هدایت شده از تاملات حقوقی
🔴قابل توجه پژوهشگران و صاحبنظران #حقوقعمومی
❇️ دوفصلنامه علمی «انديشه هاي حقوق عمومي» نشریه علمی مورد تایید وزارت علوم در زمینه مطالعات، تأملات، انديشهورزى ها، نوآورىها و پژوهشهاى روزآمد #حقوقعمومی و مباحث پیرامونی آن است.
مؤسسه آموزشى و پژوهشى امام خمينى قدس سره، به عنوان يكى از مراكز فعال در حوزه مناسبات دين با علوم فلسفى و علوم انسانى ـ اجتماعى، انتشار مجله اى علمى ـ پژوهشى در زمينه حقوق عمومی را متناسب با اهداف خود مى يابد و از اين رهگذر، تلاش فكرى در نظريه پردازى، تضارب انديشه ها، و نقد عالمانه افكار را دنبال مى كند.
⭕️اهداف و محور جذب مقالات نشریه:
قلمرو مسائل این نشریه، انتشار پژوهش هایی است که صرفا حوزه #حقوق_عمومی و مباحث مرتبط با آن از جمله موارد زیر را شامل میشود:
1. معرفی و تبیین انواع پژوهشهای نظری و کاربردی در حوزههای گوناگون دانش حقوق عمومی؛ 2.حوزههای گوناگون حـقوق عمومی پژوهـی (فراحقوق، حقوق هنجاری، حقوق کاربردی، حقوق توصیفی، حقوق تطبیقی بینالادیان، بینالملل، بینالمذاهب، و...)؛ 3. رابـطة حقوق عمومی و عـلوم هـمگن (رابـطة حقوق عمومی و فلسفه، حقوق عمومی و اقتصاد و مدیریت، حقوق عمومی و سیاست، حقوق عمومی و دین، حقوق عمومی و فقه، حقوق عمومی و...)؛ 4. رابطة حقوق عمومی و سایر علوم (معرفتشناسی و حقوق عمومی، جامعهشناسی و حقوق عمومی، انسانشناسی و حقوق عمومی و...)؛ 5. جایگاه حقوق عمومی در دانشهای تجربی و علوم انسانی؛
✅مدیرمسئول: دکتر سید ابراهیم حسینی
❇️تلفن:
۰۲۵-۳۲۱۱۳۴۸۰
m.law@qabas.net
✳️انديشه هاي حقوق عمومي: https://hoghoughi.nashriyat.ir/
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📝 یادداشت هفته | فرصت تحوّلِ دلها
👈 مروری بر فضائل ماه رمضان و توصیههای رهبر انقلاب برای بهرهبرداری بهتر از این ظرفیتِ عظیم معنوی
🔹ماه فرصتها
ماه رمضان «ماه تلطیف دل و جان است.» ۱۴۰۲/۱/۱۵ زندگی مادّی و بخصوص زندگی ماشینی «روابط ما را، درون ما را، باطن ما را، عملکرد ما را از لطافت میاندازد.»۱۴۰۲/۱/۱۵ و از طرفی بشر «در میان انواع عوامل و موجبات غفلت از خدا و از راه اوح محاصره شده و انگیزههاى گوناگون، او را به سمت پایین و تنزّل و سقوط مىكشاند.» ۱۳۶۹/۱/۱۸ و از آنجا که ماه رمضان، «ماه فرصتها» ۱۳۸۶/۶/۲۳ است «به بركت ماه رمضان، برای مسلمان فرصتی پیش می آید كه باید از آن در جهت تقویت حیات معنوی و نشاط مادی خود استفاده كند.» ۱۳۸۱/۹/۱۵ «اگر از این فرصتها بتوانیم درست استفاده کنیم، یک ذخیرهی عظیم و بسیار ارزشمندی در اختیار ما خواهد بود.» ۱۳۸۶/۶/۲۳ در حقیقت ماه رمضان فرصت بسیار مغتنم برای تقرب به خدا است؛ چرا که معمولا «گرفتاری زندگی؛ گرفتاری معاش؛ گرفتاری امور شخصی؛ گرفتاری اهل و اولاد، و انواع گرفتاریها مانع می شود که ما به خودمان، آن چنان که شایسته است، برسیم.» ۱۳۷۱/۱۲/۴ و فرصت بسیار خوبی است «برای اینکه خودمان را به خدا نزدیک کنیم، به کمال نزدیک کنیم، از مفاسد دور کنیم، از گناهان پاک کنیم.» ۱۳۷۶/۱۰/۱۲ «اگر ماها از سحر استفاده نکنیم، در این دنیای شلوغ، وقت دیگری نداریم برای خلوت با خودمان، با دلمان، با خدای خودمان.» ۱۳۸۹/۲/۱۰
🔍 ادامه را در بله | ایتا خط حزبالله بخوانید
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📈 #نقشه_راه | نمودار بیانات رهبر انقلاب در محفل انس با قرآن کریم.۱۴۰۲/۱۲/۲۲
📥 دریافت و مطالعه نسخه PDF👇
هدایت شده از KHAMENEI.IR
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 محشور شدن با قرآن
✏️ حضرت آیتالله خامنهای: پروردگارا! به حقّ محمّد و آل محمّد ما را با قرآن محشور کن؛ ما را با قرآن زنده بدار؛ با قرآن در قبر و قیامت محشور بفرما؛ بیشترین بهرهی قرآنی را برای ما مقدّر بفرما؛ جامعهی ما را جامعهی قرآنی قرار بده؛ کسانی که به ما قرآن تعلیم کردند، کسانی که تجوید یادمان دادند، کسانی که رموز قرآنی را به ما تعلیم کردند، پروردگارا! آنها را مشمول لطف و رحمت و مغفرت خودت قرار بده؛ اساتید قرآنی ما را خداوند انشاءالله با اولیائش محشور کند. ۱۴۰۲/۰۱/۰۳
🔹️ رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت فرارسیدن بهار معنویت -ماه مبارک رمضان- گزیدهای از دعاهای رهبر انقلاب در انتهای دیدار اقشار مختلف مردم را در قالب مجموعه #لحظههای_استجابت منتشر میکند.
🌙 #بهار_معنویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🎨 #اطلاعنگاشت | هنر تلاوت
👈 مروری بر توصیهها و تذکرات حضرت آیتالله خامنهای به قاریان قرآن کریم
🔹️رهبر انقلاب: «یکایک شما تلاوتگران قرآن، پیک عرش الهی به سوی ما فرشیان هستید؛ معنای تلاوت قرآن این است. شما دارید مضمون کلام الهی را برای ما بیان میکنید. ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
🌙 #بهار_معنویت
📥 نسخه با کیفیت
📢 #حدیث_زندگی | قرآن، ثقل اکبر
✏️ مروری بر حدیث استفاده شده در بیانات حضرت آیتالله خامنهای در محفل انس با قرآن کریم. ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
🌙 #بهار_معنویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوام چامسکی، فیلسوف سرشناس آمریکایی: فلسطینیان مستحقتر هستند که بگویند اجدادشان از دو هزار سال قبل در فلسطین بودهاند!
@BisimchiMedia
ویژگیهای بازدارنده از رشد و تعالی انسان و جامعه
قال النبی(ص): «اخشی ما خشیت علی امتی، کبر البطن، مداومهًْ النوم و الکسل و ضعف الیقین».
پیامبر اکرم(ص) فرمود: بر امت خویش، بیشتر از هرچیز، از شکمپرستی و پرخوابی و بیکارگی و بیایمانی بیمناکم.(1)
____________
1- نهجالفصاحه، ح109
«ایمان» منجی جهان فرداست چنان که منجی ایران شد و انقلاب اسلامی را به سرچشمه جوشان انقلاب معنوی و دینی در سراسر جهان مبدل کرد». و «عجب از ما واماندگان زمینگیر که در جستوجوی شهدا به قبرستانها میآییم. این خود دلیلی است بر آنکه از حقیقت عالم هیچ نمیدانیم. مرده آن است که نصیبی از حیات طیبه شهدا ندارد و اگر چنین است از ما مردهتر کیست؟ شهدا شاهد بر باطن و حقیقت عالمند و هم آنانند که به دیگران حیات میبخشند. پس به راستی این عجیب نیست که ما واماندگان در جستوجوی شهدا به قبرستانها میآییم».
اگـر خـداونـد متاع وجود تو را
خریدنی بیابـد...! هر کجا که باشی
در هر زمان تو را به شهادت برمیگزیند...
زمانه عجیبی است!!!
برخی مردمان امام گذشته را عاشقند، نه امام حاضر را... میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند. اما امام حاضر را باید فرمان برند و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...
ولایت فقیه برای آنان که در حقانیت اسلام دچار تردید نیستند و در التزام عملی نسبت به آن نیز اهمال روا نمیدارند، امری است که تصور آن بیدرنگ موجب تصدیق است.
زندگی زیباست
اما شهادت از آن زیباتر است
اگر در جستوجوی امام زمان هستی
او را در میان سربازانش بجوی
از نشانههای خاص آنان
این است که همچون نور،
دیگران را ظاهر میکنند
خود را نمیبینند...
«ایمان» منجی جهان فرداست چنان که منجی ایران شد و انقلاب اسلامی را به سرچشمه جوشان انقلاب معنوی و دینی در سراسر جهان مبدل کرد».
«عجب از ما واماندگان زمینگیر که در جستوجوی شهدا به قبرستانها میآییم. این خود دلیلی است بر آنکه از حقیقت عالم هیچ نمیدانیم. مرده آن است که نصیبی از حیات طیبه شهدا ندارد و اگر چنین است از ما مردهتر کیست؟ شهدا شاهد بر باطن و حقیقت عالمند و هم آنانند که به دیگران حیات میبخشند. پس به راستی این عجیب نیست که ما واماندگان در جستوجوی شهدا به قبرستانها میآییم».
سیدالشهدای اهل قلم، شهید سید مرتضی آوینی