💥 نماز مرحوم آیتالله العظمی بهجت بهترین درس اخلاق بود.
«نماز مرحوم آیتالله العظمی بهجت بهترین درس اخلاق بود. دوستانِ طلبه که میفرمودند ما درس اخلاقِ چه کسی برویم، من عرض میکردم یک وعده در روز، بروید نماز ایشان و یک نمازتان را با ایشان بخوانید؛ یک مداومتی که پیدا میشد، از هر درس اخلاقی اَنفع بود.
ورود ایشان به مسجد و خروجشان، نحوۀ تحولِحالشان در نماز، حضورشان در نماز، اینها خودش درس اخلاق بود. این چیزها برای مردم بیشتر مؤثر است تا قولمان. ما باید عَمَلمان و رفتارمان را اصلاح کنیم.»
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
12.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅تحلیل دکتر #سیدهادی_سیدافقهی تحلیلگر ارشد مسائل غربآسیا، از سفر پاپ به عراق:
📺 با توجه به اینکه دعوت #پاپ به عراق، توسط خود واتیکان صورت گرفت، میتوانیم بگوییم این سفر، هدفمند و مطابق برنامه از پیش تعیین شده است.
📺 دولت عراق با وجود کرونا، جو امنیتی و مخصوصا حمله دوم #عین_الاسد، پذیرایی سنگینی از پاپ به عمل آورد.
📺 با توجه به سخن پاپ درباره گفتگوی ادیان اسلام و یهودیت، یکی از اهداف سفر پاپ، عادیسازی روابط کشورهای اسلامی با #اسرائیل است.
➕ به کانال #تحلیلTv بپیوندید👇
🆔 @Tahlil_Tv
12.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥لزوم بازخواست پاپ از سران #آمريکا
🔹امام خمینی(ره): در عین حالی که اسلام طرفداری از مسیح و علمای مسیح کرده است در قرآن، ما میل داشتیم که گوش ما را یک وقت هم، نغمه امثال آقای #پاپ نوازش بدهد، و استفسار کند که این ملت چرا به این طور میگذراند. و از کارتر بپرسد، استیضاح کند که چرا یک همچو آدمی را شما مسلط کردید بر این ملت.
📥دریافت سایر کیفیت ها👇🏻
http://emam.com/posts/view/21986
@EMAM_COM
@KANOONEQARBSHENASIANDISHEISLAMI
🔺 مبارزه با زمین خواری و منابع طبیعی
👈 برنامه تلویزیونی «جهان آرا» با حضور حجت الاسلام لواسانی، امام جمعه لواسان؛ محمد تقی زاده، دادستان دماوند؛ محمدرضا آقاجری، رئیس شورای شهر امیدیه
⏰ شنبه ۱۶ اسفند ساعت ۲۲، تکرار روز بعد ساعت ۱۴:۳۰
🔰 #برنامه_تلویزیونی
🔰 #جهان_آرا
🆔 @ofogh_tv
🔰دومین نشست #آیینه_سکندر
با حضور؛
⬅️دکتر عبدالوهاب فراتی
⬅️موضوع:
حوزه علمیه قم و تجدد در ایران معاصر
✔️ زمان؛
یکشنبه، ۱۷ اسفند ماه، ساعت ۱۰
✔️لینک شرکت آنلاین در جلسه؛
https://www.skyroom.online/ch/mahdi.kabir/ide-western-studies
@farhangi_whc
@roozegareno_ac
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ برنامه ریزی یک گروه شبهنظامی برای حمله دوباره به کنگره...!
☑️ @Kavoshplus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎬 افتتاح دانشگاه آمریکایی در بغداد
📍برنامهریزی بلندمدت آمریکا برای جهتدهی فرهنگی به جامعه عراق از بدو اشغال این کشور آغاز شده و روز به روز ابعاد جدیدی از آن رونمایی میشود. افتتاح دانشگاه آمریکایی در بغداد آخرین نمونه از بروزات این برنامه هاست.
📍در این ویدئو که به معرفی این دانشگاه میپردازد، دانشگاه آمریکایی بغداد را جایی معرفی میکند که «آینده شما در کنار ما تضمین شده است.»!
جامعه ای که علم مستقل و بومی نداشته باشد تفکر و فرهنگ و تمدنش نیز در علمی که به آن وابسته شود استحاله خواهد شد.
#عراق
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami
راهبردهای رساله نویسی .mp3
30.87M
#بشنوید
🎙 سخنرانی استاد خسروپناه با موضوع: راهبردهای پایان نامه و رساله نویسی
در جمع دانشجویان دکتری دانشگاه معارف ۱۲ اسفند ۱۳۹۹
🆔 @khosropanah_ir
#سخن_نگاشت
💢 واکنش آیتالله رشاد به سفر #پاپ_فرانسیس، رهبر کاتولیک رم به کشور عراق
📸 اکنون بهتر نیست جناب پاپ فرانسیس در این میان، به یمن هم سری بزند و از آنجا به پشتیبانان رژیم سفاک و به ظاهر مسلمان و به باطن یهودکه همگی مسیحی و غالبا کاتولیک اند پیام بدهد که این منطقه را به بازار کاذب فروش سلاحهای مرگبار و آزمایشگاه تسلیحات کشار جمعی جدید خود بدل نکنید؟ و آیا بهتر نیست ایشان به یمن به خاک و خون کشیده سفر کند و دستی به سر دهها هزار یتیم گرسنه و در حال احتضار یمنی بکشد که با سلاحهای کشتار مسیحیان والدینشان کشته و منابع و ذخایرشان نابود شده و و خانههایشان ویران شده ، هستیشان از بین رفته است ؟
📌 آیت الله #علی_اکبر_رشاد، ۱۶ اسفندماه ۹۹
#گفتگوی_ادیان
🆔 @Rashad_ir
💥 در دورۀ صدرالمتألهين و حتی در دورۀ شيخ اشراق، حدّ اوليۀ فلسفه _ که مفهوم مرکزی فلسفه است و همه مفاهيمِ ديگر، بر حول او چينش و تعريف و بازتوليد میشوند_ تحتتأثير معرفتهای توحيدی قرار گرفته است.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«فيلسوفان مسلمان، با فرهنگ اسلامي ميانديشيدند و به دنبال اثبات معارف اسلامي بودند. شما هيچ فيلسوف مسلماني نداريد که رسيده باشد به اينکه خدا نيست يا #توحيد اصل نيست، به ثنويت رسيده باشد. هيچ فيلسوف مسلماني نداريد که در اثبات نبوت يا حتي در بحث سياست مُدُن، پاي نبي اکرم (صلي الله عليه و آله) را پيش نکشيده باشد. اين بهمعناي تأثير فرهنگ اسلام بر عرفان و فلسفه است. يعني عرفان و فلسفه ما، بهلحاظ نظام موضوعات و بهلحاظ غايات و حتي بهلحاظ منابع، بهشدت تحت تأثير فرهنگ اسلام بودند. حتي يک قدم جلوتر بروم. ما يک امري داريم در فلسفه، به نام #مفهوم_مرکزی که من گاهي از آن به عنوان «حدّ اوليه» تعبير ميکنم. در دورۀ صدرالمتألهين حتي در دوره شيخ اشراق، اين حد اوليۀ فلسفه که مفهوم مرکزي فلسفه است و همه مفاهيمِ ديگر، بر حول او چينش و تعريف و بازتوليد ميشوند، در دوره اسلامي، تحتتأثير معرفتهاي توحيدي قرار گرفته است.
من بهعنوان نمونه، نظريه شيخ اشراق را عرض ميکنم که مفهوم «نور» را محور تحليل نظام آفرينش قرار ميدهد و کثرات عالم را بر محور نور تحليل ميکند و اين را هم گرچه به يک معنا وامدار حکمت ايراني است، ولي بيشتر، از معارف قرآني و فرهنگ نبياکرم (صلي الله عليه و آله) بهره جسته است، از جمله آيه نور. اين مفهوم مرکزي، روي همه دستگاه فلسفي او تأثير گذاشته. يعني همه چيز را بر پايه نور تحليل ميکند. گرچه گاهي تحلیل ایشان رسا نيست، ولي تلاش کرده که بر محور اين مفهوم مرکزي، تمام حکمت را سامان بدهد. اين تأثير فرهنگ مذهبْ بر حد اوليه فلسفه و بر مفهوم مرکزي فلسفه است. گرچه تلقي حقير اين است که آيه نور، بيان #شبکۀ_هدايت است، نه #شبکۀ_خلقت. و اينکه کثيراً اين را به عنوانِ بيان شبکه خلقت گرفتند و لذا نور را به وجود تفسير کردند، اين غفلت است. آن آياتي که شبکه خلقت را بيان ميکند، مثل آيتالکرسي است. و الا #آيه_نور، بيان شبکه هدايت است؛ در مقابل #آيه_ظلمات، که شبکه ضلال است. هر دو هم در سوره نور، به فاصله چند آيه آمدند. لذا نقل شده است که «سَأَلْتُ الرِّضَا عليه السلام عَنْ قَوْلِ اللَّهِ اللَّهُ نُورُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ فَقَالَ هُدَى مَنْ فِي السَّمَاءِ وَ هُدَى مَنْ فِي الْأَرْضِ». اين هدايت است که مُتمثِّل در نبي اکرم (ص) و مشکات نور ايشان، قلب ايشان و مصابيحي ميشود که در وجود ايشان تجلي کرده. بنابراين، آيه نور، بيان نظام آفرينش نيست، نظام هدايت است. و اين البته غفلتِ مثلِ سهروردي است که اين را مبناي تفسير هستي قرار دادند، لذا نميدانم ظلماتش را ديگر چهکار ميکنند. در حالي که اگر مبناي هدايت و ضلال قرار بدهيد، دو تا دستگاه هدايت و ضلال ميشود. و جريان نور الهي، مال آن کساني است که وارد وادي ولايت حقه ميشوند «اللَّهُ وَلِيُّ الَّذينَ آمَنُوا يُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّورِ».
حالا در هر صورت، غرضم اين است سهروردي توانسته حد اوليه فلسفه را متأثر از قرآن بيان و بنا کند. بالاتر از او، صدرالمتألهين است». ۱۳۹۰/۹/۲۹
🔗 https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/3398
☑️ @mirbaqeri_ir
#بازنشر
#فعالیت_اعضا
🔸 از سوی حجتالاسلام #عبدالحسین؟_خسروپناه عضو هیات علمی گروه #فلسفه مطرح شد:
🔰تعالی #علوم_انسانی یعنی روزآمدی، بومیسازی و حکمیسازی
⚜️ بیشتر بخوانید:
🌐 iict.ac.ir/taaliolom
🆔 @iictchannel