✡️ پشتپرده شورش آفریقاییتبارهای اسرائیل
1️⃣ در روزهایی که تعامل جامعه جهانی با واژه #حقوق_بشر با دوگانگی شدیدی مواجه شده است و در سایه تحولات پرشتاب منطقه، اتفاقاتی در سرزمینهای اشغالی رخ میدهد که این روزها در سایه سکوت مطلق خبری دنبال میشود.
2️⃣ اقلیتهای اتیوپیایی #تلآویو سهشنبه در واکنش به اقدامات نژادپرستانه رژیم صهیونیستی ضد #یهودیان_فلاشا اعتراضات گستردهای را به پا کردند که با سرکوب شدید نیروهای امنیتی مواجه شد.
3️⃣ در نتیجهی درگیریهایی که در این رابطه به وقوع پیوست، بر اساس آمارهای رسمی ۸۳ نفر زخمی شدند که ۴۷ نفر از آنها نیروهای پلیس رژیم صهیونیستی هستند. ۲۶ نفر از مجروحان نیز از تظاهرات کنندگان هستند و ۹ نفر دیگر افراد عادی و نیروهای امدادی هستند.
4️⃣ جرقهی اولیه این اعتراض اقلیتهای آفریقایی در سرزمینهای اشغالی در نتیجهی حمله نیروهای پلیس رژیم صهیونیستی به یک جوان سیاهپوست بود که در نتیجهی این تیراندازی فرد مذکور جان خود را از دست داد. آفریقاییتبارها اسرائیل معتقدند که #سلمون_تیکا (۱۹ ساله) هیچ گناهی نداشته و تنها بهعلت رنگ پوست خود کشته شده است.
5️⃣ #یهودیان_فالاشه (فلاشا) همواره در سرزمینهای اشغالی قربانی #نژادپرستی و تحقیر و توهین میشوند. جامعه صهیونیستی عادت کرده بنا به دلایل مختلف نژادی و مذهبی مرزبندیهایی را میان #یهودیان_سفیدپوست و دیگر مردم منطقه و حتی داخل سرزمینهای اشغالی ایجاد کند.
📚در راستای اطلاعرسانی پیرامون «نژادپرستی یهودی» قبلاً دو مقاله منتشر کرده بودیم که برای مطالعهی دوستانی که جدیداً با ما همراه شدهاند، لینک آنها را در ادامه قرار دادهایم.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
4_5922654086074728452.pdf
1.47M
📚 #دانلود_کتاب / 55
✍️ یهود، صهیونیسم و هولوکاست
🔹 نویسنده: اکرم جعفری
🔸 مؤسسه فرهنگی منادی تربیت
📝 توضیحات: نگارنده در کتاب حاضر طی سه بخش تحت عنوان «یهود»، «صهیونیسم» و «هولوکاست» بر آن است تا ابزارسازی مساله هولوکاست توسط صهیونیسم و کشورهای حامی او در راستای سلطه بر سرزمین فلسطین را روشن سازد. سوای از مسائل تاریخی که صحت این جریان را مورد تردید قرار میدهد، این مساله که دستاویز قرار دادن هولوکاست حربهای برای موجه جلوه دادن اقدامات صهیونیستها، در اقدامات جنایتکارانه در سرزمین فلسطین است نیز مورد بحث قرار میگیرد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ فریتیوف شوان؛ مریدی که زود مراد شد! (5)
📚 مریمیه: از شوان تا سیدحسین نصر (6)
1️⃣ در سال 1932، اندکی پس از مسلمان شدن در پاریس و دیدار با سید حسن امامی، #فریتیوف_شوان راهی شمال آفریقا شد. روایت رسمی این است که شوان به بندر مارسی رفت و با شیخ احمد العلاوی آشنا شد.
2️⃣ #احمد_العلاوی مدعی بود علی بن ابیطالب (ع) در رؤیا بر او ظاهر شده و به وی اجازه داده طریقتی مستقل بهنامش ایجاد کند. از اینرو، طریقت جدید «علاویه درقاویه شاذلیه» نام گرفت منسوب به امام علی (ع).
3️⃣ در سال 1932 شیخ العلاوی پیر و بیمار بود و شوان او را خیلی کم دید هر چند در مراسم کوتاهی که در اوائل سال 1933 برگزار شد، علاوی شوان را به طریقت پذیرفت. شوان سه ماه در مستغانم ماند و پس از ورود به #طریقت_علاویه به بال بازگشت.
4️⃣ شوان مدعی است که در زمان مرگ العلاوی (14 ژوئیه 1934)، در آپارتمانش در سوئیس در حال خواندن بهاگاواد گیتا (سرودهای مقدس هندوها) بود که ناگاه لرزشی بر او دست داد. شوان کتاب را رها کرد و به قدم زدن پرداخت و تکرار نام فوق. (مثلاً ذکر «یاهو» یا چیزی شبیه به آن میگفت) چند روز بعد دریافت که این حالت مقارن با فوت شیخ العلاوی رخ داده است. شوان آن را الهام تلقی کرد و معنای آن را اجازهای دانست که العلاوی به او داده برای هدایت پیروان طریقت!!
5️⃣ بدینسان، شوان برای خود شأن خلافت و ادامه دادن راه شیخ العلاوی قائل میشود! این مقامی است که مریدان پس از سالها ممارست در طریقت به آن میرسند. خود العلاوی 15 سال در مغرب در نزد شیخ درقاویه، ریاضت کشید تا جسارت یافت خود را «شیخ» بخواند.
6️⃣ شوانِ تازهمسلمان، که تنها سه ماه در مستغانم بود، آن هم در زمان بیماری علاوی که به مرگ او انجامید، و بهندرت شیخ را دید، چگونه این جسارت را مییابد که خود را جانشین شیخی بانفوذ چون علاوی بخواند؟!!
✍️ عبدالله شهبازی
📖 متن کامل مقاله بههمراه عکس و اسناد:
👉 yon.ir/schuon
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ هولوکاست یهود علیه آلمانیها (1)
1️⃣ #جیمز_بکو تاریخدان، در کتاب خود با عنوان «لطمات دیگر» نحوهی برخورد وحشتناک #متفقین با اسرای جنگی آلمان را افشا میکند؛ البته این جنایات تحت اوامر مستقیم #آیزنهاور یهودی -فرمانده عالی نیروهای متفقین در آن زمان- صورت گرفته بود.
2️⃣ در این کتاب، افشاگریهای تکاندهندهای از این اقدامات توسط ستوان سابق، «ارنست اف. فیشر» در لشکر 101 هوابرد به چاپ رسیده است. این ستوان که بعدها به سِمَت تاریخدان ارشد در ارتش ایالات متحد میرسد، با عنوان دکتر سرهنگ ارنست اف. فیشر بازنشسته میشود.
3️⃣ #ارنست_فیشر در مقدمهی کتاب بکو مینویسد:
✍️ «ارتش ایالات متحده و ارتش فرانسه از آوریل سال 1945، حدود یک میلیون نفر را که بیشترشان در اردوگاههای آمریکا اسیر بودند، تار و مار میکنند… نفرت آیزنهاور با عبور از عدسی دیوانسالاری نظامی فرمانبردار، چنان ترسی از اردوگاههای مرگ از خود بر جای گذاشت که با هیچ جریانی در تاریخ ارتش آمریکا قابل قیاس نیست؛ جریانی که تنها عبارت “جنایت بزرگ جنگی” برازندهی آن است.»
👇👇👇
✡️ هولوکاست یهود علیه آلمانیها (2)
4️⃣ بعدها آشکار میشود که از پایان #جنگ_جهانی_دوم تا پنج سال بعد، بیش از 9 میلیون آلمانی نظامی و غیرنظامی، بهواسطهی اتخاذ سیاست گرسنگی و اخراج از سوی نیروهای متفقین، جان خود را از دست دادند.
5️⃣ این سیاست شامل مرگ زندانیان در مسیر حرکت به اردوگاهها و افراد زندانی در اردوگاههای متفقین بود. در این اردوگاهها، از ورود بستههای غذا جلوگیری میشد و کودکان به #بردگی گرفته میشدند.
6️⃣ در این خصوص، تنها میتوان اینطور پنداشت که آیزنهاور از فرامین مقدسترین راهنمای اخلاقی یهودیت، یعنی کتاب مورد علاقهی یهودیان، #تلمود، پیروی میکرده است!
👇👇👇