مسابقه شماره 1😍به نظر شما جواب سوال کدام گزینه هستش؟
❎ تفاوت روغن ترمز آبی و زرد درماشین ها چیست ⁉️
1️⃣ نقطه جوش متفاوتی دارند.
2️⃣ جذب رطوبت متفاوتی دارند.
3️⃣ مواد افزودنی متفاوتی دارند.
4️⃣ همه موارد.
❇️ جواب صحیح رو به آیدی زیر بفرستید تا شانس برنده شدن خودتون رو امتحان کنید❗️
@KALAZARA2020
KALAZARA.IR
مسابقه شماره 1😍به نظر شما جواب سوال کدام گزینه هستش؟ ❎ تفاوت روغن ترمز آبی و زرد درماشین ها چیست ⁉
❤️❤️برخی از پاسخ های عزیزان که برای ما فرستادند👇👇👇 ❤️❤️ تا جمعه منتظر پاسخ و نظرات شما عزیزان هستیم😉😉😉
بخش چهارم
۷. اجازه میدهید باک بنزین تا ته خالی شود
بسیاری از ما ممکن است عادت داشته باشیم که تا باک خودرویمان تا ته خالی نشده، اقدام به بنزین زدن نکنیم. یا اینکه باک را در حد کم پر کنیم و با همان سوخت حداقلی به راهمان ادامه دهیم. اگر این کار ادامهدار شود، به سیستم سوخت خودرو آسیب وارد میکند. در بسیاری از خودروها، پمپهای سوخت برای خنک ماندن باید در بنزین شناور باشند. وقتی کمتر از یکچهارم باک را پر میکنید، این پمپها بیرون از سوخت میمانند و به دلیل گرمای زیاد، عمرشان کوتاهتر میشود و مجبور میشوید آنها را تعویض کنید.
۸. خودرو را سنگینتر از حدمجاز بار میزنید
هر خودرو بسته به مدلش میتواند تا وزن خاصی بار را حمل کند. هر چه وزن ماشین بیشتر باشد، فشار زیادی روی بخشهای موتور، سیستم تعلیق خودرو و ترمز آن وارد میشود و مصرف سوخت آن هم بالاتر میرود. بهتر است خودرو را تا حد امکان سبک نگه دارید و فقط موارد ضروری را با آن حمل کنید.
۹. بیدلیل کلاچ میگیرید
بسیاری از رانندگان که خودروی آنها با سیستم دنده و کلاچ کار میکند، معمولا در مواقع غیرضروری مثل زمانی که پشت ترافیک یا چراغ قرمز توقف کردهاند، کلاچ را تا ته میگیرند. نگهداشتن کلاچ در هنگام توقف، باعث میشود سطوح آن روی یکدیگر ساییده شود و موجبات فرسودگی یا خرابی کلاچ را فراهم کند. به این ترتیب یاتاقان، دوشاخ و صفحه کلاچ آسیب میبینند. به جای این کار، دنده را خلاص کنید و پایتان را از روی کلاچ بردارید. درست هنگام حرکت، دوباره کلاچ بگیرید و حرکت کنید.
Kalazara.ir
https://eitaa.com/kalazara
فروشگاه اینترنتی لوازم یدکی خودرو کالازارا
🇮🇷 حمایت از تولید ایرانی
❇️ جهت ثبت سفارش به آدرس سایت زیر مراجعه کنید👇👇
🆔 kalazara.ir
✔️ به فارسی در گوگل، "کالازارا" بنویسید.
✔️ یا با شماره ۰۹۱۰۴۰۵۹۰۶۷📲 تماس بگیرید.
❇️ آدرس ما در ایتا
@kalazara
بخش پنجم
۱۰. در سراشیبی ترمز را تا انتها فشار میدهید
معمولا هنگام رانندگی در سراشیبی، خودرو کمی سرعت میگیرد. بهطوریکه مجبور میشوید برای کاهش سرعت ترمز کنید. اما این کار باعث میشود گرما در لنتهای ترمز و روتورها زیاد شود که این به نوبه خود سبب ساییدگی و خطر افزایش گرما در دیسک و لنتها میشود. به جای این کار، بهتر است دنده را به یک دنده پایینتر تغییر دهید. با این کار فشار طبیعی روی پیشرانه کاهش مییابد و سرعتتان پایین میآید. اگر نیاز بود ترمز هم فشار دهید، فقط کافی است به ترمز ضربه بزنید.
۱۱. با سرعت از روی سرعتگیرها رد میشوید
اشتباهی که بسیاری از رانندگان مرتکب میشوند این است که یا در لحظه رسیدن به سرعتگیر تازه ترمز میگیرند یا اینکه اصلا سرعتشان را کم نمیکنند و با همان سرعت از روی سرعتگیر رد میشوند. این کار نه تنها به کمکفنر و اجزای آن آسیب میرساند و عمر آنها را کم میکند، بلکه به شاسیهای ماشین هم آسیب میزند. همیشه با دیدن تابلوی سرعتگیر آماده کاهش سرعت باشید.
۱۲. در رادیاتور فقط آب معمولی میریزید
هنگام رانندگی یا گیر کردن در ترافیک در گرمای شدید، اگر در رادیاتور فقط آب ریخته باشید، ممکن است خودرو جوش بیاورد. به جای آن، از ترکیب ۵۰ درصد آب و ۵۰ درصد مایع خنککننده موتور استفاده کنید. با این کار عمر موتور خودرو را افزایش خواهید داد.
Kalazara.ir
https://eitaa.com/kalazara
فروشگاه اینترنتی لوازم یدکی خودرو کالازارا
🇮🇷 حمایت از تولید ایرانی
❇️ جهت ثبت سفارش به آدرس سایت زیر مراجعه کنید👇👇
🆔 kalazara.ir
✔️ به فارسی در گوگل، "کالازارا" بنویسید.
✔️ یا با شماره ۰۹۱۰۴۰۵۹۰۶۷📲 تماس بگیرید.
❇️ آدرس ما در ایتا
@kalazara
بخش پایانی
۱۳. از شیشهپاککن حاوی آمونیاک استفاده میکنید
معمولا شیشهپاککن معمولی حاوی آمونیاک است و اگر با غشای نازک شیشههای اتومبیل برخورد کند، رنگ طبیعی آنها را تغییر میدهد. برای پاک کردن شیشهها از شیشهپاککن مخصوص شیشه خودرو استفاده کنید. اگر خودرویی را دیدید که شیشههایش رنگ بنفش به خود گرفته است، بدانید مالک آن از شیشهپاککن حاوی آمونیاک استفاده کرده است.
۱۴. علائم هشداردهنده را نادیده میگیرید
چراغهای هشداردهنده برای این در خودرو تعبیه شدهاند که مشکلاتی را که در خودرو پیش میآید به شما اعلام کنند. هر کدام از چراغهای هشداردهنده مانند چراغ مربوط به روغن، چراغ مربوط باطری و مخصوصا چراغ «چک» میتواند به شما بگوید که چه مشکلی وجود دارد تا آن را هر چه سریعتر برطرف کنید. علاوه بر چراغها، باید به نشانههای غیرطبیعی که میتوانند نشانه مشکلی در اتومبیلتان باشند توجه کنید. هرگونه لرزش یا سروصدای غیرطبیعی و بوی عجیب را جدی بگیرید؛ زیرا توجه نکردن به مشکلات کوچک، میتواند به آسیبهای شدیدتری منجر شود و عمر خودرو را کوتاه کند.
۱۵. عادت به سرویس کردن خودرو ندارید
هر وسیلهای برای اینکه بهترین عملکرد را داشته باشد، نیاز به سرویس و نگهداری دارد. خودرو هم از این امر مستثنی نیست. معمولا بیشتر افراد عادت ندارند تا مشکلی برای خودرو پیش نیامده است آن را نزد تعمیرکار ببرند و سرویس کنند. بهتر است در دورههای زمانی مشخص به تعمیرگاههای معتبر مراجعه کنید تا با بررسی ماشین، عیب و ایرادهای کوچک آن را برطرف کنند. مخصوصا اگر مسافرتی طولانی میروید، حتما این کار را انجام دهید.
Kalazara.ir
KALAZARA.IR
مسابقه شماره 1😍به نظر شما جواب سوال کدام گزینه هستش؟ ❎ تفاوت روغن ترمز آبی و زرد درماشین ها چیست ⁉
👋👋
❤️❤️❤️اون دسته از عزیزانی که تا کنون جواب خودشون رو ارسال نکردند تا ساعت ۱۰ امشب فرصت دارند با ارسال جواب صحیح ؛شانس خودشون رو امتحان کنند . ❤️❤️❤️
KALAZARA.IR
👋👋 ❤️❤️❤️اون دسته از عزیزانی که تا کنون جواب خودشون رو ارسال نکردند تا ساعت ۱۰ امشب فرصت دارند با ار
🍀🍀🌸🌸با توجه به اتمام مهلت پاسخگویی و ضمن تشکر از همه اعضاءبویژه عزیزانی که دراین مسابقه مشارکت کردند گزینه صحیح گزینه ۴ "همه موارد" میباشد 🍀🍀🌸🌸
KALAZARA.IR
👋👋 ❤️❤️❤️اون دسته از عزیزانی که تا کنون جواب خودشون رو ارسال نکردند تا ساعت ۱۰ امشب فرصت دارند با ار
🌹🌹☘☘ جناب آقای مهدی فرجامی از تهران هم به قید قرعه از بین عزیزانی که گزینه صحیح رو اعلام کردند انتخاب شد .ضمن تبریک به ایشان ،همکاران جهت ارسال جایزه با ایشان تماس خواهند گرفت ☘☘🌹🌹
هدایت شده از امیر مهدی زارع
بخش اول
۱- مراقبت از باتری
مراقبت از باتری خودرو در گرما، یکی از اصول مهمی است میتواند هم هزینههای نگهداری از خودرو در تابستان را کاهش دهد و هم رانندگی ایمنتری را تجربه کنید. باتریهای خودرو در زیر کاپوت قرار میگیرند و سالها دوام میآورند. احتمالا به همین دلیل است که مردم در دمای بالا به آن توجه زیادی نمیکنند. عمر باتریهای خودرو بین ۲ تا ۵ سال، بسته به کیفیت باتری و نگهداری صحیح از آن متغیر است.
دمای بالا، گرما و لرزشهای خودرو میتواند به باتری آن آسیب برساند و در نتیجه باعث خرابی داخلی و شکست شود. برای جلوگیری از چنین وضعیتی، بررسی کنید که آیا باتری به طور ایمن و صحیح وصل شده است یا خیر. اگر نه، آن را محکم کنید تا حداقل لرزش وجود داشته باشد. علاوه بر این، گرمای بیش از حد میتواند سطح تبخیر مایع باتری را افزایش دهد. این موضوع میتواند باعث خوردگی، به ویژه در پایانهها و قطعات اتصال شود.
۲- سطح سیال را بررسی کنید
چندین مایع به صورت هماهنگ کار میکنند تا به خنک ماندن خودرو در تابستان کمک کنند. سطح مایعات در خودرو باید تنظیم شود تا از گرم شدن بیش از حد خودرو جلوگیری شود. این امر در طول فصل تابستان اهمیت بیشتری پیدا میکند چون گرما این مایعات را تبخیر میکند. خیلیها تمام توجه خود را روی بررسی روغن موتور میگذارند ولی روغنهای گیربکس و ترمز هم باید همراه با روغن فرمان کنترل شوند.
Kalazara.ir
https://eitaa.com/kalazara
بخش دوم
۳- از سلامت لاستیکهای خودرو و تنظیم فشارتایر مطمئن شوید
هر چه هوا گرمتر باشد، لاستیکهای خودرو حساستر خواهند شد. حفظ فشار هوای مناسب میتواند از مسائل مربوط به گرمایش جلوگیری کند. مثلا فشار کمتر در لاستیکها میتواند باعث انفجار شود. بنابراین فشار باد لاستیک را به طور مرتب چک کنید. و نکات نگهداری از لاستیک خودرو از جمله بررسی هر دو هفته یک بار فشار باد لاستیک در تابستان را رعایت کنید.
۴- مراقب بالا رفتن دمای خودرو باشید
خنک نگه داشتن ماشین در تابستان اهمیت زیادی دارد. اگر چه آمپر، در خودروهای جدید کمکم در حال حذف شدن است ولی اگر در خودرویتان آمپر وجود دارد، حتما به آن نگاه بیندازید، به خصوص اگر در مناطقی یا آب و هوای گرم رانندگی میکنید. اگر هم در هنگام رانندگی دمای خودرو بیش از حد بالا رفت، حتما خودرو را متوقف کنید.
۵- ترموستات را باز نکنید
وجود «ترموستات» روی موتور یکی از ضرورتهای نگهداری از خودرو در فصل گرما است. ترموستات وظیفه به تعادل رساندن دمای موتور را در ساعات اولیه روز به عهده دارد و به خنک کردن موتور در تابستان میپردازد. علاوه بر ترموستات نسبت به کارکرد صحیح پمپ خنک کاری، رادیاتور و دیگر بخشها که خودرو را خنک میکنند، دقت کنید.
۶- مخزن شیشهشوی را پر کنید
یکی از نکات فنی خودرو در تابستان این است که حتما مخزن شیشهشوی را در همه فصلها به ویژه در تابستان پر کنید. از آن جایی که مخزن شیشهشوی به موتور نزدیک است و در معرض گرمای زیادی قرار دارد، خالی بودن این مخزن در فصل گرما باعث خشکی، شکنندگی و خرابی این مخزن میشود.
Kalazara.ir
https://eitaa.com/kalaz
بخش سوم
۷- روغن خودرو را کنترل کنید
در ابتدای فصل تابستان و گرم شدن هوا اگر روغن موتور، جعبه دنده و دیفرانسیل خودرو از نوع زمستانه است حتما آن را تعویض و از روغنهای مناسب فصل یا چهارفصل استفاده کنید. هر چند سطح روغن خودرو باید در کل سال کنترل شود اما در فصول گرم، این موضوع اهمیت بیشتری پیدا میکند. به یاد داشته باشید که اگر روغن موتور در شرایط خوبی قرار داشته باشد به پایین آمدن دمای موتور کمک خواهد کرد.
۸- به سلامت رادیاتور اهمیت بدهید
برای نگهداری از خودرو در تابستان و روزهای گرم بهار، قبل از ریختن ضد یخ، ترموستات، پمپ آب، شیلنگها و در رادیاتور را مورد بررسی قرار دهید. برای این کار، مسیرهای گردش ضد یخ را بشویید و بدنه بیرونی را با محلول آب و صابون شستوشو دهید تا هوا به راحتی از میان پرههای رادیاتور عبور کند.
۹- ضدیخ مناسب تهیه کنید
با توجه به توصیه شرکت سازنده خودرو، نسبت به تهیه یک ضد یخ مناسب اقدام کنید. میزان ضد یخی که در خودرو به کار میبرید، باید بر اساس شرایط آب و هوایی و حجم خنک کننده باشد. سازندگان خودرو، استفاده از محلول ۱:۱ ضد یخ و آب (۵۰ درصد آب و ۵۰ درصد ضدیخ) را به عنوان سیال خنک کننده مناسب در خودروها، توصیه میکنند.
با توجه به اینکه محلول ۵۰ درصد ضد یخ، به میزان ۵ درصد انبساط حجمی دارد، در صورت نبودن منبع انبساط، باید حدود ۵ درصد حجم کل سیستم خنک کننده را خالی بگذارید. توجه داشته باشید که عدم کارایی مناسب رادیاتور، باعث افت نقطه جوش سیار خنک کننده و به جوش آمدن سریع آن میشود.
Kalazara.ir
https://eitaa.com/kalazara
بخش چهارم
10- مراقب بدنه و داشبورد باشید
برای اینکه از بدنه و رنگ آن محافظت کنید، خودرو را در سایه پارک کنید. استفاده از چادر هم یک روش مناسب است. اگر هم خودرویتان را شستید، تا وقتی که کاملا خشک نشده است، آن را در آفتاب پارک نکنید چون به رنگ آن آسیب میرساند. در ضمن بعد از شستوشوی خودرو از واکس استفاده کنید. همچنین از واکسهای مخصوص برای داشبورد خودرویتان استفاده کنید تا از آسیت اشعه ایکس به خودرو جلوگیری کنید.
۱۱- سوخت خودرو را بررسی کنید
رانندگی در فصل تابستان به این معنی است که سیستم تهویه مطبوع خودرو تقریبا در تمام مدت کار میکند. بسته به عوامل دیگر، این موضوع میتواند مصرف سوخت خودرو را افزایش دهد. بنابراین، در تابستان نسبت به میزان سوخت خودروی خود حساسیت و توجه بیشتری داشته باشید.
۱۲- شیشه جلو و عقب را تمیز کنید
سعی کنید به طور مکرر شیشه جلو را تمیز کنید و از شر هر گونه خراش، فرورفتگی و ترک خلاص شوید. به خاطر داشته باشید که وقتی نور خورشید با زاویه خاصی روی شیشه میافتد، باعث ایجاد حواسپرتی میشود. زمانی که تابش خورشید خیرهکننده شود، میتواند منجر به از دست دادن تمرکز شود.
۱۳- تسمه پروانه را چک کنید
با شروع فصل تابستان، تسمه پروانه را بررسی کنید چون ممکن است دچار پوسیدگی، شکاف، پارگی یا ترک شده باشد. معمولا به ازای هر ۸ تا ۱۰ هزار کیلومتر باید تسمه پروانه را بررسی کنید.
Kalazara.ir
https://eitaa.com/kalazara
KALAZARA.IR
🌹🌹☘☘ جناب آقای مهدی فرجامی از تهران هم به قید قرعه از بین عزیزانی که گزینه صحیح رو اعلام کردند انتخا
🍀🍀تحویل هدیه به پاسخ دهندگان مسابقه و برخی خریداران از سایت و فروشگاه فیزیکی🍀🍀
بخش پایانی
۱۴- کمک گرفتن از سرویسهای خدمات خودرو
شرایط آب و هوایی مختلف چالشهای متفاوتی را برای سلامت خودرو ایجاد میکند. بنابراین، در صورتی که در محلی زندگی میکنید که در معرض گرما یا سرمای شدید قرار دارید، درست قبل از شروع هر فصل، اقدامات پیشگیرانه کافی را انجام دهید. برای این کار، سرویس خودرو را در برنامه خود قرار دهید تا از بروز مشکلاتی که ممکن است در آینده دامنتان را بگیرد، پیشگیری کنید.
۱۵- تهویه مطبوع خودرو در فصل تابستان
سیستم تهویه مطبوع، یکی از حیاتیترین سیستمهای ماشین شما در فصل گرما است. بنابراین قبل از شروع تابستان، برای نگهداری از خودرو در روزهای گرم، تهویه مطبوع را به طور کامل بررسی کنید. به این ترتیب میتوانید از خرابی جلوگیری کنید.
در ضمن باید بدانید :
*با تعویض برف پاک کنهای قدیمی از تابش نور خورشید جلوگیری کنید و شیشه جلو را تمیز نگه دارید.
*با افزایش تدریجی تهویه مطبوع قبل از سرعت گرفتن خودرو و بعد با کاهش آهسته آن، از تغییرات ناگهانی دما جلوگیری کنید. نوسانات مکرر و ناگهانی دما برای خودرو ضرر دارد.
*سعی کنید در روزهای گرم بهار و تابستان تا حد امکان ماشین را در سایه پارک کنید.
Kalazara.ir
https://eitaa.com/kalazara
1: خلاص گیربکس در حین حرکت
این کار علاوه بر کاهش کنترل شما بر روی خودرو، باعث فشار مضاعف به شیر برقی های گیربکس خواهد شد.
2: استفاده از حالت خلاص (N یا Neutral ) برای لانچ کردن
اصطلاحا به حرکت خودرو از حالت سکون با بیشترین گشتاور ممکن و حداقل هرزگزدی را لانچ می گویند.
به طور کل گیربکس های اتوماتیک برای شتاب گیری های ناگهانی و رانندگی پر فشار نیستند.
3: تعویض حالت دنده در حین حرکت خودروهای اتوماتیک
درصورتی که مجبور هستید به طور متوالی حرکت به عقب و جلو داشته باشید، همانند دور زدن در خیابان های کم عرض یا پارک کردن در جای پارک کوچک، سعی کنید ابتدا کامل توقف کنید و بعد دنده را از حالت D به R یا برعکس تغییر وضعیت دهید.
مورد 4: خلاص کردن برای توقف های کوتاه در خودروهای اتوماتیک
سعی کنید در ترافیک و چراغ قرمز هایی که توقف خودرو کمتر از 2 دقیقه است، گیربکس را خلاص نکنید و در حالت D باشد. خلاص کردن گیربکس و قرار دادن دوبارهی آن در حالت D، مجموعهی کلاچ ها، سوپاپ ها و شیر های برقی را درگیر می کند که استهلاک آن به مراتب بیشتر است.
5: توقف کامل با دندهP در خودروهای اتوماتیک
برای توقف کامل ( پارک کردن ) ابتدا ایست کامل کنید، سپس دنده را در حالت N قرار داده، ترمز دستی را بکشید و پایتان را از روی ترمز بردارید تا وزن خودرو بر روی چرخ های عقب بیفتد. سپس دنده را در حالت P یا Park بگذارید. در غیر این صورت فشار وزن خودرو بر روی گیربکس خواهد افتاد که برای اتوماتیک مضر است.
Kalazara.ir
https://eitaa.com/kalazara
برخی از رانندگان عادت دارند برای روشن کردن خودرو ابتدا پدال کلاچ را فشار میدهند و بعد خودرو را استارت میزنند. با توجه به آنکه پیش از استارت زدن، با جابجایی دسته دنده میتوان از خلاص بودن خودرو اطمینان حاصل کرد، سؤالی که معمولاً پیش میآید آن است که آیا گرفتن کلاچ در زمان روشن کردن خودروهای دنده دستی لازم است یا خیر؟
وظیفه سیستم کلاچ انتقال قدرت میان موتور خودرو و گیربکس و قطع آن در زمان لازم است. بهصورت عمومی تصور بر این است که وقتی دنده در وضعیت خلاص قرار دارد هیچ نیروی اضافهای بر روی موتور نیست ولی واقعیت آن است که مجموعه کلاچ خودرو حتی در شرایط خلاص بودن دندهها نیز باری را بر موتور خودرو تحمیل میکند.
این بار تحمیل شده البته بسیار اندک است و به همین دلیل بهطور معمول نیازی به گرفتن کلاچ در هنگام روشن کردن خودرو نیست اما در مورد خودروهایی که باتری ضعیفی دارند و یا در هوای بسیار سرد، به دلیل آنکه مجموعه روغنهای به کار رفته در مسیر انتقال قدرت غلیظتر شدهاند، کلاچ نیروی اضافه بیشتری را به موتور خودرو وارد میکند و به همین دلیل توصیه میشود در زمستان برای روشن شدن بهتر خودرو کلاچ بگیرید.
این مسأله به ویژه در مورد خودروهای قدیمیتر عمومیت بیشتری دارد و به همین دلیل برای چنین خودروهایی توصیه می شود در روزهای سرد زمستان، پیش از روشن کردن خودرو پدال کلاچ را فشار دهید. در مورد سایر خودروها اگر استارت خودرو بهخوبی عمل میکند و خودرو در هوای سرد بهراحتی روشن میشود نیازی به این کار نیست اما فشردن پدال کلاچ کمی از بار روی سیستم استارت کم میکند و بیضرر است.
Kalazara.ir
روشن کردن کولر خودرو هنگام سوار شدن در فصل گرما، خطرناک است!
بر اساس تحقیقات انجام شده اجزای داخلی کابین مثل روکش صندلیها، روکش درها و داشبورد و سایر قطعات، در اثر تابش نور آفتاب مخصوصا در فصل تابستان، گازی سمی و سرطانزا بنزن تولید و ساطع میکنند که بوی آشنایی هم دارد، به همین دلیل به رانندگان خودروهای مختلف توصیه و تاکید میشود بلافاصله بعد از سوار شدن به خودرو کولر خودرو را روشن نکنند.
گاز بنزن علاوه بر سرطانزا بودن، به استخوانها هم آسیب میرساند و موجب مسمومیت استخوانی میشود و این مسمومیت منجر به ابتلا به آنومیلا که نوعی سرطان خون مربوط به گلبولهای قرمز خون است و سطح گلبولهای سفید بدن را کاهش میدهد، میشود. همچنین این گاز سمی باعث ابتلا به لوکمیا نوع دیگری از سرطان خون مربوط به گلبولهای سفید خون و در مواردی همزمان با افزایش ریسک ابتلا به سرطان باعث سقط جنین در خانمها نیز میگردد.
بهتر است هنگام سوار شدن در خودرو و پس از آنکه مدتی خودرو زیر آفتاب بوده، شیشهها پایین کشیده شود و اجازه داده شود تا هوای نامطبوع داخل کابین خارج شود.
Kalazara.ir
https://eitaa.com/kalazara