ره توشه ویژه سالگرد رحلت امام خمینی.pdf
2.33M
📚 فایل PDF فصلنامه علمی تخصّصی ره توشه
ویژه سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره)
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
🆔 https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
انتخاب صالحان.rar
2.78M
📌کتاب ۹ جلدی انتخاب صالحان
📚کتاب #انتخاب_صالحان نوشته حضرت امام خامنهای (مدظله العالی) است. این کتاب در موضوع #انتخابات تدوین شده و شامل ۹ جلد است که هرکدام از آن، سهمی را در تبیین نظریّه انتخاباتی معظّمٌلّه خواهد داشت.
🔰 موضوعات کتاب:
۱. واجب سیاسی (بیان اهمیّت انتخابات، انتخابات مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی)
۲. راه و اصول امام (بازخوانی خطّ امام برای سنجش عیار احزاب و جریانهای فعّال در انتخابات)
۳. خوابهای بیتعبیر (شرح توطئهها و برنامههای دشمنان برای انتخابات)
۴. اصولگرای اصلاحطلب انقلابی (به منظور بازخوانی شاخصهای جریانهای وفادار به نظام)
۵. مجری و ناظر (شرح وظایف وزارت کشور و شورای نگهبان)
۶. هـمه باهم (شرح وظایف عموم مردم در انتخابات)
۷. تکلیف نخبگان (شرح وظایف نخبگان و خواص در امر انتخابات)
۸. الزامات داوطلبی (شرح وظایف نامزدها و بایدها و نبایدهای رفتاری آنان در ایّام انتخابات)
۹. ویژگیهای نمایندهی صالح (تبیین شاخص های نماینده تراز انقلاب اسلامی)
#مثل_رییسی
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
🆔 https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اخبار تحلیلی
🔹از تلاش بحرین برای از سرگیری روابط با تهران، تا طرح سه مرحله ای بایدن برای پایان جنگ غزه
در بسته خبری تحلیلی شنبه ۱۲ خرداد ماه ۱۴۰۳
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
🆔 https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰معیار
🔻انتخابات از منظر امام خامنه ای (مدظله العالی)
کاری از :
🌷 مرکز تولید محتوا 🌷
معاونت سیاسی نمایندگی ولی فقیه در
سازمان بسیج مستضعفین
🔰 انقلاب اسلامی؛ مدیر انقلابی اسلامی می خواهد...
✍ محسن صیاد قنبری
✅ مقام معظم رهبری (مدظله العالی) :«ما هرجا انقلابی عمل کردیم پیش رفتیم و هرجا از انقلابیگری و حرکت جهادی غفلت کردیم، عقب ماندیم و ناکام شدیم.» ۱۳۹۵/۰۳/۱۴
🔺بی شک رهاورد و پیام انقلاب اسلامی سال ۵۷ در ایران ارج نهادن به نظام مردم سالاری دینی و تلاش مسئولان نظام به عنوان خادمان ملت برای تامین سعادت دنیا و آخرت برای مردم بوده و میباشد.
👈 اما سوال اینجاست که تا چه اندازه شعارها، آرمان و اهداف انقلاب اسلامی تحقق یافته است. حقیقت آن است که هنوز کشور ما با آرمانهای انقلاب اسلامی فاصله دارد ولی این سخن نافی پیشرفت کشور نسبت به ۴۵ سال گذشته نیست، در عین حال کافی هم نمی باشد و باید این راه را ادامه داد.
🔺از دیدگاه مقام معظم رهبری (مدظله) پنج شاخص برای انقلابیگری تعریف شده است:
۱) پایبندی به مبانی و ارزشهای اساسی اسلام و انقلاب
۲)هدفگیری آرمانهای انقلاب و همت بلند برای رسیدن به آنها
۳) پایبندی به استقلال کشور
۴) حساسیت در برابر دشمن و نقشه دشمن و عدم تبعیت از آن
۵) تقوای دینی و سیاسی
🗓 در طول تاریخ این انقلاب کسانی که در مسند ریاست جمهوری با رأی مردمی به قدرت رسیدند یک سری رؤسای جمهوری بودند که اعتقاد چندانی به انقلابی بودن و شعارهای انقلاب اسلامی نداشتند و با مسلک لیبرالی و حزبی خودشان و با دیدن اخم و لبخند دشمنان تصمیم می گرفتند و تدبیر می کردند که عملاً باعث پسرفت کشور در زمینه های مختلف شدند که آثار و نمونه های آن را در زندگی مردم در عرصه های دینی،اجتماعی، اقتصادی و... می بینیم و نیازی به گفتن نمی باشد.
