کارآمدی نظام اسلامی.pdf
1.68M
📖 #مطالعه_کنید
#محتوایتبیینی
🔅 کارآمدی نظام اسلامی و دستاوردهای آن
💬 اگر نمیتوانید از کارآمدی نظام اسلامی دفاع کنید، مطالعه این فایل را به شما پیشنهاد میدهیم...
✓ تذکر: جهت مطالعه بهتر، صفحه نمایش خود را در حالت افقی قرار دهید.
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
🔻#انتخابات_اجباری!
_شرکت در انتخابات یک وظیفه مهم شهروندی بوده و از اهمیت بالایی برخوردار است، لذا در بسیاری از کشورهای جهان تأکید زیادی بر روی انتخابات دارند تا جایی که در تعدادی از کشورها شرکت در انتخابات الزامی و حتی برای متخلفین جریمه هایی در نظر گرفته شده است.
🔻 آیا می دانید در ۳۵ کشور دنیا شرکت در انتخابات اجباری است؛ برای آشنایی بیشتر شما عزیزان، به برخی از این کشورها و نوع مجازات آنها اشاره می شود:
۱- انتخابات در برزيل در حالي برگزار مي شود كه راي دادن در اين كشور براي افراد 18 تا 70 سال «اجباري» است.
۲- بلژيك: راي ندهي خط ميخوري!
بنابر قانون اساسي بلژيك اگر كسي پس از دريافت دعوتنامه براي راي دادن، پاي صندوق نرود و عذر موجهي هم نداشته باشد بين 25 تا 50 يورو جريمه مي شود. اگر اين غيبت دوباره تكرار شود جريمه بين 50 تا 125 يورو خواهد بود. اگر كسي در 4 دور انتخابات شركت نكند. علاوه بر 4بار جريمه، نام او از ليست راي دهندگان به مدت 10 سال خط خورده و در هيچ مقام و اداره دولتي پذيرفته نخواهد شد و هيچ كمك و امتيازي نيز از سوي دولت دريافت نخواهد كرد.
۳-استراليا: جريمه و زندان براي راي ندادن!
❗️شهروندان استراليايي موظفند كه در زمان انتخابات در محل رايگيري حاضر شوند. اما بعد از ثبت اسم شان مي توانند راي ندهند و يا به اصطلاح راي سفيد و بينام بيندازند. شهرونداني هم كه دليل موجهي براي غيبت در انتخابات ندارند به صورت نقدي جريمه ميشوند و در صورت عدم پرداخت جريمه، به جاي آن #زندان مي روند.
۴-بوليوي: انسداد حساب بانكي
هر شهروند اهل بوليوي كارتي ويژه دارد كه حضور او در انتخابات را اثبات كند. اما اگر كسي تا سه ماه بعد از انتخابات نتواند حضورش را اثبات كند، حقوق و مزايايش دچار مشكل ميشود.
۵-در سنگاپور اگر شهروندي در انتخابات رياست جمهوري شركت نكند حق راي وي براي هميشه باطل ميشود و تنها با ارائه دليل قانوني و محكمه پسند اين حق به او باز مي گردد.
۶-در يونان اين جريمه سختتر است و غايبان انتخاب از گرفتن گواهينامه و گذرنامه محروم خواهند شد. همچنين خدمات و محصولاتي كه دستگاههاي عمومي براي مردم ارائه ميدهند براي شخص غايب قطع خواهد شد.
۷-در برزيل نيز براي كساني كه در انتخابات شركت نكنند پاسپورت صادر نميشود.
۸-در كشور پرو مردم بايد كارت مهر خورده در انتخابات را براي دريافت خدمات شهروندي با خودشان به همراه داشته باشند.
۹-در كشور مصر پس از حسني مبارك، براي غايباني كه بدون دليل در انتخابات شركت نكردهبودند، 70 دلار جريمه نقدي تعيين شد.
🔻ديگر كشورهايي كه انتخابات در آنها اجباري است هم عبارتند از آرژانتين، شيلي، كاستاريكا، قبرس، جمهوري دومنيكن، اكوادر، فيجي، فرانسه (مجلس سنا)، گابن، گواتمالا، هندوراس، ايتاليا، ليختن اشتاين، مكزيك، نائورو، پاراگوئه، فليپين، سوئيس، تايلند، تركيه و اروگوئه.
حالا اهمیت شرکت در انتخابات را بیشتر و بهتر می توان درک کرد، رای ندادن در بسیاری از کشورها به عنوان یک #بی_انضباطی_اجتماعی مطرح شده و برای اصلاح رفتار فرد بی انضباط تنبیهاتی در نظر گرفته شده است.
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
🔻 آیا بهتر نبود که انتخاب مقام رهبری همانند انتخاب رئیسجمهور نمایندگان مجلس با رأی مستقیم مردم صورت میگرفت؟
براساس مبانی فقهی، وجود کارشناس و متخصص، زمانی ضروری است که مردم برای به دست آوردن مصداق فرد برتر، ناتوان باشند؛ اما اگر واقعیت چنان واضح باشد که نیازی به رجوع به خبرگان و مشورت با آنان نباشد، بدیهی است که مردم میتوانند بهطور مستقیم، به فرد موردنظر رجوع کرده، رهبری او را بپذیرند؛ همانگونه که درباره امام خمینی (ره) چنین شد. اما باید گفت چنین اتفاقی، اگر چه عقلا امکانپذیر است، اما رویه نیست؛ بلکه اساساً انتخاب رهبری امری تخصصی، عقلایی و البته با پیچیدگیهایی همراه است. در نتیجه، رجوع به خبرگان، ضرورت عملی و عقلی پیدا میکند. به بیان دیگر، اگر بپذیریم که شناخت اعلم از فقها امری تخصصی است و کسی که دارای این تخصص نیست، بهسختی میتواند او را شناسایی کند، پس در مقام عمل، تا زمانی که معرفی خبرگان و متخصصان امر نباشد، توده مردم به افضلیت فرد پی نخواهند برد. لذا مهمترین و اصلیترین عامل ترجیح انتخاب غیرمستقیم بر مستقیم، تخصصی بودن تشخیص مصداق رهبری است. رهبری یک جامعه، که دارای شئون گوناگونی در سیاست، فرهنگ، اقتصاد، جنگ و صلح و بحرانهای منطقهای و جهانی مبتنی بر آموزههای اسلامی است، امری کاملاً تخصصی و پیچیده است. بر این اساس، تشخیص رهبری با کارایی مطلوب و شرایط لازم که از اسلام گرفتهشدهاند، دشوار است؛ بهویژه اگر دارندگان شرایط، متعدد باشند که در این صورت، تشخیص اصلح، پیچیدگی کار را بیشتر میکند.
_______________________
📚 برگرفته از کتاب #یک_صندوق_شبهه اثر #حجت_الاسلام_راجی
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چطور در این شرایط، مردم را برای مشارکت در #انتخابات دعوت کنیم؟
این چند دقیقه منطق مهم کتاب "در نزدیکی قله" یا همان #صعود_چهل_ساله۲ میباشد که توسط #حجت_الاسلام_راجی در پخش زنده شبکه افق بیان شد.
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
🚫مخاطب این پیام سفارت انگلیس کیست؟
🔻 سفارت انگلیس در تهران در ظاهر به مناسبت سالگرد فروغ فرخزاد و تجلیل از اشعار وی، پیامی را از زبان یکی از کارکنان سفارت که خود را ایزابل معرفی میکند، منتشر کرد.
🔹️در این پیام این عضو سفارت انگلیس بیان میکند که "من خیلی اهل شعر نیستم اما فروغ را خیلی دوست دارم بخاطر اینکه پیغامش و شعرهایش خیلی قدرتمنده و بدون سانسور حرف می زند. فروغ در شعرهاش سکوت زنان ایرانی را میشکند".
خانم ایزابل در آخر این شعر فرخزاد را میخواند:
"همه میدانند
همه میدانند
که من و تو از آن روزنهٔ سرد عبوس
باغ را دیدیم
و از آن شاخهٔ بازیگر دور از دست
سیب را چیدیم
همه میترسند
همه میترسند، اما من و تو
به چراغ و آب و آینه پیوستیم
و نترسیدیم".
🔻 هر چند تجلیل از فروغ فرخزاد میتواند بخشی از پروژه جدید دیپلماسی عمومی دولت انگلیس در قبال ایران باشد اما به نظر میرسد که کارکرد شعر برای انگلیسیها جنبه امنیتی نیز داشته باشد.
🔻چنانچه پیش از اشغال ایران در جریان جنگ جهانی دوم و قبل از آغاز کودتای ۲۸ مرداد این شعر از رادیو بیبیسی منتشر شد که "چو فردا برآید بلند آفتاب *** من و گرز و میدان افراسیاب" که به عنوان پیام رمز برای عناصر آنگلوفیل استفاده شد.
🔻حالا سوال اینجاست که مخاطب این پیام سفارت انگلیس چه کسی یا کسانی هستند و قرار است که چه حرکت ضدامنیتی در دستور کار قرار بگیرد؟
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
راهبرد افزایش مشارکت.pdf
3.79M
💠 راهبردهای فرهنگی و اجتماعی افزایش مشارکت در انتخابات مبتنی بر منطق رفتاری رهبر معظم انقلاب
#اهمیت_انتخابات
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
سر لیست شورای ائتلاف کیست؟
«غلامعلی حدادعادل» رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب درباره ائتلاف تمامی جریانها و گروههای اصولگرا برای ارائه لیست واحد، گفت: «شاید همه جریانها و گروههای اصولگرا یک فهرست واحد برای انتخابات مجلس ندهند، ولی سعی این است که وحدت حداکثری ایجاد شود.»
وی در پاسخ به این پرسش که معتقدید چند لیست واحد از جریان اصولگرا بیرون می آید، گفت: «بعید نیست چند لیست بیرون بیاید؛ چراکه کسی نمیتواند کسی را مجبور کند. ما در انتخابات مجلس یازدهم نیز شاهد بودیم در کنار فهرست شورای ائتلاف چند فهرست دیگر هم منتشر شد، اما باید توجه داشت که مردم خودشان انتخاب میکنند. انتخاب با مردم است و میزان هم رأی ملت است.»
وی ادامه داد: «ما هم سعی میکنیم بهترینها را به مردم معرفی کنیم؛ ولی نهایتاً این مردم هستند که انتخاب میکنند. شورای ائتلاف برای تهران لیستی به سرلیستی آقای قالیباف خواهد داد.
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
🟡 ترکیه و مصر در پسا ۲۰۲۳
🔹اردوغان به مصر رفت آنهم پس از دوازده سال. حال سوال اینجاست که چرا بعد از این همه مدت؟! چرا رجب تصمیم گرفته است که به مصر برود و عبدالفتاح را ببیند؟
🔸 قبل از السیسی، محمد مرسی رییس جمهور مصر بود. اردوغان رابطه دوستانه ای با جریان اخوان المسلمین مصر و شخص مرسی داشت. اما وقتی مرسی طی کودتایی از سوی ارتش مصر برکنار، محاکمه و زندانی شد، ترکیه انتقاد شدیدی کرد و از همان زمان تنش در روابط بین دو کشور افزایش یافت. البته شروع رابطه، سال گذشته بوده که دو کشور سفرای خود را متقابلاً معرفی کردند و اردوغان وعده داده که کمکهای نظامی هم خواهد کرد.
🔹گام عملی عادی سازی روابط آنکارا و قاهره هم سه ماه قبل از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ترکیه در ۲۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲، با سفر «سامح الشکری»، وزیر خارجه مصر به آنکارا برداشته شد.
🔸این دو کشور یکی از راههای اصلی درآمدزایی آنها صنعت گردشگری است که می تواند ناشی از ریشه های مشترک تاریخ و فرهنگ آنها باشد و یکی از اهداف سفر اردوغان در راستای تامین منافع مشترک است.
🔹یکی دیگر از علتهای سفر وی به مصر، بحران و جنگ در غزه می باشد. البته از زمان شروع عملیات ۷ اکتبر، سیاست و دیپلماسی ترکیه در قبال جنگ غزه از نوع آونگی و دوگانگی بوده و مواضع این کشور دوپهلو بوده است.
🔸جالب است به این نکته اشاره شود که هردو کشور وضعیت اقتصادی خوبی هم ندارند. اقتصاد خراب مصر رابطه مستقیمی با سرنوشت غزه دارد.
🔹خبرها حاکیست که اماراتی ها به مصر رفتند و پیشنهاد خرید زمین راس الحکمه را به قیمت ۲۲ میلیارد دلار مطرح کردند که این منشأ خیلی صحبتها در این کشور بحران زده شده است. کشوری که امروز بدترین وضعیت پایه پولی خود در مقابل دلار را تجربه می کند. از سوی دیگر فشار راستگرایان صهیونیست و نیاز جدی به دلار شاید باعث شود که مصر طرح کوچ دادن مردم غزه به صحرای سینا را بپذیرد.
🔸حال اقتصاد ترکیه هم این روزها خوب نیست و نرخ تورم در این کشور در دیماه امسال به بالای ۶۰ درصد رسید!
🔹از دید دیگر به نظر میرسد که سفر اردوغان به مصر میتواند در راستای رقابت دیپلماسی با چین و روسیه در سرزمین اهرام ثلاثه باشد. چین سرمایهگذار جدی در مصر است و روسیه هم بعد از تجربه اوکراین و فاصله گرفتن از غرب، به دنبال توسعه نفوذ منطقه ای خود می باشد.
🔸مصر کشوری که دارای کانالی به نام سوئز می باشد که پیونددهنده دریای مدیترانه و سرخ است و برای ترکیه ای که از غرب و جنوب به دریای مدیترانه راه دارد میتواند فرصت خوبی باشد برای تجارت دریایی با کشورهای عربی حوزه خلیج فارس.
⬅️ بهرحال با توجه به پیروزی دوباره السیسی در انتخابات، اردوغان ناچار است برای تامین منافع کشورش هم که شده این ارتباط را تقویت نماید و امیدی به بازگشت دوباره اخوان المسلمین به قدرت را نداشته باشد.
✍ محسن صیاد قنبری
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
📌آخرین وضعیت در کشورهای منطقه
1️⃣ عراق
🔻در روزهای اخیر و پس از ترور شهید ابوباقر الساعدی، پنج روند در عراق طی شده است:
1. آمادگی گروههای مقاومت عراقی برای شروع مرحله سوم حملات: مقاومت پس از ترور بغداد تصمیم گرفت تا شتاب عملیات را افزایش دهد و البته در این زمینه اقدام غیرعقلانی و کمک کننده به رژیم صهیونیستی نکند. بنابراین تکمیل مطالعات و آمادگیهای لازم صورت گرفت. اما اجرایی شدن این ترتیبات مستلزم موارد دیگری بود.
2. رایزنی میان گروههای مقاومت برای تصمیم یکپارچه: در این مدت البته مذاکرات و رایزنیها با وساطت میانجیها صورت گرفت. برخی گروههای عراقی به صراحت از ابوحسین الحمیداوی خواستند تا حملات کتائب حزبالله از سر گرفته شود و متناسب با جنایت اخیر آمریکاییها، پاسخ داده شود تا تشدید نظامی علیه آمریکا صورت گیرد اما ضلع دیگر این رایزنیها، بر این مبنا بود که حملات به طور کلی متوقف شود و به دولت برای مذاکرات زمان داده شود. به نظر میرسد گروههای مقاومت به طور مشروط و برای زمانی محدود و البته با نگاهی منفی، به دولت فرصت دادهاند.
3. رایزنی مقاومت با دولت: مقاومت خواهان تسریع خروج اشغالگر است و در این زمینه میداند که مذاکره فایدهای ندارد و اخراج اشغالگر تنها با زور صورت میگیرد اما به دلیل پیامهای ایران و آمریکا و نجف و درخواستهای السودانی، مهلت کوتاهی به مذاکرات داده شده است. البته خواسته همه، عدم حرکت به سمت جنگ گسترده قریبالوقوع بود.
4. مذاکرات عراق و آمریکا: مشخصاً دولت السودانی نیز چندان کار راحتی ندارد زیرا به دلیل حملات اخیر آمریکا به شدت در برابر مقاومت شرمسار شده است. مذاکرات نیز حداقل در روزهای ابتدایی به دلیل جو حاکم از حمله به برج 22 و پاسخهای آمریکا، اصلا جدی نبوده است. به نظر نمیرسد مذاکرات حاوی خروج اشغالگر باشد بلکه فعلا به دنبال بازتنظیم روابط امنیتی دو جانبه هستند.
5. تلاش پارلمان برای اجرای اخراج اشغالگر: در این خصوص اخیرا جلسهای در پارلمان عراق برگزار شد که غیبت بالای نمایندگان سنی و کرد و حتی شیعه به شدت به چشم آمد. این غیبتها نشان داد که کلید اخراج آمریکا از عراق بیش از هر چیز وابسته به تعیین تکلیف آینده عراق پسا آمریکا و سهمبندی گروههای سیاسی است. حقیقت تلخ است اما متاسفانه یکی از عوامل مهم تداوم اشغالگری آمریکا در عراق، سیاسیون کرد، سنی و حتی شیعه هستند که از خروج آمریکا به دلیل برهم خوردن موازنه قوا به سود برخی گروههای دیگر به شدت وحشت دارند.
📌آخرین وضعیت در کشورهای منطقه
2️⃣ یمن / بخش اول
🔻به طور کلی استراتژی اصلی آمریکا در مواجهه با پرونده یمن، قطع ارتباط یمن از غزه و بینالمللی سازی بحران است. در این زمینه آنها از تاکتیکهای مختلفی استفاده کرده و میکنند:
1. توافق با انصارالله با پیشنهادات متعدد: اخیرا سه یا چهار پیشنهاد از سوی کشورهای اروپایی و آمریکا به صنعا رسیده که مانند قبل، در ازای خروج انصارالله از لیست تروریستی آمریکا و یا تسریع روند مذاکرات صلح و پرداخت حقوق و بازگشایی بنادر و فرودگاهها و ... حملات در دریای سرخ متوقف شود که همگی رد شده است.
2. انفجار اوضاع داخلی: این دستورکار ویژه تیم لندرکینگ، فرستاده ویژه آمریکا در یمن است. آنها اخیرا تحرکات و جابجاییهای نظامی گستردهای در اریتره، جیبوتی، سومالی و اتیوپی برای پشتیبانی از حملات زمینی داشتهاند. محور تمرکز حملات احتمالی سواحل غربی(الحدیده) و استان حجه هستند. چالش اصلی آمریکا، یکی اختلافات مزدوران سعودی و اماراتی در یمن، عدم پشتیبانی سعودی از عملیات احتمالی و چالشهای پشتیبانی از نیروهاست. یکی از دلایل حملات مداوم آمریکایی - انگلیسی به سواحل غربی در روزهای اخیر زمینهسازی برای یورش زمینی آتی است.
3. جنگ روایتها: آمریکا کارزار گسترده رسانهای و دیپلماتیک راه انداخته تا حملات یمن را تهدیدی برای امنیت و اقتصاد بینالملل نشان دهد اما به نظر در این زمینه ناموفق بوده است. شایعهسازی در خصوص قرار دادن مین دریایی در بابالمندب و تولید اخبار فیک از احتمال منفجر کردن کابلهای اینترنت عبوری از بابالمندب در این راستاست که دومی توسط سیدعبدالملک رد شد. البته بخش دیگری از این چنگ رسانهای، سانسور تلفات و اصابتهای یمنی و اغراق در حملات آمریکا و انگلیس به یمن است.
4. اقدامات عملی برای توسعه بحران: حقیقت این است که آمریکاییها نیز به وضوح از عبور بسیاری از کشتیهایی که در بانک اهداف یمنی نیستند از تنگه بابالمندب جلوگیری میکنند تا اروپا و چین و روسیه نیز وارد عرصه ضد یمنی شوند. بیشترین تلاش نیز برای عدم عبور کشتیهای چینی است و این اقدامات آمریکا باعث کاهش 10 درصدی عبور از بابالمندب شده است.
📌آخرین وضعیت در کشورهای منطقه
2️⃣ یمن / بخش دوم
🔻در مقابل اما صنعا بیکار نبوده و چند اقدام موازی را پیش برده است:
1. عقلانیت در حملات: بسیاری از داخل و خارج یمن پیشنهاد کرده بودند تا انصارالله پس از حملات آمریکا و انگلیس سریعا تنگه بابالمندب را ببندد این در حالی است که سیدعبدالملک به خوبی و با بازیخوانی، در زمین آمریکا بازی نکرده و به صورت پلهای به تداوم محاصره رژیم صهیونیستی، محدود کردن بازارهای جهانی و ورود کشتیهای هر کشوری که در تجاوز به یمن ایفای نقش کند رای داد. این مسئله بینالمللی کردن بحران را خنثی کرد، انسجام در یمن را افزایش داد و ارتباط شدت حملات با اوضاع غزه را حفظ کرد.
البته با توجه به تداوم اقدامات آمریکایی، احتمال ورود قریبالوقوع برخی کشورهای اروپایی مانند ایتالیا و آلمان به ائتلاف نگهبان سعادت و احتمال حمله اسرائیل به رفح، تشدید گسترده از سوی یمن و گسترش دامنه عملیات و افزایش سقف حملات قطعی است.
2. تداوم جلوگیری از عبور کشتیهای آمریکایی، انگلیسی و صهیونیستی با اشراف اطلاعاتی: به طور مشخص، این اقدام معادلهای در برابر حملات دشمن ساخته است. نکته اما این است که این حملات به این سادگیها نیست و مهمترین اصل، برتری اشراف اطلاعاتی یمن بر آمریکا و انگلیس است. در روزهای اخیر همانطور که دیده و شنیدهاید، ماجرای کشتی استار آیرس است.
دشمن آمریکایی برای فریب یمنیها کشتی استار آیرس که از بندر نورفلوک آمریکا با تجهیزات فناوری عازم هند بود و با پرچم جزایر مارشال حرت میکرد را در جیبوتی متوقف کرد که در آنجا پرچم ایران بالا رفت غافل از اینکه همه این تحرکات تحت رصد یمنیها بود که اخیرا تشدید شده است. این البته تنها اقدام آمریکا نبود و قبلا نیز یک کشتی که عازم اسرائیل بود در سامانههای ردیابی جهانی با مبدا و مقصد متفاوتی نمایش داده میشد.
فریب بعدی آمریکاییها نیز این بود که کشتیهای اسرائیلی در میان کاروانهای نفتکش قرار گیرند تا از حملات فرار کنند که به زودی ناکارآمدی خود را نشان داد.
این اشراف اطلاعاتی یمن در حالی است که اکنون معضل اصلی آمریکا در حملات به یمن، نبود یک بانک اطلاعاتی به روز و معتبر از اهداف انصارالله است تا آن را هدف قرار دهند. حملات هفتههای اخیر عملا هیچ ارزش نظامی نداشته است.
لازم به ذکر است که به طور روزانه از عبور کشتیهای مرتبط با مثلث شرارت با اخطار لفظی و یا یک یا دو شلیک موشکی جلوگیری میشود که اخبار آنها رسانهای نمیشود که نشانه آن اخبار روزانه مرکز عملیات دریایی بریتانیا از حادثه امنیتی در دریای سرخ است.
3. نمایش حفظ قدرت در برابر آمریکا و انگلیس: در بسیاری از مواقع و پس از اعلام آمریکا مبنی بر انهدام موشکها و پهپادهای یمنی، شلیکهایی به سمت ناوگان نظامی آمریکا و انگلیس صورت میگیرد تا آنها نیز ملتفت سطح تاثیر واقعی حملات خود شوند.
4. فعالسازی کانالهای موازی دیپلماتیک: یمنیها در برابر کارزار مخرب آمریکایی، خود یک کارزار دیپلماتیک با جمهوری اسلامی ایران، چین، روسیه، برخی کشورهای اروپایی و عربستان سعودی را راهاندازی کردهاند که با توجه به همکاری طرف روسی، چینی و حتی برخی کشورهای اروپایی در عدم پیوستن به ائتلاف و موضع مثبت عربستان در تداوم مذاکرات صلح و عدم همراهی کامل با طرحهای آمریکایی، ضریب موفقیت بالایی داشته است.
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
💢اینروزها لیر ترکیه به ۳۰/۶ لیر برای هر دلار رسیده.پارسال ۲۰ لیر میشد یک دلار.
🔹جدول تاریخی را که نگاه میکردم در ابتدای ۲۰۱۷ یعنی ۷ سال پیش ۳/۷ لیر یک دلار بود و در عرض ۷ سال دلار ۹ برابر شده.
🔸۷ سال پیش در ایران ۵۸۰۰ تومان میشد یک دلار و امروز ۵۵ هزار تومان یک دلار است یعنی تقریبا همان ۹ برابر شدن.
🔹ظاهر امر اینست که در این مدت، هر بیماری اقتصاد ما دارد ترکیه هم دارد چون هر دو پول شبیه به هم ارزش از دست میدهند با این تفاوتها که:
1⃣ ترکیه هیچ تحریم بانکی و اقتصادی ندارد.
2⃣-هر گونه صادراتی بخواهد به اروپا و هر نقطه جهان میتواند انجام دهد.
3⃣-از نظر فروش سلاح خیلی از ایران بهترست چون هر چه بتواند از اروپا و آمریکا پول میگیرد و به اوکراین سلاح میفروشد.
4⃣-از نظر باران و آب و هوا به مراتب از ایران بهترست و ۴ برابر متوسط ایران بارندگی دارد.
5⃣-روابطش با اسرائیل همیشه حسنه بوده و نگرانی از ترورهای صهیونیستی ندارد.
6⃣-حجم اقتصادش دو برابر ایران است در حالیکه جمعیت مشابهی دارند.
7⃣-تمام شرکتهای تولیدی اروپا در ترکیه کارخانههای تولیدی دارند، چون کارگر ارزانتری نسبت به اروپا دارد.
8⃣-ترکیه جنگ هشت ساله تحمیلی هم نداشته است.
9⃣-اینها همه یکطرف و این نکته را هم اضافه کنم که در سال ۲۰۰۵، شش صفر از پول ملی را حذف کرده است و درحقیقت الان هر دلار بجای سی لیر، ۳۰ میلیون لیر باید خوانده شود.
❗️سازمان «استانداردپورز» (standard poor's) پیش بینی کرده تا آخر ۲۰۲۴ هر دلار معادل ۴۰ لیر خواهد شد.
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
1_9701764637.pdf
306.2K
#محتوایتبیینی
جملات آماده برای گفتگوی چهرهبهچهره در محورهای افزایش مشارکت و روایت پیشرفت.
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
سرمایه دولت ملت ها سه دسته است: ۱سرمایه اعتقادی
۲ سرمایه اجتماعی
۳ سرمایه حاکمیتی
در فتنه ۱۴۰۱ سرمایه اعتقادی_ هویتی هدف مستقیم دشمن بود و در موسم انتخابات پیش رو، دشمن در نهایت با سلسله اقدامات ترکیبی_ شناختی علیه امنیت سایبری و... ، مشخصا سرمایه اجتماعی را در پیش برد هر چه عمیق تر سناریوی کاهش مشارکت اجتماعی هدف گرفته است و همچنین سرمایه حاکمیتی را در تحمیل نفراتی به مجلس با کارکردهای حداقلی در پیش برد کیفی و کمی انواع حکمرانی، در مجلس با نقش تصمیم سازی هدف قرار داده است...
خبرگان رهبری هم از اساس انتخاباتی است که می تواند در انتها شاهد تقویت هر سه شاخص سرمایه جمهوری اسلامی و یا تضعیف هر سه باشیم...
* طیبی کارشناس امور راهبردی
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
📍"ممکن است به انتقاد بسنده نکنیم"
اعتراف خطرناک حجاریان؛ باهنر درست گفته بود!
🔸سعید حجاریان، تئوریسین طرح تحریمی "مشارکت مشروط" در قبال انتخابات و بانی اصلی تحریم انتخابات که جبهه اصلاحات را نیز به اطاعت از خود واداشت؛ به تازگی در اظهاراتی انتخاباتی پیرامون پساتحریم انتخابات گفته است: اگر زورمان رسید و توانستیم با اصول و برنامه وارد انتخابات شویم، سیاستورزی انتخاباتی میکنیم در غیر این صورت بهصورت تماموقت از صدر تا ذیل، یعنی از بانیان از حذف اراده مردم تا خروجیهای استصواب را نقد فنی و کارشناسی میکنیم. اما ممکن است به نقد کارشناسی هم بسنده نشود. من قبلتر گفتهام میان انتخابات و خیابان منازل زیادی است از جمله نافرمانی مدنی. شکلهای خفیف نافرمانی مدنی میتواند حکومت را سر عقل بیاورد، چون لزوما تصمیمهای سیاستی فعلی برآمده از عقل نیستند.
🔸به گزارش اعتمادآنلاین، او همچنین اظهار میکند: در تهران لیست دادن صحیح نبود و جبهه اصلاحات هم کار درستی انجام داد و اطلاعیهای در این رابطه صادر کرد. درباره رای دادن یا ندادن هم معتقدم این کار جنبه شخصی دارد و به صلاحدید افراد بستگی دارد، ولی طبعا اگر شخصی واجد صلاحیت باشد، میتواند بر رای دادن یا رای ندادن مردم تاثیر بگذارد. مثلا تصمیم من برای این انتخابات رای ندادن است حالا اگر چهار نفر من را قبول دارند، به این ترتیب ۵ نفر از مشارکتکنندگان کم میشود! ببینید! واقعیت این است رای دادن در انتخابات امسال تفاوت زیادی با رای ندادن ندارد؛ مثل این است که یک تکه کاغذ را داخل جیبهای یک شلوار شش جیب جابهجا کنیم.
🔺سبب خوشوقتی است که آقای حجاریان؛ از پس چندین سال کتمان و عملیات فریب و ضد اطلاعات و غیره اما اینهمه کتوم بودن را طاقت نیاورد و به تحلیل مشرق اذعان کرد که بانیان تحریم از پس تحریم انتخابات به نافرمانی مدنی یا همان "گزینه خیابان" میاندیشند.
🔺تحلیلی که بعدها محمدرضا باهنر نیز به آن اشاره کرد اما حجاریان با ادبیاتی شداد و غلاظ به انکار مسئله پرداخت!
🔺دقت شود که حجاریان همچنانکه به تحریم انتخابات صفت مشارکت مشروط را اطلاق کرد؛ اکنون نیز برای گزینه خیابان از عبارت "نافرمانی مدنی" استفاده میکند. و گرنه کیست که نداند نافرمانی مدنی به رفتارهای در پستو اطلاق نمیشود. لذا نمیتوان خشونت خیابانی را در پشت عبارتهایی مثل نافرمانی مدنی پنهان کرد.
🔺اعتراف مهم حجاریان ثابت میکند که چرا مقام معظم رهبری درباره مخالفان انتخابات با شدت صحبت کردند و آنها را "مخالف اسلام و نظام" لقب دادند.
🔺این اعتراف همچنین نشان میدهد که چرا برخورد تبیینی_امنیتی در قبال تحریم انتخابات و بانیان آن یک ضرورت است؟ ضرورتی که البته در تأخیر قرار دارد.
🔺و اما ماجرای دستمال و شلوار شش جیب!
آقای حجاریان باید بداند که وضعیت اصلاحطلبان هرگز بدتر از سال ۹۲ نیست که هیچ نامزدی در انتخابات نداشتند فلذا از نامزد نزدیک یعنی شیخ حسن روحانی حمایت کردند.
🔺پر واضح است که اکنون به سمت آن سیاست درست نمیروند چون قصد خیابان و عبور از انتقاد کردهاند.
🔺درباره کنایه دستمال و شلوار شش جیب هم حجاریان باید این پاسخ را بشنود که نظامیان قدیمی همواره یک دستمال در یکی از جیبهای شلوار نظامی خود نگه میداشتند. اینکه آنها این دستمال را در کدام جیب قرار میدادند لزوما مهم نبود اما چون وجود دستمال از اهمیت بسزایی برخوردار بود نسبت به آن اهتمام وجود داشت.
🔺پس حتی در بدترین و سختترین حالتها نیز نمیتوان و نباید از صندوق رأی عبور کرد زیرا همانطور که حجاریان هم بالاخره اذعان کرده است؛ در پسا تحریم انتخابات هیچ چیزی جز "گزینه خیابان" وجود ندارد.
🔺گفتنیست، به تازگی ۱۱۰ تن از اصلاحطلبان نجیب در بیانیهای سرگشاده؛ تئوری تحریم انتخابات را نقد کرده و بر لزوم مشارکت حداکثری مردم در انتخابات تأکید کردهاند.
#انتخابات
#من_رای_میدهم
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn