💎پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله فرمودند:
إِنَّ اللهَ فَتَحَ هَذَا الدّيْن بِعَلِيّ، وَ إِذَا قُتِلَ فَسَدَ الدّيْنُ وَلاَ يُصْلِحَهُ إِلاَّ الْمَهَدِيُّ .
به درستی که خداوند این دین را به دستان امیرالمومنین علی علیه السلام پیروز کرد و هنگامی که او شهید شود دین خراب خواهد شد و دیگر اصلاح نخواهد شد مگر به دستان حضرت مهدی علیه السلام.
📖منتخب الاثر، ج۲، ص۷۳
📖احقاق الحق ج۱۳ ص۲۶۰
اللهم عجل لولیک الفرج
سبک شمردن دیگران هرگز!
امام صادق علیه السلام به همراه بعضی از اصحاب و دوستان خود، برای انجام مناسک حجّ خانه خدا، به سوی مکه معظّمه حرکت کردند.
در مسیر راه، جهت استراحت در محلّی فرود آمدند، آن گاه حضرت به بعضی از افراد حاضر فرمود: چرا شما ما را سبک و بی ارزش می کنید؟
یکی از افراد از جا برخاست و گفت: یاابن رسول اللّه! به خداوند پناه می بریم از این که خواسته باشیم به شما بی اعتنائی و توهینی کرده و یا دستورات شما را عمل نکرده باشیم.
حضرت صادق علیه السلام فرمود: چرا، تو خودت یکی از آن اشخاص هستی
آن شخص گفت: پناه به خدا، من هیچ جسارت و توهینی نکرده ام.
حضرت فرمود: وای بر حالت، در بین راه که می آمدی در نزدیکی جُحفه، تو با آن شخصی که می گفت: مرا سوار کنید و با خود ببرید، چه کردی؟
و سپس حضرت افزود: سوگند به خدا، تو برای خود کسر شأن دانستی، و حتّی سر خود را بالا نکردی؛ و او را سبک شمردی و با حالت بی اعتنائی از کنار او رد شدی! و سپس حضرت در ادامه فرمایش خود افزود: هرکس به یک فرد مؤ من بی اعتنائی و بی حرمتی کند، در حقیقت نسبت به ما بی اعتنائی کرده است؛ و حرمت و حقّ خدا را ضایع کرده است.
( کافی: ج 8، ص 88، وسائل الشّیعة: ج 12، ص 272)
#داستان_و_عبرت
✨ما را دنبال کنید👇
https://eitaa.com/joinchat/4066247196C93ed6e9a04
May 11
May 11
توجه به نفس.mp3
3M
💎 #توجه به نفس _ شماره ۱
#اخلاق حسنه
#سلسله مباحث اخلاقی، عرفانی و تربیتی حجتالاسلام والمسلمین حاج آقا یوسفی
@jalsatmarefaty
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻اعتقادت صهیونیست ها درباره اقوام دیگر
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🔰درگذشت آیت الله محمد هیدجی زنجانی معروف به #حکیم_هیدجی مجتهد، حکیم، فیلسوف و شاعر شیعه (۱۳۴۹ق)
🔹حاج ملامحمد فرزند حاج معصومعلی، زنجانی هیدجی، مشهور به حکیم هیدجی، از بزرگان فلسفه و از حکماء و از عرفای نامدار ایران است.
🔸حکیم هیدجی در سال ۱۲۷۰ق/ ۱۲۳۳ ش در آبادی هیدج چشم به دنیا آمد و از نوجوانی به تحصیل مقدمات علوم دینی در زادگاهش پرداخت.
⚡️وی در سال ۱۲۹۷ یعنی در ۲۷ سالگی برای ادامۀ تحصیل راهی قزوین شد و پس از پنج سال عازم تهران شد و از محضر اساتید استفاده کرد و در علوم فلسفه و حکم، ریاضیات، نجوم، فقه و اصول متبحر شد.
🍁از اساتید ایشان می توان به حکیم جلوه، میرزا حسین سبزواری و سیدعلی خوئینی قروینی اشاره کرد.
☄ایشان پس از رسیدن به مراحل عالی علمی، به تدریس فلسفه پرداخت و شاگردان زیادی را تربیت کرد که از جمله آنها ملاعلی همدانی، علامه شعرانی، میرزا احمد آشتیانی و شیخ محمدتقی آملی می باشد.
🌀وی به تحقیق و تالیف در علوم اسلامی پرداخت و آثار چاپ شده و نشده ای از خود به یادگار گذاشت که از جمله آنها دیوان اشعار، رساله دخانیه، کشکول و تعلیقهای بر منظومه سبزواری در منطق و حکمت می باشد.
◾️وی سرانجام آخر ماه ربیعالاول سال ۱۳۴۹ه. ق مطابق ۲ شهریور ۱۳۰۹ ه. ش در تهران وفات کرده و پس از اقامه نماز توسط شیخ عبدالکریم حائری، کنار مزار ابن بابویه قم (بالاتر از قبرستان شیخان) دفن گردید.
#زندگی_نامه
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama