📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : سهشنبه
🌞 ١٠ اسفند ۱۴٠٠ هجریشمسی
☪️ ٢٧ رجب ۱۴۴٣ هجریقمری
✝️ ١ مارس ۲۰٢٢ میلادی
🕎 ٢٨ آدار ۵۷۸٢ عبری
🌍 مناسبتهای قمری
✍🌺 #مبعث پیامبر ختمی مرتبت حضرت محمد بن عبدالله (ص) (١٣سال قبل از هجرت)
📚 بیشتر بدانیم:
📖 یهود و عصر بعثت:
👉 https://jscenter.ir/judaism-and-islam/jewish-intrigue/3579/?noamp=mobile
🌍 مناسبتهای میلادی
✍️ #صندوق_بینالمللی_پول فعالیت مالی رسمی خود را آغاز کرد (۱۹۴۷م)
📚 بیشتر بدانیم
📖 صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی روچیلد:
👉 https://jscenter.ir/jewish-and-science/jewish-and-economy/6959/?noamp=mobile
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✨ درخشانترین ستارهٔ عالم
💎 امام خامنهای:
🌺 وقتی نام پیامبر اعظم را میآوریم، کأنه شخصیت همهٔ بندگان صالح و برجسته و شخصیت امیر مؤمنان و ائمه (ع) در این وجود مقدس، متبلور و مجسّم است. پیامبر اعظم را میتوان به درخشانترین ستاره در کائنات عالم وجود تشبیه کرد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
🕎 پیشگویی کتاب «حبقوق نبی» دربارهٔ ظهور اسلام از سرزمین حجاز
1⃣ بنابر کتاب #حبقوق_نبی (از کتب مقدس یهودی که مورد قبول مسیحیان نیز هست) این پیامبر به بیان مکاشفهٔ وحیانیاش دربارهٔ آینده میپردازد.
2⃣ کتاب حبقوق نبی [بنگرید به تصویر١] بیان میدارد:
👈 از فاران، نوری مقدس ظاهر میشود که منتشر شده و زمین و آسمان را از ستایش خداوند پُر خواهد کرد. تا اینکه نظم قدیم جهان را تغییر دهد و طریقههای او جاودانی است. (آیین نهایی و نسخ ناپذیر)
3⃣ اما #فاران کجاست؟ شواهد متعددی از منابع غیراسلامی به ما میگویند که فاران در اینجا همان حجاز و مکه و بلاد عرب است. ازجمله:
4⃣ #تورات محل زندگی حضرت اسماعیل را فاران نامیده است. [بنگرید به تصویر٢]
5⃣ #ابنبطریق (مورّخ مسیحی قرن سوم و چهارم هجری) که در دوران خودش بطریق اسکندریه و عالم بزرگ مسیحیان مصر محسوب میشد، در کتابش مینویسد:
👈 حضرت اسماعیل و هاجر بهسوی یثرب و یمن رفتند!
🔸 یعنی محل فاران از نظر او منطقهٔ مابین یمن و یثرب بوده است، که منطبق بر مکه و حجاز است. [بنگرید به تصویر٣]
6⃣ #سبئوس (اسقف و مورّخ ارمنی معاصر با صحابه) هنگام توصیف آغاز فتوحات اعراب در صدر اسلام، میگوید: اینان از صحرای #پاران (فاران) بهراه افتادند. [بنگرید به تصویر۴]
✍ حسین مرادیانی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
📸 تصویر١
📚 کتاب حبقوق نبی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
📸 تصویر٢
📚 کتاب تورات، سِفر پیدایش
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
📸 تصویر٣
📚 کتاب تاریخ ابنبطریق
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
📸 تصویر۴
📚 کتاب تاریخ سبئوس
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : چهارشنبه
🌞 ١١ اسفند ۱۴٠٠ هجریشمسی
☪️ ٢٨ رجب ۱۴۴٣ هجریقمری
✝️ ٢ مارس ۲۰٢٢ میلادی
🕎 ٢٩ آدار ۵۷۸٢ عبری
🌍 مناسبتهای قمری
1⃣ اسلامآوردن امام علی (ع) بهعنوان اولین مؤمن به پیامبر (ص)
2⃣ خروج امام حسین (ع) از مدینه به مکه (۶٠ق)
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡️ لژیون هالیوود در مقابل ملائکه الهی (١)
🎬 تجربهای چهلساله از لیبرالیزاسیون دولتی (قسمت دهم)
1️⃣ نخستین مواجههٔ #غرب با موضوع #فرشتگان را میبایست در اتخاذ رویکرد التقاطی ایشان جستوجو نمود؛ رویکردی که در آن تمایز میان #ملائکه و #جنّیان نادیده انگاشته شده و ماهیت وجودی این دو در قالبی واحد و با عنوان #آنجل ترسیم میگردد.
2️⃣ در این تصویرسازی، با صرفنظر از وجود جنّیان بهعنوان موجوداتی که همانند انسان دارای شعور، اختیار و تکلیف میباشند، سعی میشود تا #عصمت فرشتگان از گناه را مخدوش ساخته و با قراردادن #شیاطین (Satan) در دستهٔ #آنجل (Angel)، ساحت قدسی #ملائکه را با ابهامی جدّی مواجه سازد.
3️⃣ #نیکی_کوچک عنوان اثری به کارگردانی «استیون بریل» است که در سال ۲۰۰۰ میلادی تولید شد؛ این فیلم صریحاً اقدام به ترسیم هم جنسی شیطان و فرشتگان نموده و فرشتهٔ کوچکِ اثر، یعنی «نیکی» را محصول ازدواج پدری «شیطان» و مادری «آنجل» معرفی مینماید!
4️⃣ فیلم #دگما نیز فرشتگان را بهصورت #شرور و شیطانی مجسّم میسازد؛ این اثر به معرفی دو فرشتهٔ شرور و راندهشده به زمین میپردازد و سعی ایشان برای پیدا نمودن راهی جهت بازگشت به بهشت! بازگشتی که البته در نتیجهٔ آن تمام نسل بَشر از بین خواهد رفت!
✍️ محمدرضا شاهحسینی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡️ لژیون هالیوود در مقابل ملائکه الهی (٢)
🎬 تجربهای چهلساله از لیبرالیزاسیون دولتی (قسمت دهم)
1️⃣ #لژیون عنوانِ دیگر فیلم #هالیوود است که بهصراحت، پس از معرفی #فرشتگان بهعنوان بردگان گوش بهفرمان خدای خشن و بیرحم! به طرح موضوع #پایان_تاریخ پرداخته و اعلام میدارد که قدرتطلبی خداوند! سبب شده تا او دیگر امیدی برای بهبودی نسل بَشر نداشته باشد!
2️⃣ خداوندی که اکنون #پشیمان از آفریدن انسان است! و سعی مینماید تا خشم خود از آدمیان را همانند بار گذشته که با #طوفان_نوح محقق گردید و به قتلعام تمامی انسانها منجر گردید؛ اینبار با فرستادن حشرات و قبض روح انسانها برای قتل یکدیگر مدیریت نماید!
3️⃣ «لژیون» آموزهٔ انحرافی #یهودیت در باب دوستی با حضرت #میکائیل (بهعنوان فرشتهای که دوست بَشر است و همیشه دستورهای ساده و راحت را میآورد) و دشمنی با حضرت #جبرئیل (بهعنوان فرشتهای که دشمن بَشر بوده و دستورهای مشکلی دربارهٔ جنگ میآورد) را به عرصهٔ #سینما میکشاند!
4️⃣ «لژیون» به ترسیم فرشتهای #لیبرال با نام #میکائیل مبادرت میورزد که از قدرتطلبی خداوند! منزجر است و هنوز به بشر امید دارد! فرشتهای که تمام تلاش خود را به کار میگیرد تا در برابر فرمان خداوند ایستادگی نموده و هدف خود را معطوف نجات کودکی میسازد که ادامهدهندهٔ نَسل بَشر خواهد بود. کودکی که داستان فیلم حول نجات او از دست #جبرئیل است که خواهان اجرای دستور خدا و نابودیِ این آخرین انسان است!
✍️ محمدرضا شاهحسینی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡️ متن کامل دهمین قسمت از سلسله مقالات زیبا و مصوّر «تجربهای چهلساله از لیبرالیزاسیون دولتی» با عنوان «لژیون هالیوود در مقابل ملائکه الهی» را در آدرس زیر بخوانید:
👉 https://jscenter.ir/jewish-studies/15822/?noamp=mobile
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡️ اصحاب اخدود؛ هولوکاست فراموششده (١)
1️⃣ آنچه در منابع اسلامی بهعنوان قول مشهور در داستان #اصحاب_اخدود یاد شده، با واقعهای تاریخی ارتباط مییابد که چندگاهی پیش از ظهور اسلام در جنوب شبهجزیره برای #مسیحیان_نجران رخ داده است.
2️⃣ یکی از کهنترین اسناد این واقعه، نامهٔ سیمون بت ارشام است که نویسندهٔ آن در سال ۵٢۴م بهعنوان سفیر صلح یوستینیانوس امپراتور بیزانس نزد پادشاه حیره، منذر سوم، گسیل شده بود و حضور او در دربار حیره، با رسیدن نامهای از سوی شاه حمیر به منذر مصادف بود؛ در آن نامه پادشاه حمیر از کشتار مسیحیان نجران سخن بهمیان آورده، و از منذر نیز خواسته بود تا با مسیحیان قلمرو خود همان کند!
3️⃣ بنابر نامهٔ سیمون که خبر واقعهٔ #کشتار_نجران را در ژانویهٔ ۵٢۴م شنیده و وقوع آن را کمی پیش از این تاریخ یاد میکند، میدانیم که #ذونواس در زمستان ۵٢٣م حمله یا حملات خود به #نجران را صورت داده است. بر پایهٔ کتیبهها، #یوسف_ذونواس با سپاه خود به نواحی مسیحینشین و مرکز آن نجران حمله میبرده، و به آزار و اذیت، کشتن مردم و آتشزدن کلیساها میپرداخته است.
4️⃣ در منابع تاریخی اسلامی، در سخن از نام ذونواس، عموماً زرعة و یوسف بهعنوان نام اصلی و نام دوم او مطرح گردیده، و ذونواس برای وی لقب تلقی شده است. ذونواس بر آن شد تا همگان را به #دیانت_یهود درآورد و آنان را که سر بتابند، به قتل رساند!!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡️ اصحاب اخدود؛ هولوکاست فراموششده (٢)
1️⃣ داستان بدینگونه آغاز میشود که #ذونواس_یهودی به #نجران لشکر کشید و شهر را محاصره کرد؛ اما بهسبب استواری باروی شهر از ورود بدان بازماند. ذونواس که در پی تدبیری برای گشودن دروازهٔ شهر بود، نزد فرستادگانِ صلح قسم یاد کرد که در صورت صلح، به اهالی آن دیار آسیبی نخواهد رساند. پس از گشایش دروازهها، ذونواس به سوگند خود وفادار نماند.
2️⃣ ذونواس مردم شهر را بر سر دو راهی قرار داد و آنان را بین قبول #دین_یهود یا تن دادن به #مرگ مخیّر کرد. بیشتر مردم، پایبندی به باورهای مذهبی خویش را ترجیح دادند و بههمین دلیل، به بیان مشترک منابع اسلامی و مسیحی، لشکریان ذونواس، مردم را از دم تیغ گذرانیده، کلیساها و اناجیل را سوزانیدند.
3️⃣ دیگر از مشترکات، آن است که ذونواس افزون بر کشتار مردم به تیغ، فرمان داد تا گودالی (در برخی روایات به طول ۴٠ ذراع و عرض ١٢ ذراع) کندند و پس از آکندن آن از آتش، مسیحیان را در آن افکندند.
4️⃣ در بیشتر منابع اسلامی، گفتوگو از هزاران کشته است و در کنار روایاتی که شمار سوختگان را ١٢هزار و ٧٠هزار آوردهاند، غالباً عدد ایشان را ٢٠هزار نوشتهاند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡️ متن کامل مقالهٔ «اصحاب اخدود؛ هولوکاست فراموش شده» را در آدرس زیر بخوانید:
👉 https://jscenter.ir/other-topics/holocaust/13569/?noamp=mobile
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : جمعه
🌞 ١٣ اسفند ۱۴٠٠ هجریشمسی
☪️ ١ شعبان ۱۴۴٣ هجریقمری
✝️ ۴ مارس ۲۰٢٢ میلادی
🕎 ١ آدار دوم ۵۷۸٢ عبری
🌍 مناسبتهای شمسی
✍️ انعقاد #معاهده_پاریس بین ایران و انگلستان و جدا شدن افغانستان از ایران (١٢٣۵ش)
🌍 مناسبتهای میلادی
✍️ #چارلی_چاپلین بهدست ملکه الیزابت دوم به دریافت نشان #شوالیهگری انگلستان نائل شد (١٩٧۵م)
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡️ چارلی چاپلین با عصا و کلاه صهیونی (١)
1⃣ دستگاههای تبلیغاتی #صهیونیسم با امکاناتی که در اختیار دارند، سعی درجاودانهسازی فرقهای خودشان داشته و دارند. در دههٔ پنجاه میلادی همزمان با جنجال #مککارتیسم و فضای دستراستی پلیس آمریکا هرچند بهصورت منفی علیه عدهای از هنرمندان در #هالیوود جار و جنجال سیاسی بهراه انداختند، اما این اعمال برای جاودانهکردن آنها چه آگاهانه و چه غیرآگاهانه مؤثر بود.
2⃣ در این میان، فضای سیاسی آمریکا به #چارلی_چاپلین بُعدی اسطورهای داد و او را از سینماگر صرف تا سطح یک نماد مظلومیت، تهیدستی، آوارگی و کسی که در زیر چرخدندههای نظامهای حاکم صنعتی، خرد و خمیر میشود، بالا کشید.
3⃣ در آثار چاپلین، همچنانکه در دیگر آثار هنرمندان و نویسندگان #یهودی همدوره با او دیده میشود، مختصات انسانهای منفرد و منزوی، حاشیهای و کوچک نگهداشته شده، تعریف و نمایانده میشوند.
4⃣ در این جنجال برچسبِ کمونیست بودن، نمیتوانست در دههٔ سی و چهل قرن بیستم باعث منفورشدن چاپلین باشد، بلکه بهطور طبیعی به نمایشها و فیلمهای او نشانی از واقعیتها میزد.
5⃣ او بهطور متعارف از انسان کمونیستی و انسان #پرولتاریا به تعریف مارکسیسم، فاصله داشت و موضوع جهانی جنبش صهیونیسم یعنی #غربت [همان اسطورهٔ #یهودی_سرگردان] را تبلیغ میکرد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡️ چارلی چاپلین با عصا و کلاه صهیونی (٢)
1⃣ #چارلی_چاپلین در آمریکا و در جواب جریان #مککارتیسم که عقیده داشتند کمونیستها به همهٔ نهادهای فرهنگی کشور آمریکا نفوذ کردهاند او تنها به جوابِ «من وطنی ندارم» اکتفا میکند.
2⃣ جملهٔ «من وطنی ندارم» چنان با رمزآمیزی ادا و بیان میشود که هم در بر دارندهٔ نپذیرفتن ملیّت آمریکایی میشود و هم انگلیسی بودنش را شامل میشود.
3⃣ در سال ١٩٧۵ #نشان_شوالیه و در سال ١٩٨٣ #اسکار به چارلی چاپلین تعلق میگیرد. گرچه چارلی چاپلین در سن ٨٨سالگی مُرد، اما شمایل «آواره، ولگرد و بیگناه» او همچنان زنده نگهداشته میشود.
4⃣ چاپلین در مقام یک #یهودی و در بُعد جهانی بر کار محوری #صهیونیسم یعنی «مبارزه علیه فاشیسم» و جلب نظر جهانیان برای لزوم چیرگی بر #آوارگی توسط «بهدست آورن #ارض_موعود» کار کرده است.
5⃣ جالب اینکه، آن فیلمهایی از چاپلین بیشترین موفقیت را کسب کرده است که «عصای تمثیلی موسی» را بر دست داشته و میل به رهایی از سرزمین خود را دارد، چنانکه در فیلم #دهفرمان میل رهایی از مصر توسط دیگر یهودیان به تصویر کشیده شد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡️ متن کامل مقالهٔ «چارلی چاپلین با عصا و کلاه صهیونی» را در آدرس زیر بخوانید:
👉 https://jscenter.ir/other-topics/jewish-celebrities/13583/?noamp=mobile
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter