نقشه_راه_بیانات_در_پایان_مراسم_عزاداری_اربعینحسینی.pdf
94.6K
نمودار | بیانات رهبر انقلاب در پایان مراسم عزاداری اربعین حسینی. ۱۴۰۰/۷/۵
🔰 اطلاعنگاشت | قرارگاه آگاهی و امید
👈 مروری بر حکم انتصاب دکتر پیمان جبلی به ریاست سازمان صداوسیما
🔺️ حضرت آیتالله خامنهای ضمن تشکر از دورهی مسئولیت پر تلاش دکتر علیعسکری، در حکمی آقای دکتر پیمان جبلی را به ریاست سازمان صداوسیما منصوب کردند و ابعادِ کاری رسانه ملی را برای دورهی جدید مشخص نمودند که در این اطلاعنگاشت مرور میشود.
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تجمیع نیروها در منطقه صفر مرزی پلدشت. فقط به حجم تجهیزات نگاه کنید. این بخشی از تجهیزات ارسالی به شمالغرب کشور است. نیروهای مسلح کشور با پشتیبانی گسترده مردم آذربایجان شرقی، آذربایجان شرقی و اردبیل نمایش قدرتی در این منطقه راه خواهند انداخت و حجم آتشی فراهم خواهند کرد که صدایش در باکو و آنکارا (مهمتر از این دو در تلآویو و لندن) شنیده شود.
پاسخ سخت و سنگین خواهد بود...
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کارشناس چینی:
📍ایران بارها اعلام کرده به دنبال سلاح هستهای نیست اما اگر آمریکا بخواهد به فشارهای خود ادامه دهد ممکن است مسیر ایران تغییر کند....
#چینی
🆔 @Kavoshmedia
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 به فال بد اعتنا نکن و گر نه بر تو سخت میگیرد
🔻 کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» در ایتا، تلگرام و سروش👇
eitaa.com/motahari_ir
t.me/motahari_ir
sapp.ir/motahari_ir
🔰 چاه غفلت
❛❛ عینصاد
📚 #نامه_های_بلوغ
#⃣ #بلوغ #غفلت
☑️ |اینستاگرام| |تلگرام| |کستباکس|
|آپارات| |بله|
🛒 برای سفارش آثار استاد کلیک کنید
•═══••@Einsad••═══•
☑️ درسگفتار «تفسیر #جهان بهمثابه تغییر #جهان»
#هگل و #فلسفۀ_سیاسی_افلاطون
🔹مدرس: حامد صفاریان
✔️#هگل #فلسفۀ_سیاسی_افلاطون در رسالۀ جمهور را مصداق برنهادۀ مشهور و مناقشهبرانگیز خود در #فلسفۀ_حق، یعنی «آنچه خردی است، همان واقعیت بالفعل است؛ و آنچه واقعیت بالفعل است، همان خردی است»، میداند. اما این چگونه ممکن است، اگر در نظر آوریم که جمهور #افلاطون در #ایدئال_گرایی و #فراسو_اندیشی شهرۀ خاص و عام است و آرمانشهری را بنیان میدهد که به اوتوپیا (ناکجاآباد) مشهور شدهاست؟ در این دوره خوانش خاص #هگل از #افلاطون ذیل برنهادۀ یکیوهمان بودن خرد و واقعیت بالفعل با مراجعه به متون اصلی آلمانی #آثار_هگل و متن یونانی جمهور #افلاطون، و بازخوانی، ترجمه و تفسیر فقراتی از این متون شرح خواهد شد تا روشن شود که #هگل چه تفسیری از #فلسفۀ_سیاسی_افلاطون بدست داده و همچنین چگونه مفاهیم کانونی این #فلسفه را ذیل #متافیزیک روح ابژکتیو #نظام_فلسفی خود حفظ و رفع میکند.
▪️ تعداد جلسات: 6 جلسه 120 دقیقه ای
▪️ آغاز: 24 مهرماه
▪️ زمان: شنبهها ۲۰-۱۸
👈 ثبتنام از طریق سایت مدرسه عالی علوم انسانی روزگارنو
www.ac.roozegareno.com
📞برای اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس بگیرید.
👉۰۲۱۶۶۱۷۴۰۸۱
(واتسآپ)۰۹۱۲۸۲۵۰۱۷۶👉
@roozegareno_ac
سوره؛ فصل حسن بن علی-علیهماالسلام
موضوع امشب: امامت و جهاد
برنامه تلویزیونی سوره در ششمین قسمت از ویژه برنامه خود به موضوع «امامت و جهاد» میپردازد. حجت الاسلام محمدرضا هدایتپناه، عضو هیئت علمی گروه تاریخ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه مهمان امشب سوره خواهد بود.
🗓 پخش: پنجشنبه ۸ مهر ۱۴۰۰، زنده، ساعت ۲۲:۳۰، شبکه چهار سیما / بازپخش: جمعه ۹ مهر ساعت ۱۵
4_5953962722625325326.mp3
25.11M
🎧 جنگ روایتها
▪️ #سوره_حسن_بن_علی_علیهما_السلام #قسمت_چهارم
⬅️ مفهوم جنگ روایت و روایت چیست و چه نسبتی با درک تاریخ اسلام دارد؟ آیا ما قائلیم که واقعیتی وجود ندارد که روایتها مختلف میشوند یا ما صرفا با روایتهایی طرف هستیم که به واقعیتهایشان چه در بعد تاریخی و چه در بعد اجتماعی و سیاسی آن دسترسی نداریم! ؟
با حضور استاد حجت الاسلام والمسلمین حامد کاشانی
《محفل زمانه شناسی》
💠 شاگرد مکتب عقلگرای درون دینی
استاد مرحوم حاج حیدر رحیم پور ازغدی، شاگرد مکتب شیخ هاشم و شیخ مجتبی قزوینی و از آخرین شاگردان علمای سنتی و در عین حال بشدت عقل گرای مشهد بود. گرچه او را به مقالات عدالتخواهانه و نقدهای شجاعانه اش به عملکردهای مدیران مختلف کشور می شناسند ولی یک مولفه در ساختار اندیشه ایشان نقش محوری داشت که شایسته تامل است.
روش فهم دین در دستگاه این مکتب، در عین اینکه مخالفت با فلسفه و انچه به علوم عقلی معروف شده را با خود دارد ولی اصلا به اخباری گری و ظاگرایی نزدیک نمی شود و برعکس کاملا اصولی، به روز و عملگراست. نگارنده مدعی نیست که این روش فهم دین، بخاطر دوری از فلسفه، نواقصی ندارد یا در فهم ماهیت پدیده های مدرن نقص ندارد ولی چیزی که عامل جلب توجه به این منش شده، عقلگرایی اجتهادی در عین پایبندی به نصوص دینی است.
حاج حیدر گرچه خود کسوت روحانیت را رها کرده بود ولی آبشخور فکری خود را به جریان اساتید خود متصل نگاه داشته و برای فهم دین مبتنی بر عقل درون دینی و اجتهاد روزآمد تلاش می کرد. وی استاد فلسفه نبود و معمولا هم به مناقشات تفکیکی فلسفی ها وارد نمی شد ولی همواره در تلاش بود، شاگردان خود را نه بر اساس تحلیل های عملگرایانه بدون مبنا و نه جزم اندیشی های غیرواقع بینانه یا بنیادگرایانه تربیت کند.
تلاش او برای همراهی با انقلاب اسلامی و مسائل آن در این چهار دهه و عدم انزوای فکری – در عین دوری از پذیرش مسوولیت های رسمی- بر خلاف عده ای از هم سلکان خود که حتی دغدغه ها و اولویت های شان نسبتی با انقلاب نداشت، نشانه بارز حفظ اصالت تفکر دینی خود و در عین حال به روز بودن و حتی سیاست ورزی بود.
از موضوعی بنام آزاداندیشی دینی و تولید علم و نظریه پردازی تا عدالت طلبی و نقد ساختارهای غیردینی موجود در بروکراسی کشنده ادارات ما نشانه هایی از تلاش وی برای پاسخ به سوالات روز مبتنی بر مبانی متفن دینی است که اتفاقا در این رویکرد اجتهادی، فهم امروزین قرآن و حدیث نیز پررنگ است.
بنظر من وی توانست یک اصولگرایی دینی روزآمد را به شاگردان و دوستداران خود عرضه کند و معنای عقلانیت دینی را بدون افتادن در وادی تحجر و انزوا، تمثلی نو بخشید. روحش شاد و راهش پررهرو
📍 @komeilialireza
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 به فال بد اعتنا نکن و گر نه بر تو سخت میگیرد
🔻 کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» در ایتا، تلگرام و سروش👇
eitaa.com/motahari_ir
t.me/motahari_ir
sapp.ir/motahari_ir