11.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ بخش هایی از گزارش CBS در رابطه با حمله موشکی به عین الاسد:
📍این بزرگترین حمله موشکی به نیرویهای آمریکایی در تاریخ بود/سربازان برای کوچک نشان دادن جراحات زیر فشار بودند تا از تنش با ایران جلوگیری شود و ترامپ زیر سوال نرود!
🆔 @Kavoshmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ نتانیاهو خطاب به بنت:
📍ایران به شهرکها و کشتی ما حمله کرد اما هیچ پاسخی ندید، این یعنی ایران ضعف شما رو شناسایی کرده!
#عبری
🆔 @Kavoshmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ سفیر پیشین رژیم صهیونیستی در آمریکا:
📍کتاب تجربیات ایرانیها قطور و طولانی است/آنها در ترساندن دشمن بسیار مجرب هستند!
🆔 @Kavoshmedia
🔰 از امام سجاد تا #امام_عسکری علیهمالسلام؛ خط واحد مبارزه در مقابل وابستگان به قدرت
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: در روایات دیدهایم و خواندهایم که زندگی امامان اهلبیت (صلوات الله و سلامه علیهم) یکسره مجاهدت و مبارزه در راه خدا بوده است. از امام سجّاد (علیهالسّلام) تا امام یازدهم امام عسکری (علیهالسّلام) یک خطّ واحدی وجود دارد، یک رشتهی ممتدی که سرتاسر تلاش است و پیکار است و مبارزه است و جبههگیری در مقابل قدرت زمان است و جبههگیری در مقابل وابستگان به قدرت زمان است.
📖 «کتاب همرزمان حسین(علیهالسّلام)، صفحه ۳۳۳»
💻 @Khamenei_ir | #سخن_نگاشت
🔰 لوح | نامه امیدبخش #امام_عسکری علیهالسلام
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «عدهای از شیعیان فکر میکردند که امام عسکری (علیهالسّلام) از راه پدرانش منصرف شده. امام عسکری(علیهالسّلام) در نامهای به آنها میفرمایند: «نیّت و عزم ما همچنان مستحکم است. ما دلمان به خوشنیّتی و خوشفکری شما آرام است.»؛ ببینید چقدر این نیروبخش است برای شیعیان... این همان ارتباط مستحکم تشکیلاتی است میان امام و پیروانش.»
📖 کتاب «همرزمان حسین(علیهالسلام)، گفتار دهم، ص۳۴۶.
🌷 سالروز ولادت امام حسن عسکری(ع)
💻 @Khamenei_ir
🔰 #تحلیل_و_تبیین | امام عسکری(ع) شیعه را برای عصر غیبت آماده کرد
🎙 گفتگو با حجتالاسلاموالمسلمین مجتبی کلباسی، استاد حوزهی علمیه قم
🔻 ائمه سنین و شرایط مختلفی داشتند، ولی در مجموع آنان برای تمامی زمانها الگو هستند. مثل الگوی غیبت که در زمان امامین عسکریین علیهمالسلام این الگو به نقطهی کمال رسید و جامعهی شیعه برای ورود به عصر غیبت آماده شد. بنابراین، ائمه علیهمالسلام مثل انبیاء از نظر اصول و مبانی همانند یکدیگرند.
🔹 شرایط اجتماعی زمان امام حسن عسکری بسیار سخت بود. ایشان را به سامرا بردند تا دائماً تحت نظر باشد و اجازهی فعالیت اجتماعی و جمعکردن شیعیان دور خودش را نداشته باشد. ایشان نمیتوانستند مثل بسیاری از ائمه به معارف و مسائل اجتماعی و سیاسی ورود پیدا کنند.
🔹 حفظ تفکر و جان شیعه از جمله مسائلی بود که #امام_حسن_عسکری با مدیریت سازمان وکالت در بلاد مختلف شیعیان، این اقدامات را راهبری میکردند.
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://khl.ink/f/48853
رهبر انقلاب اسلامی در حکمی اعضاء شورایعالی انقلاب فرهنگی را برای دوره جدید منصوب کردند
حضرت آیتالله خامنهای در حکمی با انتصاب اعضاء شورایعالی انقلاب فرهنگی برای یک دوره جدید و چهار ساله، ضمن تشکر از زحمات اعضاء سابق بویژه دانشمندان و اساتیدی که در دوره جدید حضور نخواهند داشت، شاکله و آرایش عمومی فرهنگ بر اساس نظم و محتوای انقلابی را یگانه وسیله مصونسازی در برابر هجوم فرهنگی و رسانهای بیگانگان دانستند.
متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدالله والصلاة علی رسولهالمصطفی و آله الاطهار. سلامالله علیهم اجمعین.
ورود در دومین چهلوارهی انقلاب اسلامی که با آغاز سدهی جدید هجری شمسی همزمان شده است، نگاهی نو، آسیبشناسانه و روزآمدساز، به مجموعهئی از زیرساختهای تمدنی را ضروری میسازد. در رأس این مجموعه، مقولهی فرهنگ است. فرهنگ، جهت دهندهی همهی اقدامهای اساسی و زیر بنائی جوامع بشری و شتابدهنده یا کُندکنندهی آن است.
این رویکرد در مقطع کنونی، عمدتاً ناظر به ارتقاء نگاه و احساس مسئولیت متصدیان فرهنگی و نخبگان و فعالان عرصههای گوناگون کشور به مقولهی فرهنگ و پدیدآمدن این باور عمیق است که فرهنگسازی در هریک از اجزاء تمدّنی جامعه، برترین وسیلهی پیشرفت و موفقیت آن و بینیازکننده از ابزارهای الزامآور و تحکّمی است.
همچنین ناظر به این نکتهی حیاتی است که شاکله و آرایش عمومی فرهنگ در همهی بخشهای گستردهی آن، نیازمند نظم و محتوای انقلابی است. این یگانه وسیلهی مصونسازی فرهنگ عمومی کشور در برابر هجوم فرهنگی و رسانهئی برنامهریزی شدهی بیگانگان بدخواه است.
مأموریت شورای عالی انقلاب فرهنگی، از آغاز، ساماندهی به وضعیت فرهنگ و دانش در کشور، و سیاستگذاری در این دو مقوله، و هدایت دستگاههای متصدی آن به سمت ارزشها و هدفهای انقلاب، و برآوردن نیازهای فکری این دستگاهها و ظاهر شدن در نقش قرارگاه فرهنگی کشور بوده است.
شورای عالی خدمات با ارزشی در این زمینهها ارائه داده است و اینجانب بر خود فرض میدانم از همهی اعضاء محترم که در دورههای مختلف نقش آفریدهاند، بویژه از دانشمندان و اساتیدی که در دورهی جدید در شورای عالی حضور نخواهند داشت صمیمانه سپاسگزاری کنم و ادامهی کمکهای مشاورهئی آنان را به این شورا درخواست نمایم.
اینک برای دورهی جدید -که از ابلاغ این نوشته آغاز خواهد شد- اشخاص حقوقی و حقیقی نامبرده در ذیل را برای چهار سال به عضویت شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب میکنم.
اشخاص حقوقی: فعلاً رؤسای سه قوه و دستگاههائی که تاکنون عضو شورای عالی بودهاند.
و اشخاص حقیقی: جناب آقای اعرافی، جناب آقای ایمان افتخاری، جناب آقای امیرحسین بانکی پور فرد، جناب آقای حمید پارسانیا، جناب آقای عادل پیغامی، جناب آقای غلامعلی حدادعادل، جناب آقای حسن رحیمپور ازغدی، جناب آقای علیاکبر رشاد، جناب آقای حسین ساعی، جناب آقای ابراهیم سوزنچی، جناب آقای سعیدرضا عاملی، جناب آقای منصور کبکانیان، جناب آقای علی لاریجانی، جناب آقای محمود محمدیعراقی، جناب آقای محمدرضا مخبر دزفولی، جناب آقای مرتضی میرباقری، جناب آقای صادق واعظ زاده، جناب آقای احمد واعظی.
نکات حائز اهمیتی در پیوست این حکم به نظر حضرات اعضای محترم خواهد رسید. توفیق همگان را از خداوند متعال مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۰/۸/۲۳
کانون غرب شناسی و اندیشۀاسلامی
📺 #برنامه زنده #جهان_آرا ✍️ موضوع: انتصاب منسوبان؛ فامیلبازی یا شایستهسالاری؟ 💢 با حضور: میثم م
🔺 آنچه در برنامه امشب «جهان آرا» - شنبه 22 آبان ١٤٠٠ - گذشت
به نقل از اکانت توئیتر برنامه
👈 میثم مهدیار (جامعهشناس):
🔰 گاهی نسبتهایی وجود دارد بین رزومهها و افرادی که این رزومهها را ساختهاند، یعنی افرادی که این زمینه رشد را برای اشخاص فراهم میکنند.
گاهی یک مدرسه و یک دانشگاه هست که افراد خاصی در آنجا تحصیل میکنند، ارتباط میگیرند و مدیر میشوند، یک الیگارشی آموزشی
🔰 آدم میتواند دایره اعتمادش به اندازه برادرش باشد، یا به اندازه دوست و آشنا یا حتی گستردهتر، این به اقتصاد سیاسی هر شخص و گروه باز میگردد و منفعتی که وجود دارد.
بخشی از این حرف که میگویند ما فقط به فلان افراد اعتماد داریم به منافعشان بر میگردد.
🔰 یک نفر در عرض پنج سال چندین موقعیت شغلی را عوض میکند ولی شخصی دیگر با مدرک تحصیلی بالا و تخصص، نمیتواند حتی یک شغل پیدا کند.
نمونه داشتیم شخصی سرباز بود و مدیر بود!
کالجهای تربیت مدیر در کشورهای مختلف، صرفا جنبه علمی ندارند، بیشتر بحث انتقال تجربه است
🔰 بحث ما در مورد افراد نیست، سیستمی است که بعضی اشخاص میتوانند در چارچوب آن، برای خود رزومه بسازند ولی این فرصت برای همه فراهم نیست.
🔰 رزومهها جایگزین سوابق شده، مشخص نیست در این رزومهها چه کارهایی صورت گرفته، آیا تضییع حقوق بوده؟ سکوی پرتاب بوده؟ یا واقعا سابقه خوبی بر جا مانده است؟
وقتی این روند وجود دارد، نمیتوان فرد مسئول را نسبت به وعدهها و تعارض منافع بازخواست کرد.
👈 عبدالله گنجی روزنامهنگار و فعال رسانهای:
🔰 نباید به صرف نسبت فامیلی و از منظر اقتصادی به انتصابها نگاه کرد. باید قبول کنیم بخشی از مسئولان جمهوری اسلامی، در تربیت نیروهای همطراز با خود و نظام، موفق بودهاند، افرادی مقید به خدمت به مردم.
🔰 اینکه بگویند فلان وزیر، برادر داماد فلانی است که نشد نشانه رانتبازی، هر کس که ظرفیت دارد و به نظام اسلامی معتقد و ملتزم است میتواند وارد چرخه مدیریتی شود، مگر میشود همه بروند کار آزاد کنند؟
🔰 ثابتی مجری جهان آرا: بهتر نیست مسئولان برای سمت دادن، اولویت را به غیر فامیل بدهند؟
گنجی: باید سامانهای برای شایستهگزینی داشته باشیم، اولویتبندی بر اساس فامیل و غیر فامیل امکانپذیر نیست البته استفاده از دوست و آشنای مورد اعتماد توسط مسئولان تا حدی طبیعی است.