جهانِ پساکرونا
⭕️ ارزش های الهی در صناعت و تئوری، ارزش های شیطانی در طبیعت و عینیت! ▫️غربْ ارزش های خود را در خار
👌برای آنانکه دغدغه ی مؤمن شدن خود و تربیت دیگران را دارند...
مؤمن شدن خود یا ایجاد بستر برای تربیت دیگران، فقط در کلاس درس و با درس اخلاق و منبر و حلقه ی صالحین و اذکار و.. محقق نمی شود؛ در کنار این بسترها و صناعت ها، ساختارهای اجتماعیِ یک جامعه، می توانند روی تربیت و هدایت انسان ها مؤثر باشند. حکومت ها از طریق این ساختارها می توانند انسان های مطلوب خود را تربیت کنند.
بسیار خطرناک خواهد برای جامعه ای که کلاس درسش چیزی بگوید و به ارزش هایی دعوت کند ولی ساختارهای اجتماعی اش چیز دیگری بگوید و به ارزش هایی خلاف ارزش های کلاس درس دعوت کند ! نتیجه و خطرش می شود: ایجاد دوگانگی، شک و... در افراد جامعه!
در نوشته ها و مثال های کوتاه و چند قسمتی قصد داریم اولاً تأثیر ساختارهای اجتماعی بر هدایت و تربیت و ثانیاً برخی تضادهای بین صناعت و طبیعت جامعه را با شما به نمایش بگذاریم و در خصوص آن گفت و گو کنیم...👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
✅ بخش اول:
توصیه های برنامه ی سمت خدا یا دعوتِ هایپر مارکت! کدام را بپذیرم؟
پای برنامه سمت خدا نشسته بودم، کارشناس مذهبی برنامه، توصیه به نیاز محوری و قناعت می کرد که به اندازه ی نیاز بخریم و مصرف کنیم... !
ساعتی بعد وقتی برای خرید به فروشگاه بزرگی که به تازگی سر کوچه ی مان افتتاح شده بود رفتم، ویترین پر تنوع و پر زرق و ورق، ده ها نوع پنیر، ده ها نوع نوشیدنی متنوع، صد نوع بيسکوئيت و... را که دیدم، تقریباً با دو برابر آنچه نیاز داشتم و برای خرید آن رفته بودم، به خانه برگشتم...
گفته بودن:
ز دست دیده و دل هر دو فریاد
که دیده هر چه بیند دل کند یاد
حالا مانده ام توصیه های کارشناس برنامه سمت خدا را بپذیریم یا دعوت فروشگاه هایپرمارکت به مصرف بیشتر!
#ساختارها_تربیت_می_کنند
#تضاد_صناعت_و_طبیعت
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
27.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸بخش دوم
⭕️ دعوتِ ملاّی محله یا پیام های بازرگانی! کدام را بپذیرم؟
اواخر ماه صفر بود، به هیئت محله که به مناسبت شهادت آقا امام رضا (ع) برگزار می شد رفتم. سخنران هیئت، روایتی خواند که در ذهنم ماند: (قد عزّ مَن قَنِع، قطعاً عزیز شد هرکس قناعت کرد!) بعد از مراسم که به خانه اومدم، منتظر اخبار سراسری، داشتم پیام های بازرگانی را می دیدم. تبلیغاتی با صحنه ها و موسیقی جذاب که می گفت: بیشتر بخر، جایزه ببر! خرید کن اقساط شو از سال دیگه بده! و...
#مصرف_گرایی
#ساختارها_تربیت_می_کنند
#تضاد_صناعت_و_طبیعت
#تأثیر_ساختار_های_اجتماعی_بر_تربیت
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
مولا علی علیه سلام:فَانَّ فی العَدْلِ سَعَةً (پیشرفت در عدالت است)
سالهاست که رسانههای اختاپوسی لیبرالهای ایرانی با تمام توان در حال حمله و تخریب اصول اساسی اسلامی و انقلابی ما هستند و متاسفانه با همین دستفرمان مشغول تصمیمسازی برای دولتها...
گاهی نهان و گاهی آشکارا
@hzamanim
1.7M
🔴 بشنوید
🔶🔹 توضیحات و سوالات مهمی پیرامون وضعیت پزشک قاتلی که در شهادت شهید عجمیان نقش داشت
1⃣ در آذر ۱۴۰۱ که نخستین بار ادعا شد حکم اعدام وی لغو شده، قوه قضاییه تکذیب نمود؛
🌐 خبرگزاری مشرقنیوز (کلیک کنید)
2⃣ دومین ادعای لغو حکم اعدام این پزشک، علیرغم انتشار توسط خبرگزاریهای رسمی، در سه ماه گذشته توسط قوه قضاییه تکذیب نشده؛
🌐 خبر آنلاین (کلیک کنید)
🌐 اعتماد آنلاین (کلیک کنید)
3⃣ آقای دکتر ولایتی تاکنون تکذیب یا شکایتی از خبرگزاریها نکرده است؛
4⃣ از اجرای حکم دو تن از دیگر قاتلان شهید عجمیان مورخ ۱۷ دی ۱۴۰۱ چنین برداشت میشود که فرایند دادرسی تمام شده اما آن پزشک قصاص نشد!
🌐 خبرگزاری فارس (کلیک کنید)
❇️ امیدواریم دستگاه محترم قضا نسبت به این موضوع مهم، شفافسازی و اطلاعرسانی نماید.
✍️مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
جهانِ پساکرونا
🔰 فضا، کالبد و نظریه اجتماعی 🔸 تعارضِ طبیعت و صناعتِ جامعه در ایران و زایش بیماری دوقطبی اجتماعی
💠 محورِ روابطِ اجتماعی ما چیست؟
اخوت یا بازار؟
هر یک از ما علاوه بر روابط فردی، با حضور در جامعه با دیگران ارتباط برقرار می کنیم. حالا سؤال این است که انگیزه و محور در ارتباط با دیگران بایستی چه باشد؟ سه پاسخ برای این سؤال مهم وجود دارد:
- جواب دنیای قدیم( جامعه استیلا): روابط بهینه در این جامعه، رابطه ی ارباب-رعیّتی است. رابطه ی عمودی از بالا به پایین! در این جامعه، حاکم طاغوتی برای برطرف کردن نیازهای خود، زور می گوید و برده ها هم به خاطر ترس از حاکم اطاعت می کنند!
- جواب دنیای مدرن (جامعه بازار): آدام اسمیت می گوید: ما به خیر خواهی قصّاب، نانوا و آبجو فروش نیاز نداریم. نیاز نیست صفات شرّ خود را تهذیب کنیم، کافیست جامعه را بازار کنیم! بازار، مکانیزمِ جادوییِ تبدیل شرّ فردی به خیرِ اجتماعی است. در این جامعه اگر من کالای خود را ارزان تر می فروشم، به طمع فروش بیشتر و پیشی گرفتن در رقابت با مغازه های دیگرست! رابطه ی افقی بین افراد، رابطه ی عرضه و تقاضاست! در این جامعه فقط روابط بازاری بهینه محسوب می شوند! فردِ ورشکسته برای چنین جامعه ای مطلوب نیست و در نظام بانکی اش همه ی اموالش مصادره می شود! در چنین جامعه ای، دولت باید نابازارها را اداره کند و کمک کند تا به بازار تبدیل شود ! غالب پدیده های موجود مثل بانک، بورس، بیمه و... بر اساس این رابطه شکل گرفته اند. در این جامعه روابطی چون خانواده و مادری بهینه نیستند و فهم نمی شوند!
- جواب اسلام (ولایت و اخوت) : در این جامعه، رابطه ی عمودی وجود دارد ولی نه رابطه ای از بالا به پایین! بلکه بر عکس! ولی و امام مهربانی که خود نیازی ندارد فلذا توصیه ها و دستگیری هایش برای شفاعت و رشد تک تک افراد امّت است! (پیامبر (ص): أنا و علی (ع) أبوا هذة الأُمّة.) (رابطه ولایت!)
در این جامعه رابطه ی افقی بین افراد هم بر اساس برادری(أخوّت) شکل می گیرد! مصداق اتمّ این روابط در خانواده قابل مشاهده است!در این جامعه، فقط ایثار و محبّت بهینه است! نقش مادری در چنین جامعه ای بهینه است! در این جامعه اگر مؤمنی ورشکسته شَود، خانه و مَرکب وی حفظ می شود و مؤمنین دیگر برای خروج از ورشکستگی او کمک می کنند!
متأسفانه بخش عمده روابط ما بر اساس نگاه بازار است و بسیاری از پدیده ها بر این اساس بوجود آمده اند، فلذا بایستی محور روابط را ولایت و اخوت قرار دهیم و بر اساس این نگاه، پدیده ها و ساختارها را بازتعریف کنیم. نیاز داریم شهری بر اساس نگاه ولایت و أخوت بسازیم ان شاء الله.
🖊حجتالاسلام مهران فر
#علوم_اجتماعی
#جامعه_بازار
#جامعه_استیلا
#جامعه_امام_و_امت
#جامعه_اخوّت
#درآمدی_تاریخی_بر_نظریه_اجتماعی
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b06
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🔴 رهبر انقلاب: قرآن کتاب زندگی است. کتاب حکمت است. کتاب درس است. برای همه بخشهای زندگی قرآن درس دارد. وقتی تدبر کنیم در هر صفحه قرآن دهها نکته اساسی برای زندگی پیدا میکنیم.
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b06
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب :
⭕️ معجزه بودن قرآن برای تمام ادوار تاریخ، یعنی در هر دوره ای بتوانید نیازهای تمام زندگی خود را از قرآن پیدا کنید.
#بهار_قران
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b06
💠 ادای حق جامعیت اسلام
ادای حق جامعیت اسلام در درجهی اول این است که تلاش کنیم نظر اسلام را دربارهی خودش که به کدام عرصه از عرصههای زندگی اهتمام میورزد، در آنها نظر دارد و اقدام دارد، تبیین و ترویج و بیان کنیم؛ اول قدم این است، بعد هم سعی کنیم آن را تحقق ببخشیم.
آنچه که اسلام مطرح میکند این است که عرصهی فعالیت این دین تمام گسترهی زندگی بشر است؛ از اعماق قلب او تا مسائل اجتماعی، تا مسائل سیاسی، تا مسائل بینالمللی، تا مسائلی که به مجموعهی بشریت ارتباط دارد.
🔸 رهبر معظم انقلاب اسلامی
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 @jahanepasakorona
.
اگر مردم زیر فشار تورم هستند علتش یک چیزست: نسخه ی چندین و چندساله ی نیلی و شاگردانش: " معیشت را گران کن!"
بجای آنکه بفهمند #رشد_تولید، موجب #مهار_تورم خواهد بود، نسخه #گران_سازی معیشت می پیچند!
#سازمان_برنامه_و_بودجه
#نظام_تصمیم_سازی
#بحران_نیلی
#بچههای_شیکاگو
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b06
جهانِ پساکرونا
. اگر مردم زیر فشار تورم هستند علتش یک چیزست: نسخه ی چندین و چندساله ی نیلی و شاگردانش: " معیشت را
.
بخشی از مسئولیت های نیلی:
- ۶سال معاونِ سازمان برنامه و بودجه
- تدوينِ دو برنامه ی پنج ساله ی توسعه ایران
- ۵سال رئیس شورای هماهنگی اقتصادی دولت در دهه ی ٩٠
نیلی و شاگردانش بیش از بیست سال در مَسند تصمیم سازی اقتصاد کشور نسخه های نئولیبرالی خود را به خوبی اجرا کردند و بحران آفریدند بعد هر سری مصاحبه می کنند از دورانی که خودشون تصمیم سازی کردند انتقاد می کنند!!!
.
هدایت شده از مرتضی رجائی
📌انسان مسلمان هرقدر مدرنتر شود، کمتر میتواند با زنان و مردان جامعه احساس اخوّت کند.
#جامعه_مؤمنانه با قاعده #مؤمن_برادر_مؤمن_است (حجرات:۱۰) ساخته میشود؛ ولی ساخت #جامعه_مدرن با #انسان_گرگ_انسان_است آغاز میشود.
انسانهای جامعه مدرن، فقط در #بازار و #اقتصاد گرگ هم نیستند تا بهدنبال کشیدن یک لقمه بیشتر از هر طعمهای به سمت خودشان باشند؛ انسانی که در بازار گرگ شود، کمکم در بقیه روابط اجتماعی و خانوادگی هم گرگی خواهد کرد.
کار این جامعه به جایی میرسد که زنها مردان جامعه را برادران خود نمیدانند و با #تبرج و جلوهگری وحشیانه، همچون یک گرگ درنده پنجه بر روح و روان آنها میکشند.
مردها هم نمیتوانند زنها را به چشم خواهران خود ببینند و با حیا از کنارشان رد شوند، بلکه همچون #گرگهای_هیز برای استمتاع از یک گرگمادهی سرگردان در این #جنگل_انسانی دندان تیز میکنند.
آن سالها که واژههای عاطفی و پرمعنای "خواهر" و "برادر" در جملههای زنان و مردان جامعهمان خطاب به یکدیگر، کمکم داشت با واژههای خنثی و البته بهظاهر #شیک و #باکلاس "خانم" و "آقا" جایگزین میشد، کمتر کسی حواسش بود که #مدرنیته یک کل به هم پیوسته است؛ هر گوشهاش را که بپذیریم و در حریم خود راه دهیم، آرام و بیصدا به گوشههای دیگر #سبک_زندگی مان هم سرایت خواهد کرد.
#نقد_مدرنیته
#حکمرانی_فرهنگی
#جامعه_مؤمنانه
#جامعه_مدرن
#فرهنگ_بی_حجابی
🆔 @rajaaei_ir
جناب بیل گیتس بعد از دو برابر کردن داراییهایش در بازی کرونا حالا میگوید: ما اشتباه وحشتناکی کردیم، کرونا ویروس خطرناکی نبود و واکسنی که ساختیم بسیار خطرناکتر بود! 😄
بیچاره اونایی که به این قارونها اعتماد کردند✋️
@hzamanim
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b06
❇️مراقب باشید علوم خودتان را از سرچشمههای نورانی اخذ کنید...
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b06
.
پالایشگاههای کشور مبنای محاسباتی خود را از دلار ۲۸ هزار تومان در اسفند ۱۴۰۱ به دلار ۳۵ هزار تومان در فروردین ۱۴۰۲ تغییر دادهاند. تا زمانی که مواد اولیه تولید در این کشور به قیمت جهانی و نرخ دلار محاسبه و به داخل فروخته میشود، مهار تورم محال است.
#نه_به_نئولیبرالیسم
👤سید یاسر جبرائیلی
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b06
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 مطالبه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف برای گران سازی انرژی با همان کلیدواژه خانمان سوز اصلاح یارانه ها که جز تورم هیچ اثر دیگری ندارد.
این ادبیات، هیچ ارتباطی به بسیج #مستضعفین ندارد. بلکه حاصل القائات اساتید ایدئولوژیزده دانشکده اقتصاد شریف است. ایدئولوژی آمریکایی، نئولیبرالِ سربهسجودِ آیهخوان ساخته است
🔴 #بیداری_ملت 👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از پایگاه خبری علوم انسانی مفتاح
📘 بازنشر/ چهارمین شماره مجله رویش اندیشه با موضوع «ابعاد تورم در اقتصاد ایران»
📌 برخی مطالب این شماره:
🔖 پروندۀ مسائل نظام بانکی و تورم و گفتوگو با حجتالاسلام والمسلمین دکتر فراهانیفرد، حجتالاسلام والمسلمین دکتر عربی، دکتر مقصودی و دکتر خسروی
🔖 پروندۀ ماهیت تورم و گفتوگو با دکتر صمصامی، دکتر بخشی دستجردی و دکتر درودیان
🔖 پروندۀ جهشهای نرخ ارز و تورم و گفتوگو با دکتر توکلی، دکتر شاکری و دکتر قمری
🔖 پروندۀ نظام عرضۀ کالا و خدمات و تورم و گفتوگو با دکتر شقاقی، دکتر برادراننصیری و محسن محمدزاده
🔖 پروندۀ درآمدهای نفتی و تورم و گفتوگو با دکتر صادقی، دکتر نعمتی و دکتر شهبازی
🔖 تاریخ اندیشه: افشاریه و زندیه؛ توقفی کوتاه در مسئلۀ دین و دولت
📚 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=27404
✍️ جهت کسب اطلاعات بیشتر به کانال مجله رویش اندیشه مراجعه فرمایید:
🌐 https://eitaa.com/joinchat/1996030070C0cd194be1b
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#اقتصاد
#نشر
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
هدایت شده از پایگاه خبری علوم انسانی مفتاح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باید تورم را از بین برد. برای از بین بردن تورم اولین کاری که باید بکنیم این است که نظریات اقتصادی سرمایهداریِ لیبرال را کنار بگذاریم. دنبال فریدمن نروید که چطور تورم را باید کنترل کرد.
بانکهای خصوصی و دولتی باید تعطیل شوند و یک بانک ملی داشته باشیم تا تورم از بین برود.
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#اقتصاد_اسلامی
#ویدیو
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 مردم از تفاوت های زندگی در خانه های حیاط دار با آپارتمان می گویند...
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b06
.
🔴 جایگاه پیوست های فرهنگی و توجه به سبک زندگی در قبوض انرژی ما کجاست؟
در خانواده مثلا ۵نفره در یک خانه ۱۵۰متری حیاطدار، خانم خانهدار با الگوی زندگی ایدهآل جامعه ایرانی و پرورش تعدادی طیور مولد و درختان مثمر، میبایست آب بیشتری برای نظافت، برق بیشتری برای امورات منزل و انرژی بیشتری برای گرمایش و ... مصرف نماید. بنابراین یک خانواده مطلوب با الگوی رفاه مطلوب در کشور از دیدگاه قبوض انرژی، قطعا خارج از الگوی مصرف بوده و میبایست سقف قیمتی را پرداخت نماید. در حالیکه این میزان مصرف برای یک خانه آپارتمانی دونفره شاغل با مساحت ۵۰متری با سبک زندگی متمایز، متفاوت است اما هیچ تفاوتی بین این دو خانواده در پرداخت قبض وجود ندارد....
@afra_eco
پینوشت: یکی از توجیهات اشتباهی که اخیرا در قم اتفاق افتاد و سبب شد طراحی اراضی ۵۶۰ هکتاری نهضت ملی مسکن، از الگوی ویلایی به الگوی آپارتمانی تغییر یابد همین بیتوجهی به پیوست سبک زندگی بود. مدافعین آپارتمان سازی با این توجیه اشتباه که مصرف آب در خانههای ویلایی بیشتر است مدیران مربوطه را به مغلطه انداختند؛ در حالی که اولا به پیوست سبک زندگی بیتوجه بودند و ثانیا، بعد خانوار در خانههای ویلایی در مقایسه با آپارتمانی غالبا بیشتر است و لذا طبیعی است که در ویلاییها که پرجمعیتتر هستند مصرف آب قدری بیشتر باشد. با این وجود، حسب آمار رسمی آبفای قم، تفاوت در مصرف آب خانههای ویلایی و آپارتمانی آنقدر ناچیز است که قابل اغماض است و این یعنی بهرهوری بیشتر در خانههای ویلایی.
