روش تحلیل فعل معصوم .mp3
7.41M
🎧 استاد میرباقری | نکتههایی درباره روش تحلیل فعل معصوم
💥 در تصرفات بزرگ برای هدایت جامعۀ ایمانی، امامان معصوم براساس دستور خاص الهی و نامۀ سربهمهر عمل میکردند.
💥 هر امامي قرآن را جلوي خودش ميگذارد و براساس دستوري که خداي متعال در قرآن به امام داده، عملش را انجام ميدهد؛ يعني دقيقاً امام صادق(ع) براساس قرآن عمل ميکنند، امام باقر(ع) هم به همينگونه است. حالا از کجاي قرآن ميفهمند و وظيفه امام صادق(ع) با وظيفه امام باقر(ع) چه فرقی دارد، اينها ديگر در فهم ما نيست.
💥 روايات متعدد است که امام وقتي به امامت ميرسد يک رشتهاي از نور بين او و خداي متعال قرار داده ميشود که سرزمينها انسانها و باطن انسانها را ميبيند.
💥 بعضيها در تحليل فعل معصوم ميگويند امام علم غيب داشت ولي ما از همين جنبۀ ظاهری بررسي ميکنيم! يعني چه از همين جنبه داريم بحث ميکنيم؟! اين امامي که علم غيب دارد وقتي به ميدان میآید (به خصوص در موضوع امامت و موضوع رهبري جامعه)، علم غيب را که کنار نميگذارد و شأن امامتش را که رها نميکند و کنار بگذارد و مثل يک آدم عادي در ميدان بيايد. اين چه نوع حرفزدنی در باب امام است که: امام علم غيب داشت و همه چيز میدانست، ولي ما اين جنبهاش را کار نداريم!! يعني چه با اين جنبهاش کار نداريم؟ خب، آدم اگر نميتواند تحليل نکند مگر مجبور است حرف بزند و بعد بگويد با اين جنبۀ امام کار نداريم؟ چنين آدمي، امام حسين(ع) را در حد يک آدم عادي پايين ميآورد و شروع ميکند فعلش را تحليل کردن. اين که فعل امام حسين(ع) نيست، بلکه امامي است که شما براي خودت درست کردهای.
☑️ @mirbaqeri_ir
49.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | فیلم کامل سخنرانی حجتالاسلام عابدینی در مراسم عزاداری شهادت امام رضا(ع) در حضور رهبر انقلاب. ۹۹/۷/۲۶
🚩 صفحه ویژه مراسمهای حسینیه امام خمینی
💻 @hoseinie_emamkhomeini
رئيس پژوهشكده انديشه سياسي، انقلاب و تمدن اسلامي، تمدن رضوي را حلقه وصل تمدن گذشته و تمدن آينده اسلامي ذكر كرد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه بين المللي امام رضا(ع)؛ دكتر موسي نجفي رئيس پژوهشكده انديشه سياسي، انقلاب و تمدن اسلامي در دومين نشست علمي كنفرانس ملي «امام رضا(ع) و علوم روز» كه با عنوان «مؤلفههاي حكمراني و تمدن سازي در مكتب سياسي امام رضا(ع)» به ميزباني دانشگاه بينالمللي امام رضا(ع) و در قالب وبينار برگزار شد به تبيين موضوع «تمدنسازي در مكتب سياسي امام رضا(ع)» پرداخت.
وي با بيان اينكه تمدن رضوي، حلقه وصل تمدن گذشته اسلامي و تمدن آينده اسلامي است، عنوان كرد: زماني كه كتاب تمدن رضوي را چاپ كردم، با اين مشكل روبهرو بودم كه استعمال لفظ تمدن رضوي موجب انتقاد عده زيادي شده است و براي آنها جا نميافتد و تقريباً ميخواهند بگويند جعل واژه صورت گرفته است، اما اين بحث به قدري مهم است كه اگر روي آن متمركز نشويم، بحث هاي ديگر در تاريخ اسلام و در امروز ما ناقص مي شود.
وي با طرح اين سوال كه تمدن رضوي در كجاي تاريخ اسلام است، توضيح داد ما دو تمدن مصداقي و معياري داريم و حتماً نبايد وقتي از تمدن حرف ميزنيم بحث ما روي مصاديق باشد. بنابراين، اگر اين بحث را نداشته باشيم، كمبود داريم و اين را خدمت رهبري نيز بيان كردم كه در كتاب انسان ۲۵۰ ساله، جاي اين بحث خالي است و بايد تكميل شود.
ادامه 👇👇👇
http://mousanajafi.ir
https://eitaa.com/drmousanajafi
https://Sapp.ir/drmousanajafi
ادامه قبلی👆👆👆👆
۱۴۰ سال قبل؛ پيشفرض تمدن رضوي
وي با اشاره به كتاب انسان 250 ساله كه مقام معظم رهبري آن را به نگارش در آورده اند، گفت: ايشان زندگي انسان ۲۵۰ ساله را به چهار دوره تقسيم كردهاند؛ از سال هجري تا ۴۰، يك دوره كه شهادت امام علي(ع) است؛ از سال ۴۰ تا ۶۱ كه دوره سلطنتي معاويه و شهادت امام حسين(ع) است؛ از شهادت امام حسين(ع) تا ۱۴۰ سال بعد كه دوره امام سجاد(ع) تا امام كاظم(ع) است و سال ۲۰۰ هجري ميشود. دوره بعد از امام رضا(ع) آغاز ميشود و ائمه بعدي را ابنالرضا(ع) ميگويند.
🔴به گفته اين استاد دانشگاه وقتي ميخواهيم از تمدن رضوي حرف بزنيم، بايد به عنوان پيشفرض آن ۱۴۰ سال را درنظر بگيريم كه بسيار مهم است.
وي در ادامه خاطرنشان كرد: نزديك ترين واژه به تمدن، فرهنگ است و فرهنگ و تمدن با هم قرابتي دارند و بايد اين طور گفت كه نمونه عالي فرهنگ تمدن است كه جنبه مادي فرهنگ، تمدن و جنبه معنوي تمدن، فرهنگ تلقي مي شود؛ يعني وقتي كه فرهنگ نهادسازي مي شود و به ظهور اجتماعي مي رسد، تبديل به تمدن ميگردد. پس بايد يك فرهنگ اسلامي داشته باشيم تا بتوانيم تمدن رضوي داشته باشيم.
🔵بسط فرهنگي نظام علوي از سوي ائمه(ع)
رئيس پژوهشكده انديشه سياسي، انقلاب و تمدن اسلامي تصريح كرد: اگر اين حلقه مفقوده يعني تمدن رضوي را گم كنيم، تمدن نوين اسلامي ما نيز خلأ تئوريك پيدا ميكند؛ بنابراين ما بايد فاصله بين فرهنگ علوي به طرف تمدن رضوي را بررسي كنيم كه چرا تمدن موسوي و باقري نداريم بلكه تمدن رضوي داريم؟ از اين رو شاهد هستيم كه ۱۴۰ سال زندگي اين امامان معصوم(ع)، در بسط فرهنگي نظام علوي و به وسيله امام سجاد(ع) تا امام كاظم(ع) بسط فرهنگ اسلامي است.
دكتر نجفي با بيان اينكه لذا مهم ترين ويژگي بحث تمدن رضوي كه بايد در بسط فرهنگي علوي به آن توجه كنيم، بسط فرهنگي است كه نقطه مركزي آن خود ولايتعهدي است، عنوان كرد: در مورد امام رضا(ع) يك ويژگي وجود دارد كه در هيچ كدام از ائمه(ع) وجود ندارد و آن عبارت از ولايت عهدي است كه در بقيه ائمه(ع) نيست. چون راهي براي اثبات امامت بود. آن هم در فضايي كه تمدن كاذب عباسي و يا نظام اموي ميخواست بگويد كه فقط خود ما وجود داريم.
🔴ولايتعهدي؛ جريان بزرگ سياسي در دايره تمدني به گفته اين استاد دانشگاه عباسي ها هرچند نسبت به اموي ها گسست سياسي دارند، اما از حيث نظري دنبال اموي ها هستند. ۱۴۰ سال بعد از امام حسين(ع) دومين بدعت روي داده است. اولين بدعت در مقابل جريان غدير، سقيفه است و دومين بدعت نيز بدعتي است كه معاويه در سلطنتي كردن اين خلافت گذاشت. در بحث ولايت عهدي امام رضا(ع) هم جريان خلافت شكسته ميشود؛ يعني قسمت سلطنتي خلافت شكسته ميشود.
دكتر نجفي خاطرنشان كرد: بحث خلافت يك نوع نظام حكومتي سكولار است. در جايي كه خليفه دوم در مقابل جريان الهي ميايستد و خلافت را زميني ميكند، سكولاريزم به وجود ميآيد كه عرفي كردن خلافت است. پس مرزي كه فرهنگ اموي را تبديل به خلافت عباسي كرد، يك خلافت سكولار است و برگشت امام رضا(ع) در قضيه ولايتعهدي، اين جنبه سكولاريزم خلافت كه در خلافت سلطنتي وجود دارد را شكسته است.
رئيس پژوهشكده انديشه سياسي، انقلاب و تمدن اسلامي ادامه داد: اگر ولايتعهدي امام رضا(ع) را اين طور و به صورت يك جريان سياسي بزرگ در دايره تمدني نگاه كنيم، مي بينيم بعد از دو قرن قبل از امام رضا(ع) يعني ۱۹۰ سال قبل، تاريخ اسلام دوباره از اول بازخواني مي شود و خود
مأمون نيز معتقد بود كه خلافت و جريان سقيفه، اشكال داشته و هيچ خليفهاي اين طور نگفته بود.
وي اذعان كرد: تمدن را مي توان در سه شاخه عقلانيت، فضائل اخلاقي و ابزارسازي بررسي كرد؛ در زمينه عدالت، عقلانيت و فضائل اخلاقي، بحث انسان كامل مطرح ميشود و با اين وجود است كه جامعه كامل و تمدن كامل خود را نشان مي دهد؛ لذا تفاوت جريان تبديل فرهنگ اموي به تمدن عباسي، با تبديل شدن فرهنگ علوي به تمدن رضوي، در قدسيت است؛ يعني خلافت از نظام سياسي قدسيت زدايي كرد كه با ولايتعهدي امام رضا(ع) مجدداً اين قدسيت بازگشت.
🔶كنفرانس ملي،امام رضا (ع) و علوم روز،مكتب سياسي امام رضا(ع)،دانشگاه بين المللي امام رضا(ع)،دكتر نجفي
http://mousanajafi.ir
https://eitaa.com/drmousanajafi
https://Sapp.ir/drmousanajafi
#معرفی_کتاب
✳️ محمد (ص): زندگینامه پیامبر اسلام
✳️ Muhammad: a biography of the prophet
🔹کارن آرمسترانگ در رابطه با انفعال مسلمانان نسبت به هجمه رسانهای غرب میگوید: «در حیرتم که چرا مسلمانان تصویر واقعی پیامبر_اسلام را به دنیای غرب نشان نمیدهند؟!»#
🔸کارن #آرمسترانگ(متولد ۱۹۴۴) نویسنده و پژوهشگر انگلیسی است که تاکنون دوازده کتاب درباره دینشناسی تطبیقی تألیف کردهاست.
🔺کتاب «کارن آرمسترانگ» درباره حضرت محمد (ص)، یکی از پرفروشترین کتابهای سال آمریکا بوده است.
🔻توضیحات بیشتر
#مستشرق #اسلامشناس #کارل_آرمسترانگ #پیامبر_اسلام #دین_شناسی
🔸مطالب بیشتر در «انجمن بین المللی ترنم صلح»
🆔 @ThrillofPeace
🔰 خاطرات زیارت امام رضا علیه السلام
▶️ @einsad
🛒 www.zekraa.ir
▶️https://instagram.com/ali.safaeihaeri
امام خمینی (ره):
حضرت رضا، علیه السلام، به حضرت جواد، سلام اللّه علیه مرقوم فرمود:
«شنیدم غلامان تو وقتى سوار مى شوى، تو را خارج مى کنند از در کوچک، آنها بخل مى کنند و مى خواهند تو به کسى چیزى ندهى. به حق من بر تو که بیرون رفتن و داخل شدنت نباشد مگر از در بزرگ. و وقتى سوار شدى همراه خود طلا و نقره بردار و هیچ کس از تو سؤالى نکند مگر آنکه به او عطا نمایى. و از عموهاى تو هر کس از تو سؤالى کرد، کمتر از پنجاه دینار به او مده، و اگر بیشتر خواستى بدهى، اختیار با تو است. و من اراده کردم به این امر اینکه خداوند مقام تو را رفیع فرماید، پس انفاق کن و ترس مکن که خداوند بر تو سختگیرى فرماید.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#امام_خمینی
شرح چهل حدیث، ص403
👥عضو کانال صحیفه نور شوید :
@Sahifeh_noor
🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
10.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 معنای #مبارزه_سیاسی در زندگی ائمه ‹علیهمالسَّلام›
🎙 آیتالله سیّدعلی خامنهای
🔹 کنگره حضرت رضا ‹علیهالسلام›
🗓 ۱۳۶۵/۰۴/۲۸
🔺 مبارزهٔ سیاسی، یا مبارزهٔ حادّ سیاسی که ما به ائمّه ‹علیهمالسّلام› نسبت میدهیم، یعنی چه؟
🔺 منظور ایناست که مبارزات ائمّهٔ معصومین ‹علیهمالسّلام› فقط مبارزهٔ علمی و اعتقادی و کلامی، از قبیل مبارزات کلامیای که در طول همین مدّت، شما در تاریخ اسلام مشاهده میکنید -مثل معتزله، مثل اشاعره و دیگران- نبود؛ مقصود ائمّه از این نشستنها و حلقات درس و بیان حدیث و نقل معارف و بیان احکام، فقط این نبود که یک مکتب کلامی یا فقهی را که به آنها وابسته بود، صددرصد ثابت کنند و خصوم خودشان را مفحَم کنند، [بلکه] چیزی بیشاز این بود؛ همچنین نه یک مبارزهٔ مسلّحانه از قبیل آن چیزی که انسان در تاریخ زندگی ائمّه، در زندگی جناب زید و بازماندگانش و همچنین بنیالحسن و بعضی از آلجعفر و دیگران میبیند؛ آن مبارزه را هم ائمّه ‹علیهمالسّلام› نداشتند/ مبارزهٔ سیاسی نه آن اوّلی است و نه این دوّمی؛ عبارت است از مبارزهای با یک هدف سیاسی؛ آن هدف سیاسی چیست؟ عبارتاست از تشکیل حکومت اسلامی و بهتعبیر ما #حکومت_علوی.
🎥 ویدئوی کامل بیانات معظّمٌله 👉
📍 کانال مؤسسه مطالعات و تحقیقات اسلامی فتوح اندیشه
🆔 @Fotooh
جلسه سیزدهم
یکشنبه
*ساعت ۱۶*
گروه اسکایپ کانون
لینک گروه:
https://join.skype.com/eQly584dz47a
🔻 وقتی آمار مرگ و میر بیماران کرونایی در ایران بالا می رود و جمعیت مراجعین اورژانسی رو به افزایش باشد؛ معنایش فقط یک چیز است و آن هم رها شدن ستاد مبارزه با کرونا و نقص مدیریت آن است.
دولت با این مدیریت رهاشده، گرفتار ناکارآمدی و در نتیجه یاس شدید در میان مردم گردید. بار اصلی حمایت از محرومان به دوش گروه های جهادی قرار گرفته است.
اللهم انا نشکو الیک فقد نبینا صلواتک علیه و آله و غیبة ولینا و کثرة عدونا وقلة عددنا و شدة الفتن بنا و تظاهر الزمان علینا
🆔 @khosropanah_ir