باسلام خدمت دوستان عزیز
کانال مدیران و هادیان سیاسی فقط مخصوص تحلیل های بلند مانند مقاله، پاورپوینت و... است و لذا اخبار و تحلیل های کوتاه را در گروه پیاله بارگذاري کنید و در این کانال قرار ندهید
🌴🌷🌼🌻🌺🌺🌻🌼🌷🌴
naghshe p24.mp3
5.7M
✅ "نقشه راه"
💬سلسله سخنرانی های موضوعی
با محوریت بیانیه گام دوم انقلاب
🛑بخش اول:
شناخت درست گذشته تضمین گامهای استوار آینده
🇮🇷دکتر سید جلال حسینی
کارشناس مسائل سیاسی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
naghshe p28.mp3
5.26M
✅ "نقشه راه"
💬سلسله سخنرانی های موضوعی
با محوریت بیانیه گام دوم انقلاب
🛑 بخش دوم:
ثبات، امنیت و تمامیت ارضی ایران
🇮🇷دکتر سید جلال حسینی
کارشناس مسائل سیاسی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
هدایت شده از اهل البصر🇵🇸
اخبار روزانه سهشنبه 9 اردیبهشت.pdf
138K
اخبار و تحلیل روزانه سه شنبه
@ahlolbasar
─═༅𖣔❁﷽❁𖣔༅═─
🇮🇷 #طرح_مشترک_390_گروه_ولایی
#عماریون_رهبریم
⏰ساعت:15/00
🔍موضوع:#زلال_وحی #قسمت_اول
🎙ارائه #جناب حجت الاسلام #طالب پور
🆔@ammareyon
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
─═༅𖣔❁﷽❁𖣔༅═─
🇮🇷 #طرح_مشترک_390_گروه_ولایی
#عماریون_رهبریم
⏰ساعت: 22/00
🗓تاریخ:99/02/09
🔍◁موضوع:
#روابط_ایران_چین_روسیه
🎙ارائه:جناب استاد #مهدیار
🆔@ammareyon
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
ابلاغیه رهبر انقلاب اسلامی در موافقت با آزادسازی سهام عدالت متن ابلاغیه رهبر معظم انقلاب به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
در پی تصمیم واگذاری درصدی از سهام اصل 44 قانون اساسی در قالب سهام عدالت با هدف گسترش عدالت اجتماعی و توانمندسازی خانوارهای کمدرآمد، انتظار این بود که توسط مسئولین مربوط در دولتهای مختلف با اجرای دقیق مواد 8گانه ابلاغی 1385/4/12 هرچه سریعتر مقدمات لازم برای آزادسازی سهام عدالت و واگذاری تعیین قیمت آن به بورس فراهم گردیده و آییننامههای اجرایی تهیه و به اجرا درآید. در هر صورت با توجه به شرایط فعلی اقتصادی و عزم دولت برای عمل به تکالیفی که بهعهده اوست، با آزادسازی سهام عدالت با رعایت امور زیر، موافقت میشود:
دارندگان سهام عدالت مجازند در محدوده زمانی مشخص مالکیت مستقیم سهام شرکتهای سرمایهپذیر را انتخاب نمایند و بهتناسب، نقش مدیریتی خود را ایفا کنند.
مقررات مورد نیاز جهت انتقال سهام به صاحبان سهام عدالت توسط شورایعالی بورس تدوین و تصویب شود. این مصوبات برای کلیه دستگاههای اجرایی لازمالاجراست.
نسبت به سهام باقیمانده در شرکتهای سرمایهگذاری استانی، شورایعالی بورس موظف است ضمن تشویق ماندگاری صاحبان سهام در شرکتهای مذکور، از طریق مبادی ذیربط هرچه زودتر زمینهی ورود آن شرکتها را در بورس فراهم نماید.
با توجه به تأخیری که در طول زمان نسبت به تحقق اهداف واگذاری این سهام پیش آمده است، و بهدلیل ضرورت بهرهمندی هرچه سریعتر مردم از منافع سهام خود، لازم است دولت محترم هرچه زودتر اقدامات مقتضی در جهت تحقق موارد مذکور در بندهای سهگانه فوق را بهعمل آورد.
سیّد علی خامنهای
9 اردیبهشت 1399
هدایت شده از 🌹🌹شهدای کیسار🌹🌹
9.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرازی از #صحیفه_کامله_سجادیه
باصدای: #سید_مصطفی_الموسوی
اِلهی، اَتُحْرِقُ بِالنّارِ وَجْهی، وَ کانَ لَکَ مُصَلِّیا؟
خدای من ، آیا صورتم را در آتش می سوزانی در حالی که به سویت نماز می خوانده؟
اِلهی، اَتُحْرِقُ بِالنّارِ عَیْنی، وَ کانَتْ مِنْ خَوْفِکَ باکِیَةً؟
خدای من آیا چشم هایم را در آتش می سوزانی ، آن هم چشم هایی که از ترست گریان بوده؟
اِلهی، اَتُحْرِقُ بِالنّارِ لِسانی، وَ کانَ لِلْقُرْانِ تالِیا؟
خدای من آیا زبانم را می سوزانی ، در حالی که قاری قرآن بوده؟
اِلهی، اَتُحْرِقُ بِالنّارِ قَلْبی، وَ کانَ لَکَ مُحِبّا؟
خدای من آیا قلبم را در آتش می سوزانی در حالی که سرشار از محبت تو بوده؟
اِلهی، اَتُحْرِقُ بِالنّارِ جِسْمی، وَ کانَ لَکَ خاشِعا؟
خدای من آیا بدنم را در آتش می سوزانی در حالی که خاکسار تو بوده است؟
اِلهی، اَتُحْرِقُ بِالنّارِ اَرْکانی، وَکانَتْ لَکَ رُکَّعا سُجَّدا؟
خدای من آیا دست و پاهایم را در آتش می سوزانی در حالی که بر تو رکوع و سجده کرده اند؟
🇮🇷#کانال_شهدای_کیسار
🌷🌷 @shohada_kaysar
─═༅𖣔❁﷽❁𖣔༅═─
درشـام شـوم خواص کور
نور بصیرت عمارم آرزوست
#عمــــاریون_رهبــــریم
─┅═༅🍃🌺🍃༅═┅─
🌐کانال آرشیو تولید محتوای اساتید ، مدیران وهادیان گروه پیاله و اتحادیه عماریون در قالب کنفرانس در پیام رسان ایتا وسروش
🆔 @ammareyon
🆔 @ammarieyon
─═༅𖣔🍃🌹🍃𖣔༅═─
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
یادداشت قدیری ابیانه در وطن امروز: ✍️کرونا، لیبرالیسم را به پایان خود رساند.
۲۸ فروردین ۹۹
vatanemrooz.ir/Newspaper/BlockPrint/218341
۱. گسترش کرونا در سطح جهان تا حدودی ماهیت وحشی دولتها را روشن کرد؛ کشورهایی که زمانی برای حفظ منافع خود با هم جنگ کردند و میلیونها کشته به بار آوردند، بعدها برای غارت سایر ملتها با هم متحد شدند و امروز همانطور که میبینیم این کشورها همان جنگ را به نوعی دیگر در دزدیدن تجهیزات پزشکی و درمانی از یکدیگر به نمایش گذاشتند. این البته فقط مخصوص دولتها نیست و تا حدودی مردم این کشورها نیز چنین خصوصیاتی دارند. مثلا در کشورهای غربی مرگومیرهای فراوانی بر اثر کرونا در خانه سالمندان اتفاق افتاد. در این خانهها بخشی از مردم مسؤول نگهداری از سالمندان هستند ولی در موارد متعددی کارکنان آنجا، سالمندان را به حال خود رها کرده و در نتیجه خانههایی کشف شده که تعداد زیادی سالمند در آنها جان خود را از دست داده بودند و تعداد زیادی هم در حالت بحرانی قرار داشتند.
اینچنین رفتاری را قطعا در کشوری پرعاطفه مانند ایران مشاهده نخواهیم کرد. مردم ما برای هموطنان خود ارزش زیادی قائل هستند و نمونه این عاطفه را در مجموعه کادر درمانی کشور میبینیم که با چه مجاهدتی کمک میکنند و حتی کسانی که مسؤولیتی ندارند برای کمکرسانی داوطلب شدند.
تربیت غیردینی، اومانیستی و ماکیاولیستی در جوامع غربی معتقد است اولویت خود فرد است. این نگاه در بین نظامیان غربی هم وجود دارد که میگویند اول حفظ خودم بعد ضربه زدن به دشمن یا اول حفظ خودم بعد مردم مملکتم!
