✡ ترجمه اشتباه یک لغت و تاثیر آن بر مجسمه حضرت موسی اثر میکل آنژ
1⃣ بیگمان از گذشتههای دور تا به امروز کشیدن نقاشی و ساخت تمثال از شخصیتهای #کتاب_مقدس امری مرسوم بوده است. تمثال داوود نبی، حضرت عیسی، مریم مقدس و... در این میان حضرت موسی نیز از این رسم بی بهره نمانده است.
2⃣ یکی از مجسمههای معروف حضرت موسی ساختهی "میکلآنژ" در سالهای ۱۵۱۳ تا ۱۵۱۵ میلادی میباشد. جنس این مجسمه از مرمر است و در کلیسای «سن پیترو» در شهر تاریخی رم قرار دارد.
3⃣ نکته مهم و قابل ذکر در مورد این مجسمه و برخی دیگر از تمثالهای مربوط به حضرت موسی وجود دو شاخ بر روی سر ایشان است!
4⃣ علت این امر بنا به گفته محققین، ترجمه اشتباه کتاب مقدس از #عبری به زبان لاتین در ترجمه #ولگات است. در این کتاب، مترجم وقتی به آیه 29، باب 34 از کتاب خروج رسید که گفته بود:
📚 «وقتی موسی با دو لوح سنگی از کوه سینا فرود آمد، شعاعهای نور از چهرۀ موسی قابل مشاهده بود...»
از کلمه عبری که دارای دو معنا بود، «شعاع» و «شاخ»، به اشتباه معنای شاخ را برداشت کرد! چرا که مترجم مسیحی ولگات (جروم) گمان میکرد جز مسیح کسی هالهی نور در اطراف سرش نداشته است؛ لذا آن آیه را به لاتین اشتباه ترجمه کرد و همین ترجمه نادرست بر هنر دوره رنسانس موثر افتاد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ «فرقه» و «سرویس اطلاعاتی»
✍ عبدالله شهبازی
1⃣ میان #فرقه و #سرویس_اطلاعاتی نوعی دادوستد در کار است.
2⃣ زمانی که «فرقه» به مصلحت بداند نیروها و امکانات خود را در اختیار «سرویس اطلاعاتی» قرار میدهد، ولی این بدان معنا نیست که از سرویس اطلاعاتی تبعیت میکند.
3⃣ «فرقه» منافع و اهداف خود را دارد و رابطه آن با «سرویس اطلاعاتی» از جنس تعامل و دادوستد متقابلاً سودمند، نه تبعیت، است.
4⃣ در تاریخ غرب نیز چنین بوده است. شبکه اطلاعاتی #یوسف_ناسی [یهودی] و #آلوارو_مندس [یهودی] و دکتر #هکتور_نانز پزشک مخصوص ملکه الیزابت اول [یهودی]، در سده شانزدهم، شبکه اطلاعاتی که سِر #سولومون_مدینا [یهودی] در اواخر سده هفدهم و اوائل سده هیجدهم در بریتانیا پدید آورد، شبکه اطلاعاتی #روچیلدها [یهودی] در غرب و شبکه #ساسونها [یهودی] در ایران و عراق و هند و چین و سایر کشورهای شرقی در سدههای نوزدهم و بیستم، منافع گردانندگان این شبکهها را تأمین میکردند ولی در تعامل با سرویس اطلاعاتی بریتانیا به طرف معامله خود نیز سود میرسانیدند.
5⃣ مواردی نیز میشناسیم که این تعامل به سود فرقه نبوده و فرقه راه خود را، برغم سرویس اطلاعاتی و گاه در تعارض با آن، رفته است.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ بررسی و نقد نظریه اقتباس قرآن از عهدین
📜 چكیده
1️⃣ #اقتباس_قرآن_از_عهدین، مهمترین نظریه دربارهی مصادر قرآن و دارای شهرت و پذیرش زیادی در میان خاورشناسان است و مهمترین مستند آن، آموزههای مشترک دو کتاب است.
2️⃣ براین اساس، (كه وحیانی بودن قرآن و نبوت پیامبر اسلام را نفی میكند)، آن حضرت بسیاری از آموزههای #عهدین را از طریق برخی افراد و گروههای #یهودی و مسیحی فراگرفته است.
3️⃣ هدف این پژوهش، نقدِ نسبتاً جامع نظریهی اقتباس و دفاع از وحیانی بودن قرآن است.
4️⃣ نگارنده تلاش دارد با بررسی تطبیقی و تأكید بر برخی تفاوتهای مهم محتوایی و زبانی میان آموزههای مشترک قرآن و عهدین، اقتباسی بودنِ قرآن را رد كند.
5️⃣ وجود گزارشهای متضاد، متناقض و متباین جزئی، در روایتهای تاریخی مشترک، وجود گزارشهای متغایر و نیز تفاوت جوهری در سبک و ساختار بیانی آن دو، فقدان تناقضهای درونی عهدین در قرآن، از جملهی این تفاوتهای مهم است.
6️⃣ وجود منبع مشترك وحیانی برای دو كتاب / سكوت یا مسلمان شدن گروهی از علمای یهود و نصارا / انتقاد شدید قرآن از یهودیان و مسیحیان / ناسازگاری اقتباس كردن با شخصیت پیامبراكرم (ص) / تحدی و مبارزهطلبی قرآن و تأكید بر وحیانی بودن خویش / وجود شأن نزولهای متعدد برای آیات قرآن / دلایل دیگر نقد #نظریه_اقتباس قرآن میباشد.
✍️ نویسنده: علی اسدی / استادیار پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
👇👇 دانلود مقاله 👇👇
بررسی_و_نقد_نظریه_اقتباس_قرآن_از.pdf
1.14M
✡ #دانلود_مقاله | بررسی و نقد نظریه اقتباس قرآن از عهدین
✍ نویسنده: علی اسدی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💠 اختصاصی اندیشکده مطالعات یهود
✡️ سه سند از بهائیت، اسرائیل و ساواک
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
✡ نمونهای از #نفوذ یهود در کتب درسی دانشگاهی
1️⃣ کتاب «مدیریت بهداشت و درمان» تالیف «دکتر سعید آصفزاده»، کتاب رفرنس برای آزمون «کارشناسی ارشد» رشتهی «مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی» است.
2️⃣ در این کتاب آموزشیِ مدیران آیندهی جمهوری اسلامی ایران! بنیاد صهیونیستی و شیطانی #راکفلر اینگونه معرفی شده است:
3️⃣ «این بنیاد یک سازمان #بشردوستانه است که در سال 1013 بر پا گردید و هدف آن ارتقای بهزیستی انسانها در سراسر جهان است. کارهای این بنیاد در سالهای اولیه بر خدمات بهداشت عمومی و آموزش بهداشت تأکید داشت ولی بعدها به پیشرفت علوم انسانی، اجتماعی و کشاورزی هم توجه نمود.»
4️⃣ به نظر شما به کسانی که بعد از آموزش چنین مطالبی به پستهای مدیریتی نظام دست پیدا میکنند، میتوان امیدی داشت که کشاورزی و بهداشت کشور را در مقابل #تراریخته ها و #بیوتروریسم یهودی محافظت كنند؟!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter