هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
⭕️ماجرای نام "حصین" بر روی پیراهنهای مشکی چیست؟
✅جواد حیدری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه موضوع مطرح درباره پیراهن منقش به اسم "حصین" و پخش این پیراهن در بازار و ارتباط آن با ماه محرم یک شایعه است، اظهار کرد: یک خواننده رپ برای تبلیغ کار خود اسم هنریاش، حسین را با "ص" روی پیراهن نوشته است.
🎙#استاد_جواد_حیدری
📝جزئیات بیشتر در لینک زیر:
#خبر_گزاری_ایمنا
🆔 www.imna.ir/news/388203/
💎کانال رسمی استاد جواد حیدری💎
╔═─═ঊঈ🔸ঊঈ═─═╗
©: @javadheidari110
╚═─═ঊঈ🔸ঊঈ═─═╝
پاسخ به شبهه(۱۴):
فلسفه و چرایی عزاداری سیدالشهدا(ع)
کارشناس دینی گفت: امام حسین(ع) با قیام خود از یک جهت به زندهسازی و بازپروری دین جدشان همتگماشتند و از طرفی به اصلاح بینشها، روشها و منشها پرداختند، استمرار ما بر عزاداری هر ساله نیز متوقف بر همین اهداف است.
✍️#استاد_جواد_حیدری
📝 خبرگزاری حوزه:
https://hawzahnews.com/xbjc2
🇮🇷کانال رسمی استاد جواد حیدری👇
https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
هدایت شده از مرضیه رمضانقاسم
🚩 🏴 🚩 🏴 🚩 🏴 🚩 🏴 🚩 🏴
🏴
🚩
پرســـ❓ــش
⁉️با توجه به اشتیاق عموم مردم بخصوص نوجوانان و جوانان عزیزمان به امام حسین -علیهالسلام- از یک سو و از سوی دیگر هجمهها و تلاشهای دشمن از طریق ایجاد شبهات برای کمرنگ کردن عظمت حسینی، شما چه راهکاری برای جذب نوجوانان و جوانان به دین دارید؟
پاســـ🖊ــــخِ استاد حیــــــدرے "زیدعزه"
1⃣ اخلاص
اخلاص حرف اول را در تبلیغ میزند به همین جهت کار فرهنگی با خلوص همراه نباشد سر سوزنی ارزش نخواهد داشت، بنابراین برای تاثیر گذار بودن در مخاطب باید خود را مجهز به اکسیر اخلاص کنیم. البته خلوص، فلوس را نیز به همراه خواهد آورد.
چون که صد آمد نود هم پیش ماست.
2⃣ آگاهی
برای تبلیغ معارف آگاهی به مبانی دین و معارف امری ضروری است. لذا اگر بدون مطالعه و تحقیق قدم به عرصهی تبلیغ گذاشته شود تخریب جای تبلیغ را خواهد گرفت.
3⃣ استمرار
کار فرهنگی نیازمند استمرار است لذا فعالیتهای مقطعی و فاقدِ چشمانداز به سر منزل مقصود نخواهد رسید. هر چند از تاثیرات آن نمیشود چشم پوشی کرد ولی تاثیرات آن جزئی و مقطعی است.
4⃣ هزینهکردن
برای ایجاد انگیزه و استمرار در تبلیغ دین باید هزینه کرد در این بخش هم مردم و هم دستگاههای ذیربط میبایست وظیفهشناس باشند، خود مبلغ نیز باید در حالی که برای جذب به دین خرج میکند تقدیرالمعیشه را نیز فراموش نکند.
5⃣ حسن خلق
طبق آیات و روایات مشهود است که از مهمترین ابزار مربی حُسنِ خُلق در کل امور زندگی است. جوان و نوجوان را باید بتوان در فضای حقیقی و خصوصاً در فضای مجازی با اخلاق حسنه جذب نمود. چرا که مخاطب با مشاهدهی اخلاق خوب مربی و مبلغ جذب دین میگردد.
6⃣ پرهیز از نصیحت
همچنین حتیالامکان از نصیحت کردن بپرهیزیم بلکه کاری کنیم که مخاطب با ما همراه شود بطور مثال با گوش جان بدون قضاوت و تعصب حرفهای او را بشنویم و به قضایا فقط از زاویهی عقائد خود ننگریم بلکه قضیه را از زاویهی دید او نیز بنگریم، احساسات او را درک کنیم.
7⃣ تبلیغ ترجیحاً در فضائی مفرَّح
اگر برایمان امکان دارد با نوجوان و جوان به اماکن تفریحی نظیر سینما، تئاتر، رستوران، گیم نت... برویم خلاصه در راه دین باید خرج کرد.
اگر گروهاند هر کس غذای سادهای در منزل تهیه کند با خود بیاورد و ساعات خوشی را در کنار هم بدون خشکی مقدسی طیکنیم تا اسلام را عملی با رفتارمان به آنها نشان دهیم نه اینکه با نصیحت و دعا خوانی و... آنها را از دین زده کنیم. چرا که اِلی ماشاءالله از این مجالس سطحی و خشک در جامعه فروان است پس کار ما چشاندن مزه دینداری به مخاطب است و در همین نشست و برخاستهاست که میتوان نکات آموزشی فراوان و عمیق و بنیادین را در ذهن او حک کرد.
♻️نتیجهاینکه
مبلغ و مربی اگر خلوص داشته باشد و با تاسی به انبیا و اهل بیت -علیهمالسلام- اهل کار و تلاش باشد کار، او را اهل راز و نیاز نیز میکند چرا که کار با تبلیغ قابل جمع است.
و جالب اینکه بارها دیدهایم، مردم حرف شنوی خوبی از روحانی شاغل و زحمتکش و در عینحال، فاضل و با خلاق دارند.
در گفتن عیب دگران بسته زبان باش
با خوبی خود عیبنمای دگران باش
#عقائد
#امامت
#شبهات_محرم
🆔 @javadheidari110
🏴 🚩 🏴 🚩 🏴 🚩 🏴 🚩
@ramezan_ghasem110
هدایت شده از نیاز دانش آموزان 👩🏫
عدم نمایش صحنه های غیر اخلاقی در موبایل فرزندان
اگر به هر دلیل به این نتیجه رسیدهاید که برای فرزندتان در دوران آموزش آنلاین #موبایل بخرید و مایلید از بعضی صحنه های #غیر_اخلاقی فرار کنید و فرارش دهید بخوانید:
⛔️ *عدم نمایش نتایج غيراخلاقى*
🔁 گاهی هنگام جستجو در گوگل، با نتایج نامناسب و بعضاً غيراخلاقى روبرو میشوید.
آیا میدانید گوگل گزینهای دارد که اگر فعالش کنید، نتایج غيراخلاقى را نشان نمیدهد؟
👌🏻برای اینکار کافی ست:
1⃣ داخل مرورگرتان نشانی زیر را تایپ کنید:
Google.com/preferences
2⃣ بعد از بازشدن صفحه نمایش، گزینهی فیلتر کردن نتایج غيراخلاقى (پنهان کردن نتایج بی پرده) را با زدن تیک کنار گزینه زیر فعال کنید.
Turn On SafeSearch
مراقب فرزندان خود در فضای مجازی باشیم.
🌻 دیدن هر تصویری، زیبنده چشمان شما و گل های زندگی شما نیست.
✨✨✨✨✨
(◉‿◉) ❤️ (◠‿◕)
@Golhayebeheshtee
(◔‿◔) ❤️ (✷‿✷)
هدایت شده از مرضیه رمضانقاسم
🚩 🏴 🚩 🏴 🚩 🏴 🚩 🏴 🚩 🏴
🏴
🚩
پرســـ❓ــش
⁉️ آیا پس از شهادت امام حسین علیهالسلام ازبانوان آلالله درخواست کنیزی شد؟
⁉️ حجاب بانوان اسیر شده پس از واقعهی عاشورا تاچه حد برداشتهشد؟ آیا حجاب کامل برداشتهشد؟
پاســـ🖊ــــخِ استادحیــــــدرے زیدعزه
1⃣ از بزرگترین مصائبِ واقعهی کربلا ظلم ظالمانی چون شمر و یزید و لشکریانشان بودهاست.
یکی از مصائب عظمائی که پس از شهادت امامحسین علیهالسلام رخداد اسیر شدن آلالله بود و جانسوزتر از آن اینکه برخی از دشمنان جسارت را به اوج خود رساندند به گونهای که طبق آنچه از کتب تاریخی استنباط میشود به برخی از مخدراتِ کاروان زینب کبری سلاماللهعلیها درخواست کنیزی دادند، که البته با واکنش تند و قاطع حضرت زینب سلاماللهعلیها مواجهشدند.
2⃣ طبق آنچه از منابع روایی و مقاتلِ معتبر استفاده میشود این است که حضرت زینب -سلاماللهعلیها- و بانوانِ حاضر در کاروان ملحفهای ( لباس روئی که شبیه چادر است) را با خود حمل میکردند، که آن مَلاحِف از سر آن مخدرات برداشتهشد اما با توجه به اینکه علاوه بر چادر مقنعههایی نیز داشتند و همچنین بنابر عبارتهای نقلشده ملحفه(ملحفه چیزی که شبیه چادر و رو انداز هست را گویند که در زبان فارسی نیز همین معنا برای آن استعمال میشود) از سر مخدرات کشف شد.
بنابراین طبق استعمال لفظِ ملحفه میتوان چنین نتیجه گرفت، کشف حجاب کامل و نمایان شدن بدن و موها برای بانوان آلالله رخ ندادهاست
♻️نتیجهاینکه
اگر بر فرض کشف حجاب به صورت کامل نیز رخ دادهباشد، این منافاتی با مقام و عظمتِ آن مخدرات ندارد و چون از آنها سلبِاختیار شدهبوده، فلذا تکلیفینداشتند.
#عقائد
#امامت
#شبهات_محرم
🆔 @javadheidari110
🏴 🚩 🏴 🚩 🏴 🚩 🏴 🚩
@ramezan_ghasem110
هدایت شده از مرضیه رمضانقاسم
🌀 🌀 🌀 🌀 🌀 🌀 🌀 🌀 🌀 🌀
🌀
🌀
⁉️ تعریف علم کلام چیست؟
⁉️ چرا به علم مباحث مربوط به اعتقادات کلام گویند؟ وجه تسمیهی آن چیست؟
1⃣ تعریف علم کلام
حضرت استاد شهید مرتضی مطهری تعریف علم کلام را اینگونه بیان میدارند: علم کلام علمیست که دربارهی عقائد اسلامی یعنی آنچه از نظر اسلام باید بدان معتقد باشیم و ایمان داشتهباشیم بحثمیکند.(موضوع علم کلام)
به اینصورت که مباحث اعتقادی را توضیح میدهد و دربارهی آنها استدلال میآورد و از آنها دفاع میکند.
ایشان چکیدهای از اندیشههای مختلف را به صورت تعریفی جامع و مانع بیان کردهاند، به چنين تعریفی، تعریف جامع و مانع گوئیم چون
〽️هم موضوع علم کلام را که همان عقائد اسلامیست را مطرح کردهاست
〽️هم اهداف آن را توضیح داده
〽️و برای آن استدلال آورده است
〽️همچنین از آن دفاع نیز کرده است
〽️و هم روش آن را بیان کرده است که در اینجا روش آن مطلق است زیرا میتوان استفاده کرد از از روشهای:
➕ عقلی
➕ نقلی
➕حسی
♻️نتیجه اینکه:
✅ تعاریف متعددی برای علم کلام شده است اما جامع و مانعترین تعریف، تعریفی است که استاد شهید مرتضی مطهری از آن داشتهاند.
علم کلام و علم مباحث اعتقادی علمیست که دربارهی عقائد اسلامی یعنی آنچه ما باید از نظر اسلام به آن معتقد باشیم و ایمان داشتهباشیم بحث میکند به این صورت که:
اولاً: عقائد را توضیح میدهد، زیرا وظیفهی علم کلام و متکلم این است که عقیده را توضیح دهد
ثانیاً: دربارهی آنها استدلال میآورد، یعنی فردی که اعتقاد به خدا دارد باید عقیدهاش را توضیح دهد و دلائلی که بر وجود و اثبات خدا وجود دارد را بیان کند.
البته متکفل چنین مهمي علم کلام است و توسط متکلم انجام میشود و همچنین از آنها دفاع میکند. در طول تاریخ وظیفهی متکلمین دفاع از حدود و ثغور و مرزهای اعتقادیست.
نظیر شاگردانِ انبیاء و اهلبیت علیهمصلواتالله اینچنین بودند مناظرات متعدد داشتند مثل هشام علیهالرحمه متکلم و شاگرد امامصادق علیهالسلام بود. خود انبیا و اهلبیت نیز یکی از وظایفشان دفاع از اندیشهی متعالی اسلام عزیز بوده که این کار در علم کلام شکل میگیرد.
✅ یکی از وجوه فارق علم کلام با سایر علوم بحث روشهاست زیرا در علم کلام هم از عقل استفادهمیکنیم، هم از قرآن و هم از روایات استفاده میکنیم.
2⃣ وجوه تسمیهی مباحث اعتقادی به کلام
۱) طرح حدوث و قِدَمقرآن در برههای از تاریخ
علم کلام را کلام گویند زیرا:
مهمترین مسائل در بحث اعتقادات در برههای از تاریخ مسئلهی کلام الهی (قرآن) بوده است.
قرآن کلام خداست. کلام الهی حادث است یا قدیم است؟ یعنی آیا قرآن خلق شده ابتدا دارد یا اینکه مثل خدا قدیم است و همانگونه که خدا بوده و هست و خواهد بود، کلام خدا هم بوده و هست و خواهد بود. "و کلمالله موسی تکلیما"
این دعوائیست که در نیمهی دوم قرن اول در بین مسلمانان شدت گرفت و موجب شکلگیری علم کلام شد، لذا چون موضوع اولیهای که باعث ایجاد علم کلام شد کلام الهی بوده است، اسم این علم را بر کل کلام گذاشتهاند.
۲) آغازشدن بخشهای مباحث کلامی با الکلام
رسم و سیرهی متکلمین این بوده است، وقتی کتابهای خود را مینوشتند اسم آن بخش را مثلا میگذاشتند الکلام فیالتوحید، الکلام فیالنبوه، الکلام فیالامامه، الکلام فیالمعاد یعنی بخشهای مباحثشان را با این جمله شروع میکردند و این جزء را بر کل اطلاق کردند.
۳) دفاع از دین با زبان و کلام است
رسالت مباحث اعتقادی و علم کلام دفاع از عقائد دین است، از طرف دیگر مهمترین ابزار دفاع کلام، زبان، نطق و گفتگو و مناظره است و چون ابزار اصلی کلام است در این علم بخاطر اینکه میخواهد دفاع کند نام کل علم را کلام گذاشتهاند.
♻️نتیجه اینکه:
✅ علماء علم کلام تا ۵ وجه تسمیه برای علم کلام مطرحکردهاند.
✅ ناگفتهنماند به علم کلام علم اصول دین، فقه اکبر و علم توحید و صفات نیز اطلاق شده است.
#عقائد
#تعریف_علم_کلام
#وجه_تسمیهی_اعتقادات_به_کلام
@javadheidari110
💠 💠 💠 💠 💠 💠 💠 💠 💠
@ramezan_ghasem110
هدایت شده از شبکه جهانی موعود🌷
10.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پسربچهای که کفش میهمانان را میدزدد!!!
#گلهای_خونه
#تربیتی
هدایت شده از مرضیه رمضانقاسم
🌀 🌀 🌀 🌀 🌀 🌀 🌀 🌀 🌀 🌀
🌀
🌀
⁉️هدف و غرض از علم کلام چیست؟
1⃣غرضی که متکلمین برای خود دنبال میکنند
یکی از اهداف علم کلام اهدافیست که نسبت به خود متکلم است، یعنی من و شمائی که داریم علم کلام میخوانیم هدفمان چیست؟
متکلمین برای خود ۲ هدف را دنبال میکنند:
۱) هدف نظری:
دست یافتن به معرفت و شناخت تحقیقی و تفصیلی، یعنی اول نظر و اعتقادات خود را تقویت و تحکیم کنیم، زیرا بسیاری از ما شناختهایمان اجمالیست، متاسفانه با وجود اینکه ادعای قبول خدا و پیغمبر را داریم اما شناخت اغلب ما نسبت به خدا و پیغمبر، از نوعِ شناخت اجمالیست، زیرا وقتی در معرض شبهه و سوال قرار میگیریم ساکت میشویم و عقبنشینی میکنیم چون پاسخی نداریم. این یعنی معرفتمان، معرفت تفصیلی و تحقیقی نبوده است.
۲) هدف عملی:
وقتی در حوزه و حیطهی نظر و اعتقاد قوی شویم آنگاه دینداری و عبادتِ ما عبادتی عالمانه و همراه با شناخت و معرفت خواهد بود.
لذا فرمودند: اولالدين معرفت الجبار، معرفةالله اعلیالمعارف، چون باعث میشود من در عبودیت هم پیشرفت کنم.
یکی از علل کوتاهی ما در مباحث عمل: نماز، روزه، خمس، زکات در جامعهی ما بخاطر ضعفِ در عقیده است. زیرا ضعف عقیده منجر به ضعف در عمل میشود.
پس هدف اول و مهم نسبت به خود متکلم است.
و هدفی که نسبت به خود متکلم دنبال میشود یک هدف نظریست که همان رسیدن به شناخت دقیق است.
2⃣ غرضی که متکلم برای دیگران دنبال میکند
هدف ما از مطالعهی علم کلام ارشاد و هدایت دیگران است، زیرا یکی از وظائف ذاتی طلبهگی ما ارشاد و هدایتگری و دستگیری از ایتام آل محمد صلواتاللهعلیهماجمعین است.
♻️نتیجه اینکه:
آنچه اهمیت علمکلام را بر ما آشکارمیکند عبارتست از👇
❇️پایهبودن علمکلام نسبت به سایرعلوماسلامی
حیات سایر علوم اسلامی در گرو علمکلام (اثبات خدا و کلام خدا) است، که این مهم در علم کلام اتفاق میافتد. فلذا علم کلام پایهی سایر علوم اسلامیست:
🔸نظیر اینکه:
〽️علم کلام، پایهی علم تفسیر است.
مثلاً اگر در علم کلام حجیت وحی را اثبات نکنیم، دیگر علم تفسیر معنا ندارد زیرا تفسیر ناظر به آیات است و آیات باید اثبات شود که از طرف الله است، اگر ثابت نشود که دیگر تفسیر معنا ندارد.
〽️ علم کلام، پایهی علم فقه است.
در علم فقه اول باید بر ما ثابت شود این کلام کلامِ معصوم است. لذا قبل از آن باید در علم کلام اثبات کردهباشیم خدا، نبی و امام کیست، چون اگر اینها در علم کلام اثبات نشود دیگر علم فقه مفهومی نخواهد داشت.
🔶 بنابراین سایر علوم با پسوند اسلامی نظیر تفسیر، فقه، حدیث و... نسبت به علم کلام، علم پَسینی هستند زیرا اول باید در علم کلام خدا و پیغمبر را اثبات کردهباشیم تا بعد بتوانیم دربارهی علم تفسیر، فقه، حدیث و ... صحبتکنیم و منابع و تشریعات آن را مطرح کنیم.
❇️ حکمت خیر کثیر است.
به جهت جایگاه بسیار بالائی که علم کلام نسبت به سایز متون دینی دارد این فرمایش است: هر کس حکمت داشته باشد، خیر فراوان نصیب او شده است "من اوتی الحکمه فقد اوتی خیرا کثیرا" به همین جهت ما میخواهیم حکیمانه عملکنیم.
❇️ توجه ویژهی اهلبیت علیهمالسلام به متکلمان
از ارزش ویژهای که اهلبیتعلیهمصلواتالله برای متکلمان قائل بودند به جایگاه و اهمیت علم کلام پیمیبریم. یک نمونه اینکه، امامصادق علیهالسلام با وجود اینکه هشام در سن جوانی بود، حضرت تمام قد مقابل ایشان میایستادند و او را احترام میکردند و دیگران را نیز توصیه میکردند مثل او با زبان، قلم و بیان از مکتب اهلبیت دفاع کنند.
❇️ افزایش دانش و هدفمند کردن گرایش
بنابراین وظیفهی ماست که با سعی، تلاش، توکل و توسل به ساحت مقدس آلاللهعلیهمصلواتالله بتوانیم اندکی بر داشتهها، دانشهای خود بیفزائیم و بینش و گرایشهایمان را هدفمندکنیم و هرآنچه میآموزیم به دیگران نیز انتقال دهیم و انشاءالله برای تعمیق مباحث معرفتی، کلامی و اعتقادیمان اهل تحقیق، گفتگو و مباحثه باشیم زیرا بدون مباحثه و پرسش و پاسخ و تجزیه و تحلیل اندیشهها طبیعتاً تعمیق باورها برایمان رخ نخواهد داد. لذا میطلبد با مباحثه و تحقیق این مهم را محققسازیم.
لذا توصیهمیشود برای تحقیق بیشتر، کتابهای pdf استاد محمد بیابانی اسکوئی را با مراجعه به سایت نبا رایگان دانلود کنید.
#عقائد
#هدف_علم_کلام
@javadheidari110
💠 💠 💠 💠 💠 💠 💠 💠 💠
@ramezan_ghasem110
پاسخ به شبهاتی در ارتباط با برخورد با مجرمان در نگاه دین/مجرم از هویت انسانی خارج نمیشود
ادامهاش را اینجا بخوانید:
mehrnews.com/xW2gL
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
@javadheidari110
هدایت شده از مرضیه رمضانقاسم
🚩 🏴 🚩 🏴 🚩 🏴 🚩 🏴 🚩 🏴
🏴
🚩
پرســـ❓ــش
⁉️چرا امام سجاد علیهالسلام بیمار بودند؟
پاســـ🖊ــــخِ استادحیــــــدرے زیدعزه
1⃣ حفظ اسلام
با مطالعهی تاریخ و بررسی زندگی امام سجاد علیهالسلام به این نکته رهنمون میشویم که حضرت، با سیاست های مختلف و شجاعت مثال زدنی خود، مکتب اهلبیت -علیهمالسلام- و پیروان آن را و در یک کلام، اسلام عزیز را حفظ و باعث بقای آن شدند.
1⃣بیماری مانع تعطیل وظائف امام نبود
تدبير امام سجاد در اسارت، گريه هاي امام سجاد در مدينه، ایراد خطبه و روضه خواني هاي آن حضرت و بیان معارف در قالب دعا به مدت 35 سال و تبلور آن در زبور آل محمد که همان صحیفهی سجادیه است، شاهد و گویای این حقیقت است.
بنابراین اینگونه نبوده که حضرت سجاد علیهالسلام همیشه بیمار بوده و وظائف امامت را معطل گذاشته و اقدامی انجام ندهند.
2⃣بیماری مختصِ عاشورا و حفظِ نسلِ
آنچه مسلم است؛ بیماری امام زین العابدین -علیه السلام- تنها در ایام حادثهی عاشورا بوده و علت آن، تقدیر الهی بوده است که ایشان زنده بمانند و نسل امامحسین -علیهالسلام- از این طريق حفظ شود.
3⃣مانعی برای کشته شدن ایشان توسط دشمنان
همانگونه که در تاریخ ثبت شدهاست، چندین مرتبه تصمیم گرفتند حضرت را بکشند، اما چون بیماری ایشان شدید بود گفتند: بیماری او را خواهد کشت و دیگر لازم نیست ما او را بکشیم و به این ترتيب این بیماری سبب نجات حضرت شد. مرتضی مطهری، حماسه حسینی،ج1
حمید بن مسلم گوید: ما به اتفاق شمربنذیالجوشن در خیمهها عبور میکردیم تا به علیبنحسین -علیه السلام- رسیدیم و ایشان را در شدت بیماری و با حالتی ناتوان در بستر غم و بیماری و ناتوانی خوابیده دیدیم، جماعتی از رجاله که با شمر بودند، گفتند: آیا این بیمار را بکشیم؟ من گفتم: سبحانالله شما چه مردم بیرحمی هستید! همین مرض او را خواهد کشت. بدین وسیله شر دشمنان را از آن حضرت برگردانیدم📚شیخ عباس قمی، منتهیالامال،ج1
♻️نتیجه اینکه:
بر اساس حکمت الهی، امام سجاد -علیهالسلام- فقط در حماسهی کربلا و عاشورا مدتی بیمار بودند و بعد از حفظ جان حضرت، ایشان با تدبیر و شجاعت و ایفای نقش امامت و رهبری خویش باعث بقای اسلام عزیز شدند و اطلاق «امام بیمار» برای حضرت، به هیچ وجه صحیح و جایز نیست.
#عقائد
#امامت
#شبهات_محرم
🆔 @javadheidari110
🏴 🚩 🏴 🚩 🏴 🚩 🏴 🚩
@ramezan_ghasem110