@baladetayyeb
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b06
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🔴 جناب نیلی در سخنانی اقتصاد را یک علم مثل فیزیک خوانده که شرقی و غربی ندارد. علمی که جهان بینی و نگرش در آن بی تاثیر است!
🔴 در نقد سخنان این جناب، در ادامه👇، توجه شما را به سخنان رهبر معظم انقلاب جلب می کنم که ایشان معتقدند علوم انسانیِ کنونی (از جمله اقتصاد) دارای پیش فرض های مؤثر جهان بینی و البته مضر و متضاد با جهان بینی الهی ماست.
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b06
⭕️ بیانات مهم رهبرمعظم انقلاب در خصوص علوم انسانی و اقتصاد ذاتاً مسموم غربی
- علوم انسانی کنونی دانشگاه ها ذاتاً مسموم است و ماهیتاً معارض و مخالف با حرکت اسلامی است. جهان بینی و هدف دیگری دارد. حوزههای علمیه و علمای دین پشتوانههائی هستند که موظفند نظریات اسلامی را در این زمینه از متون الهی بیرون بکشند، مشخص کنند، آنها را در اختیار بگذارند. نظام موظف به حمایت از حوزههای علمیه است، چون تکیهگاه اوست.
- علوم انسانی غرب مبتنی بر جهانبینی دیگری است؛ مبتنی بر فهم دیگری از عالم آفرینش است و غالباً مبتنی بر نگاه مادی است. خوب، این نگاه، نگاه غلطی است.
- علوم انسانیمان بر مبادی و مبانی متعارض با مبانی قرآنی و اسلامی بنا شده است. ریشه و پایه و اساس علوم انسانی را در قرآن باید پیدا کرد.
- حدود دو میلیون از دانشجویان، دانشجویان علوم انسانیاند! این به یک صورت، انسان را نگران میکند. ما در زمینهی علوم انسانی، کار بومی، تحقیقات اسلامی چقدر داریم؟ استاد مبرزی که معتقد به جهان بینی اسلامی باشد و بخواهد جامعهشناسی یا روانشناسی یا مدیریت یا غیره درس بدهد که این همه دانشجو برای این رشتهها میگیریم؟ این نگرانکننده است. بسیاری از مباحث علوم انسانی، مبتنی بر فلسفههائی هستند که مبنایش مادیگری است، مبنایش حیوان انگاشتن انسان است، عدم مسئولیت انسان در قبال خداوند متعال است، نداشتن نگاه معنوی به انسان و جهان است. خوب، این علوم انسانی را ترجمه کنیم، آنچه را که غربیها گفتند و نوشتند، عیناً ما همان را بیاوریم به جوان خودمان تعلیم بدهیم، در واقع شکاکیت و تردید و بیاعتقادی به مبانی الهی و اسلامی و ارزشهای خودمان را در قالبهای درسی به جوانها منتقل کنیم؛ این چیز خیلی مطلوبی نیست.
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
هدایت شده از ساخت ایران|حسین مهدیزاده
شوربختانه، دشمن وقتی ما را دچار بحران اقتصادی کرده که اقتصادخوانده های پیر و جوان، از مردم هم سرگشته تر هستند.
و از این بدتر اینکه مومنین و مجاهدینی که بخاطر خدا، مردم را زیر تازیانه سلوک ریاضتهای بی پایان و بی جهتی برده اند که اگر نتیجه بدهد -که نمی دهد- دقیقا به همانجایی می رسیم که 57 از آن توبه کردیم!
بسیج دانشگاه برای مشروعیت بخشی به این تازیانه ها بیانیه می دهد و مهندس اقتصاد برایش توییت میزند و مهندس صنایع برایش برنامه و بودجه می بندد!
این 20 رشتو را بخونید تا بتوانید توی دهن کسانی که این روزها درباره پر مصرف بودن ملت ما حرف می زنند، بزنید.
در این چند روز بعد از 3 سال کرونا و تعدیل اقتصادی و اعصاب خورد از فتنه و تنهایی و بار سنگین معیشت، بخشی از مردم دوباره به جاده ها زده اند تا کمی سفر کنند و کمی خانواده و دوستانشان را ببیند و از این همه دود و زندگی مصنوعی بیرون زده باشند.
حالا این شده است پرونده سیاه جدیدی برای این مردم بی نوا، نزد #نو_فیزیکالیست_وطنی که با نگاه #مکانیکی و #جزئی و #تقلیل_گرایانه شان، روی این راه تنفس موقت و موسمی مردم تمرکز کنند و تا آن را نبسته اند، از پای ننشینند!
قبل از اینکه صدای نحس شان بیشتر از این بلند شود، باید دندانهای شیری این بچه گرگها را توی دهانشان خرد کرد و به آنها بگوییم برای بنزینی که طبق آمارهای گمرک، نهایتا لیتری 27 سنت صادر می کنیم را اینقدر به رخ مردم نکشید!
#برده_داری_آماری
@social_theory
هدایت شده از فلسفه تابع وحی
در ابتدای همایش عرفان اهل بیتی، حجت الاسلام رودگر دبیر محترم همایش بیان می فرمایند که فعالیت های این مرکز در طول دو دهه، دو هدف را دنبال کرده است:
اول، با مواجهه مجتهدانه با نصوص کتاب و سنت با روش اجتهادی و فقاهتی باشد.
دوم، تأیید و دفاع از عرفان موجود (یعنی عرفان اهل بیتی ، در مواجهه سلبی با تراث تاریخی عرفان اسلامی نخواهد بود.)
این سوال پیش می آید که نسبت این دو هدف با یکدیگر چیست؟ یعنی به نحوی اجتهاد می کنید از نصوص که عرفان موجود تأیید شود؟! یعنی نتایج اجتهاد از قبل مشخص است و صرفاً می خواهید مویدات آن را نصوص جمع آوری کنید؟ با یک پروژه سفارشی مواجه هستیم؟! آیا واقعاً می شود این پروژه را اجتهاد فقاهتی نامید به نحوی که صرفاً به دنبال استناد به وحی و تأمین حجیت است؟! سخن فوق مثل این است کسی بگوید ما قصد اجتهاد از کتاب و سنت را داریم به نحوی که فلان نظر اثبات شود!
بنابراین نمی توان از این پروژه عظیم و گسترده با تمام هزینه هایی که کرده است امید داشت که بتواند عرفان موجود را تکامل بخشد و کاستی های آن را تکمیل کند، بلکه صرفاً پروژه ای سفارشی برای تأیید عرفان موجود است. در اینصورت توصیه می شود نام فقاهت و تفقه را خراب نکنند.
یحیی عبدالهی
🏠@fotoooh
هدایت شده از حَنان | یحیی
چندسال پیش در حاشیه یکی از دوره های اموزشی دانشجویی به یکی از اساتید نام آشنای فلسفه و عرفان عرض کردم نظام مفاهیم و هستی شناسی عرفان نظری با نظام معارفی و الاهیاتی احادیث شیعه اختلاف شدید دارد.
ایشان فرمودند: من 30 سال است هم عرفان نظری کار می کنم و هم احادیث، و هیچ اختلافی ندیدم.
به ایشان عرض کردم عرفان نظری بر محور اندیشه های ابن عربی شکل گرفته است، ایشان که به روایات اهل بیت (ع) مراجعه نکرده است، چگونه نظام فکری او با روایات اهل بیت (ع) منطبق شده است؟!!
اصلاً تا به حال کسی کار جدی فقاهتی روی بنیان های اخلاق و عرفان از منظر کتاب و سنت انجام داده است؟
یا همان عرفان ابن عربی را آورده ایم و چند روایت موید برایش پیدا کردیم؟!
جای یک #مرکز_تفقه_علوم_اسلامی در این عرصه خالی است!