این نگاه برای دنیایی که اعتقادی به آخرت و معاد ندارد طبیعی است، به همین خاطر طراحیهای سلاحها و تجهیزات نظامی آمریکا هم بر این اساس است.
۲. از زمانی شکستهای غرب و گرفتاریهای امپریالیسم آغاز شد که خود را با ملتهایی مواجه دید که حاضر بودند جان خود را بر سر آرمانهایشان فدا کنند، یعنی با روحیه مقاومت پنجه در پنجه شدند.
دولتهای غربی در ماجرای کرونا بر این باور هستند که به بیماران بالای ۷۰ سال خدمات درمانی تعلق نگیرد اما امکان ندارد دولتی در ایران چنین سیاستی را اعلام کند و بتواند دوام بیاورد چون ماهیت مردم و ارزشها در ایران متفاوت است. قدرتهای امپریالیسم در بحران کرونا از همپیمانان خود دزدی کردند. امروز افراد فقیر و حتی متوسط در غرب احساس میکنند از خدمات درمانی محروم هستند. در آمریکا اعلام شد تست کرونا برای افراد تحت پوشش بیمه ۱۴۰۰ دلار و برای کسانی که بیمه نیستند ۳۵۰۰ دلار هزینه دارد، در حالی که در ایران با وجود مشکلات مالی و فشار تحریمها، دولت اعلام کرد درمان بیماران کرونایی در بیمارستانهای دولتی رایگان است. این اقدام ایران برای جهانیان بسیار تعجببرانگیز است.
۳. لیبرالیسم که اساس آن بر منافع شخصی است امروز در حال نزدیک شدن به پایان عمر خود است، برخلاف آنچه «ساموئل هانتینگتون» گفته بود که لیبرالیسم آخرین مکتب است و هر آنچه رخ دهد در جهت حاکمیت لیبرالیسم است اما امروز تحولات به سمتی در حال پیشروی است که این مکتب رو به پایان است.
بعد از کرونا هم در این کشورها سرعت دوری مردم از لیبرالیسم بیشتر خواهد شد و پناه به معنویت به همان میزان بیشتر خواهدگردید. همین حالا در کشورهای مختلف معنویت در حال رشد است اما این سردرگمی وجود دارد که گرایش به سمت معنویت چگونه باید هدایت شود و اگر این توانمندی وجود داشته باشد که اسلام از دیوار سانسور غربیها عبور داده شود، میتواند در دنیا گسترش یابد.
۴. دولتهای غربی نشان دادند برخلاف ادعاهایشان هیچ ارزشی برای حقوق بشر قائل نیستند؛ تحریمهای آمریکا در چنین شرایطی به جای کاهش، افزایش داشته. در واقع این دولتهای خبیث، خباثت هر چه بیشتر خود را نشان دادند و این برای کسانی که در کشور ما امیدی به غرب داشتند، میتواند چراغ هدایت باشد.
۵. در جوامع غربی تحت عنوان آزادی و برابری زن و مرد، روابط آزاد اجتماعی را قانونی و فسادهای بسیاری را رایج کردند به طوری که زنان در غرب گرفتار این مقوله شدند و جذابیت فیزیکی برای آنها به یک ارزش اجتماعی تبدیل شده است. وقتی این مسأله به ارزش تبدیل شد تلاشها به سمت حفظ آن سوق پیدا کرد و یکی از این راهها، «خودنمایی اجتماعی» شد.
امروز زنان غرب در سایه ارزش اجتماعی برابری، از تولید مثل خودداری میکنند. از این رو در این جوامع از یک سو عمر متوسط مردم افزایش یافته و از سوی دیگر نرخ باروری کاهش یافته است. جوامع غربی به سمت پیری رفتند و بار آن بر دوش دولت و جوانان است که هزینه بسیاری را به دنبال دارد. دولتهای غربی کرونا را فرصتی برای رهایی از هزینه پیری جوامع خود دانستند. هر سالمندی که بر اثر کرونا در این کشورها جان خود را از دست میدهد از نظر اقتصادی به نفع دولتهای غربی است. دولتمردان غربی از اینکه هزینههای نگهداری از سالمندان کم شود، خوش
حال هستند و این اتفاق برای ملت ما نیز تلنگری است که فرزند کم میتواند فاجعه انسانی در آینده به دنبال داشته باشد.
* سفیر اسبق ایران کانبرا و مکزیکوسیتی/ کارشناس اقتصاد و امور استراتژیک