💬 #تحلیل_و_تبیین | ادبیات پایداری به یک مکتب ادبی تبدیل شده است
🔻 گفتگو با آقای هدایتالله بهبودی نویسنده و تاریخنگار
🔹️ رهبر انقلاب بهشدت اهل مطالعه هستند؛ اگر روزی به کتابخانه ایشان دسترسی باشد، لابد خواهیم دید که حاشیهای در ابتدا یا انتهای کتابها نوشته شده و درباره آنها اظهارنظر کردهاند؛ اما اغلب تقریظهایی که تاکنون از ایشان در دسترس قرار گرفته مربوط به کتابهای دفاع مقدس است. باید پرسید چرا کتابهای دفاع مقدس؟ این را میشود از بیانات ایشان در آن دوسهدهه هم فهمید. میتوان دریافت که رهبر انقلاب به استمرار آنچه از جنگ هشتساله ما به جای مانده است، مُصر هستند و این دارایی معنوی را برای زندهبودن جامعه، دفاع از آرمانها و سرزمین در مواقف دیگر، برای برداشتن قدمهای بزرگ روبهجلو و پیشرفت کشور مفید میدانند.
🔍 ادامه👇
https://khl.ink/f/51326
📜 پرونده «رسم کتابخوانی»👇
https://farsi.khamenei.ir/others-special?id=51335
💬 #تحلیل_و_تبیین | کتاب ما را به دانایی حقیقی میرساند
🔻 گفتوگو با آقای محمدرضا سرشار نویسنده، پژوهشگر و منتقد ادبی
🔹️ ما قبل از انقلاب، هم از نظر کمیت و هم از نظر کیفیت و موضوعات مورد مطالعه، اصلاً وضع خوبی نداشتیم. بعد از انقلاب و بهخصوص در سالهای اول بعد از پیروزی، انقلابی هم در مطالعه پدید آمد.
🔸️ امام خمینی رحمةاللهعلیه و شاگردان ایشان، چون چهرههای فرهنگی هستند، با کتاب زیاد سروکار داشتهاند. عمده این افراد اهل کتاب بودند؛ یعنی هم مینوشتند و هم کتابهای منتشرشده داشتند و خب بخش بزرگی از شغل و زندگیشان با کتاب میگذشت؛ بنابراین انقلاب ما هم خودبهخود، خواهناخواه صبغهاش، صبغه فرهنگی بود و چون مبنایش هم اسلام بود، این صبغه در همه شئون اداره کشور نقش داشت. این موضوع، درمورد فرد یا افرادی، تأثیر قویتری داشت.
🔹️ میتوان گفت بعد از حضرت امام رحمةاللهعلیه، بدون هیچ اغماضی و با فاصله بسیار زیاد نسبت به نفرات بعد، حضرت آیتالله خامنهای قرار داشتند.
🔍ادامه👇
https://khl.ink/f/51333
📜 پرونده «رسم کتابخوانی»👇
https://farsi.khamenei.ir/others-special?id=51335
✍️ احمد اولیایی
🔸امروز پنج شنبه ۲۶ آبان جلسه بسیار خوبی برگزار شد؛
نشست تخصصی «چیستی و نحوه وجود فرهنگ: نگرش نوین به فلسفهٔ فرهنگ» به همت پژوهشکده فرهنگ و تمدن توحیدی با همکاری پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی(پژوهشکده مطالعات تمدنی و اجتماعی و مرکز همکاریهای علمی و بینالملل) و دانشگاه باقرالعلوم(ع) (گروه فرهنگی تمدنی).
🔷فرهنگ همیشه مهم ترین ساحت حیات جمعی در میان ساحات دیگر بوده است چرا که انسان در فرهنگ انسان می شود یا از انسانیت فاصله می گیرد.
وضعیت فرهنگی این روزها نیز حاکی از اهمیت این موضوع است. اما برای سیاستگذاری و برنامه ریزی فرهنگی لازم است نکات غامض و پیچیده فرهنگ حل شود.
🔹تلاش استاد سید یدالله یزدان پناه در تألیف کتاب چیستی و نحوه وجود فرهنگ باعث شد ایشان و دو استاد گرانقدر دیگر یعنی استاد حمید پارسانیا و علی اکبر رشاد گرد هم آیند و در باب فرهنگ و این کتاب گفتگو کنند.
⬅️سالن هشتاد نفره دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام تقریبا پر بود. قرارگرفتن این سه استاد در کنار هم برای بسیاری جذاب بود. فارغ از تمام بحث های علمی طرح شده که اکنون فرصت بیانش نیست، دو چیز خیلی زیبا بود؛ یکی گفتگو و دیگری تواضع.
گفتگوی سه استاد حوزه با یکدیگر که به خوبی پیش رفت و حس خوبی به حضار داد. و تواضع هر سه که آن هم برای ما آموزنده بود.
🆔@parsania_net
نشست فلسفه فرهنگ.mp3
20.97M
🔰صوت نشست تخصصی نگرشی نوین به فلسفه فرهنگ
🔸با محوریت کتاب چیستی و نحوه وجود فرهنگ اثر استاد یزدان پناه
@nasimehekmat
🗓پنج شنبه مورخ 26 آبان ماه
🆔@parsania_net
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید/ آواز ویلاها
برای تو کوچه رقصیدن
دل جماعت رو دزدیدن
زن زندگی آزادی
رقص خون برف شادی!
🎴 اخبار #بخش_خبری_2030 👇
http://eitaa.com/joinchat/2853175299Cb2c5125cdc
10.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #تماشایی | جنایتکاران!
😔 کودککشها از کجا دستور میگیرند؟
⁉️ چراهایی که باید بهشون فکر کرد
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
🔻همانطور که مایکل اربشلو توضیح می دهد، تفاوت بین جنگ سایبری و آنچه او به عنوان "جنگ رسانه های اجتماعی" توصیف می کند این است که "جنگ سایبری به سطح دانش فنی و مهارت بسیار بالاتری نیاز دارد.
▪️یادگیری جنگ رسانه های اجتماعی آسان تر و به کارگیری سریع تر است؛ اما حوزه اجتماعی موثر است.جنگ رسانه ای، مانند جنگ سایبری، نیازمند نظم و انضباط و تعهد طولانی مدت برای استقرار یا دفاع موفق است."
▪️صلاحیت در جنگ نفوذ دیجیتال را می توان با توانایی فرد در تأثیر موفقیت آمیز بر ادراکات و رفتارها از طریق اطلاعات ارائه شده توسط ابزار دیجیتال سنجید.
#حجاب
@amniatemeli
تاریخ تحلیلی اغتشاشات از برجام تا سند 2040 استنفورد شیخ قمی جهاد تبیین .MP3
21.51M
🌒 بررسی تاریخچه فتنه از ۸۸ تا ۹۸ و ارتباط آنها با فتنه ۱۴۰۱
این تحلیل سیاسی اجتماعی را حتما گوش کنید و بازنشر دهید
#لبّیک_یا_خامنه_ای #پایان_مماشات
🇮🇷
╔═∞═☆♥️☆═∞═╗
↬@matalebevijeh
╚═∞═☆♥️☆═∞═╝
📸 جمعی از مردم اصفهان با رهبر انقلاب دیدار کردند
🔻 در ایام سالگرد حماسه و ایثار مردم اصفهان و تشییع ۳۷۰ شهید عملیات محرم در شهر اصفهان، جمعی از مردم این استان، صبح امروز (شنبه) با حضور در حسینیه امام خمینی (ره) با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند. ۱۴۰۱/۸/۲۸
💻 Farsi.Khamenei.ir
🎞 #بسته_خبری | دسترسی سریع به متن بیانات رهبر انقلاب در دیدار جمعی از مردم اصفهان. ۱۴۰۱/۸/۲۸
📥 دسترسی👇
https://khl.ink/f/51365
📩 رهبر انقلاب: ملت ایران، #ملت_امام_حسین است/ چهرهی واقعی صحنهگردانان اغتشاشات با توهین آنها به قرآن، امام حسین (ع)، پرچم و سرود ملّی ایران روشن شد
🔻صحنهگردانهای اغتشاشات خودشان را طرفدار ملّت ایران وانمود میکنند امّا با همهی خواستهها و عقاید و مقدّسات ملت ایران دشمنی کردند. با اسلام دشمنی کردند، مسجد سوزاندند، قرآن سوزاندند، با ایران دشمنی کردند، پرچم ایران را سوزاندند، سرود ملّی ایران را بیاحترامی کردند. اینها چهرههایشان روشن شد.
🔹 ادّعا میکنند طرفدار ملّت ایرانند. خب ملّتِ ایران ملّتِ مسلمان است، ملّتِ قرآن است، #ملت_امام_حسین است. تو به امام حسین اهانت میکنی، بددهنی میکنی، بیحیایی میکنی، تو طرفدار ملّت ایرانی؟ به اربعین اهانت میکنی، به راهپیمایی میلیونی اربعین اهانت میکنی، تو طرفدار ملت ایرانی؟ خب، چهرهی صحنهگردانان واقعی این اغتشاش هم روشن شد. ۱۴۰۱/۸/۲۸
🏷 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir