هدایت شده از دکتر موسی نجفی
🔰سیاست انگلیسی ؛ نقد بگیر و نسیه معامله کن
(روایت تاریخی از روحیات اروپایی در جنگ اول جهانی)
✅از جمله مطالب و موضوعاتی که می تواند گره گشای برخی نزاع های سیاسی داخلی باشد ، رجوع فکری به تاریخ تحولات و رفتار قدرتهای بزرگ در شرایط بحرانی است ۰ در سالهای ۱۹۱۶ و ۱۹۱۷میلادی انگلیسی ها مایل بودند در جبهه شرقی جنگ جهانی کار امپراطور عثمانی را یکسره کرده و بدین طریق حساب آلمان و جبهه غربی را هم معلوم نمایند ؛ لذا ضمن ارتباط با "ترکان جوان" و بخصوص انور پاشا و برخی شخصیت های متنفذ در حکومت عثمانی ارتباط برقرار کرده و بعد از پیشنهاد رشوه کلان و دادن وعده سپرده های بانکی زیاد به آنها ، چند درخواست مطرح نمودند :
استقلال عربستان و خودمختاری محلی ارمنستان و سوریه و قیمومیت عملی بریتانیا بر بین النهرین و فلسطین و آزادی عبور از داردانل ۰ اما در مقابل لوید جورج نخست وزیر وقت بریتانیا ، الغای کاپیتولاسیون و کمک به اقتصاد ترکیه را برای بعد از جنگ مطرح نمود ۰ هر چند طرف ترک ظاهرا زیر بار این خفت و درخواست ها نرفت ، ولی در این روایت تاریخی روحیه" نقد بگیر و نسیه بده " اروپایی و طمع ورزی انگلیسی کاملا مشهود است ۰ البته مثال های متعدد در این زمینه و در ابعاد بیشتر در تاریخ وجود دارد که ذکر هر یک صفحه زشتی از تاریخ استعمار را شامل می گردد ۰
🔴آیا انگلیس دیروز و امریکای امروز و اصولا حرص و طمع استعماری غرب در اصل و ذات تفاوتی نموده است ؟ جواب این است در ماهیت خیر! ولی در برخی شیوه ها، استعمار کهنه به "استعمار نو " متحول شده است۰
البته با تاسف زیاد باید گفت، همچنان خوش بینی مردان سیاست در شرق نسبت به غرب و اعتماد بی جا به این مردان روبه صفت ، ساده لوحانه ادامه دارد ۰
و شاید عبرت نگرفتن درست از تاریخ !!
شاید این پرسش وجه بیشتری داشته باشد : ما کی قرار است از تاریخ عبرت بگیریم؟!
https://eitaa.com/drmousanajafi
هدایت شده از بیداری طلاب
♨️سخنگوی قوه_قضائیه :
خبربازداشت معاون رئیس قوه قضائیه درست است. اتهام وی رابطه ناصواب و خلاف موازین قضایی با برخی از اصحاب پروندهها واعمال نفوذ درآنهاست.
امان از نفوذ ،
باید به دستگاه های امنیتی اعتراض کرد که ایشان با سابقه دستگیری و نفاق دهه شصت، چطور معاون این قوه بوده است.
@khabarehowzeh
🔻🔻🔻
♨️رسانه مستقل خبر حوزه
http://eitaa.com/joincha/3516137473Cc9d671e336
هدایت شده از بیداری طلاب
♨️ شورای نگهبان بر اساس مصلحتاندیشیهای سیاسی عمل نمیکند
آیتالله شب زنده دار:
🔹 هجمههای وارده به شورای نگهبان بهخاطر نقش پراهمیت این نهاد است.
🔹شورای نگهبان بر اساس مصلحتاندیشیهای سیاسی عمل نمیکند.
🔹ضیق وقت در بررسی صلاحیتها از نواقص قانون انتخابات است.
🔹فقهای شورای نگهبان برای امور دنیوی، وظیفه شرعی خود را زیرپا نمیگذارند.
@khabarehowzeh
🔻🔻🔻
♨️رسانه مستقل خبر حوزه
http://eitaa.com/joinchat/3516137473Cc9d671e336
هدایت شده از نماز جمعه تهران
namaz.mp3
3.06M
پخش شده در نمازجمعه 28 تیر تهران
✅قرارگاههای میدان جنگ هرکدام فرماندهی دارند؛ فرمانده قرارگاه امامت جمعه، شخص امام جمعه است.
#نماز_جمعه_تهران
@vadegahmomenan
هدایت شده از نماز جمعه تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅خطیب نمازجمعه تهران: دست اندركاران و مسؤولان در انجام تكليف خود رضایت امام عصر(عج) را در نظر داشته باشند.
#نمازجمعه28تیر
#نمازجمعه_تهران
@vadegahmomenan
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📖 #پاورقی
🔹 نگاهی به نقش مساجد در جریان انقلاب اسلامی
مسجد ارگ به مبدأ مبارزه تبدیل میشود
🔸 فعاليتهاي سياسي
مسجد ارگ از قيام سي تير 1331 تا 1340
قيام سي تير 1331 نقطه عطفي در مبارزات نهضت ملي شدن صنعت نفت و يكي از جنبشهاي اصيل سياسي، اجتماعي تاريخ معاصر ايران و اوج تجلي ارادۀ مستقيم مردم در تأسيس دولت مبتني بر خواست ملت بود. اين قيام يك سال و چند ماه پس از به ثمر نشستن نهضت ملي شدن صنعت نفت رخ داد. مصدق به علت كارشكنيهاي دربار مجبور به استعفا گرديد و در تاريخ 25 تير طي نامهاي استعفاي خود را به شاه داد. بعد از او احمد قوام به نخستوزيري رسيد و در تاريخ 27 تير اعلاميۀ شديد اللحني صادر كرد. آيتالله كاشاني به مخالفت شديد با حكومت قوام پرداخت و مردم را به مبارزه دعوت كرد... مردم روز 30 تير به خيابانها آمدند و خواستار بركناري قوام شدند و درگيري شديد بين مردم و نيروهاي انتظامي و نظامي پيش آمد. شاه كه موقعيت خويش را در خطر ميديد، دولت قوام را در غروب روز 30 تير بركنار كرد و مجبور شد فرمان نخستوزيري مصدق را صادر كند.
با توجه به اينكه سازمان ساواك در سال 1335 تشكيل شد، سندي در مورد فعاليت مسجد ارگ در اين سالها موجود نيست ولي در تاريخ شفاهي مسجد ارگ طي چند مصاحبه، مطلعين و افراد قديمي و پرسابقه مسجد ارگ مطالبي را عنوان نمودهاند كه به آناشاره ميكنيم.
حسن خوانساري در اينباره ميگويد:
«اصناف اصلي بازار با تعطيل مغازهها در مركز اصلي بازار گرد آمده بودند و از آنجا كه مسجد ارگ هم نزديك ميدان ارگ بود، عدهاي در خيابان داور مقابل مسجد و در همين ميدان ارگ تجمع كرده بودند و شعار يا مرگ يا مصدق سرميدادند، مأموران رژيم به مردم هجوم آوردند و عدهاي براي نجات جان خود به درون مسجد فرار كردند.»
يكي از خادمين مسجد نيز در اينباره ميگويد:
« عدهاي با چوب كف خيابان ميزدند و ميگفتند: با خون خود نوشتيم يا مرگ يا مصدق. برادر شاه، عليرضا كه در سانحۀ هوايي فوت كرد، در حاليكه تيراندازي ميكرد به سوي مسجد ميآمد و آن روز نزديك به 70 نفر دستگير شدند و عدهاي هم كشته شدند.»
آقاي عطايي نيز با اشاره به فعاليت نهضت ملي و تأثير مسجد ارگ در حوادث سي تير و پس از آن چنين ميگويد:
« همۀ راهپيماييها به ميدان بهارستان ختم ميشد. از جلوي مسجد ارگ و مساجد ديگر راهپيماييهايي شروع ميشد و گروهي زندهباد و مردهباد ميگفتند. در خيابان 15 خرداد كه نزديك مسجد ارگ بود، تجمعهاي زيادي صورت ميگرفت.»
در 12 مرداد 1332 نيز كه از سوي دولت مصدق رفراندومي براي انحلال مجلس شوراي ملي برگزار شد، مسجد ارگ فعالانه عمل ميكرد. در اين روز در تهران، بسياري به پاي صندوقهاي رأي رفتند. آقاي رضازاده كه خود ناظر اين حوادث بود،ميگويد:
« انتخاباتي كه از سوي دولت مصدق انجام گرفت از طرف او صندوقي نيز براي رأيگيري در اين مسجد ارگ گذاشته شده بود، البته شعبان بيمخ هم جلوي مسجد آمده بود و...»
فعاليت سياسي مسجد ارگ از كودتاي 28 مرداد 1332 وارد مرحلۀ نويني شد و مسجد ارگ به عنوان يكي از مراكز فعاليتهاي سياسي ضد رژيم پهلوي نقش به سزايي داشت و به روشنگري ميپرداخت. علت مركزيت قرار گرفتن مسجد ارگ چند امر بود.
1ـ مسجد ارگ مركزي براي برگزاري مجالس ختم از سوي نيروهاي ضد رژيم، نشان گرديد. براي اين نيروها بهترين مركز نشان دادن ميزان مخالفت با هيأت حاكمه تجمع در اين مسجد بود و اين موضوع در برگزاري مجالس ختم افراد مشهور يا مهم جلوه مينمود...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/161418
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جانبازان افتخار ملتند.
ژاپنی ها قدردان جانبازان خود هستند چرا که برای ملت و کشورشان فداکاری کرده اند.
هدایت شده از مدرسه انقلاب ۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀ارزش جانباز و شهید در آمریکا 💯
❌کمی غربزده باشیم‼️
🔵 یک نانوایی در ایالت ويسكانسين شکلاتهایی به شکل نشان پلیس میسازد و درآمد حاصل از فروش آن را برای کمک به خانوادهایی که سرباز از دست دادهاند صرف میکند.
🔸صاحب نانوایی می گوید این کار ما به خانواده سربازان و افسران از دست رفته نشان میدهد که چقدر برای ما مهم هستند.
🔻 آمریکاییها به #کهنه_سربازان خود بی نهایت احترام قائل اند و صدها فیلم سینمایی برای پاسداشت آنان ساخته و خدمات اجتماعی بسیاری برایشان ارائه میکنند💯
🔵 در آمریکا یک روز بنام #روز_جانباز وجود دارد که در آن جشن میگیرند. انها به مقبره «سرباز گمنام» بسیار افتخار میکنن و هر مسول خارجی که وارد آمریکا بشود باید به این مقبره ادای احترام کند(فیلم شاه پهلوی در حال اهدای گل به این مقبره موجوده) رییس جمهور هم باید هر سال به شهید گمنام ادای احترام کند و...
❌ این همه احترام به کهنه سرباز، جانباز و کشته شدگان در حالی است که این افراد در جنگ های تجاوزکارانه(نه دفاعی) شرکت داشته و غالبا جنایت جنگی مرتکب شده اند...
🚨 حالا در ایران....
نیازی به توضیح هست❓
#ایده_تولید_کلیپ
🔻آمریکا شناسی👇👇👇
🆔 @darseenghelab
هدایت شده از دشت جنون 🇵🇸
#حدیث_روز
#امام_علی_ع
بدترین مردم كسى است كه بدخواه دیگران باشد.
📚غررالحكم، جلد ۴، صفحه ۱۷۶، حدیث ۵۷۴۱
@dashtejonoon1
هدایت شده از دشت جنون 🇵🇸
#در_محضر_ولایت
#شهدا
#حجاب
آرمان #شهیدان فراموش نشود
#مقام_معظم_رهبری
دیدید در وصیّتنامههای #شهدا چقدر دربارهی #حجاب توصیه شده ، خب #حجاب یک حکم دینی است .
این آرمان #شهیدان فراموش نشود.
" اینجور نباشد که تصوّر بشود فقط یک جنگی بود مثل جنگهایی که بقیّه دارند در دنیا می کنند ، بالاخره هر کشوری دشمنی دارد ، گاهی جنگی اتّفاق میافتد ، جوانهایی می روند در جبهه و می جنگند ، کشته می شوند یا زنده بر می گردند یا مجروح بر می گردند ، اینها هم مثل آنها "
این نبود قضیّه ، قضیّه قضیّهی دین بود، قضیّهی آرمان الهی بود ، قضیّهی حاکمیّت اسلام و انقلاب بود .
۱۳۹۵/۷/۵
🌺 @dashtejonoon1 🌺🌼