🔺اما پس از سالها وقتی شهید جمهور رییسی آمد و با شاخصهای انقلابیگری تعریف شده از سوی رهبری اقدامات جهادی را انجام داد باعث بوجود آمدن بارقه های امید در بین مردم بویژه قشر متوسط و ضعیف جامعه گردید و حرکت انقلاب اسلامی در مسیر ریلی خود سرعت گرفت ولی تقدیر این بود که در میانه راه مدال افتخار شهادت نصیبش گردد و جاودانه بشود.
🔺حال که در آستانه انتخابات ۸ تیر ریاست جمهوری قرار داریم این فرصت را مغتنم دانسته و رییس جمهوری انقلابی و مغتنم را انتخاب کنیم که هم در ظاهر و هم در باطن این پنج شاخص انقلابیگری در او وجود داشته باشد و به مصداق حدیث شریف حضرت امام جعفر صادق علیه السلام که فرمودند:
«كُونُوا دُعَاةً لِلنَّاسِ بِغَيْرِ أَلْسِنَتِكُمْ لِيَرَوْا مِنْكُمُ اَلْوَرَعَ وَ اَلاِجْتِهَادَ وَ اَلصَّلاَةَ وَ اَلْخَيْرَ فَإِنَّ ذَلِكَ دَاعِيَةٌ» «با غير زبان خويش(باعمل) مردم را (بكيش و مذهب خود) دعوت كنيد، مردم بايد ورع و كوشش و نماز و خير شما را ببينند، اينها خود دعوتكننده باشند.» بتواند تحقق شعارهای انقلاب اسلامی را در عمل (نه در زبان) عینیت ببخشد تا سعادت دنیا و آخرت نصیب مردم این دیار گردد.
آری انقلاب اسلامی، مدیر ولایتمدار انقلابی متعهد مردمی شجاع پای کار می خواهد نه مدیر خمود غیر متعهد به ارزشهای انقلاب اسلامی و لیبرال تافته جدابافته از مردم
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
🆔 https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙#صوت ویژگیهای کاندیدای تَراز ریاستجمهوری
آیت الله سید محمدمهدی میرباقری:
🔹 رئیسجمهور تراز، همچون #شهید_رئیسی، هم با نظم ظالمانه جهانی میجنگد و در عین حال، دغدغه حل مشکلات مردم را در همین میدان مبارزه دارد. نه حل مشکلات مردم را قربانی آرمانهای بزرگ میکند و نه بهبهانه حل مشکلات مردم، دست از آرمانهای بزرگ بر میدارد.
🔹 کسانی که انشاءالله با قصد قُربت وارد کارزار انتخابات ریاستجمهوری میشوند، باید گفتمان ساختن ایران و ایجاد یک امت اسلامی را در مسیر آرمان عصر ظهور دنبال کنند.
🔹 کاندیدای تَراز جمهوری اسلامی، باید قدرت اسلام را پذیرفته باشد و نباید مرعوب دشمنان اسلام باشد. او باید ظرفیت ملّت ایران و جبهه مقاومت را در ایجاد تحولات بزرگ در جهان، قبول داشته باشد. کسانی که چنین خصوصیتی ندارند، وارد این صحنه نشوند!
🔹 رئیسجمهور تراز باید بتواند قدرتِ کنونیِ ایجادشده بهوسیله اسلام و ملّت ایران و جبهه مقاومت را نقد کند و به ارزش پول ملّی تبدیل کند. کسی که نمیتواند چنین قدرتی را به ثروت تبدیل کند، نمیتواند سُکّان پیشرفت کشور را به دست گیرد و دولت جمهوری اسلامی را اداره کند.
خمینی کبیر.pdf
1.35M
طرح درس «خمینی کبیر»
کاری از: مؤسسهٔ فرهنگی تبلیغی نقطهزن
ــــــــــــــــــــــــ
بررسی ۳بُعد از زندگی حضرت امام (ره)؛
_ ارتباط با خود
_ ارتباط با خداوند
_ ارتباط با دیگران
🔸مخاطب: نوجوانان (دبیرستان)
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
🆔 https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
مثل خمینی - 14020914.pdf
7.23M
#نشریهعهد
ویژهنامه معرفتی «مِثل خمینی»
ــــــــــــــــــــــــ
هویت و سبک زندگی طلبهٔ عصر انقلاب
🔸کارخانه انسانسازی
🔹طلبه باید خمینی جوان باشد
🔸آنچه خمینی (ره) را امام کرد
🔹امام(ره) در مقام رجوع إلی الخلق
🔸ملاک و شاخصهای انتخاب مأموریت
🔹مسیر نصرت
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
🆔 https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
💢جهانی که به محور مقاومت پیوسته است
🔹مسئله فلسطین و حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه که تاکنون به کشته و شهید شدن 36500 نفر (70 درصد زن و کودک) فلسطینی منجر شده است، نشان داد که نه تنها رژیم صهیونیستی، بلکه سردمداران سلطه جهانی، حتی به مفاهیم بشری هم رحم نمیکنند؛ مردم تحت اشغالی را که مبارزه آنها برای رهایی از دولت اشغالگر در چارچوبهای حقوق بینالمللی موجود، مشروع استـ مقاومت فلسطینـ و از آزادی و امنیت و حق تعیین سرنوشت خود دفاع میکنند، «تروریست» مینامند و رژیمی را که بنا بر آمار رسمی تاکنون دهها هزار زن و کودک را با توسل به اقدامات تروریستی و بیرحمانه به قتل رسانده است، دفاعکننده از خود وانمود میکنند.
🔸بررسی عمق جنایات رخ داده در فلسطین در هفت ماه گذشته نشان میدهد، اکنون مظلومتر از مردم فلسطین و و ظالمتر از صهیونیستها و حامی اصلی آنها آمریکای مستکبر وجود ندارد. جمهوری اسلامی ایران با درک صحیح از ماهیت صهیونیستها در طول 70 سال گذشته، همواره از مظلوم دفاع کرده و در کنار آن ایستاده است. از طرفی با توجه به اتفاقات هفت ماه گذشته و مشخص شدن ذات درونی صهیونیسم افکار عمومی دنیا نیز نسبت به اتفاقات و پدیده نسلکشی در غزه به اعتراض دست زدند.
🔹دانشجویان آمریکا از جمله کسانی بودند که در یک اقدام تاریخی، نسبت به تداوم نسلکشی در غزه و حمایت آمریکا از رژیم کودککش صهیونیستی به خط مقاومت پیوستند و اعتراض خود را به طور علنی اعلام کردند.
🔸رهبر معظم انقلاب اسلامی در نامهای به دانشجویان دانشگاههای آمریکا، استادان و دیگر جوانان آمریکایی معترض عنوان میکنند: «شما اکنون در طرف درست تاریخ ایستادهاید!» و این اعتراضات را نشانهای از وجدانهای بیدار شده دنیا علیه نسلکشی ملت مظلوم فلسطین میدانند.
🔹نامه رهبر معظم انقلاب اسلامی که مواضع راهبردی ایران اسلامی را به صورت واضح و شفاف در مقابل دید نخبگان و افکار عمومی جهانی قرار داد، نشان میدهد جهان به سمت مسیر عدالت که سالها جمهوری اسلامی ایران در آن قدم نهاده است، حرکت میکند و این به معنای گسترانیدن عدالت در جهان است.
🔸توسل به مراجع حقوقی بینالمللی برای توقف جنایات جنگی تلآویو در غزه، از سوی کشورهایی همچون آفریقای جنوبی و ورود تعدادی از کشورها به حمایت از آفریقای جنوبی با توسل به اساسنامه دیوان بینالملل دادگستری، نمونهای از بیداری جهانی است. بنابراین، اعتراض به صهیونیسم نشان میدهد، جهان به درستی سیاستهای محور مقاومت در منطقه پی برده است و اکنون در کنار آن به مبارزه با رژیم صهیونیستی دست زده است.
#حرفروز
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
🆔 https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
🔰بررسی دستاوردهای سیدالشهدای خدمت / دولت سیزدهم اجازه نداد چراغ نیروگاهها خاموش شود
🔹افزایش ظرفیت ۹۰۰۰ مگاواتی نیروگاههای حرارتی در دولت مردمی موجب شد تا تجربه خاموشیها در دولت قبل تکرار نشود و در ۱۰۰۰ روز گذشته چراغ هیچ خانهای خاموش نشد.
