✡🎬 هالیوود و افسانه یهودیان افشاگر
1⃣ از جمله نامزدهای برگزیدهی فهرستهای گوناگون جوایز اسکار، فیلم #Spotlight ساختهی تام مککارتی بود که #اسکار بهترین فیلم و فیلمنامهی اصلی را نیز دریافت کرد. یک فیلم ضد کلیسای کاتولیک که براساس ایدئولوژی #پیوریتانی و #اوانجلیستی حاکم بر #هالیوود ارزشها و عملکرد کلیسا را زیر علامت سؤال میبرد.
2⃣ ماجرای فیلم Spotlight رسواییای است که در اوایل قرن بیست و یکم برای #کلیسای_کاتولیک پیش آمد! در سال 2001 تیم افشاگری روزنامهی #بوستون_گلوب شروع به تحقیق درباره ادعاهای مطرح شده در خصوص لاپوشانی سوءاستفادههای جنسی در داخل کلیسای کاتولیک ماساچوست میکنند. آنها ابتدا با چند تجاوز انگشت شمار مواجه میشوند که تعدادشان به تدریج به رقم عجیب 90 میرسد. بعد از دنبال کردن سرنخها، مصاحبه با قربانیان و وکلا و ماهها تلاش، روزنامهنگاران یاد شده، گزارش خود را در اوایل سال 2002 مینویسند و با این گزارش سونامی عظیمی به پا میکنند که سراسر آمریکا و دنیا را درمینوردد.
3⃣ اما نکته تکراری فیلم که قبلاً (اینجا: https://telegram.me/jscenter/883 ) به آن پرداختیم، این است که باز هم فردی که این سونامی به ظاهر ضد فساد را در فیلم Spotlight برپا میسازد، یک #یهودی به نام «مارتی بارون» با بازی #لیو_شرایبر (که اتفاقاً! خود این بازیگر هم یهودی است) معرفی میشود که مانند فیلمهایی از این دست، بدون هیچ دلیل خاصی در طول فیلم بر #یهودی بودن وی تاکید میشود.
4⃣ قهرمان #یهودی فیلم کلیت سوژهی تجاوزات جنسی کشیشان کاتولیک در بوستون را کلید زده و گروه افشاگری بوستون گلاب را وادار می سازد تا تمامی سوژههای خود را رها سازند و به این موضوع بپردازند. او در ادامه و هنگامی که گروه به افشای چند کشیش و حتی اسقف کلیسای مرکزی بوستون میرسد، توقف نمیکند و از آنها میخواهد تا آن جا پیش بروند که کل سیستم کلیسای کاتولیک یا به معنای دیگر کلیت #کاتولیسم را زیر سوال ببرند!
5⃣ در حالی فیلم Spotlight مسئلهی فساد چند کشیش کاتولیک یا مثلا 90 تجاوز جنسی را هم چون فاجعهای در آمریکا مینمایاند و همهی احساسات و انساندوستی تیم روزنامهنگاری بوستون گلاب را برآن متمرکز میکند (اگرچه در جاهایی دم خروس بیرون میزند و این احساساتگرایی به سمت رقابت با روزنامههای رقیب برای افشای سریعتر خبر میچرخد!) که براساس آمار #پزشکان_بدون_مرز و انجمنهای اجتماعی غیردولتی آمریکا، سالانه حدود 7/1 میلیون #تجاوز_جنسی فقط در ایالات متحده به ثبت رسیده است!
6⃣ ساختار کلیشهای و شعاری فیلم spotlight و به خصوص برخی بازیهای آن از جمله ایفای نقش «مارک روفالو» که در میان تعجب کارشناسان و منتقدان، نامزد دریافت اسکار بهترین بازیگر مرد هم شد، به فیلم یاد شده لطمهی زیادی وارد ساخت. اما گویا موضوع #صهیونی و #ضدکاتولیکی فیلم، مانع دور شدن آن از فهرست برترینهای اسکار شد!
📖 متن کامل مقاله به همراه عکس:
👉 http://yon.ir/Spotlight1
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💠💠 درباره جیمز کامرون ؛ کارگردان فیلم آواتار
1⃣ #جیمز_کامرون در میان کارگردانهای امریکایی باید یک شاخص به شمار آید. او سالهاست که در حوزه ادیان مطالعات و سفرهای گستردهای را انجام میدهد. او در یکی از مصاحبهها گفته بود از ده سال پیش کار روی فیلمنامه #آواتار را آغاز کرده است.
2⃣ جیمز کامرون در سال 2006 نیز مستند جنجالی درباره جسد گمشده مسیح تولید کرد که واکنشهای تندی را از سوی واتیکان برانگیخت. در این مستند استخوانهای کشف شده در یک گور جمعی در #اورشلیم را به مسیح، پسر مسیح و خانواده او نسبت میدادند.
3⃣ مستند جنجالي «The lost tomb of Jesus» يا «مقبرهی گمشدهی مسیح (ع)»، حاصل همکاری این کارگردان #فراماسونر با يک باستانشناس و فيلمساز #یهودی صهيونيست به نام #سیمشا_جاکوبوویچی (Simcha Jacobovici) میباشد.
4⃣ فعالیتهای اینچنینی جمیز کامرون نشان میدهد او از سالها پیش در طرحی که مبانی ادیان بزرگ وحیانی را به چالش میکشد و آنها را نزد پیروانشان بیاعتبار میسازد، مشارکت داشته است.
5⃣ شواهد فراماسونر بودن جيمز کامرون و سيمشا جاکوبوويچي را در تصاوير بعدی ملاحظه فرماييد.
✍ محمود کاویانی
📖 متن کامل مقاله به همراه عکس:
👉 http://yon.ir/JCameron
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💠💠 اسناد فوق از سايتهای زير استخراج شده:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Lost_Tomb_of_Jesus
http://www.answers.com/topic/the-lost-tomb-of-jesus-2
http://www.mt.net/~watcher/jamescameronconspiracy.html
http://www.hiddenmysteries.org/themagazine/vol14/articles/masonic-33rd.shtml
http://en.wikipedia.org/wiki/James_Cameron
http://en.wikipedia.org/wiki/Simcha_Jacobovici
http://www.answers.com/topic/Simcha-Jacobovici
http://www.chalcedon.edu/articles/article.php?ArticleID=2706
✡ متاسفانه ويكیپدیا در اثر نفوذ و فشار شبكهی فراماسونری، قسمت ماسون بودن جیمز كامرون را (كه عكسش را منتشر كرديم) از مقاله حذف كرده است. اين در حالی است كه همين دائرةالمعارف اينترنتی قبلاً بصورت مستند از ماسون بودن وی پرده داشته بود!!
💠💠 یهود رسواتر از آن است كه نیاز به دروغ باشد!
📸 اخیراً عكسهایی از بوسيدن دست چند #یهودی توسط #پاپ_فرانسیس در شبكههای مجازی دست به دست میشود. توضیحی كه ذيل این عكسها ذكر میشود با یكدیگر همخوانی ندارد. به این صورت كه معمولاً یکی از این عکسها که پاپ را درحال بوسیدن دست یک مرد یهودی نشان میدهد، منتشر شده و زیرش نوشته میشود:
🔸پاپ در حال بوسيدن دست #روچیلد
🔸پاپ در حال بوسیدن دست #راکفلر
🔸پاپ در حال بوسيدن دست یک #خاخام
1⃣ اما کمی سرچ اینترنتی نشان میدهد که احتمالاً این مطالب صحت ندارند! زیرا:
اولاً سرچ عکس گوگل ثابت میکند که پاپ دست یک نفر را نبوسیده بلکه تعداد این افراد بیشتر از یک نفر است!
ثانیاً در بین این یهودیانی كه دستشان بوسیده شده علاوه بر مردان، چند زن هم هستند!
ثالثاً اين حادثه جدید نیست و مربوط به دو سال و نیم پیش است!
2⃣ طبق آنچه ما يافتهایم این عکسها مربوط به سفر پاپ فرانسیس به #بیتالمقدس است که به ادعای واتیکان یک سفر صرفاً زیارتی بوده است، وی در این سفر یک روز خود را به طور کامل به #یهودیان بازمانده از جریان #هولوکاست اختصاص داده و در مقابل خاکستر قربانیان اسرائیلی دعا کرد. پاپ فرانسیس به تمام بازماندگان #یهودی جریان هولوکاست احترام گذاشت و دست تک تک آنها را بوسید.
3⃣ بنابراین آنچه حقیقتاً اتفاق افتاده بوسیدن دستان چند یهودی (توسط پاپ) است كه ادعا شده از بازماندگان حادثهی موهوم هولوکاست هستند! البته همين مقدار نیز باعث عصبانیت و اعتراض شمار قابل توجهی از مسیحیان ارتودکس و کاتولیک در شبکههای اجتماعی گرديد.
4⃣ نهایتاً عرض میکنیم كه باید مواظب بود و در دام چنین جعلیاتی نیفتاد. چه بسا این نوع جعلیات عمدی بوده و هدف این است كه بعد از مدتی تکذیب شوند و در نتیجه اعتماد کاربران به اخبار ضدیهودی از بین برود تا اگر خبر صحیحی هم علیه یهود منتشر شد مانند چوپان دروغگو کسی باور نکند، هرچند حرف حقی باشد.
5⃣ حرف آخر: #یهود رسواتر از آن است كه برای نشان دادن ماهيت خبیثش نیازی به جعل باشد.
🌐 لینکهایی از ماجرای سفر پاپ فرانسیس:
👉 http://fa.alalam.ir/news/1597963
👉 http://sokhanonline.ir/fa/news/25923
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ درخت روحها در آواتار
1⃣ درخت در فیلم #آواتار جایگاه نمادین ویژهای دارد. شبکه بیولوژیک طبیعت بواسطه درختان و ریشه آنها خود را گسترانیده است؛ اهالی ناوی نیز در تنه یک درخت غولآسا زندگی میکنند و از همه مهمتر معبد و مکان نیایش ناوی، جایی است که #درخت_روحها (Tree of Souls)، #درخت_صداها (Tree of Voices) و #درخت_مقدس (sacred Tree) نامیده میشود.
2⃣ #جیمز_کامرون برای نقطه تمرکز معنویت و جایی که #روح_طبیعت بهتر احساس میشود از نماد و تعبیری استفاده کرده است که قرنهاست در #عرفان_یهودی و #کابالا به عنوان یک آموزهی شناخته شده وجود دارد.
3⃣ شهرت Tree of Souls به عنوان نمادی برای عرفان کابالا به اندازهای است که #هوارد_شوارتز کتاب خود در باب اسطورههای عرفانی #یهود و کابالا را با همین نام منتشر کرده است.
4⃣ در کتاب هوشع از تنخ آمده است که در بهشت درختی به نام درخت روحها وجود دارد و ارواح تمام آنچه تا کنون آمده است و آنچه خواهد آمد در آن قرار دارد. پدر عرفان کابالیسم، #اسحاق_لوریا که شبکه عرفانی او را #کابالای_لوریانی مینامند، بر این باور بود که معادل درخت روحها در بهشت، درختهای روح زمینی نیز وجود دارد. بر اساس آموزههای او درختان در طبیعت مأمن و جایگاه روحها هستند.
5⃣ این روایت درست همان چیزی است که در سکانس معرفی درخت روحها به جیک در فیلم #آواتار به تصویر کشیده شده است. در آواتار نیز نیتیری به جیک میگوید که درختان جایگاه روحها هستند روح اجداد ما، و ما میتوانیم صدای آنها را بشنویم. باور به روح برای درختان از آموزههای مسلّم کابالای #یهودی است.
6⃣ همانطور که ملاحظه میشود درخت به همان اندازه که در دنیای آواتار حضور دارد، در دنیای #کابالا نیز حضور دارد و تمام عرفان کابالا در یک نمودار درختی به نمایش در میآید.
7⃣ سینمایی آواتار در واقع پیامبر بلیغ عرفان کالاباست. مضامین و آموزههای عرفان کابالا که میتوان آن را از مبانی پنهان دنیای جدید دانست، بدون آنکه نامی از آن به میان بیاید از طریق بسیاری از محصولات سینمایی در حال گسترش است و این، زمینه باورهای مشترک میان همه مردم زمین یا همان #دین_نوین_جهانی را بر اساس آنچه مبتکران این پروژه میپسندند، فراهم میکند.
✍ محمود کاویانی
📖 متن کامل مقاله به همراه عکس:
👉 http://yon.ir/TreeSouls
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter