✡ نفرت جهانی از یهود (1)
1⃣ در سال 1649 #اولیور_کرامول حمایت مجلس انگلستان را برای اعدام #چارلز_اول به اتهام خیانت به کشور کسب مینماید.
2⃣ پس از آن کرامول به #یهودیان اجازه میدهد تا بار دیگر وارد #انگلستان شوند.
3⃣ این عمل در واقع فرمان اخراج همیشگی #یهودیان از انگلستان را که در سال 1290 توسط #ادوارد_اول صادر شده بود لغو میکرد.
4⃣ انگلستان اولین کشوری نبود که #یهودیان را از قلمرو خود اخراج میکرد.
5⃣ در ادامه فهرست ناقصی از مناطقی آمده است که #یهودیان در طی یک هزار سال گذشته، گاهی اوقات یا به دفعات از آنجا اخراج شدهاند:
📖 متن مقاله در سایت اندیشکده:
👉 http://yon.ir/tanafor
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ نفرت جهانی از یهود (2)
🎯 #برنارد_لازار نویسندهی مشهور #یهودی در کتاب خود با عنوان «احساسات یهودستیزی در تاریخ و علل آن»، در خصوص #اخراج_یهودیان از قلمروهای مختلف مینویسد:
✍ «اگر این خصومت یا حتا نفرت تنها در یک دورهای خاص و یا در یک کشور خاص نسبت به یهودیان ابراز میشد، روشنکردنِ علل محدود این بیزاری کاری بس آسان میبود؛ اما برعکس، این جماعت در هر جامعهای که اقدام به تشکیل اجتماع دادند، مورد نفرت واقع شدند؛ بنابراین:
1⃣ از آنجا که دشمنان یهودیان از نژادهای مختلف بودند،
2⃣ از آنجا که آنان در کشورهایی بسیار دور از یکدیگر سکونت داشتند،
3⃣ از آنجا که قوانین مختلفی بر آنان حکمفرما بوده و تحت نفوذ اصول متضادی بودهاند،
4⃣ از آنجا که نه اخلاق مشابهی داشتند و نه رسم و رسوم یکسانی،
5⃣ از آنجا که الهامبخش آنان گرایشات ناهمانندی بود که قدرت قضاوت همسان را از آنان سلب میکرد،
👈 پس علت اصلی احساسات ضدیهودی، همواره از وجود خود قوم اسرائیل نشأت گرفته است، نه آنانی که بر ضد این قوم به مبارزه پرداختهاند.»
📖 متن مقاله در سایت اندیشکده:
👉 http://yon.ir/tanafor
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ نفرت جهانی از یهود (3)
✍ پروفسور جسی اچ. هولمز در کتاب خود تحت عنوان «یهودیان امریکایی»، مینویسد:
1⃣ بعید به نظر میرسد خصومت در قبال یهودیان در جایجای نقاطی از این جهان که یهودیان و غیریهودیان با هم معاشرت دارند، تنها یک پیشآمد بوده باشد.
2⃣ از آن جایی که یهودیان جزو مشترک این وضعیت به حساب میآیند، در ظاهر اینگونه به نظر میرسد که دلیل این مسئله از خود آنان نشأت میگیرد تا گروههای بسیار مختلفی که چنان احساس بیزاری را نسبت به آنان ابزار میدارند.
📖 متن مقاله در سایت اندیشکده:
👉 http://yon.ir/tanafor
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ لیبرالیسم نخست فرد را بر جمع مقدم میدارد و با اصالت بخشیدن به فرد، معتقد میگردد که جامعه بهخاطر فرد بهوجود آمده نه فرد برای جامعه و در نتیجهی این تصور است که پذیرش هرگونه ساختارهای جمعیِ از پیش بر جا مانده، همانند مذهب، خانواده، قومیت و در مجموع سنتهای اجتماعی، اموری فاقد ارزش تلقی میشوند!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ فردگرایی اخلاقی در عصر کازابلانکا (1)
🎯 تجربهای چهلساله از #لیبرالیزاسیون_دولتی (قسمت سوم)
1⃣ همانگونه که در قسمت اول این مقاله به استحضار رسید، #لیبرالیسم (Liberalism) روشی است که مبتنی بر آن، فرد در انجام امور خود از آزادی مطلق برخوردار بوده و با اعتقاد کامل نسبت به مباح بودن تمامی امور و شئون زندگی، رویکرد خود را مبتنی بر #اباحهگری تنظیم مینماید و در این مسیر هیچ امر و نهیی را در زندگی برنمیتابد و هیچ واجب و حرامی را مشروع نمیانگارد.
2⃣ موضوعی که با اصول فکری ویژه و مبانی شاخصی شناخته میشود که شاید اصلیترین و مهمترین آن را بتوان #فردگرایی (Individualism) و اصالت بخشیدن به فرد دانست، که پیش از این و در قسمت دوم این مقاله، سعی شد تا برخی از جوانب این تفکر بررسی شده و مشخص شود که مبتنی بر نظریهی فردگرایی، فعل و انفعالهایی که میان انسانها صورت میگیرد، از ماهیتی واقعی برخوردار نبوده و شکلگیری جوامع و اجتماعات انسانی، مرکبِ واقعی محسوب نمیشود.
3⃣ این اساس، همهی پدیدههای اجتماعی را موضوعاتی قابل تبیین و همراه با توجیههایی روانشناسانه تبیین مینماید و در مجموع سبب میشود تا فرد بر مسندی طاغوتی نشسته و ادعای خدایی نماید و منفعت خویش را بر مصلحتِ وحیانیِ جامعهی بشری رجحان بخشد.
4⃣ بهعبارت دیگر، مسلک #لیبرال (Liberal)، نخست فرد را بر جمع مقدم میدارد و با اصالت بخشیدن به فرد (Individualism)، معتقد میگردد که جامعه بهخاطر فرد بهوجود آمده نه فرد برای جامعه و در نتیجهی این تصور است که پذیرش هرگونه ساختارهای جمعیِ از پیش بر جا مانده، همانند مذهب، خانواده، قومیت و آیینها و در مجموع سنتهای اجتماعی، اموری فاقد ارزش تلقی میشوند که اسباب استیلای تام بر فردیت انسانها را محقق و آزادی مطلق آدمی را مخدوش میسازند!
✍ نویسنده: م. شاهحسینی
📖 متن کامل مقاله را اینجا مطالعه كنيد:
👉 goo.gl/eNTxgG
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ اگر چه فردگرایی و اصالت بخشیدن به فرد، با نظریات فیلسوفانی همچون «توماس هابز» و «آدام اسمیت» تبیین و شناخته شد، اما در واقع این صنعت سینمای غرب و بالاخص سینمای هالیوود است که با ساخت فیلمهایی همچون «کازابلانکا» به تبیین شاخصههای فردگرایی در جوامع لیبرال مبادرت میورزد!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ فردگرایی اخلاقی در عصر کازابلانکا (2)
🎯 تجربهای چهلساله از #لیبرالیزاسیون_دولتی (قسمت سوم)
1⃣ اگر چه #فردگرایی (Individualism) و اصالت بخشیدن به فرد، در فلسفه سیاسی و اقتصادی، با نظریات فیلسوفانی همچون «توماس هابز» و «آدام اسمیت» تبیین و شناخته شد، اما در واقع این صنعت سینمای غرب و بالاخص سینمای #هالیوود است که به تبیین شاخصههای فردگرایی در جوامع لیبرال مبادرت میورزد.
2⃣ بهعنوان نمونه، #کازابلانکا (Casablanca) اثر سینمایی شاخصی است که در طی جنگ جهانی دوم و در اوج دوران «نبرد آتلانتیک» یعنی در سال ۱۹۴۲م ساخته شد و پردهی نقرهای سینما را به تسخیر خود درآورد؛ فیلمی تبلیغاتی برای ایالات متحده آمریکا که طی آن هالیوود توانست از همان ابتدای فیلم سخن از نگاه حسرتبار اروپایِ دربند به آمریکای آزاد و #سبک_زندگی_آمریکایی را به مخاطبان خود حقنه نماید!
3⃣ در پایانِ فیلم نیز، شخصیت اصلیِ فیلم یعنی «ریک بلین» با بازی شاخصِ #هامفری_بوگارت (Humphrey Bogart) را بهعنوان نماد ایالات متحده، در قامت #منجی و نجاتدهنده برای اروپا میبینیم كه بهواسطهی او، «ویکتور لازلو»، رهبر جنبش پایداری چکسلواکی که نازیها همهجا دربهدر به دنبالش هستند، از چنگال نازیهای خونآشام نجات مییابد!
4⃣ کازابلانکا بهصورت کاملاً واضحی اقدام به بسط و ترویج «سبک زندگی آمریکایی» میکند و در این میان با برجسته نمودن #اصالت_فرد (Individualism) سعی میکند تا بهرهجوییِ ممدوح و بیاعتناییِ مثبت به هر نوع ایدئولوژی و عقیدهی جمعباورانه را در سبک زندگیِ تراز و آرمانیِ انسان آمریکایی ترسیم کند و با اصل قرار دادن موضوعِ فردیّت، ارزش روابط اجتماعی را نه بر پایهی یک آرمان اجتماعی، بلکه بر پایهی ارتباط نزدیک افراد ترویج نماید.
✍ نویسنده: م. شاهحسینی
📖 متن کامل مقاله را اینجا مطالعه كنيد:
👉 goo.gl/eNTxgG
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ تغییر «ریک بلین» (شخصیت اصلی فیلم کازابلانکا) و تبدیل او به یک مبارز عملگرا در انتهای فیلم را میبایست در راستای تجلّی فردگرایی لیبرالهای آمریکایی و بهمثابه تغییر رفتار این کشور در مقطع حساس جنگ جهانی دوم ارزیابی نمود، مقطعی که ایالات متحده آمریکا به کمک متحدانِ اروپاییِ خود شتافت و با دفع تهدید نازیها، سعی نمود تا زندگی فردگرایانه و سبک زندگی آمریکایی را به جهانیان حقنه نماید!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ فردگرایی اخلاقی در عصر کازابلانکا (3)
🎯 تجربهای چهلساله از #لیبرالیزاسیون_دولتی (قسمت سوم)
1⃣ ارتباطی که در فیلم #کازابلانکا بر بستر عشقِ مثلثی ریک بلین و ویکتور لازلو به همسر ویکتور، یعنی «ایلسا لاند» (Ilsa Lund) ظهور و بروز مییابد، سبب میشود تا دو دیدگاه «فردگرا»ی ریک و «جمعگرا»ی ویکتور با یکدیگر مشارکت نمایند. البته مشاركتی نه بهمنظور پیگیری یک آرمان مشترک اجتماعی، بلکه بهسبب ارتباط نزدیک افراد و گرهخوردنِ علایق ریک و ویکتور بر شخصیت زن محور داستان که بهعنوان بهرهی عاشقانهی ریک بلین در زندگی فردگرایانهاش معرفی میشود.
2⃣ پس اگر چه «ریک بلین» فردگرا، در ظاهر با فداکاریِ خود، طرز فکرِ جمعباورانهی «ویکتور لازلو» را از چنگال نازیها نجات میدهد، اما در واقع فیلم سعی میکند تا ماهیت این فداکاری را نه در پذیرش طرز فکرِ جمعگرا، بلکه در اصالت بخشیدنِ افراطی به بنیانهای فردیّت و ظهور و بروز عشق مثلثی و عمیق ریک به «ایلسا لاند» معرفی نماید!
3⃣ «ایلسا لاند»ی که اگرچه در حال حاضر همسر «ویکتور لازلو» است اما در واقع عشقِ اول و اصلیِ «ریک بلین» بوده و در حال حاضر ضمن حفظ علایقِ خود به ریک، به هیچ عنوان آرمانهای شوهرش را تایید نمیکند و به نمودی از #سبک_زندگی فردگرایانه و بهرهی اصلی ریک در زندگی مبدل گردیده است.
4⃣ از این جهت، تغییر «ریک بلین» و تبدیل او به یک مبارز عملگرا در انتهای فیلم را میبایست در راستای تجلّی #فردگرایی لیبرالهای آمریکایی و بهمثابه تغییر رفتار این کشور در مقطع حساس جنگ جهانی دوم ارزیابی نمود، مقطعی که ایالات متحده آمریکا به کمک متحدانِ اروپاییِ خود شتافت و با دفع تهدید نازیها، سعی نمود تا زندگی فردگرایانه و #سبک_زندگی_آمریکایی را به جهانیان حقنه نماید و در این میان پلان پایانی کازابلانکا و ارائهی وجههی #مسیحگونه از «ریک بلین» را میتوان اوج این تصویرسازی قلمداد نمود.
✍ نویسنده: م. شاهحسینی
📖 متن کامل مقاله را اینجا مطالعه كنيد:
👉 goo.gl/eNTxgG
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ اتحاد مؤسسات محیط زیستی با اسرائیل (1)
🎯 برای «به زانو درآوردن ایران بدون حمله نظامی»
1⃣ #توماس_کاپلان سرمایهگذار لابی صهیونیستیِ «اتحاد علیه ایران هستهای» و تأسیسکنندهی موسسه محیط زیستیِ #پنترا، معتقد است: برای به زانو درآوردن ایران باید ابتدا یک راه غیرنظامی را در پیش گرفت.
2⃣ کاپلان از بهترین ابزاری که در اختیارش بوده استفاده کرده و آن هم پشتیبانی از موسسهای بهظاهر محیط زیستی به نام #میراث_پارسیان بوده است.
3⃣ مؤسسهای که به بهانهی «حفاظت از محیط زیست» در پهنهی سرزمینیِ ایران بهدنبال #جاسوسی از اماکن نظامی و حساس بوده است.
4⃣ سال گذشته و در چنین ایامی دادستان تهران از انهدام یک #شبکه_جاسوسی خبر داد که با پوشش محیط زیستی اقدام به جمعآوری اطلاعات طبقهبندی شده از مراکز حساس و ارسال آن به خارج از کشور کرده است. شبکهی مذکور که توسط #اطلاعات_سپاه شناسایی و منهدم شده است تحت نظر #اسرائیل و عوامل منطقهای آن بوده است.
5⃣ اخیراً دادستان تهران عنوان اتهامیِ ۴ نفر از اعضای این شبکه را «افساد فی الارض» معرفی کرد و دادستان کل کشور نیز با تأیید این اتهام، بر #نفوذ و جاسوسی توسط اعضای این شبکه و برخورد جدی و قاطع در این خصوص تاکید کرد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ اتحاد مؤسسات محیط زیستی با اسرائیل (2)
🎯 برای «به زانو درآوردن ایران بدون حمله نظامی»
⚔ کانادا و جاسوسان محیط زیستی
1⃣ #شبکه_جاسوسی متصل به #موساد که در سال گذشته توسط #اطلاعات_سپاه کشف و منهدم شد، روابط ویژهای با عوامل منطقهای و جهانی #اسرائیل داشته است بهطوری که در ابتدای سال ۱۳۹۷ و پس از اقدامات صورت گرفته توسط نهادهای امنیتی کشور، دولت #کانادا و اتحادیه اروپا با وارد آورد فشار سیاسی بر ایران خواهان تغییر در وضعیت جاسوسان دستگیر شده در ایران شدند!
2⃣ همچنین دولت کانادا خواستار برداشتهشدن حکمِ ممنوعالخروجی #مریم_ممبینی شهروند دو تابعیتیِ ایرانی-کاندایی بود که همسر #کاووس_سیدامامی (مدیرعامل مؤسسه #میراث_پارسیان و از عوامل اصلی #شبکه که در زندان دست به خودکشی زد) است.
3⃣ یک وکیل کانادایی به نام #اروین_کاتلر پیگیر وضعیت مریم ممبینی و رفع ممنوعالخروجی وی از ایران میباشد. ایرون کاتلر یک وکیل سرشناس #یهودی است که ریاست سابق #کنگره_یهودیان و وزارت دادگستری را در کانادا را برعهده داشته است.
4⃣ کاتلر رابطهی بسیار خوبی با «سازمان مجاهدین خلق» دارد و طبق گزارشهای موجود در سال ۲۰۱۲ تلاش بسیاری برای خارج کردن گروهک جنایتکار #منافقین از لیست سازمانهای تروریستی انجام داده است. کاتلر در سال ۲۰۱۴ از #مریم_رجوی برای سخنرانی در پارلمان کانادا دعوت میکند. اروین کاتلر سابقهی فعالنمودن پروندههای حقوق بشری علیه ایران را نیز داشته است.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ اتحاد مؤسسات محیط زیستی با اسرائیل (3)
🎯 برای «به زانو درآوردن ایران بدون حمله نظامی»
⚔ اتحاد علیه ایران هستهای: کاپلان و میراث پارسیان
1⃣ ازجمله بنیادهای صهیونیستی که #اروین_کاتلر در آنجا حضور دارد، لابی ضدایرانی بهنام «اتحاد علیه ایران هستهای» (UANI) است.
2⃣ «اتحاد علیه ایران هستهای» یک سازمان ذینفوذ و اثرگذار مستقر در نیویورک میباشد که برای جلوگیری از دستیابی ایران به قدرت برتر در سطح جهانی تشکیل شده است. اکثر اعضای این مجموعه را، رؤسای سابق سازمانهای اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل و کشورهای اروپایی و نمایندگان و وزرای کشورهای غربی تشکل میدهند.
3⃣ «اتحاد علیه ایران هستهای» از طراحان اصلی تحریمهایِ بهاصطلاح فلجکننده بر ضد ایران میباشد. محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه کشورمان در شهریور ۱۳۹۲ و در روزهای آغازین #مذاکرات_هستهای این لابی را بزرگترین لابی فعال علیه ایران برمیشمارد.
4⃣ سرمایهگذار اصلی این لابی قدرتمند شخصی به نام #توماس_کاپلان است. نکته حائز اهمیت آن است که توماس کاپلان علاوه بر حمایت از «اتحاد علیه ایران هستهای»، مؤسس و سرمایهگذار #مؤسسه_پنترا نیز هست.
5⃣ فعالیتهای محیط زیستی #پنترا همانند اقدامات «اتحاد علیه ایران هستهای» ارتباط زیادی با ایران دارد، بهطوری که پنترا علاوه بر همکاری و حمایت مالی از فعالیتهای مؤسسه #میراث_پارسیان ارتباطات تنگاتنگی با شعبه آمریکایی این مؤسسه که توسط متهم #مراد_طاهباز یهودی در ایالات متحده و بهمنظور انتقال پول و تجهیزات به ایران راهاندازی شده است را دارد.
6⃣ از اعضای مؤسسه میراث پارسیان آمریکا میتوان به #لوک_هانتر مدیر پروژههای پنترا، #اسکندر_فیروز ریاست سازمان محیط زیست دوران پهلوی و #غلامرضا_گلسرخی رئیس دفتر اشرف اشاره کرد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ اتحاد مؤسسات محیط زیستی با اسرائیل (4)
🎯 برای «به زانو درآوردن ایران بدون حمله نظامی»
⚔ اتحاد علیه ایران هستهای: کاپلان و میراث پارسیان
1⃣ #توماس_کاپلان، سرمایهگذار «اتحاد علیه ایران هستهای»، مؤسس پنترا و #صهیونیست ضد ایرانی، زمانیکه خواهرزادهاش ناپدید شد، در مطبوعات کشورهای غربی از ارتباط میان او و وابستگی به #سرویسهای_جاسوسی اسرائیل پرده برداشته شد.
2⃣ وی در مراسم دریافت نشان #لژیون_دونور از دولت فرانسه در نیویورک و به تاریخ ۵ مارس۲۰۱۴ میگوید:
👈 «دوستی گفت روزی ممکن است فرزندانمان از ما بپرسند که نسل ما چه کرد زمانی که دانستیم مقاصد ایرانیان چیست، و [این شناخت سبب شد] من بخشی از چیزی بزرگتر شوم. دانستنِ عاقبتِ کار دشوار است ولی این را میدانم که، هرچند [سازمان] "اتحاد علیه ایران هستهای" از خودش موشکهای تاماهاوک و ناو هواپیمابر ندارد، [ولی] ما برای "به زانو درآوردن ایران" کاری کردیم بیشتر از کارِ هر گروهِ دیگر در بخش خصوصی و [بیشتر از کارِ] اغلبِ نهادهای عمومی [دولتی]»!!!
3⃣ صحبتهای توماس کاپلان را باید جدّی گرفت؛ چرا که وی برای محققکردنِ طرحِ «به زانو درآوردن ایران بدون حمله نظامی» از بهترین ابزاری که در اختیارش بوده استفاده کرده و آن هم استفاده از مؤسسهای بهظاهر محیط زیستی بهنام #میراث_پارسیان بوده است.
4⃣ مؤسسهای که به بهانهی «حفاظت از محیط زیست» در پهنهی سرزمینیِ ایران بهدنبال #جاسوسی از اماکن نظامی و حساس بوده است.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ اتحاد مؤسسات محیط زیستی با اسرائیل (5)
🎯 برای «به زانو درآوردن ایران بدون حمله نظامی»
⚔ شراکت بن زاید و کاپلان
1⃣ #توماس_کاپلان در راهاندازی #مؤسسه_پنترا یک شریک ویژه و نامآشنا از میان حکّام عربی دارد! #محمد_بن_زاید نایبالحکومه امارات و مرد شماره یک امارات متحده عربی که هدایت دستگاههای نظامی و اطلاعاتی امارات را نیز برعهده دارد از سرمایهگذاران اصلی موسسه پنترا میباشد. یکی از نزدیکان محمد بن زاید، خانم #رزان_خلیفه_مبارک، نماینده بن زاید و عضو هیئت مدیره مؤسسه پنترا نیز هست.
2⃣ همچنین رزان خلیفه مدیرعامل «صندوق حفاظت از حیات وحش» محمد بن زاید است. این صندوق توسط محمد بن زاید و با الگوگیری از مؤسسه پنترای توماس کاپلان تاسیس میشود و همانند پنترا و در قالب همکاریهای مشترک محیط زیستی با مؤسسه #میراث_پارسیان در نقاط مختلف ایران اقدام به تعریف و فعالیت در پروژههای مختلف میکند.
3⃣ ارتباطات موسسه بن زاید و پنترا بسیار درهم تنیده و پیچیده است به طوری که علاوه بر حضور مدیرعامل موسسه بن زاید در هییئت مدیره پنترا، مدیرعامل موسسه پنترا فردریک لائونای نیز در هیئت مدیره موسسه بن زاید عضو می باشد.
4⃣ البته محمد بن زاید یک ماموریت دیگر نیز برعهده دارد و آن هم ارتباطگیری و پشتیبانی از مؤسسات فعال در «شرق ایران» است. مراکزی که در مناطق شیعهنشین افغانستان تشکیل شده است و نکته جالب توجه آنکه #نیلوفر_بیانی از متهمان امنیتی پرونده جاسوسی، از مشاوران ویژه این مراکز بوده است. یکی دیگر از اقدامات مؤسسات فعال در شرق ایران ارتباطگیری با شبکه #بهائیان ایرانی بوده است.
5⃣ این حجم وسیع از ارتباطات و اقدامات صورت گرفته، مؤید فعالیتهای مجرمانه و #جاسوسی توسط اعضای شبکه مرتبط با آمریکا و #اسرائیل در ایران میباشد که در سایهی غفلت و یا بیتوجهی نهادهای متولی طی سالیان اخیر رخ داده است، از اینرو انتظار میرود که نهادهای امنیتی و قضایی علاوه بر دقت و پیشگیری از وقوع چنین اقداماتی که موجب آسیبهای فراوان در حوزه امنیتی میگردد، برخورد قاطع و بدون اغماضی را با #جاسوسان به دام افتاده و سایر اقدامات مشابه اینچنینی را داشته باشند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ رضا پهلوی و فَرَشگرد: (1)
🎯 آلترناتیو، پروپاگاندا یا «عملیات فریب»؟
1⃣ از ۷ دی ۱۳۹۶ سناریویی در مشهد کلید خورد که به سرعت به #آشوبهای_زنجیرهای در برخی شهرهای دیگر انجامید. مشخصهی مهم تظاهرات مشهد بیان شعار «رضا شاه، روحت شاد» از سوی برخی افراد بود. این آشوب حدود یک هفته دوام آورد.
2⃣ اندکی بعد، در روزهای ۲ و ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷، با انتشار عکسهایی از مومیایی منسوب به #رضاشاه، که گویا تصادفی در جریان عملیات ساختمانی حرم حضرت عبدالعظیم (س) کشف شده، جنجال بزرگ دیگری برپا شد که باز نام «رضاشاه» را مطرح کرد.
3⃣ آشوبهای دی ۱۳۹۶ نتوانست حمایت بخش قابلاعتنایی از مردم را جلب کند ولی، بههمراه «کشف تصادفی»! مومیایی منسوب به رضاشاه، دستاویز بزرگ برای پروژهای بود که در شهریور ۱۳۹۷ با اعلام موجودیت #فرشگرد رونمایی شد. [۱]
✍ عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ رضا پهلوی و فَرَشگرد: (2)
🎯 آلترناتیو، پروپاگاندا یا «عملیات فریب»؟
1⃣ در روز جمعه، ۲۳ آذر ۱۳۹۷/ ۱۴ دسامبر ۲۰۱۸، با سخنرانی #رضا_پهلوی در «انستیتوی واشنگتن» پروپاگاندای جدیدی آغاز شد که مقالهی خانم #نهال_طوسی [یهائی] در «پولیتیکو» به آن ابعاد جنجالی داد.
2⃣ مقالهی نهال طوسی اینگونه القاء میکرد که رضا پهلوی آلترناتیو جدّی دولت ترامپ برای جایگزینی نظام جمهوری اسلامی ایران است!
3⃣ نهال طوسی به آشوبهای دی ۹۶ و شعار «رضا شاه، روحت شاد» و نیز جنجال «کشف تصادفی» مومیایی منسوب به #رضاشاه بهعنوان علائم جدی تحوّل در فرهنگ ایران و رویکرد نسل جوان ایرانی به #سلطنت_پهلوی استناد میکند. [۲]
4⃣ در همان روز جمعه، ۲۳ آذر، #باربارا_اسلیوین در وبسایت «شورای آتلانتیک» سخنرانی رضا پهلوی در «انستیتوی واشنگتن» را به سخنرانیهای #احمد_چلبی، از رهبران اپوزیسیون ضد صدام، پیش از حمله نظامی سال ۲۰۰۳ آمریکا و متحدانش به عراق تشبیه کرد و در تیتر مقاله خود نوشت: «پسر شاه میگوید او با مقامات رسمی دولت ترامپ ملاقات نکرده است.» [۳]
5⃣ این تیتر نیز غیرمستقیم همان پیام مقالهی نهال طوسی را القاء میکند.
✍ عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ مایکل روبین، نویسنده سرشناس «نئوکان»، در مقالهی «نشنال اینترست»، با ارائهی تصویری مغلوط از تاریخ معاصر ایران، به سابقهی «آشوبهای قومی جداییطلبانه» در ایران پرداخت بدانگونه که گویا تنها عامل حفظ تمامیت ایران اقتدار دولت مرکزی بوده و در فضای ضعف یا فروپاشی دولت مرکزی، ایران دستخوش حرکتهای تجزیهطلبانه خواهد شد!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ رضا پهلوی و فَرَشگرد: (3)
🎯 آلترناتیو، پروپاگاندا یا «عملیات فریب»؟
1⃣ روز بعد (شنبه)، #مایکل_روبین، نویسنده سرشناس #نئوکان که متخصص ایران و ترکیه بهشمار میرود، در «نشنال اینترست» مقالهای منتشر کرد و در آن، با ارائهی تصویری آشفته و مغلوط از تاریخ معاصر ایران، به سابقهی «آشوبهای قومی جداییطلبانه» در ایران پرداخت بدانگونه که گویا تنها عامل حفظ تمامیت ایران اقتدار دولت مرکزی بوده است و در فضای ضعف یا فروپاشی دولت مرکزی، ایران دستخوش حرکتهای تجزیهطلبانه خواهد شد!!
2⃣ او اینگونه نتیجه گرفت که در سال ۱۹۲۵ #رضاشاه بود که توانست تمامیت ایران را حفظ کند ولی در آینده پس از فقدان آیتالله خامنهای، که به تعبیر مایکل روبین چند ماه یا چند سال دیگر است، معلوم نیست ایران چه سرنوشتی خواهد یافت. [۴]
3⃣ بهرغم تبلیغات سنگین فوق، #رضا_پهلوی در اجلاس یا در حاشیهی اجلاس مؤسسه واشنگتن با هیچ مقام رسمی دیدار نکرد و حتی یک مقام کماهمیت ولی شاغل در دولت آمریکا در جلسه حضور نداشت. به این دلیل تعبیر «پروپاگاندا» را برای سخنرانی رضا پهلوی و مقالهی #نهال_طوسی و سایرین بهکار بردم.
4⃣ #انستیتوی_واشنگتن یکی از مهمترین لابیهای #باند_نتانیاهو است که امثال #مهدی_خلجی در آنجا کار میکنند. این مؤسسه همیشه از اینگونه تبلیغات ضد ایرانی داشته که یکی از جنجالیترین آنها مقاله ۷ اردیبهشت ۹۴/ ۲۷ آوریل ۲۰۱۵ مهدی خلجی، بههمراه سونر چاقاپتای و جیمز جفری، در روزنامه نیویورک تایمز است. [۵]
✍ عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter