✡ یهودیان مخفی بیخ گوش ما هستند!
1⃣ #شهره_بیات داور بینالمللی شطرنج کشور که مدتی قبل از ایران خارج و #کشف_حجاب کرده بود در مصاحبه با روزنامه تلگراف انگلیس اعلام کرد که یک #یهودی است و به دروغ خود را مسلمان معرفی کرده است!
2⃣ این در حالیاست که نامبرده مدتی دبیر فدراسیون شطرنج بوده و مدتها داور ملی و بینالمللی کشورمان بوده است. پدر او نیز #کیومرث_بیات مدتی رئیس هیئت شطرنج گیلان بوده است.
3⃣ اکنون جای این سؤال است که:
👈 در حالیکه یهودیان در ایران با هویّت مشخص بهراحتی زندگی میکنند و برخلاف فرقههای ضاله همچون بهائیت، دین یهود در قانون اساسی بهعنوان اقلیت دینی شناخته شده و حتی در مجلس شورای اسلامی نماینده دارند، چه لزومی دارد یک خانوادهٔ یهودی یهودیت خود را مخفی کرده و تظاهر به اسلام کنند؟!!!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ نفوذ یک خانواده یهودی مخفی گیلانی در عرصه ورزش
1⃣ دوستان محترم، درخواست میکنم به خبر فوق بسیار دقت کنید، بسیار مهم است. خبر مربوط به شهره بیات، فرزند کیومرث بیات، #یهودی_مخفی اهل رشت است که خودش و پدرش تا کنون به دروغ تظاهر به اسلام میکردند و به عرصههای مختلفی در ورزش، #نفوذ کرده بودند.
2⃣ پدر، #کیومرث_بیات مالک و مدیرعامل سابق باشگاه فوتبال سپیدرود رشت بود که در خرداد ١٣٩٨ استعفا کرد. کیومرث بیات همچنین بهمدت ١٢ سال، رئیس هیئت شطرنج گیلان بود و در خرداد ١٣٩٩ برکنار شد.
3⃣ #شهره_بیات بهقدری اعتماد مدیران ورزشی کشور را به خود جلب کرده بود که مدتها دبیر فدرسیون شطرنج کل کشور بود که در مهرماه ٩٧ از این مسئولیت کناره گرفت.
4⃣ وی سال گذشته به بهانهٔ داوری مسابقات روسیه، از کشور خارج شد و #کشف_حجاب کرد و سپس اعلام کرد که دیگر نمیخواهد به ایران برگردد.
5⃣ او بهتازگی در مصاحبه با روزنامهٔ تلگراف (The Telegraph)، چاپ لندن، روز ٢۶ سپتامبر ٢٠٢٠ اعتراف کرده که تمام طول عمرش #یهودی_مخفی بوده است.
👉 https://www.telegraph.co.uk/news/2020/09/26/iranian-chess-judge-hijab-controversy-reveals-secret-preventing/
✍ میثم عبداللهی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ نمونهای از کارکرد یهودیان مخفی
1⃣ در دو سال اخیر، فدراسیون شطرنج کشورمان ایام پرالتهابی را گذراند، از یک طرف رویارویی مداوم با #شطرنجبازان_اسرائیلی و از طرفی #کشف_حجاب پی در پی شطرنجبازان دختر کشورمان در مسابقات جهانی، چالش بزرگی برای این فدراسیون به وجود آورده که نه تنها در داخل کشور در مظان اتهام قرار گرفته است، بلکه در خارج از کشور نیز هر آن امکان تعلیق از سوی فدراسیون جهانی شطرنج میرود.
2⃣ پرهام مقصودلو و سیدامین طباطبایی دو ملیپوش کشورمان در مسابقات جهانی اسپانیا رودرروی شطرنجبازان اسراییلی به رقابت پرداختند و از تیم ملی اخراج شدند.
3⃣ سپس علیرضا فیروزجا استاد بزرگ شطرنج دنیا در اقدامی پیشگیرانه پیش از اینکه رودرروی حریف اسرائیلی قرار بگیرد در ذیل پرچم فیده در رقابتهای جهانی حضور یافت و گمانهزنیها در خصوص پناهندگیاش را پُررنگ کرد و آنچه مشخص است وی دیگر در تیم ملی جایگاهی ندارد.
4⃣ هفتهٔ گذشته هم میترا حجازیپور دیگر ملیپوش و استاد بزرگ شطرنج کشورمان بدون رعایت حجاب در مسابقات سریع و برقآسای قهرمانی جهان حضور یافت.
5⃣ البته اوج عملکرد فدراسیون شطرنج، همین دو #نفوذی یعنی همین پدر و دختر است که هر دو مدیریت در آنجا داشتند. پدر رئیس هیئت شطرنج گیلان بود. دختر هم مدتها دبیر فدرسیون شطرنج کل کشور بود که در مهرماه ٩٧ از این مسئولیت کناره گرفت.
✍ میثم عبداللهی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🕎 بسیاری از علاقهمندان به مباحث #یهودشناسی شناخت کافی از کتب دینی یهود ندارند، و اطلاعاتشان در حد شنیدههاست و یا مطالعات موردی و پراکنده. برای رفع این نقیصه تاکنون در پانزده قسمت به معرفی این کتب پرداختهایم که با استقبال خوب شما عزیزان مواجه شده. امروز قسمت شانزدهم از این مقالات منتشر شد. اما به دوستانی که اخیراً به ما پیوستهاند سفارش میکنیم که ابتدا قسمتهای قبلی را در آدرس زیر مطالعه نمایند:
👉 http://jscenter.ir/jewish-studies/jewish-bibliography/8403
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🕎 مقصود از تورات در متون اسلامی (١)
📚 بررسی متنی و سندی متون مقدس یهودی (قسمت شانزدهم)
1⃣ واژهٔ #تورات مکرر در قرآن بهکار رفته و دربارهٔ منشأ و محتوای آن سخن گفته شده. واژهٔ تورات در سنّتِ «یهودیتِ قبل از اسلام» حداقل در سه معنا یا برای اشاره به سه مصداق بهکار رفته است:
🔸١. گاهی مقصود، #اسفار_خمسه است.
🔸٢. گاهی مقصود، همهٔ #عهد_قدیم است.
🔸٣. گاهی مقصود، همهٔ متون مقدس یهودی (عهد قدیم و #تلمود) است.
2⃣ پرسشی که در اینجا مطرح میگردد این است که:
👈 وقتی قرآن یا روایات کلمهٔ «تورات» را بهکار میبرند، مقصود کدامیک از این سه اصطلاح است؟
3⃣ البته این پرسش دربارهٔ مواردی است که متون اسلامی به «توراتِ موجود در آن زمان» اشاره میکند و نه مواردی که اشاره به «توراتِ نازل شده بر حضرت موسی» میکند.
✍️ نویسنده: عبدالرحیم سلیمانی اردستانی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🕎 مقصود از تورات در متون اسلامی (٢)
📚 بررسی متنی و سندی متون مقدس یهودی (قسمت شانزدهم)
1⃣ متن فعلی #عهد_قدیم به همین صورت امروزی در زمان ظهور اسلام در دست اهل کتاب بوده است.
2⃣ همچنین مطابق تحقیقات دانشمندان جدید، هیچیک از کتابهای عهد قدیم، از جمله #اسفار_خمسه توراتِ موجود را نمیتوان به حضرت موسی نسبت داد و این متون همه بعد از #اسارت_بابلی، یعنی قرنها پس از موسی (ع) نوشته شدهاند.
3⃣ پس اگر از قرآن برمیآید که خداوند کتابی همانند قرآن بهنام #تورات بر حضرت موسی نازل کرده است، هرگز آن «کتابِ نازلشده» نمیتواند بر همین «کتابِ موجود» منطبق شود.
4⃣ علاوه بر نکات فوق، محتوای اسفار پنجگانهٔ توراتِ موجود، تاریخ قوم اسرائیل، زندگینامه و سخنان حضرت موسی است و هرگز به لحاظ ساختار محتوایی شباهتی با قرآن ندارد.
5⃣ علاوه بر اینکه مطالب زیادی در این متون یافت میشود که با قرآن سازگاری ندارند و بنابراین قرآن نمیتواند بگوید این متونِ موجود، همان کتابِ نازل شدهاند.
✍️ نویسنده: عبدالرحیم سلیمانی اردستانی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🕎 مقصود از تورات در متون اسلامی (٣)
📚 بررسی متنی و سندی متون مقدس یهودی (قسمت شانزدهم)
1⃣ اکنون به سراغ آیات قرآن در اینباره میرویم که به چند دسته تقسیم میشوند:
👈 ١. آیاتی که اشاره به «کتابِ نازلشده» دارند. مطابق این آیات، کتاب نازل شده بر حضرت موسی صفاتی مانند قرآن دارد. هدایت و نور و فرقان است و نیازهای دینی انسانها را برطرف میسازد.
👈 ٢. برخی از آیات به کتابهایی اشاره دارند که در زمان نزول قرآن نزد اهل کتاب بوده است. در این آیات تعابیری مانند «کتابی که نزد آن یا نزد اوست» یا «کتابی که با شما یا با آنهاست» بهکار رفته است.
👈 ٣. در برخی از آیات به کتابهایی که در زمان نزول قرآن نزد اهل کتاب بوده با واژهٔ #تورات اشاره میشود.
2⃣ پس تا اینجا باید نتیجه بگیریم که قرآن، هم «کتابِ نازل شده بر حضرت موسی» را تورات نامیده و هم «کتابی که در زمان نزول قرآن موجود بوده»، که همین کتاب فعلی بوده است.
3⃣ اما چه تفاوتی بین «توراتِ نازلشده» و «توراتِ موجود در زمان نزول قرآن» بوده و قرآن چه سخنی در اینباره دارد؟ پاسخ این پرسش را باید در دستهٔ چهارم از آیات قرآنی جستجو کرد.
✍️ نویسنده: عبدالرحیم سلیمانی اردستانی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🕎 مقصود از تورات در متون اسلامی (۴)
📚 بررسی متنی و سندی متون مقدس یهودی (قسمت شانزدهم)
👈 ۴. آیاتی که بین «کتاب نازلشده» و «کتاب موجود» فرق میگذارند:
🕋 «ما تورات را که در آن رهنمود و روشنایی بود نازل کردیم. پیامبرانی که تسلیم فرمان خدا بودند بهوسیله آن برای یهودیان داوری میکردند و الهیّون و دانشمندان بهوسیله "آنچه برای آنان از کتاب خدا حفظ شده بود"، داوری میکردند…». (مائده، ۴۴)
1⃣ طبق آیه، پیامبران با «توراتِ نازلشده» و عالمان با «مقداری از کتاب که برای آنان حفظ شده بود» حکم میکردند. پس آنچه پیامبران بهوسیلهٔ آن حکم میکردهاند با آنچه عالمان بهوسیلهٔ آن حکم میکردهاند متفاوت بوده است. این سخن دقیقاً با تاریخ منطبق است، یعنی پس از دورهٔ #اسارت_بابلی دورهٔ #عالمان_یهود آغاز میشود و این همان زمانی است که «کتاب فعلی» بهوجود آمده است.
2⃣ در نتیجه: مطابق قرآن، کتابی از سنخِ قرآن بهنام #تورات بر حضرت موسی نازل شده و کتابی با همین نام در زمان نزول قرآن در دست اهل کتاب بوده است. اما «کتابِ موجود» نه عینِ «کتابِ نازلشده» بوده و نه بهکلی غیر از آن است. مطالب حق و مهمی مانند توحید و معاد و اعمال صالح در این کتاب موجود بوده که ریشه در وحی الهی داشته است.
3⃣ اما از سوی دیگر نه این کتاب همهٔ وحی الهی را در برداشته و نه از مطالب زاید و باطل پیراسته بوده است. بههمین دلیل قرآن و روایات گاهی با عنوان «تورات» به «کتابِ نازلشده» اشاره میکنند و البته اوصافی شبیه قرآن را برای آن بهکار میبرند، و گاهی با همین نام اشاره به «متنِ موجود در آن زمان» میکنند که البته آن را نیز بهصورت اجمالی تصدیق میکنند.
4⃣ بنابراین آنچه قرآن و روایات دربارهٔ چیستی و ماهیت متون مقدس پیشین بیان میکنند با تحقیقات محققان جدید غربی هماهنگ است. محققان جدید نیز قائلاند که همهٔ متون #عهد_قدیم بعد از اسارت بابلی با استفاده از منابعی تألیف شدهاند، اما این محققان نمیتوانند بگویند هیچیک از مطالب آن منابع ریشه در وحی الهی نداشته است.
✍️ نویسنده: عبدالرحیم سلیمانی اردستانی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter