✡️ جنگ جهانی سوم شروع شده است! (٢)
✍️ نویسنده: امانوئل تود
✍️ مترجم: روزبه فیض
1️⃣ تأکید میکنم که #آمریکا در حال #انحطاط است، ولی این خبر خوبی برای دولتهای زیردست آن نیست. اخیراً کتابی خواندم بهنام «شیوهٔ هند» [The India Way] بهقلم وزیر خارجهٔ هند (سوبرهمانیام جایشانکار) که درست پیش از #جنگ_اوکراین منتشر شد. او در این کتاب #ضعف_آمریکا را میبیند، میداند که رویاروییِ آمریکا و #چین برندهای نخواهد داشت، ولی معتقد است که به #هند و چندین کشور دیگر فضا و آزادی عمل خواهد داد. من اضافه میکنم که چنین اتفاقی برای #اروپاییها نمیافتد [که آزادی عملشان بیشتر شود]. به غیر از اروپا و #ژاپن، آمریکا در همهجا در حال ضعیف شدن است. به این دلیل که یکی از اثرات منقبض شدنِ نظامِ امپراطوری این است که آمریکا تسلطِ خود بر کشورهای اولیهٔ تحتالحمایهٔ خود را تشدید خواهد کرد.
2️⃣ همزمان با کوچکشدنِ نظام آمریکایی، فشار بر نخبگانِ کشورهای تحتالحمایه (که شاملِ همهٔ اروپا میشود) افزایش مییابد. انگلیسیها و استرالیاییها اولین کشورهایی هستند که استقلال ملی خود را بهکلّی از دست میدهند. به لطف اینترنت، تعاملات انسانی با آمریکا در سراسر جهان انگلیسیزبان [Anglosphere] به چنان شدتی رسیده که عملاً نخبگانِ دانشگاهی، رسانهای و هنری این کشورها به انضمام آمریکا درآمدهاند. از این لحاظ، کشورهای اروپایی (غیرانگلیسیزبان) بهواسطهٔ زبانهای ملیشان تا حدّی ایمن هستند، اما از دست رفتنِ #استقلال_ملی در این کشورها بسیار جدّی و سریع است. اجازه دهید #جنگ_عراق را به خاطر بیاوریم. زمانی که کشورهای اروپایی هنوز تا حد زیادی استقلال ملی داشتند، تا آنجا که ژاک شیراک، گرهارد شرودر و ولادیمیر پوتین یک کنفرانس مطبوعاتی ضدجنگ برگزار کردند.
3️⃣ از منظر #مهارت و #آموزش هم میتوان به جنگ اوکراین نگاه کرد. جمعیت #آمریکا دو برابر #روسیه است (اگر جمعیت در سنین دانشجویی را در نظر بگیریم، آمریکا ۲.۲ برابر روسیه جمعیت دارد). اما در آمریکا فقط ۷درصد دانشجویان در رشتههای مهندسی تحصیل میکنند، در حالیکه این مقدار در روسیه ۲۵درصد است. این یعنی با وجودی که جمعیت در روسیه ۲.۲ برابر کمتر از آمریکاست، اما روسیه ۳۰درصد بیشتر از آمریکا #مهندس تربیت میکند. آمریکا این شکاف را با دانشجویان خارجی پر میکند، اما آنها اغلب هندی و حتی بیشتر چینی هستند. این وضعیت بیخطر نیست و هماکنون نیز رو به کاهش است. این مخمصهٔ اقتصاد آمریکاست: فقط با وارد کردن نیروی کار ماهرِ چینی میتواند با #چین رقابت کند!
4️⃣ از منظر #ایدئولوژیک و #فرهنگی نیز میتوانیم به جنگ در اوکراین نگاه کنیم. وقتی ما در غرب میبینیم دومای روسیه قوانین محدودکنندهتری پیرامون #پروپاگاندای_الجیبیتی [LGBT] وضع میکند احساس برتری میکنیم. من این حسّ برتری را بهعنوان یک غربی معمولی احساس میکنم. اما از لحاظ ژئوپولیتیکی و قدرتِ نرم این اشتباه است. در ۷۵درصد کرهٔ زمین نظام خویشاوندی #پدرتبار [patrilineal] است و مردمان این مناطق عمیقاً رویکرد روسی را درک میکنند. برای مردمان غیرغربی، روسیه مؤید یک نوع #محافظهکاری_اخلاقی [moral conservatism] اطمینانبخش است.
5️⃣ #شوروی دارای نوعی #قدرت_نرم بود، اما #کمونیستم بهواسطهٔ بیخداییاش #جهان_مسلمان را میترساند و در هند (خارج از بنگال غربی و کرالا) چندان الهامبخش نبود. امروز اما روسیه جایگاهش را بهعنوان کهنالگوی یک قدرتِ بزرگ احیا کرده که نه تنها #ضداستعمار است، بلکه دارای آداب و سنتهای پدرتبار و محافظهکار است. این ویژگیها به مراتب اغواکنندهتر هستند.
6️⃣ #رسانههای_غربی به شکل تراژیکی #مضحک هستند. آنها مدام تکرار میکنند «روسیه منزوی شده. روسیه منزوی شده.» اما وقتی به رأیها در سازمان ملل نگاه میکنیم میبینیم که ۷۵درصد جهان دنبالهروی غرب نیستند. اینجاست که غرب خیلی کوچک به نظر میرسد.
7️⃣ اگر از منظر انسانشناسیک به شکاف بین غرب و بقیهٔ جهان نگاه کنیم متوجه میشویم که کشورهای غربی معمولاً دارای ساختار خانوادههای هستهای [nuclear family] و نظام خویشاوندیِ دوطرفه [bilateral] هستند؛ یعنی رابطهٔ خویشاوندی مردانه و زنانه در تعیین وضعیت اجتماعی فرزند نقش مشابهی دارد. در بقیهٔ جهان، در اکثر سرزمینهای بههمپیوستهٔ آفریقا-اروپا-آسیایی ما شاهد جوامع و نظام خانوادگیِ پدرتبار هستیم. چنین است که این درگیری [در اوکراین] که در رسانههای ما به عنوان یک نزاع بر سر #ارزشهای_سیاسی معرفی میشود، در لایهای عمیقتر، نزاع بر سر #ارزشهای_انسانشناسانه است. ناخودآگاه بودنِ این شکاف و عمقِ آن است که این درگیری را خطرناک میکند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
💥 اندیشکدهٔ مطالعات یهود را در شبکهٔ اجتماعی #ویراستی هم دنبال کنید:
👉 https://virasty.com/jscenter
💎 صفحات رسمی اندیشکدهٔ مطالعات یهود:
👉 https://zil.ink/jscenter
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : یکشنبه
🌞 ٢۵ دی ۱۴٠١ هجریشمسی
☪️ ٢٢ جمادیالثانی ۱۴۴۴ هجریقمری
✝️ ١۵ ژانویه ۲۰٢٣ میلادی
🕎 ٢٢ طِوِت ۵۷۸٣ عبری
🌍 مناسبتهای قمری
✍ مرگ #ابوبکر بن ابیقحافه در سن ۶٧ سالگی، پس از ٢سال و ٣ماه و ٢٢روز غصب خلافت (١٣ق)
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
💳 فعالیت اندیشکدهٔ مطالعات یهود خصوصی بوده و تنها از طریق #کمکهای_مردمی حمایت میشود. شما هم اگر به حمایت مالی از اندیشکده علاقهمند هستید، از طریق شمارهٔ کارتی که در قسمت توضیحات کانال اعلام شده، اقدام نمایید.
✡ ابوبکر؛ عامل نفوذی یهود (١)
1⃣ جبههٔ #یهود برای #نفوذ به درون حاکمیت، در پی کسی بودند که از عهدهٔ دو مأموریت برآید:
👈 ١. در کنار رسولخدا بهگونهای رفتار کند که مسلمانان او را شخصیتی برجسته و توانمند برای #خلافت بشناسند.
👈 ٢. سازمانی ایجاد کرده و کسانی را گرد هم آوَرَد كه حكومت او را بهرسمیّت بشناسند و در حمایت از او تلاش کنند و مسلمانان را گرد او جمع نمایند.
💥👈 #ابوبکر بهترین گزینه برای انجام این مأموریت شناخته شد.
2⃣ جایگاه اجتماعی ابوبکر او را گزینهٔ مناسبی برای #نفوذ ساخته بود. در حالیکه گروندگان به پیامبر نوعاً جوان هستند، ابوبکر تنها ٣سال از پیامبر کوچکتر است. مسلمانان هرگاه دور رسولالله جمع شوند و او را نیز کنار رسولالله ببینند، بهدلیل سنّ بالای ابوبکر، او را بهعنوان نفر دوم اسلام میشناسند.
3⃣ افزون بر اینها، او در مکّه صاحبنام بود. بنابراین اگر در این سیستم نفوذ یابد، طبیعتاً در بین اصحاب رسولالله شهرت خواهد یافت.
4⃣ وضعیت مسلمانان در مکه نیز زمینه را فراهمتر کرده بود. هستهٔ اصلی اسلام، پس از علنی شدن، بیش از ۴٠نفر نبود و بهتدریج افراد دیگر به آنها اضافه میشدند.
5⃣ او با این ویژگیها و با پشتوانهٔ برنامهریزی قوی، بهآسانی میتوانست خود را بهعنوان شخص برجستهٔ پس از رسولخدا به مسلمانان معرفی کند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡ ابوبکر؛ عامل نفوذی یهود (٢)
✍ ممکن است این شبهه پیش آید که رفتارهای #ابوبکر، مثبت و در جهت تقویت اسلام بوده است! اما آنان در واقع به رسولخدا (ص) ایمان نداشتند و آن رفتارها، ظاهری نمادین از دین داشت و در حقیقت برای انگیزههای غیرخدایی صورت میگرفت.
👈 هدف، کسب شخصیت نزد مردم بود تا در زمان مناسب بتوانند خلافت را از مسیر خود منحرف نمایند.
💥 ما برای این ادعا که ابوبکر و یارانش هیچگاه به رسولخدا (ص) ایمان نیاوردند، سه شاهد میآوریم:
1⃣ امیرمؤمنان (ع) در بیانی میفرمایند: «هیچکدام از آن #سه_نفر با رسولخدا (ص) پیشینه و سابقهای را نداشتند». معلوم است منظور ایشان عدم پیشینهٔ مثبت است، چرا که آنان در بسیاری از جریانات صدر اسلام حضور داشتند. پس یعنی: آنان سابقهای که به نفع اسلام و رسولخدا بوده و با انگیزهٔ الهی باشد، ندارند.
2⃣ امام علی (ع) در جای دیگر میفرمایند: اگر #قریش اسم رسولخدا (ص) را وسیلهای برای رسیدن به ریاست و عزّت قرار نمیدادند، هرگز خداوند سبحان را پس از رحلت پیامبر بهاندازهٔ یک روز هم عبادت نمیکردند.
3⃣ حذیفه در بیانی میگوید: قسم به خدا، اینان اعمالی انجام دادند که کاشف از این است که بهاندازهٔ یک چشم به هم زدن به خدا و رسولش ایمان نداشتند.
🔸 در ادامه، به بیان جزئیات برنامههای ابوبکر در #نفوذ به سازمان حکومتی پیامبر خواهیم پرداخت.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡ ابوبکر؛ عامل نفوذی یهود (٣)
🌐 الف. شخصیتپردازی
✍ #ابوبکر در بین مردم مکه صاحبنام بود و جایگاه ویژهای داشت. روشن است که مسلمانان از اسلام آوردن او خشنود شده باشند و او نیز برای انجام مأموریت خود، سعی داشت این ذهنیّت را همواره زنده نگهدارد؛ بنابراین در این راستا دست به تلاشهایی چند زد:
1⃣ همراهی با رسولخدا (ص)
👈 ابوبکر، همواره در تلاش بود که مردم او را از اصحاب خاص پیامبر (ص) بشناسند و در رسیدن به این مقصود، در صدد ملازمت با پیامبر در رویدادهای تاریخساز و مهم اسلام بود. وی میخواهد خود را رنجکشیده برای اسلام معرفی کند؛ کسی که در شناساندن پیامبر (ص) به مردم کوشش فراوان کرده است. با این کار، مردم با شناخت پیامبر (ص) او را نیز میشناسند. حضور ابوبکر در «بیعت عقبهٔ دوم» یکی از این موارد است.
2⃣ کمکهای مالی
👈 اقدام دیگر ابوبکر برآوردن نیاز مالی اسلام و مسلمانان بود. با این شیوه، مسلمانان اعتماد کاملی به حُسننیّت او مییافتند. برای نمونه، برخی معتقدند ابوبکر #بلال حبشی را پس از اسلامش از صاحب او خریداری کرد. بنابراین وقتی ابوبکر به حکومت میرسد، تاریخ مبارزهای از بلال با غاصبان حکومت ثبت نکرده است. نام بلال در زمرهٔ یاران ممتاز امام علی (ع) که در خانهٔ حضرت تجمع کردند، مشاهده نمیشود؛ هرچند در میان یاران غاصبِ خلافت نیز نام او مشاهده نشده است.
3⃣ دعوت به اسلام
👈 ابوبکر تلاش گستردهای کرد که افراد از طریق او به اسلام در آیند؛ چرا که میدانست اینان سرانجام پیامبر اکرم (ص) را به پیامبری خواهند پذیرفت و اگر از مسیر او پیامبر را بپذیرند، و بهواسطهٔ او مسلمان شده باشند، در آینده سوءنیّت او را نمیپذیرند.
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع:
👉 https://jscenter.ir/judaism-and-islam/jewish-intrigue/4826
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡ ابوبکر؛ عامل نفوذی یهود (۴)
🌐 ب. تشكیل سازمان
✍ مأموریتِ دوم #ابوبکر این بود که سازمانی تشکیل دهد، و گروهی را گرد هم آورد که به #خلافت وی معتقد باشند. بدیهی است هرچه این سازمان زودتر تشکیل شود، سریعتر میتوانند #نفوذ کنند و برای خود چهرهای مناسب نزد مردم بپردازند؛ بنابراین پایهٔ سازمان #نفاق در مکه گذارده شد. وی کسانی را فراخواند و هستهٔ اصلی را تشکیل داد و با گذشت زمان کسانی را به سازمان افزود. در ادامه، شواهدی بر تشکیل سازمان توسط ابوبکر و رهبری وی بر آن، ارائه خواهد شد:
1⃣ دعوت ویژهگان به اسلام
👈 ابوبکر کسانی را به اسلام دعوت میکرد که اولاً: او را قبول داشتند؛ ثانیاً: از قریش بودند. روشن است اگر ابوبکر بخواهد سازمانی را با این افراد تأسیس کند، رهبر این سازمان خواهد بود. مورّخان کسانی را که بهدست ابوبکر مسلمان شدهاند، چنین برمیشمرند:
👈 عثمان، ابوعبیدة بن جراح، طلحه، عبدالرحمن بن عوف، زبیر، سعد بن ابیوقاص، عبیدة بن حارث و ارقم بن ابیالارقم. اسامی پنج تن از این اشخاص در شواهد بعدی تکرار خواهد شد و درمییابید که سازمان ابوبکر با این پنج تن بههمراه عمر بن خطاب تشکیل شد.
2⃣ ترور پیامبر (ص)
3⃣ صحیفهٔ ملعونه
4⃣ سرپیچی از لشکر اسامه
5⃣ نماز ابوبکر
6⃣ توطئهٔ سقیفه
7⃣ حمایت سازمانی از ابوبکر
8⃣ شهادت دروغ
📖 متن کامل این شواهد را بههمراه منابع آن در سایت اندیشکده مطالعه کنید:
👉 https://jscenter.ir/judaism-and-islam/jewish-intrigue/4828
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : دوشنبه
🌞 ٢۶ دی ۱۴٠١ هجریشمسی
☪️ ٢٣ جمادیالثانی ۱۴۴۴ هجریقمری
✝️ ١۶ ژانویه ۲۰٢٣ میلادی
🕎 ٢٣ طِوِت ۵۷۸٣ عبری
🌍 مناسبتهای شمسی
✍ فرار #محمدرضا_پهلوی از ایران (١٣۵٧ش)
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
💳 فعالیت اندیشکدهٔ مطالعات یهود خصوصی بوده و تنها از طریق #کمکهای_مردمی حمایت میشود. شما هم اگر به حمایت مالی از اندیشکده علاقهمند هستید، از طریق شمارهٔ کارتی که در قسمت توضیحات کانال اعلام شده، اقدام نمایید.