✡ نماد فروهر و خدایان دروغین باستانی (2)
✍ متن مناظره:
1⃣ اشكال: درود بر شما، شنیدم که گفتید نماد #فروهر، ربطی به #کوروش_کبیر ندارد. بلکه نماد خدایان شیطانیِ جهان باستان است. این حرف شما توهین به هویت ما است. چرا بیسند حرف میزنید؟ این نماد در #تخت_جمشید هم استفاده شده است. پس نماد ایرانی است. نماد کوروش کبیر است.
2⃣ جواب: سلام بر شما، خدا به قلب شما برکت بدهد (آمین). اما درباره نمادی که به اشتباه فروهر نامیده میشود؛ بله این نماد در تخت جمشید (یا همان پارسه / پرسپولیس) وجود دارد. همانطور که در تصویر شماره 1 میبینیم.
3⃣ در کتیبه داریوش هخامنشی در #بیستون (بهیستون) کرمانشاه هم این نماد وجود دارد. همانطور که در تصویر شماره 2 میبینیم.
4⃣ اما باید توجه کنیم که این نمادها ربطی به #کوروش هخامنشی ندارند. چون هم تخت جمشید و هم #کتیبه_بیستون پس از دوران کوروش بنا شدند. نه در زمان کوروش کبیر!
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع:
👉 goo.gl/w66RP8
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ نماد فروهر و خدایان دروغین باستانی (3)
1⃣ اشكال: خوب به هر حال، همین که این نماد در آثار هخامنشی به کار رفته، یعنی نماد #هویت_ایرانی است. پس این که میگویید نماد خدایان دروغین باستانی است، اشتباه است.
2⃣ جواب: بسیار خوب، ببینید هر تصویری که در آثار هخامنشی و کتیبهها حکاکی شده، دلیل نمیشود که نماد هویت ایرانی باشد، در کتیبههای هخامنشی، از نقش برجستهی گاو و اسب گرفته، تا خنجر و نیزه و غل و زنجیر هم فراوان است. آیا میتوان اینها را نماد هویت ایرانی خواند؟! خیر.
3⃣ ثانیاً #هخامنشیان این نماد (که به اشتباه #فروهر خوانده میشود و نام واقعیاش #گوی_بالدار_خورشیدی یا #مرد_بالدار است) را از تمدنهای دیگر گرفتهاند. اجازه دهید برایتان تصاویر و اسنادی را ارائه کنم.
4⃣ برای مثال، در تمدن #اورارتو (Urartu) که مردمانی بتپرست بودند و در شمال بینالنهرین و شمالغرب فلات ایران زندگی میکردند، این نماد، نماد خدایان و موجودات ماوراء الطبیعی شمرده میشد. دو نمونه از آثار باستانی اورارتویی را در تصویر شماره 3 ببینید.
5⃣ همچنین در تمدن #سومر باستان (Sumerian) این نماد مورد استفاده بود و بهعنوان #ارباب_اجنه (شاید همان شیطان) خوانده میشد. (تصویر شماره 4)
6⃣ همچنین به تصویر شماره 5 هم توجه کنید که باز هم مربوط به تمدن سومر باستان و دیگر تمدنهای باستانی #بینالنهرین است.
7⃣ در تمدن #آشور نیز این نماد استفاده میشد و گاهی به عنوان شَمَش (Shamash) و گاهی به عنوان یک موجود پرنده کماندار با کالبدی “شِبه انسانی” شمرده میشد. (تصویر شماره 6)
8⃣ جالبتر اینکه این نماد در #مصر_باستان نیز استفاده میشد و حتی بر روی تابوت مومیایی #فراعنه هم دیده میشود. (تصویرهای شماره 7 و 8 و 9 و 10)
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع:
👉 goo.gl/w66RP8
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ تصویر5 : نماد فروهر در تمدنهای باستانی بینالنهرین
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ تصویر6 : نماد فروهر در تمدن آشور
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ نماد فروهر و خدایان دروغین باستانی (4)
1⃣ #هخامنشیان این نمادها (که در بینالنهرین و مصر باستان وجود داشته) را گرفته و با نماد بت #مردوک ترکیب کردند! (تصویر 11)
2⃣ بت مردوک، در اصل یک “گوساله” بود که بعدها در کالبد انسان (یا شِبه انسان) ترسیم شد.
3⃣ این “مردوک” همان است که #کوروش، در #منشور خود از آن به عنوان خدایِ خود و خدای آسمانها و زمین یاد میکند!
📚 دربارهی اینکه مردوک، به معنی گوساله است و کوروش از بت مردوک بهعنوان خدای خود یاد میکند، بنگرید به:
👉 goo.gl/SCfDNx
👉 goo.gl/J7UqRr
4⃣ همانطور که به عرض رسید، هخامنشیان، نمادِ #گوی_بالدار_خورشیدی (The Winged Solar Disk) را با نماد بت مردوک ترکیب کردند و آن را به همین شکلی که امروز “به اشتباه” #فروهر نامیده میشود درآوردند و از آن نماد در برخی کاخهای خود استفاده کردند.
5⃣ بهعبارت روشنتر، نمادی که امروز فروهر نامیده میشود، ترکیبی از دو نماد است. یکی نماد «گوی بالدار خورشیدی» و دیگری نمادِ «بت مردوک» که هر دو نماد، اصالت غیرآریایی دارند.
6⃣ سر #پرسی_سايكس (Sir Percy Sykes) ايرانشناسِ انگلیسی در تأیید این گفتار میگوید: «صورت اين خدا كه به فروهر تعبير شده عيناً مأخوذ است از خداى آسوريان و بالاخره از مصر گرفته شده است.» که این خود مؤیدی هست بر اینکه این نماد، ریشه در تمدنهای بتپرست و خرافهگرای بینالنهرینی و مصر باستان دارد.
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع:
👉 goo.gl/w66RP8
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ نماد فروهر و خدایان دروغین باستانی (5)
1⃣ اشكال: ولی زرتشتیها از این نماد استفاده میکنند. این یعنی نماد #فروهر اصالت ایرانی دارد. چرا شما نمیخواهید قبول کنید که این نماد، ایرانی هست؟ در اَوِستا هم کلمه فروهر آمده و این یعنی این نماد اصالت زرتشتی دارد.
2⃣ جواب: ببینید برای قبول یک ادعا، باید اسناد و مدارک وجود داشته باشد. خوب، همهی اسناد دلالت میکنند که این نماد، بیگانه هست و از هر طرف ریشه در خرافات و آیینهای شرکآلود دارد.
3⃣ این نماد ربطی به #زرتشت و دین زرتشتی هم ندارد. در سراسر عصر #ساسانيان كه حكومت و جامعه، پیرو آيين زرتشتی بود، در هيچ كتيبه و نقشنگارهای از اين نماد استفاده نمیشد. یعنی #زرتشتيان در طول تاريخ از اين نماد استفاده نكردند.
4⃣ هيچ سند تاريخی پيش از قرن 20 ميلادی وجود ندارد كه اين نماد را به آيين زرتشتی ربط داده باشد. اما در سال 1925 ميلادی، يك زرتشتی ايرانیالاصل ساكن هندوستان، به نام #جی_اونوالا در مجموعه مقالاتی مدعی شد كه نماد #مرد_بالدار كه در تخت جمشيد و… وجود دارد، همان فروهر است! اما همان زمان، يك دانشمند زرتشتی ايرانی الاصل ديگر به نام #ايرج_تاراپوروالا گفت كه اين نماد هيچ ربطی به #اهورامزدا و فروهر ندارد.
5⃣ دقت کنید که در #اوستا، کلمه فرَوَهَر یا فرَوَشی (Fravahar / Fravashi) آمده که به معنی «ذرهای از روشنایی اهورامزدا» هست. اما این فروهر (یا فرَوَشی) قابل دیدن نیست و نماد دیداری یا تمثیلی هم برایش معنا نداشت.
6⃣ همانطور که گفتیم، در سال 1925 میلادی یک زرتشتی بدون سند و بدون دلیل ادعا کرد که این نماد، فروهر نام دارد (در حالیکه پیش از آن، این نماد بهعنوان فروهر خوانده نمیشد). حتی برخی از موبدان زرتشتی در قرن معاصر، برای اين نماد، تفاسيری ذكر کردند (که مثلاً حلقه به آن معنی و بالها به فلان مفهوم و…) در حالیکه این تفاسیر، همگی جعلی و ناشی از بافتههای ذهنی موبدان بوده و اصالت تاریخی و دینی ندارد.
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع:
👉 goo.gl/w66RP8
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ نماد فروهر و خدایان دروغین باستانی (6)
1⃣ اشكال: خب خود شما هم بدون دلیل حرف میزنید. ادعا کردید که این نماد، #انرژی_منفی دارد ولی حرفتان فاقد سند هست.
2⃣ جواب: ما برای این سخن، که این نماد، انرژی منفی دارد و رفته رفته باعث #سقوط_معنوی انسان میشود، دلیل داریم. اینطور نیست که بدون سند و دلیل حرف بزنیم.
3⃣ یک دلیل همین که این نماد، از لحاظ تاریخی اصالتاً مربوط به #خدایان_دروغین و آیینهای شرکآلود است. از سویی برآمده از نماد بت #مردوک است. و عرض شد که مردوک هم در اصل به صورت گوساله بود (یعنی ما بیاییم نمادِ شرک آلودِ آیین سراسر خرافهی #گوسالهپرستان را به خودمان ببیندیم) طبیعتاً این انرژی منفی بسیاری دارد.
4⃣ از طرفی دیگر، این نماد (که به اشتباه #فروهر خوانده میشود) امروزه توسط #فراماسونها و #شیطانپرستان هم به عنوان نمادِ هویت استفاده میشود. برای نمونه به تصاویر 12 تا 15 توجه کنید.
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع:
👉 goo.gl/w66RP8
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ تصویر12 : استفاده از نماد فروهر! در جشنواره راک و متال
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ تصویر13 : استفاده از نماد فروهر! در كتب فرقهی شاهدان یهوه
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ تصویر14 : استفاده از نماد فروهر! در ساختمان فراماسونری
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ تصویر15 : استفاده مدونا (خواننده فاسد كابالیست) از نماد فروهر!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ بدون مسعود کار ما در ایران پیش نمیرود! (1)
🎯 [اول]
1⃣ #مسعود_عالیخانی فرزند عابدین خان و برادر محمدتقی، علینقی، محمدباقر، سعید، آذرنوش و مینو عالیخانی است.
2⃣ عابدین پدر برادران و خواهران عالیخانی در زمان کودتای ۱۲۹۹ درجهدار فوج قزاق، به فرماندهی میرپنج (سرتیپ) رضاخان بود و به این دلیل در سالهای ۱۳۲۰-۱۳۱۵ سرپرستی املاک رضاشاه در تاکستان قزوین و پس از شهریور ۱۳۲۰ سرپرستی املاک تاجالملوک پهلوی، مادر محمدرضا شاه، به وی محول شد.
3⃣ عابدین خان سال ۱۳۶۲ در تهران درگذشت.
🎯 [دوم]
1⃣ #مئیر_عزری سفیر رژیم صهیونیستی در دوران پهلوی در خاطراتش درباره مسعود نوشته است:
2⃣ «مسعود عالیخانی با استفاده از بورس وزارت خارجه اسرائیل در دانشكده كشاورزی «رخوووت» وابسته به دانشگاه عبری در اسرائیل آموزش دید. عالیخانی همسری یهودی از آفریقای جنوبی برگزید.»
3⃣ مسعود عالیخانی نمایندگی برخی شرکتها و کمپانیهای #اسرائیل را نیز در ایران برعهده داشت. عزری در این خصوص مینویسد:
4⃣ «كمپانی كشتیرانی «صیم» كه سالها پیش در اسرائیل برپا شده بود، در ایران نمایندهای ارمنی داشت با نام «بابایان». روزی داوید العازار سرپرست كمپانی صیم به آگاهی من رساند كه نمایندگی بابایان [نماینده پیشین این شركت كشتیرانی] به پایان رسیده و از این پس مسعود عالیخانی برادر علینقی عالیخانی وزیر صنایع به نمایندگی این كمپانی برگزیده شده است. بابایان این جابجایی را خودسرانه خواند…»
🎯 [سوم]
1⃣ مسعود عالیخانی در سالهای ۱۳۵۷-۱۳۴۵ گردانندهی واقعی #شبکههای_پنهان اسرائیل در ایران بود.
2⃣ باتجربهترین و متخصصترین کارشناسان اطلاعاتی ایران در حوزهی اسرائیل جایگاه عالیخانی را در عملیات #موساد در ایران مهمتر از یعقوب نیمرودی و یوری لوبرانی عنوان کردهاند.
3⃣ عالیخانی از مهمترین چهرههای پنهان اطلاعاتی دوران متأخر پهلوی است که با شخصیتها و کانونهای عالی صهیونیستی در جهان غرب ارتباط نزدیک داشت و در بالاترین سطوح عمل مینمود.
✍ نویسنده: حسین قاسمی
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع:
👉 goo.gl/WzCoJE
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ بدون مسعود کار ما در ایران پیش نمیرود! (2)
🎯 [چهارم]
1⃣ طبق مندرجات برخی اسنادِ #مسعود_عالیخانی در اداره کل هشتم #ساواک، در سال ۱۳۵۴ رئیس ایستگاه #موساد در تهران در پایان دورهی مأموریتش به جانشین خود چنین توصیه میکند: «بدون کمکهای مسعود کار ما در ایران پیش نمیرود.»
2⃣ منظور از «مسعود» در اینجا، سازمان و شبکهی مسعود است. یعنی این قدرت و توانایی مسعود، به دلیل وجود یک شبکه و مجموعه بوده است. لذا تحقیق و تفحص دربارهی شبکه مسعود و سرنوشت آنها امری مهم است.
3⃣ پس از پیروزی انقلاب مسعود و سایر برادران عالیخانی بهجز #محمدباقر_عالیخانی از ایران فرار کردند. محمدباقر در #کودتای_نقاب مشهور به #نوژه مسئول شاخه سیاسی کودتا بود.
4⃣ براساس برخی سخنان سران کودتا در دادگاه و…، رئیس شاخهی سیاسی بیشترین تأکید و اصرار را بر بمباران بیت حضرت امام (ره) و جماران داشته است!
5⃣ این قدرت و شبکه محمدباقر ناشی از چیست؟ بهنظر میرسد او نمایندهی مسعود بوده و ادارهی «شبکه مسعود» پس از فرار مسعود به او سپرده شده است.
6⃣ از سوی دیگر پیوند عمیق عالیخانی با #صهیونیستها او را از یهودیان نیز «یهودیتر» کرده بود!
7⃣ جایگاه مسعود عالیخانی در #شبکه_زیتون بهگونهای بود که اگر بعضی از #یهودیان_ایران کسی را به موساد معرفی می کردند تا بهعنوان #جاسوس عضوگیری شود، موساد نمیپذیرفت مگر اینکه مسعود عالیخانی تأیید کند!
8⃣ در سندی از ساواک، رئیس ایستگاه موساد در ایران در مورد یک یهودیِ نشان شده توسط موساد که در #اسرائیل هم تحصیلات عالیه داشته از مسعود عالیخانی استعلام نموده و نظر او را برای جلب همکاری این فرد سوال میکند. مسعود پاسخ میدهد:
🔸 «در یک کلام از این آدم، اسرائیلی در نمیآید.»
9⃣ در سند دیگری وزیر مختار اسرائیل در گفتوگویی تلفنی با مسعود عالیخانی میگوید:
🔸 «گفته بودم فقط مسعود خان میتواند از پس این کار برآید، من قبلاً پیشبینی کرده بودم.»
✍ نویسنده: حسین قاسمی
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع:
👉 goo.gl/WzCoJE
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter