📣
یه خبر خوش برا کسایی که در نشست با استاد علی فرحانی شرکت نکردن
✅ جزوه نکات کلیدی این جلسه منتشر شد😉👇🏻
13991028 شیخ علی فرحانی - دغدغه های فرهنگی در تداوم انقلاب خمینی.pdf
79.8K
#نشست_یازدهم
دغدغه های فرهنگی در تدوام انقلاب خمینی
استاد حجت الاسلام علی فرحانی
#نکات_کلیدی
#جزوه
🔹جرعه های اندیشه
@jorehayeandishe
🖇سلسله نشست های هم اندیشی پیرامون مبانی و منطق تولید علم دینی
📚با محوریت نقد و بررسی مجموعه «علم دینی؛ از چیستی تا چگونگی» اثر ارزشمند #استاد_وکیلی
2️⃣ نشست دوم
✅ با حضور:
حجة الاسلام و المسلمین امینی نژاد
حجة الاسلام و المسلمین وکیلی
🕧 زمان: سه شنبه 12 جمادی الثانیه 1442 (7 بهمن 1399) ، ساعت 19:30
لینک شرکت در وبینار: https://nhr.lms2.hozehkh.com/ws/religioussciencemeeting
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💠پایگاه رسمی اطلاع رسانی حجة الاسلام و المسلمین شیخ محمدحسنوکیلی
🆔 @mhva_ir
🌐 www.mhva.ir
28.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پروفسور درخشان (۱)
مجلس دو راهکار پیش رو دارد.
یا کار درون ساختار معیوب موجود یا اصلاح ساختار موجود.
🔹قله تراشی حقوق و دستمزد
🔹یکسان سازی حقوق همه
🔹حذف بازار سکه از اقتصاد
🔹حذف دلار از گردونه اقتصاد و حذف صرافیها
🔹توجه به مصرف و قدرت خرید مردم
🔹تفاوت حقوق و دستمزد در کشورهای لیبرال.
#اقتصاد_مقاومتی
⚜️قرارگاه یاوران اقتصادمقاومتی⚜️
🔹🔹قیام🔸🔸
🆔 @Qiam_ir
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▶️ گفت و گوی استاد پناهیان با جوانی که مرگش قطعی بود...
🔸تا انتها ببینید
#استاد_پناهیان
#کلیپ_تصویری
#مرگ
@jorehayeandishe
#شفافیت_آرا
شفافیت آرای نمایندگان مجلس، مخالفانی دارد
تقریباً تنها استدلالی که از سوی مخالفان شفافیت تکرار شده، این است:
«اگر آرای نمایندگان شفاف باشد، روابطشان با مقامات اجرایی به هم میخورد و در نتیجه نمیتوانند برای مناطقشان، امتیاز و خدمات اجرایی جذب کنند.»
ظاهرِ این استدلال، موجه است و ساکتکننده. اما باطنش به شدت معیوب است و مایوسکننده
وقتی از شفافیت حرف میزنیم داریم از یک تحول اساسی در مناسبات قدرت حرف میزنیم و نه از یک تغییر مختصرِ اداری در درون مجلس
آنچه فساد میآفریند، نه صرفاً پنهان ماندن آرای نمایندگان به طرحها و لوایح، که روابط مبهم، مشکوک و پیچیدهی نمایندگان با یکدیگر، دولتمردان، صاحبمنصبان، وزرا، مدیران اجرایی، صاحبان سرمایه و... است
اتفاقاً در مطالبه شفافیتِ عملکرد نمایندگان، بیشتر باید دنبال پردهبرداری از این دسته روابط و بدهبستانها بود
حتی اگر یک مسئول دولتی، به دلیلِ ناهمسویی با فلان نماینده به تکلیف قانونیاش در قبال فلان شهر عمل نمیکند، نباید چنین گروکشیای از دید مردم پنهان بماند
«روح الله رشیدی»
#مجلس
#سیاسی
@jorehayeandishe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▶️وجود اختلاف در دریافتی از بیت المال عادلانه است؟
#پای_کلام_ولی
#اقتصادی
💧کانال جرعه های اندیشه
@jorehayeandishe
16.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✔️ نشر حد اکثری
🔻 هر آنچه باید در مورد غربالگری جنین بدانید
➖غربالگری جنین چیست؟
➖قانون مجلس در این زمینه چه میگوید؟
➖غربالگری اجباری باشد به نفع مردم است یا اختیاری باشد؟
#غربالگری_جنین
#غربالگری
🔹کانال جرعه های اندیشه
@jorehayeandishe
امام خامنه ای:
بیست و دوم بهمن، در حکم عید غدیر است؛ زیرا در آن روز بود که نعمت ولایت، اتمام نعمت و تکمیل نعمت الهی، برای ملت ایران صورت عملی و تحقق خارجی گرفت. ۱۳۶۸/۱۱/۰۴
🎉🎊🎉🎊
برخیز که فجر انقلاب است امروز
بیگانه صفت خانه خراب است امروز
هر توطئه و نقشه که دشمن بکشد
از لطف خدا نقش بر آب است امروز
فرا رسیدن #دهه_فجر مبارک
🎊🎉🎊🎉
🔹جرعه های اندیشه
@jorehayeandishe
📣📣📣
همزمان با فرا رسیدن دهه فجر صفحه ی اینستاگرام جرعه های اندیشه افتتاح شد 😉
instagram.com/jorehayeandishe
✅با ما همراه باشید
هدایت شده از محسن قنبریان
💠 الوعد وفا!
جامعه، با مسلمان شدن "صورتی نو" می پذیرد. با تشیّع، "فعلیّتی برتر" می گیرد. با اسلام ناب و تشیع راستین، "تعالی" می گیرد.
در جای خود ثابت است که هر موجود، فیوضات ربّ را با "صورت اخیر" و "فعلیت آخر" خود جذب می کند: نبات با فعلیتِ نباتی اش، چیزی جذب می کند که جماد نمی تواند آنرا جذب کند. انسان، با فعلیتِ عقل و نطقش، فیضی می گیرد که حیوان از آن بی خبر است.
حال جامعه ای که از دوگانه پرستی در آمد و مسلمان شد؛ از اسلامِ فتوحات، بالا آمد و اسلام اهلبیت(ع) را پذیرفت؛ البته چله ی زیارت عاشورایش دفع وبا می کند.
اگر از تشیع انقلابیِ علی(ع) و حسین(ع) بهره بُرد و بر یزیدها شورید، مقابل سفیانی ها ایستاد؛ البته "فعلیت برتری" یافته وفیض بالاتری باید جذب کند. آن فیض برتر چیست؟
حالا وقتش رسیده که "علم را اگر در ثریا باشد به زمین آورد" و آبروی مذهبش کند.(بخشی از یادداشت: دعای انقلابی برای رفع کرونا۹۸/۱۲/۹)
#بچه_های_انقلاب
#دهه_فجر
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
🔰 چرا امام گفت جمهوری اسلامی؟!
✅ #امام، پس از زنداني شدن در 15 خرداد 42، حق داشتن #كتاب در سلول را نداشت. بعد از مدتي كه به ايشان اجازه مطالعه میدهند، ايشان دو كتاب را پيغام میدهند كه برايشان بفرستند. يكي #مستدرك_الوسايل است و دومی #تاريخ_مشروطه كسروي، كه امام بعدها نيز از اين كتاب ذكري ميكند.
✅ امام با آسيبشناسی نهضتهای ديني و نوع رهبري ديني قيامهای قبلي؛ به اينجا رسید كه برای حفظ و استمرار پیروزیها باید یک رابطه دو طرفه، مستمر و رسمی بین نظام دینی و حضور مردم تعریف شود.
*
✅ در طي دو دهه گذشته، غلبه بحثهای صرفاً فلسفی و نظری، در تبيين يا دفاع از حكومت دينی، باعث لاغر شدن رويكرد تاريخي در فهم و تبيين جمهوري اسلامي شده است.
*
✅ در قرن نوزده میلادی در #سودان، #نهضت_متمهدین با نیروهایی مخلص، فداکار و متدین به رهبری #مهدی_سودانی وارد صحنه میشوند. بعضی گفتند او خودش را به عنوان زمينهساز #نهضت_حضرت_مهدی(عج) معرفی کرد و بعضی گفتهاند كه خودش را مهدی موعود معرفی كرد. شعارها کاملاً دینی بود، در یک روز چند هزار #انگلیسی را میکشند و حكومت ديني تأسيس ميكنند ولي بعد از گذشت چند سال، انگلیسیها دوباره برمیگردند.
✅ در #ليبي يك نهضت كاملاً دينی به رهبری #سنوسیها شكل میگيرد و به تأسيس حكومت ديني به رهبري يك عالم دينی میانجامد اما فرجام خوشی پيدا نمیكند و از سازش با غربیها سر در میآورد.
✅در #مصر، کودتایی میشود که اسم آن را انقلاب گذاشتند. #نجيب و بعد #ناصر، زمام امور را دست میگیرند. ناصر، علمدار مبارزه با #اسرائیل میشود و بسيار هم محبوب است. ناصر میمیرد و نفر بعدی #انورسادات است، درست 180 درجه برعکس ناصر. او کسی است که با اسرائیلیها ائتلاف میکند، در حالي كه مردم همان مردماند اما حق قانوني براي مشاركت ندارند!
*
✅ امام اين #تجربيات_تاريخی را مد نظر داشت و در تأسيس #جمهوری_اسلامی صرفاً نگاه فلسفی و نظری نداشت و بياعتنايی به تجربيات تاريخی امت اسلامي و غرق شدن در مباحث انتزاعی و نظری را افتخار نمیدانست.
*
✅ از همان روزهای اول نهضت، امام تجربه عميقي نسبت به رفتارهای #توده و #نخبگان پيدا كرد. امام میديد بسياری نخبگانِ عالم و فاضلي كه بايد عليالقاعده حرف و آرمان امام را بهتر از ديگران میفهميدند چگونه او را تنها گذاشتند و حتي به مقابله و مانعتراشی در راه نهضت او پرداختند و به قول #شهيد_آيت_الله_سعيدي، آن جماعت نخبگاني همه "بلا استثناء!" او را تنها گذاشتند و در همان حال تودههايی كه شايد با نظر استخفاف به آنها نگاه ميشد، مردانه تا پاي جان به ميدان آمدند و از كارگران فصلي آذربايجاني در #پيشوای_ورامين تا #طيب_حاج_رضايی در ميدان بار تهران خود را فداي امام كردند.
امام؛ زخمِ خنجر نخبگان و طعم شيرين خلوص و وفاداري تودهها و جمهور مردم را در عمق جان خود داشت و جمهوريت را تثبيت كرد تا پاسخی درخور به وفاداري اثبات شده اين ملت كه آنها را بهتر از امت اسلامی در دوره پيامبر و اميرالمؤمنين میدانست داده باشد.
✅ #ولایت_فقیه، در تثبیت خود، مدیون جمهوریت نظام است. در واقع خدمتی که جمهوریت و رویکرد حکیمانه امام در انتخاب دقیق یک چنین نظامی برای ساختار نظام اسلامی انجام داد، به تثبیت رهبری دینی در جامعه انجامیده است. امام با آن نگاه تاریخیاش به اینجا رسیده بود که اگر انقلابها بخواهند ادامه پیدا کنند، لازمهاش حضور واقعی مردم در صحنه و ارتباط تنگاتنگ و همیشگی آنها با رهبری دینی در اداره نظام است.
برنامه نداشتن براي حفظ #حضور منظم و قانوني #مردم در صحنه و واگذاري تمام مسئوليت و اختيارات حكومت به #رهبري و اتكاي صرف به محبوبيت و مشروعيت دينی يا انقلابی او، فرجامهای تلخی را برای بعضي از قيامهای اسلامی معاصر رقم زده بود .
✅ بايد مشاركت واقعی مردم در انجام تكليف #امر_به_معروف و #نهي_از_منكر و دخالت در سرنوشت جامعه اسلامي نهادينه و تثبيت میشد و تضمينهای قانوني لازم را پيدا میكرد تا با بالا گرفتن رقابتهایِ خواص براي امتيازگيري از رهبری؛ ظرفيتهای ديگري برای مقابله با زيادهخواهیهای خواص و انحرافات و ترفندهايشان در اختيار رهبری باشد، وگرنه نخبگان و خواصِ اهل حق در همين انقلاب هم نشان دادند كه براي منحرف كردن نظام و تغيير ماهيتش و تنها گذاشتن و زير فشار قرار دادن رهبری، استعداد و آمادگی بسيار شگرفی دارند.
🔻 برشهایی از جزوه 《مهجوریت جمهوریت نظام》
برای دانلود جزوه به لینک زیر مراجعه کنید:
http://jalili-vahid.ir/?p=798
🆔 @jalili_vahid
🔹کانال جرعه های اندیشه
@jorehayeandishe