🔻صفحۀ 2 از 4
ترامپ جمهوریخاه نیز که روابط دوستانهای با روسهای پشتیبانِ ایران و سوریه و کرۀ شمالی داشت(۲)، جز تمدید یا تشدید برخی تحریمهای گذشته یا وضع برخی تحریمهای نو ضدّ ایران و اعلان خروج از برجام و ترور سردار سلیمانی در بغداد، در برابر دخالتهای ایران در سوریه، لبنان، فلسطین و یمن و زدن پهپاد آمریکایی بر فراز خلیج فارس و موشکباران پایگاه آمریکایی عین الاسد در عراق، با زمامداران ایران و نیز سوریه و کرۀ شمالی مدارا کرد و جنگی نو را برنیافروخت، و در کنار این رفتارها، برخی دولتهای عربی را که با زمامداران ایران دشمناند، دوشید و چاپید.
هرچند باراک حسین اُبامای دمکرات با تبار آفریقاییاش دلِ خُشی از عربها و روابط گرمی با دولتهای عربی که بیشترشان با زمامداران ایران ناسازگارند، نداشت، و در ظاهر با ایرانیان مدارا میکرد، در دوران ریاستجمهوریاش شدیدترین تحریمها را ضدّ ایران وضع یا تمدید کرد، و ایرانیها را پای میز مذاکره کشاند و ناچار به امضای برجام و ایستایی برنامههای هستهایشان کرد.
⭕️پیشبینیهایی در بارۀ جو بایدن دمکرات و دولت زنگرای وی
رویکارآمدن دوبارۀ دمکراتها با ریاست جو بایدن و زمزمۀ احتمال بازگشت آمریکا به برجام و از سرگیری مذاکرات برجامی که برای گروهی در ایران وسوسهانگیز و جذّاب و برای گروهی دیگر نگرانکننده است، میتواند مایۀ تشدید اختلاف میان دو جناح قدرتمند درون کشور شود، و به گفتۀ برخی کارشناسان، در دوران بایدن فشارهای هوشمندانه جایگزین فشارهای حدّاکثری دوران ترامپ میگردند؛ تا خدا چه خاهد و چه پیش آید.
بایدن گرایش گلوبالیستی (جهانیگرایی) بیشتری از ترامپ دارد، و نیز مسألۀ تقابل استراتژیک با روسیه برایش بسیار مهمتر از رقابت تجاری با چین است (بر خلاف ترامپ). این دو دلیل بهخوبی نشان میدهند که بایدن آمادۀ ورود به دور تازهای از جنگ سرد است؛ جنگ سردی که همزمان از سوی پوتین و حزب کمونیست چین(۳) در حال پدیداری دوباره میباشد و ممکن است به جنگی گرم بیانجامد.
کامالا دوی هریس، زن سیاهپوست هندیتبار، مایۀ تقویت روابط آمریکا با هند(۴) و پشتیبانی از این کشور در برابر پاکستان شود که بنا بر پیشبینیها جنگی پر از کشتار و یرانی خاهند داشت و هندیها بر پاکستانیها چیره میشوند. همچنین، از هند در برابر چین پشتیبانی میکند که پیشبینی شده است میان دو کشور جنگی ویرانگر روی میدهد.
بنا بر پیشبینیهای برخی روایات اسلامی، توانایی رومیان (اروپاییان و آمریکاییها) در آخرالزّمان رو به سستی مینهد و چیرگی آنان بر سرزمینهای عربیاسلامی کاهش مییابد، و با توجّه به ناسازگاری تاریخی دمکراتها با سران دولتهای عربی(۵) و پشتیبانینکردنشان از این دولتها، گروههای افراطی و شورشی، چون داعشیان و بعثیها و نیروهای سفیانی از آفریقا تا شام و قفقاز و خراسان را عرصۀ تاخت و تاز خیش میکنند و دولتهای عربی فرو میپاشند!
برخی پیشبینی میکنند که بایدنِ پیر و بیمار پس از گذشت مدّتی از زمامداریاش میمیرد، و معاونش کامالا دوی هریس (Kamala Devi Harris) جایش را میگیرد؛ زنی که واژۀ devi در نام میانیاش به devil -به معنای شیطان- خیلی نزدیک است! گروهی نیز بر این باورند که ستارۀ قدرت آمریکا رو به افول است، و بایدن و معاونش آخرین فرمانروایان ستمگر و جبّار در این کشور قدرتمندند، و سپس دوران کوتاه فرمانروایی دجّال یکچشم در جهان فرا میرسد، و خداوند داناتر است!
در هر حال، روی کار آمدن جو بایدن دمکرات و دولت زنگرایش (فمینیست) در آمریکا و اثرگذاری این کشور قدرتمند بر اوضاع جهان و برخی ویژگیهای رفتاری بسیاری از زنان، مانند چیرگی احساسات بر عقل، تصمیمگیریهای شتابزده و کینهورزیهای بیش از اندازه(۶)، میتواند زمینهساز پیدایش بحرانهایی ناگهانی و بزرگ در عرصههای بینالملل و جنگهایی ویرانگر و خونین میان کشورها شود!
⭕️پیروزنشدن سپارندگان کارها به زنان
از ابو بَکرَه روایت شده است که گفت: سوگند که بیگمان، خداوند به من در روزهای جنگ جَمَل سود رسانید، با سخنی که از رسول خدا(صلّىالّاهعليه[وآله]وسلّم) شنیده بودم، پس از آنکه نزدیک بود به همراهان جَمَل (هواداران عایشۀ نشسته بر شتر نر) بپیوندم و همراه آنان کارزار کنم، گفت: هنگامی که به رسول خدا(صلّىالّاهعليه[وآله]وسلّم) خبر رسید که پارسیان (ایرانیان) دختر کسرا (خسرو پرویز) را بر خُدشان پادشاه کردهاند، فرمود: پیروز نخاهند شد گروهی که کارشان را به زنی بسپارند.(۷)
🔻صفحۀ 3 از 4
⭕️پیشبینیای جفری در بارۀ نقش زنی در حمله به ایران
در برخی استخراجهای جفری که در سالهای ۲-۱۳۸۱ هـ.ش در بارۀ حوادث ایران در آخرالزّمان و درگیری نظامی آمریکا و متّحدانش با این کشور انجام گرفته است، کلمات زیر پدیدار شدند که از واژۀ «زن» در میان آنها چنین برمیآید که زنی در حمله به ایران نقش دارد!
«زن، شَرُوس، لبه اَرَس شوم، ز مَهِ دی هَزْل (ضعف) فُرْس (پارسیان)، سَنَه (خشکسالی) بِرَی (تهران)، ترس، صدا در ری، نور ، بَرْد (سرما)، بهانه، زود، شبانه، ز روی آب، تُنْب، بندر، جِت، تازش، سوزش جور...»
⭕️دولت خاجگان، زنان و سیاهان
عبدالّاه ابن عبّاس گفته است که با رسول خدا(صلّیالّاهعليهوآلهوسلّم) حج گزاردیم، حجّ وِداع(۸). پس، کوبۀ در کعبه را گرفت و رویش را سوی ما کرد و فرمود: آیا شما را از پیشدرآمدهای «ساعت» آگاه نکنم؟ و در آن روز، سلمان از همۀ مردم به او نزدیکتر بود، گفت: بله ای فرستادۀ خداوند. فرمود: ... پس، هنگام آن پیشدرآمدها، فرمانروایی زنان و رایزنی کنیزان خاهد بود... .(۹)
بدان که مراد از «ساعت» در برخی آیات قرآنی و بسیاری از روایات اسلامی، زمان قیام قائم(علیهالسّلام) است.
از صادق جعفر ابن محمّد(عليهالسّلام) روایت شده است که از وی در بارۀ ظهور قائم خاندان پیامبر(علیهمالسّلام) پرسیده شد؟ پس، آه کشید و فرمود: چه ناخُشیِ فراگیری! -و گریست-. هر گاه خاجگان، زنان و سیاهان در دولت فرمانروایی کنند، و فرماندهی را جوانان و نوجوانان بگیرند، و مسجد جامع کوفه از آبادانی ویران شود، و دو پل برپا شوند، پس، آن زمان، نابودی پادشاهی پسران عمویم عبّاس و آشکارشدن قائم ما خاندان پیامبر(علیهمالسّلام) خاهد بود.(۱۰)
امروزه چه بسیار میبینیم که خاجگان، زنان و سیاهان در بسیاری از سرزمینها به سرپرستی کارها رسیدهاند، و خاجگان همان مردنماهاییاند که بهراستی مرد نیستند، و سررشتۀ کارها در دستان جوانان و نوجوانان افتاده است، و از این روایت بهره گرفته میشود که مسجد جامع کوفه در پیِ زمینلرزهها و جنگها ویران نمیشود، بلکه با دستان خُشگذرانان، برای نوسازی ساختمان و گسترش نابایستۀ آن، ویران میگردد، و برپاشدن دو پل در سرزمین بابل، بر شاخهای از فرات در شهر حلّه خاهد بود که در جنوب بغداد (پایتخت) و شرق نجف و کربلا (دو شهر مقدّس) جای دارد، و مراد امام صادق(علیهالسّلام) از پادشاهی پسران عمویش عبّاس همان دولت دومشان است که در آخرالزّمان برپا میشود، و از خداوند متعالی میخاهیم که در قیام امام مهدی(علیهالسّلام) و بهسازی کارهای جهان و آبادانیاش شتاب ورزد.
با نگاه به نقش پررنگ زنان و سیاهان در دولت جو بایدن دمکرات در آمریکا میتوان آن را از نمونههای آشکار دولت زنان و سیاهان در آخرالزّمان برشمرد، و از دیگر نمونههای آشکار دولت سیاهان، دولت آفریقاییان سیاهپوست با قیسیان و بربرهایی است که کمی پیش از قیام امام مهدی(علیهالسّلام) در لیبی برمیشورند، و بر مصر و فلسطین و اردن و سوریه یورش میبرند.
⭕️آیا هنگام گشودن بیتالمقدس زنی رومیان را پادشاهی میکند؟!
روایتی از کعب الاحبار یافت میشود که هرچند به درستبودن و رسیدنش از پیامبر(صلّیالّاهعلیهوآله) باور نداریم، از آن برمیآید که در آخرالزّمان زنی رومیان را فرمانروایی میکند که سپاهش را به فلسطین میآورد تا با سپاهیان امام مهدی(علیهالسّلام)، آن گاه که آنان کشور اسرائیل، بهویژه بیتالمقدس، را میگشایند، بجنگند، و خداوند داناتر است.
از یحیی ابن ابو عَمْرو شَیْبانی روایت شده است که کعب گفت: رومیان را زنی فرمانروایی میکند. پس، میگوید: برای من هزار کشتی بسازید [از](۱۱) بهترین ورقههای پهنی که بر روی زمین ساخته شدهاند. سپس میگوید: بروید سوی آنانی که مردان ما را کشتند و زنان و پسران ما را در بند کردند. هر گاه که از ساخت آنها رها شوند، میگوید: سوار شوید اگر خدا بخاهد و اگر نخاهد. پس، خداوند، برای سخنش: «و اگر نخاهد»، بادی بر آنان میفرستد که آن کشتیها را در هم میشکند. سپس برای او هزار دیگر همانندشان ساخته میشوند. سپس مانند آن سخن را میگوید و خداوند بر آنها بادی میفرستد که آنها را در هم میشکند. سپس هزار دیگر برای وی ساخته میشوند، و میگوید: سوار شوید، اگر خدا بخاهد ... پس، بیرون میآیند و میروند تا به تپۀ عَکّا(۱۲) برسند. پس، میگویند: این سرزمینهای ما و سرزمینهای پدران ما بود. سپس در کشتیهایشان آتشباری میکنند و آنها را میسوزانند(۱۳)، در حالی که مسلمانان آن روز در بیت المقدساند... .(۱۴)
بدان که مراد از «رومیان» در بسیاری از روایات اسلامی بیانگر رویدادهای آخرالزّمان، اروپاییان و گروههایی از آمریکاییانی میباشند که از فرزندان رومیاناند.(۱۵)
🔻صفحۀ 4 از 4
--------------------------------------------------------
۱. بنگرید: «گفتگوی توس با ژیسکار دستن میهمان همیشگی ایران؛ آمریکا زنگ خاتمه حکومت شاه را به صدا درآورد»، گفتگو از پرویز شهنواز، ۲۳ شهریور ۱۳۷۷ در روزنامه توس، سال ۶، ش ۴۴، ص ۶.
۲. تبریک دیرهنگام ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه، به جو بایدن، خبر از ناخشنودی روسها از شکست ترامپ در انتخابات و سردی روابط مسکو و واشنگتن در دوران ریاستجمهوری بایدن میدهد.
۳. چینیها نیز پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا را دیر تبریک گفتند، و این کار خبر از ناخشنودی آنان از انتخاب بایدن دمکرات میدهد.
۴. چنانکه رسانههای خبری اعلان کردهاند، نارندرا مودی، نخست وزیر هند، با استقبال از پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و تبریک به بایدن و معاونش، خاستار همکاری نزدیک با وی و روابط مستحکمتر میان دو کشور شد.
۵. چنانکه میدانید، سلمان ابن عبدالعزیز، پادشاه عربستان سعودی که روابط گرمی با ترامپ داشت، در پیامی دیرهنگام پیروزی جو بایدن را تبریک گفت.
۶. بیگمان، زنان خداباور و خردمند که جایگاه خُد را در جهان آفرینش میشناسد، از رفتارهای ناپسندی چون شتابورزیدن در تصمیمگیریها و کینهورزیهای نابهجا، دورند؛ به گونهای که برخی از آنان، برای پیوستن به پیامبران و جانشینانشان و یاریکردن یا پرورش آنان در دوران کودکی در دامن خِیش، در ادیان الاهی و نزد خالق هستی ستایش شدهاند، و بشر بدهکار فداکاریها و تلاشهای آنان است؛ مانند آسیه زن فرعون، مریم دختر عِمْران، خدیجه همسر پیامبر(صلّىالّاهعليهوآله) و فاطمۀ زهرا دختر پیامبر و همسر امام علی(علیهمالسّلام).
۷. صحیح البخاريّ، ج ۴، ص ۱۶۱۰، ح ۴۱۶۳، ک المغازي؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۸. حجّ وِداع واپسین حجّی است که پیامبر(صلّیالّاهعلیهوآله) آن را گزارد.
۹. تفسیر القمّيّ، ج ۲، ص ۸۰-۲۷۹، سورۀ محمّد(صلّیالّاهعلیهوآله)؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۱۰. التشریف بالمنن، ص ۷۰-۳۶۹، الملحقات، ح ۵۴۲؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۱۱. میان جنگک از افزودههای ما است.
۱۲. مرادش آن است: رومیان با دستان خُدشان کشتیهایشان را میسوزانند تا نیروهایشان از میدان نبرد نگریزند و جایگاههایشان را رها نکنند.
۱۳. «عَكّا» از بزرگترین و کهنترین شهرهای تاریخی فلسطین است که امروزه در استان شمالی اسرائیل، بر کنارۀ شرقی دریای مدیترانه جای دارد، و از قدس نزدیک به ۱۸۱ کم از شمال غربی آنجا دور میباشد؛ الموسوعة الحرّة «ويكيبيديا»، سرواژۀ «عکا»، با حذف و تصرّف؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۱۴. الفتن، ص ۳۴۵، الجزء ۶، ح ۱۲۹۹؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۱۵. سخن نویسنده.
ایران-قم-یکشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۹
📚گزیدههایی از کتاب: جهان در آستانۀ ظهور؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تَنْکابُنِی
✍🏻روش ما در نوشتن واژهها، بر پایۀ درستنویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکتههای دیگر است.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
🔻صفحۀ ۱ از ۳
🔴انقلاب ایران، پدیدهای شگفتانگیز در آخرالزّمان
🔵تاریخچۀ انقلاب ایران
انقلاب ایران که در روایات اسلامی بیانگر رویدادهای آخرالزّمان از آن بسیار یاد شده است، از مهمترین نشانههای ظهور امام مهدی(علیهالسّلام) و آزمایشی بزرگ برای مسلمانان، بهویژه ایرانیان، میباشد، و بر سرنوشت ملّتهای جهان، بهویژه مردم خاورمیانه، اثرگذار است.
با آغاز شورشهای مردمی در ایران از شهر قم در ۱۹ دی ۱۳۵۶ (برابر ۲۹ محرّم ۱۳۹۸ و ۹ ژانویه ۱۹۷۸) و رفتن بنیادگذار انقلاب ایران، سیّد روحالله خمینی، از عراق به فرانسه در ۱۴ مهر ۱۳۵۷ (برابر ۴ ذی قعده ۱۳۹۸ و ۶ اکتبر ۱۹۷۸) و برکناری محمدّرضا پهلوی از پادشاهی و بیرونرفتن وی از کشور در ۲۶ دی ۱۳۵۷ (برابر ۱۶ صفر ۱۳۹۹ و ۱۶ ژانویه ۱۹۷۹)، انقلاب ایران در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ (برابر ۱۳ ربیع اوّل ۱۳۹۹ و ۱۱ فوریه ۱۹۷۹)، به پیروزی رسید، و در ۱۲ فروردین ۱۳۵۸ (برابر ۳ جمادى اوّل ۱۳۹۹ و ۱ آوریل ۱۹۷۹)، حکومت «جمهوری اسلامی» در ایران پدید آمد.
در سال ۱۹۷۹ م که انقلاب ایران پیروز شد و در بازهای یک تا دوساله پیش یا پس از آن، رویدادهای بزرگ دیگری نیز در ایران و برخی دیگر از کشورهای خاورمیانه، مانند مصر، اسرائیل، فلسطین، لبنان، سوریه، یمن، عربستان سعودی، عراق، ترکیه، افغانستان و پاکستان، روی دادند(۱) که با نگاه به این رخدادها، میتوان انقلاب ایران را سرآغاز دور تازهای از رویدادهای دوران چهلسالۀ سرگردانی در آخرالزّمان دانست که در برخی احادیث اسلامی به آن اشاره شده است.
🔵پیشبینی شمار رهبران انقلاب ایران
بر پایۀ برخی روایات اسلامی، انقلاب ایران دارای سه رهبر میباشد که هر سه هاشمتبار و همنام پیامبران میباشند، و در سالهای پایانی زمامداری رهبر دوم و در دوران کوتاه زمامداری رهبر سوم، جهان، بهویژه خاورمیانه، دچار آشوبها و جنگهای سختی میشود. هاشمی چینی جنبش خُد را از سینکیانگ میآغازد و سپس به مُلْتان و خراسان میآید و در آنجا قیام میکند؛ منصور قحطانی بر یمن و اصهب مروانی بر عراق چیره میشوند؛ شُعَیْب تَمِیمِی خراسانی در سمرقند و منصور حسینی یمانی در یمن قیام میکنند؛ سفیانی شامی در سوریه برمیشورد؛ شَرُوسِی یهودینژاد و ناصبیروش همراه نیروهای شورشی قفقازی با ایرانیان میجنگند؛ اَعْرَج کِنْدِی از لیبی و اَبْقَع فِهْری از مصر برمیشورند، و حسنی گیلانی در سرزمین دیلم برمیخیزد، و در پیِ این رویدادها، امام مهدی(علیهالسّلام) در مدینه آشکار میشود و سپس به مکّه میرود و از کنار کعبه قیام میکند.
از رهبران سهگانۀ حکومت آخرالزّمانی ایران، هاشمیتبار نخست، بنيادگذار انقلاب ايران، سیّد روحالله خمینی بود که بیش از ۱۰ سال فرمانروایی کرد. هاشمیتبار دوم، سیّدعلی خامنهای، رهبر کنونی انقلاب ایران میباشد که زمامداریای درازمدّت و توانمندانه خاهد داشت، و چنین مینماید که هاشمیتبار سوم و آخرین رهبر انقلاب ایران همان کسی باشد که در برخی روایات اسلامی از او با نام «مَرْوَزِی» (مَرْوِی)(۲) یا جَحّافِی (نیشابوری) یاد شده است، و خداوند داناتر است.
🔵پیشبینی شمار رؤسای جمهوری در ایران
بنا بر پیشگویی برخی پیشگویان، حکومت جمهوری در ایران، دارای هفت رئیسجمهوری خاهد بود که با سیّد ابوالحسن بنی صدر آغاز شد، و به حسن روحانی میانجامد، و چنین پدیدهای نشان از این نکته دارد که پایان برخی کارها را باید با آغازشان سنجید، و اگر دولتی نیز روی کار بیاید، چون دولت آغازین، موقّت و ناتمام خاهد بود.
🔻صفحۀ ۲ از ۳
🔵پیشبینی عمر انقلاب یا حکومت «جمهوری اسلامی» در ایران
در بارۀ سالهای عمر حکومت «جمهوری اسلامی» در ایران که در ۱۲ فروردین ۱۳۵۸ (برابر ۳ جمادى اوّل ۱۳۹۹ و ۱ آوریل ۱۹۷۹) پدید آمد و تا قیام حسنی گیلانی در سال ظهور امام مهدی(علیهالسّلام) پایدار میماند، تا کنون پیشبینیهای گوناگونی شده و بهترین و درستترین آنها که برگرفته از روایات اسلامی است، بیانگر آن میباشد که عمر انقلاب یا «حکومت جمهوری اسلامی» در ایران ۴۰ سال شمسی است و در ۱۲ فروردین ۱۳۹۸ کامل خاهد شد، و این ۴۰ سال مانند آن ۳۰ روزی است که خداوند در بارۀ زمان ماندن موسی(علیهالسّلام) در کوه طور به وی وعده داده بود، و سالهای افزون بر این، مانند ۱۰ روزی است که خداوند برای کاملکردن آن ۳۰ روز و آزمایش بیشتر بنی اسرائیل، مبهم گذارده و بر آن افزوده بود. بر این پایه، گویا فاصلۀ زمانی کوتاهی پر از آشوب و جنگ میان پایان ۴۰ سال «حکومت جمهوری اسلامی» و آغاز قیام حسنی گیلانی باشد که در این دوران رازآلود نیز زمامداری روحانیّون در ایران دوام مییابد و جایی برای زمامداری دیگرانی چون خاندان پهلوی نخاهد ماند!!!
گفتنی است، برخی پژوهشگران میپندارند بیت مشهور اشعار شاه نعمتالله ولی که گفته است: «تا چهل سال ای برادر من / دور آن شهریار می بینم»(۳) به ۴۰ ساله بودن عمر انقلاب و حکومت «جمهوری اسلامی» در ایران اشاره دارد، در حالی که بنا بر پژوهش نویسنده، میان درونمایۀ شعر یادشده و انقلاب ایران پیوندی دیده نمیشود، و افزون بر این، شاه نعمتالله ولی، چندان بهرهمند از دانش آینده و پیشگویی نبوده است(۴).
نیز شایان یادآوری است، گفتار «انقلاب ایران، پدیدهای شگفتانگیز در آخرالزّمان» نخست در سال ۱۳۹۳ هـ.ش فراهم و نوشته و منتشر گردید، و آخرین اصلاحات و دگرگونیها در آن در ۱۹ بهمن ۱۳۹۶ انجام و ارائه گردید، و سپس چیزی بر آن، جز ویرایشهایی اندک، افزوده نشد.
--------------------------------------------------
۱. با پیدایش دولت اسرائیل در ۱۹۴۸ م و بروز اختلافهای ریشه دار و جنگهای چهارگانه (جنگهای ۱۹۴۸-۱۹۵۶- ۱۹۶۷-۱۹۷۳ م) میان دولتهای عربی و اسرائیل، سرانجام پس از ۳۰ سال، با پیمان کمپ دیوید در ۱۷ سپتامبر ۱۹۷۸، آتش اختلاف فروکش کرد، و در همان سال، شورشهای مردمی بر نظام شاهنشاهی در ایران پدیدار و در سال ۱۹۷۹ م پیروز شد.
در ژوئیه ۱۹۷۷ ژنرال ضیاءالحق بر ذوالفقار علی بوتو، نخستوزیر پاکستان و پدر بینظیر بوتو، شورید و در کودتایی او را بر کنار کرد و سرانجام به کشتن وی در ۴ آوریل ۱۹۷۹ فرمان داد.
بحران افغانستان از آوریل ۱۹۷۸، با کودتای نورمحمّد تَرَهکِی، کمونیست هوادار شوروی، ضدّ محمّد داوود خان، پادشاه افغانستان، آغاز شد. نورمحمّد ترهکی رئیسجمهوری افغانستان در سپتامبر ۱۹۷۹ با کودتای حفیظالله امین، سیاستمدار هوادار غرب، کشته شد. اندکی پس از این رویداد، نیروهای ارتش سرخ شوروی وارد افغانستان شدند و این کشور را اشغال کردند و در ۲۷ دسامبر ۱۹۷۹ حفیظالله امین را کشتند و بَبْرَک کارْمَل را جایگزین وی کردند. اشغال افغانستان ده سال دوام یافت، و در این بازۀ زمانی بیش از یک و نیم میلیون افغانی کشته و زخمی و پنج میلیون دیگر از کشورشان آواره شدند. در سال ۱۹۷۹ م گروههای مبارز شیعی و سنّی از شهرهای هرات و کابل بر اشغالگران شوروی و حکومت کمونیستی افغانستان شوریدند و جنبش مسلّحانه ضدّ اشغالگران را آغازیدند.
صدّام در ژوئیه ۱۹۷۹ احمد حسن بکر را برکنار کرد و رئیس شورای فرماندهی انقلاب عراق و رئیسجمهوری این کشور شد. پس از این رخداد، روابط دولتهای ایران و عراق رو به تیرگی نهاد، و روند رو به تنش افزایش یافت تا آنکه در سپتامبر ۱۹۸۰، با یورش ارتش صدّام بر ایران، جنگی هشتساله بر دو کشور بار شد که درازمدّتترین جنگِ سازمان یافته در جهان و خونبارترین جنگِ خاورمیانه در سدۀ بیستم میلادی بود. این جنگ برای دو کشور بیش از یک میلیون تن کشته و نزدیک به دو میلیون تن زخمی و آسیبدیده و بیش از ۱۲۰۰ میلیارد دلار زیان مالی بر جای گذاشت.
در سپتامبر ۱۹۸۰ کنعان اِوْرِن با کمک ارتشیان وابسته به آمریکا، برای پیشگیری از رشد اسلامگرایی میان مردم مسلمان تركیه، در این کشور كودتا کرد و رئیسجمهوری شد. در این کودتا ۵۰ تن اعدام و ۵۰۰ هزار تن بازداشت و زندانی شدند، و سدها تن در زندانها مردند، و بسیاری از مردم نیز در دوران سهسالۀ زمامداری ارتشیان در ترکیه ناپدید شدند.
🔻صفحۀ ۳ از ۳
در سالهای ۱۹۷۸، ۱۹۷۹ و ۱۹۸۰ م شورشهایی نابرانداز از سوی شیعیان، در استانهای شرقی عربستان سعودی، به ویژه قطیف، روی دادند که زمینهساز برخی دگرگونیها در وضعیّت زندگی آنان شدند.
همچنین در سال ۱۹۷۹ م جنبش گروه جُهَیْمان در عربستان سعودی پدیدار شد که به اخوان مسلمین در مصر گرایش داشتند و مخالف آل سعود بودند. محمّد ابن عبدالله قحطانی و همپیمانش جُهَیْمان عُتَیْبی همراه گروهی مسلّح از هوادارانشان در بامداد روز نخست محرّم سال ۱۴۰۰ (برابر ۲۰ نوامبر ۱۹۷۹) وارد مسجد حرام شدند و آنجا را اشغال کردند و درها را بستند و بیدرنگ، مدّعی ظهور مهدی مُنتَظَر شدند که به گمان آنان همان محمّد قحطانی بود. آنان از نمازگزاران خاستند با محمّد قحطانی همپیمان شوند. اين گروه پس از ۲۲ روز پایداری در برابر نیروهای ارتشی عربستان سعودی و کشتهشدن رهبرشان محمّد قحطانی و شماری از نیروهایشان، سرکوب شدند و در هم شکستند. حکومت عربستان سعودی پس از این رویداد بزرگ آشکار کرد که در جريان درگيريها از نيروهای دولتی ۱۲۷ تن کشته و ۴۶۱ تن زخمی و از شورشیان ۱۱۷ تن کشته و دیگران دستگير شدند. سرانجام در بامداد روز ۱۹ صفر ۱۴۰۰ (برابر ۹ ژانويه ۱۹۸۰)، جهیمان و ۶۰ تن دیگر از دستگیرشدگان، در چند شهر عربستان سعودی گردنزده شدند. اين شورش آثاری بر ساختار حکومت عربستان سعودی گذاشت و پیامدهای بسیاری داشت.
در سال ۱۹۷۷ م رئیسجمهوری یمن شمالی، ابراهیم حمدی، کشته شد و أحمد غشمی جایگزین وی شد، و او نیز در ۱۹۷۸ م کشته شد، و علی عبدالله صالح رئیسجمهوری یمن شمالی گردید.
در ۶ اکتبر ۱۹۸۱ محمّد اَنْوَر سادات، رئیسجمهوری مصر، با دست چندتن از سربازان ارتش این کشور که وابسته به گروه جهاد اسلامی مصر بودند، کشته شد، و محمّد حُسْنِی مبارک، در ۱۴ اکتبر ۱۹۸۱ جایگزین وی گردید.
۲. چنانکه در برخی گفتارهایمان آوردهایم، گمان میکنم که «مَرْوَزِی» (مَرْوِی) مردی هاشمیتبار است که نیاکان کهن وی در مَرْو که از شهرهای خراسان میباشد، میزیستهاند، و میتواند «مَرْوَزِی» نادرستنویسیشدۀ «رازی» (نسبتدادهشده به ری) باشد، و خداوند داناتر است.
۳. بنگرید: مژدۀ ظهور، ج ۱، ص ۴۰، چاپ دوم.
۴. در بارۀ شاه نعمتالله ولی و پیشگوییهایش گفتاری دراز پیشکش خانندگان گرامی کردیم.
📚گزیدههایی از کتاب: جهان در آستانۀ ظهور؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تَنْکابُنِی
✍🏻روش ما در نوشتن واژهها، بر پایۀ درستنویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکتههای دیگر است.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
🌺موقع الدراسات الإستراتيجيّة في أحداث آخر الزمان
مقتطفات مختارة من کتاب: «العالم علی أعتاب الظهور»
تألیف و دراسة: سلیمان المدنيّ التَّنْکابُنِيّ
کلّ الحقوق محفوظة للمؤلّف،
و یمکنکم الاستفادة ممّا جاء في الموقع مع ذکر المصدر.
✔️قناة آخر الزمان في الإیتا
@joinchatakherozzaman
🔴دینداری رو به زوال است، اما اسلام رشد خواهد کرد
در تاریخ جهان اولین بار است که تعداد جوامعی که سکولار میشوند، از تعداد جوامعی که دیندار میشوند، پیشی میگیرد.
شصت سال پیش در ژاپن، قریب به هفتاددرصد بزرگسالان ادعا میکردند اعتقادات دینی شخصی دارند؛ اما امروزه تنها بیستدرصد چنین اعتقاداتی دارند. در سال ۱۹۷۰ در سرتاسر ژاپن ۹۶هزار معبد بودایی وجود داشت؛ اما در سال ۲۰۰۷ این تعداد به ۷۵هزارو۸۶۶ معبد کاهش یافت. از این تعداد نیز در قریب به بیستهزار معبد هیچ روحانی و خدمتگزاری وجود ندارد. در دهۀ پنجاه میلادی بیش از هفتادوپنجدرصد از خانوادههای ژاپنی در خانههایشان محراب کامیدانا، عبادتگاه خانگی آیین شینتو، داشتند؛ اما در سال ۲۰۰۷ این رقم به چهلوچهاردرصد در کل ژاپن و بیستوششدرصد در شهرهای اصلی کاهش یافته است.
بسیاری از پژوهشهای اخیر با مطالعۀ کشورهای مختلف سراسر دنیا، یک چیز را نشان میدهند: دینداری رو به زوال است. از اسکاندیناوی تا جنوب امریکا و از ونکوور تا سئول، جهان درحال تجربۀ موج غیرمنتظرهای از سکولاریسم است. درواقع براساس گزارش جدید نشنال جئوگرافیک جدیدترین دین دنیا بیدینی است.
آیا این موجِ دینگریزی ادامه پیدا میکند تا دین بهکلی از روی کرۀ خاکی محو شود؟
منبع: radio zamaneh با نقل از: ترجمان -هافینگتون پست
🔴هشدار؛ احتمال شیوع«نیپا» ویروسی کُشندهتر از کرونا!
اقتصادنیوز : سازمان بهداشت جهانی درباره احتمال شیوع یک اپیدمی جدید بر اثر ویروس "نیپا" هشدار داده که ویروسی کشندهتر از کرونا خواهد بود.
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از "الوطن"، در حالی که جهان در حالت مبارزه با ویروس کروناست، بسیاری از دانشمندان معتقدند احتمال شیوع ویروسهای دیگری که کشندهتر و قوی تر از کرونا هستند، وجود دارد.
خطر شیوع ویروس "نیپا"جدی است
سازمان بهداشت جهانی درباره احتمال شیوع یک اپیدمی جدید بر اثر ویروس "نیپا" هشدار داده و خواستار جلوگیری از ورود خفاشهای موسوم به "روباههای پرنده" به نخلستانها و شستشوی دقیق میوهها برای پیشگیری از شیوع این ویروس شده است. این سازمان قبلاً هشدار داده بود که ویروس تب نیل غربی که در برابر آنتی بیوتیکها مقاوم است، میتواند به سرعت بشریت را نابود کند.
🔴😳قابل توجّه همۀ بانوان بزرگوار پیگیر رویدادهای آخرالزّمان!
امیدوارم همۀ خانمهای بزرگواری که گفتارها و تحلیلهای آخرالزّمانی ما در بارۀ روی کار آمدن دولت زنانه جو بایدن در آمریکا و پیامدهای آن را میخانند، با طبیعت حسّاس و عجولانۀ زنانهای که دارند، از ما بابت ارائۀ این گونه مطالب و پیشگوییها که مستند به روایات اسلامی، جفر و تحلیلهای روانشناختیاند، دلخُر نشوند، و صبورانه و ماجراجویانه پیگیر روایدادها باشند تا ببینند سرانجام کار به کجا میرسد!!!
قصد ما تنها آشکارسازی برخی حقایق در بارۀ رویدادهای آینده است؛ نه جسارت به ساحت مقدّس خانمها که خداوند آنان را از انجام برخی کارها، چون ادارۀ کارهای سخت بیرون از خانه و جنگ و قضاوت در دادگاهها، معاف فرموده است.
این را هم ناگفته نگذاریم، در بسیاری موارد اعتراضات عجولانۀ آقایان بیش از خانمها بوده است!
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
🔴😳آرامش قبل از طوفان!
به اوضاع کنونی و در ظاهر آرام خاورمیانه و جهان نگاه نکنید. بنا بر آثار اقتران مشتری و زحل و عواملی دیگر چون روی کارآمدن دولت دمکرات و زنگرای جو بایدن در آمریکا، افزایش فقر بیچارگان و رفتن آه و نالۀ بینوایان به آسمان و تازش جبّاران ستمگر بر ناتوانان و ثروتاندوزی بیش از اندازۀ خشگذرانان، نطفۀ حوادث مهمّی در حال بستهشدن و شکلگیری است ... منتظر گذشت زمان باشید تا وقتش که دور نیست، فرا برسد! از سال 1400 شمسی برخی رویدادهای مهم آخرالزّمانی آغاز خاهند شد...!
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1