💥 رابطه علم و دین در کلام آلبرت انیشتین
✍ آلبرت انیشتین در موضوع رابطه علم و دین میگوید:
علم بدون دین لنگ است، دین بدون علم کور
👈وی در جایی دیگر میگوید:
تمام ادیان، هنرها و علوم، ساقههای یک درخت هستند. تمامی این امور در جهت شرافت بخشیدن به زندگی انسانی و تعالی بخشیدن آن از حیطه صرفاً فیزیکی و سوق دادن افراد به سمت آزادی است.
🌏 منبع: w57.ir/Jkv
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیا عذاب های جهنم و نعمت های بهشتی روحانی است یا اینکه عذاب و نعمت جسمانی هم وجود دارد؟
✅ پاسخ: #حجت_الاسلام_محمدی
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
🌺 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ 🌺
🍃 یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِین 🍃
🗓 امروز سهشنبه:
6 خردادماه 1399
3 شوال 1441
26 مه (می) 2020
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
💥 دانشگاه برکلی و رابطه علم و دین
✍دانشگاه برکلی در مورد رابطه علم و دین مینویسد:
🔹افراد با باور و سطح علمی مختلف، تائید میکنند که هیچ اختلافی بین علم و دین وجود ندارد. علم، دنیای مادی را بررسی میکند، در حالیکه دین با معنویت و معرفت سر و کار دارد، به همین دلیل این دو میتوانند در کنار هم، و مکمل یکدیگر باشند.
🌏 منبع:
undsci.berkeley.edu/article/science_religion
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
آیا می شود همراه مرده چیزی دفن کرد یانه؟ و عذاب قبرش بعد از مرگ شروع می شود یا بعد از دفن؟.mp3
2.65M
💬 #سوال_مخاطب
#مستحبات_دفن_و_فشار_قبر
🔹آیا می شود همراه مرده چیزی دفن کرد یانه؟ و عذاب قبرش بعد از مرگ شروع می شود یا بعد از دفن؟
✅ پاسخ: #حجت_الاسلام_محمدی
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥توسل و کرامات اولیا در کلام ابو علی سینا
✅ پاسخ: ##استاد_زند_قزوین
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
💥 اعتقاد به خدا در اندیشه آلبرت اینشتین (2)
آلبرت اینشتین در مورد خدا اینچنین میگوید: «هرکس به صورت جدی به دنبال علم رفته است، متقاعد شده که شعوری آشکار، پشت قوانین جهان است. یک روح برتر که قدرت ما نسبت به آن بسیارکم است.» این در حالی است که برخی افراد ناآگاه مدعی هستند که پیشرفت علم وجود خدا را انکار میکند.
🌏 منبع: https://w57.ir/JZd
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
👇👇👇
💥 دروغی با عنوان تنوعطلبی امام حسن(ع) در ازدواج
⁉️شواهدی بر جعلی بودن این داستان ازدواج های زیاد امام حسن مجتبی(ع)
🔹 #شاهد_اول: عدم تناسب تعداد کم فرزندان با تعداد بسیار همسر
اگر واقعا امام حسن(ع) به این تعداد فراوان ازدواج کرده بود، میبایست تعداد فرزندان حضرت بسیار زیاد باشد، در حالیکه بیشترین تعدادی که برای فرزندان حضرت گفته شده، 22 فرزند است.
🔹 #شاهد_دوم: ضبط تعداد اندکی همسر برای حضرت
در کتب تاریخی و روایی در مجموع، تنها نام 13 زن به عنوان همسران حضرت ذکر شده است و اگر تعداد همسران حضرت بنا بر ادعای برخی آن روایات، چند صد نفر بوده، پس چرا فقط نام 13 نفر آورده شده است؟!
🔹همچنین در تاریخ، از میان همسران امام حسن(ع)، فقط نام سه زن -به نامهای عائشه خثعمیه، ام کلثوم بنت فضل و زنی از بنیشیبان - ثبت شده که امام آنان را طلاق داده است و اگر بیش از این تعداد بود حتما ثبت و ضبط میشد.
🔹 #شاهد_سوم: عدم طعن امویان نسبت به تعداد ازدواج و طلاق حضرت
امویان همواره به دنبال بهانهای برای القای عدم لیاقت حضرت برای خلافت و نیز القای منقصت آن حضرت بودند. اگر امام حسن(ع) کثیر الزواج و کثیر الطلاق میبود، آنها هر آینه این مساله را به عنوان یکی از نقصهای حضرت بیان میکردند و بر طبل رسوایی حضرت میکوفتنند، در حالیکه چنین چیزی نقل نشده است.
🔹 #شاهد_چهارم: دروغهای ابوجعفر منصور دوانیقی
مهمترین احتمال این است که اولین کسی به موضوع کثرت ازدواج و طلاق امام حسن(ع) دامن زده منصور دوانیقی باشد و مورخان از او این شایعات را گرفته باشند و دلیلش هم این است که در دوران حکومت او حسنیها دست به قیامهای گوناگونی زدند که نزدیک بود حکومتش را سرنگون سازند. او برای اقبال نکردن مردم به قیام آنها، دست به دامن القای شایعات در جامعه شد تا وجهه امام را خراب سازد و مردم را در پیروی از آنان سست سازد. از همینرو با دروغپراکنی و شتم بر امیرالمومنین و امام حسن(ع) در خطبهای خطاب به خراسانیها میگوید:
«.. پس از وی(علی(ع))، حسن بن علی بپا خاست. معاویه با حیله او را ولیّعهد خود کرد و سپس او را خلع کرد. او به زنان رو آورد، هر روز با یک زن ازدواج میکرد و فردا دیگری را طلاق میداد همواره چنین بود تا آنکه در بستر از دنیا رفت».
✅ بنا بر شواهد موجود احتمال ساختگی و جعلی بودنِ اصل موضوع بسیار قوی و قریب به یقین خواهد بود.
welayatnet.com/fa/news/149827
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
💥 عمر ارثیه حضرت زهرا(س) را به امام علی(ع) پس داد
✍ بر اساس روایات مخالفین شیعه، ابوبکر بن ابی قحافه با این ادعا که پیامبران الهی از خود ارثی بر جای نمیگذارند، از دادن ارث حضرت زهرا(س) به ایشان امتناع کرد و همین امر باعث خشم و غضب آن حضرت بر ابوبکر شد.
اما جالب است بدانید که بر اساس روایت صحیح مخالفین شیعه، عمر بن الخطاب در مخالفتی آشکار و صریح با سیرهی ابوبکر، ارث حضرت زهرا(س) از پیامبر(ص) را در دوران خلافتش به امیرالمومنین(ع) برگرداند! آنچنان که علمای متعددی از اهل تسنن در کتابهای خویش مانند المصنف[1]، مسند أبی بکر الصدیق[2]، صحیح ابن حبان[3] به این موضوع اشاره کردهاند.
👈اکنون یک سوال از اهل تسنن، کدامیک از آن دو صحیح عمل کرد!؟
🌏 منابع: w57.ir/JZP
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
🌺 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ 🌺
🍃 یا حَیُّ یا قَیُّومُ 🍃
🗓 امروز چهارشنبه:
7 خردادماه 1399
4 شوال 1441
27 مه (می) 2020
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
بعد از حضرت عیسی علیه السلام تا پیامبر اکرم صلی الله علیه واله 500 سال مردم هیچ گونه پیامبری نداشتند که تکلیف مردم در این زمان چیست؟.mp3
1.03M
💬 #سوال_مخاطب
#تکلیف_در_نبود_انبیاء
❓بعد از حضرت عیسی علیه السلام تا پیامبر اکرم صلی الله علیه واله 500 سال مردم هیچ گونه پیامبری نداشتند که تکلیف مردم در این زمان چه بوده؟
✅ پاسخ: #حجت_الاسلام_محمدی
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
💥قصه دروغین «عشق پیامبر (ص) به زینب» ( #در_منابع_شیعه)
💬 #شبهه: در روایات شیعه آمده که پیامبر(ص) برای کاری در خانه زید آمد و زینب را در حال حمام کردن دید! یک دل نه صد دل عاشقش شد و زید را مجبور کرد که او را طلاق دهد. سپس خودش با زینب ازدواج کرد!
✅ #جواب:
✍ در منابع شیعی سه روایت وجود دارد که منشأ ایجاد شبههی مذکور است. در ادامه به نقد و بررسی این سه روایت میپردازیم:
1⃣ در تفسیر قمی از امام صادق(ع) نقل شده:
«روزی از زید خبری نشد، رسول الله در خانهاش رفت تا از او احوالپرسی کند، زینب وسط اتاق نشسته و مشغول درست کردن عطر بود، پیامبر به او نگاه کرد، زینب بسیار نیکو و زیبا بود، پیامبر فرمود: «سبحان الله، خالق النور و تبارک الله احسن الخالقین» سپس برگشت. در حالیکه مهر زینب در قلبش جای گرفته بود!...».
درباره انتساب تفسیر قمی به که هماکنون در بازار است، به علی بن ابراهیم قمی تردید جدی وجود دارد. زیرا
🔸 #اولا: همه مطالب تفسیری علی بن ابراهیم در آن نیست؛
🔸 #ثانیا: همه آنچه در آن وجود دارد، از علی بن ابراهیم قمی نیست، بلکه منتخبی از مطالب چندین تفسیر مختلف است!
طبق تحقیقات دقیق آیت الله شبیری زنجانی، این تفسیر نوشتهی علی بن حاتم قزوینی است که از کتابهای مختلفی، روایاتی را جمعآوری کرده است.
روایت مذکور در منابع روایی و تفاسیر قدیمی شیعه، نقل نشده، حتی شیخ طوسی(ره) در تفسیر خود نیز چنین حدیثی را نقل نکرده است.
ابوالفتوح رازی، همین مطلب را از منابع اهل سنت نقل کرده و آنرا مخالف دیدگاه شیعیان معرفی کرده است.
👈 طبرسی نیز با وجود نقل این روایت، با مضمون آن مخالفت کرده است. لذا، احتمال جعل و دست بردن در روایات این کتاب، بسیار زیاد است. بنابراین، هرچند سند این روایت علیالقاعده صحیح است، اما به هیچوجه قابل پذیرش نیست.
2⃣ در تفسیر قمی روایت دیگری از تفسیر ابوالجارود با همین مضمون روایت شده است.
👈 ابوالجارود زیاد بن منذر کوفی رئیس فرقه جارودیه (یکی از فرق زیدیه) است که معتقد به امامت زید بن علی (ع) بودند. او مورد نکوهش امام باقر و امام صادق(ع) قرار گرفته است و شخصیت مذمومی دارد و مورد اعتماد شیعیان نیست.
3⃣ در کتاب عیون اخبارالرضا(ع) نیز شبیه این مضمون نقل شده است؛ این روایت، در کتاب احتجاج نیز نقل شده است.
اما این روایت در منابع معتبر شیعه وجود ندارد. سید مرتضی به این روایت اشاره کرده و آنرا «الروایة الخبیثة» (روایت فاسد و پلید) نامیده است و به شدت آنرا رد کرده.
👈 این روایت با چهار واسطه نقل شده است: «تمیم بن عبدالله قرشی» توسط ابن غضائری تضعیف شده و علامه حلی نیز او را از ضعفا دانسته است. پدر تمیم (عبدالله بن تمیم قرشی) از این افراد مجهول الهویه است. علی بن محمد بن جهم نیز جزء ناصبین و دشمنان اهل بیت(علیهمالسلام) بوده از این جهت، روایت به شدت ضعیف است.
بررسی محتوای حدیث
👈 این روایات سهگانه، #مخالف_قرآن هستند. زیرا در قرآن کریم به عصمت رسول اکرم (ص) تصریح شده است. از طرف دیگر، این روایات مخالف سایر روایات هم هستند، امام صادق(ع) قصهی دروغین عشق پیامبر(ص) به زینب بنت جحش را یکی از تهمتهایی دانسته است که دشمنان به ایشان نسبت دادهاند.
👈 این روایت از نظر سندی قابل قبول است، زیرا رجال آن همگی جزء موثّقین هستند. روایت دیگری هم از امام رضا(ع) نقل شده که حضرت، در مجلس مامون در جواب به شبهات علی بن محمد بن الجهم دربارهی عصمت انبیا(ع)، به قضیه زینب و پیامبر اکرم اشاره کرده و فرمود در زمان جاهلیت هم خیال میکردند که فرزندخوانده، واقعا فرزند محسوب میشود و همچنان که همسر فرزند(عروس) تا ابد با پدرشوهرش محرم میشود (حتی بعد از طلاق)، همسر فرزندخوانده هم به همین صورت است. درحالیکه چنین نبود. پیامبر اکرم(ص) برای مبارزه با این تفکر جاهلی، ماموریت یافت که با زینب بنت جحش که قبلا همسر زید بن حارثه(فرزندخوانده رسول الله) بود، ازدواج کند.
✅ در #نتیجه:
در منابع شیعی، کلا سه روایت جعلی وجود دارد که قصهی دروغین عشق پیامبر (ص) به زینب همسر زید، را بیان کردهاند. این روایات علاوه بر ضعف سندی، به دلیل مخالفت با آیات و روایات مربوط به مقام رسول اکرم(ص) به هیچ وجه قابل پذیرش نیستند.
welayatnet.com/fa/news/151937
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چرا شیعه بر خلاف اهل سنت نماز سنت نمی خواند؟
✅ پاسخ: #حجت_الاسلام_محمدی
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
کسی که گناه بزرگی انجام داده و توبه کرده و بخاطر این گناه اعدام می شود آیا خداوند او را می بخشد یا نه؟.mp3
679.1K
💬 #سوال_مخاطب
#قتل_نفس
🔹کسی که گناه بزرگی انجام داده و توبه کرده و بخاطر این گناه اعدام می شود آیا خداوند او را می بخشد یا نه؟
✅ پاسخ: #حجت_الاسلام_محمدی
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
💥 عرضه حاجت به پیامبر اکرم(ص) در هر زمان و مکانی
🔰 آیا هر حاجتی از هر نقطه ی جهان از پیامبر اکرم (ص) خواسته شود، ایشان همان موقع آن را خواهند شنید؟
✅ پاسخ:
✍ در هر زمان و مکانی که از پیامبر(ص) حاجت بخواهیم، به اذن خداوند درخواست ما را میشنود و به آن پاسخ میدهد و این مطلب با دلایل ذیل قابل اثبات است:
1⃣ عرضه اعمال امت بر پیامبر اکرم(ص)
آنچنان که حضرت در حدیثی فرمود:
اعمال شما مسلمانها بعد از اینکه من از دنیا رفتم، بر من عرضه میشود؛ اگر کار خوبی انجام داده باشید، خدا را شکر میکنم و اگر کارهای بد انجام دادید، برای شما طلب مغفرت میکنم
2⃣ شاهد بودن پیامبر(ص) بر امت:
قرآن میفرماید:
یا أَیُّهَا النَّبِیُّ إِنَّا أَرْسَلْناکَ شاهِداً وَ مُبَشِّراً وَ نَذیراً[احزاب/45 ]
ای پیامبر (گرامی) ما تو را به رسالت فرستادیم تا (بر نیک و بد خلق) گواه باشی و (خوبان را به رحمت الهی) مژده دهی و (بدان را از عذاب خدا) بترسانی». طبق این ایه و روایتهای فراوانی، رسول خدا، شاهد بر اعمال امت است و اعمال همه را زیر نظر دارد و در روز قیامت، یکی از شاهدان خواهد بود و بر طبق آنچه دیده، شهادت خواهد داد. لذا پیامبر چون شاهد است هم میبیند و هم میشنود، لذا تمام درخواستها از ایشان را میشنود.
3⃣ مخاطب قرار دادن پیامبر (ص) در سلام نماز:
تمام مسلمانان در پایان نماز، به رسول خدا (ص) سلام میدهند. یکی از واجبات اسلام جواب سلام است، قرآن میفرماید:
وَإِذَا حُيِّيتُمْ بِتَحِيَّةٍ فَحَيُّوا بِأَحْسَنَ مِنْهَا أَوْ رُدُّوهَا[نساء/86]
هر گاه شما را تحیت و سلامی گفتند شما نیز باید به تحیت و سلامی بهتر از آن یا مانند آن پاسخ دهید.
اگر پیامبر خدا سلام آنها را نمیشنود، پس کار همه مسلمانان بیهوده است و اگر میشنود، پس قطعاً جواب سلام او در حق ما دعا برای ماست، لذا او درخواست ما را میشنود و به آنها پاسخ میدهد.
https://w57.ir/Jo5
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توبه حقیقی
🎤: #استاد_عالی
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
🌺 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ 🌺
♥️لَا إِلَهَ إِلَّا اللهُ الْـمَلِكُ الْـحَقُّ المُبِينُ،♥️
🗓 امروز پنج شنبه:
8 خردادماه 1399
5 شوال 1441
28 مه (می) 2020
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
💥 تحقیقات دانشمندان: نماز مایه آرامش است
✍ خداوند متعال در قرآن مجید میفرماید:
🌴 الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
🍃 آنها کسانی هستند که ایمان آوردهاند، و دلهایشان به یاد خدا مطمئن (و آرام) است؛ آگاه باشید، تنها با یاد خدا دلها آرامش مییابد!
👈 یکی از نمادهای ذکر و یاد خدای متعال نماز است که مسلمانان موظف هستند که روزی پنج بار آن را اقامه کنند.
✅ اکنون تحقیقات دانشمندان به این نتیجه رسیده است که نماز یک عامل مهم برای درمان استرس است و آرامش را برای انسان به همراه میآورد.
🌏 منبع: w57.ir/Jof
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدف خداوند از خلقت انسان ها چه بوده است اگر بهشت است پس چرا شمر و جهنم را خلق کرد؟.mp3
1.59M
💬 #سوال_مخاطب
#هدف_از_خلقت
🔹هدف خداوند از خلقت انسان ها چه بوده است اگر بهشت است پس چرا شمر و جهنم را خلق کرد؟
✅ پاسخ: #حجت_الاسلام_محمدی
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
💥 نگاهی متفاوت به مرگ
⁉️ شنیدید وقتی کسی میمیره بعضی ها میگن بنده خدا راحت شد!!
آیا این حرف درسته؟!
🍃بستگی داره از چه زاویه ای نگاه کنیم اگه منظور از راحت شدن این باشه که از سختی های دنیا راحت شده و دیگر در آسایش است؛ که این فکری اشتباه است چرا که با مرگ تازه بازخورد اعمال دنیایی خود را می بینیم و زمانی راحتی هست که اعمال دنیایی ما قابل قبول باشد پس راحتی برای همه نیست و طبق همان روایتی که
پيامبر اکرم-صلی الله عليه و اله فرمودند: اَلدُّنْيَا سِجْنُ اَلْمُؤْمِنِ وَ جَنَّةُ اَلْكَافِرِ.(تحف العقول)
دنيا زندان مومن و بهشت كافر است.
لذا راحتی آخرت برای کسانی است که سختی های دنیا را تحمل و از خوشی های زود گذرش گذشتند.
⁉️ شنیدید بعضی ها وقتی کسی میمیره میگن تمام شد و یا تمام کرد؟!!
✍اگه منظور این باشه که عمرش در زندگی دنیا به پایان رسیده قابل قبول است اما اگر منظور از تمام شدن، نیستی و عدم شدن با مرگ باشد این حرف اشتباه است چرا که با مرگ زندگی تمام نمی شود بلکه شروع می شود و در حقیقت شروع بی پایان است همان گونه که برای فرزندی که متولد می شود می گوییم به دنیا آمد و نمی گوییم ۹ ماهش تمام شد. لذا خداوند ما را آفرید تا باشیم و بمانیم و تمام شدن معنا ندارد.
✅ پس مرگ آغاز زندگی دوباره است در جوار الهی؛ همان گونه که می فرماید:
كُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ ثُمَّ إِلَيْنا تُرْجَعُون
هر نفسى، چشندهى مرگ است؛ سپس به سوى ما باز گردانده مىشويد.
📖عنکبوت/۵۷
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیا دستمالی که با آن اشک را پاک کردیم می شود در قبر گذاشت و تاثیر دارد؟
✅ پاسخ: #حجت_الاسلام_محمدی
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
💥 قصاص پدر به دلیل قتل فرزند
💬 #پرسش:
به چه دلیل پدری که فرزند خود را به قتل رسانده در سزای این کار «قصاص» نمی شود؟
✅ #پاسخ:
✍ گاهی اشکال می شود که در فقه اسلامی، اگر پدری فرزند خود را بکشد «قصاص» نخواهد شد، و این حکم به منزله اجازه قانونی برای اعمال «خشونت» علیه کودکان است؛
اما لازم است بدانیم که:
🔸 #اولا: «بازدارندگی»، یکی از ویژگی های مجازات است و در این مساله، علاقه و عطوفت پدر، خود بهترین عامل بازدارندگی است.
🔸 #ثانیا: «جبران کنندگی» در مجازات، یک شاخصه اساسی است و قصاص پدر نه تنها موجب جبران درد و تسلّی بازماندگان نیست، بلکه سبب داغ دیگری خواهد شد.
🔸ضمن اینکه موقعیت پدر در خانواده، سبب تخفیف در قصاص پدر می شود.
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
💥دیدگاه استاد دانشگاه تگزاس آمریکا در مورد رسول خدا(ص)
دکتر کریگ کنسیداین (Craig Considine) استاد دانشگاه رایس در تگزاس آمریکا:
"من یک مسیحی هستم و به حضرت محمد (ص) عشق می ورزم... من محمد را به عنوان یک شخصیت حامی و پشتیبان عدالت و برابری می شناسم. او در حکومتش این اصل را جا انداخت که هیچ قومی بر قوم دیگر برتری ندارد. او می گفت که نه سفید بر سیاه برتری دارد و نه سیاه بر سفید و تنها ملاک برتری انسان ها بر یکدیگر تقوی است. محمد در حکومتش حقوق مسیحیان را به رسمیت می شناخت و به آنها آزادی دین و عقیده داده بود."
🔹سخنان کامل دکتر کنسیداین را می توانید در لینک زیر ببینید و بشنوید ( زبان اصلی) :
https://www.youtube.com/watch?v=y7Nhb4MKwQc
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چرا خداوند ما را در دنیای پر از سختی آورده است؟
🎤 #استاد_ملکی
💠اندیشه تشیع:
♨️ @kalamema 👈