📚 #به_وقت_تشکیلات
🔺استاد پناهیان:
تا چهار نفر در یک تشکل دینی، مثلاً در یک هیأت، کنار هم کار میکنند، یکدفعهای شعبه میزنند و دو تا هیأت دیگر درست میشود؛ چون نمیتوانند با هم کار کنند! البته تکثر هیأتها خوب است، ولی عدم تحمل همدیگر خوب نیست، چون موجب میشود #عناصرتشکیلاتی برای امام زمان(ع) #تربیت نشوند! در حالی که هیأت باید در درجۀ اول، خود ادارهکنندگان هیأتها را #رشد بدهد. ولی متأسفانه اینقدر رشدنایافته هستیم که در اثر کوچکترین اختلافی از هم جدا میشویم و برای هم #فداکاری نمیکنیم.
┅─═इई 🌸💐🌸ईइ═─┅
🌱@Javaaneh_ir
از هدف گذاری تا اثر گذاری 🎯
🔥 دوره های داغ کپسول_کاربردی مضمار
#کپسولی_کاربردی 5⃣
🔍 کارگاه تخصصی با موضوع🔻
« صفر تا ۱۰۰ هدف گذاری در تشکیلات »
👤با تدریس دکتر حسین عرب اسدی
🏷 ۲۳ لغایت ۲۵ اردیبهشت
📆 ثبت نام تا : ۲۰ اردیبهشت
#تخفیف_ثبت_نام_گروهی
💢جهت کسب اطلاعات بیشتر با آیدی زیر در پیام رسان ایتا ارتباط بگیرید :
📱@Mezmar_ir_admin
🗂 تشکیلات اسلامی مِضمار
🆔 @mezmar_ir
شیطان شناسی.pdf
1.74M
📕شیطان شناسی
✍️ #بقلم حاج آقا علیپور
📌عناوین مهم #جزوه:
🔖ماجرای ابلیس و حضرت آدم علیه السلام
🔖سیر سقوط ابلیس در قرآن
🔖علم شیطان و علوم شیطانی
🔖انواع انسانها در رابطه با ابلیس
🔖روشها و شگردهای ابلیس برای تسلط به انسان
🔖رابطه شرّ و شیطان
🔖جایگاه مبارزه با شرّ و ابلیس
🔖سنخیت قوۀ وهم با ابلیس
🌱@Javaaneh_ir
-🌀..
- شهیدمطهری :
ابزار منافق،متدین جاهل است.
لذا خوارج همواره ابزار منافقین
بودهاند..!
•📚یادداشتها|ج۷•
🌱| @Javaaneh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 چرا باید معلم بود؟
❞ تو با «انسانهايى» سر و كار دارى كه بسيارى از مسائل «زندگى» شان را از تو مىآموزند و اعمال و حركات تو را الگو قرار مىدهند.
بخش عظيمى از شخصيتشان را «حرفها» و «رفتار» «تو» مىسازد. اگر فاسد باشى،نسلهايى را فاسد كردهاى و اگر صالح باشى، نسلها را اصلاح كردهاى.
معمولا سؤال مىشود كه در كلاس چگونه بايد بود؟ در حالى كه سؤال مهمتر اين است كه اساسا، چرا بايد معلم بود؟
ما تا نقش انسان در هستى را درك نكرده باشيم، نقش معلم در كلاس را نخواهيم فهميد. تا چرا بودن انسان پاسخ نگيرد، چگونه بودن او جواب نخواهد گرفت.
✍🏻 عینصاد
🌱@Javaaneh_ir
11.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
● دخترت رو خوشحال کن!
💐 ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر مبارک
🌱| @Javaaneh_ir
20.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید | مثل ستاره 😍💖
● همزمان با دهه کرامت نماهنگ «مثل ستاره» با صدای حاج عبدالرضا هلالی منتشر شد.
#روز_دختر
🌱| @Javaaneh_ir
🔰 دختر دولت و رحمت میآورد!
🔻 بچهٔ دختر را خیلی دوست داشت. میگفت: دختر دولت و رحمت برای خانه میآورد. موقع وضع حمل، من قزوین بودم و او دزفول. تلفنی مژدهٔ تولد اولین بچهمان را به او دادم. وقتی فهمیده بود بچه دختر است، پای تلفن سجدهٔ شکر کرده بود. وقتی آمد، بیمارستان بودم. یک کاغذنوشته بالای سر «سلما» گذاشت که «لطفاً مرا نبوسید!» خودش هم آنقدر دیوانهاش بود که دلش نمیآمد ببوسدش.
📚 از کتاب «آسمان؛ بابایی به روایت هسر شهید» ص ۲۶
🌸شهدا را یاد کنیم حتی با یک صلوات
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌱@Javaaneh_it
🍃
#چهلنکتهمدیریتیفرماندهاندوراندفاعمقدس
۳۴. تحمل و سعه صدر:
یکی از اتفاقات رایج فرماندهی در زمان دفاع مقدس، بحث ها و جلسات جنجالی زیادی است که با فرماندهان دیگر برگزار می شد. از جمله ویژگی مهم و مشترک بین فرماندهان دفاع مقدس این بود که حتی با زیردستان خودشان هم در جلسات بحث می کردند و به صورت دیکتاتورمآبانه سعی نمی کردند بگویند که این دستور من است و شما باید گوش دهید؛ بلکه تلاش می کردند افراد را اقناع کنند و اگر آنها دلایل محکمتری می آوردند فرمانده نظر خودش را اصلاح می کرد. لازمه چنین روحیه ای داشتن قدرت تحمل بالا و سعه صدر است. توجه به این نکته، اطاعت پذیری زیرمجموعه را به شکلی مطلوب امکان پذیر می کند به این معنا که آنها وقتی می بینند که فرمانده حرف آنها را می شنود و به صحبت آنها صحه می گذارد، آنها نیز حرف فرمانده را می شنوند و دستورش را اطاعت می کنند.
#چلچراغ_فرماندهی
#جوانهها🌱
@Javaaneh_ir
🔰باغبان یا نجار؟
نجار، قبل از اینکه شروع به ساختن چیزی کند، باید نقشه همهچیز را بکشد. او پیش از اینکه یک صندلی بسازد، دقیقا میداند نتیجه کارش چه خواهد شد و اگر تجربه داشته باشد، خطایی رخ نخواهد داد.
اما باغبان چطور؟ او هم همه تلاشش را میکند، به جزئیترین نشانهها توجه دارد و بهترین شرایط را برای رشد گیاهانش فراهم میکند. اما با وجود این، نمیتواند تعیین کند که درختی که کاشته چه شکلی خواهند شد.
بعضی از پدر و مادرها میخواهند برای بچهشان نجار باشند. پسرم باید دانشمند شود و بعد لحظه لحظه زندگی کودکشان را مثل نجارها با خطکش و پرگار و گونیا اندازه میگیرند. دو ساعت درس، ۲۰ دقیقه تلویزیون و همینطور تا آخر. آنها اما نکته بزرگی را فراموش کردهاند: نجارها با چوب بیجان کار میکنند، ولی بچهها نهالهای زندهاند.
🔸آلیسون گوپنیک، نویسنده کتاب علیه تربیت فرزند، میگوید باید برای بچهها باغبان بود. و یادمان نرود که مرغوبترین میز و صندلیها هم هیچوقت شکوفه نخواهند داد.
🌱@Javaaneh_ir
📓 #تحلیل_کتاب | *نقش آزادی در تربیت کودکان*
📚 بیایید همه با هم کمک کنیم بچههایمان آدم باشند؛ آدم باشند یعنیb چه؟ یعنی مختار باشند، آگاه و مختار، نقش ما و شما نسبت به اینها باید نقش کمک باشد؛ نقش فراهم آورند نه، نقش استادکار قالب سازی که میخواهد این استعداد نرم و لطیف کودک را در یک قالب خشن بریزد و از او یک موجود قالبی بسازد.
شهید بهشتی؛ نقش آزادی در تربیت کودکان ص ۱۶
*🖋 تحلیل :*
مبتنی بر این نظر ما چکنیم و چه نکنیم؟
*✅ چه کنیم: * برای متربی تجارب مثبت تربیتی ایجاد کنیم،مثلا برای نماز خوان کردن بچه ها سعی کنیم برنامه های جذاب برگزار کنیم .
مسابقات بین دو نماز ،یا حتی دادن چای و نان خالی در نمازخانه میتوان یک تجربه خوب ایجاد کرد تا حس بچه ها نسبت به نماز خوب بشود.
*❌چه نکنیم* : اجبار به نماز ،شرط انضباط گذاشتن،تنبیه بچه ها بدلیل عدم شرکت در نماز ممنوع چون تجربه منفی ایجاد میکند
فقط راهنمایی و تذکر(اکثر افرادی که با زور و اجبار در کودکی برای نماز بیدار شده اند به مرور نماز صبحشان ترک میشود)
🌱@Javaaneh_ir