✡ دولتی #نژادپرست که طی قریب به هفتاد سال موجودیتش نتوانسته قانون اساسی تدوین کند! (1)
✍ عبدالله شهبازی
1⃣ در #اسرائیل متنی واحد بعنوان #قانون_اساسی وجود ندارد و آنچه در اسرائیل «قانون اساسی» نامیده میشود مجموعهای از قوانین مربوط به حوزههای مختلف است نه «قانون اساسی» که از سال ۱۹۴۸م تا به امروز وعده تدوین آن داده میشود ولی هنوز تدوین نشده است!
2⃣ در اسرائیل میان مجموعه «قوانین اساسی» فوق با قوانین عادی تفاوت جدی دیده نمیشود و گاه محاکم خود را ملزم به تبعیت از «قوانین اساسی» مذکور نمیدانند. این امر در مواردی جامعه اسرائیل را با چالشهای حقوقی مواجه کرده است.
3⃣ هفت دهه تعلل حکومت اسرائیل در تدوین «قانون اساسی» بدلیل رویه «انعطاف پذیر» قضایی در این کشور، یا وجود «قانون اساسی نرم»، نیست بلکه به دلیل #تناقضات_ذاتی و غیرقابل حلی است که دولت اسرائیل بر بنیاد آن بنا شده.
4⃣ دولت اسرائیل بر بنیاد قطعنامه ۱۸۱ مجمع عمومی سازمان ملل (۲۹ نوامبر ۱۹۴۷) تأسیس شد که پس از اتمام قیمومیت بریتانیا بر سرزمین فلسطین، تأسیس دو دولت #یهودی و عرب در فلسطین، و نیز تضمین بیطرفی قدس، را اعلام کرد. قطعنامه فوق دولتهای یهودی و عرب فلسطین را موظف میکند که پس از استقرار برای دولتهای خود به تدوین «قانون اساسی دمکراتیک» دست زنند.
5⃣ دولت اسرائیل با صدور اعلامیه ۱۴ مه ۱۹۴۸، یک روز قبل از اتمام قیمومیت بریتانیا بر فلسطین، در #تلآویو اعلام موجودیت کرد و #دیوید_بنگوریون، رئیس اجرایی «سازمان جهانی صهیونیست» و رئیس «آژانس یهود در فلسطین»، تأسیس #دولت_یهود در «ارض ایزرائیل» بنام «دولت اسرائیل» را اعلام نمود!
6⃣ اعلامیه تأسیس دولت اسرائیل، برای رعایت مفاد قطعنامه ۱۸۱ مجمع عمومی سازمان ملل، اعلام کرد: «دولت اسرائیل... برابری کامل حقوق اجتماعی و سیاسی را برای تمامی سکنه خود صرفنظر از دین، نژاد و جنسیت تضمین و آزادی دین، وجدان، زبان، تحصیل و فرهنگ را تأمین خواهد کرد، و از اماکن مقدسه برای همه ادیان صیانت خواهد نمود و به اصول مندرج در منشور سازمان ملل وفادار خواهد بود.»
🔸 ادامه دارد...
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ دولتی #نژادپرست که طی قریب به هفتاد سال موجودیتش نتوانسته قانون اساسی تدوین کند! (2)
✍ عبدالله شهبازی
7⃣ تناقض میان هویت «یهودی» و «دمکراتیک» دولت اسرائیل با همین اعلامیه آغاز شد: اعلامیه فوق از سویی برای تأسیس #دولت_یهود صادر شده و از سوی دیگر، برای مراعات قطعنامه سازمان ملل، مدعی ایجاد جامعه دمکراتیک و تأمین آزادیهای مدنی برای همه شهروندان است. از همان زمان، حاخامها و احزاب و قاطبه «یهودیان دینگرا»، که در ترکیب گردانندگان دولت اسرائیل اقتداری کمتر از #یهودیان_سکولار نداشتند، مخالفت خود را با قانونی که اقتدار دولت را فراتر از اقتدار متون دینی و تلمودی قرار دهد اعلام کردند.
8⃣ دولت اسرائیل در بدو تأسیس اعلامیهای صادر کرد و وعده داد که به زودی، قبل از اول اکتبر ۱۹۴۸، «قانون اساسی اسرائیل» را تدوین خواهد کرد. این وعده تحقق نیافت. در ۲۵ ژانویه ۱۹۴۹ اولین پارلمان اسرائیل، که «کنشت اول» نامیده میشود، آغاز به کار کرد. اولین «کنشت»، پس از بحثهای فراوان، نتوانست در زمینه تدوین قانون اساسی به نتیجه رسد.
9⃣ #استیون_مازی، استاد علوم سیاسی در نیویورک و نویسنده کتاب «قانون اساسی اسرائیل: دین و لیبرال دمکراسی در دولت یهود» (۲۰۰۶)، مقارن با انتشار کتاب چالش برانگیز خود، در روزنامه نیویورک تایمز نوشت:
✍ «قریب به شش دهه پس از تأسیس دولت اسرائیل، اعضای پارلمان جدید میکوشند کار تدوین پیشنویس قانون اساسی را تکمیل کنند. بزرگترین چالش آنها ایجاد انسجام میان هویت دوگانه اسرائیل است: دولتی که میخواهد هم یهودی باشد هم دمکراتیک. از قدیم میگفتند هر دو یهودی سه نظر دارند! متن پیشنویس نه هزار صفحهای قانون اساسی اسرائیل، سرشار از این تناقضات است. یکجا میگوید: "اسرائیل دولتی یهودی و دمکراتیک است"، در جای دیگر نوشته شده: "اسرائیل دولت مردم یهودی است" یا "دولتی است که در آن ملت یهود حق تعیین سرنوشت خود را تحقق یافته میبینند." این متن با مخالفتهای فراوان هم در پارلمان و هم در جامعه حاخامی [روحانیون اسرائیل] مواجه شده. احزاب مذهبی اعتراض میکنند که پیشنویس انحصار جامعه حاخامها را در امور ازدواج و طلاق و تدفین یهودیان اسرائیلی نادیده گرفته، هواداران آزادیهای مدنی معترضاند که پیشنویس فاقد تصویری روشن برای از میان بردن این انحصار و پایان دادن به کاسبی حاخامها در این امور است. احزاب عرب [فلسطینی] رسمی کردن هویت یهودی دولت اسرائیل و سیاست مهاجرت یهودیان را نمیپذیرند...»
📚 Steven V. Mazie, “You Say You Want a Constitution,” New York Times, March 30, 2006.
👉 http://www.nytimes.com/2006/03/30/opinion/you-say-you-want-a-constitution.html
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💠💠 اکنون هم اولاد فاطمه زندهاند.
🌐 یکی از حماسیترین نطقهای امام خمینی (ره):
🌹 #اولاد_فاطمه ـ سلاماللّه علیها ـ در طول تاریخ اسلام همیشه در برابر دستگاههای ظالم و جائر ایستادند و از اسلام دفاع کردند؛ زجرها کشیدند؛ ناسزاها شنیدند؛ لای جرز قرار گرفتند؛ دستهجمعی سربریده شدند، قتل عام شدند، به شهادت رسیدند، معالوصف مقاومت کردند و نگذاشتند که بدخواهانْ اسلام را از بین ببرند و احکام خدا را محو و نابود کنند.
🌹 اکنون بحمداللّه اولاد فاطمه زندهاند، در قم اولاد فاطمه هستند، در مشهد اولاد فاطمه هستند، در نجف اولاد فاطمه هستند، در سایر بلاد اولاد فاطمه هستند، اینها نمینشینند تا دولتها هر خیانتی که خواستند بکنند و احکام قرآن را پایمال کنند. تا اولاد فاطمه زندهاند، اجازه نمیدهند که دشمنان به مقدسات اسلام تجاوز کنند و مقدرات مسلمین رابه دست #یهود و #اسرائیل بسپرند.
👈 قم، مسجد اعظم ۱۳۴۱/۱۲/۲۹
👉 goo.gl/4jajkA
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💠 سند تازه افشا شده حکومت عثمانی (1)
☪️ قدس و فلسطین متعلق به فلسطینیان است
1️⃣ تعداد 171 هزار و 306 سند قانونی در 46 دفتر ثبت مربوط به #اورشلیم در آرشیو امپراتوری #عثمانی وجود دارد.
2️⃣ از میان اینها، 113 هزار و 365 سند مربوط به مایملک شخصی و 37 هزار و 671 سند متعلق به بنیادها و مؤسسات است.
3️⃣ علاوه بر این، آرشیوهای ترکیه دارای سوابق بین سالهای 950 هجری تا 1917 میلادی است.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💠 سند تازه افشا شده حکومت عثمانی (2)
☪️ قدس و فلسطین متعلق به فلسطینیان است
1️⃣ در میان سوابق ثبتشده مربوط به داراییهای شخصی، 139 سند متعلق به سلطان #عبدالحمید_دوم است که 137 مورد آن در گذشته به خزانهداری انتقال یافته و 2 موردی که باقیمانده در منطقه «اریحا»یِ #اورشلیم نگهداری میشود.
2️⃣ سوابق گویای این است که یک قطعه زمین با مساحت 3 هزار متر مربع در آنجا به نام سلطان عبدالحمید دوم بوده است.
3️⃣ سندی که متناش نشان میدهد که اورشلیم و #فلسطین متعلق به فلسطینیان است، در اختیار مقامات فلسطینی قرار گرفته و اسراییلیها هم علیرغم آگاهی از وجود چنین سندی، هیچگاه خواستار آن از ترکیهایها نشدهاند چرا که با این عمل، رسماً تایید میکردند که اشغالگر هستند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💠 سند تازه افشا شده حکومت عثمانی (3)
☪️ قدس و فلسطین متعلق به فلسطینیان است
1️⃣ قراردادی بین فلسطینیان و اردن وجود دارد که طبق آن، اردن وظیفهی ابقا و تعمیر زیرساختهای قدس (#اورشلیم) را بر عهده گرفته است.
2️⃣ در سال 2016، طبق درخواست اردن، ترکیه اقدام به انتشار رونوشتهایی از اسناد مربوط به آن کرد.
3️⃣ سلطان #عبدالحمید_دوم در سال 1876 بر تحت سلطنت نشست و پیوسته بر مدار حمایت از مسلمانان حرکت نمود.
4️⃣ وی هیچکدام از پیشنهادهای تطمیعکننده #تئودور_هرتزل (بنیانگذار صهیونیسم) و یارانش در قبال همراهی با تشکیل #دولت_یهود را نپذیرفت.
5️⃣ و سرانجام در پی قدرت گرفتن بیشتر، با تحریک اروپاییها و #صهیونیستها، در سال 1909 رسما از خلافت کنار گذاشته شد.
🌐 منبع: پایگاه تحلیلی گلوبال ریسرچ
👉 https://www.globalresearch.ca/records-of-jerusalem-deeds-found-in-ottoman-archives-the-deeds-prove-that-palestine-belongs-to-palestinians/5622453
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter