دیکتاتوری
🔻دیکتاتورها از اول دیکتاتور به دنیا نمیآیند. به نظرم چند نکته در دیکتاتور شدنشان موثر است. بخشی درونی است و بخشی بیرونی. مثل همیشه عوامل بیرونی و محیطی آثار جدی تری دارد.
🔻کسی که به دلیل توانایی خاصی که دارد مورد رغبت عمومی است. اما رغبت کسانی که خودشان بنا ندارند بیندیشند. بنا ندارند فکر کنند. بنا ندارند اراده کنند. بلکه دوست دارند اندیشه و اراده را به کسی بسپارند و فقط تابع محض باشند. اینها همگی به کسی که احتمالا توانایی هایی هم دارد میگویند با صدای خیلی بلند که تو بیا و دیکتاتور ما باش. قانون و اراده عمومی ما کشک، بیا و استبداد بورز. بیا و منجی ما باش. اذهب انت و ربک ..انا ههنا قاعدون.
🔻عامل دوم در خلق دیکتاتور ، قهر مردم است. وقتی مردم کنار میکشند و دیگر وارد صحنه تغییر نمیشوند. عملا راه را برای حاکمان باز میکنند که بدور از چشم هایی که دیگر نگاهش نمیکنند و مطالبه نمیکنند، پشت پرده، خواسته خود را پیش ببرد. ان فرعون علا فی الارض و جعل اهلها شیعا یستضعف طائفه منهم...فرعون برای آنکه استبداد بورزد، کاری میکند که قوم زیر دست او وارد صحنه نشوند. هم دو قطبی میسازند جعل اهلها شیعا و هم صحنه را از اراده مردم خالی میکنند یستضعف طائفه منهم
🔻 امر و نهی کردن یک نوع اعمال اراده است. وقتی مردم تصمیم میگیرند ارادشان را از صحنه حذف کنند، امر به معروف و نهی از منکر حذف میشود و خروجی اش میشود حکومت بدترین آدمها بر جامعه و ناله جامعه بلند میشود و جواب نمیگیرند.
فیولی علیکم اشرارکم ثم تدعون فلایستجاب لکم. اراذل و اوباش میاندار میشوند. راه برای نفوذشان در اداره کشور باز میشود.
🔻با رای ندادن امروز شما حکومت سرنگون نمیشود، رفتارش هم بهتر نمیشود. بلکه راه برای حکومت مستبدین فراهم میشود. چه مستبدین داخلی و چه خارجی. مستبد داخلی حرف گوش کن تر است به دشمن خارجی. مستبدین داخلی حتی ممکن است اولش خیلی آدمهای خوبی باشند ولی نبود اراده عمومی مردم در صحنه جامعه را دیکتاتور پرور میکند.
@ali_mahdiyan
1_1078719267.pdf
127.1K
مهمترین اولویت فعلی ما، جهت تحقق «دولت اسلامی»
https://farhikhtegandaily.com/news/54477/%D8%B9%D9%85%D9%84%E2%80%8C%DA%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B9%D9%82%D9%84%D8%A7%D9%86%DB%8C%E2%80%8C%D8%AA%D8%B1-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA/
https://farhikhtegandaily.com/news/54387/%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D8%B1--%DB%8C%DA%A9-%C2%AB%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85%E2%80%8C%D8%B3%D8%A7%D8%B2%C2%BB-%D8%A7%D8%B3%D8%AA/
هدایت شده از شرح حال
✍یک خاطره و دریایی از سخن... (قسمت اول)
✅ دکتر سیدحسن عارفی پزشک مخصوص حضرت امام در خاطرهای مربوط به ابتدای مشکل قلبی حضرت امام و انتقال ایشان از قم به تهران نقل میکنند:
👈«در بهمن ۵۸ یکسال از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران گذشته بود. و وضع حجاب بخصوص در بیمارستانها بد بود. و نرس(پرستار)ها هنوز همان لباسها و فُرمهای زمان طاغوت را به برداشتند.
حضرت امام وارد بخشی شد که خانمهای نرس بدون حجاب اسلامی و با یونیفرمهای زمان گذشته مشغول فعالیت بودند. ایشان حقیر را صدا کردند و فرمودند: پردهها را بکشم و دستور دادند فقط، شما ببالین من بیایید... قرار شد... امر پرستاری به عهده من باشد. دردآور بود که بحث در داخل CCU آن بود که پرستاران حداقل روسری بسر کنند و حاضر نمیشدند و حاضر هم نشدند و هیچ قدرتی (وزیر بهداری، نصیحت، خواهش) نتوانست به آنها تفهیم کند که مرجع شیعیان جهان و رهبر کبیر انقلاب اسلامی از وضع لباس شما ناراحت میباشند.» [۱]
✅ این امام، همان امامی است که وقتی با ابرقدرتها و ظالمان جهانی مواجه میشود، ذرهای نرمش و عقبنشینی ندارد، محکم و با اقتدار برای اقامه دین خدا و عدالت مقابل آنان میایستد، اما همین امام در مواجه با مردم ولو حکم شرع را زیر پاگذاشته باشند، نوع دیگری برخورد میکند.
✅ این خاطره دریایی از سخن دارد، حرفها و اندیشهها از دلش موج میزند، شاید با آن اقتداری که آن روز از امام سراغ داریم، توقع داشتیم ایشان دستور میدادند از فردا تمام خانمهای پزشک این بیمارستان موظف هستند با حجاب باشند! یا حداقل هیچ کس حق ندارد بدون حجاب وارد اتاق سیسی شود! نه اینکه پرده را بکشند و از دکترشان که آقا هستند بخواهند امور پرستاری را هم ایشان انجام دهند!
✅ ممکن است کسی با نگاه حداقلی و جزئی از این رفتار حضرت امام، آزادی حجاب از منظر ایشان را برداشت کند، اما اگر نگاه جامعی به رفتارها و سخنان حضرت امام داشته باشیم، ایشان همان کسی هستند که مدتی پیش از آن، قبل از برگزاری رفراندوم جمهوری اسلامی(۱۲ فروردن ۵۸)، در ۱۵ اسفند ۵۷ در قم میگویند:
👈«الآن وزارتخانهها- اين را مىگويم كه به دولت برسد، آن طورى كه براى من نقل مىكنند- باز همان صورت زمان طاغوت را دارد. وزارتخانه اسلامى نبايد در آن معصيت بشود. در وزارتخانههاى اسلامى نبايد زنهاى لخت بيايند؛ زنها بروند اما با حجاب باشند. مانعى ندارد بروند؛ اما كار بكنند، لكن با حجاب شرعى باشند، با حفظ جهات شرعى باشند. نبايد در آنجا ظرف طلا و نقره- كه به نص اسلام حرام است- استعمال بشود. [۲]
📌ادامه دارد...
.........
📝 ارجاعات:
[۱] عارفی، سید حسن، طبیب دلها (گزارشهای طول درمان و سیر معالجات بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران)، چاپ اول، تهران، مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره)، مؤسسه چاپ و نشر عروج، بهار ۱۳۷۶. ص: ۷۷.
[۲] صحيفه امام ؛ ج ۶؛ ص: ۳۲۸.
....
🔻به شرح حال بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/2649292800C180b1e3e87
هدایت شده از شرح حال
✍یک خاطره و دریایی از سخن... (قسمت دوم)
✅ در قسمت قبل، خاطره حضور حضرت امام(ره) در بیمارستان و بدحجابی پرستاران و واکنش امام را نقل کردم و اینکه ایشان همان کسی هستند که در مقابل ابرقدرتها یک ذره کوتاه نمیآیند اما در مقابل پرستاران حتی مطالبه باحجاب شندنشان را هم نمیکنند.
به این اشاره کردم که برخی شاید از این رفتار امام موافقت ایشان با حجاب آزاد را برداشت کنند اما امام همان کسی هستند که به حضور بیحجاب زنان در ادارات پیش از رفراندوم جمهوری اسلامی اعتراض میکنند.
✅ نمونهای دیگر، اعتراض حضرت امام(ره) به برهنگی زنان در سواحل شمال است و یا حتی سکوت ایشان در مقابل برخی اقدامات مثل الزام حجاب در نهادهای نظامی برای زنان شاغل و... مؤید این است که ایشان موافق حجاب آزاد نیستند.
✅ برای اینکه نکته اصلی رفتار حضرت امام مشخص شود، به خاطره دیگری از یکی از مسئولان حفاظت بیت ایشان اشاره میکنم:
👈«ورودیهای منتهی به حسینیه جماران مثل خیابان جمشیدیه، خیابان یاسر و خیابان جماران مشکلات زیادی برای ما در بر داشت. بعضیها که از این ورودیها عبور میکردند در ماشینهایشان نوار مبتذل میگذاشتند، گاهی اسباب قمار و شراب حمل میکردند. بعضی از زنان یا بدحجاب بودند و یا وضع ظاهری خیلی نامناسبی داشتند. این امر در بازرسیها برادران دژبان را خسته میکرد تا جایی که بعضی از پاسداران، حاضر نبودند در چنین نقاطی پست بدهند.
چندین بار خدمت امام پیغام دادیم و پرسیدیم که با این مشکلات چگونه باید برخورد کنیم و چون بعضی زنها از روی عمد با وضع نامناسبی ظاهر میشوند، ممکن است در مواجهه با این افراد به گناه بیفتیم، بعضی هم اینطور هستند و اهمیتی به موضوع نمیدهند.
امام در پاسخ فرمودند: به پاسداران عزیز بگویید، خسته نباشید، تا دنیا بوده، اینطور بوده است و چنین آدمهایی هم بودهاند و اما اینکه پرسیدهاید تکلیف شما چیست؟ پاسخ این است که شما اجبار ندارید، وقتی رادیو و یا ضبط کسی خاموش است دکمه رادیو و ضبط او را فشار بدهید که ببینید نوار او چه میخواند.
امام فرمودند: شما از کجا میدانید چیزی که در بطریهای داخل ماشین بعضیهاست شراب است شاید
چیز دیگر باشد. اگر مطمئن شدید شراب است میتوانید محتوای آن را در جویی خالی کنید و ظرفش را به او پس بدهید. امام فرمودند: در رابطه با خانمهای بیحجاب و بدحجاب هر کاری که در کل مملکت مسئولین با آنها انجام میدهند، شما هم پیرو قوانین کشور باشید و آن را انجام بدهید. امام میگفتند: مملکت ما که در این یک تکه جا -جماران- خلاصه نمیشود که بخواهید برای آن قانون وضع کنید و یا دور آن را حصار بکشید. [۳]
✅ اولین نکته هر دو خاطره، اینکه امام برای جنبه شخصی خودشان یک خصوصیتی غیر از دیگر افراد قائل نیستند؛
نکته دوم: اینهایی که ناامید میشوند که اوضاع نسبت به اول انقلاب خیلی خراب شده است، چندان هم ناامید نباشند.
نکته سوم: برخلاف برخی که حتی در مبارزات خود با مشکلات اقتصادی و سیاسی هم دنبال رفتارهای فراقانونی و خارج از ساختار هستند، امام حتی در مبارزه خود با مشکلات فرهنگی نیز به دنبال مبارزه ساختاری و قانونی هستند.
برای فرهنگ سازی در جامعه باید گام به گام عمل کرد یکی از ابزارهای آن، قانونگذاری است، یکی از ابزارهایش، امر به واجب و نهی از حرام عمومی است تا رفته رفته واجب، معروف شود، و حرام منکر شود.
✅ قانون حجاب اجباری در سال ۱۳۶۲ش در مجلس شورای اسلامی تصویب میشود و تا پیش از آن برخی خودسرانه ولو دلسوزانه تلاش داشتند با بیحجابی مبارزه عملی کنند که چون در قالبهای تشخیص فردی و بدون ضابطه بود با افراطهایی مواجه میشدند که حتی مورد اعتراض حضرت امام نیز مواجه میشوند:
👈«ممكن است تعرض به زنها در خيابان و كوچه و بازار، از ناحيه منحرفين و مخالفين انقلاب باشد. از اين جهت، كسى حق تعرض ندارد و اين گونه دخالتها براى مسلمانها حرام است، و بايد پليس و كميتهها از اين گونه جريانات جلوگيرى كنند.» [۴]
📌یکی از ارکان سیره حضرت امام برای ایجاد اصلاح اجتماعی، استفاده از ساختارهای کلان و حاکمیتی است، امری که طرح حضرت آقا در ترسیم گامهای انقلاب: انقلاب – نظام – دولت و سپس جامعه اسلامی نیز مشهود است؛ اما متأسفانه برخی هنوز هم متوجه این مسأله نیستند و با اقداماتی از جنس تلاشهای فدائیان اسلام در زمان طاغوت که نتیجه آن دلزدگی مردم و خودشان از نظام اسلامی است؛ به دنبال اصلاحگری هستند.
.........
📝ارجاعات:
[۳] رجائی، غلامعلی، تشنه و دریا (خاطرات یکی از پاسداران بیت امام، محمدتقی رضاییکوپایی)، چ دوم، تهران، مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س)، ۱۳۹۲ش. صص: ۵۱-۵۲.
[۴] (۱۳ تیر ۱۳۵۹) صحيفه امام ؛ ج ۱۲؛ ص: ۵۰۲.
....
🔻به شرح حال بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/2649292800C180b1e3e87
هدایت شده از مجموعه مردمی سینماوارثین
🔴 انتخاب رشته نکنید.....
البته قبل از دیدنِ «دیوانگی»
📽 اکران #مستند_دیوانگی
✅پر مخاطب ترین مستند جشنواره فیلم عمار
💡روایتی چالشی و جذاب از انتخاب رشته رتبه دو کنکور سراسری....
💡بررسی چالش های کوچک و بزرگ مسئله انتخاب رشته
💡سعی در رساندن یک بینش جدید و کاربردی برای مخاطب
🗓زمان: شنبه و یکشنبه _ ۲۶و۲۷ تیر
⏰سانس اول: ۱۹ الی ۲۰:۳۰
سانس دوم: ۲۲ الی ۲۳:۳۰
☎️هماهنگی جهت رزرو بلیط :
۰۹۳۶۵۶۷۶۱۲۴
🛡😷 اکران ، با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار خواهد شد 😷🛡
#انتشار_دهید
💠مجموعه_سینمایی_وارثین
💠دبیرخانه جشنواره مردمی فیلم عمار در شهرستان دزفول
@cinemavaresin
هدایت شده از روزنه
#آل_احمد؛ عبور از #روشنفکری و بازگشت به دامان دین و روحانیت
💥اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔸۱۸ شهریور سالگرد جلال آل احمد است. عالم زاده پرشوری که در نوجوانی چند ماه بیشتر نتوانست در حوزه علمیه بماند و دلزده و بریده از حوزه و تا حدودی دین، سر از محافل روشنفکری درآورد.
🔹جلال تا خود را بیابد، به محافل حزبی چپ کشیده شد و توده ای شد. مدتی بعد به جریان #خط_سوم پیوست ولی آنجا هم دوام نیاورد و سرانجام در هیاهوی #اصلاحات_آمریکایی در ابتدای دهه چهل، #غربزدگی را نوشت که #رسوایی_تاریخی روشنفکران ایرانی را رو کرد و در مقام افشای ماهیت استعمار نو و دنباله های داخلی آن چنان صریح که نشریه چاپ کننده بخشی از مباحث او را توقیف کردند.
چلال چنان مستدل و مصداقی سخن گفت که روشنفکران خودفروخته نتوانستند با هوچی بازی و فحاشی به او، برد سخنان مترقی اش را کم کنند.
🔹کینه روشنفکران وابسته داخلی، نسبت به جلال از سال ۴۸ تا کنون همچنان و همیشه ادامه یافته است؛ گاه با فتنه بایکوت، گاه با کنایه و فحاشی های مرسوم روشنفکری، گاه با #تحریف و #تخریب، خواسته اند جلال را از صفحه فکر و فرهنگ ایران اسلامی حذف کنند اما جلال به واسطه نبوغ در کشف و شجاعت در افشای #غربزدگی به عنوان یک حقیقت تلخ تاریخی، هرگز از ذهن و زبان مردمان قدرشناس و فرهیخته ایران فراموش نشد و انشالله نخواهد شد.
🔹به نظر میرسد با گذشت پنج دهه از فقدان جلال، حوزه علمیه هنوز آنچنان که بایسته است نتوانسته از این متفکر متعهد معاصر به نحو شایسته قدرشناسی کند؛ گرچه معرفی و تجلیل و نکوداشت امثال جلال گام نخست این قدرشناسی است اما بهترین وجه آن را باید در بازخوانی پروژه فکری جلال در حوزه برشمرد.
تجلیل از جلال، تجلیل از عقبت به خیری و بازگشت روشنفکری از کژراهه غربزدگی است؛ راهی که امام در دوران حیات جلال آغاز کرد و مقام معظم رهبری بعد از وفات او ادامه داد.
@rozaneebefarda
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
نگاهی به مباحثی که متفکرین دینی در محرم امسال ارائه کردند
حجج الاسلام پناهیان، قنبریان، کاشانی، سروش محلاتی و.....
19.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پاسخ به یک شبهه برای همیشه در مورد بانک
شما هر روز میگویید بانک ربوی است
پس چرا #رهبری ورود نمیکند؟
چرا جمهوری اسلامی بانکها را تخته نمیکند؟
آیا شما از رهبری هم جلو زدید؟
بسیار مهم تا انتها ببینید
خیلی از افراد این شبهه همیشه توی ذهنشون بوده، با انتشار این کلیپ باعث روشنگری در این زمینه بشین. #بانکداری
@jorehayeandishe
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پروژه محرمانه بیوتروریسم funvax وزارت دفاع آمریکا
پروژه پنتاگون:
1. ژن خاصی در افراد مذهبی وجود دارد.
2. با ویروس و واکسن میتوان تاثیر این ژن را کمتر کرد.
3. تاثیر چشمگیری در خاورمیانه خواهد داشت.
4. سپس به صراحت میگوید: از ویروس دستگاه تنفسی استفاده خواهیم کرد و این طرح آینده خوبی دارد.
5. این فیلم در یکی از اتاقهای ساختمان پنتاگون آمریکا ضبط شده است.
تا انتها ببینید ...
صرفاً جهت مشاهده!
#واکسن_اجباری
@jorehayeandishe
13.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تحلیل عجیب #نادر_طالبزاده پیرامون #کرونا
▪️حاشیه
کرونا پدیدهای پیچیده و بسیار فراتر از یک بیماری است که از الهیات و آموزههای دینی و عقاید بشری تا انگارههای جامعه شناختی و تحولات سیاسی و... را تحت تأثیر قرار داده است.
این است که گذشته از پزشکان طب جدید و قدیم، اندیشمندان علوم مختلف و خصوصا اصحاب رسانه، در تحلیل ابعاد مختلف این پدیده رازآلود به اظهارنظر میپردازند.
گرچه در حاشیه این اظهارات، گاهی هوچیگری و هجو و حتی فحاشی و اتهامپراکنی نیز مشاهده میشود و فضایی زننده ایجاد میکند و بر آلام مردم اسیر در چنگال این ویروس منحوس میافزاید، اما واقعیت آن است که گریزی از نظرپراکنی طیفهای مختلف از فعالان فکری و سیاسی و رسانهای نیست؛ اما میتوان در فضایی محترمانه و به دور از هیاهو و برچسبزنیها و هو کردنها، حرفهای عجیب و غریب را شنید و تجزیه و تحلیل کرد.
در مقام عمل اما، ایران و شیعه و جهان اسلام رهبری بیمانند و حکیم و الهی دارد که چشم و گوش و ذهن و زبان مان باید به اشارتها و هدایتهای او باشد. اویی که در مقام اندیشه و عمل، بدون تخصص و تحقيق و توسل و تفکر و بدون ملاحظه مصالح عالیه تشیع و ایران و اسلام و جهان، قدمی برنمیدارد و کلمهای نمیگوید.
@rozaneebefarda