هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#مکتب_امام
🔹به یاد حج خونین سال ۱۳۶۶
خائن الحَرَمَيْن
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📌 #خبر_ویژه
🔹آقای مطهری! کاسه داغتر از آش شدهاید؟ ترامپ هم ادعای شما را ندارد!
🔸نماینده اصلاحطلب حامی دولت در حالی برای توجیه بیکفایتی دولت در حل مشکلات فعلی کشور بازهم موضوع موشک و مذاکرات برجام را پیش کشیده است که حتی دولت آمریکا نیز در خروج از برجام چنین ادعایی نداشتند.
علی مطهری نائب رئیس و عضو فراکسیون که آخرین موضعگیری وی اعتراض به آفریقاییالاصل بودن دو سوم بازیکنان تیم ملی فوتبال فرانسه در جام جهانی بوده است، روز گذشته در حاشیه صحن علنی مجلس و در واکنش به مطرح شدن مسئله عدم کفایت رئیسجمهور، بازهم ادعای مضحک ایام تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری و موضوع موشک و مذاکره را پیش کشید و گفت: «مسئول وضعیت جاری کشور آنهایی هستند که با هوا کردن موشک تلاش کردند برجام اجرا نشود که البته به هدفشان هم رسیدند.»
وی همچنین مدعی شد: «اگر کل نظام در اجرای برجام مصمم بود و اگر همه تلاش میکردند برجام درست اجرا شود امروز بسیاری از شرکتهای اروپایی و آمریکایی که وارد ایران شدند، در ایران میماندند و سرمایهگذاری میکردند و ترامپ هم به آسانی نمیتوانست از برجام خارج شود.»
چنین ادعایی از سوی این نماینده اصلاحطلب حامی دولت در حالی مطرح میشود که آژانس انرژی اتمی در گزارشهای فصلی خود یازده بار اجرای کامل و بیعیب و نقص برجام از سوی ایران را تایید کرد...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/138608
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹چشم امید دولت به بادکنک اروپا است
🔸روزنامه شرق در یادداشتی با عنوان «حرکت مستانه دلار در سکوت دولت» به انتقاد از سیاست خارجی دولت پرداخته و نوشت چشم امید دولت به بسته بادکنکی اروپا است.
در بخشی از این یادداشت آمده است: در صحنه سیاست خارجی که حوزه اصلی اعتمادساز برای اقتصاد کشور است، گشایش و تحرکی دیده نمیشود. گویی همه چشمها به اروپا و بسته بادکنکی آن دوخته شده و عملا خلاقیت و ابتکار عملی در این صحنه از سوی دستگاه دیپلماسی دیده نمیشود. چند روزی هم هست که دیپلماتها و نمایندگان سیاسی ایران به کشور فراخوانده شدهاند تا هماهنگیهای لازم برای مواجهه با تحریمهای آمریکا انجام شود. ظاهرا قرار نیست جلوی اجرای تحریمها گرفته شود، بلکه هدف کاهش اثرات اجرائی تحریم و دورزدن آنهاست.
در ادامه این یادداشت آمده است: درحالحاضر دستگاه سیاست خارجی ایران در یکی از منفعلترین دورههای تاریخی خود قرار گرفته است و افکار عمومی که تا چند سال پیش به مدد برجام، ارتباط خوبی با این دستگاه پیدا کرده بودند، این روزها کاملا آن را فراموش کردهاند و به گرمشدن آب از سوی دستگاه سیاست خارجی امیدی ندارند. این در حالی است که نبض اصلی اقتصاد در دستگاه سیاست خارجی باید بزند.
نویسنده افزوده است: در حوزه اقتصادی به نظر میرسد کاملا کنترل شرایط از دست دولتمردان خارج شده، اگرچه التهابات و تلاطمهای اقتصادی مدتی است بر مدار دلار و سکه میچرخد؛ اما واقعیت تلختر از قیمت دلار و سکه، شرایط رکودی بازار کالا و خدمات و مهمتر از آن حوزه نگرانکننده تولید و بازار کار است که با رقص هیجانی بازار ارز و طلا، روزبهروز سختتر و وخیمتر میشود...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/138592
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🎭 #ادبی_هنری
🔹توهین یک ژن خوب شاعر و اصلاح طلب به شهدا
🔸یک ژن خوب جدید با تظاهر به زندگی اشرافی و اهانت به شهدا در فضای مجازی ظهور کرد.
ویدئوی منتشر شده از یک ژن خوب که فرزند یکی از مقامات سابق بانکی کشور است، جنجال برانگیز شده است. مهدی مظاهری، فرزند طهماسب مظاهری، وزیر اقتصاد دولت به اصطلاح اصلاحات و رئیس بانک مرکزی دولت احمدی نژاد، در بخشی از این ویدئو با مظلوم نمایی از این صحبت می کند که بیشتر از 300 - 400 میلیون تومان پول ماشین نداده است! این اتفاق، درست پس از ماجرای فرزند و عروس یکی از سفرای کشورمان که با انتقادات فراوانی همراه شد، جنجال برانگیز شده است و بسیاری از کاربران فضای مجازی نیز از این ژن خوب انتقاد کرده اند. همچنین برخی نیز اظهارات و رفتار او را با فرزند عارف مقایسه کرده اند. این ژن خوب بانکی همچنین در اظهار نظری توهین آمیز درباره شهدا گفته که اگر یک عده ای خون دادند، یک عده ای هم پول دادند.
گفتنی است، این ژن خوب متمول در زمینه شعر و شاعری نیز فعالیت میکند و به حلقهای از دراویش هم ارادت دارد.
http://kayhan.ir/fa/news/138574
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔹جلیلی:
هنر نسل قبل بیاثر کردن گزینه نظامی بود هنر نسل امروز باید بیاثر کردن فشارهای اقتصادی باشد
🔸عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: هنر نسل قبل بی اثر کردن گزینه نظامی بود، هنر نسل امروز باید بیاثر کردن فشارهای اقتصادی باشد.
سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مساجد منطقه طلاب مشهد گفت: هنر نسل دفاع مقدس این بود که از خودش عملیات و رفتار و کرداری نشان داد که امروز سی سال از جنگ تحمیلی میگذرد و دشمن دیگر صحبت از گزینه نظامی نمیکند. یعنی میداند که این گزینه جواب نداده است. این را خودش بیان میکند. همین مردکی که الان رئیس رژیم آمریکا است. شما میبینید که او صحبت از گزینه نظامی نمیکند. چرا. چون شنیده است که این گزینه جواب نمیدهد.
جلیلی افزود: هنر آن نسل این بود که ملت ما را از آن مسائل به گونهای عبور داد که امروز دیگر دشمن فکر گزینه نظامی را هم نمیکند. فهمیده بیاثر است. خب هنر نسل امروز باید چه باشد. وظیفه امروز ما چیست. امروز او تمام تلاش خودش را گذاشته که با فشار اقتصادی و رسانهای و مطبوعاتی و فرهنگی فاصله مردم را دوباره از نظام کم بکند.
وی در ادامه گفت: اما هنر نسل امروز چیست؟ باید به گونهای عمل کند که دشمن بداند گزینه اقتصادی و فشار اقتصادی دیگر جواب نمیدهد. اما رسیدن به این نقطه کار میخواهد. این یک مجاهدت و تلاش شبانهروزی میخواهد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: امروز میبینید که یکی از موضوعات اصلی دشمن این است که چرا ایران که ما میخواستیم سه روزه اهواز را بگیریم. بعد چند روزه انقلاب را از پا در بیاوریم، چرا ایران در مرزهای مدیترانه نفوذ دارد؟ میگویند ما میخواهیم تمام تلاشمان را بکنیم که ایران در منطقه نفوذ و اقتدار نداشته باشد. آیا آنها در مقابله با ما سلاحهای کمی داشتند؟ آیا آنها برای مقابله با ما محدودیتهای سیاسی داشتند؟ امروز همه دنیا میداند که اینها که به چیزی قائل نیستند. مگر اینها نگران مثلاً فلان مقررات بینالمللی هستند...
ادامهمطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/138577
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹حامیان نجومی بگیران و مفسدان اقتصادی منتقد تبعیض!
🔸روزنامه اعتماد در شماره روز گذشته طی گزارشی به جلسه فراكسيون شفافسازي و سالمسازي اقتصادي و انضباط مالي پرداخته است.
در ابتدای این گزارش آمده است: «فراكسيون شفافسازي و سالمسازي اقتصادي و انضباط مالي روز گذشته [دوشنبه] يكي از مهمترين جلسات خود را برگزار كرد. جلسهاي كه به رياست محمود صادقي رئیس فراكسيون و با حضور علي لاريجاني رئيس مجلس، كاظم جلالي رئیس مركز پژوهشهاي مجلس و تعداد قابلتوجهي از نمايندگان اصلاحطلب و اصولگرا با محوريت راهكارهاي مقابله با فساد و نقش شفافسازي در بحث مقابله با مفاسد اقتصادي برگزار شد.»
این نوشتار افزوده است: «فساد اقتصادي و مبارزه با آن، اين روزها به يكي از مهمترين مباحث سياسي- رسانهاي كشور تبديل شده و حالا كمتر محفل و گعدهاي است كه در آن سخني از فساد، اين معضل بزرگ اين روزهاي كشور كه رهبر انقلاب از آن بهعنوان «اژدهاي هفتسر» ياد كرده، نباشد.»
در ادامه به راهکارها و پیشنهادهای این فراکسیون پرداخته و از رئیس مجلس عنوان شده: «ظرف روزهاي آينده بايد سياستهاي جديد ارزي اعلام شود تا آنجا كه اطلاع دارم كارها نهايي شده؛ بنابراين بايد ساختار اداره كشور براساس علم اقتصاد جلو برود، نه اينكه سياستهاي دستوري بهكار گرفته شود. مردم اضطراب نداشته باشند؛ مجلس و دولت كار ميكنند كه شرايط متعادل شوند و در اين راستا از طريق دولت نيز با كشورهاي مختلف رايزني خواهد شد و كارهاي اقتصادي نيز پيگيري ميشود.»
همچنین اعتماد از قول رئیس مجلس نوشته است: «فساد سياسي كمتر از فساد اقتصادي نيست، اگر مسئولي اقدام به دروغگويي و تهمت زدن ميكند، نبايد در حكومت حضور يابد.»
در همین ارتباط لازم به یادآوری است...
ادامهمطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/138591
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🎁 #هدیه_به_خوانندگان
🔹رهبر معظم انقلاب: هر چه داریم به برکت جانفشانیها و فداکاریهاست. به برکت روحیه شهادتطلبانه است.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔹مناطق آزاد بلای جان تولید ملی و سرانه اشتغال:
چرا برخی نمایندگان منافع ملی را قربانی عواید زودگذر محلی میکنند؟!
🔸«مناطق آزاد همواره یکی از مخفیگاههای دولتها بوده» این را حجتالاسلام نوروزی گفت و در ادامه افزود: با توجه به آسیبهای اقتصادی این مناطق برای اقتصاد کل کشور اینکه هر نمایندهای بخواهد در منطقه خودش مجوز تاسیس منطقه آزاد بگیرد نتیجهای جز هرج و مرج اقتصادی به دنبال ندارد.
حسن نوروزی، نماینده مردم رباط کریم در مجلس شورای اسلامی دیروز در حاشیه صحن علنی در گفتوگو با خبرنگار کیهان پیرامون لایحه دولت به مجلس برای تاسیس 8منطقه آزاد تجاری جدید گفت: ما به کنترل و دقت در مناطق آزاد معتقد هستیم. من جزو کسانی هستم که به خارج شدن مناطق آزاد از زیرنظر رئیسجمهور رای دادم و زیر نظر وزارت اقتصاد قرار بگیرد برای آنکه بتوانیم در مورد آن طرح سؤال بکنیم برای کنترل و در صورت عدم دقت به اهداف تعیین شده برای این مناطق.
شایان ذکر است که در فاصله سالهای 1380 تا 1386 حجم واردات کالای خارجی از مناطق آزاد 6برابر حجم صادرات از این مناطق بود و در سال 1388 به حجم واردات به 10برابر حجم صادرات رسید و این روند تاکنون ادامه داشته است.
متاسفانه برخی نمایندگان محترم با تمام توان به دنبال تاسیس یک منطقه آزاد در حوزه خود هستند. با توجه به این آمارها باید از این نمایندگان پرسید اگر این روند رو به رشد واردات بیرویه کالا از مناطق آزاد با افزایش تعداد مناطق آزاد ادامه یابد هر ماه و هر سال عدهای از هموطنان مشاغل خود را از دست میدهند و مراکز تولیدی بیشتری تعطیل خواهند شد که در نهایت دود آن به چشم همه ملت خواهد رفت حتی مردم همان حوزهای که منطقه آزاد در آن تاسیس شده است...
ادامهمطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/138592
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹دولت هزینههای جاری را کاهش دهد
🔸روزنامه آرمان در مطلبی نوشت: «یکی از مهمترین رویکردهایی که اقتصاد ایران سخت به آن محتاج است، آن است که دولت، مجلس و بانک مرکزی به نقطهای از فهم مشترک برسند که دست از تزریق پول در بدنه دولت بردارند. مروری بر وضعیت اقتصاد کشور به وضوح نشاندهنده آن است که اقتصاد ایران چندین دهه گرفتار این فریب بوده که برای اداره کردن بهتر کشور،گریزی جز بزرگ شدن دولت وجود ندارد ولی امروز به بهای بسیار سنگینی که همه مردم در پرداخت آن سهیم بودهاند، به روشنی میبینیم که همین بزرگ شدن دولت و از قواره خارج شدن هزینههای آن، آفت اقتصاد شده و سد بسیاری از فعالیتهای زیربنایی و جراحی اقتصاد است. واقعیت این است که اقتصاد کشورمان سخت نیازمند تبیین این باور عمومی است که افزایش هزینههای جاری دولتها، شاید بتواند فشار معیشتی کارکنان دولت را کاهش داده و میزهای مدیریتی دولتمردان را مزین سازد، ولی بیشک نمیتواند کشور ما را در مسیر رشد و توسعه قرار دهد، ما را صاحب فناوری نمیکند، اقتصاد را بر ریل رقابت و نوآوری قرار نمیدهد. این کار فقط بهصورت موسمی و مقطعی، منابع ارزی کشورمان را هدر داده و میل و توان دولت برای تصدیگری امور را افزایش میدهد...دولت باید هزینههای جاری خود را کاهش دهد».
گفتنی است یکی از شاخصهای انضباط مالی دولت، کنترل هزینههای جاری است. هزینههای جاری دولت هرچه کنترل شود، قطعا پول بیشتری برای پرداختهای عمرانی باقی میماند. پرداختهای عمرانی دارای منافع اقتصادی است اما هزینههای جاری صرفا موجب افزایش نقدینگی و تورم میشود.
براساس آمارهای منتشر شده، دولت روحانی در ۵ سال اخیر کارنامه ناموفقی در کنترل هزینههای جاری به جای گذاشته است...
ادامهمطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/138591
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹جانا سخن از زبان ما میگویی
🔸روزنامه اصلاحطلب ابتکار در سرمقاله خود با انتقاد از کاهش شدید و بیسابقه ارزش پول ملی طی ماههای اخیر و انفعال دولت در حل مشکلات اقتصادی نوشت: «بخشی از آشفتگی بازار ارز میتواند ناشی از جنگ روانی و ایجاد سختیهایی باشد که دولت ترامپ و یا به تعبیر آسانتر، دشمنان خارجی در آستانه اعلام دورتازه تحریمها از نیمه ماه جاری به راه انداختهاند، اما آیا سوءاستفادههای مالی، خروج کم منطق 30میلیارد دلار از کشور، ورود20میلیارد کالاهای لوکس، ارتشاء و اختلاسها... و همه دیگر مواردی که انتشار اخبار آنها بر دل و جان مردم زخم زده و میزند، مربوط به دشمن خارجی است؟ اگر بانیان آن دشمن خارجی نباشند، بیگمان بهدلیل منافع شخصی با دشمن و یا دشمنان خارجی همسویی کردهاند.»
این روزنامه حامی دولت در ادامه نوشت: «دشمن خارجی از تشدید تضادهای درون حاکمیت بیشترین بهره را برده و میبرد تا به این وسیله بار خود را ببندد و... بستر لازم را برای تحمیل هرگونه عقبنشینی خفتبار در برابر مطالبات بیرونی فراهم کند. اما آیا دشمن بیرونی همه این اهداف را به تنهایی دنبال میکند؟ یا اینکه همسویان داخلی نقش جاده صافکن او را به عهده دارند؟»
گفتنی است منتقدان دلسوز مدتهاست بر این مسئله تاکید دارند که دولت تدبیر و امید توانمند و با انگیزه برای آباد کردن ایران نیست، چرا که بدنه دولت را افرادی بیانگیزه، فسیل و نجومیبگیر تشکیل دادهاند. در شرایطی که دولت با سناریویی جدید به جنگ اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران آمده همه کارشناسان و صاحبنظران بر این عقیدهاند که ریشه اصلی مشکلات معیشتی جامعه نه صرفا توطئه و تحریمهای آمریکا (که در این 40 ساله همواره استمرار داشته) بلکه نداشتن برنامه مشخص اقتصادی توسط دولت و نوع مدیریت دولتیهاست. طبیعتا چنین شرایطی بستر و زمینه را برای افراد سوءاستفاده گر و به تعبیری تروریستهای اقتصادی فراهم میکند تا در همسویی کامل با دشمنان ملت با فساد گسترده در جهت تنگتر کردن عرصه معیشتی مردم و فروپاشی اقتصاد ایران حرکت کنند.
http://kayhan.ir/fa/news/138591
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📖 #پاورقی
تاریخ تمدن اسلامی-۵۵
🔹 مورخ و منتقد انگلیسی درتوصیف اروپا میگوید:
اینجا برهوت فرهنگی بود
🔸فصل دوازدهم: تمدن اسلامی بنیاد تمدن بشر امروز
اروپا و قلمرو اسلامي براي قرنها ارتباطات نزديکي با يکديگر داشتهاند. امروزه بسياري از تاريخ نگاران و جامعه شناسان اظهار ميدارند که اسلام مهم ترين دليل حرکت اروپا از دوران تاريک قرون وسطي به رنسانس (دوره تجدد ادبي و فرهنگي) بوده است. در زماني که اروپا در پزشکي، ستاره شناسي، رياضيات و بسياري ديگر از رشته هاي علمي عقب مانده بود، مسلمانان گنجينه بيکراني از علم و آگاهي و امکانات وسيعي براي پيشرفت را در اختيار داشتند.
ارتباطي که آنها با دنياي اسلام برقرار کردند، نخستين قدم به سوي تجديد حيات اروپا بود. اروپا که جهل و ناداني، درگيري و جنگ و استبداد بر آن حکمفرما بود، با تمدن پيشرفته و مترقي جهان اسلام مواجه شد و ديد که ساکنان آن هم بسيار موفق و متمدن بوده و هم کاملاً در رشته هاي پزشکي، اخترشناسي و رياضيات پيشرفته هستند، همان طور که در زندگي اجتماعي شان متمدن و پيشرفته بودند. آنها همچنين دريافتند ارزش هايي مانند تحمل و رواداري، فهم و درک متقابل، شفقت و دلسوزي و ازخودگذشتگي که در آن زمان بندرت در اروپا يافت مي شد، ابعاد مختلف اخلاقيات عالي و متعالي هستند که مسلمانان آن را ترويج مي کنند؛ کساني که به مسئوليتها و وظايف ديني خود وقوف کامل دارند.
آندلس، حوزه اقتدار مسلمانان، در بخش جنوبي قاره اروپا واقع شده بود. آندلس تا زمان افول خود در اواخر قرن پانزدهم، تاثير فرهنگي بسياري بر اروپا داشت. بسياري از تاريخدانان که روي تاثير اندلس بر اروپا مطالعه و تحقيق مي کنند، توافق دارند که اين امپراتوری با ساختارهاي اجتماعي خود و تمدن سطح بالايي که داشت، از تمام اروپا پيشرفتهتر بود و يکي از عوامل اصلي در توسعه و پيشرفت تمدن اروپايي به حساب مي آيد.
بسیاری از محققین و پژوهشگران و آگاهان به تاریخ در اروپا، علیرغم سانسور شدیدی که طی چند قرن برای حذف دوران تمدن اسلامی از تاریخ تمدن بشری به عمل آمد، اما نتوانستند واقعیات و حقایق تاریخی را نادیده گرفته و بر تاثیر انکار ناپذیر تمدن اسلامی بر تمدن امروز بشری صحه نگذارند. اندرو گراهام دیکسون (منتقد و مورخ هنری و کارشناس شبکه تلویزیونی BBC) در این باره میگوید:
«... واقعیت این است که فرهنگ اسلام در شکل دادن چیزی که ما فرهنگ غربی میدانیم، نقشی حیاتی داشته است؛ موسیقی، هنر و معماری و فلسفهاش. با این حال اسپانیا تقریبا تنها جایی در دنیای مدرن است که هنوز در آن میتوانید به طور واقعی به این واقعیت برسید که فرهنگ جهان اسلام بخشی از تار و پود ماست...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/138535
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🎓 #دانشگاه
🔹آموزش عالی در انتظار آمایش
🔸توسعه و پیشرفت هر جامعهای درگروی رشد آموزش عالی و ارتقای کیفیت علم و دانش قرار دارد. بنابراین سیاستگذاران و برنامهریزان در هر ساختاری به دنبال ایجاد پیوند میان آموزش عالی و برنامههای توسعه ملی با هدف ارتقای دانش و فناوری هستند.
آموزش عالی و ارتقای علمی در هر جامعه روشنگر مسیر توسعه است و هرگونه خدشه یا چالشی که بر سر راه این مهم پدید آید، دسترسی به اهداف توسعه پایدار را به طور جدی با مشکل روبه رو میسازد.
سند آمایش آموزش عالی یکی از همان طرحهایی است که مسئولان آموزشی کشور با هدف ساماندهی مراکز آموزش عالی و رفع چالشهای این بخش تدوین و ابلاغ کردهاند. این طرح در اردیبهشت ماه 94 کلید خورد، در اسفندماه همان سال به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید و در بهار سال 95 به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ابلاغ شد.
به رغم ابلاغ کلیات سیاستها و ضوابط اجرایی این طرح در دی ماه سال 95 به روسای دانشگاهها و موسسههای آموزش عالی و همچنین تاکید چندباره مسئولان آموزش عالی بر لزوم آمایش این بخش، به نظر میرسد با گذشت بیش از دو سال، این طرح آنگونه که باید و شاید در مسیر اجرا و دستیابی به اهداف قرار نگرفته است.
ساماندهی موسسات آموزش عالی نیازی است که مسئولان این حوزه بارها در سالهای اخیر بر آن تاکید کردهاند چراکه به اذعان بسیاری از آنان، برخی از این موسسهها و مراکز که به طور قارچ گونه و بیحساب و کتاب رشد یافتهاند، از استاندارهای لازم برخوردار نبوده و نیازمند ارتقای کیفیت هستند. این رشد ناموزون، مصائب و مشکلات دیگری را نیز به بدنه آموزش عالی تحمیل کرده است که اکنون سند آمایش به دنبال رفع آنها برآمده است.
بحران صندلیهای خالی در دانشگاهها نگرانیهای عمدهای برای گردانندگان مراکز آموزش عالی ایجاد کرده است...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/138516
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🎓 #دانشگاه
🔹جولان بیپایان «پایاننامهفروشی» در میدان علم!
🔸سرتاسر میدان انقلاب از مقابل هر کتابفروشی که گذر میکنی تابلوهای کنار خیابان و حتی موزاییکها و سنگفرشهای زیر پایت را تبلیغات و تراکتهایی با مضمون فروش پایاننامه فرش کردهاند؛ رخداد زشتی که نه زیبنده ساحت علم است و نه زیبنده جامعهای که آهنگ توسعه علمی دارد.
ثقفی؛ رئیس دانشگاه شاهد درباره موضوع پایاننامهفروشی میگوید: بحث ارائه مقاله حرکت مثبت و درستی است و به عنوان فرصت برای جامعه دانشگاهی به شمار میرود، ولی هر فرصتی در کنار خود عوارض و تهدیداتی هم دارد. تولید مقاله نیز به عنوان یک شاخص در تولید علم در تمام دنیا مطرح است، اما اینکه مقالات صرفاً پایه نظری یا کتابخانهای داشته باشد یا خریداری شده باشد و منجر به حل مشکلات جامعه نشود اشکال دارد.
نامبرده ادامه میدهد: اگر پایاننامههای دانشجویی به سمت حل مشکلات کشور روند و خروجیها با چنین عملکردی مطالبه شود، فروش پایاننامه هم بهطور طبیعی به این صورت انجام نمیشود. همچنین به نظر میآید این توانایی وجود دارد که جلوی پایاننامهفروشی را بگیریم، اما نیاز به یک عزم جدی داریم، قوانینی هم تصویب شده که مشکلی ندارد، ولی بحث اجرای آن مطرح است.
با اینکه نزدیک به دو سال از بحث مبارزه با پایاننامهفروشی در ایران و مبارزه با آن حواشی و جنجالهای برپا شده برای آن میگذرد، با اینکه لایحه مقابله با تخلفات علمی تبدیل به قانون شده و ابلاغ هم شده است، اما سودجویان و کاسبان این راه طولانی که مسیر را به اندازه یک شب کوتاه میکنند؛ همچنان جولان میدهند...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/138513
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#روزنامه_کیهان
🔹چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۷
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📂 #تیتر_اول
🔹گزارش خبری تحلیلی کیهان:
پنجه عدالت بر گلوی مفسدان اقتصادی جیغ ترامپ را درآورد!
🔸 انتشــار اخباری مبنی بر آغــاز برخورد قاطعانه دســتگاه قضا با تروریســت های اقتصادی همزمان با اعلام آمادگی ترامپ برای مذاکره با ایران زمینه ساز آن شده است که بزک کنندگان غرب به میانه میدان
آمده و از پیشنهاد رئیس جمهور آمریکا استقبال کنند.
🔸 بلافاصله پس از سخنان ترامپ درباره مذاکره بدون پیش شرط با ایران»گرت مارکوس« سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا ادعای »گفت وگوی بدون پیش شرط« را نقض کرد و گفت رفع تحریم های ایران به »تغییرات ملموس و پایدار« مواضع جمهوری اسلامی بستگی دارد.
🔸 آغاز برخورد قاطع دستگاه قضا با تروریست های اقتصادی که سربازان خط مقدم جنگ واقعی آمریکا علیه ملت ایران هســتند جیغ ترامپ را درآورده که این خود نشانده نده درستی راه در پیش گرفته شده است.
🔸 بی شک جنگ امروز ایران و آمریکا نه در عرصه نظامی که در میدان اقتصادی اســت، اخلالگران اقتصادی ســربازان آمریکا در این جنگ محسوب می شوند و طبیعی اســت که هیچ فرماندهی از دستگیری و اعدام نیروی خود خوشحال نمی شود.
🔸 ترامپ به دنبال آن اســت که نشــان دهد و اثبات کند که راهکار مشــکلات اقتصادی ایران نه مدیریت و ناکارآمدی برخی مســئولین و اقدامات عده ای دیگر در بازار ارز و ســکه کــه عدم مذاکره و رابطه
جمهوری اسلامی با آمریکا است.
🔸 همزمان با درخواســت ترامپ برای مذاکره با ایران گروهی در داخل که همواره در صف بزک کنندگان غرب و به ویژه آمریکا قرار داشته اند دوباره به صف شده و از این درخواست استقبال کردند...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/138611
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🖌 #یادداشت_روز
🔹معیشت مردم را به گروگان گرفتهاند!
#جعفر_بلوری
🔸معیشت و اقتصاد نقش تعیینکنندهای دارد تا آنجا که همه دشمنان کینهتوز از این اهرم برای مقابله با حریف بهره میگیرند و حتی یکی از فرماندهان داعش میگفت، وقتی روستا یا مثلا شهری را اشغال میکردند، اولین کاری که برای مهار و کنترل مردم میشد، تسلط بر آذوقه و معیشت ساکنان آن منطقه بود چرا که به گفته او، تسلط بر معیشت مردم یعنی تسلط بر افکار و رفتار مردم! یعنی تسلط بر همه چیز! این نگاه شیطانی در اندازهای بزرگتر از سوی بسیاری از قدرتها مثل آمریکا هم دنبال میشود. هدف از تحریمهای اقتصادی مگر چیزی غیر از به گروگان گرفتن معیشت مردم است؟!
دونالد ترامپ دوشنبهشب اعلام کرده، حاضر است بدون هیچ پیششرطی با آقای روحانی، رئیسجمهور محترم کشورمان دیدار کند. وی در عین حال گفته، فشارهای اقتصادی علیه ایران را هم افزایش خواهد داد. چند ساعت بعد اما وزیر خارجه ترامپ آن 12 شرط آمریکا برای مذاکره با ایران را تکرار کرد! پیادهنظامهای ترامپ هم با اشاره به نوسانان غیر عادی ارزی و تورم، فورا دست به کار شدند و از لزوم مذاکره با ترامپ گفتند و نوشتند. یکی از این پیادهنظامها که از قضا فراری هم هست حتی، مکان و زمان این ملاقات را هم مشخص کرده: 28 مرداد در تهران! آیا مذاکره با ترامپ وضعیت اقتصادی ما را بهتر میکند؟
برای درک بهتر فضای سیاسی امروز و یافتن پاسخ این سؤال شاید لازم باشد ابتدا کمی به عقب برگردیم و از حدود 5 سال پیش شروع کنیم و جواب چند سؤال دیگر را هم پیدا کنیم؛ دولت یازدهم در چه بستری شکل گرفت؟ چه اقداماتی را با دادن کدام وعدهها کرد؟ سرانجام به کجا رسید؟ آیا نوسانات ارزی و تورم امروز عمدی است؟ چرا آقای روحانی ساکت است؟ این نوسانات اقتصادی، سکوت روحانی و انفعال دولت و مجلس آیا با بحث مذاکره با ترامپ مرتبط است؟ بخوانید:
حدود 5 سال پیش مشکلات اقتصادی بنا به دلایلی مثل «سوء مدیریتها» و «تحریمها» افزایش یافت. قیمت خودرو، سکه و مسکن رشد پیدا کرده و از دل فشارهای اقتصادی که روی دوش مردم سنگینی میکرد، دولتی با شعار «اعتدال» و «مذاکره» بیرون آمد...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/138614
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#روزنامه_کیهان
🔹پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۷
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📂 #تیتر_اول
🔹سرانجام صدای مردم از خانه ملت
برخورد عاجل با تروریستهای اقتصادی / درخواست ۱۹۰ نماینده از آیتالله لاریجانی
🔸نامه ۱۹۰ نماینده مجلس خطاب به رئیس قوه قضائیه: حضرتعالیبا صراحت اعلام فرمودید افرادی که در جریان اخیر بازار سکه وارزاخلال ایجاد کرده و باعث به وجود آوردن جو روانی شدهاند،مصداق فساد فیالارض و اخلال در اقتصاد، محاکمه و مجازات خواهند شد.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر از جنابعالی خواهان اقدام عاجل دراین زمینه هستند.
🔸 ۱۹۳ نماینده در نامهای به رئیسجمهور خواستار تغییر حداکثری کابینه شدند.
🔸 در جلسه دیروز مجلس شــورای اسلامی سؤال از رئیسجمهور اعلام وصول شــد و رئیس مجلس درباره آن گفــت که ۹۲ نفر از نمایندگان از رئیسجمهور سؤالی داشتند که در کمیسیون اقتصاد بررسی شد بعد ازبررسی ۸۰ نماینده بر تقاضای خود باقی ماندند.
🔸 محورهای ســؤال از رئیسجمهور: عــدم موفقیت دولت درکنترل قیمت کالا و ارز؛ استمرار تحریمهای بانکی؛ عدم اقدام شایسته دولت در خصوص کاهش نرخ بیکاری؛ رکود اقتصادی شدید چندین ساله و
افزایش شتابان نرخ ارزهای خارجی وکاهش شدید ارزش پول ملی.
🔸 پورابراهیمی، رئیس کمیســیون اقتصادی:۹۰ نماینده استیضاح وزیر اقتصاد را امضاکــردهبودند که ۴۰ نماینده درنظر خود اصرار دارند و۵۰ نماینده دیگر انصراف دادند.
🔸 کمیسیون اصل ۹۰ :دولت باموافقت رهبر انقلاب ۲۰۰ میلیون دلار برای مناطق زلزلهزده از صندوق ذخیره ارزی برداشت کرده اما در جای دیگری هزینه کرده است...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/138701
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🖌 #یادداشت_روز
🔹قطع دست یا دست دادن با خرمگس؟!
#محمد_صرفی
🔸این روزها هر کسی از سخت بودن شرایط و آشفتگی اوضاع میگوید و مینالد. دلار چند هزار تومان شده و سکه چند میلیون و خودرو چند درصد گران شده و...موج اول تحریمهای آمریکا چند روز دیگر از راه میرسد و موج بعدی هم چند ماه دیگر قرار است برسد. موجی که به ادعای آمریکاییها میخواهد صادرات نفت ایران را به صفر برساند. التهاب و نگرانی بسیاری را فراگرفته و سؤال منفعلانه هر جمع و محفلی این است که چه خواهد شد؟ در حالی که سؤال درست این است که چه باید کرد. چه خواهد شد، از آن رو غلط است که بوی استیصال و ضعف و حتی تسلیم شرایط شدن، میدهد. گویی پرسشکنندگان اسیرانی دربند و بیقدرت و اختیار و حرکت هستند که سرنوشت آنان در دست دیگری است و آنان چارهای جز تسلیم و پذیرش سرنوشت خود ندارند و بقول حافظ؛ «لطف آنچه تو اندیشی حکم آنچه تو فرمایی!»
دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا که هفته گذشته با توئیت جنجالی خود از در تهدید وارد شده بود، این هفته چماق را کنار گذاشت و هویج را برداشت و گفت که حاضر است با ایران بدون قید و شرط مذاکره کند. قبل از هر چیز باید توجه داشت که عربده هفته گذشته و لبخند این هفته ترامپ، بیش از آنکه مربوط به دیپلماسی و راهبرد دولت وی در رابطه با ایران باشد، ناشی از شرایط سخت و دشوار رئیسجمهور آمریکا در صحنه داخلی این کشور است. رسوایی اخلاقی وی در پرونده رابطه با فواحش و دادن حقالسکوت به آنها و رسوایی سیاسی در پرونده ادعای دخالت روسیه در انتخابات 2016 آمریکا، بهشدت او را به دردسر انداخته است، تا جایی که ترامپ دیروز بهطور علنی خواستار توقف تعقیب این پرونده شد.
فعلاً ترامپ و پروندههای جنجالیاش را رها کنیم و به داخل بازگردیم. چند روز پیش دوستی که چندان هم اهل سیاست نیست با لحنی نگران پرسید؛ میگویند آمریکا میخواهد جلوی صادرات نفت ایران را بگیرد. اگر صادرات نفتمان صفر شود چه میشود و چه کنیم؟! پاسخ دادم اصلاً فرض کن یک روز از خواب بیدار شویم و بفهمیم نفت تمام شده است که بالاخره دیر یا زود چنین خواهد شد. مگر ذخایر نفتی بیپایان است؟ آن وقت میخواهیم چه کنیم؟ از گرسنگی رو به قبله شویم؟! میگویند پس از جنگ جهانی دوم چرچیل به مجلس انگلیس رفت و گفت؛ آقایان! پولمان تمام شده است. وقت آن رسیده که فکرمان را بکار اندازیم!
فشار و تحریمهای آمریکا، مانند مگسهای مزاحم هستند که دور و بر زخمهای ایران میپلکند. زخمهایی مانند وابستگی اقتصاد به نفت و وابستگی تبادلات تجاری کشور به دلار و... هیچ آدم عاقلی از مزاحمت مگسها استقبال نمیکند اما چاره این مزاحمت چیست؟ خنثی کردن تحریم و دور زدن آن راهحلی واجب اما میانمدت است. مگس را از در بیرون میکنید اما از پنجره بر میگردد...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/138704
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📌 #خبر_ویژه
🔹سلامتی: دولت فاقد برنامه و زیادی متکی به برجام بود
🔸دبیرکل سازمان منحله مجاهدین انقلاب میگوید دولت یازدهم و دوازدهم بیبرنامه و بدون عزم و اراده کافی عمل کرد و تکیهگاهش برجام بود و به همین دلیل موجب نارضایتی مردم شده است.
محمد سلامتی در گفتوگو با آفتاب یزد اظهار داشت: دولت درباره برنامههای اقتصادی اصل را بر بهرهبرداری از سرمایهگذاری خارجی قرار دادند. این نگاه و نیز تفکر غالب دولتمردان مبنی براعتقاد به لیبرالیسم اقتصادی موجب شد تا ظرفیتهای داخلی محورتحرک بخشیدن به فعالیتهای اقتصادی قرار نگیرد. البته اگر برجام به شکل ایده آل ازسوی 1+5 عمل میشد شاید کمتر جای انتقاد به این نگاه و طرز تفکر وجود داشت. اما به نظر من دولتمردان واقعیتهای معادلات سیاسی و مناسبات اقتصادی درسطح بینالملل را نادیده گرفته و بیش از حد متکی به برجام شدند. وی میافزاید: آقای روحانی باید تیم اقتصادیای تعیین کند که معتقد به این کار باشد .در این صورت میتوان امیدوار شد که تحرکی درامور اقتصادی به وجود آید. والا اگر از افرادی شبیه کسانی که هم اکنون هستند و یا افراد نامتجانس انتخاب کند، بازدهی موثری نخواهند داشت. وی در پاسخ این سؤال که دولت روحانی باید در حوزه اقتصادی چه کار میکرد که نکرد؟ گفت: به نظر من آقای روحانی از ابتدای کار دولت یازدهم باید اصل را براحیا و بازسازی واحدهای تولیدی میگذاشت. اما بیاعتقادی دولتمردان به این امر و خوشبینی بیش از حد به برجام مانع از این امر شد. ضمنا باید اضافه کنم که معمولا دولتها برای موفقیت درعرصه اقتصادی باید اولا برنامه مشخصی داشته باشند و ثانیا برای اجرای آن افراد همفکر و هماهنگ را انتخاب کنند. متاسفانه دولتهای یازدهم و دوازدهم فاقد هردو این مهم بوده و هستند.
سلامتی در پاسخ این سؤال که اصلاحطلبان برای کمک به روحانی جهت خروج از بحران چه برنامه و پیشنهادی دارند؟ گفت: تا جایی که من اطلاع دارم اصلاحطلبان برنامه واحد و منسجمی برای ارائه به آقای روحانی ندارند...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/138705
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#گفت_و_شنود
🔹سیم خاردار!
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔹روحانی: مذاکره با آمریکا دیوانگی است ... و این روزنامهها!
http://kayhan.ir/fa/news/138678
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔹رکورد استقراض دولت آمریکا در ۱۰ سال گذشته شکسته شد
http://kayhan.ir/fa/news/138634
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔹پیتر کوئینگ، کارمند سابق بانک جهانی در گفتوگو با کیهان:
تردید نکنید که غربگرایان در همه جهان ستون پنجم هستند
http://kayhan.ir/fa/news/138636
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper