eitaa logo
ژلوفن
497 دنبال‌کننده
16.7هزار عکس
9.2هزار ویدیو
34 فایل
خسته شدی از یک روز پرکار و پرمشغله!!؟ حوصله هیچ چیز رو نداری!!؟ میخوای تسکین بدی خستگی هات رو!!؟ اینجا همه چی هست یک پکیچ کامل طنز سرگرمی حیات وحش و... همه چی که حالت رو خوب کنه 🔻کانالی که خستگی هات رو میشوره و می بره 🔸️کانال #ژلوفن مسکن پنج کاره🙃
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 وقتی در کودکی مدام به فرزندتان این کلمات را می گویید: دست نزن، نمیتونی، نکن، بگیر یه جا بشین و... 💠 فرزندتان وقتی به دوران نوجوانی و جوانی رسید همین کلمات را به شما تحویل خواهد داد. درس ها سخته نمی تونم نمره خوب بگیرم کنکور غیر ممکنه قبول بشم سرکار نمیتونم برم از پس کار نمیتونم بربیام از پس ازدواج و زندگی برنمیام و... 👈 پایه در کودکی در ۱ تا۳ سالگی گذاشته می شود.
خانواده 🔴جلب همکاری مردان در خانه❗️ 🔻اگر تمایل دارید همسرتان در منزل به شما کمک کند 🌺 به او فرصت دهید به کارهایی که می‌خواهد بپردازد. 🌺 اگر کاری را ناشیانه انجام داد، او را ملامت نکنید و توانایی خود را به رخ نکشید. 🌺 به شوهرتان ثابت کنید که به کمکش نیاز دارید. 🌺 برایش تعیین تکلیف نکنید. 🌺 از فشار کار ننالید و غرولند را کنار بگذارید. 🌺کمک‌های شوهرتان را کوچک نشمارید و برعکس، آن را بزرگ‌تر از آنچه هست نشان دهید.
ازدواج رهایی از بحران‌های عاطفی و روحی❗️ جوانی دورانی است که فرد معمولاً دچار و عاطفی فراوانی می‌شود. گاهی پیش می‌آید که چنین افرادی تصمیم می‌گیرند برای رهایی از این بحران‌ها به راه حل ازدواج روی آورند و فکر می کنند که مرهمی برای درد‌های آن هاست. واقعیت این است که انسان در شرایط نمی تواند برای خود تصمیم صحیح بگیرد و برای همین مساله، احتمال اشتباه در آن شرایط بسیار زیاد است. پس ابتدا باید با مراجعه به و ، مشکل روحی و عاطفی خود را حل کنید و سپس سراغ بروید تا مصداق «از چاله به چاه افتادن» نباشد.
شبتون زهرایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💥وَاقْصُرْ رَأْيَکَ عَلَى مَا يَعْنِيکَ 🌗فکرت را به چيزى مشغول دار که به تو مربوط است. 📚
* موقع صحبت کردن با همسرتون به این نکات توجه کنید احترام و صمیمت ❤️به همسرتون ابرازعلاقه کنید و مراقب باشید حتی موقع عصبانیت هم به حریم‌های شخصی هم بی‌احترامی نکنید. گوش دادن ❤️موقع گفتگو بکار دیگه‌ای مشغول نشین،به حرف‌های همسرتون باعلاقه گوش بدید و واکنش‌های مناسبی نشون بدید. اعتماد کردن ❤️صادق باشین،با شک،واکنش‌های اشتباه وسخت‌گیری‌های بی‌مورد همسرتون رومجبور به دروغ گفتن نکنین وحس اعتماد رو در زندگیتون از بین نبرید. پرهیز از بیان نقطه ضعف‌ها ❤️بجای بیان اشتباهات همسرتون، رو نقاط قوت شخصیتش تمرکز کنید واز خوبی‌هاش تقدیر کنید. ذهن‌خوانی نکردن ❤️اجازه بدید همسرتون حرفش تموم شه. حدس زدن حرف‌هاش وقطع کردن صحبت‌هاش،روش درستی نیست. توجه به زبان بدن ❤️موقع گفتگو دست به سینه نشینید. با لبخند به همسرتون نگاه کنید،سرتون روتکون بدید وبه چشم‌هاش نگاه کنید. ربط ندادن موضوعات به هم ❤️درمورد هرمشکلی که حرف می‌زنید،وارد مسائل دیگه نشید و اونا رو بهم ربط ندید. اصلاح لحن بیان ❤️همسرتون رو با اسم قشنگ خطاب کنید و از لحن تهاجمی وتحقیرآمیز پرهیز کنید.
"شریک هم باشید!" ازدواج یعنی شریک شدن یک زندگی با هم. یعنی به دوش کشیدن دشواری‌های زندگی همدیگر. یعنی گریه کردن با هم، خندیدن با هم. یعنی حمایت کردن از همدیگر در مواقع سختی. ازدواج یعنی دوست، پشتیبان و عاشق هم بودن. شما فقط دو انسان که با هم زندگی می‌کنند نیستید، شما یک اتحاد زیبا از دو انسانی هستید که می‌خواهند تا آخر عمر همدیگر را دوست داشته باشند.
‍ 🔴نكات مهم برای همسرداری 💕1)باورهاي غلط و انتظارات نادرست را رها كنيد مثل اينكه همسرم را تغيير ميدهم! ، يا همينم كه هستم! 💕2)احترام خانواده همسرتان را خدشه دار نكنيد. 💕3)همسرتان را در موقعيتي قرار ندهيد كه مجبور به انتخاب ميان شما و خانواده اش باشد. 💕4)همسرتان را با شخص ديگري مقايسه نكنيد (حتي در ذهنتان) 💕5)براي همسرتان والد نباشيد، دوست و همراه باشيد. 💕6)مشكلات جنسي تان را از ابتدا جدي بگيريد و در صورت لزوم با يك متخصص صحبت كنيد. 💕7) احساس ناراحتي خود را پنهان نكنيد و سركوب نكنيد و صادقانه و با لحني مهربان مطرح كنيد. 💕8)مسائل خصوصي زندگي زناشويي را با پدر و مادر، فاميل يا دوستان هرگز مطرح نكنيد. 💕9) با شك و بدبيني زندگي نكنيد، اگر متوجه مسئله اي شك برانگيز شديد و شخصيت شكاكي نداريد، بدون قضاوت و با ارامش حتما مطرح كنيد و از كارهاي پليسي دوري كنيد. 💕10) در حضور ديگران با شوخي هاي بي مورد به خاطر خنده اطرافيان همسرتان را تحقير نكنيد...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☑️لقب‌هایی که والدین به کودک می‌دهند در عمق وجود وی به شخصیت تبدیل می‌شود و در اغلب موارد جهت‌گیری ذهنی و فکری کودک را ترتیب می‌دهند.