16.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اين كليپ را بايد چندين بار ديد. نحوه براندازي يك نظام را آموزش مي دهد. در اينجا نقش سلبريتي ها، لائيك ها و گروههاي چپ را بخوبي بعنوان مهره هاي بازيچه اهداف آمريكا بيان مي كند كه بعد از انجام ماموريتشان به راحتي نابودشان مي كنند.
@tahllilesiasi
✨🔶✨🔶✨🔶✨🔶✨
✨
⭕️ #جریان_تحریف چگونه شکست می خورد؟
🔶میدان و #عرصه_اصلی_جریان_تحریف، #رسانه است. تحریف به معنی بگردانیدن سخن؛ تغییر هر چیز به گونهای است که آن را در گوشهای از احتمال قرار دهی که بتوان به دو وجه حمل کرد. هدف از #تحریف_واقعیت #تحریک_احساسات مخاطب و #دادن_اطلاعات_جایگزین به مخاطب است.
🔷جریان تحریف از طریق #جنگ_رسانهای، #جنگ_روایتها، #جنگ_هشتگ_ها و #نبرد_نمادها_و_نشانه ها و... پیگیری میشود. در این نبرد، هر طرف به دنبال شکلدهی ترجیحات، سلایق، تفکرات و بینش افراد جامعهٔ مقابل است. تئوریسینهای غربی این جنگها معتقدند هرگاه بتوانیم طوری عمل کنیم که دولتمردان و مردم کشورهای دیگر آن طور فکر کنند که ما میخواهیم، جنگ را بردهایم. آنها به این منظور غولهای رسانهای خود را فعال میکنند.
🔷برای غلبه بر جریان تحریف، نیازمند #سازماندهی_رسانهای، #مهارت_افزایی و #ارتقا_دانش_سواد_رسانهای همه گروه های جامعه، شناسایی و کور کردن حفره های زمینه ساز تحریف، تاکید بر واقعیات و توانمندی ها و مطالبه گری جهت رفع اشکالات و نواقص هستیم. جریان تحریف درصدد کوچک شمردن دستاوردهای بزرگ و بزرگنمایی اشکالات کوچک است. رسانههای هوشمند و دقیق، مخاطبان آگاه و مسوولانی که دغدغه حرکت به سوی پیشرفت ملی را دارند، میتواند جریان تحریف را در نبرد اراده ها، شکست دهند.
✍ دکتر معصومه نصیری - مدرس سواد رسانه
⭕️خداوند در آيه ۱۸۶ سوره بقره وعده اجابت دعا داده، پس چرا گاهى دعاى ما مستجاب نمیشود؟
🔶«وَ إِذَا سَأَلَكَ عِبَادِى عَنِّى فَإِنّى قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الْدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُواْ لِى وَ لْيُؤمِنُوا بِى لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ»
🔷 #عدم_استجابت_دعاى ما به خاطر شرك يا جهل ماست. در تفسير الميزان میخوانيم كه خداوند در اين آيه میفرمايد: «اجيب دعوة الداع اذا دعان» خودم اجابت میكنم دعا كننده اى را كه #فقط_مرا_بخواند و با #اخلاص_تمام، از من #طلب_خير كند. پس اگر دعا مستجاب نشد، يا به جهت آن است كه ما از خداوند خير نخواسته ايم، و در واقع براى ما شرّ بوده و يا اگر واقعاً خير بوده، خالصانه و صادقانه از خداوند درخواست نكرده ايم و همراه با استمداد از غير بوده است، و يا اينكه استجابت درخواست ما، به #مصلحت ما نباشد كه به فرموده روايات، در اين صورت به جاى آن بلايى از ما دور میشود و يا براى آينده ما يا نسل ما ذخيره میشود و يا در آخرت جبران میگردد. در اصول كافى میخوانيم: كسى كه غذاى حرام بخورد، يا امر به معروف و نهى از منكر نكند و يا از سر غفلت وبی اعتنايى دعا كند، دعايش مستجاب نمیگردد.
📕تفسير نور، ج ۱، ص ۲۹۱
💥☄💥☄💥☄💥☄💥
☄
⭕️ #ربا و اثرات سوء بر نظام اقتصادی اسلام
🔶در میان بحثهای اقتصاد اسلامی، #ربا از اهمیت ویژهای برخوردار است، زیرا از یک طرف یکی از عمدهترین تفاوتهای اقتصاد اسلامی و سرمایهداری است و از طرفی دیگر وجود و عدم آن میتواند نقش تعیینکنندهای در سیاستهای اقتصادی داشته باشد. #حرمت_ربا در اسلام به حدی است که برخی #آیات_قرآن ربا را به صراحت، #جنگ_با_خدا میدانند.
🔺آنچه در این نوشتار مورد نظر قرار گرفته، توجه به #آثار_فردی و #اجتماعی ربا در جامعه است. #با_ما_همراه_باشید.
👇👇👇👇👇
🔷آیات شریفه «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اتَّقُواْ اللّهَ وَذَرُواْ مَا بَقِیَ مِنَ الرِّبَا إِن کُنتُم مُّؤْمِنِینَ؛ اى کسانى که ایمان آوردهاید، از خدا پروا کنید و اگر مؤمنید، آنچه از ربا باقى مانده است، واگذارید»[بقره، ۲۷۸] و «فَإِن لَّمْ تَفْعَلُواْ فَأْذَنُواْ بِحَرْبٍ مِّنَ اللّهِ وَ رَسُولِهِ وَ إِن تُبْتُمْ فَلَکُمْ رُؤُوسُ أَمْوَالِکُمْ لاَ تَظْلِمُونَ وَلاَ تُظْلَمُونَ؛ و اگر (چنین) نکردید، بدانید به جنگ با خدا و فرستاده وى، برخاستهاید و اگر توبه کنید، سرمایههاى شما از خودتان است. نه ستم میکنید و نه ستم میبینید»[بقره، ۲۷۹]، دو نمونه کامل از مذمت ربا در احکام و جامعه اسلامی است.
⭕️ #ربا_چیست ؟
🔷قانونگذار در مادهی ۵۹۵ قانون مجازات اسلامی عنوان میدارد که: «هر نوع توافق بین دو یا چند نفر تحت هر قراردادی از قبیل بیع، قرض، صلح و امثال آن که جنسی را با شرط اضافه با همان جنس مکیل و موزون معامله نماید یا زائد بر مبلغ پرداختی، دریافت نماید، #ربا محسوب میگردد و جرم شناخته میشود. مرتکبین اعم از ربا دهنده، ربا گیرنده و واسطهی بین آنها علاوهبر رد اضافه به صاحب مال به شش ماه تا سه سال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق و نیز معادل مال مورد ربا به عنوان جزای نقدی محکوم میگردند.»
🔷 #ربای_قرضی یعنی قرضی که شرط شود همراه با مقداری بیشتر از قرض گرفته شده، پس داده شود. مثلا ۱۰۰ هزار تومان به کسی قرض داده شود و پس از مدتی ۱۱۰ هزار تومان پس گرفته شود. این نوع ربا، امروزه بسیار رایج است که مواردی از جمله پول بهرهای، وام با سود مشخص، سرمایهگذاری با سود مشخص و... در این دسته قرار دارند.
⭕️آثار منفی ربا در نظام اقتصادی
🔷 #آثار_منفی_ربا در نظام اقتصادی و بطن جامعه را میتوان در قالب نکاتی نظیر، #ترک_کار_خیر و قرض دادن، #راکد_ماندن_تولید و فعالیت اقتصادی، #افزایش_فاصله_طبقاتی و #افزایش_تورم در جامعه عنوان کرد.
👇👇👇👇👇
💠ترک کار خیر و قرض دادن
🔷با #رواج_ربا در بین مردم یک جامعه، مهمترین چیزی که از این جامعه خواهد رفت، #دادن_قرض و وامهای قرضالحسنه است. از بین رفتن مهر و محبت و عاطفه و حس احسان و کمک به دیگران یکی از #آثار_سوء_ربا است. با رواج این نوع کسب سود، دیگر تنها ملاک برای کمک به دیگران و قرض، دریافت سود بیشتر خواهد شد که در این شرایط دیگر #روابط_انسانی و عاطفی #به_سمت کمرنگ شدن و #نابودی خواهد رفت.
💠راکد ماندن تولید و فعالیت اقتصادی
🔷با رواج ربا، صاحبان سرمایه به جای سرمایهگذاری در امر تولید، با توجیه ریسک بالای تولید و امکان از دست رفتن سرمایه، به ربا روی خواهند آورد؛ چرا که پرداخت ربا را برابر با امنیت سرمایه و تضمین سود از پیش توافق شده میبینند. از طرفی هم شخص دریافتکننده با توجه به سودی بالایی که قرار است پرداخت کند، حتی اگر کار تولیدی و اقتصادی خوبی را هم با آن انجام دهد، چندان موفق نخواهد شد، زیرا سود حاصل از تولید به جای صرف در تولید به ربا تبدیل خواهد شد.
💠افزایش فاصله طبقاتی
🔷 #ربا منجر به #افزایش_فاصله_طبقاتی در جامعه خواهد شد و این به دلیل نرخ بالای سودی است که قرضدهنده از قرضگیرنده مطالبه میکند و این نرخ در برخی موارد به بیش از نرخ تورم نیز افزایش مییابد و همین امر سبب میشود تا قرضگیرنده برای مدت زیادی بدهکار و بدون پسانداز بماند، اما از طرف دیگر قرضدهنده با توسل به این حربه از منفعت و سود بیشتری در ظاهر برخوردار میشود.
💠تورم
🔷یکی از عوامل بروز تورم در جامعه افزایش هزینههای تولید است. مسلما وقتی تولیدکننده در قرارداد خرید اعتباری مجبور به پرداخت ربا و سود غیر متعارف به قرضدهنده شود، باید این افزایش هزینه را به نوعی جبران کند و طبعا این امر منجر به افزایش قیمت کالا و در نتیجه #افزایش_نرخ_تورم در جامعه خواهد شد.
👇👇👇👇👇