7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 تربیت حذفی
🔸 #استاد_علی_صفایی_حائری (ره)
تو که می خواهی حکمی را که فهمیدی
حالا بیایی به فلانی تطبیق کنی
"آقا تو این کار را بکن"
تو چطور می خواهی تطبیق کنی؟
تو به اقدار او واقفی؟
تو به شرایط او واقفی ؟
معصوم که سزاوارترین کسی بود که
عهده دار تمام نفوس شان بشود، بگوید:
تو این کار را بکن تو آن کار را بکن تو آن کار را بکن
بیناتی با نفوس برخورد کرد
تربیت حذفی نداشت
تربیت ارشادی نداشت
تو این کار را بکن تو آن کار را بکن تو اینجا بنشین تو آنجا برو
این بازی ها چیست؟!
با کی نباش با کی نباش
اگر بنا بود ما همه عوامل مزاحم را سلب کنیم
باید نفس را بکَنیم از تو وجود
شیطان را بکَنیم بندازیم از این عالم
نیست تربیت حق اینطور
خدایی که خودش شیاطین را گذاشته
خودش نفوس ما را مشتعل کرده
خودش شهوات و غضب ها و هواها را در ما مشتعل کرده
خودش مخلوط کرده ما را ...
📻 رادیو توحید
@radio_towhid
🔰پرسش یکی از مخاطبین محترم
✅سلام
خداقوت
مقدور هست سیر مطالعه غربشناسی و محتوایی لازم برای مسلح شدن به معلومات لازم برای درمان غرب زدگی را از استاد بپرسید؟!
🔵جواب :
🔴نجفی :
🔶با سلام و تشکر در این زمینه می توان به سه موضوع در ارتباط با تاریخ تفکر و تحولات فکری در دو قرن اخیر ایران اشاره نمود :
غرب ستیزی و غرب زدگی و غرب شناسی
البته برای شناخت ماهیت غرب ، به علت اینکه غرب جدید بر مبنای تفکر فلسفی و اندیشه فیلسوفان تکوین یافته است غرب شناسی بایستی از طریق خواندن فلسفه غرب و در صورت عمق خوانی با توجه به دروس کلاسیک دانشگاهی رشته فلسفه غرب انجام گیرد؛ البته در سطوح پایین تر می توان از کتب متخصصین این فن استفاده نمود؛ ولی در مورد غرب ستیزی و نقطه مقابل آن یعنی غرب زدگی بایستی از مطالعات تاریخ سیاسی و اندیشه های اجتماعی کمک گرفت ۰ در مجموعه کتب "و انتم الاعلون" یک مجموعه مقاله با عنوان غرب شناسی از نویسندگان مختلف به چاپ رسیده است و همچنین در زمینه های سه گانه مذکور نیز به نظرم کتب دو تن از اساتید برجسته فلسفه آقایان دکتر رضا داوری و دکتر کریم مجتهدی بسیار مفید می باشد : به نمونه هایی از آن کتب اشاره می نمایم : 👇👇
موفق باشید۰
http://mousanajafi.ir
https://eitaa.com/drmousanajafi
https://Sapp.ir/drmousanajafi
انتشارات: آرما
نویسنده: مجموعه ی نویسندگان
قطع : رقعی تعداد صفحه : 240 سال انتشار شمسی : 1392
کتاب «غرب شناسی» شامل ده مقاله از رضا داوری اردکانی، کریم مجتهدی، اصغر طاهرزاده، موسی نجفی، محمد مددپور و سید مرتضی آوینی است که در آن به مباحث پیرامون غرب پرداخته شده است.
مباحث «غرب شناسی» چند سالی است که مورد توجه گروه های علمی ایران قرار گرفته است. «غرب شناسی» را به دو صورت می توان دنبال کرد. در حالت اول می توان مکاتب، فلسفه ها و ایدئولوژی های غربی را مورد بررسی قرار داد و در حالت دوم خود «غرب» به عن.ان یک کل واحد مورد بررسی قرار می گیرد. حالت بررسی اول بیشتر به شناخت «ایسم»ها می پردازد و در حالت دوم بیشتر به «مباحث تمدنی غرب» پرداخته می شود.
کتاب پیش رو به رویکرد دوم اشاره دارد و غرب را به عنان یک تمدن و یک کلیتی که امروزه ما با آن مواجه هستیم، در نظر گرفته، پیرامون آن بحث می کند. گاهی اوقات «غرب شناسی» پیش نیازی است که در مواقع «تهاجم فرهنگی» و برخورد یک فرهنگ بیگانه با فرهنگ خودی مورد توجه قرار می گیرد و گاه پیش نیاز فهم روانی است که رویارویی ما با تمدن غرب همه جانبه شده و تمامی ابعاد زندگی را در بر گرفته است.
#غرب_شناسی
#غرب_شناسی_تمدنی
https://eitaa.com/drmousanajafi
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
شماره ۳۱۴ نشریه خط حزبالله.pdf
1.76M
🔰 خط حزبالله ۳۱۴ | مأموریت در افق تاریخ
🔻 شمارهی سیصد و چهاردهم هفتهنامهی خط حزبالله با عنوان «مأموریت، در افق تاریخ» منتشر شد.
🔹 در شماره سیصد و چهاردهم خط حزب الله، گزیدهای از بیانات منتشر نشده آیتالله خامنهای در دیدار با استانداران در سال ۱۳۶۱ با عنوان «در سراسر استان حرکت کنید و دردهای مردم را بشنوید» منتشر شده است. رهبر انقلاب در این بیانات بر اهمیت و نقش بازدیدهای میدانی مسئولان در شناخت مشکلات و ادارهی امور استانها تأکید کردهاند.
🔹 گزارش هفتهی این شماره خط حزبالله با عنوان«مأموریت، در افق تاریخ»، به مناسبت سالگرد شهادت شهید طهرانی مقدم به تامل در مفهوم انسان شناسی انقلاب اسلامی پرداخته است.
👈 خط حزب الله در سخن هفته خود با عنوان «تبیین عالمانه، رفتار عادلانه» به بررسی دغدغهی رهبر انقلاب پیرامون رعایت عدالت در فضای مجازی پرداخته است.
🔰 دانشمند برجسته و پارسای بیادعا
🔻 رهبر انقلاب: حادثهی خونین در یکی از مراکز پشتیبانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که به شهادت جمعی از عناصر ممتاز آن سازمان و در پیشاپیش آنان سردار عالیقدر، دانشمند برجسته و پارسای بیادعا، سردار حسن مقدم انجامید، واقعیتی تلخ و اندوهبار بود. ۱۳۹۰/۸/۲۵
🌷 انتشار بهمناسبت سالگرد شهادت شهید حسن طهرانیمقدم
💻 @khamenei_ir | #سخن_نگاشت
🔰 ماجرای موشکسازی
🔻رهبر انقلاب: این حرکت به سمت نوآوری فنّی و علمی را هم ما در دفاع مقدّس به دست آوردیم؛ چون در دفاع مقدّس نیاز داشتیم به خیلی چیزها و در اختیارمان نبود، امکاناتش را نداشتیم و نیروهای مؤمن، فداکار رفتند به فکر اینکه درست کنند. مثلاً فرض کنید مرحوم شهید حسن [تهرانی]مقدّم در همان اوقات، در یک بخشی این ماجرای موشکسازی را به یک شکلی راه انداخته بود که ایشان و دیگران به ما گفتند بیایید بازدید کنید؛ رفتیم آنجا دیدیم که بله اینها شروع کردهاند.
خب ما احتیاج به موشک داشتیم، موشک هم به ما داده نمیشد، دشمن هم موشک داشت، با موشک میزد، این ما را -یعنی نیروهای مستعدّ ما را- به فکر انداخت که یک کاری بکنند؛ و [این کار را] کردند و خوبش را هم کردند و به بهترین وجهی هم از عهده برآمدند تا امروز که خب مشخّص است. ۱۳۹۹/۶/۳۱
🌷 انتشار بهمناسبت سالگرد شهادت شهید حسن طهرانیمقدم
💻 @khamenei_ir | #سخن_نگاشت
مستند صوتی ولکن الله رمی.mp3
4.68M
🎧 ولکن الله رمی
🔹 مستند صوتی درباره شهید حسن طهرانی مقدم فرمانده جهاد خودكفایی سپاه
🌷 #بازنشر به مناسبت سالگرد شهادت شهید طهرانی مقدم
📥 کیفیت اصلی: khl.ink/f/18283
💻 @Khamenei_ir
9.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ماجرای دیدار رهبر انقلاب و شهید طهرانی مقدم در دوران جنگ
🔹 بعدازظهر شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۰، یکی از پادگانهای پشتیبانی سپاه در اطراف تهران شاهد حادثهای دردناک بود؛ حادثهای که اگرچه سردار حسن طهرانی مقدم و یارانش را به آرزویشان -شهادت در راه خدا- رساند، اما دلهای بسیاری را در غم فراغ این بزرگمردان اندوهناک کرد.
🔁 به همین مناسبت خاطراتی از دیدارهای شهید طهرانی مقدم با رهبر معظم انقلاب در قالب گفتگو با برادر شهید #بازنشر میشود.
💻 @Khamenei_ir