1️⃣ با توجه به بنمایههای هیجانانگیز فیلمهایی از این دست، نه تنها در سالهای اخیر ساخت آثار تلویزیونی و سینمایی با چنین تِمی متوقف نشده، بلکه بهشدت گسترش یافته و سالانه حداقل چند فیلم با محوریت #تسخیر و مبارزه با #شیطان ساخته میشود.
2️⃣ مجموعه فیلمهای #احضار یکی از این دست آثار است که قسمت سوم آن با عنوان #راهبه عرضه شده است.
3️⃣ فیلم راهبه مقدمه و سرآغاز فیلم احضار است و به زندگی کلیسایی و رشد قدّیسگونهی شخصیت «ایرنه» میپردازد.
4️⃣ ایرنه در ابتدا یک راهبه است، اما طی فرآیندی که بخشی از آن را در طیّ رخدادهای فیلم میبینیم، با تمسّک به خون مسیح، تبدیل به #جنگیر قهّاری میشود.
👇👇👇
1️⃣ #اهریمن بار دیگر از #شرق طلوع میکند، اما اینبار شرقِ اهریمنی، شرقِ اروپاست، همانجا که بهصورت سمبلیک «دراکولای برام استوکر» از آن برخاست.
2️⃣ روایت فیلم #راهبه در روستایی در هوندارا، در جنوب غربی #ترانسیلوانیا در نزدیکی کوههای پونا روزا میگذرد، در واقع خاستگاه اهریمنیِ «والاکِ» از جهنم گریخته را به محل زندگی اسطورهی باستانی #دراکولا نزدیک کردهاند.
3️⃣ مسئله مهمی که در مورد فیلم «راهبه» مطرح است، این است که آیا این فیلم اثری «ایمانبنیاد» بهشمار میآید، یا شبیه همان آثاری است که قدرتِ «انسان مسیحی» را برجسته میکند؟
4️⃣ حقیقت این است كه با اغراقهای نمایشیِ موجود در آثاری نظیر #احضار (The Conjuring)، #آنابل (Annabelle) و #راهبه (The Nun) که هر سه از یک خانواده هستند، مخاطب ایمان بیشتری نسبت به #شیطان پیدا میکند!
👇👇👇
1️⃣ عصر ما مشهور به عصر انکار خداست. عصری که برخی نئوآتئیستها در جهان غرب معتقدند خداوند از هدایت بشر ناامید شده و دیگر هیچ بشری نماینده او در کره زمین نخواهد بود! در نتیجه غرق شدن در #لیبرالیسم و اعتقاد به #آزادیِ بی حد و حصر بشری، تنها نسخهی حیاتبخش انسان است!
2️⃣ در عصری كه در آن برخی از «کوچ خداوند به مکان دیگر» سخن میگویند و معتقدند دورانی را پشت سر میگذاریم که دوران «سکوت خداوند» است، #هالیوود با دستمایه قرار دادن گونهی وحشت، حتی خداناباوران را نسبت به قدرت و عظمت #شیطان مجاب میکند!
3️⃣ در این شرایط است كه میبینیم، همزمان با اینكه مسئولان و مدیران فرهنگی نظام جمهوری اسلامی، حتی از رسانههای رسمی نظام قائل به آگاهیرسانی دربارهی این مصادیق نیستند، فیلمهای همخانواده #احضار در ایران طرفداران گستردهای پیدا میکنند!
4️⃣ در آسیبشناسی فرامتنیِ محبوبیّت فیلم احضار و اسپینآفی همچون #آنابل و سرآغاز روایت این فیلم در قالب #راهبه، باید به این مورد اشاره کرد که یک تفکر انحرافی در صداوسیما در نیمه دهه هشتاد، ژانر ترسناک مسیحی را با دستمایههای خرافی «محفل زرگنده» آمیختند، که به تولیداتی نظیر «او یک فرشته بود»، «اغما» و «پنج کیلومتر تا بهشت» منجر شد.
5️⃣ در «راهبه» کفر نمایشی جذاب، مرزشکنی میکند. در صحنههای نخستین فیلم، در بخشی از کلیسا، تابلویی را با عنوان «خدا اینجا پایان مییابد» میبینیم.
👇👇👇
1️⃣ در مجموعه فیلمهای #جنگیری حتی تا بیست سال قبل، این انسان بود که مورد تهاجم و تسخیر قرار میگرفت ولی اکنون غیر از انسان، کلیسا و حتی #قلمرو_پروردگار مورد هجوم و تسخیر است!
2️⃣ به عبارت دیگر، اگر تا قبل از مجموعههایی نظیر «احضار»، «آنابل» و «راهبه»، در اغلب فیلمهای با محوریت #تسخیر، این «انسان» بود که هدف قرار میگرفت، اما در این فیلم با «جغرافیای اهریمنی» روبهرو هستیم.
3️⃣ همین اشاره، وسعت و افزایش قدرت شیاطینی را به رخ میکشد که در روایتهای اسطورهای و افسانهای «خردهشیاطین» محسوب میشوند و هنوز قدرت و عظمت #شیطانِ اصلی کمتر در مجموعههای اینچنینی نمایش داده شده است!
👇👇👇
1️⃣ وقتی تاریخچه صومعه را در فیلم #راهبه میشنویم، متوجه میشویم که در «قرون وسطی» مکان فعلیِ صومعه، قلعهی بزرگی بوده که توسط یک دوک ساخته شده.
2️⃣ دوک میخواست «حکومت شیطانی» خود را از طریق گشودن «دریچهای از جهنم» احیا کند، لذا «والاک» (اهریمن بزرگ در فیلم) را احضار کرد، اما حین احضار توسط #شوالیههای_صلیبی کشته شد.
3️⃣ شوالیههای صلیبی با گوی بلورینی که حاوی «خون عیسی مسیح» است، دریچه را مسدود میکنند، اما بمبگذاری در طول جنگ جهانی دوم موجب ایجاد شکافی شد تا این منفذ مجدداً گشوده شود!
4️⃣ ارائهی #خون_عیسی توسط «شوالیههای صلیبی» نیز، از بحثهای خاص و چالشبرانگیز فیلم است. شوالیههای صلیبی نهتنها قدّیس نبودند، بلکه تاریخ از آنان بهعنوان مسلمانکُشترین افراد یاد میکند.
5️⃣ در واقع فیلم با نمایش این صحنه به دنبال تطهیر این شوالیههای مسلمانکُش است. غافل از اینكه چنین افرادی هرگز با یک صحنهی نمایشی و با همراه داشتنِ خون حضرت عیسی (ع) مقدّس نخواهند شد!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ سهشنبه 4 تیرماه 1398 #علینقی_عالیخانی درگذشت. سایتهای معلومالحال، خبر درگذشت وی را با عناوینی همچون: «وزیر اقتصاد نامدار ایرانی»، «معمار اقتصاد صنعتی ایران»، «وزیر اقتصاد دوره طلایی ایران معاصر» پوشش دادند. جالب اینكه در ماههای اخیر نیز برخی رسانههای وابسته به تکنوکراتها و نزدیکان #حزب_کارگزاران_سازندگی به انحاء مختلف سعی در قهرمانسازی از این وزیر اقتصاد، رئیس دانشگاه تهران و رئیس بنیاد پهلوی نموده بودند.
👈 اما علینقی عالیخانی کیست؟
👈 با ما همراه شوید:
.
✡️ ردپای #شبکه_زیتون در رسانههای تکنوکرات (1)
1️⃣ #علینقی_عالیخانی فرزند عابدین در بهمن 1307 در تهران بهدنیا آمد. پدر وی درجهدار قزاق و مرتبط با رضاخان بود. همین آشنایی سبب شد از سال 1315 تا اخراج شاه از ایران (شهریور1320) ریاست املاک او را در تاکستان قزوین عهدهدار گردد. همین سِمَت باعث شد تا در این منطقه به او لقب نایب نیز بدهند. پس از آن متصدی املاک مادر محمدرضا پهلوی (ملکه مادر) شد.
2️⃣ علینقی عالیخانی از دوستان و آشنایان صمیمی #تیمور_بختیار رئیس وقت #ساواک بود. وی پس از مدتی به عضویت ساواک درآمد و همواره ارتباط خود را با این سازمان حفظ کرد و از آن در ارتقاء کاری و تشکیلاتی خود بهره برد.
3️⃣ عالیخانی پس از بازگشت به ایران ابتدا بهعنوان کارمند به استخدام ساواک درآمد. سمت او در ساواک مشاور در امور اقتصادی بود و گزارشهای اقتصادی هفتگی ساواک را برای مقامات عالیرتبه و بهویژه شاه تهیه میکرد. گفته میشود شاه از طریق همین گزارشها با او آشنایی یافت.
4️⃣ عالیخانی در خاطرات خود درباره روابط استراتژیک ایران و #اسرائیل و کنفرانسهای محرمانه میان ایران، ترکیه و اسرائیل در اواخر دهه 50 میلادی هم مطالبی را مطرح کرده به دفاع از نقش و جایگاه اسرائیل و ضرورت ارتقای روابط ایران با رژیم صهیونیستی پرداخته است!
5️⃣ او مینویسد: من تقریباً در تمام روابط اقتصادی که ایران با اسرائیل پیدا کرد، حضور نزدیک داشتم… اسرائیل برای ما مفید بود و هست و خواهد بود.
✍️ نویسنده: حسین قاسمی
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 yon.ir/Alikhani
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ ردپای #شبکه_زیتون در رسانههای تکنوکرات (2)
1️⃣ در زمان دولت اسدالله عَلَم روابط با #اسرائیل بسیار گسترده شد و به اعزام هیئتهایی از ایران به اسرائیل و سفر مقامات بلندپایه اسرائیلی به ایران انجامید. طرح کشت و صنعت دشت قزوین، بهعنوان مهمترین پروژه کشاورزی اسرائیل در خارج، در همین زمان آغاز شد. اهمیت این طرح برای اسرائیلیها تا بدان حد بود که #موشه_دایان دو بار از دشت قزوین بازدید کرد!
2️⃣ در اواخر سال 1344 حدود 400 اسرائیلی در #دشت_قزوین مستقر بودند. عَلَم مینویسد: «حوزه قزوین به وسیله یک شرکت اسرائیلی در حال توسعه سریع و وسیع کشاورزی است. وقتی من نخستوزیر بودم اسرائیلیها را آوردم».
3️⃣ #عابدینخان_عالیخانی و پسرانش رابط اصلی شبکه عَلَم با اسرائیلیها در پروژه دشت قزوین بودند. عابدینخان پدر #علینقی_عالیخانی است که دستیار و دوست صمیمی عَلَم بود و در اوائل سالهای 1370 ویراستاری “یادداشتهای روزانه عَلَم” را به عهده گرفت. عالیخانی با حمایت عَلَم مدتی رئیس دانشگاه تهران بود.
4️⃣ عالیخانی را یکی از اعضای #کلوپ_روتاری تهران معرفی و تصریح کردهاند که همین ویژگی در انتصاب او به ریاست دانشگاه تهران مؤثر بوده است. کلوپ روتاری یکی از شاخههای #فراماسونری است که در هر جامعه، از فعالان و نیروهای مؤثر و کیفی آن جامعه تشکیل میشود و مأموریت اصلی آن، ایجاد حلقه اتصال با قدرتهای غربی از طریق نظام بینالمللی با کمک رجال سیاسی و کلان سرمایهداران میباشد.
5️⃣ علینقی عالیخانی، از نزدیکترین کارگزاران سِر #شاپور_ریپورتر بود. وی از اوائل دهه 1370 ویراستاری یادداشتهای روزانه عَلَم را بهدست گرفت. اندکی پیش از انتشار جلد اوّل یادداشتها، نشریه نیمروز، چاپ خارج از کشور، که دارای ارتباطات عمیق با برخی سرویسهای اطلاعاتی است، اعلام کرد که عالیخانی بخشهای مربوط به سِر شاپور ریپورتر و محمد باهری را از این خاطرات حذف میکند!
✍️ نویسنده: حسین قاسمی
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 yon.ir/Alikhani
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ ردپای #شبکه_زیتون در رسانههای تکنوکرات (3)
1️⃣ #ساواک در جریان تغییر دولت و انتقال نخستوزیری از عَلَم به منصور، ضمن ارزیابی #علینقی_عالیخانی نوشته است: «شهرتی نداشته و در وزارت مشهور شد و زیاد حُسن شهرت ندارد… چند سال مأمور سازمان بود و از این راه خود را به دستگاه نزدیک کرد و به وزارت رسانید. معروف است که در کارها معالواسطه سوءاستفاده میکند». عالیخانی که در اخاذی بینظیر بوده، همواره مورد حمایت ملکه مادر قرار داشت. زیرا پدرش عابدین خان متصدی املاک ملکه مادر بهشمار میرفت.
2️⃣ دریافت #رشوه در ادارات وابسته به وزارت اقتصاد بهویژه دریافت مبالغ هنگفت توسط وزیر اقتصاد و نزدیکانش به بهانههای مختلف، از دیگر تخلفات گسترده در دوره وزارت عالیخانی بود. مرحله صدور مجوزهای اقتصادی، گلوگاه مهم دریافت رشوه در وزارت اقتصاد بود که عالیخانی در این قسمت ایستاده بود.
3️⃣ عالیخانی با پیشنهادهای شرکتها و مؤسساتی که با وزارت اقتصاد سروکار داشتند، موافقت و در برابر 10 درصد از سود شرکتها و مؤسسات را دریافت میکرد. از دیگر مفاسد عالیخانی باید به حوزه پر سود #خرید_کالا اشاره کرد.
4️⃣ یکی دیگر از پر سر و صداترین اتهامات عالیخانی که در زمان وزارتش نیز به دفعات مطرح گردید، شراکت او با برخی خودروسازان و از میدان خارج ساختن رقبای آنان است. حمایت عالیخانی از کارخانه مونتاژ «جیپ ویلیز» و مخالفت با مونتاژ خودرو «لندرور» از آن جمله است. همچنین عالیخانی در ازای صدور مجوز ورود خودرو فولکس واگن و اختصاص تسهیلات گمرکی در این زمینه، پنج میلیون تومان از شرکت فروشنده رشوه گرفت.
✍️ نویسنده: حسین قاسمی
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 yon.ir/Alikhani
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
⁉️ آیا قهرمانسازی از خاندان گردانندهی #شبکه_زیتون در ایران اتفاقی است؟!
⁉️ آیا #شبکه_زیتون در این تطهیر و قهرمانسازی نقش دارد؟!
⁉️ آیا هنوز هم #شبکه_زیتون در کشور ما فعالیت دارد؟!
📖 آنچه خواندید خلاصهای از یک مقالهی طولانی بود. متن کامل مقاله را در سایت اندیشکده مطالعه کنید:
👉 yon.ir/Alikhani
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✍️ با وجود انتشار مطالب قبلی درباره «علینقی عالیخانی» کماکان پروژهی «قدّیسسازی» از او ادامه دارد. جالب اینکه پستهای متعددی در اینباره كه برخی دوستان اندیشکده از جمله در اینستاگرام منتشر کرده بودند به سرعت از سوی این شبکه حذف شدهاند! لذا با توجه به اهمیت موضوع، متن جدیدی حاوی اطلاعات تکمیلی از سوی استاد عبدالله شهبازی نوشته شد و هماکنون از سوی کانالهای اندیشکده منتشر میشود. شما همراهان عزیز را به مطالعه و بازنشر این مطالب دعوت میکنیم. ضمناً دوستان جدیدی كه به ما پیوستهاند خوب است با استفاده از هشتگها مطالب قدیمیتر ما را پیرامون «یهودیان مخفی»، «شبکه»، «خانواده عالیخانی» و... مطالعه کنند. با تشکر / ادمین
✡️ تصویر جدید و بازسازی شده عالیخانی، نماد تحولات جامعه ایران از دهه هفتاد (1)
1️⃣ سهشنبه، ۴ تیر ۱۳۹۸/ ۲۵ ژوئن ۲۰۱۹ #علینقی_عالیخانی درگذشت. بمناسبت فوت او مطالب تجلیلآمیزی منتشر شد از جمله پیام تسلیت منسوب به محمدباقر نوبخت، معاون رئیس جمهور و رئيس سازمان مدیریت و برنامهریزی، که به وسعت پخش شد و اگر جعلی است تاکنون تکذیب نشده.
2️⃣ از علینقی عالیخانی با عناوینی چون «معمار اقتصاد صنعتی ایران»، و شخصیتی در حد «نابغه اقتصادی»، یاد میکنند. آیا او در زمان خود چنین شهرتی داشت؟ تا آنجا که مطالعه کرده و اسناد را دیدهام، خیر. عالیخانی در زمان خود و تا پایان دوران پهلوی بهعنوان «آدم عَلَم»، بهمعنی یکی از اعضای تیم #امیر_اسدالله_علم، شناخته میشد در جایگاهی فروتر از #محمد_معتضد_باهری. عالیخانی را اقتصاددانی برجسته نمیشناختند. اگر جز این بود در سالهای پسین از «نبوغ اقتصادی» او در مناصب مرتبط، مانند بانک مرکزی یا سازمان برنامه یا همان وزارت اقتصاد، بهره میبردند و او را از تخصّصش دور نمیکردند.
