فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰پرسش در مورد اینکه آیا تمدن اسلامی مربوط به ایران است و یا اینکه چگونه این تمدن به ایران توان و گسترش فوق العاده داده است۰آیا این مطلب در مورد تمدن غرب و ملل اروپایی نیز قابل بررسی است ؟
http://mousanajafi.ir
https://eitaa.com/drmousanajafi
https://Sapp.ir/drmousanajafi
#دانشنامه
#معرفی_آثار
#دانشنامه_امام_علی
📚 «دانشنامه امام علی(ع)»
🖊 زیر نظر آیت الله #علی_اکبر_رشاد
📋 به کوشش جمعی از نویسندگان
🔰 به همت پژوهشکده دانشنامه نگاری دینی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
🆔 @iictchannel
#دانشنامه
#دانشنامه_امام_علی
#پژوهشکده_دانشنامه_نگاری
🔸 در آستانه فرارسیدن سالروز ميلاد پر خير و برکت امام علي (ع)، شما را بیش از پیش به آشنایی با دانشنامه ارزشمند امام علی(ع) اثر ارزشمند پژوهشکده #دانشنامه_نگاری_دینی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی دعوت می نمائیم:
🔰 دانشنامه امام علی(ع) شناخت نامه موضوعی امام در شش هزار صفحه
🔹 این اثر شامل یکصد و سی مدخل اصلی و حدود سه هزار مدخل فرعی است که با همکاری بیش از دویست تن از دانشوران و استادان حوزه و دانشگاه تألیف شده است. همچنین دانشنامه امام علی(ع) برگزیده کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، برترین پژوهش دینی کشور ، کتاب سال حوزه و کتاب سال ولایت می باشد.
🔺 برخی از نویسندگان این مجموعه عبارتند از حضرات اساتید و دانشوران: عبدا... جوادی آملی، سیدمرتضی عسگری، سیدجعفر شهیدی، رضا استادی، سیدجعفر مرتضی عاملی، رضا داوری، سیدجعفر سیّدان، علی ربانی گلپایگانی، سیدمحمدرضا مدرسی، محمدهادی معرفت، محمد سروش، رسول جعفریان، سیدمصطفی محقق داماد، علی دوانی، محمدعلی سادات، مهدی مهریزی، محمدعلی جاودان و ....
🔹 ساختار علمی دانشنامه امام علی(ع) در ده زمینه کلان به سامان شده است. هریک از محورهای کلان نیز به فراخور تنوع و میزان مقالات به شاخههای تخصصیتر تقسیم شده و در یک یا چند مجلد عرضه شده است. علاوه بر دوازده جلد اصلی، یک مجلد نیز با عنوان « درآمد» حاوی مقدمه اصلی اثر، فهارس تفصیلی، نمایه های موضوعی، چکیده مقالات، شناختنامه قلمزنان و همکاران و ... فراهم شده است.
🔺 ساختار موضوعی و فهرست مدخلهای اصلی به صورت زیر است:
جلد اول: حکمت و معرفت؛ جلد دوم: مبدأ و معاد ؛ جلد سوم: نبوت و امامت؛ جلد چهارم: اخلاق و سلوک؛ جلد پنجم: حقوق؛ جلد ششم: سیاست؛ جلد هفتم: اقتصاد؛ جلد هشتم: تاریخ؛ جلد نهم: تاریخ؛ جلد دهم: سیره؛ جلد یازدهم: سیره؛ جلد دوازدهم: مرجع شناسی.
📚 هم اکنون می توانید برای سفارش این اثر ارزشمند اقدام کنید:
🌐 poiict.ir/13871
🆔 @iictchannel
#بازنشر
#سخنرانی
🔸 حجتالاسلام والمسلمین #عبدالحسین_خسروپناه، عضو هیأت علمی گروه #فلسفه پژوهشگاه مطرح کرد:
🔰 چند نکته مهم مدیریتی درباره فرق، #ادیان، مذاهب و اقوام؛
▫️وقتی کسانی تصمیم میگیرند که به #مدیریت این چهار دسته بپردازند؛ مدیریت فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و غیره، حتما باید شناخت دقیقی از این گروهها داشته باشند. گاهی اوقات افراد یک شناخت اجمالی و اختلاطی پیدا میکنند و داوریهایشان داوریهای دقیقی نیست.
▫️فرقهها را با مذاهب یکسان ندانید؛ مذاهب را با ادیان، ادیان را با اقوام و همینطور اینها را باهم دیگر نباید یکسان دانست. برای مثال وهابیت، امروزه در دنیا به یک فرقه و یک جریان معاند علیه #اسلام؛ نه فقط تشیع، تبدیل شده است. شیعه انگلیسی یک فرقه است؛ اما تشیع یک مذهب است.
⚜️ بیشتر بخوانید:
🌐 iict.ac.ir/adyaan
🆔 @iictchannel
کانون غرب شناسی و اندیشۀاسلامی
❗❗❗بازهم حمله رسانه ای به سبک عمروعاص!
♦️اخیراً در تعدادی از کانال ها و صفحات مجازی نزدیک به دولت، جملاتی منسوب به استاد #رحیم_پور_ازغدی انتشار یافته که با تیتر "مردم جاهل لیاقت حاکم خوب ندارند" سعی در القای این معنا به ذهن مخاطب دارند که منظور استاد رحیم پور مردم ایران است...
♦️اما با دقت در متن کامل سخنرانی استاد، واضح است که جمله ایشان ناظر به مردم زمان امام حسن(ع) بوده که پشت حضرت را خالی کردند...
♦️همه ما نظر استاد #رحیم_پور_ازغدی درباره مردم شریف ایران را بارها شنیده ایم...ایشان همیشه بر این مطلب تاکید داشته و دارند که مردم ما بهترین و مقاوم ترین مردم دنیا حتی در طول تاریخ بوده اند...
♦️دیدن این کلیپ قدیمی قطعاََ خالی از لطف نمی باشد👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📗📗مردم ما از حاکمان متدین تر هستند...
استاد #رحیم_پور_ازغدی
@Ostad_Rahimpour_Azghadi
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 محبت و توصیه به عدالت
درباره کسی که فرق مبارکش را شکافته بود
⭕️ کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» در تلگرام، ایتا و سروش👇
t.me/motahari_ir
eitaa.com/motahari_ir
sapp.ir/motahari_ir
دیدارنگار 75.pdf
5.5M
دیدارنگار ۷۵ | خصوصیات مکتب فکری امام خمینی(ره)
📝 ویژه بیانات در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری:
«سرخط»، «مطالبه رهبری»، «بحث روز»، «کلیدواژههای مهم»، «موضوعات اصلی بیانات»، «جملات طلایی»، «یادآوری»، «برشمردنیها»، «نظام فکری»، «شخصیت» و «دعا» از جمله بخشهای «دیدارنگار» است.
⏪ در «یادداشت بیاناتی» این شماره با عنوان «توحیدی، بهروز و قابل تحقق» خصوصیات مکتب فکری امام خمینی(ره) بهعنوان زیربنای فکری نظام اسلامی بررسی شده است.
👌اولویت های تمدنی سال ۱۴۰۰...
🗞دریافت نسخه با کیفیت:
http://nro-di.blog.ir/1399/12/07
#نظام_سازی_فقهی
#نظریات_فقهی_الگو
#اولویت_های_تمدنی_۱۴۰۰
@olgou4