انتشارات: آرما
نویسنده: مجموعه ی نویسندگان
قطع : رقعی تعداد صفحه : 240 سال انتشار شمسی : 1392
کتاب «غرب شناسی» شامل ده مقاله از رضا داوری اردکانی، کریم مجتهدی، اصغر طاهرزاده، موسی نجفی، محمد مددپور و سید مرتضی آوینی است که در آن به مباحث پیرامون غرب پرداخته شده است.
مباحث «غرب شناسی» چند سالی است که مورد توجه گروه های علمی ایران قرار گرفته است. «غرب شناسی» را به دو صورت می توان دنبال کرد. در حالت اول می توان مکاتب، فلسفه ها و ایدئولوژی های غربی را مورد بررسی قرار داد و در حالت دوم خود «غرب» به عن.ان یک کل واحد مورد بررسی قرار می گیرد. حالت بررسی اول بیشتر به شناخت «ایسم»ها می پردازد و در حالت دوم بیشتر به «مباحث تمدنی غرب» پرداخته می شود.
کتاب پیش رو به رویکرد دوم اشاره دارد و غرب را به عنان یک تمدن و یک کلیتی که امروزه ما با آن مواجه هستیم، در نظر گرفته، پیرامون آن بحث می کند. گاهی اوقات «غرب شناسی» پیش نیازی است که در مواقع «تهاجم فرهنگی» و برخورد یک فرهنگ بیگانه با فرهنگ خودی مورد توجه قرار می گیرد و گاه پیش نیاز فهم روانی است که رویارویی ما با تمدن غرب همه جانبه شده و تمامی ابعاد زندگی را در بر گرفته است.
#غرب_شناسی
#غرب_شناسی_تمدنی
https://eitaa.com/drmousanajafi
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
شماره ۳۱۴ نشریه خط حزبالله.pdf
1.76M
🔰 خط حزبالله ۳۱۴ | مأموریت در افق تاریخ
🔻 شمارهی سیصد و چهاردهم هفتهنامهی خط حزبالله با عنوان «مأموریت، در افق تاریخ» منتشر شد.
🔹 در شماره سیصد و چهاردهم خط حزب الله، گزیدهای از بیانات منتشر نشده آیتالله خامنهای در دیدار با استانداران در سال ۱۳۶۱ با عنوان «در سراسر استان حرکت کنید و دردهای مردم را بشنوید» منتشر شده است. رهبر انقلاب در این بیانات بر اهمیت و نقش بازدیدهای میدانی مسئولان در شناخت مشکلات و ادارهی امور استانها تأکید کردهاند.
🔹 گزارش هفتهی این شماره خط حزبالله با عنوان«مأموریت، در افق تاریخ»، به مناسبت سالگرد شهادت شهید طهرانی مقدم به تامل در مفهوم انسان شناسی انقلاب اسلامی پرداخته است.
👈 خط حزب الله در سخن هفته خود با عنوان «تبیین عالمانه، رفتار عادلانه» به بررسی دغدغهی رهبر انقلاب پیرامون رعایت عدالت در فضای مجازی پرداخته است.
🔰 دانشمند برجسته و پارسای بیادعا
🔻 رهبر انقلاب: حادثهی خونین در یکی از مراکز پشتیبانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که به شهادت جمعی از عناصر ممتاز آن سازمان و در پیشاپیش آنان سردار عالیقدر، دانشمند برجسته و پارسای بیادعا، سردار حسن مقدم انجامید، واقعیتی تلخ و اندوهبار بود. ۱۳۹۰/۸/۲۵
🌷 انتشار بهمناسبت سالگرد شهادت شهید حسن طهرانیمقدم
💻 @khamenei_ir | #سخن_نگاشت
🔰 ماجرای موشکسازی
🔻رهبر انقلاب: این حرکت به سمت نوآوری فنّی و علمی را هم ما در دفاع مقدّس به دست آوردیم؛ چون در دفاع مقدّس نیاز داشتیم به خیلی چیزها و در اختیارمان نبود، امکاناتش را نداشتیم و نیروهای مؤمن، فداکار رفتند به فکر اینکه درست کنند. مثلاً فرض کنید مرحوم شهید حسن [تهرانی]مقدّم در همان اوقات، در یک بخشی این ماجرای موشکسازی را به یک شکلی راه انداخته بود که ایشان و دیگران به ما گفتند بیایید بازدید کنید؛ رفتیم آنجا دیدیم که بله اینها شروع کردهاند.
خب ما احتیاج به موشک داشتیم، موشک هم به ما داده نمیشد، دشمن هم موشک داشت، با موشک میزد، این ما را -یعنی نیروهای مستعدّ ما را- به فکر انداخت که یک کاری بکنند؛ و [این کار را] کردند و خوبش را هم کردند و به بهترین وجهی هم از عهده برآمدند تا امروز که خب مشخّص است. ۱۳۹۹/۶/۳۱
🌷 انتشار بهمناسبت سالگرد شهادت شهید حسن طهرانیمقدم
💻 @khamenei_ir | #سخن_نگاشت
مستند صوتی ولکن الله رمی.mp3
4.68M
🎧 ولکن الله رمی
🔹 مستند صوتی درباره شهید حسن طهرانی مقدم فرمانده جهاد خودكفایی سپاه
🌷 #بازنشر به مناسبت سالگرد شهادت شهید طهرانی مقدم
📥 کیفیت اصلی: khl.ink/f/18283
💻 @Khamenei_ir
9.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ماجرای دیدار رهبر انقلاب و شهید طهرانی مقدم در دوران جنگ
🔹 بعدازظهر شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۰، یکی از پادگانهای پشتیبانی سپاه در اطراف تهران شاهد حادثهای دردناک بود؛ حادثهای که اگرچه سردار حسن طهرانی مقدم و یارانش را به آرزویشان -شهادت در راه خدا- رساند، اما دلهای بسیاری را در غم فراغ این بزرگمردان اندوهناک کرد.
🔁 به همین مناسبت خاطراتی از دیدارهای شهید طهرانی مقدم با رهبر معظم انقلاب در قالب گفتگو با برادر شهید #بازنشر میشود.
💻 @Khamenei_ir
✅ زمان دریافت آثار پژوهشی سیزدهمین جشنواره بینالمللی فارابی تمدید شد
🔻 دکتر حسین میرزائی، رئیس دبیرخانه سیزدهمین جشنواره بینالمللی فارابی:
🔹 به دلیل درخواستهای متعدد دانشگاهها، پژوهشگاهها و موسسات پژوهشی، مراکز حوزوی و ناشران، مدت زمان ثبت و ارسال آثار در سامانه سیزدهمین جشنواره بینالمللی فارابی، تا پایان آبانماه تمدید شد و این زمان مجدداً قابل تمدید نخواهد بود.
🔹 مراکز حوزوی و ناشران تنها تا پایان روز یک شنبه ۳۰ آبان ماه ۱۴۰۰ فرصت دارند، آثار خود را شامل «کتاب پژوهشی»؛ «گزارش نهایی پژوهش»؛ «رساله دکتری» و «پایاننامه کارشناسیارشد» که در سه سال گذشته (از ابتدای فروردین ۱۳۹۷ تا پایان اسفند ۱۳۹۹) انجام شده است، در سایت جشنواره به نشانی (WWW.FARABIAWARD.IR) ثبت کنند.
📚 متن کامل: http://meftahandishe.com/?p=25158
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#مبانی_علوم_انسانی_اسلامی
#فراخوان
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ امام موسی صدر منظومه معرفتی برای مبادی عدالت میسازد که میتوان با آن نظامسازی کرد
🔻 دکتر عادل پیغامی در نشست «عدالت در اندیشه امام موسی صدر» مطرح کرد؛
🔹 امام موسی صدر یک فقیه جامعهساز است و کاری که در جامعه سازی و جامعهپردازی در جنوب لبنان انجام داد مؤید این موضوع است. امروزه نتیجه آن را در شکلگیری محور مقاومت و حزبالله لبنان میبینیم. این بسیار منحصر به فرد است و به همین دلیل باید تجربه عملی که اتفاق افتاده را بازخوانی کنیم.
🔹 امام موسی صدر، توسعه سرمایه انسانی را همواره مد نظر داشت. ایشان همچنین تأکید زیادی بر فعالیتهای اقتصادی و کارآفرینی زنان دارند. امام موسی صدر اقدام به کارآفرینی خُرد میکنند که راهی برای پایان دادن به آسیبهای اجتماعی است.
🔹 در حوزه نظری هم امام موسی صدر شخصیت ویژهای است و حیف است که وی را نشناسیم. ایشان تأکیداتی در باب اندیشه اسلامی برای عدالت دارد که چه بسا در جاهای دیگر هم شنیده باشید اما با نوع روایتی که از اندیشه اسلامی دارد، یک منظومه معرفتی برای مبادی عدالت میسازد که میتوان با آن نظامسازی کرد.
📚 متن کامل: http://meftahandishe.com/?p=25169
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#مبانی_علوم_انسانی_اسلامی
#نشست_علمی
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com