🔹ناترازی در تولید، مصرف و عدم سرمایهگذاری در حوزه ارتقای نیروگاهها در سال ۱۴۰۰ منجر به انتشار جداول خاموشیهای گسترده شد. موضوعی که تاثیرات منفی زیادی در بخشهای مختلف بر جای گذاشت. دولت سیزدهم از همان روزهای ابتدائی شروع بهکار دغدغه تأمین برق را داشت همین مسئله نیز موجب شد تا برنامهریزیهای متعددی را انجام دهد.
🔹برنامهریزیها و اقدامات دولت سیزدهم موجب افزایش ۹۰۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید نیروگاههای حرارتی در کشور شد.
🔹از آنجایی که این نیروگاهها نیز نقش عمدهای در تأمین برق کشور دارند، هیچ نوع خاموشی بهوجود نیامد. درواقع این مهم از طریق سنکرون ۴۶ واحد جدید نیروگاهی به ظرفیت ۶۵۸۴ مگاوات، رفع محدودیت نیروگاههای بخاری و افزایش توان عملی نیروگاههای گازی موجود به ظرفیت ۲۰۰۰ مگاوات و ۳۸۰ مگاوات واحدهای مقیاس کوچک محقق شده است.
🔹همچنین در این مدت ۱۴ واحد بخار در نیروگاههای سیکلترکیبی جهرم، هریس، ارومیه (دو واحد)، چابهار، بعثت پارسجنوبی (دو واحد)، غربکارون، عسلویه، فردوسی، خرمآباد، سبلان (دو واحد) و کربنات سدیم سمنان نیز با ظرفیت دو هزار و ۱۷۱ مگاوات به شبکه سراسری برق کشور متصل شده است.
🔹توسعه نیروگاههای حرارتی در این دولت نه تنها موجب دور زدن خاموشیها و افزایش توان تولید برق کشور شد بلکه کاهش ناترازی، اشتغالزایی و ایجاد برق پایدار را به دنبال داشت، مباحثی که جزو افتخارات دولت سیزدهم قلمداد میشود.
#سرویس_اقتصادی
#شهید_جمهور #رئیسی_عزیز #رئیسی
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
🆔 https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
💢پیشبینی مشارکت بالای ۵۳ درصد در انتخابات
🔹در نظرسنجی موسسه افکارسنجی ملت مرکز پژوهشهای مجلس از پاسخگویان پرسیده شده است «در انتخابات ریاستجمهوری ماه آینده، برخی از مردم شرکت میکنند و برخی شرکت نمیکنند؛ شما چطور؟»
🔸۵۳/۴ درصد بیان کردهاند قطعاً شرکت میکنند و در مقابل ۱۷/۷ درصد اصلاً شرکت نمیکنند. همچنین، ۲۸/۹ درصد در این زمینه مردد بوده و هنوز تصمیم نگرفتهاند. با این حساب نرخ مشارکت در کل کشور با احتساب حاشیه خطای ۳ درصد تا پایان هفته دوم خردادماه، ۵۳/۴ درصد پیش بینی میشود.
🔹شایان ذکر است با توجه به ثبتنام چهرههای مختلف و نزدیک شدن به روزهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، انتظار میرود میزان مشارکت افزایش پیدا کند.
#انتخابات
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
🆔 https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰سلسله نشست های جنگ شناختی
🔻قسمت چهارم
کارشناس : استاد سید علیرضا آل داوود
کاری از :
🌷 مرکز تولید محتوا 🌷
معاونت سیاسی نمایندگی ولی فقیه در
سازمان بسیج مستضعفین
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
🆔 https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
💢آیا ترامپ مجرم می تواند در انتخابات حضور داشته باشد؟
🔹با رای هیات منصفه دادگاهی در نیویورک رئیسجمهور پیشین ایالات متحده مجرم شناخته شد. این وضعیت نشان می دهد که ایالات متحده آمریکا در یک سال آینده وارد مرحله از بحران سیاسی و امنیتی خواهد شد و کار برای رئیس جمهور آمریکا بسیار سخت خواهد بود. بر اساس نظرسنجی های صورت گرفته، ترامپ با اختلاف از بایدن در انتخابات ریاست جمهوری 2024 پیش است و این به معنای پیروزی وی بر بایدن رئیس جمهور فعلی آمریکاست. الکترال مپ بر اساس آخرین نظرسنجی اعلام کرد ترامپ 312 بر 226 رای الکترال بایدن را شکست خواهد داد. رای هیات منصفه دادگاهی در نیویورک نشان می دهد که مردم آمریکا باید از بین ۲ گزینه اصلی دموکرات و جمهوریخواه یکی را باید برگزینند: یک پیرمرد آلزایمری فرتوت یا یک مجرم غیرسیاستمدار ضدساختار! هر ۲ مورد، یعنی از کار افتاده بودن و مجرم بودن نامزدهای ریاستجمهوری، پدیدههایی جدید در تاریخ 236 ساله انتخابات در ینگه دنیا هستند.
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🌍 جهادگران تبیین بسیج 🌍
🆔 https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰شهید حاج قاسم سلیمانی:
در هر ارتقایی و ارتفاعی که انسان پیدا میکند، چه منصبی باشد چه مسئولیتی باشد اگر در آن انکسار و خودشکستگی وجود نداشته باشد این تکبر و غرور و نخوت و طاغوت درست میکند.
#شهید_جمهور
🔰جریانهای سیاسی را چگونه بشناسیم؟
🔸اگر با یک محصول هنری همانند فیلم، شعر، کاریکاتور و یا یک تحلیل سیاسی مواجه شوید، با چه روش و شاخصی به ارزیابی آن میپردازید؟ چگونه تشخیص میدهید که فلان محصول هنری، فکری یا سیاسی دقیقا همان تفکری را ارائه میدهد که شما دنبالش هستید؟ چگونه اطمینان پیدا میکنید که در دام حرفهای جذاب و فریبنده برخی شیادان سیاسی و هنری گرفتار نشدهاید؟
اینها سوالاتی است که میکوشیم در این یادداشت به آنها پاسخ دهیم؛ به طور کلی دو روش برای ارزیابی و قضاوت درباره محصولات فکری و هنری وجود دارد:
🔸روش اول مراجعه به خود محصول و بررسی تکتک اجزاء و جوانب آن میباشد؛ به عنوان مثال هنگامی که قصد تحلیل و ارزیابی یک فیلم را دارید، تکتک سکانسهای آن را مورد بررسی قرار داده و براساس آن به یک قضاوت کلی درباره فیلم، دست پیدا میکنید؛ از آنجایی که در اغلب موارد، پیامهای مختلف و ضد و نقیضی در فیلم گنجانده شده است، به احتمال زیاد با اطرافیان خود درباره برآیند کلی فیلم به اختلاف میخورید؛ ارزیابی یکی از شما نسبت به آن فیلم، مثبت و ارزیابی دیگری، منفی خواهد بود! ولی واقعیت آن است که نمیتوان به صورت قطعی ادعا کرد "یکی از طرفین اشتباه میکنند"؛ چرا که هر کدام برای ادعای خود شواهدی از فیلم ارائه داده و قضاوت باب میل خود را از آن نتیجه میگیرند! در موضعگیریهای سیاسی نیز داستان از همین قرار است؛ چه بسا در عرصه سیاسی افرادی باشند که دقیقا نقطه مقابل یکدیگر موضعگیری کرده و در عین حال مواضع خود را مبتنی بر اندیشه رهبر انقلاب قلمداد کنند! درباره این روشِ ارزیابی باید گفت که اگرچه اطلاعات خوبی را درباره محصولات فکری ارائه داده و لایههای زیرین فیلم یا مواضع سیاسی را آشكار میکند ولی در اغلب اوقات قادر به ارائه یک قضاوت صحیح و متقن نمیباشد؛ خصوصا با وجود پیچیدگیهای زمانه کنونی و اختلاط چشمگیر حق و باطل در محصولات هنری، نمیتوان به این روش بسنده کرد.
🔸در روش دوم به جای آن که غرق در جزئیات و ظرائف فیلم یا مواضع سیاسی شویم، اثر حاصل از آنها و به عبارتی انعکاس و بازتاب آنها در مخاطب را زیر ذرهبین قرار میدهیم؛ آیا آن محصول فکری یا سیاسی، شاخص امید را در مخاطبان خود افزایش داد یا منجر به ناامیدی آنان از آینده شد؟ آیا حس وطندوستی و میهنپرستی را در مخاطبان خود افزایش داد یا نقطه مقابل آن عمل کرد؟ آیا اعتماد عمومی به مسئولان کشور را ارتقا داد یا مخاطبان خود را نسبت به کارگزاران کشور بدبین کرد؟ آیا ایمان دینی مردم را تقویت کرد یا بذر تردید را در دل آنان کاشت؟ آنچه که در این روش اهمیت دارد، نه جزئیات و ریزهکاریهای محصول بلکه برآیند کلی آن میباشد؛ چه بسا برآیند کلی یک محصول، سیاهنمایی از وضعیت یک کشور بوده و در نهایت منجر به ناامیدی مخاطب شود ولی با این وجود در خود فیلم نیز شواهدی بر غیر آن برآیند کلی نیز دیده شود!
🔸بیان مثالی در این زمینه خالی از لطف نیست؛ برخی افراد با استناد به بیانات رهبری مبنی بر مطالبهگری، نقد و ارزیابی عملکرد مسئولان، کار را تا جایی پیش میبرند که اعتماد عمومی به کارگزاران نظام دچار خدشه میشود و عجیبتر آن که این اقدام خود را به پای تبعیت از رهبری نظام مینویسند! قدری صریحتر بگوییم؛ ابتدا به این تعابیر رهبری که درباره رئیسی عزیز گفته شده است توجه کنید: "کارآمد، باکفایت، جامعالاطراف، خستگیناپذیر، کارآزموده در مدیریتهای کلان، مظهر شعارهای انقلاب، مردمی، فداکار، خدمتگزار صمیمی، مخلص و باارزش، برخوردار از صلاح و امانت، دارای سوابق درخشان مدیریتی، مجاهد، مخلص، سادهزیستی، مواضع انقلابی، روحیه جهادی"(https://khl.ink/f/56516 )
🔸حال برای لحظاتی ادعای برخی افراد که عناوینی همچون "انقلابی"، "ملیگرا"، "وطندوست" و... را یدک میکشند نادیده بگیرید و به این پرسش فکر کنید که آیا اثر و نتیجه مواضع آنان، مخاطبان را به چنین صفاتی درباره شهید رئیسی سوق میداد؟! اگر پاسخ مثبت باشد روشن میشود که مواضع آنان، در خط رهبری بوده و میتوان آنان را یک عنصر انقلابی دانست ولی اگر پاسخ منفی است آیا نباید در پیگیری و اعتماد به چنین افراد و کانالهایی تجدیدنظر کرد؟!
✍مدیر عقال
🔰ویژگی های شخصیتی حضرت امام ره
🔸حضرت امام خمینی ره ایده پرداز و بنیانگذار انقلاب اسلامی ویژگیهای ممتازی در خود جمع کرده بودند. این ویژگیها ایشان را به عنوان رهبری بینظیر به جهانیان معرفی کرد. برخی ویژگیهای ایشان که در بیانات آیت الله جوادی آملی آمده است عبارت است از:
تقوای سیاسی و آزاد اندیشی
« بخش مهمّ تقوای امام راحل، در همین آزاد منشی و استقلال فکری او بود. هرگز از اقبال و ادبار افراد، نه لذت میبرد و نه رنج. طلاب نیز که شیفته محضر ایشان بودند، گذشته از مقام علمی او، به سبب
آزاد اندیشی، استقلال فکری، فولادمنشی و روح سرشار از لطافت و بزرگ منشی و دید و تفکر حکیمانه ایشان بود.
امام خمینی (قدّس سرّه) فریب هیچ فریب کاری را نخورد. هرگز برای فرزندان خود بیش از اندازه لازم خدمت و ارج قائل نبود. مرحوم #آیت_الله_حاج_آقا_مصطفی_خمینی_رضوان_الله_علیه از دوستان صمیمی ما بود و مقام علمی او پیش فضلا مبرهن بود، ولی امام (رضوان اللّه علیه) برای ایشان نیز بیش از حدّ لازم حسابی باز نمیکرد و اجازه نمیداد که هیچ کس حتی آن بزرگوار (شهید حاج آقا مصطفی) در کار شخصی ایشان دخالت کند
و این سیره آزاداندیشی، استقلال فکری و بزرگ منشی او طلاب را به خود جذب می کرد.
تلاش برای امام شدن
حضرت امام خمینی تلاش کردند امام جامعه باشند.
« ...قرآن آمده شما را زنده بکند. امام راحل خوب گوش داد گفت من می خواهم زنده بشوم، زنده بودنِ من این است که من بشوم امام و این فخر نیست این در #بندگی_الهی است.
«وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا»
ایشان چه در زمانی که تدریس میکردند و مسئولیتی نداشتند، و آنجایی هم که احساس مسئولیت میکردند نوشته آن کتاب شریف کشف الأسرار و همچنین در بحث های دیگر تا رسید به جایی که مسئولیت به عهده خودش شد، گفت من می.خواهم #امام_پرهیزکاران بشوم، امام شهداء بشوم، امام جوان هایی بشوم که #حسین_فهمیده_ها از همین قبیلاند، از شهدای بزرگ #قاسم_سلیمانی_ها که انسان وقتی نام اینها را می برد احساس کوچکی می کند، میخواهم امام اینها بشوم!
. الآن خوبان وقتی نام امام را می شنوند فخر می کنند. بزرگان حوزه، بزرگان دانشگاه، بزرگان جامعه، بزرگان ارتش و سپاه، بزرگان شهداء، بزرگان جانبازان اینها امام را به امامت قبول دارند، مأموم این اماماند.
۳. رهبری قیادی نه سیاقی
رهبری پیامبران از سنخ تحریک قیادی است، نه سیاقی. تحریک قیادی، این است که پیشوا، پیشرو قافله است و دیگران را جذب نموده، به دنبال خود میکشاند. پیامبر گرامی (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند: «انّ الرائد لایکذب أهله»؛ «پیامبران که پیشاهنگ کاروان بشریتند، به پیروانشان دروغ نمی گویند». آنان زمانی مردم را به راهی فرامی خوانند که خودشان، پیشاپیشْ آن را پیموده باشند؛ چنان که امیرمؤمنان علی بن ابی طالب (علیه السلام) فرمودند: ما هرگز به شما دستوری ندادیم، مگر آن که خود پیش تر آن را انجام داده ایم.
چنین رهبری ثمربخش وکارساز است. ازاین رو، رهبرانی چون امام حسین (علیه السلام) موفق بودند و نیز افرادی همچون سید حسن مدرس، شیخ فضل الله نوری، میرزای شیرازی و امام خمینی (قدّس الله اسرارهم) بیش از دیگران به موفقیت دست یافتند. آن کسی که با حرکت در پیشاپیش کاروان، خطرها را به جان می خرد و به پیشواز زندان، شکنجه، مهاجرت و شهادت میرود، آن گاه امّت را به دنباله روی از خویش فرا می خواند، سخنش نفوذ و اثر ژرفی بر پیروان خواهد داشت؛ ولی رهبران سیاقی که خود حرکت نمیکنند و خویشتن را به خطر نمیاندازند، بلکه از عقب قافله، دیگران را به حرکت و قیام سوق میدهند، رهنمود آنان نفوذی نخواهد داشت.
متخلق عارف
. هر یک از عرفا مظهراسمی ازاسماءالله هستند. کاری که دیگران کرده اند، این است که کتاب های مبسوطی در این زمینه نوشته اند، امام فرصت این کار را پیدا نکردند، اما نوشته های دیگران را از علم به عین و از گوش به آغوش آوردند؛ چیزی که نهایت سعی و تلاش دیگران بود.
▫ خصوصیت ممتاز امام این بود که اولاً ایشان در سیره و سنت شان بین «اخلاق» و «عرفان» کاملاً فرق گذاشتند. فرق اخلاق و عرفان این نیست که یکی پویاست و دیگری غیر پویا. اخلاق در مرحله خیلی نازل است و عرفان در اوج قرار دارد و بین اخلاق و عرفان، «فلسفه» فاصله است.
اخلاق» این است که انسان سعی کند آدم خوبی بشود، زاهد بشود، اهل بهشت بشود، عادل بشود، و از طریق فهم همه فضائل نفسانی که در کتاب های اخلاق آمده است و عمل به آنها، سرانجام یک انسان وارسته به تمام معنا بشود. اما در «عرفان» چنین کسی تازه در پله اول است، او نمیخواهد آدم خوبی بشود، آدم خوب شده است. او می خواهد بهشت را ببیند. آن کجا و این کجا! آن یک چیز است و این یک چیز دیگر.
#امام_خمینی
✍موسی سلیمانی