💎 ۲۴ذیالحجه سالروز مباهله پیامبر با مسیحیان نجران و سندی جاودان بر حقانیت اسلام
🔻کانال رسمی پژوهشگاه فقه نظام
🆔 @jiiss_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 مباهله؛ صحنه تمایز حق و باطل
🔻 رهبر انقلاب اسلامی استثنائی بودن روز مباهله را در «اهمیت ابلاغ حقیقت» و نقش ممتاز آن در «تمایز جبههی حق و باطل» میدانند.
🔺️ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR به مناسبت فرارسیدن سالروز واقعهی مباهله -۲۴ ذیالحجه- فرازی از بیانات حضرت آیتالله خامنهای را که به تبیین اهمیت این موضوع پرداختهاند، منتشر میکند.
▫️ #روز_مباهله
💻 @Khamenei_ir
⛔️اینهایی که می خواهند حالا سود ببرند باید توجه داشته باشند گمان نکنند که این ملت که اکثرشان عبارت از این طبقه پایینی است که نمی توانند خودشان را اداره کنند، اینها بودند ک ما را رساندند به این پیروزی..باید با انصاف رفتار کرد، باید با اینها با برادری رفتار کرد. گرانفروشی را کنار بگذارند و احتکار نکنند...
امام خمینی (ره)
صحیفه امام، ج 6، ص 395
🔻کانال رسمی پژوهشگاه فقه نظام
🆔 @jiiss_ir
📝متن کامل سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین محمد حاج ابوالقاسم عضو مجلس خبرگان و رباست پژوهشگاه فقه نظام در جلسه عصر دوم پنجمین اجلاس خبرگان را در سایت پژوهشگاه بخوانید .
👇👇👇👇👇
🌐http://yon.ir/ggOnh
🔻کانال رسمی پژوهشگاه فقه نظام
🆔 @jiiss_ir
پژوهشگاه فقه نظام
📝متن کامل سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین محمد حاج ابوالقاسم عضو مجلس خبرگان و رباست پژوهشگاه فقه نظ
♨️ حجت الاسلام محمد حاج ابوالقاسم، ریاست پژوهشگاه فقه نظام:
رهبر معظم انقلاب بقیه السلف و یادگار امام راحل است ....
🔻کانال رسمی پژوهشگاه فقه نظام
🆔 @jiiss_ir
🔰 هماکنون در حال برگزاری است؛
🔻 دیدار نمایندگان مجلس خبرگان رهبری با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی. ۹۷/۶/۱۵
🔺 #دیدار_خبرگان
🔻کانال رسمی پژوهشگاه فقه نظام
🆔 @jiiss_ir
💢به مناسبت 25 ذیالحجه، روز خانواده؛
📌ضرورت توجه به حفظ و تحکیم بنیان خانواده در برنامهریزیها و سیاستگذاریها/ جایگاه خانواده و شناخت کارکردهای آن از دیدگاه اسلام
🔹محسن اخباری، کارشناس مسائل فرهنگی: از منظر اسلام، خانواده مهمترین و بنیادیترین نهاد اجتماعی محسوب میشود و از جایگاه مهمی در راستای تعالی و رشد جامعهی اسلامی برخوردار است. به همین دلیل، اسلام به کارکردهای مختلف این نهاد ارزشمند توجه نموده و همگان را به تشکیل خانواده و تحقق صحیح این کارکردها توصیه مینماید.
🔹دین اسلام به عنوان مکتبی انسانساز، بیشترین توجه را به والایی و پویایی خانواده دارد. آداب ویژهای برای زندگى خانوادگى وضع کرده و ساختار مطلوب و بهنجار خانواده را براساس آموزههاى دینى بنا کرده است. دنیای امروز علیرغم تغییرات زیادی که به خود دیده است، میتواند این آموزهها را راهگشای معضلات خود کند.
(مفتاح)
🔻کانال رسمی پژوهشگاه فقه نظام
🆔 @jiiss_ir
❇️ مسیر خلافت انسان در زمین (۱)
🔷 استاد شهید آیتالله سید محمدباقر صدر:
خلافت ربانی جماعت بشری با طبیعتی که دارد، تمامی موانع ساختگی و قیودی را که نیروهای بشری را از کار میاندازد و استعدادهای او را به هدر میدهد، از میان برمیدارد و بدینسان فرصتِ پیشرفت برای انسان بهطور حقیقی آماده میشود. رشد و پیشرفت حقیقی در اسلام، آن است که انسان ـ خلیفه خدا بر روی زمین ـ در خودش ارزشهایی را تحقق بخشد که ایمان دارد همگی آنها با ویژگی وحدت در خداوند عزوجل جمع است، خداوندی که او را خلیفه خود کرده و سکان هستی را به او سپرده است. بنابراین صفات و اخلاق خداوند (از قبیل: عدل، علم، قدرت، مهربانی نسبت به مستضعفان و انتقام از جباران و بخشش بیانتها) شاخصههای رفتار انسان در جامعه خلافت و اهداف انسانِ خلیفه است.
🔸 اسلام راهبر زندگی، ص ۱۵۶.
#سخنان_شهید
#خلافت_ربانی
@shahidsadr
🔻کانال رسمی پژوهشگاه فقه نظام
🆔 @jiiss_ir
🌸 علامت محبت 🌸
🔹مگر نمیگوییم که آن بزرگوار کاری کرد که سورهی دهر دربارهی او و شوهر و فرزندانش نازل شد؟ #ایثار نسبت به فقرا و کمک به محرومان، به قیمت گرسنگی کشیدن خود؛ «و یؤثرون علی انفسهم ولو کان بهم خصاصه»(حشر،آیه 9) ما هم باید همین کارها را بکنیم.
🔹این نمیشود که ما دم از #محبت فاطمهی زهرا(سلاماللهعلیها) بزنیم، در حالی که آن بزرگوار برای خاطر گرسنگان، نان را از گلوی خود و عزیزانش - مثل حسن و حسین(علیهماالسّلام) و پدر بزرگوارشان(علیهالسّلام) - برید و به آن فقیر داد؛ نه یک روز، نه دو روز؛ سه روز!
🔹ما میگوییم #پیرو چنین کسی هستیم؛ ولی ما نه فقط نان را از گلوی خود نمیبُریم که به فقرا بدهیم، اگر بتوانیم، نان را از گلوی فقرا هم میبُریم! این روایاتی که در باب #علامات_شیعه هست، ناظر به همین است؛ یعنی شیعه بایستی آنطوری عمل کند. ما باید زندگی آنها را در زندگی خود - ولو به صورت ضعیف - نمایش بدهیم.
🔺(بیانات مقام معظم رهبری ۱۳۷۰/۱۰/۰۵)
#علامت_شیعه
#سبک_زندگی
#فقه_اجتماعی
🔻کانال رسمی پژوهشگاه فقه نظام
🆔 @jiiss_ir
📢 رهبر انقلاب اسلامی، در دیدار اعضای مجلس خبرگان تاکید کردند:
❌ دعوا و ایجاد تشکیلات موازی با دولت اصلاح کار نیست؛
👈 #کار_جهادی باید توسط خود #مسئولین و از مجاری #قانونی انجام گیرد. ۹۷/۶/۱۵
🔻کانال رسمی پژوهشگاه فقه نظام
🆔 @jiiss_ir
⛔️ هدف جنگ رسانهای دشمن، ایجاد اضطراب، یأس و بدبینی در مردم است
👈 انتقاد خیرخواهانه لازم است اما نباید با مبالغه مردم را دچار بدبینی کرد
🔻رهبرانقلاب، امروز در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری:
🔸 جنگ رسانهای امروز، از قبل هم وجود داشته ولی اکنون شدت آن بیشتر شده است. براساس اطلاعاتی که در اختیار داریم، دستگاههای جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی با حمایت مالی قارونهای منطقه اطراف کشور ما، تشکیلاتی را برای این جنگ رسانهای راه اندازی کردهاند و به طور جدی در حال برنامهریزی و تلاش برای آلوده کردن فضای تبلیغاتی و فکری جامعه هستند.
🔹 اهداف این #جنگ_رسانه_ای، ایجاد اضطراب، یأس، ناامیدی و احساس بن بست و بدبین کردن مردم نسبت به یکدیگر و نسبت به دستگاههای مسئول و همچنین بیشتر و بزرگتر نشان دادن #مشکلات_اقتصادی در ذهن جامعه است.
🔸 گاهی اوقات در بیان مشکلات و یا انتقادها مبالغه می شود و این مبالغه موجب تشدید اضطراب افکار عمومی و همچنین موجب گسترش « #ویروس_بدبینی » در جامعه خواهد شد.
🔹 من همواره از ابتدای مسئولیت رهبری، به دولتها در زمینه های گوناگون انتقاد و یا اعتراض داشتهام که در برخی موارد هم تند بوده است و خودم اهل انتقادم و اهل مسامحه در برخورد با مشکلات و دستگاههای مسئول نیستم اما تأکید دارم که نحوه گفتن و نحوه اقدام کردن نباید به گونهای باشد که مردم دچار بیماری بدبینی شوند.
🔸 نباید فضای عمومی کشور بگونهای شود که اقدامات و تبلیغات مثبت قابل باور نباشند اما سخن دروغ دشمن قابل باور شود زیرا این وضعیت بسیار خطرناک است. در عین حال، انتقاد خیرخواهانه برای اصلاح امور لازم است. گاهی اوقات #انتقاد باید عمومی باشد و نباید همیشه در گوشی باشد اما اینکه بگونهای صحبت کنیم که بندِ دلِ شنونده پاره شود و همه چیز را از دست رفته تلقی کند، کار صحیحی نیست.
🔺 بیان عمل سیئه در کنار عمل صالح موجب می شود که مردم بدانند کارها و اقدامات خوب هم وجود دارد و ناامید نشوند. ۹۷/۶/۱۵
🔻کانال رسمی پژوهشگاه فقه نظام
🆔 @jiiss_ir