رأی آوری این لایحه در مجلس وجود دارد، گفت: امکان طرح مجدد این لایحه در مجلس است، امّا یک واقعیت وجود دارد که در دوره های گذشته این طرح در مجلس مطرح شده که یا به صحن علنی نرسیده و یا اگر به صحن علنی هم رسیده است، رأی نیاورد.
وی با بیان اینکه این مشکل مربوط به مجلس فعلی نیست، اذعان کرد: یکی از نمایندگان مجلس در پاسخ به این که چرا به این طرح رأی مثبت ندادید، اعلام کرد به دلیل مطرح شدن این لایحه توسط جناح رقیب به آن لایحه رأی ندادم!
ابهام مردم در تصویب 20 دقیقه ای برجام در مجلس
تحلیلگر مسائل سیاسی با بیان اینکه یکی از مهم ترین مواردی که مردم در رابطه با رأی مجلس سؤال کردند، قضیه تصویب برجام بود، عنوان کرد: برای مردم سؤال است که چرا برجام در 20 دقیقه در مجلس رأی آورد و در ادامه هیچ یک از بندهای مورد نظر رهبری در برجام اجراء نشد و مجلس در قبال آن سکوت کرد؟
طالب پور در پاسخ به سوال خبرنگار ما در رابطه با موانع پیش روی این لایحه در مجلس، گفت: هر قانونی که در کشور تصویب می شود، به طور حتم دارای ضعف هایی است و یک عده از آن سوء استفاده بکنند، اما نمی توان به دلیل برخی موارد جزئی کل قانون را زیر سؤال برد و کار مجلس هم به حداقل رساندن مشکلات این قانون و پیش بینی کردن راه های برخورد با سوء استفاده کنندگان از این قانون است.
تحلیلگر مسائل سیاسی با بیان اینکه به نظر می رسد، نمایندگان مجلس با اصل این موضوع موافق نبودند، اذعان کرد: زمانی که حجت الاسلام پناهیان نسبت به این اقدام موضع می گیرد، برخوردهایی از سوی نمایندگان صورت می گیرد که در شأن یک نماینده مجلس و رئیس یک کمیسیون مهم در مجلس نیست.
وی افزود: برخوردها و بازخوردهای نمایندگان نشان می دهد که این وکلای مردم از مطالبه گری برخی از افراد، مردم و رسانه ها نسبت به این موضوع ناراحت و عصبانی هستند.
طالب پور گفت: این حق موکلان است که از وکلای مجلس مطالبه گری کنند و طبق قانون اساسی وقتی فردی به مجلس رفت، نماینده کل جامعه و موظف به پاسخگویی به جامعه است.
این کارشناس سیاسی با بیان اینکه رسانه ها باید چرایی رأی ندادن نمایندگان به این طرح را بررسی و از آن ها مطالبه گری کنند، خاطر نشان کرد: به نفع مجلس است که در این چند ماه باقی مانده از عمر خود، به این طرح رأی بدهد و آن را به عنوان یک نقطه قوت در کارنامه خود ثبت کند.
برخی نمایندگان از مطالبه گری مردم و رسانه ها در خصوص شفافیت آراء عصبانی هستند
تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: برخوردها و بازخوردهای نمایندگان نشان می دهد که این وکلای مردم از مطالبه گری برخی از افراد، مردم و رسانه ها نسبت به شفافیت آراء ناراحت و عصبانی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - دوشنبه ۱۳۹۸/۰۶/۲۵
محسن طالب پور در گفت و گو با خبرنگار صاحب نیوز در رابطه با طرح چرایی رد شدن طرح شفافیت آراء نمایندگان در مجلس و مشکلات پیش روی این طرح، اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که در چند روز اخیر در فضای رسانه ای و محافل سیاسی به آن پرداخته شد، رای نداندن به طرح شفافیت آراء نمایندگان مجلس بود که بازتاب های متفاوتی به همراه داشت.
تحلیلگر مسائل سیاسی در رابطه لزوم اجرا یا عدم اجرای این طرح در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: بر اساس قانون اساسی کشور و آییننامه داخلی مجلس و توقع و انتظار مردم، این شفافیت باید در ابعاد مختلف باید به وجود بیاید.
وی با بیان اینکه باید مشخص شود، نمایندگان مجلس از چه طریقی کسب درآمد می کنند، تأکید کرد: منابع مالی ستادهای نمایندگان مجلس و اینکه به محافل قدرت و ثروت متصل هستند یا خیر و وعده هایی که به مردم می دهند و طرح های عمرانی که اجراء می کنند، باید مشخص باشد و وکلای مجلس موظف به پاسخگویی به موکلان خود هستند.
برخی نمایندگان در بدو ورود به مجلس متمکن نیستند و پس از آن صاحب کارخانه می شوند
طالب پور با بیان اینکه منابع مالی نمایندگان و امتیازهایی که در برخی موارد می گیرند، باید به طور کامل مشخص باشد، خاطرنشان کرد: در برخی موارد شاهد هستیم، برخی نمایندگان هنگام ورود به مجلس از نظر مالی متمکن نیستند، اما پس از خروج از مجلس دارای منابع مالی و کارخانه می شوند و حتی برخی مهاجرت می کنند.
هر چه اقدامات نمایندگان شفاف تر باشد، برای خود آنها بهتر است
تحلیلگر مسائل سیاسی با بیان اینکه هر چه اقدامات نمایندگان شفافتر باشد، برای خود آن ها بهتر است، خاطر نشان کرد: در شرایط فعلی عموم مردم حتی در رابطه با حقوق نمایندگان هم سؤالاتی در ذهن خود دارند که درآمد نمایندگان مجلس چقدر است و این حقوق 19 یا 20 میلیونی تا چه اندازه متناسب با جایگاه نمایندگان است.
وی ادامه داد: اگر چه بخشی از این حقوق به دلیل مواردی همچون ایاب و ذهاب نمایندگان و هزینه های دفتر و مسئولان دفتر طبیعی است، اما شفاف نبودن آن، این سؤالات را در ذهن مردم ایجاد می کند.
نبود شفافیت عملکرد کل نمایندگان را زیر سوال می برد
طالب پور با بیان اینکه این شفافیت حساب نمایندگانی که از راههای غیر قانونی به این منصب می رسند با نمایندگان سالم جدا می کند، اذعان کرد: در نبود شفافیت، عملکرد کل نمایندگان زیر سؤال است و وقتی عموم مردم، تخلفات برخی از نمایندگان را میبینند، در شرایط فعلی طبیعی است که آن را به کل نمایندگان تعمیم دهند.
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه از نمایندگان توقع می رفت که به این طرح رأی مثبت بدهند، خاطر نشان کرد: به تازگی در مجلس این شائبه به وجود آمده است که برخی از وزراء برای فرار از استیضاح یا طرح سؤال یک سری رانت هایی در اختیار نمایندگان قرار می دهند که این طرح به اصلاح ذهنیت مردم کمک می کرد.
پیگیری خواسته موکلان موضوع دیگری است که طالب پور در رابطه با طرح شفافیت آراء به آن اشاره کرد و گفت: بر خلاف آن چه که در جامعه مطرح است که نمایندگان مجلس باید کار عمرانی کند، وظیفه نمایندگان، قانون گذاری و نظارت بر حسن اجرای قوانین در کشور است.
وی افزود: موکلان حق دارند بدانند وکلای خود به چه طرح هایی رأی داده یا ندادند؛ در برخی از دوره ها شاهد تصویب برخی از قوانین با رأی بالا بودیم که نیاز مردم نبود و یا دولت ها برای رسیدن به خواسته خود از مجلس رأی هایی می گیرند که خواسته مردم در این رأی لحاظ نشده است.
مطالبه گری رهبر معظم انقلاب در کنار مردم از نمایندگان مجلس
طالب پور با بیان اینکه برخی از لایحه های بسیار مهم که مورد نیاز مردم است در همین مجلس رأی نمی آورد، اظهار کرد: مقام معظم رهبری در دیدار اخیر خود با نمایندگان مجلس فرمودند که در اوج مشکلات اقتصادی، نمایندگان مجلس چه طرح های اقتصادی برای مردم تصویب کردند؟ اگر این نمایندگان به فکر مردم هستند و به دنبال خدمت هستند، پس چرا در بحث اقتصادی که اصلی ترین دغدغه مردم است، این مجلس اقدامی نمی کند؟
تحلیلگر مسائل سیاسی افزود: دولت فعلی پیرترین و غیر تخصصصی ترین دولت بعد از مجلس است که از این مجلس رأی گرفته اند؛ این سؤال مطرح است که چرا رأی می گیرند و چرا به موقع استیضاح نمی شوند و با در شب استیضاح نظر نمایندگان تغییر می کند؟
وی با بیان اینکه زمانی که مردم توقع طرح سؤال از رئیس جمهور دارند، نمایندگان سکوت می کنند، گفت: همین نمایندگان در شرایطی که رهبری طرح سؤال را به صلاح کشور نمی دانند، شروع به اقدام می کنند.
هدایت شده از اهل البصر🇵🇸
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ تابلوی سیاسی 30 شهریور 1398
هدایت شده از اهل البصر🇵🇸
1234.pdf
170.4K
نسخه pdf
"قامت رشید مقاومت و بازدارندگی فراملی"
به قلم دکترعبدالله گنجی # مدیر مسئول روزنامه جوان
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
هدایت شده از اهل البصر🇵🇸
123 (1).pdf
178.9K
نسخه pdf
"ترامپ ببر کاغذی است"
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
1.pdf
530.1K
✍️« گزارش تحلیلی: مالزی چگونه به توسعه رسید؟ محمدصادق الحسینی» #گزارش_تحلیلی @kooyesimorgh
نتایج ودست آوردهای دفاع مقدس.pptx
322.4K
✳️ پاورپویونت نتایج و دست آوردهای دفاع مقدس
📚کانال بانک پاورپوینت👇
@bankpowerpoint
✳️برای دوستان خودفورواردکنید.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
⭕️ چه شد که کربلا بوجود آمد⁉️
از منظر امام سجاد(ع) بخوانید..
🔸 پاسخ این سؤال در نظام ۶ طبقاتی است که امام سجاد(ع) در جامعه شناسی خود به این نحو توصیف نمودند:
📷 yon.ir/SNhVu
1️⃣ شیرها. اینان حاکمان سیاسیاند که همیشه به دنبال راهی برای تسلط بر دیگراناند و نمیخواهند مغلوب شوند. برای دستیابی به مدارج بالا، نیاز نیست تا تقوا داشته باشند، بلکه همان مسیر سیاست قبل از اسلام را اگر بدانند، میتوانند رشد کنند. در جامعهی اسلامی امروز نیز چنین است، هر کسی که بخواهد به مجلس، شورا و ریاست جمهوری راه یابد، کافیست به مردم دروغ بگوید! #فساد_سیاسی
2️⃣ گرگها. تُجاری که هنگام خرید یک کالا مذمت آن را میگویند و هنگام فروش کالا مدحش میکنند.
3️⃣ سگها. مردم از زبان آنها آسایش ندارند (این گروه در واقع نظام رسانهای و امپراتوری رسانهای در همهی جهان است.) #رسانه_بازتابی
4️⃣ روباهها. دینفروشانی که ادیان خود را به قیمت روز میفروشند. (عمروعاصهای زمان، آن چه که به زبان میآورند را باور ندارند.)
5️⃣ خوکها. تودهای از مردم مخنث (خنثی) که در نسبت با حق و باطل خنثی هستند. حق و باطل برایشان فرقی ندارد پس به هر زشتی و فحشایی که دعوت میشوند، اجابت میکنند.
6️⃣ برهها. مؤمنانی هستند که پنج طیف دیگر، پشمشان را میچینند، گوشتشان را میخورند و استخوانشان را میشکنند.»
🔴 زمانی که این ۶ طبقه در یک جامعه شکل گرفتند، واقعه کربلا تکرار خواهد شد و بار دیگر امام حسین(ع) به مسلخ خواهند رفت. وقتی ابا عبدالله (ع) دیدند دین جدشان توسط ۵ طبقه اول مصادره شده است، ایستاد و گفت: «فلان بن فلان مرا بین شمشیر و ذلت مخیر کرده؛ من و ذلت، هیهات!»
⭕️ در جامعهی امروز ما نیز این ۶ طبقه شکل گرفتهاند؛ آیا ادامهی این مسیر در سال پنجاه و نهم انقلاب اسلامی نیز به واقعه سال ۵۹ هجری منتهی خواهد شد؟!
✅ اگر میخواهیم حسینِ زمان خود را ذبح نکنیم، میباید شمر زمانهی خود را بشناسیم؛ شمر، سرباز امام علی(ع) بود، سردار امام حسن(ع) و قاتل امام حسین(ع) بود. مبادا چنین بلایی بر سر ما بیاید! اگر سیاسی هستیم، مراقبت کنیم تا شیر نباشیم؛ اگر تاجر هستیم، گرگ نباشیم؛ اگر رسانهای هستیم، سگ نباشیم؛ اگر عالم دین، منبری و مداح هستیم، روباه نباشیم؛ و اگر از تودهی مردم هستیم، همچون خنزیر (خوک) نباشیم.
▫️برگرفته از جلسه ۷۱۶ کلبه کرامت:
▫️ kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/729
#عبرت_های_عاشورا #جامعه_شناسی_امام_سجاد
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
27.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓چه شد که واقعهی عاشورا به وجود آمد؟
🔰 امام سجاد علیهمالسلام، پاسخ میدهند...
📹 ببینید |
نماهنگ جامعهی خوکی
🏴 شرحی بر جامعهشناسی امام سجاد علیهمالسلام و تحلیل جامعهشناختی ایشان از وقایع صدر اسلام
@jdale_ahsan
🔸استاد حسن عباسی
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
1.pdf
827.9K
👥 «تبیین جلسه گفتمان انقلاب اسلامی»
با موضوع:
✅ بررسی آخرین تحولات نظام سرمایه داری با محوریت ایران:
🔹دکتر احمد نادری»
#گزارش_جلسات_هفتگی
🆔@maherbasij_ir