3️⃣ عالیخانی از بدو فعالیت وزارت اقتصاد، که منطبق با سیاستهای جدید موسوم به #انقلاب_سفید تأسیس شد، وزیر اقتصاد بود. او پیش از آن کارمند و کارشناس اقتصادی #ساواک بود و مطالبی مینوشت که، با توجه به سطح نازل اندیشه سیاسی آن زمان، نازل و استقراضی بود. بولتنهای عالیخانی، که در تأئید دیدگاههای سطحی و بلندپروازانه شاه بود، مورد توجه شاه قرار گرفت و اسدالله علم، با توجه به پیشینه خانوادگی عالیخانی و پیوند عمیق این خاندان با #اسرائیل، او را لانسه کرد. بدینسان، عالیخانی ۳۴ ساله در بهمن ۱۳۴۱ مسئول وزارتخانه تازه تأسیس اقتصاد شد و تا مرداد ۱۳۴۸ در این سمت بود. این وزارتخانه جدید شامل وزارتخانههای صنعت و معدن و بازرگانی پیشین بود. سالها پس از رفتن عالیخانی، در سال ۱۳۵۳ وزارت دارایی نیز به وزارت اقتصاد منضم و به «وزارت اقتصاد و دارایی» بدل شد. هوشنگ انصاری اولین وزیر این وزارتخانه جدید بود.
4️⃣ در دوران وزارت عالیخانی، بجز نظرات شخص شاه در زمینه توسعه، که آمرانه از بالا دیکته میشد، سازمان برنامه و بانک مرکزی نقش مهمی در سیاستگذاری اقتصادی ایران داشتند. وزارت اقتصاد، با کارکردهای صنعت و معدن و بازرگانی، به تنهایی نمیتوانست جایگاه تعیینکننده در وضع اقتصادی ایران داشته باشد. جایگاه عالیخانی در حد کسانی چون عبدالعظیم ولیان (اولین وزیر اصلاحات ارضی) و ناصر گلسرخی (اولین وزیر منابع طبیعی) بود. این دو وزارتخانه نیز، همچون وزارت اقتصاد، بر بنیاد اصول «انقلاب سفید» تأسیس شدند.
5️⃣ اگر بخواهیم فرد خاصی را بهعنوان معمار سیاستهای توسعه دهه ۱۳۴۰ ش. معرفی کنیم قطعاً این جایگاه به روستو، نظریهپرداز نامدار آمریکایی، تعلق دارد. #والت_ویتمن_روستو مدیر برنامهریزی در دولتهای کندی و جانسون بود که سیاستهای طراحی شده از سوی او در ایران و برخی کشورهای دستنشانده آمریکا، با مختصاتی بهکلی متفاوت، اِعمال شد. این سیاستها فقط شامل «توسعه صنعتی» نبود بلکه موارد مهمی چون «تقسیم اراضی کشاورزی»، و خُرد و ناپایدار کردن مالکیت ارضی، و ملّی کردن مراتع و جنگلها، و از میان بردن مالکیت خصوصی عشایر بر بخش عمده اراضی کشور، را نیز دربرمیگرفت که در کلیّت خود اقتصاد رانتیه دولتمحور دوران پس از «انقلاب سفید» را پدید آورد. این مدل اقتصادی، طبق الگوی روستو، معطوف به مقابله با گسترش کمونیسم بود از طریق اجرای جاذبههای پوپولیستیِ آن و آنگونه که روستو در نام کتاب معروف خود بیان کرده «مانیفستی غیرکمونیستی» (۱۹۶۰) تلقی میشد.
✍️ عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ اگر بخواهیم فرد خاصی را بهعنوان معمار سیاستهای توسعه دهه ۱۳۴۰ معرفی کنیم قطعاً این جایگاه به والت ویتمن روستو، نظریهپرداز نامدار آمریکایی و مدیر برنامهریزی در دولتهای کندی و جانسون تعلق دارد که سیاستهای طراحی شده از سوی او در ایران و برخی کشورهای دستنشانده آمریکا، اِعمال شد!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter