[با روش بازیابی به استقبال امتحانات پایان سال بروید📋]
با روش بازیابی به استقبال امتحانات پایان سال بروید و طعم شیرین موفقیت به روش بازیابی را بچشید.
هر محصلی وقتی به امتحانات پایان سال نزدیک میشود، میداند که در کنار مطالعه باید وقتی برای حل نمونهسؤالات امتحانی بگذارد.📄
معمولاً هم روش کار این است که درسها را خوانده و بعد شروع به حل نمونهسؤالات امتحانی میکند.
با این حال اگر میخواهید در وقت خود صرفهجویی کنید یا اگر میخواهید روی مباحثی که چالش دارید تمرکز بیشتری کنید یا نمونهسؤالات امتحانی بیشتری حل کنید، اول از خودتان امتحان بگیرید. به این روش بازیابی میگویند📖.
در روش بازیابی درسخواندن را ابتدا با امتحان دادن آغاز میکنید.
اول یک یا دو نمونهسؤال امتحانی حل میکنید.
متوجه میشوید که در هر مبحث چه وضعیتی دارید. بعضی از مباحث را مسلط هستید. در بعضی چالش دارید و باید دوباره آنها را بخوانید. در واقع با روش بازیابی، میتوانید اولویتبندی خوبی برای خود داشته باشید.✅
حالا بعد از مطالعه دوباره به سراغ امتحاندادن بروید. باز هم یک یا دو نمونه سؤال حل کنید. اگر وقتی باقی ماند این چرخه را همچنان ادامه بدهید و مباحثی که چالشی دارید دوباره مطالعه کنید.✏️
#مشاوره
@javaneh10|🌱جوانه
شهید مصطفی چمران با رتبه ۱۵ در رشته الکترومکانیک دانشکده فنی دانشگاه تهران پذیرفته شد.
او در تمام دوران تحصیل شاگرد اول بود و از استاد سخت گیر خود مهدی بازرگان نمره بیست و دو (۲۲) را در درس ترمودینامیک دریافت کرد.📚
چمران در ریاضیات و هندسه، آنقدر توانا بود که حریفی نداشت.
در درسهای آن روز رایانه آنالوگ، جزو مهم ترین و سخت ترین درسها بود که چمران از آن هم نمره ۲۰ گرفت و در میان دانشجویان، پیشرو بود.
سپس با دریافت بورس تحصیلی به دانشگاه تگزاس ای اند ام امریکا رفت و با وجود عدم تسلط به زبان انگلیسی در سال نخست، در این رشته به عنوان دانشجوی ممتاز، درجه کارشناسی ارشد را کسب نمود.🎓
سپس برای اخذ درجه دکتری در رشته پلاسما فیزیک به دانشگاه برکلی ایالت کالیفرنیا، که یکی از پیشروترین دانشگاه های جهان محسوب می شود، رفت و در آنجا نیز درخشید به گونه ای که پایان نامه او مرجع بسیاری از مقالات علمی دانش روز در زمینه پلاسما فیزیک شد و در دهه ۶۰ در آزمایشگاه های بل و همچنین آزمایشگاه پیشرانه جت ناسا استخدام شد.
همچنین چمران در کنار زبان مادری خود فارسی به زبان های عربی، فرانسوی، انگلیسی و آلمانی مسلط بود و در کنار دانش، به هنر نیز توجه شایانی داشت.✨
#جهاد_علمی
#درس_خوندن_به_سبک_شهدا
@javaneh10|🌱جوانه
جوانه🌱|جهاد علمی
معرفی کتاب سلول های بهاری📚 کتاب سلول های بهاری؛ خاطرات تولید و توسعه سلولهای بنیادی به روایت دکتر
معرفی "کتاب فاتح قدس"📚
در کتاب فاتح قدس؛ روایتی از زندگانی پارسای دانشمند سردار شهید حاج حسن تهرانیمقدم را به قلم محمدحسین علیجانزاده روشن میخوانید.
خواندن کتاب فاتح قدس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟!
علاقهمندان به سرگذشتنامههای شهدا مخاطبان این کتاباند.
#معرفی_کتاب
@javaneh10|🌱جوانه
جوانه🌱|جهاد علمی
معرفی "کتاب فاتح قدس"📚 در کتاب فاتح قدس؛ روایتی از زندگانی پارسای دانشمند سردار شهید حاج حسن تهرانی
درباره سردار شهید حاج حسن تهرانیمقدم:
حاج حسن تهرانیمقدم در سال ۱۳۳۸ در محله سرچشمه تهران متولد شد. پدرش محمود تهرانی مقدم به پیشه خیاطی مشغول بود. به علت شغل پدر (خیاطی) به محله شکوفه و سپس به محله بهارستان نقل مکان کرد و مدارس ابتدایی و دبیرستان را در همین مناطق گذراند.
در مسجد زینب کبرای سرچشمه زیر نظر آیتالله سید علی لواسانی، امام جماعت و مدیر مسجد، تعلیمات دینی و مقدمات آشنایی با اسلام را فرا گرفت و به همراه برادرانش در گروه سرود مسجد شروع به فعالیت کرد. این گروه سرود، هسته اصلی گروه سرودی بود که در روز ۱۲ بهمن ۵۷ در فرودگاه مهرآباد به اجرای برنامه پرداخت.
در سال ۱۳۵۶ در رشته صنایع (بُرش قطعات صنعتی) در مقطع فوقدیپلم مدرسه عالی تکنیکیوم نفیسی پذیرفته شد و یک سال بعد همزمان با اوجگیری فعالیت انقلابی تحت تأثیر برادرش محمد به صف انقلابیون پیوست.
در ساتل ۱۳۸۵ در مقطع لیسانس رشته مهندسی صنایع ادامه تحصیل داد و موفق به اخذ مدرک مهندسی شد. در سال ۱۳۵۹ در اطلاعات منطقه ۳ سپاه شمال مشغول به فعالیت شد و تا ۱۳۵۹/۷/۳۱ در این سمت باقی ماند.
حاج حسن بعد از عملیات ثامنالائمه (ع) متوجه ضعف آتش پشتیبانی خودی مستقر در خطوط مقدم جنگ شد، مدتها روی این موضوع فکر کرد و سرانجام در پاییز ۱۳۶۰ طرح ساماندهی آتش پشتیبانی (خمپارهاندازها) را به صورت سنجیده و مدون تقدیم حسن باقری کرد.
در سال ۱۳۶۲ و پس از فوت پدرش، باوجود مشغله فراوان زندگی مشترک را آغاز کرد و در سال ۱۳۶۲ ماموریت راهاندازی و سازماندهی فرماندهی موشکی زمین به زمین سپاه به او سپرده شد.
پس از صدور فرمان تاریخی امام (ره) مبنی بر تشکیل نیروهای سهگانه سپاه پاسداران، شهید مقدم در سال ۱۳۶۴ به سمت فرماندهی موشکی نیروی هوایی سپاه منصوب شد. در تاریخ ۱۳۸۴/۷/۱ به عنوان جانشین سردار علی زاهدی در نیروهای هوایی سپاه پاسداران منصوب شد و در ۲۳ آذر ۱۳۸۵، رئیس سازمان جهاد خودکفایی سپاه شد.
سردار حاج حسن تهرانیمقدم سرانجام در ۲۱ ابان ۱۳۹۰ در پادگان امیرالمومنین (ع) و در حال آمادهسازی آزمایش موشکی بر اثر انفجار زاغه مهمات، به یارانش شهید احمد کاظمی، حسن شفیع زاده، حسن غازی، غلامرضا یزدانی، علیرضا ناهیدی، مصطفی تقیخواه و ... پیوست.
@javaneh10|🌱جوانه
سلام و خداقوت✨
خدا رو شکر که راضی هستید،لطف دارید🙏🌸
چقدر عالی،ممنونم از شما☺️
#پیام_شما
@javaneh10|🌱جوانه
سلام و نور✨
بله حتما،به شما کتاب"راض بابا" و "عاشقانه ای برای ۱۶ ساله ها" که درباره زندگی نامه این شهیده بزرگوار هست رو پیشنهاد میکنم که بخونید🌿
#پیام_شما
@javaneh10|🌱جوانه
هدایت شده از جوانه🌱|جهاد علمی
لینک ناشناس...
🔶https://harfeto.timefriend.net/16692242380319
حرفی،سخنی...☕️🌿
بفرمایید✨