11.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈 نسل عصر خمینی ره را بهتر بشناسیم
👈 روضه خونی و مداحی این شهید واصل را گوش بدهیم و انتشار بدهیم.
✅ مداحی قدیمی و بسیار دلنشین نوجوان آذربایجانی، #بسیجی_شهید #نادر_دیرین در جمع رزمندگان لشکر عاشورا
✅ به سوی گلشن حسینی می روم،
به فرمان امام خمینی ره می روم.
⬅️ نسل پرورش یافته عصر خمینی کبیر، که به فرمان امامشان به قیام امام حسین (ع) و نهضت عاشورا تأسی کردند، نسلی که آزادگان را به خروش آورد و دنیای استکبار را به لرزه درآورد، و موجب شد نهضت های مقاومت در سراسر جهان از آن سرمشق بگیرند.
⬅️ نسلی در خون و آتش و تکبیر، نسلی بی نظیر ،نسلی عاشق، نسلی عارف، نسلی مخلص، نسلی که زاهدان شب بودند و شیران روز، نسلی که مرگ را به بازی گرفتند و مقاومت را به دیگر آزادگان آموختند بگونه ای که میتوان گفت مقاومت قرآنی مردم آسمانی غزه زائیده اندیشه نسل مجاهد عصر خمینی ره است.
✅ سیرت و سبک زندگی و مدیریتی شهیدان و مجاهدان نسل عصر خمینی و دفاع مقدس را بخوانیم و الگو بگیریم و به نسل های حال و آینده انتقال دهیم که معنویت، استقلال ،عزت و آزادی در گرو پیروی از مکتب این بزرگ مردان است.
✍ ارجمندی
👈 فاستقم کماامرت
https://eitaa.com/joinchat/1183252760C09ecf43283
https://ble.ir/fastaghem_313
📣همانطور که امام خمینی ره فرمود:
اگر بر کشوری نوای دلنشین تفکر بسیجی طنینانداز شد، چشم طمع دشمنان و جهانخواران از آن دور خواهد گردید و الّا هر لحظه باید منتظر حادثه ماند.
شادی روح مطهر شهدا و امام شهدا صلوات.
💐در زلال مکتب اهل بیت علیهمالسلام
#تأثير_كارد_در_گوشت
❇️الإمامُ الصّادقُ عليه السلام :
إنَّ الرَّجُلَ يُذنِبُ الذَّنبَ فَيُحرَمُ صلاةَ اللَّيلِ، و إنَّ العَمَلَ السَّيِّءَ أسرَعُ في صاحِبِهِ مِن السِّكِّينِ في اللَّحمِ .
✳️امام صادق عليه السلام :
آدمى گناهى مى كند و بدان سبب از #نماز_شب محروم مى شود ؛ تأثير كار بد در صاحب آن، سريعتر است از #تأثير_كارد_در_گوشت.
📚ميزان الحكمه جلد۶، محمّد محمّدی ری شهری، صفحه 342
#اثر_گناه
#تأثير_كارد_در_گوشت
#محرومیت_از_نماز_شب
💐در زلال مکتب اهل بیت علیهمالسلام
#محبوب_ترین_کار
❇️الإمام عليّ عليه السلام :
لَيسَ عَمَلٌ أحَبَّ إلَى اللَّهِ عزّ وجلّ مِنَ الصَّلاةِ ، فَلا يَشغَلَنَّكُم عَن أوقاتِها شَيءٌ مِن اُمورِ الدُّنيا ، فَإِنَّ اللَّهَ عزّ وجلّ ذَمَّ أقوامًا فَقالَ : (الَّذِينَ هُمْ عَن صَلَاتِهِمْ سَاهُونَ) يَعني أنَّهُم غافِلونَ استَهانوا بِأَوقاتِها .
✳️امام على عليه السلام :
هيچ عملى نزد خداوند، محبوبتر از نماز نيست. پس #هيچ_كار_دنيايى، شما را در وقت نماز ، به خود مشغول ندارد ؛ چرا كه خداوند ، گروههايى را سرزنش كرد و فرمود: (آنان كه از نمازشان غافل اند) ، يعنى آنان غافل بودهاند و به وقت نمازها #بى_اعتنايى مىكردند.
📚الخصال : ص 621 ، تحف العقول : ص 112، عيون الحكم والمواعظ : ص 412 ح 7007، بحار الأنوار : ج 83 ص 13 ح 21
#نماز_اول_وقت
#مشغولیت_دنیایی
🌷امتداد شط خون مطهر شهدا یعنی: امنیت اتفاقی نیست.🌷
🇮🇷امروز برای تامین امنیت کشور و ملت 11 خانواده داغدار شدند.🇮🇷
🇮🇷اقدام تروریستی عوامل آمریکا در شهادت جوانان رشید و شجاع مملکت در راسک، در ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها راه به جایی نمی برد.
به کوری چشم دشمنان، انقلاب اسلامی زنده است و راهش ادامه خواهد داشت.
اگر مرده بود، دشمنان این اندازه تلاش مذبوحانه نداشتند.
شهادت ها تضمین امنیت و تداوم انقلاب است.
🌷شادی روح مطهر شهدا صلوات🌷
💐🌷🇮🇷🌷💐
⭕️آیا تا کنون دقت کرده اید که
📣کسی که در پرچم رژیم جعلی و نامشروعش، ادعای «نیل تا فرات» داشت و دارد، الان مجبور شده صریحا اعتراف کند:
یا ما یا حماس!
🔴دکتر اعلا تورانی، استاد فلسفه دانشگاه الزهرا سلام الله علیها:
رزمنده ای را می شناسم که می گوید هیچ وقت در کارهای اسلام و انقلاب احساس خستگی نمی کنم. زیرا زمان احساس خستگی، مثل فنر بالا می پرم وقتی به یاد آن رزمنده آرپیجی زن می افتم که نصف بدنش زیر شنی تانک رژیم بعثی صدام له شد و بلند گفت خدایا از من راضی شدی و شهید شد.
💢هرروز خوب باش
شخصی از عالمی پرسید:
برای خوب بودن کدام روز بهتر است؟
عالم گفت:
یک روز قبل از مرگ
شخص حیران شد و گفت :
ولی مرگ را هیچکس نمیداند!
عالم جواب داد:
پس هر روز زندگی را روزِ آخر فرض کن و خوب باش شاید فردایی نباشد.
دکتر حسین کچویان:
«به هزینه یک عده آدمی که هیچ نسبتی با این جامعه ندارند و بلکه دشمن این جامعه هستند و جامعه را منحل میکنند و دوباره آن متاستاز را در آن ایجاد میکنند، با عنوان «انسجام اجتماعی» و «عدم دوقطبیسازی» و کذا و کذا دارند نیروهای اصیل این انقلاب را از دست میدهند. دارند آنها را پراکنده میکنند و از دور انقلاب دورشان میکنند. در تمام تحولاتی که در این منطقه و جهان اتفاق افتاده است، در هر جایی که این نیروها میدان را ترک کردند و رفتند، بلافاصله نتیجه شکست بوده است. در مشروطه وقتی آن عالم گفت «سرکهای که انداختیم، شراب شد»، این را مردم هم دیدند و همه رها کردند و رفتند. مشروطه شکست خورد برای اینکه مردم دیدند این آن چیزی که میخواهند نیست. الان دارد در اینجا هم این اتفاق میافتد. این در قضیه حجاب شروع شده است. کسانی نمیفهمند و کسانی تعمدا این را تقویت میکنند اما من به شما میگویم ما در خلال این جریان، خیلی نیروی مسلمان درست و حسابی و اصیل را از دست دادیم! در فرآیندهای مختلف مختلکننده، خیلی از این نیروها رفتند! در مساله عدم مبارزه با فساد به شکل اصولی، در مساله مبارزه با تبعیض، در مساله آقازادگی و هر مسالهای که نسبت ما را با اصالتها و هویت اصیل خود خدشهدار میکند، نیروهای مردمی از شما کنده میشوند.»
تاریخ: 1402/9/23
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3929/1/273067/0
3.05M
❇️روضه شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها توسط آقای محمد بلالک مداح اهل بیت علیهمالسلام
*به میمنت #روز_پژوهش*
*برای نوپژوهشگران!*
🔹پژوهش را میتوان همسان کندن کوه دانست، باید عرق ریخت و صبر جانکاهی را تحمل کرد تا به شیرین واصل شد. پس، از همان ابتدای مسیر باید *آگاهانه گام برداشت.*
🔸شاید کمی اغراقگونه باشد اما ۹۰ درصد یک پژوهش خوب، در یافتن *مسئله خوب* نهفته است و مسئله خوب نیز از *مطالعه خوب* حاصل میشود؛
🔹آن هم از دو جهت؛ اول آنکه از لابهلای سطورِ سختِ کتابهای به ظاهر خشک، مسئله را *کشف* کنی و دوم آنکه پس از کشف، به اصطلاح اهل فن آن را *چکشکاری* کنی.
🔸اما این فرآیند از یک نقطه شروع میشود که بهترین تعبیر برای آن *«جرقه ذهنی»* است. جرقه اگرچه در قالب مطالعه ظهور پیدا میکند اما علتالعلل آن *تفکر* است.
🔹 *فکر خوب* هم از طریق ارتباط با *ذات اقدس اله* رشد پیدا میکند و آماده میشود. از همین روی در برخی فضاها بهتر کار میکند؛ از آن جمله قم که حضرت جوادی آملی فرمود «در قم انسان بهتر، خوشتر و عمیقتر میفهمد.»
🔸حال اگر با این نگاه، آن حدیثی که بسیار شنیدهایم را مرور کنیم، چه بسا پیوند آن را با پژوهش بهتر بفهمیم که فرمود: «أَلْعِلْمُ نُورٌ یقْذِفُهُ اللّه فِی قَلْبِ مَنْ یشآء».
🔹پس از آنکه مسئله یافت شد باید باز *مطالعه* کرد تا بتوان *نقشهراه* را ترسیم کرد؛ چراکه اگر بدون نقشه به دل صحرای پژوهش بزنی، دست از پا درازتر باید به نقطه شروع برگردی.
🔸 در این مرحله باید دریادل باشی! هرآن منبعی که در دریای پژوهش است را مطالعه کنی و عصارهای از آن را در قالب *فیش* برای خود ذخیره کنی. سپس عصارهها را روی هم ریخته و شاهمسئلهها که حل مسئله اصلی در آن نهفته است را بیابی.
🔹پس از آن باید شاهمسئلهها را کنار هم بچینی تا نقشهراه حاصل شود که اهل فن آن را *پلان* گویند.
🔸سپس مبتنی بر نقشه باید شروع کرد و دگربار مطالعه کرد اما این بار عمیق و با مراجعه به یادداشتها و در عینحال باید دادهها را با مایهی تفکر، ورز داد؛ همان که سعی در توصیف جنسش داشتیم.
🔹در این مرحله میتوان با تمام جسم و جان «إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا» را درک کرد. آن قدر سخت تلاش میکنی تا به نتیجه برسی و همانگاه که ناامید شدی، مسئله حل میشود و چه قدر شیرین است. آن قدر که نتوان آن را وصف کرد.
🔸اما بعد...
باید قلم به دست بگیری و بنویسی، «نٓۚ وَٱلۡقَلَمِ وَمَا يَسۡطُرُونَ» . قلم برای آنان که حقاً نوشتهاند، حرمت دارد. برای این مرحله در عین حال که حرمت قلم را باید به خود یادآور شد، باید جرات داشت. نطفه بسیاری از استعدادهای دنیای پژوهش به خاطر کمجراتیشان به ثمر ننشسته است.
🔹در جریان پژوهش که توصیف اجمالی آن به شرح آمد، هیچ چیز جز خدا نیست. گویی راقم سطور صرفا مُرَکَّب الهی را بر صفحهای پخش میکند و چه عیشی بالاتر از این برای یک بنده.
الحمدلله رب العالمین
✍علی آریاننژاد
و اینگونه امت عزادار کوثر شد
شهادت زهرای اطهر وقتی حادث شد که امت خود را بر ولی و امامشان مقدم کردند.
این سنت خداست اگر ما هم راحتی ،منافع و تشخیص خود را بر امام و رهبر جامعه مقدم کنیم بهترینهای امت ذبح خواهند شد و بقیة الله الاعظم(عجل الله تعالی فرجه الشریف)همچنان در پرده غیبت خواهد ماند و دنیا در منجلاب ظلم و کفر و نفاق غرق خواهد شد.