📔به همت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی؛
کتاب «بررسی فقهی سیاست مالیات تورمی» منتشر شد.
🔻کانال رسمی پژوهشگاه فقه نظام
🆔 @jiiss_ir
🔳 کتاب «بررسی فقهی سیاست مالیات تورمی»، نگاه جامعی به جوانب مختلف مالیات تورمی به منظور کشف مبانی و چارچوب فقهی استفاده از آن و میزان انطباق با عدالت اقتصادی به عنوان مهمترین وظیفه دولت اسلامی دارد.
🔹برای رسیدن به این هدف ابتدا پیامدهای منفی مالیات تورمی بررسی شده؛ سپس با لحاظ ادله لفظی از قرآن و سنت و معیار مصلحت نظام از کلام بزرگان از جمله امام خمینی (ره) به کشف چارچوب فقهی استفاده از مالیات تورمی پرداخته و در پایان راهکارهایی نیز برای جانشین مالیات تورمی ارائه گردید.
🔸کتاب شامل هفت فصل است: فصل اول کلیات موضوع، شامل بیان مسأله، سؤالهای مطرح در تحقیقات این کتاب، هدف و ضرورت انجام تحقیق و فرضیهها و محدودیتها را در برمیگیرد. فصل دوم، با عنوان بررسی ماهیت مالیات تورمی و پیامدهای آن به موضوعشناسی و بیان علل و آثار آن میپردازد. فصل سوم ماهیت پول و اهمیت حفظ ارزش آن در اقتصاد اسلامی را بررسی میکند.فصل چهارم به بررسی فقهی اعمال سیاست مالیات تورمی میپردازد. فصل پنجم، به بررسی سیاستهای مالیات تورمی اعمال شده در ایران با معیار مصلحت میپردازد. فصل ششم به راهکارهای سیاستی جایگزین مالیات تورمی میپردازد و در پایان در فصل هفتم خلاصه، نتایج و پیشنهادهای تحقیق آمده است.
🔹بررسی فقهی سیاست مالیات تورمی به قلم نصرالله خلیلی تیرتاشی به همت سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در ۳۶۳ صفحه، قطع رقعی و قیمت ۵۴,۰۰۰ تومان منتشر شده است.
🔗:https://b2n.ir/990828
🔻کانال رسمی پژوهشگاه فقه نظام
🆔 @jiiss_ir
هدایت شده از آیت الله اراکی
36.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◀️ #کلیپ_ویژه
🔷️ شناسنامه شیعه 🔷️
⬅️ سلسله جلسات نظام حکمرانی اسلامی ، به منظور تدوین نظریه کاربردی #دولت_اسلامی
🔊 توسط آیت الله اراکی
🔻 کانال رسمی آیت الله اراکی
🆔️ https://eitaa.com/joinchat/4134666240C9da417fa9d
هدایت شده از عبدالحسین خسروپناه
چالشهای کرونایی استادان دانشگاه آزاد بوشهر.mp3
27.21M
#بشنوید
🔰 سخنرانی استاد عبدالحسین خسروپناه با موضوع: چالش های کرونایی استادان دانشگاه آزاد بوشهر
🆔 @khosropanah_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 حضرت آیت الله خامنهای در پیامی درگذشت روحانی مبارز و انقلابی حجتالاسلام حسینیان را تسلیت گفتند.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
درگذشت روحانی مبارز و انقلابی جناب حجةالاسلام آقای حاج شیخ روحالله حسینیان رحمةاللهعلیه را به خاندان مکرم و بازماندگان و دوستان و همکاران ایشان تسلیت عرض میکنم. مقاومت و خستگیناپذیری و صراحت این روحانی مجاهد در مواضع بحق انقلابی، برجسته و نمایان بود. رحمت و رضوان الهی بر او باد.
سیّدعلی خامنهای
۵ شهریور ۱۳۹۹
💻 @Khamenei_ir
✅کتاب فقه، سیاست و حکومت تألیف دکتر علی دارابی و دکتر مسعود مطلبی با مقدمه دکتر محسن اسماعیلی (استاد دانشگاه و عضو مجلس خبرگان رهبری ) در کمتر از ۳۰ روز به چاپ دوم رسید.
🔻کانال رسمی پژوهشگاه فقه نظام
🆔 @jiiss_ir
✅اهم ویژگیهای کتاب فقه، سیاست و حکومت را باید در موارد زیر مورد توجه قرار داد:
۱. منابع و مأخذ علمی و دست اول (فارسی – عربی) نشانهای از اثری علمی و پژوهشی است.
۲. کتاب برای دروس دانشگاهی با زبان نسل جوان و مخاطب دانشجو به نگارش در آمده است. بسیاری از اصطلاحات فقهی و علمی در پانویسها و ضمایم ارجاع داده شده است تا کتاب روان و جذاب باشد.
۳. رهبر حکیم انقلاب اسلامی فرمودند: "نظریه ولایت فقیه سابقه ای هزار ساله در فقه شیعه دارد" این کتاب روای صادقی برای مستند سازی تاریخچه و تحولات این نظریه در ادوار و زمانه مختلف از عصر امامت و به خصوص از غیبت امام زمان(ع) را در بر میگیرد.
۴. در این کتاب نظریه ولایت فقیه از منظر سه مکتب فکری و فقهی بزرگ مورد بررسی قرار گرفت است:
مکتب نجف که ولایت فقیه را در امور حسبیه و بسیار محدود تعریف می کند حضرات آیات سید محسن حکیم، سید ابوالقاسم خویی، سیدعلی سیستانی، از فقها و مراجع بزرگ که اعتقاد به این نظریه دارند.
مکتب قم که ولایت فقیه را دارنده اختیارات رسول مکرم اسلام (ص) و امامان معصوم علیه السلام میداند و ولایت ققیه را استمرار راه انبیاء بر می شمرد.
حضرت امام خمینی (ره) در صدر فقها و مراجع معتقد به این نظریه است حضرات آیات سید علی خامنه ای ، عبدالله جوادی آملی، محمدتقی مصباح یزدی و بسیاری از مراجع و فقهای بزرگ بر این اندیشه تاکید دارند.
مکتب تهران که اعتقاد به نظریه انتخاب ولایت فقیه، رأی مردم و محدود بودن دوران ولایت فقیه دارد. و اختیارات آن را براساس توافق مردم طبق قانون تعریف می کند. حضرات آیات و حجج الاسلام حسینعلی منتظری، نعمت الله صالحی نجف آبادی، محمد حسینی بهشتی، مرتضی مطهری، اکبر هاشمی رفسنجانی، محمد مهدی آصفی را باید از سخنگویان و طرفداران این نظریه برشمرد که تفاوتها و شباهتهای هر یک از این مکاتب به تفصیل در کتاب بیان شده است.
. فصل هفتم کتاب را باید از جمله نوآوری و مزایای این کتاب برشمرد. نویسندگان کتاب به تجربه چهل ساله نظریه ولایت فقیه در جمهوی اسلامی پرداخته اند و فراز و فرودهای آن را در عرصه نظر و عمل مورد بررسی و واکاوی قرار داده اند
نکته مهم آنکه در این فصل با نگاهی آینده پژوهانه مباحث نظری و تئوری پردازی و نیز اقدامات عملی و کاربردی در راستای کارآمدی نظریه ولایت فقیه در عرصه اجرایی و مدیریت کشور مورد بحث قرار گرفته است.
۶. شبهه شناسی ولایت فقیه با طرح ۲۰ پرسش و شبهه از جمله نظریه انتخاب و انتصاب، مدت دار بودن زمان ولایت فقیه، رای مردم در انتخاب ولی فقیه ، ولایت فقیه و سازگاری آن با جمهوریت نظام ، مادام العمری ولایت فقیه، از جمله پرسشها و شبهاتی است که یک به یک در کتاب مطرح و پاسخ های مستدل و منطقی به آنها داده شده است.
۷. ۲۷ جدول در سراسر کتاب نظم و سامانه منطقی نویسندگان را برای آنکه خوانندگان و مخاطبان کتاب بتوانند به سهولت مطالب آن را فهم و درک کنند طراحی شده است. از عصر تشریح و ظهور فقه تا عصر اجتهاد، و انقلاب اسلامی، از مکتب مدینه و کوفه تا مکتب نجف و قم و ... بررسی معانی فقه حکومتی ، رابطه فقه و حکومت، نظریه نصب ولی فقیه، انتخاب و امور حسبیه و فقهاء و مراجع طرفدار آن از جمله مباحث این جداول است.
۸. دکتر علی دارابی دانشیار دانشگاه و دارای بیش از ۲۰ کتاب است. که قبلاً با آثار و تالیفاتی چون آینده پژوهی انقلاب اسلامی، بیم ها و امیدها، رفتار انتخاباتی، الگوها و نظریهها، درآمدی بر جامعه شناسی فرهنگ ارتباطات و رسانه، جریان شناسی سیاسی در ایران که با بیش از ۲۲ نوبت چاپ در شمار پر تیراژترین و پرفروش ترین کتاب های کشور بوده است را می شناسیم. دکتر مسعود مطلبی استادیار دانشگاه که دارای مقالات علمی پژوهشی فراوانی است در این کتاب دکتر علی دارابی را همراهی کرده است.
۹. این کتاب در مدت کوتاه چاپ با اقبال گسترده حوزویان و دانشگاهیان، استادان و دانشجویان، محققان و پژوهشگران قرار گرفته است.
۱۰.مطالعه این اثر بدیع، مبتکرانه، که به شکل بسیار مطلوبی و با قیمت مناسب از سوی جهاد دانشگاهی منتشر شده است را به مشتاقان و علاقمندان حوزه فقه، سیاست، حکومت توصیه شود.
منبع: مشرق نیوز
🔻کانال رسمی پژوهشگاه فقه نظام
🆔 @jiiss_ir
هدایت شده از نو+جوان
🌹 منطق حسینی
📜 اگر میخواهید پیرو امام حسین علیهالسلام باشین، منطق ایشون رو هم باید بدونین ...
👌 با این فرمول در لحظه غروب آرزوها هم ناامید نمیشین
🏴 #به_رهبری_حسین علیهالسلام
💫 نو+جوان، انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
🔶سلسله نشستهای رابطه فقه و حقوق در الگوی کلان نظام اسلامی
🔹نشست هشتم
⭕️موضوع: بررسی تطبیقی تجربه کشور ایران و عربستان در ایجاد پیوند میان فقه و حقوق
◀️ارائه: حجتالاسلام دکتر حسینی هئیت علمی موسسه امام خمینی ره
◀️ناقد: حجتالاسلام دکتر میرداماد نجف آبادی هئیت علمی موسسه امام خمینی ره
◀️دبیر علمی: حجتالاسلام جوادی، استاد سطح عالی، پژوهش گر پژوهشگاه فقه نظام
🕣زمان: چهارشنبه ۱۲شهریور ساعت ۸:۳۰ الی ۱۰
⬅️مکان: پژوهشگاه فقه نظام
🔻کانال رسمی پژوهشگاه فقه نظام
🆔 @jiiss_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
ابلاغ سلام مقام معظم رهبری به کارکنان پدافند هوایی
رییس دفتر فرماندهی معظم کل قوا، در تماس تلفنی با امیر سرتیپ علیرضا صباحی فرد، سلام و قدردانی حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرماندهی کل قوا(مدظله العالی) را به فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش و آحاد فرماندهان، کارکنان و خانوادههای پدافند هوایی کشور ابلاغ کرد.
به گزارش روابط عمومی ارتش، سردار سرتیپ بسیجی محمد شیرازی رییس دفتر فرماندهی معظم کل قوا، طی تماس تلفنی با امیر سرتیپ علیرضا صباحی فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش،گفت: فرمانده معظم کل قوا فرمودند:
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام
سلام مرا به کارکنان هوشیار پدافند هوایی کشور برسانید، امنیت کشور مرهون آمادگی و بیداری پدافند هوایی است. مردم متدین ما قدردان تلاش های بی وقفه شما هستند، این را پاس بدارید.
سردار شیرازی در این ارتباط تلفنی خواستار ابلاغ سلام محبت آمیز و قدردانی رهبر معظم انقلاب اسلامی به آحاد کارکنان، فرماندهان و خانواده پدافند هوایی شد.
@khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📸 تصویری ویژه از رهبر انقلاب در آخرین شب مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (علیهالسلام) در حسینیه امام خمینی(ره). ۹۹/۶/۱۰
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از عبدالحسین خسروپناه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاج قاسم عزیز، التماس دعا
#ما_ملت_امام_حسینیم
🆔 @khosropanah_ir
✅درآمدی بر تأمین مالی حوزههای علمیه/ حوزه نه دولتی باید باشد و نه بازاری!/ علی نعمتی
🔶 اهمیت مسأله شیوه تأمین مالی حوزهها
اگر شما بهترین مهندسان خودروساز را داشته باشید تا وقتی خودروسازی کشور در دست شرکتهایی خصولتی همچون ایران خودرو و سایپاست (با انحصاری که به واسطه دیوار تعرفهای و … برای خود درست کردهاند) هیچ پیشرفتی که حاصل نمیشود بماند، استعدادشان هم کور میشود که هیچ؛ مأیوس و سرخورده نهایتاً از مملکت متواری میشوند. این مسأله بعینه در مورد فقها و فلاسفه و دیگر دانشمندان بزرگ علوم دینی در ساختار حوزههای علمیه و دانشگاهها نیز قابل تصور است. نکته مهم اینجاست که مسأله طراحی ساختار و تحولهای اینچنینی در نظام حوزه حیث مرتبط به علم اقتصاد دارد: اینکه این نهاد دولتی باشد یا خصوصی یا مردمی یا شبهعمومی یا غیر اینها؛ اینکه این نهاد و مدیریت متمرکز باشد یا فدرال یا متکثر و … . این را هم باید افزود که وقتی گفته میشود حیث مرتبط با دانش اقتصاد، لزوماً به معنای حیث مالی و پولی نیست.
🔷 آیا روحانی باید برای ارتزاق خود شغل مستقلی داشته باشد؟
یکی از مسائل بسیار پرتکرار در تأمین مالی حوزه و روحانیت ناظر به این تصور است که روحانیت نباید از وجوهات ارتزاق کرده و باید شغل مستقلی برای تأمین معاش داشته باشند. آنچه این ابهام را بیشتر میکند سیره برخی از بزرگان اهل ورع است که چنین عمل کردهاند. در مقدمات رشته اقتصاد بحثی داریم به نام تقسیم کار و تخصصی شدن کارها که با تمثیلی از آدام اسمیت – پدر علم اقتصاد بیان میشود: در یک کارگاه سنجاقسازی اگر یک نفر بخواهد به تنهایی همه مراحل ساخت را انجام دهد کل تولید روزانهاش به سختی به ۲۰ سنجاق میرسد. اما اگر ساخت سنجاق قفلی به ۱۸ مرحله تقسیم شود و هر یک از این مراحل را یک کارگر انجام دهد، یکی مفتول را خم کند، یکی تیز کند و … روزانه سهم تولید هر کارگر به ۴۸۰۰ سنجاق میرسد. این همان منفعت تخصصگرایی است که گفته میشود انسان با گذار از دوران غارنشینی و چوپانی به تجربه به آن رسیده است که یکی نجار شود، دیگری قصاب و … و سپس نیازهای هم را با یکدیگر مبادله کنند (که البته در انقلاب صنعتی صورت متکاملتری مییابد). بر این اساس روحانیت هم طیفی از خدمات فرهنگی و علمی و آموزشی و پژوهشی و … دارد که از نگاه یک اقتصاددان هر کدام حرفهای مستقل است که نفع عموم جامعه اقتضا میکند فرد در آن تخصص یافته و همان کار را با کیفیت به دیگران عرضه کند. حضرت امام راحل رضوان الله علیه هم حدود هشتاد سال پیش در کشف الاسرار این را از منظر مشابهی فرمودهاند که چنانچه روحانی بخواهد کارش را درست انجام دهد فقیه بشود یا حتی مبلغ و … فرصت نمیکند به کار دیگری بپردازد؛ برای آماده شدن برای این تخصصها باید سالها وقت صرف کند. متأسفانه هنوز این مسأله برای بسیاری حل نشده است و بیشک بیارتباط با سطح پایین سواد اقتصادی جامعه ما نیست.
🔗گزارش کامل:https://b2n.ir/483271
🔻کانال رسمی پژوهشگاه فقه نظام
🆔 @jiiss_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 از ملت عزیز بخاطر حسن رفتارشان در دهه عاشورا تشکر میکنم
🏴 عزاداری امسال در تاریخ کشور ماندگار شد
🔻 رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با اجلاس آموزش و پرورش:
از ملت عزیز ایران تشکر میکنم به خاطر حسن رفتارشان در دههی عاشورا که واقعاً امسال را به عنوان یک پدیده در تاریخ کشور ماندگار کرد.
وجود محدودیتهای شدید ناشی از بیماری و انتشار بیماری و مراقبت از اینکه این انتشار انجام نگیرد، در عین حال حفظ شور حسینی و حفظ مجالس. این مجالس عظیمی که تشکیل شد و حرکت عظیم معنویای که مردم از خودشان نشان دادند.
همچنین از گویندگان محترم، مداحان و مرثیهخوانان محترم و عزیز من واقعاً صمیمانه تشکر میکنم. بنده کسی نیستم که تشکر کنم، به عنوان یک فرد مرید اهل بیت علیهمالسلام و مرید عاشورا، حقیقتاً متشکرم. ۹۹/۰۶/۱۱
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 سخننگاشت | اماراتیها پای صهیونیستها را به منطقه باز کردند
خیانت امارات دیری نخواهد پایید
🔻امارات متحده عربی هم به دنیای اسلام خیانت کرد، هم به ملتهای عرب و کشورهای منطقه خیانت کرد و هم به فلسطین خیانت کرد. البته این خیانت دیر نخواهد پایید اما این لکه ننگ بر آنها خواهد ماند. پای صهیونیستها را به منطقه باز کردند و مسئله فلسطین را که مسئله غصب یک کشور است به فراموشی سپردند و عادیسازی کردند. ۹۹/۶/۱۱
🏷 ارتباط تصویری رهبر انقلاب با سی و چهارمین اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش
💻 @khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
13990611_40482_1281k.mp3
11.5M
🎙 بشنوید | صوت کامل سخنرانی امروز رهبر انقلاب در اجلاس سالیانه رؤسا و مدیران آموزش و پرورش. ۹۹/۶/۱۱
💻 @khamenei_ir
📌 #اطلاعیه 📣
🔰 سلسله مباحث نظام حکمرانی دینی
👈 به منظور تدوین نظریه کاربردی دولت اسلامی
🔹 توسط آیت الله اراکی
🔻 زمان: چهارشنبه ۱۳۹۹/۶/۱۲ ، ساعت ۱۷
🔻 آدرس اینترنتی پخش زنده آپارات:
https://www.aparat.com/ayatollah.araki/live
•┈┈••✾••┈┈•
🔻کانال رسمی پژوهشگاه فقه نظام
🆔 @jiiss_ir
.
✅هم اکنون نشست هشتم رابطه فقه و حقوق در الگوی کلان نظام اسلامی
🔹با موضوع:بررسی تطبیقی تجربه کشور ایران و عربستان در ایجاد پیوند میان فقه و حقوق
🔻کانال رسمی پژوهشگاه فقه نظام
🆔 @jiiss_ir
هدایت شده از پژوهشگاه فقه نظام
🚨دوره #تربیت_پژوهشگر در حوزه #فقه_نظام
🔹به صورت حضوری و مجازی
🔸ویژه برادران و خواهران
📗برخی از سرفصل های دوره:
مبانیفقهنظام، روش شناسی فقه نظام های اجتماعی، مناسبات فقه نظام و علوم انسانی، فقه نظام اقتصادی، فقه نظام سیاسی، فقه نظام حقوقی، فقه نظام تربیتی، فقه نظام رسانه
🔻مهلت ثبتنام: تا ۳۱ مرداد ماه ۱۳۹۹
🔺زمان شروع دوره: بعد از دهه اول محرم
✅جهت ثبتنام اولیه، مشخصات زیر را به شناسه @pa_110 در پیامرسان #ایتا یا شماره ۰۹۳۰۳۰۷۸۲۰۳ ارسال فرمایید.
(نامونامخانوادگی، مدرکتحصیلی، نامحوزه یا دانشگاه محلتحصیل، سالتولّد)
#پژوهشگاه_فقه_نظام
🔻کانال رسمی پژوهشگاه فقه نظام
🆔 @jiiss_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
با حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی انجام شد؛
انتصاب نماینده ولی فقیه در استان کردستان و مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور
حضرت آیتالله خامنهای در حکمی حجتالاسلام حاج شیخ عبدالرضا پورذهبی را به عنوان نماینده ولی فقیه در استان کردستان و مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور منصوب کردند.
متن حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجتالاسلام آقای حاج شیخ عبدالرضا پورذهبی دامت افاضاته
با عنایت به پایان یافتن مسئولیت جناب حجتالاسلام آقای حاج سیدمحمد حسینی شاهرودی دام بقائه در استان کردستان و با تشکر فراوان از خدمات ایشان در دوران دهساله جنابعالی را به نمایندگی خود در آن استان و مدیریت مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور منصوب میکنم.
حق بزرگ مردم شریف منطقهی کُردی در پشتیبانی از نیروهای مجاهد و همکاری با آنان چه در جنگ تحمیلی و چه در مقابله با ضدانقلاب، فراموش نشدنی است و ایمان راسخ آنان به اسلام و ارادت آنان به اهلبیت پیامبر اعظم علیه و علیهمالسلام و وفاداری آنان به نظام جمهوری اسلامی ویژگیهای شناختهشدهی آن مردم عزیز است.
انتظار میرود جنابعالی به کمک آشنایی با این خصوصیات برجسته به خدمات خویش در آن استان اشتغال یابید. تکریم علمای دینی که حقاً آزمون بزرگوارانه و نجیبانهای را در میدانهای گوناگون گذرانیدهاند و آغوش باز با همه طبقات مردم از سنّی و شیعه و بویژه همفکری با زبدگان و نخبگان و همدلی با جوانان، توصیهی مؤکد اینجانب است. توفیقات جنابعالی را از خداوند متعال مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۱۲ شهریور ۱۳۹۹
🔹بانک پارسیان ازجمله بانکهای خصوصی است که طی سالهای اخیر در حوزه بانکداری به ویژه بانکداری اسلامی کارنامه قابل قبولی داشته است.
🔸ایجاد صندوق مستقل بانکی قرض الحسنه، ایجاد مرکز تخصصی تحقیقات بانکداری اسلامی، طراحی مدل مطلوب یک بانک اسلامی، اجرای طرح پیمان روستایی، راه اندازی اپلیکیشن قرض الحسنه و طراحی و مهندسی ابزار ودیعه محل کار، به عنوان نماد حمایت از بانکداری اسلامی، گزیدهای از دستاوردهای بانک پارسیان در این حوزه است.
گزارش کامل🔗:https://b2n.ir/700067
🔻کانال رسمی پژوهشگاه فقه نظام
🆔 @jiiss_ir
🚨 ان شاءالله از پنجشنبه این هفته، مورخ ۹۹/۶/۲۱ دوره «تربیت پژوهشگر در حوزه فقه نظام» به صورت #مجازی آغاز خواهد شد.
🔶نکات قابل توجه و مهم:
✅جلسات به صورت مجازی و در فضای اسکای روم برگزار میگردد.
✅مدرک پایان دوره بعد از قبولی در #آزمون پایان دوره به افرادی که حد نصاب نمره قبولی که ۷۰ از ۱۰۰ میباشد، تعلق خواهد گرفت.
✅مخاطبین به سه شکل میتوانند از کلاس ها استفاده نمایند: #حضوری، #مجازی برخط، گوش دادن به صوت ها( #آف_لاین)
🔻کسانی که در جلسه به صورت حضوری شرکت نمایند، ۴۰ نمره #تشویقی اختصاص داده میشود.
🔺کسانی که در جلسه به صورت مجازی برخط (اسکای روم) شرکت نمایند، ۳۰ نمره #تشویقی اختصاص داده میشود.
🔺کسانی که به صورت آف لاین در دوره شرکت نمایند(صرفا صوت های دوره را گوش کنند)، نمره تشویقی نخواهد داشت.
⛔️کسانی که در مصاحبه کتبی نمره لازم را کسب نکرده بودند، به صورت #تلفنی به آنها اطلاع داده شده است. لذا برادران و خواهرانی که با آنها تماس گرفته نشده است به منزله #قبولی در مصاحبه میباشند و میتوانند در دوره شرکت نمایند.
🔻کانال رسمی پژوهشگاه فقه نظام
🆔 @jiiss_ir
May 11
⭕️نقش بیبدیل رویکرد فقهی به ارتباطات میان مذهبی
🔹عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق(ع) گفت: هر گونه تعاملی میان ارتباط گرانی که دین و مذهبی متفاوت با یکدیگر دارند، میتواند زیرمجموعه ارتباطات میان فرهنگی قرار گیرد.
🔸به گزارش سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، سومین نشست از سلسله نشست های تخصصی «هسته ارتباطات میان فرهنگی» با موضوع «چالش های فقهی مدارا میان مذاهب اسلامی» برگزار شد.
🔹در ابتدای این نشست، دکتر محمدحسین شعاعی، عضو هیات علمی دانشکده معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق(ع) و مدیر هسته، ضمن معرفی اجمالی هسته ارتباطات میان فرهنگی، به تشریح جایگاه ارتباطات میان مذاهب در حوزه ارتباطات میان فرهنگی پرداخت.
🔸وی در این زمینه خاطر نشان کرد که دین و مذهب، فارغ از هر گونه تعریف درون یا برون دینی، به دلیل واجدیت گونه ای از باورها، گرایش و رفتارها بی شک پیوند تنگاتنگی با عرصه فرهنگ پیدا می کند. از همین رو، هر گونه تعاملی میان ارتباط گرانی که دین و مذهبی متفاوت با یکدیگر دارند، می تواند زیرمجموعه ارتباطات میان فرهنگی قرار گرفته و از این منظر مورد تحلیل قرار گیرد.
🔹دکتر شعاعی در ادامه به ظرفیت بالای نگاه اسلامی به مقوله ارتباطات میان ادیان و مذاهب اشاره کرد و به عنوان مثال از رویکردهای اخلاقی و فقهی به این مقوله نام برد.
🔸در ادامه حجت الاسلام دکتر سیدمهدی مرویان حسینی در ابتدا به ضرورت و اهمیت موضوع اشاره کرد. سرعت و گوناگونی ارتباطات میان افراد در جهان معاصر و نیز کشمکش ها و وضعیت کنونی جهان اسلام به نظر ایشان اقتضاء می کند تا موضوع این جلسه جدی گرفته شود. وی هم چنین با اشاره به نظریه تقریب و مفاهیمی مانند همزیستی مسالمت آمیز، یکی از راه های پیگیری این موارد در عمل را تئوری سازی رویکرد فقهی به ارتباطات میان مذاهب بیان کرد.
🔗گزارش کامل:https://b2n.ir/609946
🔻کانال رسمی پژوهشگاه فقه نظام
🆔 @jiiss_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📱 لوح | این فضا را خط کشی کنید
🔻رهبر انقلاب: «فضای مجازی بدون اختیار ما، دارد مدیریت میشود و عوامل مسلط بینالمللی در این فضا از لحاظ خبردهی، خبررسانی، تحلیل دادهها و هزاران کار دیگر بشدت فعالند. نمیشود مردممان را در این فضا، بیپناه رها کنیم.»۹۹/۶/۲
💻 @khamenei_ir