📺 #مستند #در_برابر_ملت
⭕️ این مستند به تهیهکنندگی و کارگردانی سید رضا حسینی تهیه شده و با موضوع بررسی ریشه تفکرات و اعتقادات منافقین مهمان خانه مخاطبین خواهد بود.
✅ یکشنبه 13 تیر ساعت 22:00
❎ تکرار روز بعد ساعت 14:30
🆔 @ofogh_tv
siasat.mp3
19.93M
#صوت
#کرسی
#نظام_اسلامی
💯🔊 #بشنوید
🔰 صوت کامل کرسی ترویجی “اهداف #سیاست_خارجی نظام اسلامی از دیدگاه آیت الله خامنهای(مدظله العالی)“
🎙با حضور:
#محمد_ملک_زاده
#قاسم_شبان_نیا
#مهدی_جعفری_پناه
#سیدکاظم_سیدباقری
📅 یکشنبه 13 تیر ماه 1400
🆔 @iictchannel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ گزارشی از هدف قرار گرفتن کشتی رژیم صهیونیستی در شمال اقیانوس هند
#عربی
🆔 @Kavoshmedia
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #فیلم_نوشت | همه نامزدها گفتند مشکلات اقتصادی راهحل دارد
🔻رهبر انقلاب: تنوّع سلیقهها در مناظرات مشاهده شد و پیدا بود؛ امّا همهی این نامزدهای محترم بر این معنا متّفق بودند که مشکلات اقتصادی کشور راه حل دارد؛ درست نقطهی مقابل آن چیزی که دشمن میخواهد اعلام کند که راه حلّی وجود ندارد. همه متّفق بودند راه حل دارد، منتها این [یکی] میگفت راه حلّ من درست است، آن [دیگری] میگفت راه حلّ من درست است؛ امّا همه وجود بنبست را انکار کردند؛ این خیلی چیز مهمّی است. ۱۴۰۰/۴/۷
💻 @Khamenei_ir
🔰#به_رسم_آیه_ها | مشکلات کشور نتیجه کار نکردن است
🔹مشکلات ما حقیقتاً ناشی از این است که خودمان کم توجّهی کردیم: ظَهَرَ الْفَسَادُ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاس
📜 مطالعه نسخه کامل خطِ۲۹۵:
farsi.khamenei.ir/news-content?id=48237
❇️مفهوم گستردهی فقر در اسلام
🔰 اسلام برای فقر مفهومی مطلق و معنایی ثابت در همه اوضاع و احوال در نظر نگرفته است؛ مثلاً نگفته است : فقر یعنی ناتوانی در تأمین ساده [و حداقلی] نیازهای اساسی؛ بلکه همانطور که در احادیث آمده است، اسلام فقر را بهمعنای قرار نداشتن [فرد] در سطح معیشت [عمومی] مردم شمرده است؛ بنابراین، هر اندازه که سطح معیشت [در جامعه] بالا برود، مضمون واقعی فقر نیز گسترش مییابد.
🔰این انعطاف در مفهوم فقر، به اندیشه توازن اجتماعی وابسته است؛ زیرا اگر اسلام بهجای این مفهوم، به فقر مفهومی ثابت و مطلق میبخشید - که عبارت است از ناتوانی از تأمین ساده نیازهای اصلی - و مسئولیت زکات و اموالی از ایندست را درمان این مفهوم ثابت از فقر میدانست، هرگز نمیتوانست با استفاده از زکات برای ایجاد توازن اجتماعی در سطح معیشت، اقدام کند و بیشک شکاف میان سطح [معیشت] خانوادههای مستحق زکات و مانند آن با سطح عمومی معیشت توانگران که همواره در حال رشد و پیشروی است، بیشتر و بیشتر میشد.
📚 کتاب بارقهها، صفحه ۱۷۶
🆔 @shahidsadr