#مهندسی_معماری
❇️با سلام خدمت دوستان.
معماری یا به طور کامل مهندسی معماری رشته ای از شاخه نظری #ریاضی_و_فیزیک📚 است که گاها از رشته#هنر هم پذیرش داشته است!
✅رشته کاملا #رمانتیک و #مهندسی که کاملا رویکردی به واقع متفاوت تر از تمامی رشته های مهندسی را دنبال میکند و سبک آموزش این رشته در دانشگاهها مبتنی بر نظام #آتلیه ای و #کارگاهی و #دروس_عملی است. شاید بیشتر دوستان راجع به رشته معماری موارد مختلفی از جمله :قیاس با نقاشی و طراحی و یا رشته ای کاملا هنری بودن 🎻،شنیده باشند که اصلا اینگونه نیست این رشته جنبه های هنری بسیاری در کنار اصول و قواعد مهندسی و ساخت را دارا می باشد.
#دروس_تخصصی این رشته ، دروس تخصصی #عمران می باشد با اندکی تفاوت در سر فصل.
✅تنها رشته ای از ریاضی و فیزیک است که در آزمون #کارشناسی_ارشد دانشگاهها ، آزمون #عملی(اسکیس ) را در طرح آزمون خود دارا می باشد.
✅معماری جزو معدود رشته هایی است که #کیفیت_دانشجو تقریبا به #دانشگاه محل تحصیل #ربطی_نداشته و شخص تاثیر عمده ای در روند معمار شدن را دارد ، لذا جزو معدود رشته هایی است که دانشگاه های آزاد نیز قدرت رقابت با دانشگاههای تاپ🔝 کشور را دارند .
✅در مورد نکات ویژه این رشته باید به این موضوع حتما اشاره بکنم که بر خلاف اکثر رشته های مهندسی ، برنامه #کارشناسی در اغلب دانشگاههای کشور در #۹_ترم گنجانده شده است.
✅و اما راجع به انعطاف رشته و #بازار_کار💵 این رشته باید به این موارد اشاره بکنم که این رشته دارای #مسابقات🏅 و فراخوان های متعددی است و همچنین بازار کار آن نیز شرکت ها و #دفاتر_معماری و #مشاور_ساخت می باشد که با توجه به وضع کنونی و مقایسه با سایر رشته ها می توان به #پولساز بودن این رشته و اهمیت راهبردی آن در پیشرفت کشور اشاره کرد.
✅#در انتها به عنوان مهمترین نکته باید گفت که این رشته #تجسم ، درک ،#تصور، تخیل ،#طراحی دستی قوی، کار با نرمافزار های کامپیوتری 💻به صورت حرفه ای ، اطلاعات عمومی و میان رشته ای،فلسفه ، #خلاقیت، ارتباط عمومی، و توانایی و مهارتهای دستی ، #صبر و #حوصله بی نهااایت زیاد و بسیاری از پارامتر های دیگر را می طلبد.
انشاالله که با مطالعه بیشتر در مورد رشته بسیار جذاب مهندسی معماری ، بهترین انتخاب را داشته باشید .🌹
#مهندسی_معماری
#پردیس_هنر
#کانون_نخبگان_شهید_دیالمه
@kanoondiyalameh
📣توجه توجه📣
گفت و گویی صمیمی با حضور دانشجویانِ دانشگاه های برتر کشور، پیرامون انتخاب رشته و آینده تحصیلی ...
زمان: سه شنبه یکم مهرماه ساعت ۱۸:۳۰
مکان: ورامین_میدان امام حسین_ جنب کتابخانه سجادیه_طبقه دوم(دفتر کانون نخبگان شهید دیالمه)
#آگاهانه_انتخاب_کن
#کانون_نخبگان_شهید_دیالمه
@kanoondiyalameh
🔹نوبتِ مهرماه
🔸نشت نشا| جستاری بر پدیده فرار مغزها
🔺قیمت 15.000 تومان
🔸 پدر، عشق،پسر | فرازهایی از زندگی حضرت علی اکبر(ع)
🔺قیمت 22.000 تومان
🔹 برای سفارش تا پایان سه شنبه 15 مهرماه به آیدی @ahabedini پیام دهید.
#ما_اهل_کتاب_هستیم
#کانون_نخبگان_شهید_دیالمه
@kanoondiyalameh
🔸اولین جلسه از سلسله جلسات #سراج
🔹موضوع: گذر از دانش آموزی به دانشجویی
⏰ زمان:جمعه ساعت ۱۶
🏢 مکان:دفتر کانون نخبگان شهید دیالمه
🔹ویژه مخاطبین دوره پنجم
@kanoondiyalameh
کانون نخبگان شهید دیالمه
🔹کتابِ #نشت_نشا #ما_اهل_کتاب_هستیم #کانون_نخبگان_شهید_دیالمه @kanoondiyalameh
🔻کتاب
#نشت_نشا
🔸جستاری در پدیده فرار مغزها
🔹#کمی_بخوانیم
به دانش جوی کشاورزی مان آموزش می دهیم که از جنگل ها چه گونه محافظت کند. به او توصیه می کنیم که در آب و هوای مرطوب چه درختانی را به عمل آورد. به او یاد می دهیم که حفظ محیط زیست چه اهمیتی دارد ... بنده خدا از زیر آن پنجاه تومانی بزرگ که بیرون آمد، کویر می بیند و بیابان و کوهستان! پرس و جو می کند و می فهمد که اصالتاً از تکست اروپایی درس خوانده است. رمق ِ دانش جوی مهندسی مان را می کشیم که یاد بگیرد چه گونه طراحی کند. به زور کتاب طراحی اجزای جوزف ادوارد شیگلی را طی شش واحد تنقیه اش می کنیم که خوب حالی اش شود. حالا او می تواند مسائل سه بعدی نامعین انتزاعی را حل کند. مثلاً طراحی شترگلوی توالت فرنگی پلاستیکی مقاوم در برابر حرارت بالای 2000 درجه! بعد می بینیم این با مستراح های سنتی ما جور در نمی آید، استادان به این نتیجه می رسند که سنت ها را قاتی اش کنند. نتیجه این می شود که دانش جو روی کاغذ آفتابه ای مسی طراحی می کند که لوله اش در برابر امواج مایکروویو! مقاومت خوبی دارد! این ها شوخی نیست. این عین سؤالی است که زمان ما در درس انتقال حرارت به عنوان پروژه به دانش جویان داده بودند :
«طراحی کنید پره ی شوفاژی را به صورت مثلث متساوی الساقین با قاعده ی a و زاویه ی رأس o که از انتهای آن وزنه ای به وزن M آویزان است، به صورتی که کمترین خمش (خیز) را داشته باشد، و توأماً بیش ترین انتقال حرارت را. ضمناً به دلیل محدودیت جا، ماده ای را برای ساخت آن انتخاب کنید که کم ترین ضریب انبساط طولی را داشته باشد ...» یک مسأله ی مشکل پارامتریک! یک لغز! یک چیستان مزخرف! و البته از دید آقایان، انتهای سؤال علمی. علم به معنای ترجمه ای آن. برای حل آن تصویر سیاه و سفید جد و ابائت پیش چشمت می آید و از ریاضی دبستان تا معادلات دیفرانسیل دو را باید از بر باشی. اما ... خیال می کنی با حل آن گرهی از مشکلات فروبسته ی این مملکت حل می شود؟ فرداروز که فارغ التحصیل و جویای کار، رفتی در یک ساخت مان و زیر دست یک تأسیساتی شروع کردی به نصب شوفاژ، جرینگی می فهمی که این مسأله نه به درد دنیایت خورده است و نه به درد آخرت. دو زاری ات می افتد و می فهمی که دانش جویان زرنگ تر از تو، همان موقع این را دریافته بودند که چنین مسائلی را دودره می کردند و از رو دست تو کپی می کردند.
می بینی چیزهایی را آموخته ای که در هیچ جای این مملکت کاربرد ندارد. چهارسال یا شش سال یا هشت سال زندگی دانش جویی، فقط تو را از زندگی واقعی دور کرده است. همین. تازه نه فقط به اندازه ی همین مدتی که صرف کرده ای که پاره ای اوقات به قاعده ی یک عمر از زندگی پرت می افتی! چرا؟ برای این که دانشگاه، دست گاه فکری تو را قرم قات کرده است. چیزهایی یادت داده است که در هیچ کجای این ملک به کارت نمی آید. و اتفاق را در ممالکی که از ایشان علم را ترجمه کرده ایم، بیش تر به کار می آید. چه باید کرد تا خود را عاطل و باطل نپنداریم؟ راهی نداری جز این که بروی سراغ اصل سرچشمه و مظهر آب ...
دانش گاه ِ ما از زندگی مردم کشورش فاصله گرفته است. نه دانشگاه که کل سیستم آموزشی ما از چنین داء معضل و کار بی بیرون شدی رنج می برد. سؤالی از بیرون به دانش گاه ِ ما ارائه نمی شود. صنعت هرگز دانشگاه را در حد و اندازه ای نمی داند که از او سؤال بپرسد. او طاقت دیدن ریخت اتو کشیده ی یک استاد متفرعـن را ندارد که بدون این که حتا تا به حال یک قابلمه ی واقعی طراحی کرده باشد، از صدر و ذیل ِ صنعت انتقاد کند. دانش گاه هم توان گفت و گو با صنعت گر روغنی دست به آچار خسیس را ندارد. کسی که حتی حاضر نیست یک بخش یک اتاقه ی تحقیق و توسعه (R&D) در کارخانه اش راه بیاندازد. هر دو هم حق دارند. یا دست کم این گونه می پندارند.
در همه جای دنیا دانش گاه ساخته می شود تا مشکلات علمی آن کشور را حل نماید، اما در جهان سوم مسأله جور دیگری است. این جا دانشگاه ساخته نشده است. دانشگاه ترجمه شده است. لذاست که می بینی دانش گاه به جای حل مشکلات مملکت ما، مشکلات ممالک دیگر را حل می کند!
نشت نشا یک امرِ طبیعی است. یعنی اگر دانش جوی مهندسی بعد از پایانِ تحصیل به این نتیجه نرسد که بایستی برای زندگیِ علمی به خارج از کشور برود، یک تصمیم غیرِعقلانی گرفته است.
#ما_اهل_کتاب_هستیم
@kanoondiyalameh
🔸دومین جلسه از سلسله جلسات #سراج
🔹موضوع: دانشگاه و ما فی ها
⏰ زمان:جمعه ساعت ۱۶
🏢 مکان:دفتر کانون نخبگان شهید دیالمه
🔹ویژه مخاطبین دوره پنجم
@kanoondiyalameh
🔸سومین جلسه از سلسله جلسات #سراج
⏰ زمان:جمعه ساعت ۱۶
🏢 مکان:دفتر کانون نخبگان شهید دیالمه
🔹ویژه مخاطبین دوره پنجم
@kanoondiyalameh
💐 روز دانشجو را به تمامی دانشجویان این مرز و بوم تبریک می گوئیم💐
#کانون_نخبگان_شهید_دیالمه
@kanoondiyalameh
📌اطلاعیه📌
📚شروع فعالیت پانسیون مطالعاتی سجادیه📚
❗️با آغاز سال ۱۴۰۰❗️
🔸ویژه پسرها
‼️با تسهیلات ویژه مخصوص دانش آموزان پرتلاش‼️
🔹ظرفیت بجهت رعایت پروتکل های بهداشتی محدودمی باشد🔹
🏣 ورامین، بالاتر از میدان امام حسین(ع)، جنب مسجد سجاد(ع)
📝برای ثبت نام از طریق فضای مجازی یا پیام کوتاه نام و مقطع تحصیلی خودتان را ارسال نمایید📝
📞 +989199513221
⏱مهلت ثبت نام ۲۵ اسفند ماه
#پانسیون_مطالعاتی_سجادیه
#کانون_نخبگان_شهید_دیالمه